Solucions de GoDaddy vs Xarxa: Quina hauria d’utilitzar?

Compareu els serveis d'allotjament de GoDaddy i la solució de xarxa


L’elecció d’un proveïdor d’allotjament web és sovint el darrer pas en el procés de creació i funcionament d’un lloc web, però no hauria de ser només escollir la primera empresa que es presenta a la cerca web. Els serveis d’allotjament web difereixen significativament pel que fa a les funcions que ofereixen, de manera que és important esbrinar qui pot oferir el que necessiteu.

Aquí treballem per a vosaltres mentre investiguem i comparem dos grans proveïdors de serveis d’allotjament web: GoDaddy i Network Solutions. Us fem les preguntes importants i detallem les funcions que heu de buscar.

Tant GoDaddy com Network Solutions són empreses conegudes que tenen una gamma similar de serveis: registre de noms de domini, llocs web, comerç electrònic, allotjament web, correu electrònic professional i màrqueting en línia.

Els serveis d’allotjament de Network Solutions s’adrecen a empreses i organitzacions, i aquest enfocament es centra en el seu lloc web. El mercat de GoDaddy és més general i abasta tothom que vulgui tenir un lloc web.

No hi ha cap diferència real en el temps de GoDaddy i les solucions de xarxa han estat en el negoci: GoDaddy va ser fundada el 1997, mentre que Network Solutions es va traslladar a la zona d’Internet el 1993.

GoDaddy allotja prop de 7.30.000 llocs web, és gairebé el doble del que les solucions de xarxa amb poc més de 440.000 llocs, però tots dos són significativament grans en comparació amb alguns d’aquests companys..

Compareu el rendiment de GoDaddy i Network Solutions

Contents

Horaris i fiabilitat

Monitor d’horari

Horaris. L’horari i la fiabilitat són dues d’aquestes funcions que no dubteu fins que el vostre lloc web no s’acabi i els vostres lectors o clients no hi puguin accedir. Tant GoDaddy com Network Solutions van sobrepassar els anuncis i els estàndards de la indústria, el temps màxim de 99,9%. Network Solutions té una lleugera avantatge amb un temps de vida del 100% mesurat durant el període de sis mesos vist per una companyia de control independent.

Rendiment. Els experts valoren GoDaddy altament per a la velocitat en proves de mesura de tercers; no obstant això, les revisions dels usuaris són mixtes i denuncien velocitats de càrrega molt lentes i ràpides. Cadascun dels plans d’allotjament de GoDaddy té un accés limitat als servidors ràpids de dispositius d’estat sòlid per emmagatzemar dades.

Network Solutions ofereix el doble de velocitat regular de processament amb els seus paquets Professional Hosting i Professional Plus.

Fiabilitat. Diversos centres de dades, preferiblement en diferents països, permeten que un servei d’allotjament web permeti canviar la ubicació dels llocs web per aprofitar les càrregues petites i poder i altres interrupcions..

GoDaddy compta amb set centres de dades als Estats Units, un a Europa i un altre a Àsia. Network Solutions no es presenta amb la ubicació dels seus centres de dades ni amb quants en manté. Les dues empreses també garanteixen la fiabilitat amb potència redundant, refrigeració, sistemes elèctrics aïllats i sistemes de control dels edificis als seus centres de dades.

Opinió sobre el rendiment de GoDaddy i solucions de xarxa

Aquí és un empat: Network Solutions obté punts de velocitat i GoDaddy per a centres de dades a tot el món.

Característiques de GoDaddy i solucions de xarxa

Compareu les funcions clau

Comparats les principals característiques

Nota: Tot i que els serveis d’allotjament web ofereixen una àmplia gamma de funcions, ens centrem en els de primera importància per al vostre èxit d’allotjament web.

Registre de dominis. No hi ha res a escollir entre GoDaddy i Network Solutions. Podeu adquirir el vostre nom de domini a les dues companyies i ambdues us permetran transferir-lo a qualsevol domini que ja poseu.

A més, cadascú us proporciona un nom de domini gratuït amb un contracte d’un any. Si us plau, tingueu en compte que actualment, el preu de renovació d’un nom de domini amb Network Solutions és de 37,99 dòlars increïbles l’any per a una adreça .com.

Constructor de llocs web. No haureu d’anar a cap altre lloc per construir el vostre lloc si utilitzeu Network Solutions o GoDaddy.

El creador de llocs web que ve amb solucions de xarxa és gratuït i, amb ell, podeu crear un lloc web força sofisticat i atractiu. A diferència de la majoria d’altres eines gratuïtes de creació de llocs web, amb aquest podeu posar un codi per a JavaScript i HTML bàsic a la pàgina.

