InMotion Hosting vs Arvixe: quin servidor web heu d’utilitzar?

Si bé decideix un proveïdor de serveis d’allotjament web, no té molt bon gust de crear el lloc web, però proporciona els fonaments per a l’experiència de la vostra presència als visitants del lloc. Sense un lloc web ràpid i fiable, la gent no tindrà prou paciència per esperar ni per revisar el vostre lloc.


Mirem aquí InMotion Hosting i Arvixe, dos serveis populars d’allotjament web i fem preguntes en nom seu. La nostra revisió us proporciona informació per ajudar-vos a decidir quin és el cas, si és que, d’aquests proveïdors d’allotjament, us ofereix les funcions i preus que necessiteu.

InMotion, llançat el 2001, s’ha guanyat una bona reputació com a proveïdor d’allotjament web d’alta qualitat per a empreses que vulguin tenir presència a Internet. InMotion ha obtingut la seva llista com a proveïdor d’allotjament de CNET certificat i la qualificació A + de Better Business Bureau.

Arvixe ha estat en el negoci des del 2003 i ha estat creixent ràpidament des del 2009. Arvixe també s’adapta a l’audiència empresarial i també ha guanyat una sòlida reputació d’acollir blogs. EIG va comprar Arvixe el 2014 i l’ha afegit a la seva estable d’empreses d’allotjament web.

Compareu el rendiment d’InMotion i Arvixe

Contents

Horaris i fiabilitat

Monitor d’horari

Horaris. L’horari i la fiabilitat haurien de ser una de les vostres primeres preocupacions a l’hora de decidir un servei d’allotjament web. InMotion i Arvixe mantenen la seva rendició de comptes davant del 99,9% de la indústria estàndard i tots dos van assolir la marca de forma constant, segons les companyies de vigilància independents. InMotion utilitza una eina única de gestió proactiva del sistema per fer un seguiment dels seus servidors, però no publica els resultats; Les estadístiques d’actuació d’Arixeixe tenen una mica més del 99,9%.

Rendiment. Tant InMotion com Arvixe disposen de servidors de Solid State Drive que augmenten la velocitat de processament i estan disponibles en tots els seus plans d’allotjament. A més, InMotion compta amb zones de velocitat màxima que seleccionen el centre de dades més proper al vostre lloc web i un encaminament intel·ligent que redueix el temps de càrrega del vostre lloc web..

Arvixe utilitza el seu sistema CloudFlare que emmagatzema una memòria cau de contingut estàtic per a un ús posterior, reduint la quantitat de processament necessària.

Fiabilitat. Un dels aspectes de la fiabilitat d’un servei d’allotjament web és que utilitzen diversos servidors per emmagatzemar els seus llocs web. Els centres de dades de InMotion es troben a les costes est i oest dels Estats Units i la companyia té previst crear centres a Europa, Àsia i Amèrica del Sud.

Els centres de dades a tot el món apropen els llocs web on es troben la majoria dels seus espectadors. Arvixe té servidors als Estats Units, Hong Kong i Europa (Amsterdam). Les mesures addicionals estàndard per garantir la fiabilitat de InMotion i Arvixe inclouen potència redundant i refrigeració i control de lloc.

Opinió sobre InMotion i Arvixe Performance

InMotion se situa al capdavant de les seves qualificacions de rendiment, tot i que amb una mica de ventaja.

Característiques de InMotion i Arvixe

Compareu les funcions clau

Comparats les principals característiques

Nota: Les funcions d’un servei d’allotjament web són sovint el que la diferencia dels seus competidors. Mirem les funcions més importants i comparem el que ofereixen InMotion i Arvixe.

Tant Arvixe com InMotion són empreses ecoconscients. Arvixe patrocina plantar arbres per compensar la seva petjada de carboni i utilitza el refredament de l’aire exterior als seus centres de dades en lloc d’aire condicionat. El primer centre de tecnologia ecològica InMotion es troba a Califòrnia, on es fa servir un sistema de refrigeració d’última generació.

