InMotion Hosting versus A2-hosting: welke webhost moet u gebruiken?

Het kiezen van een webhosting-serviceprovider is misschien niet het meest glamoureuze onderdeel van het bouwen van een website, maar het is waarschijnlijk het belangrijkste. Terwijl u uw website zo kunt ontwerpen dat deze er geweldig uitziet en indruk maakt op iedereen, krijgt niemand hem te zien zonder een betrouwbare webhost.


Het selecteren van de juiste webhostingprovider vereist onderzoek, en daar komen we bij. Hier is een vergelijking tussen twee van de beste hostingservices: InMotion en A2 Hosting.

We hebben onderzocht wat elke provider te bieden heeft en wat klanten van hun services vinden en hebben de resultaten hier voor u bij elkaar gezet.

InMotion, gelanceerd in 2001, heeft een solide reputatie opgebouwd als een hoogwaardige webhostingprovider voor bedrijven die een aanwezigheid op het web willen hebben. Deze reputatie is een weerspiegeling van InMotion’s A + rating van het Better Business Bureau en de vermelding als Certified CNET Hosting Provider.

A2 Hosting bestaat sinds 2003 en heeft zijn hoofdkantoor in Ann Arbor, Michigan. Het bedrijf heeft vele prijzen gewonnen, waaronder verschillende in 2015 en 2016 van online organisaties en een beoordeling van A van het Better Business Bureau.

Vergelijk de prestaties van InMotion en A2 Hosting

Contents

Uptime en betrouwbaarheid

Uptime-bewaking

Uptime. Uptime en betrouwbaarheid blijven meestal onopgemerkt totdat uw website niet meer beschikbaar is. InMotion en A2 Hosting bieden beide garanties voor de industriestandaard uptime van 99,9%, en beide scoren volgens onafhankelijke controlebedrijven consistent. InMotion gebruikt een unieke tool voor proactief systeembeheer om hun servers bij te houden, maar publiceert de resultaten niet.

Prestatie. Zowel A2 Hosting als InMotion gebruiken Solid State Drive-servers die de verwerkingssnelheid verhogen en beschikbaar zijn op al hun hostingplannen. Daarnaast heeft InMotion technologieën genaamd Max Speed ​​Zones die het dichtstbijzijnde datacenter voor uw website selecteren en Smart Routing die de laadtijd van uw website helpt.

Alle drie de plannen van A2 Hosting worden aangedreven door Solid State Drive Speed ​​Boost-servers, die tot 20 keer sneller presteren dan reguliere servers. De SSD’s van sommige bedrijven worden alleen gebruikt om een ​​beperkte hoeveelheid van uw websitegegevens op te slaan; met A2 Hosting gebeurt al uw website verwerking op deze snelle servers. A2 Hosting publiceert ook de uptime- en snelheidsstatistieken die worden gecontroleerd door een derde partij.

Betrouwbaarheid. MEERDERE datacenters dragen bij aan de betrouwbaarheid van de diensten van een webhostingprovider. De datacenters van InMotion bevinden zich aan de oost- en westkust van de Verenigde Staten en het bedrijf heeft plannen om centra te bouwen in Europa, Azië en Zuid-Amerika.

De datacenters van A2 Hosting zijn al wereldwijd, met zeven servers in Washington, DC en Californië in de Verenigde Staten, één in Australië en één in Duitsland. Aanvullende maatregelen om de betrouwbaarheid van beide bedrijven te waarborgen, zijn onder meer redundante stroomvoorziening en koeling en bewaking ter plaatse.

Advies over InMotion en A2 Hosting Performance

InMotion en A2 Hosting hebben beide een uitstekende uptime en betrouwbaarheid, maar InMotion loopt voorop omdat het net iets sneller is.

Kenmerken van InMotion en A2 Hosting

Vergelijk de belangrijkste functies

Belangrijkste kenmerken vergeleken

Notitie: Het is in het bereik van functies dat de belangrijkste verschillen vaak voorkomen. Het is gemakkelijker om een ​​beslissing te nemen als u weet wat u nodig heeft om ervoor te zorgen dat uw website succesvol werkt.

