Top nieuwe webdesigners en ontwikkelaars van Zeland Shopify

AWA Award of Excellence


Het duurt niet lang voordat de verlamming van de analyse begint wanneer u kijkt naar alles wat u kunt doen Shopify. Dit krachtige e-commerceplatform is om tal van redenen de onbetwiste koning. Wat eindeloze opties lijken, staat bovenaan de lijst. Weet je zeker dat je het goed gaat instellen? Ben je zelfs op de hoogte van alle toeters en bellen?

Het is misschien tijd om een ​​expert in te schakelen, Shopify-expert. Er zijn Shopify-goeroes over de hele wereld, maar veel ervan bevinden zich in Nieuw-Zeeland.

Wacht, wat doen ze daar beneden? Het blijkt dat maar weinig landen een hogere concentratie eCommerce-specialisten hebben. Het land geniet van een veilige zakelijke omgeving. Een eenvoudig belastingstelsel dat het gemakkelijk maakt om wereldwijde handel te drijven.

Een van de grootste exportproducten van Nieuw-Zeeland is technologie. De recordgroei droeg vorig jaar bijna 10 miljard dollar bij aan de economie. De overheid ondersteunt technologie en innovatie als manier om de economie te laten groeien. Het is een omgeving die het soort mensen bevordert dat Shopify Experts worden.

Lees verder voor een lijst met ontwikkelaars die u kunnen helpen het beste uit Shopify te halen.

Overal geweldig

Pochet

Pochet

Dit full-service bureau gaat veel verder dan het opzetten van een Shopify-onlinewinkel. En dat is belangrijk. Technologie alleen verkoopt niet. Je hebt een digitale strategie nodig die je merk opbouwt. Je moet media gebruiken om bewustzijn te creëren. Je moet ook sociale media integreren om de bekendheid te vergroten. Pocket Square hanteert deze holistische benadering van e-commerce.

Geef dit bureau een prioriteit als u een mode- of lifestylemerk bent. Ze hebben een portfolio met mooie, effectieve en eenvoudige voorbeelden. Het portfolio laat zien wat je met Shopify kunt doen als je tot het uiterste gaat. U profiteert van een prachtige online winkel. Je hebt ook een complete strategie om het succesvol te maken.

SPF-websites

SPF-websites

Het draait tegenwoordig allemaal om mobiel, vooral als je een online winkel hebt. Mobiele apparaten werpen obstakels en beperkingen op bij online winkelen, zelfs voor Shopify. SPF Websites weet ze allemaal te omzeilen.

Blader door het portfolio om een ​​idee te krijgen van de reikwijdte van de mogelijkheden van dit bureau. Getuigenissen van recente klanten noemen snelle doorlooptijden een specialiteit. Anderen wijzen op geduld en trainingssessies helpen uw technische expertise op te voeren. U bent klaar om uw winkel te runnen zodra SPF deze voor u klaar heeft staan.

Vuurmerk

Vuurmerk

Dit team van 10 professionals werkt met een internationaal klantenbestand. Ze begrijpen dat u niet alleen producten of services verkoopt. Je promoot ook een merk. Wanneer u uw Shopify-project bij hen brengt, krijgt u hulp bij projectbeheer, marketing en SEO. Ze zetten je niet zomaar op en bevrijden je. Firebrand volgt op met ondersteuning en training. U heeft opties om u te helpen begrijpen welke impact uw online winkel heeft op de verkoop.

Bekijk Firebrand van dichterbij als u van plan bent dropshipping en multi-channelverkoop in uw Shopify-winkel op te nemen. Ze zijn gespecialiseerd in externe logistiek, voorraadbeheerapplicaties en middlewareleveranciers.

Elementair

Elementair

Niet alle Shopify-experts zijn exclusief voor het platform. Ze kunnen meer klanten aantrekken door hulp te bieden bij concurrerende eCommerce-platforms. Sommige bedrijven, zoals Elemental, specialiseren zich liever. Ze doen één ding, en dat is het. Je wordt hiermee begroet wanneer je naar hun website gaat. “We maken Shopify e-commerce websites”, is alles wat de splash-pagina zegt.

Deze focus is een voordeel, of u nu net begint of een bestaande winkel wilt transformeren. Het team heeft meer dan 30 getuigenissen verzameld van tevreden Shopify-siteklanten. In tegenstelling tot andere Shopify-experts zijn deze lovende woorden slechts weken of maanden oud. Houd Elemental in gedachten als je een Liquid-wizard nodig hebt. Dat is de gepatenteerde codeertaal die Shopify gebruikt om zijn platform van stroom te voorzien.

The Heavy Hitters

Zyber

Zyber

Dit 100% Nieuw-Zeelandse bureau wordt in 2009 opgericht. Een team van meer dan 20 creatieve experts heeft meer dan 1.000 bedrijven geholpen om online te gaan. Zyber doet meer dan alleen klanten helpen bij het opzetten en exploiteren van Shopify-winkels. Ze maken apps om het hele platform te verbeteren. De Zyber Onze productfilter wordt gebruikt door honderden Shopify-winkels om de verkoop te verhogen.

