InMotion Hosting versus Arvixe: welke webhost moet u gebruiken?

Hoewel het beslissen over een webhostingserviceprovider niet helemaal de glamour heeft van het maken van de website, vormt het wel de basis voor de ervaring van uw sitebezoekers met uw aanwezigheid op het web. Zonder een snelle en betrouwbare website zullen mensen gewoon niet geduldig genoeg zijn om te wachten of uw site opnieuw te bezoeken.


We kijken hier naar InMotion Hosting en Arvixe, twee populaire webhostingservices, en stellen namens u vragen. Onze beoordeling geeft u de informatie om te beslissen welke van deze hostingproviders u de functies en prijzen biedt die u nodig heeft.

InMotion, gelanceerd in 2001, heeft een solide reputatie opgebouwd als een hoogwaardige webhostingprovider voor bedrijven die een aanwezigheid op het web willen hebben. InMotion heeft haar vermelding als Certified CNET Hosting Provider en haar A + rating van het Better Business Bureau verdiend.

Arvixe is actief sinds 2003 en groeit snel sinds 2009. Arvixe is ook geschikt voor het zakelijke publiek en heeft ook een solide reputatie opgebouwd voor het hosten van blogs. EIG kocht Arvixe in 2014 en voegde het toe aan zijn stal van webhostingbedrijven.

Vergelijk de prestaties van InMotion en Arvixe

Contents

Uptime en betrouwbaarheid

Uptime-bewaking

Uptime. Uptime en betrouwbaarheid zouden een van uw eerste zorgen moeten zijn bij het kiezen van een webhostingservice. InMotion en Arvixe houden zich verantwoordelijk voor de industriestandaard uptime van 99,9%, en beide scoren volgens onafhankelijke controlebedrijven consistent. InMotion gebruikt een unieke Proactieve Systeembeheer-tool om hun servers bij te houden, maar publiceert de resultaten niet; De uptime-statistieken van Arvixe komen uit op iets meer dan 99,9%.

Prestatie. Zowel InMotion als Arvixe hebben Solid State Drive-servers die de verwerkingssnelheid verhogen en zijn beschikbaar op al hun hostingplannen. InMotion heeft ook Max Speed ​​Zones die het dichtstbijzijnde datacenter voor uw website selecteert, en Smart Routing die de laadtijd van uw website verkort.

Arvixe gebruikt zijn CloudFlare-systeem dat statische inhoud in het cachegeheugen opslaat voor later gebruik, waardoor de hoeveelheid benodigde verwerking wordt verminderd.

Betrouwbaarheid. Een aspect van de betrouwbaarheid van een webhostingservice is dat ze meerdere servers gebruiken om hun websites op te slaan. De datacenters van InMotion bevinden zich aan de oost- en westkust van de Verenigde Staten en het bedrijf heeft plannen om centra te bouwen in Europa, Azië en Zuid-Amerika.

Wereldwijde datacenters brengen websites in de buurt van waar de meerderheid van hun kijkers zich bevinden. Arvixe heeft servers in de Verenigde Staten, Hong Kong en Europa (Amsterdam). Standaard aanvullende maatregelen om de betrouwbaarheid van zowel InMotion als Arvixe te waarborgen, zijn onder meer redundante voeding en koeling en bewaking ter plaatse.

Advies over InMotion en Arvixe Performance

InMotion neemt hier het voortouw voor zijn prestatiebeoordelingen, hoewel met slechts een klein voordeel.

Kenmerken van InMotion en Arvixe

Vergelijk de belangrijkste functies

Belangrijkste kenmerken vergeleken

Notitie: De kenmerken van een webhostingservice onderscheiden zich vaak van zijn concurrenten. We bekijken de belangrijkste functies en vergelijken wat InMotion en Arvixe te bieden hebben.

Zowel Arvixe als InMotion zijn milieubewuste bedrijven. Arvixe sponsort het planten van bomen om zijn ecologische voetafdruk te compenseren en gebruikt buitenluchtkoeling in zijn datacenters in plaats van airconditioning. InMotion’s allereerste groene technologiecentrum is gevestigd in Californië, waar het gebruik maakt van een ultramodern koelsysteem.