Zowel A2 Hosting als InMotion zijn milieubewuste bedrijven. Sinds 2007 is A2 Hosting CO2-neutraal en moedigt het zijn personeel aan om te telewerken, oude servers te recyclen, bomen te planten en afval te verminderen. InMotion’s allereerste groene technologiecentrum is gevestigd in Californië en heeft een geavanceerd koelsysteem.

Domeinregistratie. Domeinnaamregistratie en -beheer is hetzelfde voor zowel A2 Hosting als InMotion. Beide bedrijven verkopen u een domeinnaam en staan ​​u toe een domeinnaam over te dragen die u al bezit. Alleen InMotion geeft u echter een gratis domeinnaam voor een jaar wanneer u zich aanmeldt voor een jaarlijks of langer webhostingcontract.

website bouwer. RVSiteBuilder van A2 Hosting is gratis met al zijn hostingplannen en stelt u in staat een behulpzame website te bouwen. De gratis Premium-websitebouwer van InMotion biedt meer functies, waaronder enkele geavanceerde functies, zoals gebruikersregistratie op uw site. Het uiterlijk van de voltooide pagina’s zal echter niet bijzonder in het oog springen.

Databases. Zowel InMotion als A2 Hosting bieden SQL-databases met al hun plannen. InMotion heeft onbeperkte MySQL-databases voor het topplan, de Pro, terwijl A2 Hosting het aantal databases beperkt alleen voor het laagste plan.

WordPress-hosting. Zowel A2 Hosting als InMotion bieden geweldige WordPress managed hosting.

A2 Hosting heeft een WordPress-plug-in genaamd A2 Optimized die uw WordPress-pagina’s versnelt tot 6 keer de normale verwerkingssnelheid. Het biedt ook meer dan alleen beveiliging voor uw WordPress-sites.

InMotion’s beheerde WordPress-hosting wint de AWA Member’s Choice-prijs voor deze service. Je hebt de mogelijkheid om WordPress voorgeïnstalleerd te hebben bij het afrekenen met alle InMotion’s reguliere hostingplannen; Bovendien leveren ze BoldGrid om u te helpen snel uw WordPress-site te bouwen.

eCommerce-oplossing. A2 Hosting en InMotion benaderen e-commerce anders.

A2 Hosting heeft geen eigen eCommerce-oplossing, maar biedt partnerschappen via 1-klik setups met zeer populaire eCommerce-services, waaronder Magento, OpenCart, PrestaShop en AbanteCart. Je moet de stukjes echter zelf in elkaar zetten.

InMotion wordt geleverd met veel geïntegreerde eCommerce-functies. U kunt een eStore in uw website integreren met de Premium-webbouwer en PrestaShop of OpenCart downloaden als een winkelwagentje. Voor het verder upgraden van uw winkel of het gebruik van een andere betalingsoptie zijn plug-ins vereist.

Back-ups. Hoewel het geweldig is dat sommige webhostingbedrijven back-ups voor u maken, vertrouw daar niet op – maak uw eigen back-ups volgens een regelmatig schema. Sommige hostingbedrijven adviseren dit zelfs ook!

Dat gezegd hebbende, bieden zowel InMotion als A2 Hosting enkele back-upservices voor u.

Met InMotion ontvangt u geautomatiseerde back-upkopieën voor accounts van 10 GB en minder – en de service is gratis.

A2 Hosting biedt Server Rewind, een programma voor bestandsherstel dat gratis is met de twee beste abonnementen. Server Rewind maakt periodiek momentopnamen van uw website, maar niet van uw databases, en u kunt deze openen via uw configuratiescherm.

Hostingbeveiliging. Beide webhostingproviders nemen beveiliging uiterst serieus.

