Top Canadese Shopify Web Development-bedrijven

AWA Award of Excellence


In de wereld van e-commerce, Shopify is de duidelijke leider. Het blijft de normen stellen voor ontwerp en bruikbaarheid. In feite is Shopify de drijvende kracht achter ongeveer 300.000 online winkels die alleen al in 2015 meer dan $ 17 miljard hebben verdiend.

Een groot deel van het succes is te danken aan de combinatie van gebruiksgemak en functionaliteit van de software. Zelfs beginners kunnen een indrukwekkende etalage bouwen die boordevol functies zit.

Met zo’n capabel en uitgebreid programma kunnen gebruikers zich echter afvragen of dat optimaal gebruik maakt van Shopify. Zonder voorafgaande ervaring kan het moeilijk zijn om de verkoop zo efficiënt mogelijk te benutten. Tenzij u een expert bent, vraagt ​​u zich misschien af ​​of u nog meer zou kunnen doen om beschikbare apps en tools te integreren.

In plaats van je af te vragen, kun je vertrouwen op de ervaring en expertise van professionele webontwikkelingsbedrijven. Enkele van de toonaangevende bedrijven in de branche zijn gespecialiseerd in het optimaal benutten van Shopify.

Canadese Shopify-topwebontwerpers en -ontwikkelaars

De truc is het kiezen van de beste firma om de juiste balans te vinden tussen expertise en kosten. Om u te helpen uw keuzes te beperken, moet u beginnen met uzelf een paar eenvoudige vragen te stellen:

Wat is je budget?

Voor de meeste bedrijven zijn de kosten de eerste en belangrijkste beslissende factor waarmee rekening moet worden gehouden. Hoewel er tal van gratis opties beschikbaar zijn op internet, hebben ze beperkingen. De verkeerde software kan uiteindelijk de groei van het bedrijf belemmeren.

Kort gezegd: als u serieus geld wilt verdienen, moet u wat geld in uw bedrijf investeren. Geld steken in software, hostingkosten en andere operationele kosten zullen uiteindelijk vruchten afwerpen en de dagelijkse taken in de tussentijd stroomlijnen.

Neem de tijd om na te denken over hoeveel u zich kunt veroorloven om te besteden aan de basisinstelkosten. Houd er rekening mee dat er een evenredige relatie is tussen bedrijfskosten en verdiende inkomsten.

Wat is uw tijdlijn voor lancering?

Het mooie van sommige e-commerceplatforms is dat u binnen enkele uren een site kunt starten. Voor meer gecompliceerde sites met tientallen producten, afbeeldingen en beschrijvingen, heeft u mogelijk meer tijd nodig om de site en uw inventaris voor te bereiden voordat u klaar bent om live te gaan. U heeft een platform nodig dat schaalbaar is naar uw behoeften.

Hoe belangrijk is ontwerpflexibiliteit?

Tijdens het eerste winkelconfiguratieproces zul je waarschijnlijk verstrikt raken in het ontwerpen van de etalage. Hoewel de meeste platforms een indrukwekkende flexibiliteit bieden als het gaat om ontwerp, zijn ze misschien niet zo elastisch als het gaat om het beheren van uw voorraad en verkoop.

U kunt er zeker van zijn dat Shopify eCommerce Software praktisch alles aankan wat u ermee doet. De echte uitdaging is om te weten of je de winkel zo flexibel mogelijk hebt ingericht en zo nodig. Dit is waar deskundig advies de prijs zeker waard is.

Is uw platform goed te integreren met andere programma’s?

U wilt dat het antwoord op deze vraag een volmondig ja is. Uw online winkelbouwer moet naadloos integreren met sociale media, een verscheidenheid aan betalingsgateways, Amazon en andere programma’s. Deze toevoegingen zullen de functionaliteit van uw site uitbreiden.

Zodra u de tijd heeft genomen om enkele belangrijke vragen te onderzoeken en een budget te bepalen, kunt u beginnen met het doorlichten van experts op het gebied van webdesign en ontwikkeling in Canada. Blijf lezen voor een lijst met best beoordeelde ontwikkelaars die bovenaan uw lijst moeten staan.

