Top Shopify Web Development-bedrijven in het Verenigd Koninkrijk

AWA Award of Excellence


Waarom Shopify?

Experts beoordelen Shopify consequent als de eCommerce-softwarestandaard waaraan alle andere eCommerce-platforms worden afgemeten. Onze experts zijn het erover eens dat dit de beste stand-alone eCommerce-software is die beschikbaar is. We hebben ook in detail geschreven over de voor- en nadelen van het gebruik van Shopify om uw e-commerce winkel te lanceren.

Een Shopify-ontwikkelaar vinden

Als je dat eenmaal hebt besloten Shopify is zeker iets voor jou, de volgende stap is het vinden van een ontwikkelaar om je online winkel te ontwerpen en te bouwen, en misschien te ondersteunen als deze eenmaal actief is. Natuurlijk kunt u het zelf doen, in welk geval u dit artikel toch moet lezen, voor het geval dat. Bovendien hebben veel van deze Shopify-experts uitstekende blogs vol met nuttige informatie.

Top Shopify-experts in het Verenigd Koninkrijk

We hebben bij deze selectie geholpen door onderzoek te doen naar Shopify Experts in het VK. “Shopify Expert” is een door Shopify toegekende accreditatie om aan te tonen dat de persoon of het bedrijf een gewaardeerde partner is die heeft bewezen een “uitgebreide en gezaghebbende kennis van Shopify” te hebben. Deze experts bieden diensten met toegevoegde waarde die Shopify vertrouwt.

Wat een Shopify-expert biedt

Om Shopify Expert te worden, moeten individuen of bedrijven bewijzen dat ze 5 of meer actieve winkels hebben gemaakt. Er zijn vijf categorieën experts:

 • Ontwerp – moet voor deze winkels een geheel nieuw thema hebben opgebouwd
 • Opstelling – eenvoudige winkelconfiguratie en thema-aanpassing voor deze winkels
 • Marketing – bewezen marketingcampagnes voor deze winkels
 • Fotografie – een productgericht fotoportfolio hebben voor Shopify-klanten
 • Ontwikkeling – een app voor de app store gemaakt of werkende aangepaste integraties gebouwd

Het is niet genoeg voor aanvragers van de Shopify Expert-status om voorbeelden in een van deze categorieën in te sturen. Het Expert-team van Shopify beoordeelt alle inzendingen om ervoor te zorgen dat het werk aan hun normen voldoet. Aanvragers kunnen de Shopify Expert-status krijgen in een of meer van deze categorieën.

Naast het hebben van superieure Shopify-vaardigheden, zijn Shopify-experts verantwoordelijk voor het snel beantwoorden van alle vragen en het hebben van open en eerlijke communicatie met al hun klanten; kortom zeer professioneel zijn.

Shopify-experts zijn merkambassadeurs voor Shopify en hun rol is ervoor te zorgen dat al hun klanten een positieve en waardevolle ervaring hebben, ongeacht welke diensten ze kopen.

De volgende stap

Het is nu jouw taak om te beslissen welke services je moet kopen om je Shopify online winkel aan de gang te krijgen. Heeft u ontwerp, opstelling, marketing, fotografie of ontwikkeling nodig, of een combinatie hiervan? En misschien wat ondersteuning zodra uw winkel in actie komt. Elk van de volgende Shopify-experts heeft zijn eigen sterke punten. Lees het artikel aandachtig en bezoek de websites van degene die je aanspreken.

Shopify-experts in het VK

We maken websites

Wij maken websites - webdesignbureau

De naam We Make Websites geeft niet aan dat dit bedrijf de nummer 1 is op Shopify voor ontwerp, bouw en marketing. Hun zelfidentificatie als creatieve detailhandelaar komt goed naar voren op hun eigen website, met gedetailleerde voorbeelden van werk van klanten, evenals duidelijke uitleg van hun volledige dienstenaanbod, met prijzen.

We Make Websites hebben meer dan 370 projecten voltooid en meer dan 40.000 e-commerce retailers lezen hun maandelijkse adviesblog. Bezoek We Make Websites voor ten minste de nuttige informatie en begeleiding daar.

Swanky Apple

Swanky Apple - webdesignbureau

Swanky Apple houdt ervan om ‘boeiende dingen te maken voor internet, print en mobiele apparaten’. Hun website weerspiegelt deze ingehouden benadering van hun werk, waarvan het bouwen van Shopify-winkels slechts één aspect is.

De focus van Swanky Apple ligt op de ontwikkeling van uw winkel, en niet noodzakelijkerwijs op uw e-commercebedrijf, en ze geven de voorkeur aan aangepast ontwerp. Je hebt echter wel toegang tot hun andere creatieve diensten, waaronder branding, zoeken en sociale marketing.

inspira

Inspira - webdesignbureau

De homepage van de website van inspira doet overtuigende beloften: geweldig creatief werk, geavanceerde ontwikkeling, fanatieke ondersteuning. Ze zijn zeer ervaren – ze bouwen sinds 2007 Shopify-winkels en springen binnen slechts acht maanden nadat de software voor het publiek is uitgebracht.

