Top 15 Australische Shopify-webontwerpers en -ontwikkelaars

AWA Award of Excellence


Shopify is een van de beste e-commerceplatforms en de populariteit groeit snel. Een van de voordelen die we in onze Shopify-beoordeling hebben geïdentificeerd, is dat het een intuïtieve interface heeft en dat het voor beginners gemakkelijk genoeg is om te gebruiken. Er zijn ook gebruikersforums voor hulp bij de Shopify-website en website-tutorials in het Helpcentrum van Shopify.

Dus u kunt zich afvragen, waarom geven we u aanbevelingen voor experts om u te helpen bij het opzetten van uw online winkel met behulp van Shopify-software?

Waarom kiezen voor een Shopify-expert?

Er zijn verschillende redenen. Niet iedereen wil een eigen etalage ontwerpen of ontwikkelen en deze met hun producten vullen. Sommige mensen hebben niet de tijd en anderen hebben niet de ontwerpervaring of zelfs maar minimale technische vaardigheden. Weer anderen willen zich gewoon concentreren op de winkelaspecten van hun bedrijf en het online gedeelte van “online winkel” aan iemand anders overlaten.

Als dit op jou lijkt, lees dan verder voor onze aanbevelingen van Shopify-experts die u kunnen helpen bij het maken van uw nieuwe online winkel of het overzetten van uw bestaande naar het Shopify-platform. Al deze experts wonen in Australië en hebben een selectieproces door Shopify doorlopen om hun officiële accreditatie te behalen.

Welke te kiezen?

Aangezien u mogelijk slechts een deel van het proces nodig heeft – u wilt bijvoorbeeld uw eigen winkel ontwerpen, maar niet zelf opzetten – volgt hier een overzicht van de verschillende categorieën experts en de services die zij bieden.

 • Design – creëer de look en feel van uw winkel; neem uw merk op
 • Setup – stel een basiswinkel in vanuit een bestaand thema en pas het thema aan
 • Ontwikkeling – creëerde een app voor de app store of bouw helemaal opnieuw een aangepaste winkel
 • Marketing – maak marketingcampagnes, meestal digitaal, die socialemediastrategieën kunnen bevatten
 • Fotografie – maak foto’s voor uw online winkel, voornamelijk van uw producten

Veel van deze Shopify-experts zijn bekwaam in verschillende categorieën en sommige bieden webservices aan die verder gaan dan die van Shopify, die mogelijk voldoen aan andere webontwikkelingsbehoeften die u heeft.

The Heavy Hitters

Blackbelt Commerce

Blackbelt Commerce

Blackbelt Commerce, voorheen bekend als de Shopify Ninjas, doet niets anders dan het ontwikkelen van Shopify-winkels. Ze zijn eerlijk over wie hun klanten zouden moeten zijn – als je haast hebt of een heel krap budget hebt, dan zou een ander bureau beter bij je passen.

Blackbelt Commerce biedt het volledige assortiment Shopify-services: installatie, ontwerp, ontwikkeling, marketing en fotografie. Ze hebben ook plug-ins gemaakt voor tweetalige winkels, een automatische landselector en een HTML-e-mailsjabloon om de tekst te vervangen die de Shopify-standaard is.

De Groep

De Groep

The Working Party, een webdesign- en ontwikkelingsbedrijf in boetieks, werkt sinds 2012 samen met Shopify. Het bedrijf stelt dat het “snel, wendbaar, creatief, pragmatisch” is, en e-commerce is slechts een van de digitale services die het biedt.

De Groep werkt samen met klanten om hun eCommerce- en verkooppuntsystemen naar Shopify te verplaatsen: het zegt niet of ze ook helemaal zelf Shopify-winkels bouwen, hoewel het setup-experts zijn.

Elkfox

Elkfox

Elkfox is een bureau met twee specialiteiten: Shopify en MailChimp. Hun Shopify-ervaring is zowel in de detailhandel als in de groothandel en het bedrijf heeft veel ervaring met het ontwerpen van aangepaste thema’s.

Ze vullen hun Shopify-services aan met productfotografie en ze hebben ook een app die helpt met geïntegreerde e-mail. De website van ElkFox is een beetje verwarrend om te gebruiken, omdat alle navigatie zich in de off-screen footer bevindt, en sommige links gaan gewoon naar de contactpagina.

Leafcutter

Leafcutter

Leafcutter Creative Digital is een creatieve leverancier van e-commerce en communicatieoplossingen. Shopify is slechts een van de vijf expertisegebieden in dit bedrijf, maar de rode draad is een resultaatgerichte digitale strategie.

Leafcutter werkt sinds 2012 met het Shopify-platform en specificeert de industrieën waar ze bij betrokken zijn als non-profitorganisaties, farma en onderwijs. Ze beginnen met strategie en bouwen vervolgens een winkel voor je – van een basiswinkel tot een volledig op maat gemaakte, geïntegreerde winkel.

De marketinggoeroes

Media opnieuw laden

Media opnieuw laden

Reload Media zijn sinds oktober 2016 Shopify-experts en hun focus ligt op het leveren van digitale marketingcampagnes voor uw e-commercebedrijf. Hun website zegt niet of ze daadwerkelijk Shopify-winkels bouwen, maar hun digitale services om uw online bedrijf te ondersteunen zijn onder meer SEO, pay-per-click-advertenties, socialemediastrategie, optimalisatie van conversieratio en e-mailmarketing.

30 hectare

30 hectare

30 Acres biedt het volledige scala aan Shopify-services – setup, ontwerp, ontwikkeling en marketing – plus bewezen expertise in digitale marketingstrategie en -uitvoering. Hun regels (dat wil zeggen hun bedrijfsfilosofie) staan ​​vooraan op hun website, zodat u kunt zien waar ze voor staan.

