Top East Coast Shopify eCommerce Platform Webontwerpers en -ontwikkelaars

AWA Award of Excellence


Whoa, Shopify, ben jij ooit een krachtig platform! Dankzij uw eenvoudige en intuïtieve interface kan zowat iedereen een ho-hum online winkel veranderen in een verfijnde schoonheid. Is er niets aan jou dat niet perfect is? Ja, dat is er.

Je kunt zoveel doen dat je opties overweldigend kunnen worden. Je staat jezelf toe om in vrijwel elke mate aangepast te worden. Dat is geweldig, maar er is wel iemand voor nodig die weet wat hij doet. Maar je bent natuurlijk Shopify. Je denkt aan alles.

Cue de Shopify-experts. Deze Shopify-goeroes wonen en werken over de hele wereld, dus het is gemakkelijk om er een in de buurt te vinden. Hier is een lijst met aanbevolen ontwikkelaars aan de oostkust. Ze staan ​​klaar om u te helpen het beste uit Shopify te halen.

Lees verder voor een lijst met ontwikkelaars die u kunnen helpen het beste uit Shopify te halen.

We worden opgemerkt

We worden opgemerkt

Dit team weet wat er nodig is om uw Shopify Plus-winkel vanaf de grond op te bouwen. Tenminste, als je net begint. Heb je al een Shopify-winkel? Hebben ze een audit uitgevoerd. Ze kijken onder de motorkap en bevelen verbeteringen aan die uw online winkel zullen verbeteren. Geef deze Shopify Expert wat extra aandacht als je hetzelfde wilt. Ze besteden de tijd om ervoor te zorgen dat iedereen op dezelfde pagina staat. U brengt samen tijd door om sitemaps, stroomschema’s en wireframes te bekijken en te bespreken.

Deze Shopify Expert is ook een AdWords-specialist. Ze kunnen effectieve Adwords-campagnes opzetten die verkeer naar uw Shopify-website leiden. Ze helpen je ook met SEO, zodat je je Shopify-ranking in de loop van de tijd kunt verbeteren.

Commando C

Commando C

Weet u zelfs zeker dat Shopify geschikt voor u is? Dit team hanteert een zogenaamde ‘fit first’-benadering. Ze werken sinds de introductie in 2006 met het Shopify-platform. Ze hebben in 2014 hulp toegevoegd met Shopify Plus.

Is Command C de juiste Shopify Expert voor jou? Ze werken het liefst met klanten met een jaarlijkse omzet van tussen de 1 en 10 miljoen dollar. Je hebt ook een hoog niveau van ondersteuning voor projectbeheer nodig wanneer je dit niveau bereikt. Het team blinkt uit op dit gebied. Ze zijn ook goed in het helpen begrijpen van het technische jargon rondom e-commerce.

Genoom

Genoom

Je weet dat je iets speciaals hebt gevonden op het moment dat je op de homepage van de Genome-website terechtkomt. Stijl en design zijn cruciale onderdelen van een online winkel. Ze hebben prijzen gewonnen voor hun ontwerpwerk. De Shopify Partners-blog gaf Genome een 2016 Best eCommerce Design Award eervolle vermelding voor hun werk met, Mpowerd. Heb je nog meer aansporing nodig om ze te bekijken? Frank Sinatra Enterprises koos Genome om hun website te ontwerpen en te bouwen.

Genome is ook een startup-incubator. U zult het waarderen om met hen samen te werken als u uw online winkel met die filosofie wilt benaderen.

Simplistisch

Simplistisch

Dit East Coast-team heeft meer dan 550 winkels gebouwd, mogelijk gemaakt door Shopify en Shopify Plus. De winkels hebben meer dan 3 miljoen producten verkocht, met een omzet van meer dan $ 70 miljoen. Heb je nog meer reden nodig om deze Shopify Expert te bekijken?

Simplistic is een full-service groep. Ze kunnen u helpen het Shopify-platform te wijzigen om een ​​unieke winkelervaring te creëren die werkt op desktop- en mobiele apparaten. Simplistic heeft een reputatie opgebouwd voor het maken van flashwinkels die e-commerce afhandelen voor bedrijven die op netwerktelevisie te zien zijn. Deze online winkels verwerken en vervullen duizenden gelijktijdige en volgen realtime verkopen.

