InMotion Hosting vs. FatCow: Quin amfitrió web heu de triar?

Voleu trobar una empresa d’allotjament web que s’adapti a les vostres necessitats? Confús, no és necessari fer tots els plans, els nivells i les opcions? Podeu reduir les vostres opcions mitjançant aquesta comparació entre dues companyies populars d’allotjament web, InMotion Hosting i FatCow.


Tant InMotion Hosting com FatCow porten des de fa una dècada en el negoci d’allotjament web – FatCow des de 1997. InMotion es centra en les empreses petites i mitjanes empreses, centrades en el servei i el suport. L’objectiu de FatCow és simplificar les coses per al client eliminant el que anomenen “techno babble”. InMotion i FatCow ofereixen allotjament compartit, hosting de WordPress gestionat i VPS i plans de servidor dedicats. Tant InMotion Hosting com FatCow estan basats en Linux.

InMotion és un guanyador consistent dels premis “El millor dels”, incloent-hi “Allotjament de WordPress amb el millor servei”, “Millor rendiment” i “Millor allotjament web”. FatCow també ha obtingut nombrosos premis “millors”, tot i que la majoria eren a principis de la meitat dels anys 2000.

InMotion té base a Califòrnia i és propietat dels empleats. FatCow ha estat des del 2007 sota el paraigües del Grup Endurance International (EIG). Tot i que els llocs EIG no són clons els uns dels altres, hi ha diverses similituds entre les empreses d’allotjament EIG. Si heu tingut un problema amb una empresa EIG, podeu tenir els mateixos problemes amb un altre host de propietat EIG.

Compareu el rendiment d’InMotion Hosting i FatCow

Contents

Horaris i fiabilitat

Monitor d’horari

Horaris. InMotion Hosting té un 99,9% de garantia, amb un mes d’allotjament gratuït si es troba per sota d’aquest percentatge. FatCow no ofereix una garantia de temps de vida.

Rendiment. InMotion utilitza servidors Dell PowerEdge, amb des de 16 a 64 GB de memòria RAM, depenent del tipus de pla utilitzat, i tots els seus plans utilitzen emmagatzematge SSD. FatCow utilitza l’emmagatzematge SSD en el seu pla de WordPress Essentials.

La prova d’un lloc InMotion va donar lloc a un temps de càrrega d’1,98, més ràpid que el 73% dels llocs provats amb Pingdom. Una prova d’un lloc web allotjat de FatCow comparable va resultar en un temps de càrrega de 2,54, més ràpid que el 62% dels llocs provats.

Fiabilitat. InMotion té centres de dades a Los Angeles, Califòrnia i Herndon, Virginia. Els centres de dades s’alimenten i es refreden amb còpies de seguretat de redundància i dièsel i es controlen a l’interior per assegurar-se la seguretat i evitar els problemes abans que es facin problemàtics. Per millorar encara més el rendiment del lloc web, podeu optar entre centres de dades de costa oest o de costa est quan compreu el vostre pla.

FatCow té dos centres de dades a la zona de Boston, Massachusetts. Els centres de dades tenen un control de vigilància 24 hores al dia per a la seguretat i la gestió, a més de ser redundants. Els servidors del centre de dades utilitzen clústers NetApp i són equilibrats de càrrega per millorar la velocitat i la fiabilitat. Fa una còpia de seguretat dels seus servidors diàriament.

Opinió sobre InMotion Hosting i FatCow Performance

InMotion Hosting té temps de càrrega i de resposta significativament més ràpids que FatCow. La manca de garantia de temps de vida per a FatCow podria ser motiu de preocupació.

Característiques de InMotion Hosting i FatCow

Compareu les funcions clau

Comparats les principals característiques

Nota: Les empreses d’allotjament web utilitzen regularment els termes “il·limitat” i “sense ajustar” quan discuteixen funcions. No obstant això, els termes no signifiquen realment el que penses, sinó que es refereixen a allò que les empreses d’allotjament “consideren un ús raonable”.

