InMotion Hosting vs. A2 Hosting: Quin amfitrió web heu d’utilitzar?

Pot ser que l’elecció d’un proveïdor de serveis d’allotjament web no sigui la part més glamurosa de la creació d’un lloc web, però és probablement la més important. Si bé podeu dissenyar el vostre lloc web per semblar fantàstic i impressionar a tothom, sense que hi hagi un host web fiable, ningú no el veurà.


Seleccionar el proveïdor d’allotjament web adequat requereix recerca i és allà on entrem. Aquí hi ha una comparació entre dos dels millors serveis d’allotjament: InMotion i A2 Hosting.

Hem investigat què ofereix cada proveïdor i què en pensen els clients dels seus serveis i hem reunit els resultats aquí per a vosaltres.

InMotion, llançat el 2001, s’ha guanyat una bona reputació com a proveïdor d’allotjament web d’alta qualitat per a empreses que vulguin tenir presència a Internet. Aquesta reputació es reflecteix en la qualificació A + de InMotion de Better Business Bureau i la seva llista com a proveïdor d’allotjament certificat CNET.

A2 Hosting porta el negoci des del 2003 i té la seu a Ann Arbor, Michigan. L’empresa ha guanyat nombrosos premis, inclosos diversos el 2015 i el 2016 d’organitzacions en línia i una qualificació d’A per a Better Business Bureau.

Compareu el rendiment d’InMotion i Hosting A2

Contents

Horaris i fiabilitat

Monitor d’horari

Horaris. L’horari i la fiabilitat passen desapercebuts fins que el vostre lloc web no estigui disponible. Ambdues InMotion i A2 Hosting ofereixen garanties del temps de funcionament estàndard de la indústria del 99,9% i totes dues aconsegueixen la marca de forma constant segons les companyies de control independents. InMotion utilitza una eina única de gestió proactiva del sistema per fer un seguiment dels seus servidors, però no publica els resultats.

Rendiment. Tant A2 Hosting com InMotion utilitzen servidors de Solid State Drive, que augmenten la velocitat de processament i estan disponibles en tots els seus plans d’allotjament. A més, InMotion té tecnologies anomenades Zones de velocitat màxima que seleccionen el centre de dades més proper per al vostre lloc web i l’encaminament intel·ligent que ajuda el vostre lloc web a carregar temps.

Els tres plans de hosting d’A2 funcionen amb servidors de Boost Speed ​​Speed ​​Drive, que funcionen fins a 20 vegades més ràpid que els servidors habituals. Els SSD d’algunes empreses només s’utilitzen per emmagatzemar una quantitat limitada de dades del vostre lloc web; amb A2 Hosting, tot el processament del vostre lloc web es fa en aquests servidors ràpids. A2 Hosting també publica les seves estadístiques de funcionament i velocitat controlades per una empresa de tercers.

Fiabilitat. Els centres de dades OMultiple afegeixen la fiabilitat dels serveis d’un proveïdor d’allotjament web. Els centres de dades de InMotion es troben a les costes est i oest dels Estats Units i la companyia té previst crear centres a Europa, Àsia i Amèrica del Sud.

Els centres de dades de l’allotjament d’A2 ja són a tot el món, amb set servidors a Washington, DC i Califòrnia als Estats Units, un a Austràlia i un a Alemanya. Les mesures addicionals per garantir la fiabilitat de les dues empreses inclouen la potència redundant, la refrigeració i la supervisió en el lloc.

Opinió sobre el rendiment d’allotjament InMotion i A2

Ambdues InMotion i A2 ofereixen un excel·lent funcionament i fiabilitat, però InMotion avantatge per ser una mica més ràpid.

Característiques de InMotion i A2 Hosting

Compareu les funcions clau

Comparats les principals característiques

Nota: És un rang de funcions que sovint es produeixen les principals diferències. És més fàcil prendre una decisió si sabeu el que necessiteu per assegurar-vos que el vostre lloc web funciona correctament.

Tant A2 Hosting com InMotion són empreses ecològiques. Des del 2007, A2 Hosting ha estat neutral en termes de carboni, animant el seu personal a teletreballar, reciclar servidors antics, plantar arbres i reduir les escombraries. El primer centre de tecnologia verda d’InMotion té seu a Califòrnia i disposa d’un sistema de refrigeració avançat.

Registre de dominis. El registre i la gestió del nom de domini és el mateix tant per a A2 Hosting com per a InMotion. Ambdues empreses us vendran un nom de domini i us permetran transferir un que ja teniu. Tot i això, només InMotion us ofereix un nom de domini gratuït durant un any quan us registreu a un contracte d’allotjament web anual o superior..

