InMotion Hosting vs. Arvixe: ce gazdă web ar trebui să folosești?

Deși decideți un furnizor de servicii de găzduire web nu prea are glamul de a crea site-ul, dar oferă fundamentul pentru experiența vizitatorilor site-ului dvs. de prezența dvs. web. Fără un site web rapid și de încredere, oamenii nu vor avea suficientă răbdare să aștepte sau să vă revizuiască site-ul.


Ne uităm aici la InMotion Hosting și Arvixe, două servicii populare de găzduire web și ne punem întrebări în numele tău. Revizuirea noastră vă oferă informațiile care vă ajută să decideți care, dacă oricare dintre acești furnizori de hosting, vă oferă funcțiile și prețurile de care aveți nevoie.

Lansat în 2001, InMotion și-a câștigat o reputație solidă ca furnizor de web hosting de înaltă calitate pentru întreprinderile care doresc să aibă o prezență web. InMotion și-a câștigat înregistrarea ca furnizor certificat de gazduire CNET și ratingul său A + de la Better Business Bureau.

Arvixe este în afaceri din 2003 și a crescut rapid din 2009. Arvixe este, de asemenea, potrivit pentru publicul de afaceri și a câștigat o reputație solidă pentru găzduirea blogurilor. EIG a cumpărat Arvixe în 2014 și l-a adăugat la grajdul său de companii de găzduire web.

Comparați performanțele InMotion și Arvixe

Contents

Uptime și fiabilitate

Monitor de funcționare

Uptime. Timpul de încredere și fiabilitatea ar trebui să fie una dintre primele dvs. îngrijorări atunci când vă decideți pentru un serviciu de găzduire web. InMotion și Arvixe își asumă răspunderea față de o durată de utilizare de 99,9% la nivelul industriei și ambele au lovit în mod constant, potrivit companiilor independente de monitorizare. InMotion folosește un instrument unic de gestionare sistem proactiv pentru a urmări serverele lor, dar nu publică rezultatele; Statisticile de funcționare ale Arvixe au un nivel de peste 99,9%.

Performanţă. Atât InMotion, cât și Arvixe au servere de tip Solid State Drive, care cresc viteza de procesare și sunt disponibile pe toate planurile lor de găzduire. De asemenea, InMotion are zone de viteză maximă care selectează cel mai apropiat centru de date pentru site-ul dvs. web și rutare inteligentă, care reduce timpul de încărcare al site-ului dvs..

Arvixe folosește sistemul său CloudFlare care ascunde în conținutul static pentru o utilizare ulterioară, reducând cantitatea necesară de procesare.

Fiabilitate. Un aspect al fiabilității unui serviciu de găzduire web este acela că utilizează mai multe servere pentru a stoca site-urile web. Centrele de date ale InMotion se află pe coasta de est și de vest a Statelor Unite și compania are în plan să construiască centre în Europa, Asia și America de Sud.

Centrele de date la nivel mondial aduc site-urile web aproape de locul în care se află majoritatea spectatorilor. Arvixe are servere în Statele Unite, Hong Kong și Europa (Amsterdam). Măsurile suplimentare standard pentru a asigura fiabilitatea atât de InMotion cât și de Arvixe includ puterea redundantă și răcirea și monitorizarea la fața locului.

Opinia despre InMotion și Arvixe Performance

InMotion conduce aici pentru calificările sale de performanță, deși doar cu o ușoară margine.

Caracteristici ale InMotion și Arvixe

Comparați caracteristicile cheie

Caracteristicile cheie comparate

Notă: Caracteristicile unui serviciu de găzduire web sunt adesea ceea ce îl diferențiază de concurenții săi. Aruncăm o privire la cele mai importante caracteristici și comparăm ce au de oferit InMotion și Arvixe.

Atât Arvixe, cât și InMotion sunt companii eco-conștiente. Arvixe sponsorizează plantarea copacilor pentru a compensa amprenta sa de carbon și folosește răcirea aerului în afara centrelor sale de date în loc de aer condiționat. Primul centru tehnologic verde din InMotion are sediul în California, unde se folosește un sistem de răcire de ultimă generație.