Registre de dominis. Els dos amfitrions són registradors de domini. InMotion ofereix un any de registre gratuït de dominis per al termini inicial quan el termini és de 12 mesos o més, i ofereix una transferència gratuïta si ja teniu un domini. FatCow també ofereix un registre de domini gratuït durant un any i una transferència de domini gratuïta si esteu registrats a un altre lloc i voleu traslladar-lo a FatCow.

Constructor de llocs web. InMotion proporciona de forma gratuïta BoldGrid, un creador de llocs web amb funcions completes de fàcil ús basat en WordPress. FatCow proporciona gratuïtament el servei arrossegador Weebly Basic (tot i que està limitat a 5 o 6 pàgines web). Hi ha disponible una actualització a Weebly Premium per un suplement.

Bases de dades. Depenent del pla escollit, InMotion proporciona de 2 a un nombre il·limitat de bases de dades MySQL. InMotion també admet PostgreSQL. FatCow ofereix bases de dades MySQL il·limitades.

Comptes de correu electrònic. InMotion i FatCow proporcionen comptes de correu electrònic i reenviament de correu electrònic il·limitats.

WordPress Hosting. Tant InMotion com FatCow ofereixen plans de WordPress gestionats. Els plans gestionats de WordPress solen costar més que un pla compartit estàndard, tot i que els preus de InMotion tenen el mateix preu. L’avantatge de l’allotjament de WordPress gestionat és que l’actualització de WordPress i els complements i la creació de còpies de seguretat diàries es realitzen per a tu, cosa que et permet concentrar-te en el contingut del teu lloc..

InMotion té tres plans. Llançament, limitat a dos llocs web i 2 bases de dades; Potència, amb 50 bases de dades i un límit de 6 llocs web; i Pro, amb llocs web i bases de dades il·limitats. Tots els plans estan basats en SSD i tenen un emmagatzematge i una amplada de banda il·limitada. WordPress està preinstal·lat al check-out en comprar el hosting. BoldGrid està inclòs en els plans. InMotion ofereix alguns dels millors preus i funcions per al hosting de WordPress gestionat a la indústria.

FatCow ofereix els plans comuns de WordPress gestionats per EIG: Starter i Essential. Tots dos tenen un emmagatzematge il·limitat, un nombre il·limitat de llocs i un ample de banda il·limitat. Les principals diferències són que l’emmagatzematge Essential és SSD (Starter no ho és) i Essential ha millorat la seguretat inclosa.

Solució de comerç electrònic. Tant InMotion com FatCow proporcionen carretes de compra de codi obert gratuïtes a través del seu tauler de control, com Magento, ZenCart, PrestaShop i altres. InMotion preinstal·larà PrestaShop al check-out i també proporciona serveis de disseny web. El programari ShopSite Basic, comercial, està disponible de FatCow de forma gratuïta. Hi ha versions addicionals avançades de ShopSite per un suplement addicional. Un inconvenient és que la botiga no es pot transferir fàcilment a cap altre lloc, si decidiu canviar d’amfitrió. El creador de llocs web d’InMotion, basat en WordPress, també inclou opcions de comerç electrònic integrades.

Còpies de seguretat. InMotion fa còpies de seguretat de llocs web cada un a dos dies de franc. Restablir una còpia de seguretat també és gratuïta. FatCow fa còpies de seguretat diàries del servidor. Per un suplement addicional, ofereixen còpies de seguretat i restauració del lloc, que fa còpies de seguretat automàtiques i permet restaurar-los a nivell de fitxer..

Seguretat de l’allotjament. InMotion escaneja i actua de forma proactiva contra les amenaces DDoS. Utilitza correu electrònic segur SPAM amb IMAP per a correus electrònics segurs. FatCow també proporciona un filtratge de correu brossa per correu electrònic.

Tant InMotion com FatCow proporcionen SSL compartits gratuïts per als seus plans i es poden comprar SSL privats.

InMotion i FatCow estan basats en Linux per a tots els seus plans.

Panell de control. InMotion utilitza cPanel estàndard de la indústria. FatCow utilitza el relativament nou vDeck, que és potent, però pot fer més difícil transferir el vostre lloc si canvieu d’amfitrió més tard.