El creador de llocs web de GoDaddy (que és el seu nom real) és molt popular i està ben revisat per proporcionar llocs atractius. Tanmateix, té una quota mensual adjunta.

Base de dades. GoDaddy ofereix bases de dades SQL amb tots els seus plans. El pla superior de Windows de GoDaddy (Ultimate) té bases de dades MySQL il·limitades. No se sap quins plans de solucions de xarxa tenen bases de dades SQL adherides.

WordPress Hosting. L’allotjament de WordPress completament gestionat està disponible tant a GoDaddy com a Network Solutions.

GoDaddy us permet crear el vostre lloc de WordPress a l’entorn de GoDaddy o introduir el vostre lloc de WordPress existent. L’allotjament de WordPress gestionat us ofereix còpies de seguretat diàries gratuïtes (amb restauració d’un clic) dels vostres llocs de WordPress i guies interactives i vídeos de formació.

Hi ha 4 plans de WordPress amb GoDaddy. El pla bàsic amb un lloc web de WordPress comença a 3,99 dòlars mensuals i el pla de primer nivell, el desenvolupador, gestiona cinc llocs i fins a 800.000 visitants per 13,99 dòlars al mes. Els dos primers plans inclouen un certificat SSL (un valor de 70 dòlars). Igual que amb els plans habituals d’allotjament, es proporciona un domini gratuït amb contractes de dotze mesos o més.

La configuració de WordPress a les solucions de xarxa és relativament senzilla: hi ha un botó AJOU per a l’aplicació i us guiarà mitjançant un assistent de configuració. Els usuaris denuncien, però, que és difícil trobar l’opció per fer-ho.

Network Solutions té WordPress Secure, que utilitza servidors configurats per al màxim rendiment de WordPress. WordPress Secure proporciona un alt nivell de seguretat que busca i elimina programari maliciós i crea còpies de seguretat diàries. A més, proporciona actualitzacions de seguretat a la plataforma i complements de WordPress.

Els plans de WordPress Secure inclouen un certificat SSL, l’emmagatzematge i l’ample de banda il·limitats i ajuda per a la configuració de 60 dies. El cost comença a partir de 35 dòlars al mes per un contracte anual, tot i que es descompta si es compra un contacte anual.

Solució de comerç electrònic. Solucions de xarxa Hosting i GoDaddy s’enfocen d’una manera diferent d’una altra manera.

Amb GoDaddy compres efectivament la teva botiga de comerç electrònic en una caixa: un lloc web, hosting i QuickCart (el seu propi carret de compra propietari) per una quota mensual. La vostra botiga pot romandre amb GoDaddy a mesura que creix, amb productes il·limitats, cupons propis i la possibilitat d’obrir una botiga a Facebook,

Network Solutions ofereix tres paquets de comerç electrònic que comencen a partir de 7,89 dòlars al mes i inclouen un tauler de control des del qual gestiona tot. Els tres plans tenen transferència de dades il·limitada, perfecte per a l’augment de les transaccions de la vostra botiga. Hi ha diverses opcions de pagament, incloses Paypal i Google Checkout. L’eina de creador de botiga no és tan fàcil d’utilitzar com l’eina de creador web de Network Solutions.

Còpies de seguretat. Qualsevol que el vostre servei d’allotjament web ofereix en forma de còpies de seguretat, us aconsellem fermament que sou els responsables de fer una còpia de seguretat del vostre lloc. (Només desitgem que poguéssim insistir-hi!).

Dit això, tant GoDaddy com Network Solutions ofereixen alguns serveis de còpia de seguretat per a vostè.

GoDaddy cobra pels seus serveis de restauració i còpia de seguretat. Rebreu una còpia de seguretat automàtica diària amb una quantitat d’emmagatzematge de dades disponible per a la còpia de seguretat.

Network Solutions ofereix còpies de seguretat nocturnes gratuïtes, però, de nou, us limitareu a la quantitat de dades que podeu emmagatzemar en aquest procés. Aquestes còpies de seguretat es conserven durant set dies. Per un suplement mensual, podeu accedir a Còpia de seguretat a AnyTime On Demand, que us permet emmagatzemar tres còpies de seguretat addicionals fins a un màxim de 5 GB d’espai en disc.

Seguretat de l’allotjament. La seguretat és una consideració important per a l’allotjament web i es desplaça més enllà de la seguretat física dels servidors d’una empresa dels seus centres de dades fins a les seves dades.

GoDaddy proporciona SiteLock, per una quota mensual, per buscar diàriament qualsevol programari maliciós del vostre lloc web i eliminar-lo. També podeu comprar un certificat SSL per protegir les dades confidencials que s’introdueixen al vostre lloc.

