Zgjidhjet e GoDaddy vs Rrjetit: Cilin duhet të përdorni?

Krahasoni shërbimet e mbajtjes së GoDaddy vs Rrjeti i Rrjetit


Zgjedhja e një ofruesi të mbajtjes së faqeve në internet është shpesh hapi i fundit në procesin e ngritjes dhe funksionimit të një uebsajti, por nuk duhet të jetë rasti i zgjedhjes së kompanisë së parë që del në kërkimin tuaj në internet. Shërbimet e mbajtjes së uebit ndryshojnë në mënyrë të konsiderueshme në ato tipare që ata ofrojnë, kështu që është e rëndësishme të kuptoni se kush mund të ofrojë vetëm atë që ju nevojitet.

Ne e bëjmë punën këtu për ju ndërsa kërkojmë dhe krahasojmë dy ofrues të mëdhenj të shërbimit të mbajtjes në internet – GoDaddy dhe Solutions të Rrjetit. Ne bëjmë pyetje të rëndësishme dhe detajojmë veçoritë që duhet të kërkoni.

Të dy GoDaddy dhe Solutions të Rrjetit janë kompani të njohura që kanë një gamë të ngjashme shërbimesh: regjistrim të emrit të domain, uebfaqe, eCommerce, mbajtje në internet, email profesional dhe marketing në internet.

Shërbimet pritëse të Rrjetit të Zgjidhjeve kanë për qëllim bizneset dhe organizatat, dhe ky përqendrim është përparësi dhe qendra në faqen e tyre të internetit. Tregu i GoDaddy është më i përgjithshëm dhe mbulon të gjithë ata që duan të kenë një faqe në internet.

Nuk ka asnjë ndryshim të vërtetë në gjatësinë e kohës GoDaddy, dhe Solutions të Rrjetit kanë qenë në biznes: GoDaddy u themelua në 1997, ndërsa Solutions e Rrjetit u zhvendos në arenën e Internetit në 1993.

Duke pritur rreth 730,000 faqe në internet, GoDaddy është pothuajse dy herë më i madh se Zgjidhjet e Rrjetit me pak më shumë se 440,000 site – por këto janë të dyja numrat dukshëm të mëdha në krahasim me disa nga konkurrentët e këtyre kompanive.

Krahasoni performancën e GoDaddy dhe Solutions të Rrjetit

Contents

Uptime dhe besueshmëri

Monitor monitorimi

uptime. Uptime dhe besueshmëria janë dy nga ato karakteristika që nuk i vini në dyshim derisa faqja e internetit tënde të bjerë poshtë dhe lexuesit ose klientët tuaj nuk mund të arrijnë tek ajo. Të dyja GoDaddy dhe Solutions të Rrjetit tejkaluan ato që janë reklamuar dhe standarde të industrisë, me kohëzgjatje prej 99.9%. Rrjeti i Zgjidhjeve ka një avantazh të vogël me një kohë të matur 100% për një periudhë gjashtëmujore të shikuar nga një kompani e pavarur monitoruese.

Performance. Ekspertët e vlerësojnë GoDaddy shumë shpejtësi në testet e matjes së palëve të treta; megjithatë, rishikimet e përdoruesve janë të përziera dhe raportojnë shpejtësi shumë të ngadalta dhe të shpejta të ngarkimit. Secili prej planeve të pritjes së GoDaddy ka qasje të kufizuar në serverët e shpejtë të pajisjes së ngurtë për ruajtjen e të dhënave.

Rrjeti Solutions ofron dy herë shpejtësinë e rregullt të përpunimit me paketat e tij Professional Hosting dhe Professional Plus.

seriozitet. Qendra të shumta të të dhënave, mundësisht në vende të ndryshme, mundësojnë një shërbim të mbajtjes së faqeve në internet të ndryshojë vendndodhjen e faqeve të internetit për të përfituar nga ngarkesa të vogla, si dhe nga energjia elektrike dhe ndërprerjet e tjera.

GoDaddy ka shtatë qendra të të dhënave në SH.B.A. si dhe një në Evropë dhe një tjetër në Azi. Zgjidhjet e Rrjetit nuk janë të ardhshme me vendndodhjen e qendrave të saj të të dhënave, dhe as sa shumë ato mirëmban. Besueshmëria sigurohet gjithashtu nga të dy kompanitë me fuqi të tepërt, ftohje, sisteme elektrike të izoluara dhe sisteme monitorimi të ndërtesave në qendrat e tyre të të dhënave.

