InMotion Hosting versus FatCow: welke webhost moet u kiezen?

Op zoek naar een webhostingbedrijf dat aan uw behoeften voldoet? Het is verwarrend, nietwaar, om alle plannen, niveaus en opties te doorlopen? U kunt uw keuzes beperken door deze vergelijking te gebruiken tussen twee populaire webhostingbedrijven, InMotion Hosting en FatCow.


Zowel InMotion Hosting als FatCow zijn al meer dan een decennium actief in de webhosting – FatCow sinds 1997. InMotion’s focus ligt op kleine en middelgrote bedrijven, met de nadruk op service en ondersteuning. Het doel van FatCow is om het de klant eenvoudig te maken door de zogenaamde ‘techno babble’ te elimineren. InMotion en FatCow bieden shared hosting, managed WordPress-hosting en VPS en dedicated serverplannen. Zowel InMotion Hosting als FatCow zijn gebaseerd op Linux.

InMotion is een consistente winnaar van “best of” awards, waaronder “Best Managed WordPress Hosting”, “Best Performance” en “Best Web Hosting”. FatCow heeft ook tal van “beste van” prijzen gewonnen, hoewel de meeste in het begin tot het midden van de jaren 2000 waren.

InMotion is gevestigd in Californië en eigendom van werknemers. Sinds 2007 staat FatCow onder de paraplu van Endurance International Group (EIG). Hoewel EIG-sites geen klonen van elkaar zijn, zijn er een aantal overeenkomsten tussen hostingbedrijven die eigendom zijn van EIG. Als u een probleem hebt gehad met een EIG-bedrijf, heeft u mogelijk dezelfde problemen met een andere EIG-host.

Vergelijk de prestaties van InMotion Hosting en FatCow

Contents

Uptime en betrouwbaarheid

Uptime-bewaking

Uptime. InMotion Hosting heeft een garantie van 99,9%, met een gratis maand hosting als deze onder dat percentage valt. FatCow biedt geen uptime-garantie.

Prestatie. InMotion gebruikt Dell PowerEdge-servers, met overal van 16 GB tot 64 GB RAM, afhankelijk van het type abonnement dat wordt gebruikt – en al hun plannen gebruiken SSD-opslag. FatCow maakt gebruik van SSD-opslag in haar WordPress Essentials-plan.

Het testen van een InMotion-site resulteerde in een laadtijd van 1,98 seconden, sneller dan 73% van de sites die met Pingdom zijn getest. Een test van een vergelijkbare door FatCow gehoste website resulteerde in een laadtijd van 2,54 seconden, sneller dan 62% van de geteste sites.

Betrouwbaarheid. InMotion heeft datacenters in Los Angeles, Californië en Herndon, Virginia. De datacenters worden aangedreven en gekoeld met redundantie en dieselback-ups, en worden ter plaatse gecontroleerd op veiligheid en om problemen op te lossen voordat ze problematisch worden. Om de prestaties van de website verder te verbeteren, hebt u bij aankoop van uw plan de mogelijkheid van datacenters aan de westkust of aan de oostkust.

FatCow heeft twee datacenters in het gebied van Boston, Massachusetts. De datacenters hebben 24/7 monitoring ter plaatse voor beveiliging en beheer en zijn bovendien volledig redundant. De datacenterservers gebruiken NetApp-clusters en zijn load-balanced om de snelheid en betrouwbaarheid te verbeteren. Ze maken dagelijks een back-up van hun servers.

Advies over InMotion Hosting en FatCow Performance

InMotion Hosting heeft aanzienlijk snellere respons- en laadtijden dan FatCow. Het ontbreken van een uptime-garantie voor FatCow kan een reden tot bezorgdheid zijn.

Kenmerken van InMotion Hosting en FatCow

Vergelijk de belangrijkste functies

Belangrijkste kenmerken vergeleken

Notitie: Webhostingbedrijven gebruiken regelmatig de termen “onbeperkt” en “onbeperkt” bij het bespreken van functies. De termen betekenen echter niet echt wat u denkt – ze verwijzen naar wat hostingbedrijven ‘redelijk gebruik’ achten.