Verd. InMotion es dedica a ser verd. InMotion va tenir el primer centre de dades verd, amb el seu centre de Los Angeles. Utilitzant la tecnologia de l’aire exterior per refredar, redueixen els costos de refrigeració en un 70% i redueixen la seva petjada de carboni en 2000 tones a l’any. FatCow utilitza l’energia eòlica per aconseguir el 100% de la seva potència i subministra insígnies per posar al vostre lloc web si voleu anunciar que són verds.

Extres. InMotion té un crèdit de 250 dòlars per a Google Adwords i Bing; FatCow té 100 crèdits per cada un. Si ho sol·licita, InMotion preinstal·larà Joomla al check-out. FatCow ofereix 1 GB d’emmagatzematge en núvol gratuït.

Opinió sobre les característiques de Hosting InMotion i FatCow

Les dues empreses d’allotjament ofereixen moltes funcions a preus d’allotjament de pressupost. Si hi ha avantatge, podria ser amb InMotion per utilitzar cPanel, oferint suport PostgreSQL i tenir un millor creador de llocs web gratuït..

Compareu els plans d’allotjament web i els preus d’InMotion Hosting i FatCow

Plans d’allotjament & Preu

Comparats plans de preus

Nota: Tot i que hi ha hagut una certa consolidació d’empreses d’allotjament web per grups com EIG, els preus encara són molt competitius. Els preus promocionals fan disminuir el preu regular fins a un 80%, tot i que normalment només són bons per al primer termini de servei, de manera que la inscripció a un termini més llarg suposa un estalvi més elevat. Fins i tot sense promocions, els termes de servei més llargs equivalen a una interrupció dels preus.

InMotion Hosting. InMotion ofereix tres plans compartits: Launch que permet dos llocs, dues bases de dades i té un preu de 5,99 dòlars al mes; Potència que permet fins a sis llocs web, 50 bases de dades i és de 7,99 dòlars mensuals; i Pro, que tenen llocs web il·limitats i bases de dades il·limitades i té un preu de 13,99 dòlars mensuals. Tots els plans inclouen un any gratuït de registre de domini en un pla anual, còpies de seguretat de dades gratuïtes, i tots tenen emmagatzematge SSD il·limitat i amplada de banda il·limitada. El servei Premium inclou el pla Pro. Power i Pro estan preparats per al comerç electrònic.

FatCow. FatCow és una de les empreses d’allotjament web que opera amb la creença que el simple és millor. Ofereixen un pla compartit per 49 dòlars anuals (tot i que els preus de renovació són gairebé tres vegades més). Ve amb un registre de domini gratuït durant un any. Disposa d’amplada de banda il·limitada, correu electrònic, bases de dades MySQL i emmagatzematge.

Tant InMotion com FatCow ofereixen allotjament de WordPress gestionat. InMotion ofereix tres plans, amb les mateixes funcions que es troben als plans compartits. El llançament és de 5,99 dòlars, el poder és de 7,99 dòlars, i el de Pro 13,99 dòlars (el mateix preu que els plans compartits habituals). Tots tres estan preparats per a eCommerce i WordPress es preinstal·la. FatCow ofereix dos plans, amb emmagatzematge il·limitat i amplada de banda. El programa d’inici és de 3,75 dòlars mensuals i Essentials és de 6,95 dòlars mensuals: la diferència principal és la velocitat (els fonaments són basats en SSD) i les funcions de seguretat són millors per al pla Essentials..

InMotion i FatCow ofereixen tres plans de VPN. Els preus d’InMotion i FatCow són molt propers, tot i que les especificacions del servidor d’InMotion són lleugerament millors, a excepció que InMotion limita el nombre de llocs per pla (nivell superior permet 3), mentre que FatCow permet dominis il·limitats..

InMotion ofereix sis plans de servidor dedicats. Els tres primers nivells del que anomenen Servidors de Classe Comercial tenen una impressionant memòria RAM i emmagatzematge SSD, però arriben a un preu molt més alt: de 419,99 dòlars a 589,99 dòlars mensuals. Estan gestionats i vénen amb l’assistència principal. Els tres plans de servidor estàndard dedicats a InMotion són molt similars en les característiques dels tres plans que ofereix FatCow, tot i que tenen un preu lleugerament superior. Una altra diferència és que, una vegada més, InMotion limita els dominis (el nivell superior permet 15 IP), mentre que FatCow permet un nombre il·limitat en els tres nivells dedicats..