Uitstekende beveiliging is beschikbaar bij InMotion, voor verschillende maandelijkse kosten. McAfee Spam en antivirussoftware beschermen uw e-mailaccounts en een SSL-certificaat zorgt voor gevoelige gegevens die op uw website zijn ingevoerd. WordPress-gebruikers hebben de gratis Sucuri Security-plug-in om hun sites veilig te houden.

A2 Hosting biedt gratis eeuwigdurende beveiliging bij al zijn hostingplannen. Bescherming omvat 24/7/365 beveiliging, virusscanning, een dubbele firewall en andere serverbeveiliging. Opvallend is HackScan, een gratis bescherming die hacks blokkeert voordat ze schade toebrengen aan de websites van hun klanten. SSL-certificaten zijn ook verkrijgbaar.

Controlepaneel. Beide webhostingservices gebruiken cPanel om hun Linux-gebruikers te ondersteunen, maar elk paneel ziet er anders uit en werkt anders. De versie van A2 is het standaard cPanel en de navigatie is gemakkelijk op te halen voor degenen die er al bekend mee zijn. InMotion levert cPanel 11 met zijn Business Class-pakket en deze versie heeft geen gepersonaliseerde thema’s of branding op de interface.

Advies over de belangrijkste functies van InMotion en A2 Hosting

InMotion Hosting en A2 Hosting hebben beide een uitstekend aanbod van functies, met veel gemeenschappelijke kenmerken. InMotion Hosting heeft de voorsprong met een gratis domein en zijn eCommerce-functies; maar als beveiliging een grote zorg is, ga dan met A2 Hosting.

Vergelijk de webhostingplannen en prijzen van InMotion en A2 Hosting

Hostingplannen & Prijzen

Prijsplannen vergeleken

Notitie: Webhostingproviders blijven concurrerend, dus prijzen zijn meestal niet de doorslaggevende factor bij het kiezen van een webhost. Wat belangrijk is, is wat elk van de plannen te bieden heeft en wat de kosten van het plan oplopen nadat de promotieperiode voorbij is.

In beweging. InMotion heeft drie Linux webhostingplannen, die allemaal worden geleverd met gratis SSD-servers, onbeperkte schijfruimte en maandelijkse overdrachten, een gratis domein, gratis gegevensback-ups en de mogelijkheid om te kiezen op welk datacenter uw website wordt gehost.

Het lanceringsplan is het startersplan met twee websites en kost $ 5,99 per maand met een contract van twee jaar. Het Power-plan wordt aanbevolen voor kleine bedrijven en kost $ 7,99 per maand; u kunt maximaal 6 websites hebben en is klaar voor e-commerce. Het topplan voor ontwikkelaars en groeiende bedrijven is het Pro-plan. Voor $ 13,99 per maand krijg je een onbeperkt aantal websites en ondersteuning op Pro-niveau.

InMotion biedt op Linux gebaseerde VPS-hosting met een keuze uit 3 abonnementen, variërend in prijs van $ 30 per maand tot $ 75, allemaal op SSD-servers. Alle abonnementen worden geleverd met een gratis domein.

A2-hosting. A2 Hosting heeft ook drie hostingplannen, die vergelijkbaar zijn met het starten, het Lite-abonnement kost $ 3,92 per maand (contract van 36 maanden) met vijf databases en 25 e-mailadressen. Het Swift-abonnement van $ 4,90 per maand heeft onbeperkte websites, databases en e-mailadressen. Turbosnelheid, 20x sneller dan normaal, is het kenmerk van het Turbo-abonnement voor $ 9,31 per maand, dat ook wordt geleverd met de A2-siteversneller. Alle abonnementen worden geleverd met onbeperkte opslag en eeuwigdurende beveiliging.

Met A2 Hosting heb je de keuze uit beheerde en onbeheerde Linux VPS webhosting, met slechts één abonnement voor elk. Unmanaged hosting is voor de ervaren ontwikkelaar en kost $ 5 per maand; managed hosting is maandelijks $ 33. Cloud VPS-hosting is ook een optie. Dedicated webhosting, zowel beheerd als onbeheerd, is ook beschikbaar.