Domeinregistratie. Beide hosts zijn domeinregistreerders. InMotion biedt een jaar gratis domeinregistratie voor de eerste termijn wanneer de termijn 12 maanden of langer is, en het biedt een gratis overdracht als u al een domein heeft. FatCow biedt ook een gratis domeinregistratie voor een jaar en gratis domeinoverdracht als je ergens anders bent geregistreerd en je wilt verhuizen naar FatCow.

website bouwer. InMotion biedt gratis BoldGrid, een gebruiksvriendelijke, volledig uitgeruste website-builder op basis van WordPress. FatCow biedt de Weebly Basic gratis aan met slepen en neerzetten (hoewel het beperkt is tot 5 of 6 webpagina’s). Een upgrade naar Weebly Premium is beschikbaar tegen een extra vergoeding.

Databases. Afhankelijk van het gekozen plan biedt InMotion 2 tot een onbeperkt aantal MySQL-databases. InMotion ondersteunt ook PostgreSQL. FatCow biedt onbeperkte MySQL-databases.

Emailaccounts. InMotion en FatCow bieden beide onbeperkte e-mailaccounts en e-mail doorsturen.

WordPress-hosting. Zowel InMotion als FatCow bieden beheerde WordPress-abonnementen. Beheerde WordPress-abonnementen kosten meestal meer dan een standaard gedeeld abonnement, hoewel de prijzen van InMotion hetzelfde zijn. Het voordeel van managed WordPress-hosting is dat het bijwerken van WordPress en de plug-ins en het maken van dagelijkse back-ups voor u wordt gedaan, zodat u zich kunt concentreren op de inhoud van uw site.

InMotion heeft drie plannen. Lancering, beperkt tot twee websites en 2 databases; Power, met 50 databases en een limiet van 6 websites; en Pro, met onbeperkte websites en databases. Alle abonnementen zijn SSD-gebaseerd en hebben onbeperkte opslag en onbeperkte bandbreedte. WordPress is bij het uitchecken vooraf geïnstalleerd bij de aankoop van de hosting. BoldGrid is opgenomen in de plannen. InMotion biedt enkele van de beste prijs- versus functies voor managed WordPress-hosting in de branche.

FatCow biedt de gebruikelijke door EIG beheerde WordPress-abonnementen – Starter en Essential. Beiden hebben onbeperkte opslag, onbeperkt aantal toegestane sites en onbeperkte bandbreedte. De belangrijkste verschillen zijn dat Essential-opslag SSD is (Starter’s is dat niet) en Essential heeft verbeterde beveiliging inbegrepen.

eCommerce-oplossing. Zowel InMotion als FatCow bieden gratis open source-winkelwagentjes via hun configuratiescherm, zoals Magento, ZenCart, PrestaShop en anderen. InMotion zal PrestaShop vooraf installeren bij het uitchecken en biedt ook webdesigndiensten. ShopSite Basic, software voor commerciële winkels, is gratis verkrijgbaar bij FatCow. Meer geavanceerde versies van ShopSite zijn beschikbaar tegen een extra maandelijks bedrag. Een nadeel is dat de winkel niet gemakkelijk ergens anders heen kan worden overgebracht, mocht u besluiten van gastvrouw te veranderen. InMotion’s website builder, gebaseerd op WordPress, heeft ook ingebouwde eCommerce-opties.

Back-ups. InMotion maakt elke één tot twee dagen gratis back-ups van websites. Het herstellen van een back-up is ook gratis. FatCow maakt dagelijkse serverback-ups. Voor een extra maandelijks bedrag bieden ze Site Backups en Restore aan, die automatische back-ups maakt en herstel op bestandsniveau mogelijk maakt.

Hostingbeveiliging. InMotion scant en handelt proactief tegen DDoS-bedreigingen. Het gebruikt SPAM Safe Email met IMAP voor veilige e-mails. FatCow biedt ook filtering van e-mailspam.

Zowel InMotion als FatCow bieden gratis gedeelde SSL voor hun plannen en er kunnen privé-SSL’s worden gekocht.

InMotion en FatCow zijn op Linux gebaseerd voor al hun plannen.

Controlepaneel. InMotion gebruikt de industriestandaard cPanel. FatCow gebruikt de relatief nieuwe vDeck, die krachtig is, maar het kan het moeilijker maken om uw site over te zetten als u later van host verandert.