Hoewel e-commerce slechts een van de vier services is die Inspira aanbiedt, heeft het wel een eigen speciale webpagina. Er is een volledige reeks eCommerce-services beschikbaar: ontwerp, codering, marketing en ondersteuning.

Vitamine Londen

Vitamin London - webdesignbureau

Vitamin London is een bureau voor digitaal productontwerp dat zich richt op het transparante onderscheid tussen het fysieke en het digitale. eCommerce is slechts een van de vele digitale diensten die dit bedrijf aanbiedt.

De klantvoorbeelden op de website van Vitamin London zijn allemaal visueel verbluffend, evenals de online winkels waarnaar is gelinkt via de Shopify-beoordelingssite. Houd er echter rekening mee dat e-commerce geen service is die wordt geadverteerd op de eigen website van Vitamin.

Aardbei

Strawberry - webdesignbureau

De focus van Strawberry ligt op e-commerce die ‘niet van deze wereld’ is. Dit creatieve marketingbureau zal u bij elke stap bijstaan ​​in uw Shopify-ervaring. Strawberry kan je nieuwe winkel opzetten of je helpen je bestaande winkel naar een hoger niveau te tillen.

Ze bouwen apps voor je, inclusief een datadashboard als Shopify niet doet wat je nodig hebt. Als u voortdurende hulp nodig heeft, praat dan met hen over een ondersteuningsarrangement op maat. En download hun gratis gids voor e-commerce.

Eastside co

Eastside co - webdesignbureau

The Eastside Co. bestaat om Shopify-winkels te bouwen, en ze moeten er honderden bouwen. Ze bieden drie prijsniveaus voor hun diensten, van kleine ontwerpwijzigingen tot volledig aangepast ontwerp.

The Eastside Co. werkt ook met u samen in SEO, digitale marketing en sociale media, zodat uw winkel gemakkelijk online te vinden is. Ze zijn het bekijken waard als uw bedrijf in een van hun categorieën valt: mode, eten en drinken, thuis en levensstijl.

NoirLuxe

Noir Luxe - webdesignbureau

Noir Luxe omschrijft zichzelf als een digitaal creatief bureau. De Shopify-service staat aan het einde van een lange lijst van andere services die zich voornamelijk richten op visueel ontwerp, waaronder art direction en mode-illustratie.

En de voorbeelden van dit werk zijn prachtig. Noir Luxe is een Shopify-installatiedeskundige en biedt ontwerp- en enkele beheerservices; de meeste van hun klanten beheren hun sites zelf. Kijk naar Noir Luxe als u zich richt op het verkrijgen van een visueel verbluffende online winkel.

Uitspraak

Statement - webdesignbureau

Verklaring presenteert zich via een no-nonsense website die u zal helpen uw e-commercebedrijf te laten groeien met behulp van een beproefd driestaps-bedrijfsmodel. De getoonde klantvoorbeelden zijn solide met niets visueel high-end, hoewel sommige op maat zijn ontworpen. De focus van Statement ligt op de zakelijke kant van eCommerce en is geschikt voor diegenen die hulp nodig hebben bij de digitale strategie en marketing van hun Shopify eCommerce-bedrijf.

Belle Digital

Belle Digital - webdesignbureau

Belle Digital creëert “mooie en unieke e-commerce winkels op Shopify.” Ze creëren aangepaste Shopify-bedrijven, niet alleen winkelpuien. Ze zijn experts in setup en zullen ook met u samenwerken bij het vermarkten van uw winkel.

Hun eigen website is visueel verbluffend met zachte kleuren en een zachte focus, wat tot uiting komt in de voorbeelden die in hun werk worden getoond. Belle Digital identificeert hun klantcategorieën zoals mode, gezondheid en schoonheid, huis en levensstijl en kinderen, en hun website heeft een vrouwelijke uitstraling.

Onderwaterpistool

Underwater Pistol - webdesignbureau

Het pictogram van Underwater Pistol is een mannelijke superheldencartoon, die hen vertegenwoordigt als digitale probleemoplossers. De oorsprong van dit relaxte bedrijf ligt in het werken met creatieve bedrijven, en dat is nog steeds de kern.

Ze zijn een beetje vaag over hun vaardigheden, omdat ze ‘een tijdje’ eCommerce-winkels hebben gebouwd en ‘behoorlijk wat’ hebben geleerd. Underwater Pistols zal je Shopify-winkel bouwen, je helpen met marketing en je copywriting doen.

Meer informatie over de veelgestelde vragen over Shopify Experts
hier.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map