Registre de dominis. El registre i la gestió del nom de domini són similars per a InMotion i Arvixe. Les dues empreses venen noms de domini i us permeten transferir en un domini que ja teniu. InMotion us ofereix un nom de domini gratuït durant un any quan us registreu per un any o més, un contracte d’allotjament web. En canvi, Arvixe us ofereix un nom de domini gratuït sempre que utilitzeu els seus serveis.

Constructor de llocs web. El RVSiteBuilder proporcionat per Arvixe potser no és massa conegut, però inclou 500 plantilles diferents, un editor d’imatges i una capacitat d’arrossegament i captació per simplificar la creació del vostre lloc web. I és gratuït.

El creador de llocs web Premium gratuït d’InMotion inclou més funcions, incloses algunes que els creadors de llocs web més avançats els agradarà veure, com ara permetre als usuaris que es registrin al lloc. Tot i així, l’aspecte de les pàgines acabades amb el creador de llocs web Premium no resulta massa atractiu.

Bases de dades. Tant InMotion com Arvixe ofereixen bases de dades SQL amb tots els seus plans. InMotion té bases de dades MySQL il·limitades per al seu pla superior, el Pro; Arvixe proporciona bases de dades ilimitades de MySQL5 i Postgre SQL amb tots els seus plans de PersonalClass i BusinessClass.

WordPress Hosting. L’allotjament de WordPress gestionat està disponible tant a InMotion com a Arvixe.

L’allotjament de WordPress gestionat per InMotion guanya el premi Choice of Member per part d’aquest servei. Podeu tenir WordPress preinstal·lat quan compreu qualsevol pla d’allotjament. L’allotjament de WordPress gestionat per InMotion gestiona totes les actualitzacions i solucions de seguretat de WordPress, de manera que només hauràs de preocupar-te pel contingut de WordPress. BoldGrid és l’eina gratuïta d’InMotion que permet construir de forma ràpida i senzilla el vostre lloc WP.

L’allotjament de WordPress gestionat amb Arvixe inclou WordPress preinstal·lat i pre-configurat. Tota la feina tècnica s’ha fet per vosaltres. Teniu emmagatzematge il·limitat de dades i transferències mensuals, però només podeu tenir 6 llocs gestionats per WordPress. InMotion us permet llocs il·limitats.

Amb els dos proveïdors de serveis, els costos de l’allotjament gestionat WP s’inclouen en els seus plans habituals.

Solució de comerç electrònic. Arvixe Hosting i InMotion aborden el comerç diferent de manera diferent.

Arvixe té enllaços al seu lloc amb alguns dels noms principals de les solucions de comerç electrònic, inclosos Magento i OpenCart. Arvixe afirma que si existeix el programari de comerç electrònic, poden allotjar-lo.

InMotion ofereix una varietat de funcions de comerç electrònic integrades. Podeu incorporar un eStore al vostre lloc web mitjançant el creador web Premium i podeu descarregar PrestaShop o OpenCart com a cistella de la compra. Cal actualitzar més la vostra botiga o utilitzar una altra opció de pagament.

Còpies de seguretat. El nostre consell, i també prové d’alguns serveis d’allotjament web, és fer les còpies de seguretat regulars, fins i tot si el servei d’allotjament web ho proporciona com a funció per a vosaltres..

Dit això, tant InMotion com Arvixe proporcionen algun servei de còpia de seguretat per a vostè.

Amb InMotion, rebeu còpies de seguretat automatitzades per a comptes de menys de 10 GB i el servei és gratuït.

Arvixe també proporciona un servei gratuït de còpia de seguretat diària, encara que haureu de pagar per restaurar el vostre lloc web si ocupa més de 10 GB d’espai. Els llocs web de més de 20 GB no estan segurs.

Seguretat de l’allotjament. Els serveis de seguretat són un punt de venda d’aquestes dues empreses d’allotjament web.

La seguretat està disponible a InMotion per a diverses despeses mensuals. El vostre correu electrònic està segur amb el programari de protecció contra virus i McAfee Spam i un certificat SSL té cura de totes les dades delicades que s’introdueixen al vostre lloc web. Els usuaris de WordPress disposen del complement gratuït Sucuri Security per mantenir els seus llocs de WordPress segurs.

