Hosting DreamHost vs A2: quin ha d’utilitzar?

Comparació de DreamHost vs A2 Hosting


La decisió d’allotjament pot ser la decisió més important que prengueu amb el vostre lloc web. Perquè la vostra empresa tingui èxit, cal un allotjament fiable que ofereixi les funcions que s’adapten millor a les vostres necessitats. Utilitzeu aquesta comparació entre DreamHost i A2 Hosting per ajudar-vos a restringir les vostres opcions.

DreamHost té una llarga trajectòria com a empresa d’allotjament web. Fundada el 1997, té més d’1,5 milions de llocs web allotjats als seus servidors. A2 Hosting, per la seva banda, es va llançar per primera vegada el 2003 amb els desenvolupadors en ment i va ser un dels primers a oferir PHP 5 i Ruby on Rails. La seva èmfasi està en el rendiment.

Tant DreamHost com A2 Hosting ofereixen allotjament compartit, hosting de WordPress gestionat i VPS i plans de servidor dedicats. Les dues empreses es basen en Linux.

DreamHost va ser nomenat el 2014 i el 2015 com a “millor host de negocis” de PCMag. A2 Hosting ha guanyat nombrosos premis “millors”, molts d’ells recentment com l’any passat.

DreamHost, amb seu a Califòrnia, és una empresa privada d’allotjament. A2 Hosting també és de propietat privada. El seu nom prové del fet que té la seu a Ann Arbor (dos A), Michigan.

Compareu el rendiment de DreamHost i A2 Hosting

Contents

Horaris i fiabilitat

Monitor d’horari

Horaris. DreamHost no pot garantir millor el seu funcionament. Té una garantia del 100% de temps de funcionament, amb les devolucions d’un dia d’allotjament per cada hora d’aturada, un cop s’ha notificat el problema. A2 Hosting és gairebé tan bo, amb un 99,9% de garantia. A2 Hosting reemborsarà el 5% de la quota mensual per cada hora que el vostre lloc web no sigui accessible a causa d’un error o equipament de la xarxa.

Rendiment. DreamHost utilitza processadors AMD i té instal·lats SSD als seus servidors. A2 utilitza servidors Dell amb processadors de quatre nuclis, i tots els seus plans també fan servir SSD. Els SSD s’utilitzen per obtenir un millor rendiment i fiabilitat.

Un lloc allotjat per DreamHost va suposar un temps de càrrega de 2,10, que va ser més ràpid que el 70% dels llocs provats a Pingdom. Una prova d’un lloc A2 comparable va produir un temps de càrrega de 1,49s, més ràpid que el 81% dels llocs provats.

Fiabilitat. DreamHost té diversos centres de dades als Estats Units. Hi ha dos centres de dades de Califòrnia, a més d’un centre de dades a Ashburn, Virginia. DreamHost consolida els centres de dades de Califòrnia en un centre de dades obert recentment a Portland, Oregon. Hi ha redundància de potència i refrigeració, còpies de seguretat dièsel i seguretat 24 hores al dia a tots els centres de dades.

A2 Hosting compta amb centres de dades a tot el món, amb centres a Michigan, Amsterdam i Singapur. Els centres de dades tenen opcions de refrigeració i refrigeració redundants, així com una connectivitat quadruple de xarxa. Les còpies de seguretat dièsel estan disponibles per a emergències. Estan supervisats a l’interior per obtenir seguretat i fiabilitat.

Opinió sobre el rendiment de DreamHost i Hosting A2

Tant DreamHost com A2 Hosting ofereixen fiabilitat i rendiment com a funcions clau, i ambdues ofereixen resultats impressionants.

Característiques de DreamHost i A2 Hosting

Compareu les funcions clau

Comparats les principals característiques

Nota: No us enganyem amb termes de màrqueting com ara “il·limitat” i “no modificat” quan es descriuen les funcions. No vol dir “utilitzar tant com vulgueu”. En canvi, els termes es refereixen a allò que les empreses d’allotjament “consideren un ús raonable”. Les empreses que allotgen poden multar o suspendre els llocs que creuen que van més enllà, de vegades sense previ avís. Tot i això, les empreses d’allotjament asseguren que la majoria d’usuaris no s’acostaran mai a cap advertiment.