Înregistrarea domeniului. Înregistrarea și gestionarea numelor de domeniu sunt similare pentru InMotion și Arvixe. Ambele companii vând nume de domeniu și vă permit să transferați într-un domeniu pe care îl dețineți deja. InMotion vă oferă un nume de domeniu gratuit pentru un an când vă înscrieți pentru un an sau mai mult, un contract de găzduire web. În schimb, Arvixe vă oferă un nume de domeniu gratuit atât timp cât folosiți serviciile sale.

Site Web Builder. RVSiteBuilder furnizat de Arvixe este posibil să nu fie prea cunoscut, dar este livrat cu 500 de șabloane diferite, un editor de imagini și capacitatea de a trage și de a face simplificarea creării site-ului dvs. web. Și este gratuit.

Constructorul gratuit de site-uri Premium al InMotion vine cu mai multe caracteristici, inclusiv unele pe care constructorii de site-uri web mai avansate le vor vedea cu plăcere, cum ar fi permis utilizatorilor să se înregistreze pe site. Cu toate acestea, aspectul paginilor terminate cu constructorul de site-uri Premium nu este prea atrăgător.

Baze de date. Atât InMotion cât și Arvixe oferă baze de date SQL cu toate planurile lor. InMotion are baze de date MySQL nelimitate pentru planul său de top, Pro; Arvixe oferă baze de date nelimitate MySQL5 și Postgre SQL cu toate planurile sale PersonalClass și BusinessClass.

Gazduire WordPress. Găzduirea WordPress administrată este disponibilă atât prin InMotion cât și prin Arvixe.

Găzduirea WordPress administrată de InMotion câștigă premiul Alegerea membrilor AWA pentru acest serviciu. Puteți avea WordPress preinstalat atunci când achiziționați orice plan de găzduire. Găzduirea WordPress administrată de InMotion gestionează toate actualizările și soluțiile de securitate WordPress pentru dvs., trebuie doar să vă faceți griji pentru conținutul dvs. WordPress. BoldGrid este instrumentul gratuit InMotion care vă permite să construiți rapid și ușor site-ul dvs. WP.

Găzduirea WordPress administrată cu Arvixe vine cu WordPress pre-instalat și pre-configurat – toată lucrarea tehnică a fost făcută pentru tine. Aveți stocare nelimitată de date și transferuri lunare, dar puteți avea doar 6 site-uri gestionate de WordPress. InMotion vă permite site-uri nelimitate.

Cu ambii furnizori de servicii, costurile de găzduire WP gestionate sunt incluse în planurile lor regulate.

Soluție de comerț electronic. Arvixe Hosting și InMotion abordează comerțul diferit.

Arvixe are legături pe site-ul său cu unele dintre numele de top din soluțiile de comerț electronic, inclusiv Magento și OpenCart. Arvixe susține că dacă software-ul de comerț electronic există, îl pot găzdui.

InMotion vine cu o varietate de caracteristici integrate de comerț electronic. Puteți încorpora un eStore în site-ul dvs. web utilizând constructorul Web Premium și puteți descărca PrestaShop sau OpenCart ca coș de cumpărături. Actualizarea magazinului în continuare sau utilizarea unei opțiuni de plată diferite necesită pluginuri.

Copiile de rezervă. Sfatul nostru – și provine și de la unele servicii de găzduire web – este să vă faceți backup-uri regulate, chiar dacă serviciul dvs. de găzduire web vă oferă acest lucru ca o caracteristică pentru dvs..

Acestea fiind spuse, atât InMotion cât și Arvixe oferă anumite servicii de rezervă pentru dvs..

Cu InMotion, primiți copii de rezervă automatizate pentru conturi de 10 GB sau mai puțin – iar serviciul este gratuit.

Arvixe oferă, de asemenea, un serviciu gratuit de rezervă zilnic, deși trebuie să plătiți pentru a restabili site-ul dvs. dacă ocupă mai mult de 10 GB spațiu. Site-urile de peste 20 GB nu sunt deloc protejate.

Gazduire securitate. Serviciile de securitate reprezintă un punct de vânzare pentru ambele companii de găzduire web.

Securitatea este disponibilă la InMotion pentru diverse taxe lunare. E-mailul dvs. este securizat cu software-ul McAfee Spam și de protecție împotriva virusului, iar un certificat SSL are grijă de orice date sensibile introduse pe site-ul dvs. web. Utilizatorii WordPress au pluginul gratuit Sucuri Security pentru a-și păstra site-urile WordPress în siguranță.