Geldteruggarantie. Zowel InMotion als A2 Hosting hebben beide een geld-terug-beleid. InMotion heeft een indrukwekkende onvoorwaardelijke geld-terug-garantie van 90 dagen. U krijgt al uw geld terug – geen gedeeltelijke restitutie. Het geld-terug-beleid bij A2 Hosting is niet zo liberaal. U heeft slechts 30 dagen om een ​​volledige terugbetaling aan te vragen; na deze periode krijg je een pro rata bedrag terug.

Hoe gemakkelijk InMotion en A2 Hosting te gebruiken

Makkelijk te gebruiken

Hoe gemakkelijk te gebruiken interface

Controlepaneel. Het configuratiescherm van A2 Hosting is het algemene industriestandaard cPanel. De gebruiksvriendelijke interface geeft u toegang tot alle functies die u nodig heeft om uw website te beheren en staat hoog aangeschreven in de branche. Beginners in webdesign zullen merken dat InMotion’s cPanel gemakkelijk te leren en te gebruiken is. Het Softaculous 1-klik installatiescript is toegankelijk via het configuratiescherm, samen met alle andere essentiële tools en services.

Installatieprogramma met één klik. InMotion heeft een installatie met één klik voor de meer dan 310 apps in de bibliotheek, hoewel Google-apps drie klikken nodig hebben om te installeren. A2 Hosting biedt ook 1-klik setup voor populaire apps, inclusief WordPress-thema’s en plug-ins, evenals voor de eCommerce-oplossingen waarmee het samenwerkt.

Website navigatie. Het is heel gemakkelijk om informatie te vinden op de A2-hostingsite. Met name een vergelijking van alle kenmerken van alle plannen is duidelijk en overzichtelijk beschikbaar aan een tafel op één pagina. Op de InMotion-website staat ook duidelijk alle informatie die je nodig hebt; de plannen en prijsstructuur en een vergelijkingstabel van de functies van elk zijn daar op de startpagina van de webhosting.

Advies over gebruiksgemak

De websites van beide webhostingservices maken het heel gemakkelijk om hun hostingplannen te begrijpen en aan te schaffen. InMotion wint vanwege zijn meer dan 300 apps.

Ondersteuning van InMotion en A2 Hosting

Technische en klantenondersteuning

Gebruikersondersteuning vergeleken

Zelfs ervaren websitebouwers moeten soms contact opnemen met de klantenondersteuning, dus het helpt als het ondersteuningsteam snel en gemakkelijk beschikbaar is en hun spullen kent.

InMotion blinkt uit in klantenondersteuning, aldus haar klanten. Alle ondersteunende medewerkers zijn gevestigd in de Verenigde Staten en hebben minimaal vier jaar ervaring als klantenserviceteam.

Een leuke bijkomstigheid is dat u, nadat u zich heeft aangemeld voor webhosting, wordt gebeld door een nieuwe accountspecialist die u helpt met eventuele vragen over pakketten en prijzen. U kunt het klantenserviceteam van InMotion bereiken via e-mail, telefoon of livechat.

Alle in de VS gevestigde Guru Crew van A2 Hosting zijn zelf experts of ontwikkelaars. The Guru Crew is 24/7/365 beschikbaar per telefoon, e-mail, door het indienen van een ticket of via live chat. Als u sneller wilt reageren op uw supporttickets, kiest u voor Priority-ondersteuning voor een maandelijks bedrag. A2 Hosting heeft in januari 2015 een A + rating gekregen van het Better Business Bureau.

Advies over gebruikersondersteuning

Zowel A2 Hosting als InMotion bieden uitstekende klantenservice, die veel betere recensies krijgt dan veel van hun concurrenten.