Registre de dominis. Els dos amfitrions són registradors de domini. DreamHost proporciona un any gratuït de registre de domini per a nous comptes. L’allotjament A2 no té aquesta opció.

Constructor de llocs web. Ni DreamHost ni A2 Hosting tenen constructors de llocs web integrats, tot i que A2 Hosting afirma que és compatible amb la majoria dels constructors de llocs web gratuïts i comercials..

Bases de dades. DreamHost ofereix bases de dades MySQL il·limitades. A2 Hosting limita el nombre a 5 bases de dades de la capa més baixa, però té un nombre il·limitat de bases de dades permeses en altres nivells i plans. A2 Hosting també és compatible amb PostgreSQL.

Comptes de correu electrònic. DreamHost proporciona comptes de correu electrònic i reenviament de correu electrònic il·limitats. A2 Hosting, de nou, limita el nivell més baix, permetent 25 comptes. Els altres nivells i plans ofereixen comptes de correu electrònic il·limitats. Els comptes il·limitats són útils si teniu molts empleats. També permet configurar comptes separats per a tots els departaments de la vostra empresa, com ara vendes, assistència i informació.

WordPress Hosting. DreamHost i A2 Hosting ofereixen plans de WordPress gestionats. Normalment, els plans de WordPress gestionats costaran més que un pla compartit estàndard, tot i que l’allotjament A2 és diferent: els seus preus de WordPress gestionats són els mateixos que els plans compartits estàndard.

Una part del cost addicional és que els plans de WordPress gestionats se solen posar en servidors optimitzats amb seguretat de memòria cau i una seguretat addicional per millorar el rendiment i l’estabilitat. Un altre avantatge de l’allotjament de WordPress gestionat és que les vostres còpies de seguretat i les actualitzacions dels vostres llocs de WordPress es fan per vosaltres. Això us permet centrar-vos en els vostres continguts en comptes de les coses de tecnologia.

Solució de comerç electrònic. DreamHost i A2 Hosting admeten els carretons de compra gratuïts disponibles a través dels panells de control, com Magneto, ZenCart, PrestaShop i altres. DreamHost també admet un creador de llocs de comerç electrònic comercial, Café Commerce, tot i que no és gratuït.

Còpies de seguretat. La política de DreamHost prohibeix que s’emmagatzemen còpies de seguretat de llocs web creats per l’usuari al servidor. Qualsevol còpia de seguretat manual creada per l’usuari s’ha de descarregar i treure del servidor d’amfitrió tan aviat com sigui possible després de la realització.

Les dades i les bases de dades del lloc web es fan una còpia de seguretat automàtica, però no es garanteixen les còpies de seguretat. A2 Hosting ofereix una recuperació del servidor per a tots els nivells més baixos. Server Rewind realitza instantànies automàtiques del vostre lloc i permet restaurar fitxers, bases de dades o tot el lloc.

Seguretat de l’allotjament. DreamHost utilitza Spamhaus per filtrar correu electrònic i utilitza Arbor Networks per proporcionar protecció DDoS. A2 Hosting també es pren seriosament la seguretat. Analitza i actua de forma proactiva contra amenaces DDoS, programari maliciós i virus amb la seva seguretat perpètua i HackScan, que es proporcionen de forma gratuïta. Utilitza la protecció anti-correu brossa estàndard, a més del filtre de correu brossa avançat de Barracuda per correu electrònic.

L’allotjament A2 també utilitza l’Eina de seguretat millorada Patchman, que busca el programari i les aplicacions que necessiten posar pegat i notificar-vos que les aplicacions estan desfasades.