InMotion ofereix 250 dòlars de crèdits de màrqueting i FatCow ofereix 200 $. Tots dos venen noms de domini i ofereixen un any gratuït de registre de domini.

InMotion i FatCow ofereixen polítiques de devolució de diners. InMotion ofereix una garantia de 30 dies per a servidors dedicats i plans mensuals. Per a la resta de plans, la garantia és de 90 dies. FatCow té una garantia estàndard de 30 dies (si es compra amb targeta de crèdit). Si teniu el registre de domini gratuït a FatCow o InMotion, retindran una quota de registre del domini de qualsevol devolució, però podreu conservar el nom de domini.

Opinió sobre preus de plans d’allotjament

FatCow té una lleugera avantatge en els preus, mentre que InMotion té una millor garantia de devolució i una infraestructura una mica millor. Si necessiteu un servidor dedicat, els servidors InMotion tenen unes característiques impressionants per als seus plans dedicats comercials, però tenen un preu excel·lent. FatCow facilita l’elecció d’un pla i les seves funcions “tot il·limitat” la converteixen en una bona elecció per a principiants o per a llocs per a petites empreses. InMotion s’adreça a empreses petites i mitjanes: els seus plans compartits es mostren a l’allotjament web de negocis al lloc web.

Què fàcil d’utilitzar InMotion Hosting i FatCow

Facilitat d’ús

Com és fàcil d’utilitzar la interfície

Panell de control. InMotion utilitza cPanel, que és l’estàndard de la indústria i la seva interfície basada en icones té la majoria de les funcions necessàries per administrar el vostre lloc. FatCow utilitza el nou vDeck, que a la versió 4 ofereix funcions equiparables a cPanel, però s’aconseguiria fer servir si proveniu d’un host cPanel.

Instal·lador d’un clic. InMotion proporciona una instal·lació d’un sol clic a centenars d’aplicacions mitjançant Softaculous. FatCow proporciona la instal·lació d’un sol clic de diverses aplicacions a través del MOJO Marketplace. FatCow té una instal·lació d’un WordPress amb un clic, que s’instal·la prèviament a InMotion Hosting.

Navegació per llocs web. Vostè vol un lloc net i fàcil de desplaçar-se per trobar la informació que necessiteu per triar un pla. Ambdues pàgines web d’aquestes empreses d’allotjament disposen de gràfics de comparació còmodes per comparar els nivells dels seus plans. FatCow té, per sorpresa, un tema relacionat amb les vaques, que és un truc de cortesia, però la informació és clarament presentada i fàcil de trobar.

Opinió sobre la facilitat d’ús

Tant InMotion com FatCow són fàcils d’utilitzar, però una lleugera avantatge pot anar a InMotion per utilitzar la indústria cPanel estàndard. El vDeck de FatCow no és tan fàcil de transferir si canvieu d’amfitrió.

Suport al servei d’Hosting InMotion i FatCow

Assistència tècnica i al client

Comparat amb suport d’usuari

InMotion destaca que el seu suport nord-americà és el més ben valorat. FatCow té el “jurament heifercràtic”, que aposta per un suport de gran qualitat. Afirma que si incompleixen les seves promeses, rebràs un mes d’allotjament gratuït. Tant els clients d’InMotion com FatCow denuncien que el personal de suport es considera amable i coneixedor.

Tant InMotion com FatCow disposen de telèfon, correu electrònic i xat en viu les 24 hores. Tots dos tenen una base de coneixement extensiv que pot respondre a qualsevol pregunta que puguis tenir. Inmotion té un bloc i un fòrum. FatCow també té un bloc, tot i que no sembla que s’hagi actualitzat des d’octubre de 2015. InMotion Hosting té un canal de YouTube i també es pot contactar a través de LinkedIn, Twitter, Skype i Facebook. FatCow té un directori comunitari que enumera tots els llocs web allotjats a FatCow per gènere.