Arvixe proporciona SpamAssassin per protegir les vostres bústies de correu electrònic de correu brossa i utilitza 6Scan diàriament per comprovar els llocs web i per revisar els informes de la llista negra. També podeu restringir l’accés a parts del vostre lloc web amb contrasenyes.

Panell de control. InMotion i Arvixe utilitzen el cPanel estàndard del sector i altament revisat, per a les seves opcions d’allotjament Linux. El paquet InMotion de classe empresarial compta amb cPanel 11 sense temes ni marca personalitzada per obtenir un aspecte net. Arvixe tampoc no té la marca cPanel de manera que serà fàcilment familiar als usuaris. Amb el Windows que ofereix l’opció d’Arvixe, el tauler de control és DotNetPanel en lloc del tauler Plesk més comú.

Opinió sobre les característiques de InMotion i Arvixe

InMotion i Arvixe coincideixen gairebé amb una característica en aquesta comparació. Arvixe es va posar al capdavant, característic, amb un domini lliure per a tota la vida i uns límits web alts.

Compareu els plans d’allotjament web i els preus d’InMotion i Arvixe

Plans d’allotjament & Preu

Comparats plans de preus

Nota: És difícil esbrinar el cost real de l’allotjament web. Hi ha cost promocional, altament descomptat, però normalment per a un contracte a llarg termini de dos o tres anys.

Després hi ha el cost mensual que augmenta el preu després del termini inicial.

A continuació, hi ha el creador de llocs web, certificat SSL, còpies de seguretat, etc. per tenir en compte, i poden ser o no gratuïts.

Vetlleu amb el cost, de vegades sorprenent, de la renovació del vostre nom de domini després del primer any!

En moviment. InMotion té tres plans d’allotjament web Linux, tots ells amb servidors SSD gratuïts, espai de disc il·legal i transferències mensuals, un domini gratuït, còpies de seguretat de dades gratuïtes i la possibilitat de triar en quin centre de dades s’hi allotja el lloc web..

El Pla de llançament és el pla per als principiants del lloc web amb dos llocs web; costa 5,99 dòlars al mes amb un contracte de dos anys. Les petites empreses han de mirar el pla d’energia que costa 7,99 dòlars mensuals; podeu tenir fins a 6 llocs web i ja està preparat el comerç electrònic. El pla de primer nivell, el Pro, és per a desenvolupadors i empreses en creixement; per 13,99 dòlars al mes, obteniu un nombre il·limitat de llocs web i assistència a nivell Pro.

InMotion ofereix allotjament VPS basat en Linux, amb una selecció de 3 plans que van des de 30 $ al mes fins a 75 dòlars, tots en servidors SSD. Tots els plans inclouen un domini gratuït.

Arvixe. Arvixe ofereix allotjament Linux i allotjament de Windows. Els seus serveis d’allotjament web es divideixen en PersonalClass i BusinessClass, cadascun dels quals té dos plans d’allotjament Linux i Windows. Tots els plans disposen d’espai i disc transferència mensual il·limitada.

Els dos plans de PersonalClass Linux són PersonalClass a 4 dòlars al mes i PersonalClass Pro a 7 dòlars al mes per a un contracte de dos anys. La diferència entre els dos plans és el nombre de llocs web: 6 amb PersonalClass i Unlimited amb el pla Pro.

Els dos plans de PersonalClass Windows són lleugerament més cars, de 5 $ i 8 dòlars al mes, respectivament. Com abans, el pla Pro té llocs web il·limitats i grups d’aplicacions dedicats, i el pla regular té sis llocs web i grups d’aplicacions dedicats.

Els plans BusinessClass també es desglossen en BusinessClass (22 dòlars mensuals per Linux i 27 dòlars per a Windows) i BusinessClass Pro (35 dòlars mensuals per a Linux i 40 dòlars per a Windows) amb un lloc web idèntic i uns límits d’agrupacions d’aplicacions dedicades als plans PersonalClass..

El BusinessClass té previst augmentar la fiabilitat i el temps de funcionament mitjançant la disminució del nombre d’usuaris de cada servidor. Cada pla BusinessClass inclou un certificat SSL gratuït per a tota la vida i una adreça IP dedicada.