Arvixe oferă SpamAssassin pentru a vă proteja căsuțele de e-mail împotriva spamului și folosește zilnic 6Scan pentru a verifica site-urile web și pentru a revizui rapoartele din lista neagră. Puteți restricționa accesul la anumite părți ale site-ului dvs. web cu parole.

Panou de control. CPanel este standard și foarte revizuit din industrie, atât de InMotion cât și de Arvixe pentru opțiunile lor de găzduire Linux. Pachetul InMotion pentru clasa de afaceri are cPanel 11 fără teme personalizate sau branding pentru un aspect curat. De asemenea, Arvixe nu a marcat cPanel, astfel încât acesta va fi instantaneu familiar pentru utilizatori. Cu Windows care găzduiește opțiunea Arvixe, panoul de control este DotNetPanel în loc de panoul Plesk mai obișnuit..

Opinia despre caracteristicile cheie ale InMotion și Arvixe

InMotion și Arvixe se potrivesc aproape cu caracteristicile din această comparație. Arvixe intră în frunte, caracteristică, cu domeniul său de viață liber și limitele superioare ale site-ului.

Comparați planurile de găzduire web și prețurile pentru InMotion și Arvixe

Planuri de găzduire & Prețuri

Comparat planuri de prețuri

Notă: Este dificil să descoperiți costurile reale ale găzduirii web. Există costuri promoționale, foarte reduse, dar, de obicei, pentru un contract pe termen lung de doi sau trei ani.

Apoi, există costul lunar cu care prețul crește după termenul inițial.

Apoi, există site-ul web builder, certificatul SSL, backup-uri etc., pentru a lua în considerare și acestea pot fi sau nu gratuite.

Și aveți grijă la costul uneori uimitor de ridicat al reînnoirii numelui dvs. de domeniu după primul an!

In miscare. InMotion are trei planuri de găzduire web Linux, toate dotate cu servere SSD gratuite, spațiu pe disc nelimitat și transferuri lunare, un domeniu gratuit, backup-uri de date gratuite și posibilitatea de a alege pe ce centru de date este găzduit site-ul dvs. web.

Planul de lansare este planul pentru începătorii site-ului web cu două site-uri web; costă 5,99 USD pe lună cu un contract pe doi ani. Întreprinderile mici ar trebui să se uite la planul de energie care costă lunar 7,99 USD; puteți avea până la 6 site-uri web și este gata comerțul electronic. Planul de top, Pro, este destinat dezvoltatorilor și afacerilor în creștere; pentru 13,99 USD pe lună, primiți un număr nelimitat de site-uri web și asistență la nivel de Pro.

InMotion oferă găzduire VPS bazată pe Linux, cu o selecție de 3 planuri, cu prețuri de la 30 USD pe lună până la 75 USD, toate pe serverele SSD. Toate planurile vin cu un domeniu gratuit.

Arvixe. Arvixe oferă atât găzduire Linux, cât și găzduire Windows. Serviciile sale de găzduire web sunt împărțite în PersonalClass și BusinessClass, fiecare având două planuri pentru gazduire Linux și Windows. Toate planurile au spațiu pe disc nelimitat și transfer lunar.

Cele două planuri PersonalClass Linux sunt PersonalClass la 4 dolari pe lună și PersonalClass Pro la 7 dolari pe lună, pentru un contract pe doi ani. Diferența dintre cele două planuri este numărul de site-uri web: 6 cu PersonalClass și Unlimited cu planul Pro.

Cele două planuri PersonalClass Windows sunt ceva mai scumpe, cu 5 $, respectiv 8 $ pe lună. Ca și înainte, planul Pro are site-uri web nelimitate și pooluri de aplicații dedicate aici, iar planul regulat are șase site-uri web și pooluri de aplicații dedicate.

Planurile BusinessClass sunt, de asemenea, defalcate în BusinessClass (22 dolari pe lună pentru Linux și 27 dolari pentru Windows) și BusinessClass Pro (35 USD lunar pentru Linux și 40 USD pentru Windows), cu un site web identic și limită pentru pool de aplicații dedicate planurilor PersonalClass..