Constructor de llocs web. El RVSiteBuilder d’A2 Hosting és gratuït amb tots els seus plans d’allotjament i permet crear un lloc web útil. El creador de llocs web Premium Premium gratuït d’InMotion ofereix més funcions, incloses algunes d’avançades, com ara el registre d’usuaris al vostre lloc. Tot i això, l’aspecte de les pàgines acabades no serà especialment cridaner.

Bases de dades. Tant InMotion com A2 Hosting ofereixen bases de dades SQL amb tots els seus plans. InMotion té bases de dades MySQL il·limitades per al seu pla superior, el Pro, mentre que A2 Hosting limita el nombre de bases de dades només pel seu pla més baix.

WordPress Hosting. Tant A2 Hosting com InMotion ofereixen un excel·lent hosting gestionat per WordPress.

A2 Hosting té un complement de WordPress anomenat A2 Optimized que accelera les vostres pàgines de WordPress fins a 6 vegades la velocitat normal de processament. També proporciona seguretat per sobre dels vostres llocs de WordPress.

L’allotjament de WordPress gestionat per InMotion guanya el premi Choice of Member per part d’aquest servei. Teniu l’opció de tenir pre-instal·lada WordPress a la caixa de sortida amb tots els plans habituals d’allotjament d’InMotion; a més, subministren BoldGrid per ajudar-vos a construir ràpidament el vostre lloc WordPress.

Solució de comerç electrònic. A2 Hosting i InMotion aborden el comerç electrònic de manera diferent.

A2 Hosting no té la seva pròpia solució de comerç electrònic però ofereix col·laboracions mitjançant configuracions d’un clic amb serveis de comerç electrònic molt coneguts, com Magento, OpenCart, PrestaShop i AbanteCart. Tot i això, heu d’ajuntar els bits vosaltres mateixos.

InMotion ofereix moltes funcions de comerç electrònic integrades. Podeu incorporar un eStore al vostre lloc web mitjançant el creador web Premium i podeu descarregar PrestaShop o OpenCart com a cistella de la compra. Per actualitzar encara més la vostra botiga, o bé mitjançant una opció de pagament diferent, cal que tingueu plugins.

Còpies de seguretat. Tot i que és fantàstic que algunes empreses d’allotjament web proporcionin còpies de seguretat per a vosaltres, no us confieu en aquestes, feu les vostres còpies de seguretat amb una programació regular. Algunes companyies d’allotjament fins i tot ho aconsellen!

Dit això, tant InMotion com A2 Hosting us proporcionen alguns serveis de còpia de seguretat.

Amb InMotion, rebeu còpies de seguretat automatitzades per a comptes de menys de 10 GB – i el servei és gratuït.

A2 Hosting proporciona Server Rewind, un programa de recuperació de fitxers gratuït amb els seus dos primers plans. El servidor de revisió del servidor realitza periòdicament instantànies del vostre lloc web, però no de les vostres bases de dades, i podeu accedir a aquestes des del vostre tauler de control.

Seguretat de l’allotjament. Els dos proveïdors d’allotjament web es prenen la seguretat d’una manera molt seriosa.

A InMotion hi ha una excel·lent seguretat. El programari de protecció antivirus i McAfee Spam protegeix els vostres comptes de correu electrònic i un certificat SSL té cura de totes les dades delicades que s’introdueixen al vostre lloc web. Els usuaris de WordPress disposen del complement gratuït Sucuri Security per mantenir els seus llocs de seguretat.

A2 Hosting proporciona seguretat perpètua gratuïta amb tots els seus plans d’allotjament. La protecció inclou un control de seguretat 24/7/365, una exploració de virus, un tallafoc doble i altres proteccions del servidor. És de destacar HackScan, una protecció gratuïta que bloqueja els hacks abans de fer mal als llocs web del client. Els certificats SSL també estan disponibles per a la seva compra.

Panell de control. Els dos serveis d’allotjament web utilitzen cPanel per donar suport als seus usuaris de Linux, però cada plafó es presenta i funciona de manera diferent. La versió d’A2 és el cPanel estàndard i la seva navegació serà fàcil de recollir per a aquells que ja coneixeu. InMotion proporciona a cPanel 11 el seu paquet Business Class i aquesta versió no té temes ni marca personalitzada a la interfície.

Opinió sobre les funcions clau de InMotion i Hosting A2

InMotion Hosting i A2 Hosting tenen una oferta excel·lent de funcions i tenen moltes característiques en comú. InMotion Hosting té una avantatge amb un domini gratuït i les seves funcions de comerç electrònic; Tanmateix, si la seguretat és una gran preocupació, aneu amb A2 Hosting.

Compareu els plans d’allotjament web i els preus d’InMotion i A2 Hosting

Plans d’allotjament & Preu

Comparats plans de preus

Nota: Els proveïdors de serveis d’allotjament web continuen sent competitius, de manera que els preus no solen ser el factor decisiu a l’hora de triar un amfitrió web. L’important és què ofereixen cadascun dels plans i el que augmenta el cost del pla després de finalitzar el període promocional..

