Top Shopify-webontwerpers en -ontwikkelaars in India

AWA Award of Excellence


Shopify is om een ​​goede reden het onbetwiste eCommerce-softwareplatform. Meer dan 300.000 online winkels gebruikten het vorig jaar om bijna $ 20 miljard te genereren. Shopify is zo populair dat je in minder dan een uur van nul naar verkoop kunt gaan.

Gebruiksgemak is niet de enige reden waarom Shopify de leider van het eCommerce-platform is. Het wordt gebruikt om geavanceerde online winkels te creëren die fantastische gespecialiseerde functionaliteit bieden. Als dit echter op uw takenlijst staat, heeft u meer dan een uur nodig. Je hebt ook een Shopify-expert om je te helpen. Je vindt deze Shopify-goeroes over de hele wereld, maar het blijkt dat veel van hen zich in India bevinden.

Wat maakt India zo’n broeinest voor Shopify-experts? Weinig landen hebben zo’n hoog percentage technische experts. Door de lage kosten van levensonderhoud kunnen ze u minder in rekening brengen voor hun diensten.

Hoe zit het met kwaliteit? Dit zal je misschien verbazen. India heeft meer ISO-9000 gecertificeerde softwareontwikkelingsbedrijven dan enig ander land. De bedrijfsvriendelijke regelgeving van India maakt het ook gemakkelijk om daar zaken te doen.

Lees verder voor een lijst met ontwikkelaars die u kunnen helpen het beste uit Shopify eCommerce-software te halen.

Kloc Technologies

kloctechnologies

Online winkelen is misschien een oude hoed voor u, maar het is nog steeds een relatief nieuwe activiteit. Je zult niemand vinden met tientallen jaren ervaring in het maken van geweldige Shopify-websites. De beste experts hier hebben geluk als ze een handvol jaren hebben.

Dat is het geval met Kloc. Dit in India gevestigde team creëert verbluffende door Shopify aangedreven online winkels. Ze profiteren van elke functie die het platform te bieden heeft. Kloc heeft een reputatie voor snelle doorlooptijden. Ze kunnen u in slechts zeven werkdagen aan de slag krijgen met een robuuste eCommerce-site.

RoyalzExpertDev

RoyalzExpertDev

Deze officiële Shopify-expert is gespecialiseerd in wat bekend staat als ‘PSD to Shopify’. Ze snijden en snijden uw Adobe Photoshop-lay-outs in volledige Shopify-winkels. Het resultaat is een online winkel die profiteert van de functionaliteit van Shopify. Je zult geen prachtige looks opofferen.

De gemakkelijkste manier om de kwaliteit van hun werk te waarderen, is door naar hun portfolio van Shopify-winkels te kijken. Het team van RoyalzExpertDev kan ook snel werken aan het integreren van mailinglijsten. Ze helpen je ook met Etsy en Facebook-pagina’s.

Rocket E-commerce

Rocket E-commerce

Met Shopify-winkels kunt u uw klanten gemakkelijk helpen vinden wat ze willen en het kopen. Bijna iedereen kan het gebruiken om eenvoudige online winkels op te zetten. Rocket Commerce is uw hulpmiddel wanneer u verder wilt gaan dan de standaard online winkel.

Eén blik op hun portfolio laat zien dat ze gekwalificeerd en capabel zijn. Een Shopify-winkel heeft klanten nodig. Rocket eCommerce krijgt lovende recensies voor marketingondersteuning van Shopify. Deze groep experts biedt ook doorlopend onderhoud voor de sites die ze bouwen.

Binair

Binair

Stel dit team in een team van meer dan 60 digitale marketing- en e-commerceprofessionals om aan uw Shopify-website te werken. Binary werkt met bedrijven van elke omvang om online winkels te creëren die naar behoefte kunnen worden geschaald. Veel bedrijven richten zich alleen op wat vandaag nodig is. Dit bedrijf heeft een filosofie van plannen voor toekomstige groei.

Tevreden klanten maken vaak opmerkingen over de “3Q” -aanpak van Binary. Ze zijn van mening dat kwaliteitspersoneel, -processen en -communicatie de drie voorwaarden zijn voor succes. Binary maakt selecties van hun team om aan uw behoeften te voldoen. Het resultaat is zowel een partnerschap als een werkrelatie.

InfoShore

InfoShore

Agile productiviteit voedt deze eCommerce-winkel. Ze geloven dat kwaliteit niets betekent als het niet op tijd wordt geleverd. InfoShore hanteert een holistische benadering van eCommerce-sites. Hun experts zullen u eerst betrekken bij een onderzoeksmissie. Het doel is ervoor te zorgen dat wat wordt gebouwd de resultaten oplevert die u verwacht.