Vat NY

Vat NY

Merken die je herkent, werken samen met Barrel NY om hun Shopify-verhalen te maken. Dat is om twee redenen belangrijk. Het eerste is duidelijk. Het bevestigt dat deze Shopify Expert een uitstekende reputatie heeft. De tweede reden is niet zo voor de hand liggend, maar net zo relevant. Het laat zien dat Shopify het platform is dat bekende merken zoals KIND Snacks aandrijft.

Bent u een non-profitorganisatie? Barrel NY wil van je horen. Ze doneren elk jaar meer dan 500 uur om non-profitorganisaties te helpen met wat zij “Barrel Grants” noemen. Ze helpen je Shopify te transformeren, zodat je het kunt gebruiken om donaties te ontvangen.

Verbaal + visueel

Verbaal + visueel

Zijn er voorschriften of belemmeringen die de verkoop van uw product of dienst in de weg staan? Het team van Verbal + Visual kan u helpen er meteen overheen te springen. Ze zijn experts in het verhogen van online verkopen door de processen te automatiseren die vaak leiden tot verlaten winkelwagentjes.

Hier is een voorbeeld. Een van hun recente klanten was een online wijnwinkel. Verbaal + Visueel hielp hen met een unieke manier om de vereiste uitdaging voor leeftijdsverificatie aan te gaan. De winkel behaalde in slechts 4 maanden een 100% ROI. Hun conversieratio steeg met 25% en het bouncepercentage daalde met 30%.

Limonade NY

Limonade NY

Online winkels die luxeartikelen verkopen, bieden een unieke reeks uitdagingen. Vraag actrice Gwyneth Paltrow. Ze wilde een online winkel starten die de luxe producten en diensten verkoopt die ze heeft ontdekt. Paltrow wendde zich tot Lemonade NY voor hulp. Haar online winkel biedt een breed scala aan producten, variërend van biologische huidverzorgingsartikelen tot koptelefoons.

Laat u niet misleiden door de eenvoudige website van het team. Ze zijn niet genereus met details over hoe ze met u werken. Het komt omdat er geen ‘cookie-cutter’-benadering is voor de oplossingen die ze naar uw Shopify-winkel brengen. Wees niet bang. Je krijgt een winkel die doordrenkt is met verfijning.

Groei Spark

Groei Spark

Deze in Boston gevestigde Shopify Expert heeft een reputatie voor het ontwerpen en bouwen van online winkels die klantconversie stimuleren. Zij zijn van mening dat uw winkel zowel een marketinginstrument als een verkoopinstrument moet zijn. Growth Spark hanteert een resultaatgerichte aanpak. Het combineert traffic-driven webmarketingcampagnes met conversiegerichte groei.

Het bekroonde ontwerpbureau identificeert en voert alleen de elementen uit die snelle resultaten en positieve impact opleveren. Je start je Shopify-winkel sneller dan je voor mogelijk had gehouden. Van daaruit ondersteunen ze u door de resultaten bij te houden en de gebieden uit te bouwen die de meest veelbelovende groei laten zien.

Ongebonden handel

Ongebonden handel

Ze komen uit Massachusetts. Hun specialiteit is iPhone, iPad en Android mobiele commerce-apps voor online winkels. Unbound Commerce helpt u een rijke mobiele commerce-ervaring te bieden. Het zal de betrokkenheid en conversie van klanten vergroten. Betrek dit team als u push-berichten wilt integreren, zodat klanten uw nieuwste aanbiedingen zien.

Online winkelen is een mobiele ervaring geworden. Het klantenoverzicht van Unbound Commerce leest als een ‘wie is wie’ van populaire merken. Het omvat bedrijven zoals Sears, Shoe Carnival, Miller Beer en Rockport. Unbound Commerce neemt u alles uit handen. Ze ontwerpen, bouwen en onderhouden uw online winkel. Leun achterover en ontspan.

Mark Henderson

Mark Henderson

Deze Shopify-expert heeft een pakketbenadering voor het bouwen van Shopify-winkels. Ben je gewoon op zoek naar een basisopstelling? Mark zal dat voor je regelen, inclusief lettertypen, accentkleuren en je headerafbeelding of logo. U moet uw belasting en verzendkosten instellen. Dat is ook inbegrepen.