Groen. InMotion is toegewijd aan groen zijn. InMotion had het eerste groene datacenter, met zijn centrum in Los Angeles. Door buitenluchttechnologie te gebruiken voor koeling, worden de kosten voor koeling met 70% verlaagd en wordt de ecologische voetafdruk met 2000 ton per jaar verlaagd. FatCow gebruikt windenergie om 100% van zijn kracht te bereiken en het levert badges om op uw website te plaatsen als u wilt adverteren voor groen.

Extra’s. InMotion heeft een tegoed van $ 250 voor Google Adwords en Bing; FatCow heeft voor elk $ 100 tegoed. InMotion zal Joomla vooraf installeren bij het uitchecken, indien daarom wordt gevraagd. FatCow biedt 1 GB gratis cloudopslag.

Advies over InMotion Hosting en FatCow Belangrijkste kenmerken

Beide hostingbedrijven bieden tal van functies tegen betaalbare hostingprijzen. Als er een voorsprong is, kan dit met InMotion zijn om cPanel te gebruiken, PostgreSQL-ondersteuning te bieden en de betere gratis website-builder te hebben.

Vergelijk de webhostingplannen en prijzen van InMotion Hosting en FatCow

Hostingplannen & Prijzen

Prijsplannen vergeleken

Notitie: Hoewel er enige consolidatie is van webhostingbedrijven door groepen zoals EIG, is de prijsstelling nog steeds zeer concurrerend. Promoprijzen verlagen de reguliere prijzen met maar liefst 80%, hoewel ze meestal alleen goed zijn voor de eerste servicetermijn – dus aanmelden voor een langere termijn resulteert in hogere besparingen. Zelfs zonder promo’s staan ​​langere servicevoorwaarden gelijk aan een prijsonderbreking.

InMotion Hosting. InMotion biedt drie gedeelde abonnementen: lancering die twee sites en twee databases mogelijk maakt en $ 5,99 per maand kost; Vermogen dat maximaal zes websites en 50 databases mogelijk maakt en $ 7,99 per maand is .; en Pro, die onbeperkte websites en onbeperkte databases heeft, en een prijs heeft van $ 13,99 per maand. Alle abonnementen worden geleverd met een gratis jaar domeinregistratie op jaarbasis, gratis gegevensback-ups en ze hebben allemaal onbeperkte SSD-opslag en onbeperkte bandbreedte. Premium-ondersteuning wordt geleverd met het Pro-abonnement. Power en Pro zijn klaar voor e-commerce.

Dikke koe. FatCow is een van de webhostingbedrijven die ervan uitgaat dat simpel beter is. Ze bieden één gedeeld abonnement voor $ 49 per jaar (hoewel de prijs voor verlenging bijna driemaal zo hoog is). Het wordt geleverd met een gratis domeinregistratie voor een jaar. Het beschikt over onbeperkte bandbreedte, e-mail, MySQL-databases en opslag.

Zowel InMotion als FatCow bieden beheerde WordPress-hosting. InMotion biedt drie abonnementen, met dezelfde functies als in de gedeelde abonnementen. De lancering is $ 5,99, Power is $ 7,99 en Pro is $ 13,99 (dezelfde prijzen als reguliere gedeelde abonnementen). Alle drie zijn klaar voor e-commerce en WordPress is vooraf geïnstalleerd. FatCow biedt twee abonnementen, beide met onbeperkte opslag en bandbreedte. Starter is $ 3,75 per maand en Essentials is $ 6,95 per maand – met als belangrijkste verschil snelheid (Essentials is SSD-gebaseerd) en beveiligingsfuncties zijn beter voor het Essentials-plan.

InMotion en FatCow bieden beide drie VPN-abonnementen. De prijzen van InMotion en FatCow zijn heel dichtbij, hoewel de serverspecificaties van InMotion iets beter zijn – met de uitzondering dat InMotion het aantal sites per plan beperkt (toplaag staat 3 toe), terwijl FatCow onbeperkte domeinen toestaat.

InMotion biedt zes speciale serverplannen. De top drie niveaus van wat zij Commercial Class Servers noemen, hebben indrukwekkende RAM- en SSD-opslag, maar ze hebben een veel hogere prijs – $ 419,99 tot $ 589,99 per maand. Ze worden beheerd en worden geleverd met Premier Support. De drie standaard dedicated server-abonnementen op InMotion lijken qua functies sterk op de drie door FatCow aangeboden abonnementen, zij het iets duurder. Een ander verschil is dat InMotion wederom de domeinen beperkt (toplaag staat 15 IP’s toe), terwijl FatCow een onbeperkt aantal op alle drie speciale niveaus toestaat.