De Heavy Hitters die alles kunnen doen

STOUTMOEDIG

Diff-logo

BOLD is verantwoordelijk voor het maken van enkele van de meest populaire apps die beschikbaar zijn op Shopify. Ze bieden ook aangepaste services voor kleine start-ups of grote bedrijven. Oorspronkelijk is het bedrijf ontstaan ​​uit noodzaak. De oprichters waren verrast door het gebrek aan apps die zijn ontworpen om de verkoop te helpen verhogen. In plaats van te wachten tot de juiste app op de markt kwam, besloten ze er zelf een te maken.

Sinds BOLD hun eerste app in 2012 uitbracht, hebben ze tal van brancheprijzen gewonnen. Met meer dan 90 werknemers uit Winnipeg Canada onderscheiden ze zich als een full-service bedrijf. Bel ze als u een bedrijf nodig heeft dat alles kan.

Pixel Union

Pixel Union-logo

Pixel Union heeft zijn hoofdkantoor in Victoria, British Columbia, Canada en bestaat sinds 2009. Hun portfolio bevat een lijst van indrukwekkende klanten, waaronder: Tesla Motors, Taco Bell en de LA Lakers. Gebruik een bestaand thema of partner om een ​​aangepaste website te bouwen.

Het Pixel Union-team van experts biedt ondersteuning bij elke ontwikkelingsstap. Gebruik hun vaardigheden om de kracht van Shopify te benutten en mooie en functionele sites te creëren. Zorg ervoor dat je langs hun site komt en bekijk hun uitgebreide portfolio van strakke en moderne websites.

Diff

Diff-logo

De meeste webontwikkelingsbedrijven zijn opgericht door software-ingenieurs en programmeurs. Diff is echter gestart door een winkel. Dit geeft het in Montreal gevestigde bedrijf een ander perspectief op e-commerce.

Sinds de opening in 2011 heeft het bedrijf een team van hoogopgeleide ingenieurs opgebouwd. Ze vertegenwoordigen een van de ‘technisch meest geavanceerde teams’. DIFF-ontwerpen combineren een aantrekkelijke etalage met een gebruiksvriendelijke backend. Geniet van beheerfuncties die uw leven gemakkelijker maken.

Marketinggoeroes

Alleen groei

Alleen groei-logo

Dit in Waterloo, Canada gevestigde bedrijf heeft één doel voor ogen: groei. Ze helpen je om een ​​duidelijk merk op te bouwen. Vanaf daar draait het allemaal om het laten groeien van uw bedrijf en het behalen van meetbare resultaten. Hoewel ze een breed scala aan diensten aanbieden, zijn ze gespecialiseerd in het verhogen van conversieratio’s.

Het bedrijf zal u helpen om van losse browsers loyale klanten te maken. Hun prijs is misschien onbetaalbaar voor kleinere bedrijven, maar als u snel en meetbaar bent, kan groei de investering waard zijn. Overweeg het feit dat ze een indrukwekkende ROI van 327% hebben over 127 verschillende merken.

Ontwerp Champs

Aanwijzer creatief

Aanwijzer creatief logo

Voor sommige bedrijven zijn visuals vooral belangrijk. Als u producten moet markeren en een specifieke ervaring voor uw bezoekers wilt creëren, kan het team van Pointer Creative helpen. Ze zijn een groep jonge en hippe ontwerpers en ontwikkelaars met een reputatie voor het maken van visueel verbluffende Shopify-sites.

Pointer Creative is zelfs het # 1 Shopify-ontwikkelingsteam in Canada. Hun ontwerpen versterken de branding en zorgen al snel voor meer verkeer naar uw site. Vertrouw erop voor een eenvoudige eCommerce-site of een complexere winkel. Ze kunnen geweldige ondersteuning bieden en kunnen vanaf het begin indrukwekkende sites genereren.

Kleine raket

Little Rocket-logo

Heeft u hulp nodig bij het verduidelijken van uw creatieve richting? Heb je moeite om een ​​bedrijfsstrategie te ontwikkelen? Klaar om uw site te lanceren? Little Rocket in Ontario, Canada, kan maatwerkoplossingen en een ondersteuningssysteem bieden.

Eerst en vooral ligt hun focus op het gebruik van hun ontwerpvaardigheden en ervaring om uw merkvisie vast te leggen. Vervolgens creëren ze een aantrekkelijke site om uw producten en diensten met de wereld te delen. Vervolgens zullen ze werken aan het ontwerpen van een backend die aansluit bij uw bedrijf en uw behoeften. Het resultaat is een prachtige site op maat.