BusinessClass intenționează să crească fiabilitatea și timpul de funcționare prin reducerea numărului de utilizatori pe fiecare server. Fiecare plan BusinessClass vine cu un certificat SSL gratuit pentru viață și o adresă IP dedicată.

Arvixe oferă găzduire web VPS în două planuri, VPSClass și VPSClass Pro, care diferă de spațiul de disc și de memorie. Atât Linux cât și Windows VPS este disponibil. Gazduirea dedicată include și opțiuni Linux și Windows și opțiuni single sau multi-server.

Banii inapoi garantat. InMotion și Arvixe au ambele politici de returnare a banilor. InMotion are o impresionantă garanție de returnare de 90 de zile și necondiționată. Vă primiți toți banii înapoi – nu există rambursări parțiale aici. Politica Arvixe nu este chiar atât de generoasă, dar este încă mai bună decât majoritatea altor furnizori de servicii – o perioadă de rambursare completă de 60 de zile, fără întrebări.

Aviz cu privire la tarifarea planurilor de găzduire

Arvixe câștigă convingător aici pentru planurile sale mai ieftine atunci când utilizați cuponul de reducere generos și pentru gama completă de planuri de găzduire Linux și Windows

Cât de ușor de utilizat InMotion și Arvixe

Ușurință în utilizare

Cât de ușor de utilizat interfața

Panou de control. Panoul de control al lui Arvixe este un cPlanel standard pentru industrie. Interfața foarte apreciată vă permite să accesați toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a vă gestiona site-ul. Puteți accesa toate site-urile dvs. web din această singură interfață.

Începătorii proiectării web vor găsi cPanel-ul lui InMotion ușor de învățat și de utilizat. Scriptul de instalare Softaculous cu 1 clic este accesibil prin panoul de control, împreună cu toate celelalte instrumente și servicii esențiale.

Un clic pe Installer. InMotion are un clic de instalare pentru cele peste 310 aplicații din biblioteca sa, deși aplicațiile Google efectuează 3 pași ghidați de Wizard pentru instalare. Arvixe utilizează biblioteca Softaculous care are peste 100 de aplicații pentru gazduire Linux și Windows, toate instalându-se cu un singur clic.

Navigare prin site. Este incredibil de ușor să găsiți informații, planuri și prețuri pe site-ul web al Arvixe. Există pagini separate pentru planurile Clasa personală și de afaceri, împreună cu un tabel cu toate caracteristicile lor, cu file individuale pentru Linux și Windows Gazduire. Site-ul InMotion prezintă, de asemenea, toate informațiile de care aveți nevoie în mod clar; planurile și structura prețurilor și un tabel de comparație a caracteristicilor fiecăruia sunt chiar aici pe pagina principală de găzduire web.

Opinia privind ușurința de utilizare

Încă o dată, este un apel strâns aici, dar InMotion urmărește volumul pur de aplicații de 1 clic pe care le are la dispoziție.

Suport pentru InMotion și Arvixe

Asistență tehnică și clienți

S-a comparat asistența utilizatorului

Nu a subestimat niciodată importanța unei echipe de asistență tehnică ușor accesibile și cu cunoștințe. Niciuna nu dăunează prieteniei și disponibilității de a rămâne cu tine până când problema dvs. nu este rezolvată.

Conform recenziilor clienților, InMotion Hosting excelează prin asistența clienților. Tot personalul de asistență are sediul în Statele Unite și are o experiență de cel puțin patru ani ca personal de îngrijire a clienților.

O notă plăcută este aceea că, după ce te-ai înscris la găzduire web, primești un apel telefonic de la un nou specialist de cont, care te ajută cu orice întrebări pe care le-ai legat de pachete și prețuri. Echipa de asistență a clienților InMotion este disponibilă prin e-mail, telefon și chat live.

Personalul de asistență tehnică și clienți al companiei Arvixe se bazează, de asemenea, în SUA, iar asistența telefonică este disponibilă 24/7. Cu toate acestea, nu am găsit numărul de telefon pe site-ul web. Le ajungeți și prin e-mail și chat live.

Pentru o taxă lunară, puteți achiziționa asistență prioritară care vă oferă acces la un grup de elită de consilieri tehnici în orice moment al zilei sau al nopții. Recenziile recente au raportat că calitatea asistenței clienților s-a deteriorat. Cea mai recentă actualizare pe pagina de asistență este cu șase luni înainte de momentul scrierii acestei recenzii.