InMotion biedt $ 250 aan marketingcredits en FatCow biedt $ 200. Beiden verkopen domeinnamen en bieden een gratis jaar domeinregistratie.

InMotion en FatCow bieden geld-terug-beleid. InMotion biedt 30 dagen garantie voor dedicated servers en maandelijkse abonnementen. Voor alle andere plannen is de garantie 90 dagen. FatCow heeft een industriestandaard 30 dagen garantie (indien gekocht met een creditcard). Als je de gratis domeinregistratie op FatCow of InMotion hebt, houden ze een domeinregistratiekost in voor elke terugbetaling, maar je kunt de domeinnaam behouden.

Advies over prijzen voor hostingplannen

FatCow heeft een kleine prijsstijging, terwijl InMotion een betere geld-terug-garantie heeft en een iets betere infrastructuur. Als u een speciale server nodig heeft, hebben InMotion-servers indrukwekkende specificaties voor de Commercial Dedicated Plans – maar ze hebben een premium prijs. FatCow maakt het gemakkelijk om een ​​plan te kiezen en de “onbeperkte alles” -functies maken het een goede keuze voor beginners of de site voor kleine bedrijven. InMotion is gericht op kleine tot middelgrote bedrijven – hun gedeelde plannen staan ​​vermeld onder Zakelijke webhosting op hun website.

Hoe gemakkelijk InMotion Hosting en FatCow te gebruiken

Makkelijk te gebruiken

Hoe gemakkelijk te gebruiken interface

Controlepaneel. InMotion gebruikt cPanel, de industriestandaard, en de op pictogrammen gebaseerde interface heeft de meeste functies die nodig zijn om uw site te beheren. FatCow gebruikt de nieuwere vDeck, die in versie 4 functies biedt die vergelijkbaar zijn met cPanel, maar het zou even wennen zijn als je van een cPanel-host kwam.

Installatieprogramma met één klik. InMotion biedt via Softaculous app-installatie met één klik aan honderden apps. FatCow biedt installatie met één klik van een aantal apps via de MOJO Marketplace. FatCow heeft een installatie van WordPress met één klik – die vooraf is geïnstalleerd op InMotion Hosting.

Website navigatie. U wilt een site die schoon is en gemakkelijk te omzeilen om de informatie te vinden die u nodig heeft om een ​​plan te kiezen. Beide websites van deze hostingbedrijven hebben handige vergelijkingsgrafieken voor het vergelijken van niveaus in hun plannen. FatCow heeft, verrassend genoeg, een koe-gerelateerd thema, wat een schattige gimmick is – maar de informatie wordt duidelijk gepresenteerd en is gemakkelijk te vinden.

Advies over gebruiksgemak

Zowel InMotion als FatCow zijn gemakkelijk te gebruiken, maar een klein voordeel zou kunnen zijn voor InMotion voor het gebruik van het industriestandaard cPanel. Het vDeck van FatCow is niet zo eenvoudig over te dragen als u ooit van host verandert.

Ondersteuning van InMotion Hosting en FatCow

Technische en klantenondersteuning

Gebruikersondersteuning vergeleken

InMotion maakt er een punt van om de in de VS gevestigde ondersteuning te benadrukken als zijnde de hoogst gewaardeerde. FatCow heeft de “erfelijke eed”, die hoogwaardige ondersteuning belooft. Er staat dat als ze hun beloften niet nakomen, u een maand gratis hosting ontvangt. Zowel InMotion- als FatCow-klanten melden dat ondersteunend personeel als vriendelijk en kennis wordt beschouwd.

Zowel InMotion als FatCow hebben 24/7 telefoon, e-mail en live chat. Beiden hebben een uitgebreide kennisbank die zowat elke vraag kan beantwoorden. Inmotion heeft een blog en een forum. FatCow heeft ook een blog, hoewel deze sinds oktober 2015 niet lijkt te zijn bijgewerkt. InMotion Hosting heeft een YouTube-kanaal en is ook bereikbaar via LinkedIn, Twitter, Skype en Facebook. FatCow heeft een Community Directory met alle websites die op FatCow worden gehost op genre.