30 Acres heeft veel gedetailleerde eCommerce-casestudy’s op hun website, op de Shopify-pagina.
Het bedrijf heeft ervaring met het ontwikkelen van aangepaste thema’s en apps op maat voor hun klanten.

Ontwerp Champs

The Hope Factory

The Hope Factory

We kunnen je niet veel vertellen over The Hope Factory en Shopify omdat er niet veel informatie op hun website staat. eCommerce is slechts een van de vijf digitale services die ze aanbieden: ontwerp en ontwikkeling en conversie-optimalisatie zijn onder andere.

Er is een winkel waar je een Shopify coaching-by-the-hour-pakket en een Shopify-winkelconfiguratiepakket kunt kopen, beide voor een bepaald dollarbedrag, maar geen informatie over wat je krijgt.

Garen digitaal

Garen digitaal

Yarn Digital is sinds juni 2015 Shopify-expert en biedt vijf digitale services, waaronder eCommerce. Het bedrijf is gekwalificeerd als een Shopify-expert voor ontwerp en configuratie, maar hun website geeft geen details over hun vaardigheden, behalve dat de online winkels die ze maken ijs kunnen verkopen aan Eskimo’s.

Yarn Digital heeft een aantal zwaar getroffen klanten, zoals Lululemon en Sony Music, die hun ontwerpdiensten hebben gebruikt.

Seventyfour Design

Seventyfour Design

Seventyfour Design is gespecialiseerd in digitale ervaringen op maat en merkontwikkeling
die uw bedrijf naar een hoger niveau tilt. Dit bureau heeft vijf jaar ervaring met het aanbieden, ontwerpen en opzetten van Shopify-services, evenals het fotograferen van uw producten.

Ze werken met u samen aan uw merkidentiteit en zorgen ervoor dat deze wordt weerspiegeld in uw aangepaste themaontwerp. Er zijn geen bruikbare voorbeelden van hun werk op hun website – alleen screenshots.

Witte Vlag Studio

Witte Vlag Studio

White Flag geeft al hun vaardigheden, kennis en expertise aan u over. En er is een foto van de oprichter van dit bedrijf die alle manieren identificeert waarop zijn lichaamsdelen en gereedschappen hierbij helpen. White Flag is een multifunctionele studio en e-commerce is slechts een van de zeven aangeboden digitale services.

Je moet alle screenshots van het uitgevoerde werk doornemen om te vinden welke Shopify-ontwerp- en setup-oplossingen zijn en contact opnemen met de studio voor meer informatie.

Overal geweldig

Disco Labs

Disco Labs

Disco Labs leeft voor Shopify. Ze hebben uitgebreide ervaring op het Shopify-platform: ze hebben hun eigen winkels op Shopify, hebben aangepaste thema’s ontworpen en apps op maat gebouwd. Daarnaast heeft Disco Labs Shopify-boeken en -cursussen gepubliceerd, waarvan er een in samenwerking met Shopify is.

Hun focus ligt nu op het helpen van grote bedrijven bij de overstap naar Shopify Plus. Laat je niet afschrikken door hun basiswebsite – deze jongens weten wat ze doen.

Createur

Createur

Als hun eigen website een gids is, heeft Createur een minimalistische filosofie om ‘mensen te laten floreren in het digitale tijdperk’. Createur is een onafhankelijk digitaal bureau en Shopify Experts in ontwerp, ontwikkeling, opzet en marketing.

Er staat niet veel informatie op hun drie visueel verbluffende webpagina’s. Je moet door de voorbeelden van hun werk bladeren (maar ze leggen wel uit welke diensten ze voor elke klant hebben uitgevoerd) en neem vervolgens contact met hen op.

Doe handel

Doe handel

Do Commerce zijn eCommerce-experts die gespecialiseerd zijn in Shopify. En ze doen alles wat Shopify sinds 2012 doet. Het bedrijf bouwt winkels in alle soorten en maten, waarbij zowel thema’s als functionaliteit worden aangepast.

Ze zijn ervaren in het integreren van Shopify-winkels met apps en software van derden en zijn goed thuis in marketing en reclame, waaronder Google Adwords en Facebook-advertenties. Om het pakket te voltooien, biedt Do Commerce ook doorlopende Shopify-ondersteuning. Dit is een volledig start-tot-finish bedrijf, met een uitstekende blog.

Installatie en aanpassingen

Shopify StartUp

Shopify StartUp

Shopify Startup doet precies dat, zorgt ervoor dat uw online winkel in gebruik wordt genomen. De eigenaar van dit bedrijf heeft negen eigen Shopify-winkels, dus hij heeft alle mogelijke problemen doorstaan ​​en kan je helpen met alles, van je eerste gedachten tot ideeën over winstgevendheid.

Shopify Startup biedt drie serviceniveaus: Basic voor maximaal 20 producten; Beter voor maximaal 100 producten; en Custom. Dit bedrijf past mogelijk binnen uw budget als u net begint met een kleine winkel.

Insider Media Group

Insider Media Group

The Insider Media Group is een boetiekbureau dat een reeks digitale diensten aanbiedt, waaronder eCommerce. De groep is sinds maart 2016 Shopify-expert en is geaccrediteerd voor setup en marketing.

Hun setup is het volledige assortiment, van het aanpassen van een sjabloon tot een aangepast ontwerp of het migreren van een bestaande winkel. Marketing omvat SEO en sociale media en PR. Insider Media Group zal je ook trainen op Shopify als je hulp nodig hebt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map