Opinion mbi GoDaddy dhe Performanca e Zgjidhjeve të Rrjetit

Hereshtë një lidhje këtu – Rrjeti i Zgjidhjeve merr pikë për shpejtësinë dhe GoDaddy për qendrat e të dhënave në mbarë botën.

Karakteristikat e zgjidhjeve të GoDaddy dhe të Rrjetit

Krahasoni tiparet kryesore

Karakteristikat kryesore të krahasuara

Shënim: Edhe pse shërbimet e mbajtjes së faqes në internet ofrojnë një gamë të gjerë karakteristikash, ne përqëndrohemi në ato me rëndësi kryesore për suksesin tuaj në web hosting.

Regjistrimi i domainit. Nuk ka asgjë për të zgjedhur midis GoDaddy dhe Solutions të Rrjetit këtu. Ju mund të blini emrin e domain nga të dy kompanitë dhe ata të dy ju lejojnë të transferoni në çdo fushë që tashmë keni në pronësi.

Përveç kësaj, ata secili ju japin një emër domain falas me një kontratë një vjeçare. Vetëm të jetë i vetëdijshëm se aktualisht, çmimi i rinovimit për një emër domain me Solutions Network është një 37,99 $ jashtëzakonshme në vit për një adresë .com.

Ndërtues i faqes në internet. Ju nuk keni nevojë të shkoni diku tjetër për të ndërtuar faqen tuaj nëse përdorimi juaj ose Rrjeti Zgjidhje ose GoDaddy.

Krijuesi i faqes në internet që vjen me Network Solutions është falas, dhe bashkë me të, ju mund të krijoni një faqe interneti mjaft të sofistikuar dhe tërheqëse. Për dallim nga shumica e mjeteve të tjera për ndërtimin e faqeve në internet, me këtë mund të vendosni një kod për JavaScript dhe HTML themelore në faqe.

Ndërtuesi i Uebfaqeve i GoDaddy (që është emri i tij i vërtetë) është shumë i popullarizuar dhe i rishikuar mirë për të siguruar faqe tërheqëse. Sidoqoftë, ajo ka një tarifë mujore të bashkangjitur.

Baza e të dhënave. GoDaddy ofron baza të të dhënave SQL me të gjitha planet e tyre. Plani i nivelit të lartë GoDaddy Windows (Ultimate) ka të dhëna të pakufizuara MySQL. Shtë e paqartë se cilat plane të Zgjidhjeve të Rrjetit kanë bazat e të dhënave SQL bashkangjitur tyre.

WordPress Hosting. Pritja me menaxhim të plotë të WordPress është në dispozicion si nga GoDaddy ashtu dhe nga Rrjeti Solutions.

GoDaddy ju lejon të krijoni faqen tuaj në WordPress në mjedisin GoDaddy ose të sjellni faqen tuaj ekzistuese të WordPress. Pritja e menaxhuar e WordPress ju jep kopje rezervë të përditshme falas (me rivendosje me 1 klik) të faqeve tuaja të WordPress dhe rrugëdaljet interaktive dhe videot e trainimit.

Ka 4 plane të WordPress me GoDaddy. Plani Themelor me një uebfaqe të WordPress fillon me 3,99 $ në muaj dhe planin më të lartë, Zhvilluesi, trajton pesë site dhe deri në 800,000 vizitorë për 13.99 dollarë në muaj. Dy planet kryesore përfshijnë një certifikatë SSL (një vlerë 70 $). Ashtu si me planet e rregullta të pritjes, një domain falas ofrohet me kontrata prej dymbëdhjetë muajsh ose më shumë.

Vendosja e WordPress në Solutions të Rrjetit është relativisht e drejtpërdrejtë: ekziston një buton ADD për aplikacionin dhe ju udhëzoheni përmes një Wizard-i të konfiguruar. Përdoruesit raportojnë, megjithatë, se është e vështirë të gjesh mundësinë për ta bërë këtë.