Arvixe ofereix allotjament web VPS en dos plans, VPSClass i VPSClass Pro, que es diferencien entre l’espai del disc i la memòria. Tant el Linux com el Windows VPS estan disponibles. L’allotjament dedicat també inclou opcions de Linux i Windows i opcions d’un o diversos servidors.

Garantia de devolució de diners. InMotion i Arvixe tenen polítiques de devolució. InMotion té una impressionant garantia de devolució incondicional de 90 dies. Obtindreu tots els diners: aquí no hi ha cap devolució parcial. La política d’Arixeixe no és tan generosa, però segueix sent millor que la majoria d’altres proveïdors de serveis: un període de reemborsament complet de 60 dies, sense preguntes.

Opinió sobre preus de plans d’allotjament

Arvixe guanya de manera convincent els seus plans més barats quan utilitzeu el generós cupó de descompte i per a tota la seva gamma de plans d’allotjament Linux i Windows.

Què fàcil d’utilitzar InMotion i Arvixe

Facilitat d’ús

Com és fàcil d’utilitzar la interfície

Panell de control. El tauler de control d’Arixeixe és el cPlanel estàndard comú de la indústria. La reconeguda interfície us permet accedir a totes les funcions que necessiteu per gestionar el vostre lloc web. Podeu accedir a tots els vostres llocs web des d’aquesta mateixa interfície.

Els principiants del disseny web trobaran el cPanel de InMotion fàcil d’aprendre i utilitzar. El script d’instal·lació de 1 clic de Softaculous és accessible a través del tauler de control, juntament amb totes les altres eines i serveis essencials.

Instal·lador d’un clic. InMotion té una instal·lació d’un clic per a les més de 310 aplicacions de la seva biblioteca, tot i que les aplicacions de Google realitzen 3 passos dirigits per assistent per instal·lar-los. Arvixe utilitza la biblioteca Softaculous, que té més de 100 aplicacions per a Linux i Windows, totes les quals s’instal·len amb un clic.

Navegació per llocs web. És molt fàcil trobar informació i els plans i preus al lloc web d’Arvixe. Hi ha pàgines separades per als plans de classe personal i de negocis, juntament amb una taula de totes les seves funcions, amb fitxes individuals per a Linux i Windows Hosting. El lloc web InMotion també presenta tota la informació que necessiteu; els plànols i l’estructura de preus i una taula de comparació de les funcions de cadascun d’aquests llocs es troben a la pàgina d’inici d’allotjament web.

Opinió sobre la facilitat d’ús

Una vegada més, és una trucada propera, però InMotion tira endavant el gran volum d’aplicacions d’un clic que té disponibles..

Suport de InMotion i Arvixe

Assistència tècnica i al client

Comparat amb suport d’usuari

Mai es va subestimar la importància d’un equip de suport tècnic fàcilment accessible i ben comunicat. L’amabilitat i la predisposició a mantenir-se amb vosaltres fins que no es resolgui el vostre problema tampoc ho perjudicaran.

Segons les opinions dels clients, InMotion Hosting sobresurt a l’assistència al client. Tot el personal d’assistència té la seva base als Estats Units i té almenys quatre anys d’experiència com a personal d’atenció al client.

Un bon toc és que, després de registrar-vos a l’allotjament web, rebeu una trucada telefònica d’un nou especialista en comptes que us ajuda amb qualsevol pregunta que tingueu relacionada amb els paquets i la fixació de preus. L’equip d’assistència al client d’InMotion està disponible per correu electrònic, telèfon i xat en directe.

El personal d’assistència tècnica i d’atenció al client d’Arixe també està basat en Estats Units i l’assistència telefònica està disponible les 24 hores del dia. Tot i això, no hem trobat el número de telèfon al lloc web. També els arribeu per correu electrònic i xat en directe.

Per un preu mensual, podeu adquirir assistència prioritària que us permetrà accedir a un grup d’elit d’assessors tècnics a qualsevol hora del dia o de la nit. Recents comentaris han informat que la qualitat de l’assistència al client s’ha deteriorat. La darrera actualització a la pàgina d’assistència és de sis mesos abans de l’hora d’escriure aquesta revisió.