DreamHost proporciona SSL a través de Let’s Encrypt sobre els seus plans. A2 ofereix certificats SSL compartits gratuïts per als seus plans mitjançant cPanel, i també es poden comprar SSL privats.

Panell de control. DreamHost utilitza un tauler de control propietat més basat en text que la interfície basada en icones de l’estàndard cPanel de la indústria, que A2 Hosting utilitza.

Verd. DreamHost compra crèdits d’energia renovable i té una empremta neutra en el carboni. A2 també té una empremta sense carboni 100%. A2 també participa activament en activitats ecològiques, com la plantació d’arbres, a la zona d’An Arbor.

Programes d’afiliació i distribuïdors. El programa d’afiliació de DreamHost paga 97 dòlars per cada derivació, fins a un total de 1164 dòlars anuals. El programa d’afiliació d’A2 Hosting paga 85 dòlars per cada derivació, sense límits. A2 també disposa d’un programa de distribuïdors que permet la marca.

Extres. DreamHost ven l’emmagatzematge als servidors del núvol per una quota mensual, depenent de la quantitat que emmagatzeneu. A2 Hosting té un import de 50 dòlars de crèdits a Bing / Yahoo.

Opinió sobre les funcions clau de DreamHost i Hosting A2

DreamHost ven l’emmagatzematge als servidors del núvol per una quota mensual, depenent de la quantitat que emmagatzeneu. A2 Hosting té un import de 50 dòlars de crèdits a Bing / Yahoo.

Compareu els plans d’allotjament web i els preus de DreamHost i A2 Hosting

Plans d’allotjament i preus

Comparats plans de preus

Nota: Els preus en el web ofereixen canvis constants a causa de la naturalesa competitiva de la indústria. Això també comporta molts preus promocionals. Atès que els preus de la promoció normalment es limiten al primer termini del servei, la inscripció a un termini més llarg equival a un estalvi més elevat. Fins i tot sense promocions, els termes de servei més llargs solen derivar en despeses de preus. Els preus a continuació reflecteixen el preu en el moment d’aquesta comparació.

DreamHost. DreamHost no complica les coses amb molts nivells i plans diferents. Només hi ha un pla, amb un preu de 7,95 dòlars, per un període de tres anys. El pla inclou tot il limitat: emmagatzematge il·limitat, amplada de banda il·limitada, comptes de correu electrònic il·limitats i dominis il·limitats.

El registre inclou un registre de domini gratuït durant un any, així com un SSL gratuït. Una IP dedicada està disponible per una quota mensual de 5,95 dòlars. DreamHost també proporciona sis nivells d’allotjament en núvols altament escalables, que es reflecteixen en tres llocs per obtenir la redundància. El cost és de 4,50 dòlars mensuals a 96 dòlars mensuals.

DreamHost també ofereix només un pla d’allotjament de WordPress gestionat. Ofereix 30 GB d’emmagatzematge SSD i visitants il·limitats al mes. WordPress s’instal·la automàticament a la sortida. El pla ve amb una IP dedicada i s’allotja en un VPS amb SSDs. El pla DreamHost està limitat a un lloc i una base de dades MySQL i té un preu de 19,95 dòlars, amb un pla anual. A2 Hosting té tres plans de WordPress gestionats.

A2 Hosting. A2 Hosting ofereix tres plans compartits. Lite permet un lloc, cinc bases de dades i té un preu de 3,92 dòlars al mes. Swift i Turbo permeten cadascun de llocs web il·limitats i bases de dades il·limitades. Swift té un preu de 4,90 dòlars al mes i Turbo és de 9,31 dòlars al mes. Els tres disposen d’emmagatzematge SSD il·limitat i ample de banda il·limitat. A2 Hosting també compta amb CloudLinux, una versió del sistema operatiu Centos que és més ràpid i té menys clients per servidor que la majoria.