Aviz cu privire la asistența utilizatorului

InMotion vine clar înainte pentru serviciul și asistența sa excelent pentru clienți și tehnici. În plus, avem numărul său de telefon.

Recenziile utilizatorilor despre InMotion si Arvixe

analizele utilizatorului

Recenziile utilizatorilor au fost comparate

Notă: În timp ce recenziile experților vă spun mai multe despre aspectele tehnice ale furnizorilor de găzduire web, recenziile clienților vă permit să știți cum este să folosiți aceste servicii zi de zi. Clienții sunt adesea destul de pasionați de poveștile lor atât despre experiențele rele, cât și despre cele bune pe care le au, așa că luați recenziile la valoarea nominală.

Recenzii negative pentru InMotion și Arvixe

In miscare. Nu există multe negative despre InMotion. Unii utilizatori exprimă îngrijorări cu privire la numărul limitat de site-uri web și baze de date pe care le pot găzdui la InMotion. Alți clienți nu sunt prea mulțumiți de șabloanele cu aspect datat ale constructorului de site-uri web.

Arvixe Gazduire. De la sfârșitul anului 2015, (despre momentul achiziției de către EIG), reclamațiile privind Arvixe au crescut și multe centre din jurul asistenței slabe pentru clienți, de asemenea, utilizatorii raportează că timpul de oprire a crescut, site-urile web crescând și coborând ca Yoyos.

Recenzii pozitive pentru InMotion și Arvixe

In miscare. Clienții laudă InMotion pentru serviciul său excelent pentru clienți, ușurința de utilizare și copiile de rezervă gratuite pentru date. Viteza rapidă a procesării sale, datorită serverelor SSD, este de asemenea un succes.

Arvixe Gazduire. Clienții sunt mulțumiți de costurile planurilor de găzduire de la Arvixe, mai ales atunci când se aplică cupoane de reducere.

Opinii privind recenziile utilizatorilor

InMotion Hosting rămâne un serviciu preferat de găzduire web alături de clienții săi, cu recenzii bune care depășesc poveștile negative. De la achiziționarea de către EIG, reputația anterioară foarte bună a Arvixe a luat un succes de la abonații săi.

Concluzie privind compararea InMotion și Arvixe

Care gazduire este cea mai potrivita pentru tine?

Alegerea celei mai bune platforme

Ambele companii de găzduire au avantajele și dezavantajele lor.

Motivele pentru care alegeți InMotion Gazduire peste Arvixe:

 • Copii de rezervă gratuite de date
 • Garanție de returnare de 90 de zile
 • Viteza mare
 • Peste 300 de aplicații
 • WordPress preinstalat
 • Instalarea ușoară a aplicațiilor Google

Motive pentru a alege Arvixe peste InMotion

 • Domeniu gratuit atât timp cât cu Arvixe
 • Transferuri lunare nelimitate de date
 • Servere bazate pe Linux și Windows
 • Cost foarte mic atunci când utilizați cupoane de reducere

Pe hârtie, este un apel strâns între InMotion și Arvixe, dar performanțele recente ale fiecărui furnizor de găzduire web au făcut ca InMotion să fie alegerea noastră. Perioada generoasă de returnare a banilor în 90 de zile de la InMotion vă permite să o luați pentru o probă completă de testare, astfel încât proprietarii de site-uri începătoare să se simtă în siguranță. Sunt multe aplicații cu 1 clic și WordPress preinstalat ușurează utilizarea. Arvixe oferă găzduire Windows și un plan de afaceri, astfel încât proprietarii de comerț electronic experimentat ar trebui să privească aceste funcții.

Atât InMotion cât și Arvixe sunt opțiuni bune ca furnizori de găzduire web pentru companii, dar poate

ai nevoie de un site web personal. SiteGround poate avea răspunsuri pentru dvs., iar comoditatea este cheia, deoarece este un singur ghișeu pentru toate nevoile de construcție web. Multe aplicații sunt disponibile printr-o instalare cu 1 clic, iar constructorul de site-uri este ușor de utilizat.

Aveți întrebări despre InMotion sau Arvixe? Aveți experiență cu oricare dintre acești furnizori sau sunteți entuziasmat de unul complet diferit? Lasă comentariile tale și anunță-ne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map