En moviment. InMotion té tres plans d’allotjament web Linux, tots ells amb servidors SSD gratuïts, espai de disc il·legal i transferències mensuals, un domini gratuït, còpies de seguretat de dades gratuïtes i la possibilitat de triar en quin centre de dades s’hi allotja el lloc web..

El pla Launch és el pla inicial amb dos llocs web i costa 5,99 dòlars al mes amb un contracte de dos anys. El pla d’energia està recomanat per a petites empreses i té un cost de 7,99 dòlars mensuals; podeu tenir fins a 6 llocs web i el comerç electrònic està preparat. El pla de primer nivell per a desenvolupadors i empreses en creixement és el pla Pro. Per 13,99 dòlars al mes, obteniu un nombre il·limitat de llocs web i assistència a nivell Pro.

InMotion ofereix allotjament VPS basat en Linux, amb una selecció de 3 plans que van des de 30 $ al mes fins a 75 dòlars, tots en servidors SSD. Tots els plans inclouen un domini gratuït.

A2 Hosting. A2 Hosting també té tres plans d’allotjament, que són similars als inicials, el pla Lite costa 3,92 dòlars al mes (contracte de 36 mesos) amb cinc bases de dades i 25 adreces de correu electrònic. El pla Swift a 4,90 dòlars mensuals té llocs web, bases de dades i adreces de correu electrònic il·limitades. La velocitat Turbo, 20 vegades més ràpida del normal, és el distintiu del pla Turbo a 9,31 dòlars mensuals, que també ve amb l’accelerador de llocs A2. Tots els plans disposen d’emmagatzematge il·limitat i seguretat perpètua.

Amb l’allotjament A2, podeu triar l’allotjament web VPS de Linux gestionat i no gestionat, amb un únic pla per a cadascun. L’allotjament no gestionat és per a desenvolupadors experimentats i costa 5 dòlars al mes; l’allotjament gestionat és de 33 dòlars mensuals. L’allotjament Cloud VPS també és una opció. També hi ha allotjament web dedicat, tant gestionat com no gestionat.

Garantia de devolució de diners. Ambdós InMotion i A2 Hosting tenen polítiques de devolució. InMotion té una impressionant garantia de devolució incondicional de 90 dies. Obtindreu tots els diners: aquí no hi ha cap devolució parcial. La política de devolució de diners de l’A2 Hosting no és tan liberal. Tens només 30 dies per sol·licitar el reemborsament complet; passat aquest període, rebràs un import qualificat.

Què fàcil d’utilitzar InMotion i Hosting A2

Facilitat d’ús

Com és fàcil d’utilitzar la interfície

Panell de control. El tauler de control d’A2 Hosting és el cPanel estàndard comú de la indústria. La interfície fàcil d’utilitzar us permet accedir a totes les funcions que necessiteu per gestionar el vostre lloc web i és molt apreciada en el sector. Els principiants del disseny web trobaran el cPanel de InMotion fàcil d’aprendre i utilitzar. El script d’instal·lació de 1 clic de Softaculous és accessible a través del tauler de control, juntament amb totes les altres eines i serveis vitals.

Instal·lador d’un clic. InMotion té una instal·lació d’un clic per a les més de 310 aplicacions de la seva biblioteca, tot i que les aplicacions de Google necessiten tres clics per instal·lar-les. A2 Hosting també ofereix una configuració d’un clic per a aplicacions populars, inclosos els temes i complements de WordPress, així com per a les solucions de comerç electrònic amb les quals s’ha associat.

Navegació per llocs web. És molt fàcil trobar informació al lloc web d’allotjament A2. En particular, una comparació de totes les funcions de tots els plans està disponible de manera clara i neta en una taula d’una pàgina. El lloc web InMotion també presenta clarament tota la informació que necessiteu; els plànols i l’estructura de preus i una taula de comparació de les funcions de cadascun d’aquests llocs es troben a la pàgina d’inici d’allotjament web.

Opinió sobre la facilitat d’ús

Els llocs web d’aquests serveis d’allotjament web faciliten la comprensió i compra dels seus plans d’allotjament. InMotion guanya a causa de les seves 300 aplicacions més.

Suport de InMotion i Hosting A2

Assistència tècnica i al client

Comparat amb suport d’usuari

Fins i tot, fins i tot constructors de llocs web amb experiència han de contactar amb l’assistència al client, de manera que ajuda quan l’equip d’assistència estigui disponible de forma ràpida i fàcil i conegui les seves coses.

InMotion destaca per la seva atenció al client, segons els seus clients. Tot el personal d’assistència té seu als Estats Units i té almenys quatre anys d’experiència com a equip d’atenció al client.