Domeinregistratie. Domeinnaamregistratie en -beheer zijn vergelijkbaar voor InMotion en Arvixe. Beide bedrijven verkopen domeinnamen en staan ​​u toe om over te zetten naar een domein dat u al bezit. InMotion geeft u een gratis domeinnaam voor een jaar wanneer u zich aanmeldt voor een webhostingcontract van een jaar of langer. Arvixe biedt u daarentegen een gratis domeinnaam zolang u gebruik maakt van zijn diensten.

website bouwer. De RVSiteBuilder van Arvixe is misschien niet zo bekend, maar wordt geleverd met 500 verschillende sjablonen, een afbeeldingseditor en slepen-en-neerzetten om uw website eenvoudig te maken. En het is gratis.

De gratis Premium-websitebouwer van InMotion wordt geleverd met meer functies, waaronder enkele die geavanceerdere websitebouwers graag zullen zien, zoals het toestaan ​​van gebruikers om zich op de site te registreren. Het uiterlijk van de voltooide pagina’s met de Premium-websitebouwer valt echter niet zo op.

Databases. Zowel InMotion als Arvixe bieden SQL-databases met al hun plannen. InMotion heeft onbeperkte MySQL-databases voor het topplan, de Pro; Arvixe biedt onbeperkte MySQL5- en Postgre SQL-databases met al zijn PersonalClass- en BusinessClass-abonnementen.

WordPress-hosting. Beheerde WordPress-hosting is beschikbaar via zowel InMotion als Arvixe.

InMotion’s beheerde WordPress-hosting wint de AWA Member’s Choice-prijs voor deze service. U kunt WordPress vooraf laten installeren wanneer u een hostingplan aanschaft. InMotion’s beheerde WordPress-hosting verwerkt alle WordPress-updates en beveiligingsoplossingen voor u, dus u hoeft zich alleen maar zorgen te maken over uw WordPress-inhoud. BoldGrid is de gratis tool van InMotion waarmee u snel en eenvoudig uw WP-site kunt bouwen.

Beheerde WordPress-hosting met Arvixe wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde en vooraf geconfigureerde WordPress – al het technische werk is voor u gedaan. U heeft onbeperkte gegevensopslag en maandelijkse overdrachten, maar u kunt slechts 6 door WordPress beheerde sites hebben. InMotion biedt u onbeperkte sites.

Bij beide serviceproviders zijn de kosten van managed WP-hosting inbegrepen in hun reguliere abonnementen.

eCommerce-oplossing. Arvixe Hosting en InMotion benaderen e-commerce anders.

Arvixe heeft links op zijn site naar enkele van de topnamen in eCommerce-oplossingen, waaronder Magento en OpenCart. Arvixe beweert dat als eCommerce-software bestaat, ze deze kunnen hosten.

InMotion wordt geleverd met een verscheidenheid aan geïntegreerde e-commercefuncties. U kunt een eStore in uw website integreren met de Premium-webbouwer en PrestaShop of OpenCart downloaden als een winkelwagentje. Voor het verder upgraden van uw winkel of het gebruik van een andere betalingsoptie zijn plug-ins vereist.

Back-ups. Ons advies – en het komt ook van sommige webhostingservices – is om regelmatig back-ups te maken, zelfs als uw webhostingservice dit als een functie voor u biedt.

Dat gezegd hebbende, bieden zowel InMotion als Arvixe enkele back-upservices voor u.

Met InMotion ontvangt u geautomatiseerde back-upkopieën voor accounts van 10 GB en minder – en de service is gratis.

Arvixe biedt ook een gratis dagelijkse back-upservice, hoewel u moet betalen om uw website te herstellen als deze meer dan 10 GB aan ruimte in beslag neemt. Er wordt helemaal geen back-up van websites van meer dan 20 GB gemaakt.

Hostingbeveiliging. Beveiligingsservices zijn een verkoopargument van beide webhostingbedrijven.

Beveiliging is beschikbaar bij InMotion voor verschillende maandelijkse kosten. Uw e-mail is veilig met McAfee Spam en antivirussoftware en een SSL-certificaat zorgt voor gevoelige gegevens die op uw website zijn ingevoerd. WordPress-gebruikers hebben de gratis Sucuri Security-plug-in om hun WordPress-sites veilig te houden.