Allround geweldig

Port80 webdesign

Port80 Web Design-logo

Terwijl u overweegt om uw eCommerce-winkel te maken en te bouwen, kan de gebruikerservaring niet worden onderschat. Uw website moet intuïtief en gemakkelijk te navigeren zijn. Zelfs de kleinste belemmering voor browsen en kopen kan resulteren in een verloren verkoop en de groei van uw bedrijf belemmeren.

De experts van Port80 in Vancouver hebben de perfecte balans gevonden tussen vorm en functie. Uw klanten zullen een werkelijk plezierige ervaring hebben waardoor ze blijven terugkomen voor meer. Hun schaalbare oplossingen variëren van eenvoudige oplossingen tot grootschalige lanceringen voor internationale bedrijven.

SOVI Creative

OVI Creative-logo

Bij SOVI Design in Toronto, Canada, leren ze je kennen voordat ze oplossingen produceren die speciaal zijn ontworpen om aan je unieke behoeften te voldoen. Ze stellen hoge eisen aan design.

U kunt er zeker van zijn dat uw website er op elk apparaat geweldig uitziet. Shoppers zullen genieten van de voorkant van uw site en u zult dankbaar zijn voor de gedachte en ervaring die nodig is bij het ontwerpen van uw backend.

De ontwikkelaars van SOVI maken dagelijkse taken een fluitje van een cent, zodat u uw bedrijf efficiënt kunt runnen. Geniet van meer tijd om u te concentreren op uw topprioriteiten.

Later dan jij

Later dan je logo

De naam zegt veel. Dit team van ontwerpers en ontwikkelaars in Toronto, Canada, maakt het hun taak om harder te gaan. Ze blijven laat op, zodat u uw aandacht kunt richten op andere aspecten van het runnen van uw bedrijf. In slechts een paar weken tijd kunt u uw eCommerce-website van concept naar realiteit brengen.

Als Shopify-experts zijn ze uniek gekwalificeerd om u te helpen de kracht van Shopify-software te benutten. Hun prachtige winkelpuien zullen verkopen genereren. Het maakt niet uit welk bedrijf u wilt starten of vernieuwen, ze zullen uw project hun volledige aandacht en creatieve kracht geven.

Installatie en aanpassingen

Carson

Carson-logo

Heeft u een kleine taak die snel moet worden afgerond? Hulp nodig bij het integreren van een nieuwe tool of functie? Waarom geeft u deze taken niet aan de experts en zorgt u ervoor dat het goed wordt gedaan? Carson, gevestigd in Montreal, Canada, is de perfecte oplossing voor het afhandelen van website-instellingen en upgradetaken.

U zult niet verstrikt raken in het navigeren door Shopify wanneer u zich zou moeten concentreren op andere aspecten van uw bedrijf. Ze hebben een super flexibele en betaalbare prijs. Je hebt af en toe toegang tot Shopify-experts zonder te hoeven betalen voor dure maandelijkse abonnementen. Carson biedt een snelle en betaalbare manier om uw site te beheren.

Shopify wordt vaak aangekondigd als het meest veelzijdige en gebruiksvriendelijke eCommerce-softwareplatform op de markt. Deze onderscheiding kan echter ook een keerzijde hebben. Zoveel opties hebben als het gaat om thema’s, functies en integraties kan overweldigend aanvoelen. Het kan maar al te gemakkelijk zijn om vast te lopen in alle keuzes en kostbare tijd te verliezen.

Uiteindelijk zult u aangenaam verrast zijn als u erachter komt hoe gemakkelijk en betaalbaar het is om uw project over te dragen aan een Shopify-expert voor webontwikkeling. U kunt uw visie veranderen in een mooie en functionele site zonder uw budget te overschrijden.

Het is altijd fijn om te kunnen bezuinigen en kosten te besparen, maar je moet ook onthouden dat je tijd kostbaar is. Als bedrijfseigenaar besteedt u uw tijd aan andere aspecten van het opbouwen van uw bedrijf. Als u zich tot de experts wendt, kunt u sneller beginnen met verkopen en verdienen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map