Rrjeti i Zgjidhjeve ka WordPress Secure, i cili përdor serverë që janë konfiguruar për performancën maksimale të WordPress. WordPress Secure siguron një nivel shumë të lartë të sigurisë i cili skanon dhe heq malware dhe krijon kopje rezervë të përditshme. Gjithashtu, ajo siguron azhurnime të sigurisë në platformën WordPress dhe shtojcat.

Planet e Sigurt të WordPress vijnë me një Certifikatë SSL, ruajtje të pakufizuar dhe gjerësi bande dhe asistencë për 60 ditë. Kostoja fillon me 35 dollarë në muaj për një kontratë vjetore, megjithëse zbritet nëse blini një kontakt vjetor.

Zgjidhje eCommerce. Zgjidhjet e Rrjetit Hosting dhe GoDaddy qasen në tregtinë elektronike pak më ndryshe.

Me GoDaddy ju blini në mënyrë efektive dyqanin tuaj të tregtisë elektronike në një kuti – një faqe në internet, hosting dhe QuickCart (shporta e tyre e blerjeve të tyre) për një tarifë mujore. Dyqani juaj mund të mbetet me GoDaddy ndërsa rritet, me produkte të pakufizuar, kuponat tuaja dhe mundësinë e hapjes së një dyqani në Facebook,

Rrjeti i Zgjidhjeve ofron tre pako të tregtisë elektronike që fillojnë me 7.89 dollarë në muaj dhe përfshijnë një panel kontrolli nga i cili menaxhoni gjithçka. Të tre planet kanë një transferim të pakufizuar të dhënash, perfekte kur rriten transaksionet e dyqanit tuaj. Ka mundësi të ndryshme pagese, duke përfshirë Paypal dhe Google Checkout. Mjeti ndërtues i dyqaneve nuk është aq miqësor sa mjeti për ndërtuesin e Rrjetit të Rrjetit.

backups. Farëdo që shërbimi juaj i mbajtjes së faqes në internet të sigurojë në mënyrën e kopjimit, ne këshilluam fort që ju të jeni përgjegjës për të mbështetur faqen tuaj në mënyrën tuaj. (Ne vetëm dëshirojmë që të mund të insistojmë në të!).

Thënë kjo, si GoDaddy ashtu dhe Solutions e Rrjetit ofrojnë disa shërbime rezervë për ju.

GoDaddy tarifon për kopjimin e tij dhe rivendosjen e shërbimeve. Ju merrni një kopje rezervë automatike ditore me një sasi të caktuar të ruajtjes së të dhënave në dispozicion për kopjen rezervë.

Rrjeti i Zgjidhjeve siguron një kopje rezervë falas të natës, por, përsëri, jeni i kufizuar në sa të dhëna mund të ruani në proces. Këto rezervë mbahen për shtatë ditë. Për një tarifë mujore, mund të përdorni çdo kopje rezervë të AnyTime On Demand e cila ju lejon të ruani tre kopje rezervë shtesë në një maksimum prej 5 GB hapësirë ​​në disk.

Siguria e Pritjes. Siguria është një konsideratë serioze për mbajtjen në internet dhe lëviz përtej sigurisë fizike të serverëve të një kompanie në qendrat e tyre të të dhënave në vetë të dhënat tuaja.

GoDaddy ofron SiteLock, për një tarifë mujore, për të kërkuar çdo ditë çdo malware në faqen tuaj të internetit dhe për ta hequr atë. Ju gjithashtu mund të blini një certifikatë SSL për të mbrojtur të dhënat e ndjeshme të futura në faqen tuaj.

Siguria në Rrjetet e Zgjidhjeve gjithashtu vjen me një çmim (mujor). Vetëm plani i nivelit të lartë profesional Plus hosting vjen me një certifikatë falas SSL; të gjithë klientët e tjerë duhet të blejnë vetë përmes Zgjidhjeve të Rrjetit.

TRUSTe është gjithashtu i disponueshëm për një tarifë mujore nëse dëshironi një politikë të privatësisë dhe mund të shtoni në SiteLock me një tarifë nominale nëse keni një kontratë vjetore. Rrjeti i Zgjidhjeve gjithashtu ofron nsProtect Safe, për një tarifë mujore, si një mbrojtje nga hakerat; kjo veçori siguron gjithashtu monitorimin e kohës në server të intervalit 5-minutësh.