Un bon toc és que, després d’inscriure’t a l’allotjament web, rebràs una trucada telefònica d’un especialista de comptes nou que t’ajuda amb qualsevol pregunta que tinguis relacionada amb els paquets i els preus. Podeu accedir a l’equip d’atenció al client d’InMotion per correu electrònic, telèfon o xat en directe.

Tots els equips Guru Crew basats en Estats Units d’A2 són experts o desenvolupadors. El Guru Crew està disponible el 24/07/365 per telèfon, correu electrònic, enviant un bitllet o per xat en directe. Si voleu una resposta més ràpida als vostres bitllets d’assistència, opteu per l’assistència prioritària per una quota mensual. A2 Hosting va rebre una qualificació d’A + de la Better Business Bureau el gener del 2015.

Opinió sobre l’assistència a l’usuari

Tant A2 Hosting com InMotion ofereixen un excel·lent servei al client, que rep res molt millors que molts dels seus competidors.

Opinions d'usuaris sobre InMotion i A2 Hosting

Opinions d’usuaris

Les revisions dels usuaris es van comparar

Nota: Les ressenyes de clients us permeten conèixer la història interior dels serveis d’allotjament web, tant els bons com els dolents. Les persones solen ser més vocals sobre els problemes que tenen que les funcions que els funcionen però, junts; aquestes revisions presenten el que és com utilitzar aquests serveis d’allotjament.

Opinions negatives sobre InMotion i A2 Hosting

En moviment. No hi ha gaires negatius sobre InMotion. Els clients no estan gaire satisfets amb les plantilles de disseny de pàgines web amb data. Alguns usuaris mostren preocupacions sobre el nombre limitat de llocs web i bases de dades que poden allotjar a InMotion.

A2 Hosting. Les queixes sobre el centre d’allotjament A2 al voltant de la manca d’assistència telefònica gratuïta fora dels Estats Units i les dificultats per assolir el suport de facturació quan la gent vol cancel·lar els seus contractes.

Opinions positives sobre InMotion i A2 Hosting

En moviment. Els clients lloen InMotion pel seu excel·lent servei al client, la seva facilitat d’ús i les còpies de seguretat gratuïtes de dades. La velocitat ràpida del seu processament, a causa dels servidors SSD, també és un èxit.

A2 Hosting. Sense cap mena de dubte, A2 Hosting obté revisions fantàstiques sobre el seu servei d’atenció al client, tant en la cordialitat com en el coneixement del seu equip d’assistència. A la gent també li agrada la velocitat dels servidors SSD i la fixació directa i senzilla dels plans.

Opinió sobre les opinions dels usuaris

Hi ha moltes coses positives i algunes de negatives per a ambdues empreses, però els clients de cadascuna estan molt satisfets amb els seus serveis. Aquí es fa una corbata.

Conclusió sobre la comparació d’InMotion i A2 Hosting

InMotion vs A2: allotjament web que us convé més?

Elecció de la millor plataforma

Ambdues empreses d’allotjament presenten els seus avantatges i inconvenients.

Motius per triar InMotion a través de l’allotjament A2:

 • Còpies de seguretat gratuïtes de dades
 • Garantia de devolució de 90 dies
 • Alta velocitat
 • Espai de disc il limitat
 • Més de 300 aplicacions

Raons per triar allotjament A2 per InMotion

 • Temps de càrrega ràpids de llocs web
 • L’amplia suite de seguretat és gratuïta amb tots els plans
 • Funció de l’accelerador de WordPress per comoditat, velocitat i seguretat
 • Equip de suport Guru Crew
 • Centres de dades d’Europa i Àsia

És una trucada estreta, en realitat, un empat entre InMotion i A2 Hosting.

A2 Hosting s’adapta als que tot just comencen al món de la creació de llocs web i preveuen necessitar una mica de suport de la seva empresa d’allotjament web. A l’altre extrem de la escala, el pla Turbo seria d’interès per a aquells per a qui la velocitat del lloc web sigui de primera importància..

InMotion té un període de prova de reembossament important per poder-lo provar. És també la millor trucada per als que necessiten funcions de comerç electrònic i per a alguns usuaris de WordPress.

Si busqueu alguna cosa que no podeu trobar amb InMotion i A2 Hosting, potser HostGator és la resposta. HostGator us permet accedir a la versió gratuïta de la molt popular i molt revisada eina de creació de llocs web de Weebly. Podeu crear llocs web molt atractius fàcilment.

HostGator també és una bona elecció si preveieu que el vostre lloc web creixi ràpidament, ja que ofereix una gamma completa de VPS i plans d’allotjament web dedicats.

Tens alguna pregunta sobre InMotion o A2 Hosting? Heu pogut triar entre ells, o un altre servei d’allotjament web us proporcionà el que necessitàveu? Deixa els teus comentaris i fes-nos-ho saber.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map