La seguretat a Network Solutions també arriba a un preu (mensual). Només el pla d’allotjament professional Professional Plus de primer nivell inclou un certificat SSL gratuït; tots els altres clients han de comprar els seus a través de solucions de xarxa.

TRUSTe també està disponible amb una quota mensual si voleu una política de privadesa i podeu afegir a SiteLock una tarifa nominal si teniu un contracte anual. Network Solutions també ofereix nsProtect Safe, per una quota mensual, com a protecció dels pirates informàtics; aquesta característica també proporciona un seguiment de la vida en funcionament del servidor a intervals de 5 minuts.

Panell de control. GoDaddy i Network Solutions utilitzen una variació de cPanel estàndard de la indústria com a interfície del tauler de control per al seu allotjament web de Linux. A més, GoDaddy proporciona el quadre de control Odin Plesk per a la seva opció d’allotjament web de Windows.

Opinió sobre funcions clau de GoDaddy i solucions de xarxa

GoDaddy surt al departament de funcions. El seu creador de llocs web és fàcil d’utilitzar i pot produir alguns llocs bonics; la solució de comerç electrònic és una botiga integrada fàcil de configurar.

Compareu els plans d’allotjament web i els preus de GoDaddy i Network Solutions

Plans d’allotjament & Preu

Comparats plans de preus

Nota: El nostre consell aquí és llegir sempre la lletra petita en comparar preus. La majoria dels proveïdors de xarxa ofereixen preus de descompte per al període inicial, però els preus baixos solen ser per a un contracte de dos o tres anys. A continuació, els preus augmenten fins al cost normal, que sovint pot ser força elevat. Mireu també els complements, com ara la seguretat i l’eina de creador de llocs web.

GoDaddy. GoDaddy ofereix tres plans d’allotjament web Linux, el Basic, Deluxe i el Ultimate, i el contracte per defecte és de 36 mesos. Tots els preus aquí són els preus de descompte per a aquest trimestre.

El pla bàsic és de 3,99 dòlars al mes per només un lloc web i 100 adreces de correu electrònic. És adequat per començar. El seu ascens és el Deluxe a 4,49 dòlars al mes amb llocs web il·limitats i 500 adreces de correu electrònic. Per a llocs molt visitats o comerços de comerç electrònic, val la pena revisar el màxim de 7,99 dòlars mensuals. Tots els plans inclouen un ample de banda il·limitat i un domini gratuït amb un contracte anual, o més llarg.

Els plans d’allotjament web de Windows amb GoDaddy són similars, però inclouen diversos números de bases de dades SQL i MYSQL amb cada pla. Els preus de descompte i els contractes de tres anys tornen a aplicar-se aquí. El pla d’Economia d’un lloc web és de 3,99 dòlars al mes i el pla Deluxe (llocs il·limitats, amplada de banda i emmagatzematge) és de 4,49 dòlars al mes. Tot sense límits és el distintiu del pla Ultimate a 7,99 dòlars mensuals. Com abans, tots els plans tenen un domini gratuït amb un contracte de 12 mesos o més.

GoDaddy ofereix plans d’allotjament web VPS, Cloud i Dedicats a través de la secció Pro del seu lloc web.

Solucions de xarxa. Teniu l’opció de tres paquets d’allotjament Linux amb solucions de xarxa. El pla bàsic, anomenat Web Hosting, és de 9,96 dòlars mensuals per un període d’un any. L’espai del disc és limitat i teniu 1000 caixes de correu electrònic. El servei d’allotjament professional a 15,78 dòlars mensuals (contracte d’un any) afegeix espais i discs il·limitats de discs i velocitats més ràpides. El pla superior és Professional Plus per 21,62 dòlars mensuals (també un termini d’1 any) que només afegeix un certificat SSL. Cada paquet inclou un assessor tècnic gratuït (la seva ortografia) que us pot ajudar amb els FTP tècnics i les coses de seguretat.

Però aquí és quan es confon molt amb les solucions de xarxa. Els paquets d’allotjament de la pàgina de preguntes freqüents s’identifiquen com a Essential, Professional i Premium, juntament amb preus molt més cars que els indicats a la pàgina principal..

No obstant això, el gràfic de comparació vinculat als tres plans mostra una altra versió dels preus mensuals. Aquests poden ser els plans d’allotjament avançat, però no estan molt clars. La pàgina d’ofertes calentes té un altre preu sense cap explicació sobre la diferència.

Network Solutions ofereix dos paquets d’allotjament VPS: Hosting Essential és per a llocs web d’inici, i Hosting Professional és millor per a llocs d’alt trànsit.