Gebruikersrecensies van InMotion en A2 Hosting

gebruiker reviews

Gebruikersrecensies vergeleken

Notitie: Klantrecensies laten u het inside-verhaal weten over de webhostingservices, zowel de goede als de slechte. Mensen zijn meestal mondiger over de problemen die ze hebben dan over de functies die voor hen werken, maar samen genomen; deze beoordelingen geven weer hoe het is om deze hostingservices te gebruiken.

Negatieve beoordelingen voor InMotion en A2-hosting

In beweging. Er zijn niet veel minpunten aan InMotion. Klanten zijn niet zo blij met de gedateerd ogende sjablonen van de websitebouwer. Sommige gebruikers maken zich zorgen over het beperkte aantal websites en databases dat ze bij InMotion kunnen hosten.

A2-hosting. De klachten over A2 Hosting Center rond het gebrek aan gratis telefonische ondersteuning buiten de Verenigde Staten en de moeilijkheden bij het bereiken van factureringsondersteuning wanneer mensen hun contract willen annuleren.

Positieve beoordelingen voor InMotion en A2-hosting

In beweging. Klanten prijzen InMotion vanwege de uitstekende klantenservice, het gebruiksgemak en de gratis gegevensback-ups. De hoge verwerkingssnelheid, dankzij de SSD-servers, is ook een hit.

A2-hosting. Zonder twijfel krijgt A2 Hosting lovende kritieken voor zijn klantenondersteuning, zowel in de vriendelijkheid als in de kennis van zijn ondersteuningsteam. Mensen houden ook van de snelheid van de SSD-servers en de duidelijke en eenvoudige prijsstelling van de plannen.

Advies over gebruikersrecensies

Er zijn veel pluspunten en een paar minpunten voor beide bedrijven, maar de klanten van elk zijn over het algemeen erg blij met hun diensten. Het is hier een gelijkspel.

Conclusie over vergelijking van InMotion en A2 Hosting

InMotion vs. A2-hosting: welke webhost het beste voor u is?

Het beste platform kiezen

Beide hostingbedrijven hebben hun voor- en nadelen.

Redenen om InMotion boven A2 Hosting te kiezen:

 • Gratis gegevensback-ups
 • 90 dagen geld-terug-garantie
 • Hoge snelheid
 • Onbeperkte schijfruimte
 • Meer dan 300 apps

Redenen om voor A2 Hosting te kiezen in plaats van InMotion

 • Snelle laadtijden van websites
 • Uitgebreide beveiligingssuite is gratis bij alle abonnementen
 • WordPress acceleratorfunctie voor gemak, snelheid en beveiliging
 • Guru Crew-ondersteuningsteam
 • Datacenters in Europa en Azië

Het is een nauw gesprek, eigenlijk een gelijkspel, tussen InMotion en A2 Hosting.

A2 Hosting is zeer geschikt voor diegenen die net beginnen in de wereld van het bouwen van websites en verwachten dat ze wat ondersteuning nodig hebben van hun webhostingbedrijf. Aan de andere kant van de schaal zou het Turbo-plan interessant zijn voor diegenen voor wie de snelheid van de website van primair belang is.

InMotion heeft een grote proefperiode voor terugbetaling, dus u kunt het testen. Het is ook de betere keuze voor diegenen die eCommerce-functies nodig hebben en voor sommige WordPress-gebruikers.

Als u op zoek bent naar iets dat u niet kunt vinden bij InMotion en A2 Hosting, dan is HostGator misschien het antwoord. Voor zijn websitebouwer geeft HostGator u toegang tot de gratis versie van de zeer populaire en goed beoordeelde Weebly-tool voor het bouwen van websites. U kunt eenvoudig zeer aantrekkelijke websites maken.

HostGator is ook een goede keuze als u verwacht dat uw website snel zal groeien, omdat het een volledig assortiment VPS en speciale webhostingplannen bood.

Heeft u vragen over InMotion of A2 Hosting? Heb je tussen beide kunnen kiezen of heeft een andere webhostingservice geleverd wat je nodig had? Laat uw opmerkingen achter en laat het ons weten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map