Paneli i kontrollit. Të dyja GoDaddy dhe Network Solutions përdorin një variacion të cPanel-it standarde të industrisë, si ndërfaqen e tyre të panelit të kontrollit për host-in e tyre në Linux. Gjithashtu, GoDaddy siguron panelin e kontrollit Odin Plesk për opsionin e tij të mbajtjes në internet të Windows.

Opinion mbi GoDaddy dhe Zgjidhjet e Rrjetit Karakteristikat kryesore

GoDaddy fiton në departamentin e karakteristikave. Ndërtuesi i saj në internet është i lehtë për t’u përdorur dhe mund të prodhojë disa site të bukura; zgjidhja e saj për tregtinë elektronike është një kuti dyqanesh që është e thjeshtë për tu vendosur.

Krahasoni planet e pritjes në internet dhe çmimet e GoDaddy dhe Solutions të Rrjetit

Planet e strehimit & Çmimeve

Planet e çmimeve të krahasuara

Shënim: Këshilla jonë këtu është që gjithmonë të lexoni shtypjen e mirë kur krahasoni çmimet. Shumica e ofruesve të rrjetit ofrojnë çmime zbritje për periudhën tuaj fillestare, por çmimet e ulëta zakonisht janë për një kontratë dy ose tre-vjeçare. Mimet pastaj rriten deri në koston e rregullt, e cila shpesh mund të jetë mjaft e lartë. Kujdes gjithashtu për shtesat, të tilla si siguria dhe një mjet ndërtues i faqes në internet.

GoDaddy. GoDaddy ofron tre plane të mbajtjes në internet të Linux, Basic, Deluxe dhe Ultimate, dhe kontrata e paracaktuar për secilin është 36 muaj. Të gjitha çmimet këtu janë çmimet e zbritjes për këtë afat tre-vjeçar.

Plani Themelor është 3,99 dollarë në muaj për vetëm një faqe në internet dhe 100 adresa emaili – i mirë për të filluar. Zhvendosja është Deluxe me 4,49 dollarë në muaj me faqe të pakufizuara dhe 500 adresa emaili. Për faqet e vizituara shumë ose dyqanet e e-commerce, Ultimate me 7.99 $ mujore ia vlen të shikoni. Të gjitha planet vijnë me një bandë të pakufizuar dhe një domain falas me një kontratë vjetore, ose më të gjatë.

Planet e hostimit në internet të Windows me GoDaddy janë të ngjashme, por përfshijnë numra të ndryshëm të bazave të të dhënave SQL dhe MYSQL me secilin plan. Pricesmimet e zbritjes dhe kontratat tre-vjeçare aplikohen përsëri këtu. Plani i Ekonomisë për një faqe në internet është 3,99 dollarë në muaj, dhe Plani Deluxe (site të pakufizuara, gjerësi bandë dhe ruajtje) vjen me 4,49 dollarë në muaj. Gjithçka e pakufizuar është shenja dalluese e planit Ultimate me 7,99 dollarë në muaj. Si më parë, të gjitha planet kanë një domen të lirë me një kontratë 12 ose më shumë muaj.

GoDaddy ofron plane VPS, Cloud dhe Dedicated web hosting përmes seksionit Pro të faqes së saj të internetit.

Zgjidhje rrjeti. Ju keni mundësinë e tre pakove hostuese Linux me Solutions Network. Plani themelor, i quajtur Web Hosting, është 9,96 dollarë në muaj për një mandat 1-vjeçar. Hapësira në diskut është e kufizuar dhe keni 1000 kuti emaili. Hosting Profesional me 15,78 dollarë në muaj (kontratë 1-vjeçare) shton hapësirë ​​të pakufizuar në disk dhe kuti emaili dhe shpejtësi më të shpejtë. Plani më i lartë është Professional Plus për 21.62 dollarë në muaj (gjithashtu një mandat 1-vjeçar) i cili vetëm shton një certifikatë SSL. Do paketë vjen me një Këshilltar teknik kompliment (drejtshkrimi i tyre) për të ndihmuar me FTP teknike dhe sende të sigurisë.

Por kjo është aty ku bëhet shumë konfuz me Solutions Network. Paketat e pritjes në faqen e FAQ janë identifikuar si thelbësore, profesionale dhe Premium, së bashku me çmimet që janë shumë më të shtrenjta se ato të cituara në faqen kryesore..