Zyber werkt eerst om uw Shopify-site in te stellen, dus deze is in lijn met uw zakelijke praktijken. Hiermee kunt u zich meer richten op verkopen en minder op het runnen van uw online winkel. Ze zijn een leuke en ontspannen groep, maar laat je daarbij niet misleiden. Ze menen zaken en ze krijgen het voor elkaar.

Helder

Helder

U blijft niet actief als u geen tevreden klanten heeft. Lucid helpt mensen sinds 2007 met het opzetten van Shopify-sites. Het team is van mening dat betrokkenheid vanaf het begin succes definieert. Ze nodigen klanten uit om ze zelfs bij de eerste brainstorming op te nemen. Het portfolio van Lucid deelt voorbeelden die variëren van eenvoudige thema-aanpassingen tot volledig aangepaste ontwerpen.

Deze Shopify Expert is ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van apps op maat. Overweeg ze serieus als u de functionaliteit van het platform moet uitbreiden.

CyberWorkshop

CyberWorkshop

Shopify is een gehost eCommerce-softwareplatform, maar mogelijk bevinden niet alle delen van uw online winkel zich daar. CyberWorkshop is gespecialiseerd in het helpen integreren zodat alles goed samenwerkt. Klanten zoeken ze op om externe functies zoals e-mail, YouTube en Google Apps te configureren.

Als u deze services nodig heeft, stelt CyberWorkshop u in met een Google Apps for Business-pakket. Eerdere klanten zeggen dat CyberWorkshop verzoeken aanneemt waar anderen van zijn weggelopen. Niets is meer een compliment dan terugkerende zaken. Veel getuigenissen zeggen dat ze verdere projecten aan CyberWorkshop hebben gegeven.

De marketinggoeroes

Zeald

Zeald

Dit full-service designbedrijf heeft sites ontwikkeld voor duizenden kleine tot middelgrote bedrijven. Ze bestaan ​​al sinds 2001 en ze zijn het grootste bureau in hun soort in Nieuw-Zeeland. Als Shopify Expert kunnen ze je helpen met de marketingaspecten van eCommerce.

Shopify heeft een groeiend pakket marketing- en SEO-tools om u te helpen leads vast te leggen. Deze tools zijn niet ingewikkeld, maar wel complex. Zeald kan je helpen te begrijpen wat de tools doen en ze zullen met je samenwerken om de branding te optimaliseren. Moet u voor dit belangrijke deel van uw online winkel alleen op Shopify vertrouwen? Het antwoord is nee. Zeald kan ook helpen met zaken als AdWords, copywriting, sociale media, SEO en bloggen.

Installatie en aanpassingen

Natalie Leigh

Natalie Leigh

Niet alle Shopify-experts zijn teams of groepen. Natalie Leigh werkt bijvoorbeeld alleen. Ze werkt het liefst op Shopify- en WordPress eCommerce-sites. Haar Shopify-sites zijn eenvoudig en elegant. Niets staat de winkelervaring in de weg.

Sommige klanten van Natalie willen alleen hulp bij het verfijnen van een van de bestaande Shopify-sjablonen. Daar maakt ze korte metten mee en haar kosten zijn betaalbaar. Anderen willen een unieke site. Natalie voelt zich net zo comfortabel aan dit uiteinde van het spectrum. Haar begrip en geduld nemen de stress weg bij het opzetten en lanceren van een online winkel.

Responsieve media

Responsieve media

Installatie en lancering zijn nog maar het begin. Niemand weet dit beter dan Dave Woodard van Responsive Media. Hij weet dat hij geen afscheid van je zal nemen zodra de verkoop begint. Je ontdekt dingen die veranderd moeten worden en hij staat klaar om ervoor te zorgen dat het klaar is.

Onderweg kom je er misschien achter dat je services nodig hebt die buiten het oorspronkelijke project vallen. Dave zal er ook zijn om hierbij te helpen. Getuigenissen vertellen over Dave’s hulp bij zaken als het ontwerpen van brochures en zelfs boekomslagen. Zijn diepgaande kennis over Shopify biedt u snelle antwoorden en innovatieve oplossingen.

Mensen vergelijken Shopify vaak met die mooie radio in hun nieuwe auto. Ze weten dat het veel meer kan dan alleen muziek spelen, maar wie heeft er tijd om dat uit te zoeken? Natuurlijk kunt u de gebruiksaanwijzing gewoon lezen. Maar zelfs dan kom je er misschien niet achter hoe je het moet gebruiken.

We weten niet zeker of er mensen zijn die hun brood verdienen en u helpen begrijpen hoe u alle functies van uw autoradio kunt gebruiken. We weten dat er genoeg experts beschikbaar zijn om dat voor uw Shopify-winkel te doen.

Enkele van de beste in de branche bevinden zich ‘down under’ in Nieuw-Zeeland. Ze kunnen u helpen het beste uit Shopify te halen, of het nu een grote winkel is of een paar simpele aanpassingen. Het is goed besteed geld.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map