Opinió sobre l’assistència a l’usuari

Quan necessiteu suport, voleu aconseguir-lo de seguida. Tant InMotion com FatCow ho faciliten proporcionant diversos mètodes de contacte. Si bé els clients de FatCow valoren altament el servei al client, InMotion es concentra en el suport com a part clau dels seus serveis, i les valoracions dels clients són elevades. InMotion també té una avantatge amb la seva major presència a les xarxes socials.

Opinions d'usuaris sobre InMotion Hosting i FatCow

Opinions d’usuaris

Les revisions dels usuaris es van comparar

Nota: Totes les empreses d’allotjament web tenen els seus propis visitants i promotors, per la qual cosa mai no heu d’utilitzar una revisió com el factor decisiu per triar un amfitrió web. Però, quan alguna cosa contínua apareix a les revisions dels clients, hauríeu de tenir-ho en compte. Només recordeu que els apassionats solen publicar les ressenyes, de manera que la majoria de les ressenyes són molt negatives o són molt positives.

Opinions negatives sobre InMotion Hosting i FatCow

En moviment. Els clients de InMotion estan descontents amb la molèstia i, de la manera no transparent, es fa un ús excessiu dels plans compartits.

FatCow. Els usuaris de FatCow també es queixen del maneig no transparent d’ús excessiu. Recordeu-ho, “il·limitat” no és il·limitat.

Opinions positives sobre InMotion Hosting i FatCow

En moviment. Els clients i revisors han valorat constantment InMotion pel seu servei i plans d’allotjament, en particular el seu allotjament de WordPress gestionat.

FatCow. FatCow obté comentaris positius per part dels clients pel seu servei i la simplicitat del seu allotjament d’un pla i els seus preus promocionals baixos.

Opinió sobre les opinions dels usuaris

InMotion Hosting té ressenyes més positives dels clients que la majoria d’altres empreses d’allotjament web, però, en general, InMotion i FatCow resulten molt bones en els comentaris dels clients.

Conclusió sobre la comparació d’InMotion Hosting i FatCow

Quin allotjament és el que més us convé?

Elecció de la millor plataforma

Es poden trobar avantatges i inconvenients tant per a InMotion com per a FatCow.

Motius per triar FatCow per InMotion Hosting:

 • Menors preus en el primer termini del servei
 • Simplicitat d’un pla
 • Funcions més “il·limitades”

Motius per triar InMotion Hosting a FatCow:

 • Propietat dels empleats, no sota el paraigües EIG
 • Emmagatzematge SSD en tots els plans
 • Garantia de devolució de diners més llarga
 • WordPress preinstal·lat

FatCow ofereix la senzillesa només un pla compartit, cosa que facilita l’elecció tan fàcil com es fa. Les persones físiques i les petites empreses podran trobar l’ample de banda i l’emmagatzematge il·limitats de FatCow atractius. Si creieu que podreu transferir hostes en el futur, el cPanel de InMotion us facilitarà el desplaçament a més empreses que el de vDeck de FatCow, si decidiu transferir hostes més endavant. InMotion té bons preus en el seu allotjament de WordPress gestionat, i el seu creador de llocs web, BoldGrid, es basa en WordPress, de manera que si sou usuaris de WordPress, InMotion és una excel·lent elecció. Les empreses petites o mitjanes es trobaran amb InMotion ben adaptada a les seves necessitats. InMotion limita els seus plans amb nivells inferiors, de manera que si teniu una mida mitjana o més gran, potser necessiteu un pla de nivell superior o bé aneu a VPS o a hosting dedicat. Ambdues empreses d’allotjament que ofereixen un munt de funcions a preus molt bons.

Aquestes són només dues de les moltes empreses d’allotjament web que hi ha. Si no us interessa gastar només uns dòlars més en funcions de velocitat i prestacions, potser trobareu la pena d’investigar SiteGround.

Tens alguna pregunta sobre InMotion Hosting o FatCow? Quines han estat les vostres experiències amb l’allotjament web en general? Deixa els teus comentaris i fes-nos-ho saber.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map