Opinió sobre l’assistència a l’usuari

InMotion avança clarament pel seu excel·lent servei i suport tècnic i continuat per al client. A més tenim el seu número de telèfon.

Opinions d'usuaris de InMotion i Arvixe

Opinions d’usuaris

Les revisions dels usuaris es van comparar

Nota: Si bé les revisions expertes us expliquen més sobre els aspectes tècnics dels proveïdors d’allotjament web, les ressenyes dels clients us permeten saber com és utilitzar aquests serveis dia a dia. Els clients sovint són molt apassionats de les seves històries tant de les males com de les bones experiències que han tingut, per la qual cosa fan les seves revisions amb la seva relació nominal.

Opinions negatives sobre InMotion i Arvixe

En moviment. No hi ha gaires negatius sobre InMotion. Alguns usuaris mostren preocupacions sobre el nombre limitat de llocs web i bases de dades que poden allotjar a InMotion. Altres clients no estan massa satisfets amb les plantilles d’aparença datada del creador de llocs web.

Arvixe Hosting. Des de finals del 2015, (sobre el moment de la compra per part de EIG), les queixes sobre Arvixe han augmentat i molts centres al voltant d’una mala atenció al client, els usuaris també denuncien que els temps morts han augmentat, els llocs web han augmentat i baixat com yoyos.

Opinions positives sobre InMotion i Arvixe

En moviment. Els clients lloen InMotion pel seu excel·lent servei al client, la seva facilitat d’ús i les còpies de seguretat gratuïtes de dades. La velocitat ràpida del seu processament, a causa dels servidors SSD, també és un èxit.

Arvixe Hosting. Els clients estan satisfets amb el cost dels plans d’allotjament a Arvixe, especialment quan s’apliquen els cupons de descompte.

Opinió sobre les opinions dels usuaris

InMotion Hosting segueix sent el servei d’allotjament web favorit dels seus clients, amb bones revisions que superen les històries negatives. Des de la seva compra per EIG, la molt bona reputació anterior d’Arvixe ha tingut un èxit en els seus subscriptors.

Conclusió sobre la comparació d’InMotion i Arvixe

Quin allotjament és el que més us convé?

Elecció de la millor plataforma

Ambdues empreses d’allotjament presenten els seus avantatges i inconvenients.

Motius per triar InMotion Hosting a Arvixe:

 • Còpies de seguretat gratuïtes de dades
 • Garantia de devolució de 90 dies
 • Alta velocitat
 • Més de 300 aplicacions
 • WordPress preinstal·lat
 • Fàcil instal·lació de Google Apps

Motius per triar Arvixe sobre InMotion

 • Domini gratuït sempre amb Arvixe
 • Transferències mensuals il·limitades de dades
 • Servidors basats en Linux i Windows
 • Cost molt baix quan s’utilitzen cupons de descompte

Al paper, és una trucada estreta entre InMotion i Arvixe, però les actuacions recents de cada proveïdor d’allotjament web han fet que InMotion fos la nostra elecció. El generós període de devolució de 90 dies de InMotion us permet aprofitar per fer un test de prova complet per tal que els propietaris de llocs web novells es puguin sentir segurs. Hi ha moltes aplicacions de 1 clic i WordPress preinstal·lat també el fan fàcil d’utilitzar. Arvixe proporciona allotjament de Windows i un pla de negocis, per la qual cosa els propietaris experimentats de comerç electrònic han de mirar aquestes funcions.

Tant InMotion com Arvixe són bones opcions com a proveïdors d’allotjament web per a empreses, però potser

necessiteu un lloc web personal. SiteGround pot tenir les respostes i és clau la comoditat, ja que és un servei únic per a totes les necessitats del vostre edifici web. Moltes aplicacions estan disponibles mitjançant una instal·lació d’un clic i el fàcil utilitzar el creador de llocs web.

Té alguna pregunta sobre InMotion o Arvixe? Teniu experiència amb algun d’aquests proveïdors o us entusiasma un que és completament diferent? Deixa els teus comentaris i fes-nos-ho saber.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map