InfoShore bestaat al meer dan tien jaar. Een staf van meer dan 50 fulltime medewerkers zorgt voor een basis van meer dan 100 wereldwijde klanten. InfoShore kan u helpen met wat zij graag ‘op maat gemaakte’ oplossingen noemen. Ze zullen niet alleen het Shopify-platform gebruiken en manieren vinden om uw idee erin te laten passen.

Bluetech

BlueTech Shopify Expert

Stel dat u uw huiswerk op Shopify heeft gedaan. Je besluit dat het perfect zou zijn als het maar één ding mist. Bluetech is de Shopify-expert die je de ontbrekende stukken kan geven. Vaak is dit de mobiele kant van de oplossing. Het Bluetech-team kan u helpen bij het toevoegen van aangepaste functies zoals pushmeldingen, synchronisatievermogen voor winkels en analytische grafieken.

Bluetech begrijpt ook dat SEO de basis is voor het succes van een online winkel. U krijgt niet alleen technische hulp van hen. Bluetech zorgt ervoor dat uw winkel profiteert van de mogelijkheden voor zoekmachineoptimalisatie van het platform.

Code Rapper

Code Rapper

Dit team met een pakkende naam heeft zijn reputatie verdiend. Klanten complimenteren snel het hoge niveau van communicatie en klantenservice. Code Rapper is gespecialiseerd in het helpen bij het opzetten van uw online winkel. Daar stopt het niet. Ze werken ook samen met hun klanten om bestaande eCommerce-sites te transformeren. Vaak is het een upgrade naar het Shopify Plus-ondernemingsplatform.

Het ontwerp is net zo belangrijk als functionaliteit. Je zult de synergie zien wanneer je het portfolio van Code Rapper bekijkt. Veel klanten keren terug naar Code Rapper voor hulp bij marketing en SEO.

Lucent Innovatie

Lucent Innovatie

Lucent Innovation is een klein team dat groots is in design en innovatie. Meer dan 70 getuigenissen onthullen een herhaalde reeks complimenten. Ze draaien om ontwerp, communicatie en reactievermogen.

Je leest ook lof over de hulp van Lucent bij het migreren van andere toonaangevende eCommerce-platforms. Houd hier rekening mee als uw nieuwe Shopify-site de bestemming is voor een bestaande online winkel. Het Lucent Innovation-team is ook gespecialiseerd in zelfstandige mobiele apps. Deze kunnen u helpen nicheproducten te maken met behulp van het Shopify-platform.

Tripster-ontwikkelaars

Tripster-ontwikkelaars

Niet elke Shopify-expert is gespecialiseerd in het werken met nieuwkomers. Tripster Developers legt voor hen de welkomstmat uit. Dit team zou een van je belangrijkste overwegingen moeten zijn als je nog nooit online hebt verkocht en Shopify wilt gebruiken om het te doen. Ze leiden u door de stappen van planning, ontwikkeling, implementatie en operaties. Aan het einde van het proces ben je comfortabel en deskundig.

Grafische en printontwerpmogelijkheden onderscheiden Tripster-ontwikkelaars van andere Shopify-experts. Heeft u een logo nodig voor uw online winkel? Ben je van plan t-shirts te verkopen? Tripster-ontwikkelaars kunnen u met beide helpen.

eShop Genius

eShop Genius

Shopify staat bekend om zijn prachtige sjablonen. Ze zijn prachtig totdat je begint met het plaatsen van je eigen inhoud. Nou, daar kun je Shopify niet de schuld van geven. Het is tijd om een ​​Shopify-expert te zoeken om je te helpen deze om te zetten in visueel verbluffende dingen die worden verkocht. Een snelle blik op de eShop Genius-site zal u verzekeren dat dit team de taak aankan.

Gaat het je een fortuin kosten? eShop Genius promoot een doorlooptijd van 10 dagen voor uw complete en operationele online winkel. U profiteert van hun slimme manier van denken, plus hulp bij deskundige marketingsuggesties. Het begint met een investering van slechts 500 dollar.

Er moet een onverwachte prijs worden betaald voor het gebruik van Shopify, maar het kost geen geld. Het platform is zo veelzijdig dat het vaak moeilijk is om erachter te komen wat je moet gebruiken of hoe je het moet gebruiken. Mensen worstelen met keuzes over opties en integraties. Besluiteloosheid vertraagt ​​uw lancering. Het kost je.

Er is een geldwaarde verbonden aan je tijd. Zweten over kleine details lijkt nauwelijks een goed rendement op uw investering. Een Shopify-expert in India kan u tegen minimale kosten aan de slag krijgen. Het is misschien wel de beste investering die u kunt doen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map