Sidoqoftë, grafiku i krahasimit i lidhur me të tre planet tregon edhe një version tjetër të çmimeve mujore. Këto mund të jenë planet e Advanced Hosting, por nuk janë shumë të qarta. Faqja e marrëveshjeve të nxehtë ka edhe një çmim tjetër pa ndonjë sqarim për ndryshimin.

Rrjeti i Zgjidhjeve ofron dy pako VPS hosting: Thelbësore Hosting është për faqet e internetit fillestare, dhe Hosting Profesional është më i mirë për vendet me trafik të lartë.

Garancia e kthimit të parave: GoDaddy ka një politikë të deklaruar mirë të rimbursimit për pajtimtarët e web hosting-ve. Abonentët nga muaji në muaj me GoDaddy kanë 48 orë për të kërkuar një rimbursim. Ata me kontrata vjetore kanë 45 ditë relativisht bujare për të marrë të gjitha paratë e tyre prapa; pas kësaj kohe, rimbursimi i tyre vlerësohet me vlerësim. Ju duhet të jepni një arsye që po anuloni kontratën tuaj.

Politika e rimbursimit të Zgjidhjeve të Rrjetit nuk është e disponueshme në faqen e saj të internetit, dhe personi i shërbimit të klientit me të cilin kemi kontaktuar rreth tij nuk mund të gjejë as informacionin.

Opinion mbi Prmimet e Planeve të Pritjes

GoDaddy është fituesi i padiskutueshëm këtu me informacion të saktë në lidhje me çmimet dhe politikat e tij. Informacioni i Zgjidhjeve të Rrjetit është kontradiktor dhe madje jo ekzistent, kështu që është e vështirë të dini shumë se do t’uu detyroheni atyre ose nëse mund t’i merrni paratë tuaja nëse ndryshoni mendimin tuaj.

Sa e thjeshtë për t'u përdorur zgjidhjet e GoDaddy dhe të Rrjetit

Lehtësinë e përdorimit

Sa e lehtë për të përdorur ndërfaqen

Paneli i kontrollit. Rrjeti Solutions dhe GoDaddy i kanë bazuar të dy panelet e tyre të kontrollit në cPanel-standard të industrisë.

Versioni i Zgjidhjeve të Rrjetit ofron një ndërfaqe të plotë por komplekse. Karakteristikat e përparuara të këtij paneli kontrolli mund të jenë tepër konfuze për rishtart, dhe është kaq e mbushur me gjëra që mund të bëni që ndonjëherë është e vështirë të gjesh ndonjë gjë: vetë biblioteka e aplikacioneve ka varrosur katër klikime poshtë.

GoDaddy e bëri cPanel të vetën duke ndryshuar pamjen që të përputhet me stilimin GoDaddy dhe duke shtuar ikona me porosi për ta bërë ndërfaqen më të lehtë për t’u përdorur, Dhe kjo ka funksionuar, sipas të dy ekspertëve dhe recensentëve të përdoruesve që vlerësojnë navigimin e tij intuitiv.

Instaluesi me një klik. GoDaddy ka më shumë se 125 aplikacione Linux dhe 50 aplikacione Windows, të gjitha me një instalim 1-klikues. Por nuk ka një listë të plotë të këtyre aplikacioneve të disponueshme përpara se të regjistroheni në shërbimin e mbajtjes së faqes në internet. Zgjidhjet e Rrjetit reklamojnë instalimin me 1 klik për WordPress.

Lundrimi në Uebfaqe. As GoDaddy dhe faqja e Internet Solutions nuk paraqesin informacion para dhe qendër për lehtësinë e leximit. Uebsajti i GoDaddy është i rrëmujshëm, por skedat janë etiketuar qartë dhe informacioni është atje, edhe pse mund të të duhet të stërvitesh poshtë për ta gjetur atë.

Në të kundërt, faqja e internetit e Solutions Network ka informacione kontradiktore, veçanërisht në lidhje me planet dhe çmimet, dhe i mungojnë disa informacione thelbësore, duke përfshirë një listë të plotë të asaj që përmban çdo plan.