Garantia de devolució de diners: GoDaddy té una política de reemborsament ben declarada per als subscriptors d’allotjament web. Els subscriptors de mes a mes amb GoDaddy disposen de 48 hores per demanar un reembossament. Els que tenen contractes anuals tenen uns 45 dies relativament generosos per recuperar tots els diners; passat aquest temps, el seu reemborsament es valorarà. Heu de donar una raó per la qual cancel·leu el contracte.

La política de reemborsament de les solucions de xarxa no està disponible al seu lloc web i la persona d’atenció al client que hem contactat al respecte no ha trobat la informació.

Opinió sobre preus de plans d’allotjament

GoDaddy és el guanyador indiscutible aquí amb informació precisa sobre els seus preus i polítiques. La informació de les solucions de xarxa és contradictòria i fins i tot inexistent, per la qual cosa és difícil saber molt que els deureu o si podeu recuperar els vostres diners si canvieu d’opinió..

Què fàcil d’utilitzar GoDaddy i solucions de xarxa

Facilitat d’ús

Com és fàcil d’utilitzar la interfície

Panell de control. Network Solutions i GoDaddy han basat els seus quadres de control en el cPanel estàndard de la indústria.

La versió Network Solutions ofereix una interfície completa però complexa. Les funcions avançades d’aquest tauler de control poden resultar massa confuses per als novells, i és tan plena de coses que podeu fer que de vegades és difícil trobar res: la biblioteca d’aplicacions mateixa ha enterrat quatre clics cap avall.

GoDaddy va fer de cPanel el propi canviant l’aspecte per combinar l’estil GoDaddy i afegint icones personalitzades perquè la interfície sigui més fàcil d’utilitzar, i això ha funcionat, segons revisors experts i usuaris que elogien la seva navegació intuïtiva..

Instal·lador d’un clic. GoDaddy té més de 125 aplicacions Linux i 50 aplicacions Windows, totes amb una instal·lació d’un clic. Però no hi ha una llista completa d’aquestes aplicacions disponibles abans de donar-vos d’alta al servei d’allotjament web. Network Solutions anuncia una instal·lació d’un clic per WordPress.

Navegació per llocs web. Ni el GoDaddy ni el lloc web de Network Solutions presenten informació frontal i central per facilitar la lectura. El lloc web de GoDaddy està agrupat, però les pestanyes estan clarament etiquetades i la informació hi és, tot i que potser haureu de disminuir per trobar-la.

En canvi, el lloc web de Network Solutions té informació contradictòria, especialment sobre els plans i preus, i li falta informació essencial, inclosa una llista completa de les característiques que inclou cada pla..

Opinió sobre la facilitat d’ús

GoDaddy torna a sortir aquí. L’elecció d’un pla web és fàcil i ja saps què obtindràs. Si bé el cPlanel de GoDaddy no és normal, la corba d’aprenentatge és lleu i les icones personalitzades són bastant intuitives. En canvi, estàs a les fosques amb les solucions de xarxa, en el que estàs comprant, en què costa i en com utilitzar el que obtens.

Suport de GoDaddy i solucions de xarxa

Assistència tècnica i al client

Comparat amb suport d’usuari

De vegades, malauradament, els membres de l’equip d’atenció al client es converteixen en els teus millors millors amics, per la qual cosa és bàsic que puguis contactar i entendre’ls quan ho necessitis. Ni GoDaddy ni Network Solutions tenen opcions d’assistència al client estel·lars.

Per arribar al equip d’assistència de GoDaddy, podeu utilitzar el telèfon o contactar amb la seva funció de xat en directe, i el número de telèfon no està gratuït. Tot l’equip d’assistència de GoDaddy està basat als Estats Units, a Iowa i Arizona. La qualitat del suport és força alta, especialment per a problemes senzills i menys complexos. GoDaddy també té una base de coneixements i vídeos tutorials relativament extensos.

Network Solutions també ofereix suport telefònic, aquesta vegada amb un número gratuït per als Estats Units i Canadà; algunes línies només estan disponibles per hores limitades. Les trucades telefòniques són gratuïtes per als clients dels Estats Units i Canadà. Si voleu ajuda per correu electrònic, ja heu de ser client. La base de coneixement té una selecció de preguntes freqüents i tutorials de vídeo i podeu adquirir l’assistència MyTime a professionals avançats d’experts per un cost mensual..

Opinió sobre l’assistència a l’usuari

Entre els dos, GoDaddy té les millors opcions d’atenció al client, amb una funció de xat en directe per a aquells que no se sentin incòmodes parlant anglès a una persona de suport tècnic. Cap de les dues empreses és coneguda pel seu excel·lent suport.