Arvixe biedt SpamAssassin om uw e-mailboxen tegen spam te beschermen en gebruikt 6Scan dagelijks om websites te controleren en blacklist-rapporten te bekijken. U kunt de toegang tot delen van uw website ook beperken met wachtwoorden.

Controlepaneel. Het industriestandaard en sterk herziene cPanel wordt gebruikt door zowel InMotion als Arvixe voor hun Linux-hostingopties. Het Business class-pakket van InMotion heeft cPanel 11 zonder gepersonaliseerde thema’s of branding voor een strakke uitstraling. Arvixe heeft cPanel ook niet gebrandmerkt, zodat het direct bekend zal zijn bij gebruikers. Omdat Windows de optie van Arvixe host, is het configuratiescherm DotNetPanel in plaats van het meer gebruikelijke Plesk-paneel.

Advies over de belangrijkste functies van InMotion en Arvixe

InMotion en Arvixe matchen bijna functie voor functie in deze vergelijking. Arvixe loopt qua voorsprong voorop met zijn levenslange gratis domein en hogere websitelimieten.

Vergelijk de webhostingplannen en prijzen van InMotion en Arvixe

Hostingplannen & Prijzen

Prijsplannen vergeleken

Notitie: Het is moeilijk om de werkelijke kosten van webhosting te achterhalen. Er zijn promotiekosten met hoge kortingen, maar dat is meestal voor een langetermijncontract van twee of drie jaar.

Dan zijn er de maandelijkse kosten waarnaar de prijs omhoog springt na de eerste termijn.

Dan is er nog de websitebouwer, het SSL-certificaat, back-ups, enz. En deze zijn al dan niet gratis.

En pas op voor de soms verbazingwekkend hoge kosten van de verlenging van uw domeinnaam na het eerste jaar!

In beweging. InMotion heeft drie Linux webhostingplannen, die allemaal worden geleverd met gratis SSD-servers, onbeperkte schijfruimte en maandelijkse overdrachten, een gratis domein, gratis gegevensback-ups en de mogelijkheid om te kiezen op welk datacenter uw website wordt gehost.

Het Launch Plan is het plan voor website-beginners met twee websites; het kost $ 5,99 per maand met een contract van twee jaar. Kleine bedrijven moeten kijken naar het energieplan dat maandelijks $ 7,99 kost; u kunt maximaal 6 websites hebben en het is klaar voor e-commerce. Het topplan, de Pro, is voor ontwikkelaars en groeiende bedrijven; voor $ 13,99 per maand krijg je een onbeperkt aantal websites en Pro-level support.

InMotion biedt op Linux gebaseerde VPS-hosting met een keuze uit 3 abonnementen, variërend in prijs van $ 30 per maand tot $ 75, allemaal op SSD-servers. Alle abonnementen worden geleverd met een gratis domein.

Arvixe. Arvixe biedt zowel Linux-hosting als Windows-hosting aan. De webhostingservices zijn onderverdeeld in PersonalClass en BusinessClass, die elk twee plannen hebben voor zowel Linux- als Windows-hosting. Alle abonnementen hebben onbeperkte schijfruimte en maandelijkse overdracht.

De twee PersonalClass Linux-abonnementen zijn PersonalClass voor $ 4 per maand en PersonalClass Pro voor $ 7 per maand, voor een contract van twee jaar. Het verschil tussen de twee abonnementen is het aantal websites: 6 met de PersonalClass en Unlimited met het Pro-abonnement.

De twee PersonalClass Windows-abonnementen zijn iets duurder, respectievelijk $ 5 en $ 8 per maand. Net als voorheen heeft het Pro-abonnement onbeperkte websites en speciale toepassingspools hier, en het reguliere plan heeft zes websites en speciale toepassingspools.

De BusinessClass-abonnementen zijn ook onderverdeeld in BusinessClass ($ 22 per maand voor Linux en $ 27 voor Windows) en BusinessClass Pro ($ 35 per maand voor Linux en $ 40 voor Windows) met een identieke website en specifieke limieten voor de toepassingsgroep voor de PersonalClass-abonnementen.

De BusinessClass is van plan de betrouwbaarheid en uptime te vergroten door het aantal gebruikers op elke server te verminderen. Elk BusinessClass-abonnement wordt geleverd met een levenslang gratis SSL-certificaat en een speciaal IP-adres.