Heeft u meer geavanceerde hulp nodig? Start het proces met een vaste storting en betaal terwijl u werkt. Mark kan elk Shopify-thema aanpassen en de apps integreren die je nodig hebt. Ontwerp- en configuratieservices worden voor u geciteerd, zodat u altijd de controle heeft over het budget. Mark ontwikkelde een populaire Shopify-app genaamd Betaal wat je wilt. Het hielp een van zijn klanten om meer dan $ 1,4 miljoen op te halen voor sociale doelen.

1 Digitaal bureau

1 Digitaal bureau

Ze zijn een full-service bureau, maar ze wijzen erop dat 99% van de projecten die ze aannemen gericht zijn op e-commerce. Hun CEO is sinds 1999 betrokken bij het ontwerp, de ontwikkeling en de marketing van eCommerce-websites. Hij heeft geholpen bij het oprichten van miljoenen eCommerce-startups. U profiteert van zijn enorme branche-ervaring.

1 Digital Agency is van mening dat succesvol online winkelontwerp een proces van reductie is. Het moet vertragingen en verwarring wegnemen. Ze werken vanaf het begin met je samen, of ze kunnen je helpen met een herontwerp. Strakke koppen maken ze niet bang. Ze zorgen ervoor dat u tot 80% sneller wordt gelanceerd wanneer u begint met een van de kant-en-klare premium-sjablonen van Shopify.

Design van Bold

Design van Bold

Meer dan 20 tevreden klanten hebben de tijd genomen om getuigenissen achter te laten voor Shopify Expert Wim Tubbax. Veel van deze klanten vertellen over de diepe samenwerking die plaatsvindt tijdens het ontwerpproces. Marketing is een integraal onderdeel van eCommerce. Wim helpt je ook bij je nieuwsbriefcampagnes.

Aandacht voor detail is een ander terugkerend thema dat je tegenkomt. Klanten wijzen erop dat het zich uitstrekt tot zowel technologie als design. U profiteert van de soepele werking. Uw klanten profiteren van de betere winkelervaring. Bekijk het portfolio en u zult zien waarom deze Shopify-expert zulke geweldige aanbevelingen krijgt.

ICEE Social

ICEE Social

Negeer de sociale media-aspecten van een online winkel op eigen risico. ICEE Social vindt het zo belangrijk dat ze er een specialiteit van hebben gemaakt. Bekijk de blog van hun website. Ze praten graag over hoe het Shopify-platform kan worden gebruikt om exclusieve winkels te creëren.

Je leert bijvoorbeeld dat de B2B-markt zal naar verwachting groeien tot 6,7 biljoen dollar in bruto handelswaarde tegen 2020. ICEE Social staat klaar om u te laten zien hoe u een groothandel kunt ontwerpen om een ​​deel van deze inkomstenstroom vast te leggen. Shopify heeft ook een krachtige tool om merken te laten zien waarmee je samenwerkt. Een ander blogartikel vertelt hoe je met Shopify een merkpagina kunt opzetten.

TVP Industries

TVP Industries

Dit bureau in New York City is van mening dat uw speciale e-commerce winkel de beste oplossing is en Shopify kan niet worden verslagen. Is het een wonder dat ze een Shopify-expert zijn? Verwacht de gebruikelijke diensten van anderen, maar laat u verrassen door onverwachte aanvullingen.

TVP Industries heeft toegang tot meer dan 600.000 premium handelskeuzes. Als geen van deze merkproducten voor u werkt, kunnen ze deze op maat laten maken. Dat is nog maar het eerste deel van het proces. Je hebt ook fulfilmentoplossingen nodig. TVP Industries zal een strategisch plan opstellen voor distributie, afhandeling en verzending om de goederen in beweging te houden. Ze kunnen zelfs aan de behoeften van de klantenservice voldoen.

Minion gemaakt

Minion gemaakt

‘Vertel ons wat je wilt’ hoor je nooit van deze Shopify-expert. Je zult hun strategische aanpak waarderen. Het begint met intensief onderzoek. Het resultaat is een gedetailleerd document met technische vereisten en functies. Kwaliteitsborging en prestatietests beginnen al lang voordat uw online winkel ooit wordt gezien. Feedback en tweaken gaan door na de lancering.