Opinions d'usuaris de GoDaddy i Network Solutions

Opinions d’usuaris

Les revisions dels usuaris es van comparar

Nota: Escoltar la història interior dels usuaris actuals de proveïdors d’allotjament web us pot ajudar a identificar els punts forts i la debilitat dels serveis. Tingueu en compte que les persones tenen més probabilitats de queixar-se de problemes que de lloar el que els funciona bé.

Opinions negatives de GoDaddy i Network Solutions

GoDaddy. Els problemes d’aturada i els “llocs web no disponibles” generen l’atenció més negativa per a GoDaddy. També molesten per a les persones les pràctiques de facturació de vegades confuses i les dificultats per arribar a les persones per desfer càrregues dobles o cancel·lar contractes. Les tècniques d’agressivament una mica agressives al lloc web de GoDaddy també atrauen queixes.

Solucions de xarxa. L’opció comercial també és una queixa contra solucions de xarxa per part de persones que no estan satisfetes que hagin de comprar un paquet d’allotjament bàsic bastant estàndard i que després paguin per afegir els bits i les peces que necessiten. La interfície del cPanel també aporta les crítiques dels joves administradors web per la seva llarga corba d’aprenentatge i la navegació no intuïtiva.

Opinions positives sobre GoDaddy i Network Solutions

GoDaddy. Les persones que volen un lloc web inicial i no tenen importància de tractar-se amb una gran empresa i, tot això, elogi GoDaddy. Els preus són competitius i poder comprar-ho tot en un mateix lloc i inclús inclosos en paquets, fan que la seva creació web sigui senzilla.

Solucions de xarxa. Revisadors com Network Solutions per la seva atenció als propietaris d’empreses i les funcions que s’orienten cap a ells. L’ampli ventall de funcions de comerç electrònic, en especial, troba un públic entusiasta. Els usuaris de WordPress agraeixen la gran seguretat que ha tingut el servei de WordPress de Network Solutions.

Opinió sobre les opinions dels usuaris

Hi ha revisors diversos per als dos proveïdors d’allotjament web, amb ressenyes més negatives que positives. Moltes de les empreses contra GoDaddy es relacionen amb una gran empresa, i la gent odia el focus molest que es troba a les dues pàgines web.

Conclusió sobre la comparació de GoDaddy i Network Solutions

Quin allotjament és el que més us convé?

Elecció de la millor plataforma

Ambdues empreses d’allotjament presenten els seus avantatges i inconvenients.

Motius per triar GoDaddy a través de solucions de xarxa:

 • Es poden comprar totes les necessitats d’edificació web en un sol paquet
 • Gran, provada, empresa establerta
 • Disponible allotjament web de Linux i Windows
 • Els paquets d’allotjament professionals permeten créixer
 • Instal·lació d’un clic per centenars d’aplicacions
 • Paquet integrat de comerç electrònic

Motius per triar solucions de xarxa que s’allotgen a través de GoDaddy:

 • Centrat en el negoci
 • Allotjament de WordPress segur i gestionat
 • Té un avantatge molt lleuger en el temps de funcionament

Network Solutions se centra en persones amb aplicacions empresarials que vulguin establir una presència web. Si sou propietaris de WordPress experimentats, pot ser que valgui la pena la seguretat de l’allotjament de WordPress gestionat a Network Solutions.

A part d’això, no el podem recomanar realment a GoDaddy com a proveïdor d’allotjament basat en aquesta revisió de comparació. La comoditat d’una sola compra per crear i executar un lloc web que es troba a GoDaddy atraurà tant als propietaris de llocs web principiants com a aquells que no vulguin centrar-se massa en la mecànica de ser administrador web..

Els plans GoDaddy també són més barats (creiem) que les moltes versions dels plans disponibles a Network Solutions.

Les solucions de GoDaddy i de xarxa són opcions atractives com a serveis d’allotjament web, però cap dels dos pot oferir tot el que necessiti. Si busqueu una empresa més petita i plans d’allotjament més flexibles, feu un cop d’ull a A Small Orange.

Tots els plans d’allotjament inclouen dominis il·limitats, però límits en l’espai del disc i l’ample de banda, de manera que no pagueu recursos, que mai no utilitzareu. També obté l’eina de web gratuïta molt popular i molt ben valorada de Weebly.

Tens alguna pregunta sobre GoDaddy o Network Solutions? Les vostres experiències difereixen de les que mostren les nostres investigacions? Les vostres aliances amb un proveïdor completament diferent? Deixa els teus comentaris i fes-nos-ho saber.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map