Arvixe biedt VPS-webhosting in twee pakketten, VPSClass en VPSClass Pro, die verschillen in schijfruimte en geheugen. Zowel Linux als Windows VPS-hosting is beschikbaar. Dedicated hosting komt ook in Linux en Windows-opties en enkele of multi-server keuzes.

Geldteruggarantie. InMotion en Arvixe hebben beide een geld-terug-beleid. InMotion heeft een indrukwekkende onvoorwaardelijke geld-terug-garantie van 90 dagen. U krijgt al uw geld terug – geen gedeeltelijke restitutie. Het beleid van Arvixe is niet zo genereus, maar het is nog steeds beter dan de meeste andere serviceproviders – een volledige terugbetalingsperiode van 60 dagen, geen vragen gesteld.

Advies over prijzen voor hostingplannen

Arvixe wint hier overtuigend vanwege zijn goedkopere abonnementen wanneer u de genereuze kortingsbon gebruikt en voor het volledige scala aan Linux- en Windows-hostingplannen

Hoe gemakkelijk InMotion en Arvixe te gebruiken

Makkelijk te gebruiken

Hoe gemakkelijk te gebruiken interface

Controlepaneel. Het configuratiescherm van Arvixe is het algemene industriestandaard cPlanel. De hoog aangeschreven interface geeft u toegang tot alle functies die u nodig heeft om uw website te beheren. Via deze ene interface heeft u toegang tot al uw websites.

Beginners in webdesign zullen merken dat InMotion’s cPanel gemakkelijk te leren en te gebruiken is. Het Softaculous 1-klik installatiescript is toegankelijk via het configuratiescherm, samen met alle andere essentiële tools en services.

Installatieprogramma met één klik. InMotion heeft een installatie met één klik voor de meer dan 310 apps in de bibliotheek, hoewel Google-apps drie door de wizard geleide stappen nodig hebben om te installeren. Arvixe gebruikt de Softaculous-bibliotheek met meer dan 100 apps voor Linux- en Windows-hosting, die allemaal met 1 klik kunnen worden geïnstalleerd.

Website navigatie. Het is ongelooflijk gemakkelijk om informatie en de plannen en prijzen te vinden op de website van Arvixe. Er zijn afzonderlijke pagina’s voor de Personal- en Business Class-abonnementen, samen met een tabel met al hun functies, met individuele tabbladen voor Linux en Windows Hosting. Op de InMotion-website staat ook duidelijk alle informatie die je nodig hebt; de plannen en prijsstructuur en een vergelijkingstabel van de functies van elk zijn daar op de startpagina van de webhosting.

Advies over gebruiksgemak

Nogmaals, het is hier een close call, maar InMotion gaat vooruit voor het enorme volume van de apps met 1 klik die beschikbaar zijn.

Ondersteuning van InMotion en Arvixe

Technische en klantenondersteuning

Gebruikersondersteuning vergeleken

Onderschat nooit het belang van een gemakkelijk toegankelijk en deskundig team voor technische ondersteuning. Vriendelijkheid en bereidheid om bij je te blijven totdat je probleem is opgelost, kan ook geen kwaad.

Volgens klantrecensies blinkt InMotion Hosting uit in klantenondersteuning. Alle ondersteunende medewerkers zijn gevestigd in de Verenigde Staten en hebben minimaal vier jaar ervaring als klantenservicemedewerkers.

Een leuke bijkomstigheid is dat u, nadat u zich heeft aangemeld voor webhosting, wordt gebeld door een nieuwe accountspecialist die u helpt met eventuele vragen over pakketten en prijzen. Het klantenserviceteam van InMotion is bereikbaar via e-mail, telefoon en livechat.

De technische en klantenservicemedewerkers van Arvixe zijn ook in de VS gevestigd en de telefonische ondersteuning is 24/7 beschikbaar. We konden het telefoonnummer echter niet vinden op de website. Je bereikt ze ook via e-mail en livechat.

Voor een maandelijks bedrag kunt u Priority Support kopen waarmee u op elk moment van de dag of nacht toegang krijgt tot een elitegroep van technische adviseurs. Recente beoordelingen hebben gemeld dat de kwaliteit van de klantenondersteuning is verslechterd. De laatste update op de ondersteuningspagina is zes maanden voor het schrijven van deze recensie.