Opinion për Lehtësinë e Përdorimit

GoDaddy del përsëri këtu përsëri. Zgjedhja e një plani në internet është e lehtë, dhe ju e dini se çfarë po merrni. Ndërsa cPlanel i GoDaddy është jo standard, kurba e të mësuarit është e vogël dhe ikonat e personalizuara janë mjaft intuitive. Në të kundërt, ju jeni mjaft në errësirë ​​me Solutions të Rrjetit, në atë që blini, sa do të kushtojë dhe si të përdorni atë që merrni.

Mbështetja e GoDaddy dhe Zgjidhjet e Rrjetit

Mbështetje teknike dhe klientit

Mbështetja e përdoruesit krahasuar

Ndonjëherë, për fat të keq, anëtarët e ekipit të mbështetjes së klientit bëhen miqtë tuaj të ri më të mirë, kështu që është thelbësore që të arrini dhe t’i kuptoni ata kur të keni nevojë. As GoDaddy dhe as Solutions në Rrjet nuk kanë mundësi yjor të mbështetjes së klientit.

Për të arritur ekipin mbështetës të GoDaddy, ju mund të përdorni telefonin ose të arrini përmes funksionit të tyre të bisedës live – dhe numri i telefonit nuk është falas. I gjithë ekipi mbështetës GoDaddy është me qendër në SHBA, në Iowa dhe Arizona. Cilësia e mbështetjes është mjaft e lartë, veçanërisht për problemet e drejtpërdrejta dhe më pak komplekse. GoDaddy gjithashtu ka një bazë relativisht të gjerë të njohurive dhe mësime video.

Rrjeti i Zgjidhjeve gjithashtu ofron mbështetje telefonike, këtë herë me një numër pa pagesë për ata në Shtetet e Bashkuara dhe Kanada; disa linja janë në dispozicion vetëm për orë të kufizuara. Thirrjet telefonike janë pa pagesë për klientët në Shtetet e Bashkuara dhe Kanada. Nëse doni ndihmë përmes postës elektronike, tashmë duhet të jeni klient. Baza e njohurive ka një përzgjedhje të FAQs dhe mësimeve video, dhe ju mund të blini Mbështetjen MyTime nga ekspertë të përparuar të uebit për një tarifë mujore.

Opinion për Mbështetjen e Përdoruesit

Nga të dy, GoDaddy ka opsionet më të mira të mbështetjes së klientit, me një tipar bisede live për ata që janë të pakëndshëm duke folur anglisht për një person mbështetës teknik. Asnjë kompani nuk njihet për mbështetjen e saj të shkëlqyeshme.

Shqyrtimet e përdoruesve të GoDaddy dhe Solutions të Rrjetit

Shqyrtime të përdoruesve

Vlerësimet e përdoruesve krahasuar

Shënim: Dëgjimi i tregimit të brendshëm nga përdoruesit e tanishëm të ofruesve të mbajtjes së uebit mund të ju ndihmojë të identifikoni pikat e forta dhe të dobëta të shërbimeve. Vetëm mbani në mend se njerëzit kanë më shumë të ngjarë të ankohen për problemet sesa të lavdërojnë atë që po funksionon mirë për ta.

Shqyrtime negative për zgjidhjet e GoDaddy dhe të Rrjetit

GoDaddy. Problemet e joproduktive dhe ‘faqja e internetit jo e disponueshme” krijojnë vëmendjen më negative për GoDaddy. Gjithashtu i bezdisshëm për njerëzit janë praktikat nganjëherë konfuze të faturimit dhe vështirësitë në arritjen e njerëzve për të zhbërë akuzat e dyfishta ose për të anulluar kontratat. Teknika disi agresive të shitjes në uebfaqen e GoDaddy gjithashtu tërheq ankesa.

Zgjidhje rrjeti. Shitja është gjithashtu një ankesë e niveluar kundër Zgjidhjeve të Rrjetit nga njerëz që nuk janë të lumtur që ata duhet të blejnë një paketë themelore mjaft standarde të pritjes dhe pastaj të paguajnë për të shtuar copat dhe pjesët që u duhen. Ndërfaqja cPanel gjithashtu vjen për kritikë nga webmasterët e rinj për kurbën e mësimit të gjatë dhe navigimin jo-intuitiv.