Bijna 90 klanten hebben getuigenissen achtergelaten voor Minion Made. Het is een gooi. Bijna half praten over hoe Minion Made in staat was om magie te creëren vanuit slechts een vaag idee. De andere helft prijst Minion Made voor het integreren van specifieke verzoeken die verder lijken te gaan dan wat Shopify kan doen.

Onmiddellijk

Onmiddellijk

De meeste Shopify-projecten zijn onder te verdelen in 3 soorten. Het is een basisconfiguratie, migratie of aanpassing. Deze Shopify Expert bevindt zich in Chicago. Dat is niet echt een adres aan de oostkust, maar Socialmed onmiddellijk is het overwegen waard. Ze kunnen je helpen met elk van deze 3.

Als alles wat je nodig hebt een basisconfiguratie is, kan Socialmedirect je binnen drie dagen aan de slag. Als u naar een winkelmigratie kijkt, kan Socialmedirect u het rendement op uw investering laten zien door over te schakelen naar een Shopify- of Shopify Plus-winkel. Bent u op zoek naar een geavanceerde, op maat gemaakte e-commerce site? Het team kan u binnen twee weken van de planning naar de lancering brengen.

Geestig

Geestig

Iedereen zet zijn of haar beste werk in het portfolio. Het is een goed begin. Graaf dieper. Kijk wat anderen te zeggen hebben over het werken met hen. In het geval van deze Shopify-expert leest u enkele opvallende voorbeelden van verder gaan dan de oproep.

Een klant schrijft over hoe Witty een gedetailleerde video heeft gemaakt die laat zien wat ze hebben gewijzigd in het Shopify-thema en de HTML-code voor elke sectie op de pagina. De video bleek voor hen van onschatbare waarde bij het maken van nieuwe productpagina’s. Een andere geestige klant vertelt een soortgelijk verhaal. Ze hadden geen codeerervaring, maar wilden specifieke functies. Witty heeft het voor hen opgezet en vervolgens een stapsgewijze video gemaakt die wordt gebruikt om de online winkel uit te bouwen.

Kaitlin Fontenot

Kaitlin Fontenot

Kaitlin is een fulltime moeder en Shopify Expert. Ze heeft een marketingachtergrond met een sterke focus op mode en social media. De meeste van haar ontwerpprincipes komen voort uit persoonlijke voorkeuren. Lees haar blog om een ​​beter idee te krijgen van wat haar drijft en wat het ontwerp van uw site zal sturen. Hier zijn twee voorbeelden.

Ze geeft je de vijf redenen waarom klanten het afrekenen niet voltooien en ze legt uit hoe ze met je samenwerkt om Shopify-oplossingen te implementeren. SEO met Shopify is een geautomatiseerd proces, maar er zijn manieren om het te verbeteren. Er is een reeks blogposts waarin Kaitlin uitlegt hoe je je SEO kunt optimaliseren met de ingebouwde tools van Shopify.

Mooi gebouwd

Mooi gebouwd

Ze zijn ongeveer zo ver naar het westen als je kunt krijgen en worden nog steeds als oostkust beschouwd. Deze Atlanta Shopify Expert zal je versteld doen staan ​​met hun designkoteletten. Ze zullen ook indruk op je maken met hoe diep ze erin duiken om ervoor te zorgen dat elk detail van je Shopify-winkel voor klanten werkt. Het zal moeilijk zijn om iemand te vinden die in het onkruid terechtkomt voor zoiets eenvoudigs als jouw pakbonnen.

Het Nicely Built-team heeft de reputatie snel te werken om uw Shopify-winkel operationeel te krijgen. Aangepaste functieverzoeken zullen ze niet vertragen. Functionaliteit stuurt het verkoopproces, maar het mag uw merk niet in de weg staan. Deze Shopify Expert houdt de perfecte balans.

Je hebt een keuze. U kunt zich concentreren op het runnen van een eCommerce-website, of u kunt uw moeite steken in verkopen met een eCommerce-website. Wat gaat er geld in je zak steken? Het goede nieuws is dat u kunt samenwerken met een Shopify-expert om uw online winkel te optimaliseren. Laat ze zich zorgen maken over alle details. Het laat u vrij om de beste mix van producten te vinden die uw bezoekers aanspreken.

Enkele van de beste in de branche maken hun huis aan de oostkust. Ze helpen je het beste uit Shopify te halen. U zult tevreden zijn met het rendement van uw investering.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me