Advies over gebruikersondersteuning

InMotion komt duidelijk naar voren voor haar voortdurende uitstekende klantenservice en technische service en ondersteuning. Bovendien hebben we het telefoonnummer.

Gebruikersrecensies van InMotion en Arvixe

gebruiker reviews

Gebruikersrecensies vergeleken

Notitie: Terwijl expertrecensies u meer vertellen over de technische aspecten van webhostingproviders, laten klantrecensies u weten hoe het is om deze services dag in dag uit te gebruiken. Klanten zijn vaak behoorlijk gepassioneerd over hun verhalen over zowel de slechte als de goede ervaringen die ze hebben, dus neem hun beoordelingen voor hun neus.

Negatieve recensies voor InMotion en Arvixe

In beweging. Er zijn niet veel minpunten aan InMotion. Sommige gebruikers maken zich zorgen over het beperkte aantal websites en databases dat ze bij InMotion kunnen hosten. Andere klanten zijn niet zo blij met de gedateerd ogende sjablonen van de websitebouwer.

Arvixe-hosting. Sinds eind 2015 (rond de tijd van de aankoop door EIG) zijn klachten over Arvixe toegenomen en veel centra rond slechte klantenondersteuning, gebruikers melden ook dat de downtime is toegenomen, met websites die op en neer gaan zoals jojo’s.

Positieve beoordelingen voor InMotion en Arvixe

In beweging. Klanten prijzen InMotion vanwege de uitstekende klantenservice, het gebruiksgemak en de gratis gegevensback-ups. De hoge verwerkingssnelheid, dankzij de SSD-servers, is ook een hit.

Arvixe-hosting. Klanten zijn blij met de kosten van de hostingplannen bij Arvixe, vooral wanneer de kortingsbonnen worden toegepast.

Advies over gebruikersrecensies

InMotion Hosting blijft een favoriete webhostingservice bij haar klanten, met consistent goede recensies die opwegen tegen de negatieve verhalen. Sinds de aankoop door EIG heeft de eerdere zeer goede reputatie van Arvixe een hit gekregen van zijn abonnees.

Conclusie over vergelijking van InMotion en Arvixe

Welke hosting het beste bij u past?

Het beste platform kiezen

Beide hostingbedrijven hebben hun voor- en nadelen.

Redenen om InMotion Hosting boven Arvixe te kiezen:

  • Gratis gegevensback-ups
  • 90 dagen geld-terug-garantie
  • Hoge snelheid
  • Meer dan 300 apps
  • Vooraf geïnstalleerde WordPress
  • Gemakkelijke installatie van Google Apps

Redenen om Arvixe te kiezen in plaats van InMotion

  • Gratis domein zolang als bij Arvixe
  • Onbeperkte maandelijkse gegevensoverdracht
  • Linux- en Windows-servers
  • Zeer lage kosten bij gebruik van kortingsbonnen

Op papier is het een nauw gesprek tussen InMotion en Arvixe, maar de recente prestaties van elke webhostingprovider hebben InMotion onze keuze gemaakt. Met de genereuze geld-terug-periode van 90 dagen van InMotion kunt u er een volledige testrit mee maken, zodat beginnende website-eigenaren zich veilig kunnen voelen. Het zijn veel apps met één klik en de vooraf geïnstalleerde WordPress maken het ook gemakkelijk te gebruiken. Arvixe biedt Windows-hosting en een bedrijfsplan, dus ervaren eCommerce-eigenaren moeten naar deze functies kijken.

Zowel InMotion als Arvixe zijn goede opties als webhostingproviders voor bedrijven, maar misschien

je hebt een persoonlijke website nodig. SiteGround heeft misschien de antwoorden voor u en gemak is de sleutel daar het een one-stop-shop is voor al uw webbouwbehoeften. Veel apps zijn beschikbaar via een installatie met één klik en de websitebouwer is eenvoudig te gebruiken.

Heeft u vragen over InMotion of Arvixe? Heb je ervaring met een van deze aanbieders of ben je enthousiast over een heel andere aanbieder? Laat uw opmerkingen achter en laat het ons weten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me