Shqyrtime Pozitive për Zgjidhjet e GoDaddy dhe Rrjetit

GoDaddy. Njerëzit që duan një uebfaqe fillestare dhe nuk kanë mendjen të merren me një kompani të madhe dhe gjithçka përfshin, lavdërojnë GoDaddy. Mimet janë konkurruese dhe të qenit në gjendje të blejnë gjithçka në një vend, madje edhe të bashkuar si pako, e bën jetën e tyre të krijimit të internetit të thjeshtë.

Zgjidhje rrjeti. Rishikuesit pëlqejnë Solutions të Rrjetit për përqendrimin e tij te pronarët e bizneseve dhe tiparet që janë drejtuar drejt tyre. Gama e gjerë e veçorive të tregtisë elektronike, në veçanti, gjen një audiencë entuziaste. Përdoruesit e WordPress vlerësojnë sigurinë e madhe të zgjidhjeve të rrjetit, WordPress arriti të presë.

Opinion mbi Shqyrtimet e Përdoruesit

Ka recensues të përzier për të dy ofruesit e pritjes së faqeve në internet, me më shumë komente negative sesa ato pozitive. Shumë prej kompanive kundër GoDaddy lidhen me atë që janë një kompani e madhe, dhe njerëzit e urrejnë përqendrimin e shitjeve që gjenden në të dy faqet e internetit.

Përfundim për krahasimin e zgjidhjeve të GoDaddy dhe Rrjetit

Cili hosting është më i miri për ju?

Zgjedhja e platformës më të mirë

Të dyja këto kompani pritëse kanë avantazhet dhe disavantazhet e tyre.

Arsyet për të zgjedhur GoDaddy mbi Zgjidhjet e Rrjetit:

 • Mund të blejë të gjitha nevojat për ndërtim në internet në një paketë
 • Kompani e madhe, e provuar, e themeluar
 • Të dyja Linux dhe Windows që janë në dispozicion në internet
 • Paketat pritëse profesionale japin hapësirë ​​për tu rritur
 • Instalim me 1 klik për qindra aplikacione
 • Paketa e integruar eCommerce

Arsyet për të zgjedhur Zgjidhjet e Rrjetit që hostojnë mbi GoDaddy:

 • Përqendrohuni në biznes
 • Sigurt, i menaxhuar i WordPress hosting
 • Ka një avantazh shumë të lehtë në kohën e duhur

Rrjeti i Zgjidhjeve përqendrohet tek njerëzit me aplikacione biznesi që duan të krijojnë një prani në internet. Nëse jeni pronar me përvojë të WordPress, atëherë siguria e hostimit të menaxhuar të WordPress në Solutions të Rrjetit mund të jetë me vlerë të shikoni.

Për më tepër se kaq, ne nuk mund ta rekomandojmë vërtet atë në lidhje me GoDaddy si një ofrues pritës, bazuar në këtë vlerësim krahasimi. Lehtësia e blerjeve me një ndalesë për krijimin dhe drejtimin e një uebsajti të gjetur në GoDaddy do t’u apelojë pronarëve të faqeve fillestare, si dhe atyre që nuk duan të përqendrohen shumë në mekanikën e të qenurit një webmaster.

Planet e GoDaddy janë gjithashtu më të lira (mendojmë) se sa shumë versione të planeve të disponueshme në Solutions Network.

Zgjidhjet GoDaddy dhe Rrjeti janë opsione tërheqëse si shërbime të mbajtjes në internet, por asnjëra nuk mund të ofrojë atë që ju nevojitet. Nëse jeni duke kërkuar për një kompani më të vogël dhe plane më fleksibël të pritjes, shikoni një Portokall të Vogël.

Të gjitha planet e pritjes vijnë me fusha të pakufizuara, por kufizime në hapësirën e diskut dhe gjerësinë e brezit, kështu që nuk paguani për burime, nuk do t’i përdorni kurrë. Ju gjithashtu merrni mjetin shumë të popullarizuar dhe me shumë vlerësime falas për ndërtuesin Weebly në internet.

A keni ndonjë pyetje në lidhje me GoDaddy ose Zgjidhjet e Rrjetit? A ndryshojnë përvojat tuaja nga ato që tregojnë hulumtimi ynë? A janë besnikëritë tuaja me një ofrues krejtësisht të ndryshëm? Lini komentet tuaja dhe na tregoni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map