Advies over gebruikersondersteuning

Als je ondersteuning nodig hebt, wil je die meteen kunnen krijgen. Zowel InMotion als FatCow maken het gemakkelijk door meerdere contactmethoden te bieden. Terwijl FatCow-klanten de klantenservice hoog waarderen, concentreert InMotion zich op ondersteuning als een belangrijk onderdeel van hun diensten – en consistent hoge klantbeoordelingen ondersteunen dat. InMotion heeft hier ook een voorsprong met zijn grotere aanwezigheid op sociale media.

Gebruikersrecensies van InMotion Hosting en FatCow

gebruiker reviews

Gebruikersrecensies vergeleken

Notitie: Elk webhostingbedrijf heeft zijn nee-zeggers en promotors, dus u mag nooit een recensie als beslissende factor gebruiken bij het kiezen van een webhost. Maar wanneer er voortdurend iets naar voren komt in klantrecensies, moet u daar rekening mee houden. Vergeet niet dat beoordelingen over het algemeen worden gepost door mensen die gepassioneerd zijn – dus de meeste beoordelingen zijn ofwel sterk negatief of sterk positief.

Negatieve beoordelingen voor InMotion Hosting en FatCow

In beweging. InMotion-klanten zijn niet tevreden met de upselling en met de niet-transparante manier waarop overmatig gebruik van gedeelde abonnementen wordt afgehandeld.

Dikke koe. FatCow-gebruikers klagen ook over de niet-transparante behandeling van overmatig gebruik. Onthoud dat “onbeperkt” niet onbeperkt is.

Positieve beoordelingen voor InMotion Hosting en FatCow

In beweging. InMotion wordt consequent hoog gewaardeerd door klanten en recensenten vanwege zijn service- en hostingplannen – met name de beheerde WordPress-hosting.

Dikke koe. FatCow krijgt positieve recensies van klanten voor zijn service en de eenvoud van de one-plan hosting en de lage promoprijzen.

Advies over gebruikersrecensies

InMotion Hosting heeft meer positieve recensies van klanten dan de meeste andere webhostingbedrijven, maar over het algemeen komen InMotion en FatCow beide goed uit in klantrecensies.

Conclusie over vergelijking van InMotion Hosting en FatCow

Welke hosting het beste bij u past?

Het beste platform kiezen

Voor- en nadelen zijn te vinden bij zowel InMotion als FatCow.

Redenen om voor FatCow te kiezen in plaats van InMotion Hosting:

 • Lagere prijzen voor de eerste servicetermijn
 • Eenvoud van één plan
 • Meer “onbeperkte” functies

Redenen om te kiezen voor InMotion Hosting boven FatCow:

 • Werknemer in eigendom, niet onder EIG-paraplu
 • SSD-opslag op alle abonnementen
 • Langere geld-terug-garantie
 • Vooraf geïnstalleerde WordPress

FatCow biedt de eenvoud slechts één gedeeld plan, waardoor kiezen zo eenvoudig mogelijk wordt. Particulieren en kleine bedrijven zullen de onbeperkte bandbreedte en opslagruimte van FatCow aantrekkelijk vinden. Als u denkt dat u in de toekomst hosts kunt overdragen, zal InMotion’s cPanel het u gemakkelijker maken om naar meer bedrijven te verhuizen dan FatCow’s vDeck, mocht u besluiten om later hosts over te dragen. InMotion heeft goede prijzen voor de beheerde WordPress-hosting en de website builder, BoldGrid, is gebaseerd op WordPress, dus als je een WordPress-gebruiker bent, is InMotion een goede keuze. Kleine tot middelgrote bedrijven vinden InMotion goed aangepast aan hun behoeften. InMotion legt limieten op aan de lagere abonnementen, dus als u van gemiddelde of grotere omvang bent, heeft u mogelijk een hogere abonnementsvorm nodig, of wilt u overstappen naar VPS of dedicated hosting. Beide hostingbedrijven bieden een heleboel functies tegen zeer goede prijzen.

Dit zijn slechts twee van de vele webhostingbedrijven die er zijn. Als je het niet erg vindt om slechts een paar dollar meer uit te geven voor snelheid en premiumfuncties, is SiteGround misschien het onderzoeken waard.

Heeft u vragen over InMotion Hosting of FatCow? Wat zijn uw ervaringen met webhosting in het algemeen? Laat uw opmerkingen achter en laat het ons weten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map