A2 Hosting té tres plans de WordPress gestionats. Tenen un preu igual als plans compartits a 3,92 dòlars, 4,90 dòlars i 9,31 dòlars. Lite està limitat a un lloc web i cinc bases de dades; Swift i Turbo ofereixen llocs web i bases de dades il·limitades. Tots els plans estan basats en SSD i tenen caché, tot i que el Pla Turbo ha optimitzat la memòria cau. Tots tenen opcions de seguretat CDN i de seguretat addicionals. Swift i Turbo també inclouen servidor de recuperació de còpies de seguretat.

VPS i plans dedicats: DreamHost té quatre plans VPS, que tenen SSD i comencen a partir de 15 dòlars al mes, i el nivell més alt és de 120 dòlars al mes. Amb una amplada de banda ilimitada i dominis il·limitats, els plans DreamHost VPS s’adapten a les empreses de mida petita i mitjana que han superat l’allotjament compartit.

A2 Hosting té dos plans VPS amb tres nivells a cadascun. Els nivells no gestionats tenen un preu de 5, 10 dòlars i 15 dòlars al mes. Els nivells gestionats són de 32,99 dòlars, 46,19 dòlars i 65,99 dòlars al mes. Els plans d’Allotjament d’A2 també inclouen SSD, però hi ha límits en amplada de banda i emmagatzematge.

DreamHost té algunes opcions dedicades a partir de 149 dòlars al mes, amb preus en funció de la configuració escollida. DreamHost permet un nombre il·limitat d’IPs, així com una amplada de banda il·limitada, en els seus nivells dedicats. A2 Hosting té dos plans amb tres nivells en cadascun, com en els plans VPS. La no administrada comença a 99,59 dòlars al mes i el pla gestionat comença a 141,09 dòlars al mes. L’allotjament A2 té amplada de banda i límits d’emmagatzematge, però són bastant generosos.

Garantia de devolució de diners: DreamHost té una indústria líder en garantia de devolució de 97 dies. La garantia de l’allotjament A2 també és millor que l’estàndard de la indústria de 30 dies, amb una oferta de devolució en qualsevol moment. Es reemborsen íntegrament els primers 30 dies; al cap de 30 dies, la devolució es valora. DreamHost retenirà una quota de registre del domini si heu aprofitat l’any gratuït de registre.

Opinió sobre preus de plans d’allotjament

DreamHost té la millor garantia de devolució de la indústria, tot i que A2 Hosting també és millor que l’estàndard de la indústria. DreamHost facilita l’elecció d’un pla de WordPress compartit o gestionat de WordPress, amb només un nivell. El preu de l’allotjament d’A2 a VPS i els plans de servidors dedicats fa que sigui molt atractiu per a empreses petites i mitjanes empreses.

Què fàcil d’utilitzar DreamHost i A2 Hosting

Facilitat d’ús

Com és fàcil d’utilitzar la interfície

Panell de control. El tauler de control propietari de DreamHost té moltes funcions, però no ser l’estàndard de la indústria podria causar problemes si transferiu el vostre lloc després. A2 Hosting utilitza una interfície fàcil de fàcil i basada en icones de cPanel.

Instal·lador d’un clic. DreamHost té una secció d’instal·lador d’un clic, tot i que no hi ha tantes aplicacions disponibles com els altres instal·ladors. A2 Hosting utilitza Softaculous com a instal·lador d’un clic per a centenars d’aplicacions.

Navegació per llocs web. Tant els llocs de DreamHost com l’A2 Hosting ofereixen tot el que necessiteu per triar un pla. Totes dues tenen gràfics de comparació útils per comparar els nivells dels seus plans, tot i que A2 Hosting afegeix enllaços útils a les finestres emergents per a molts dels termes i opcions que es mostren als seus gràfics. Els bot són nets i fàcils d’utilitzar. Tot i això, DreamHost dificulta trobar alguna informació sense recórrer a Google ni llegir mitjançant wikis.

Opinió sobre la facilitat d’ús

Els dos amfitrions són prou fàcils d’utilitzar, però l’allotjament A2 té una avantatge a causa d’utilitzar el cPanel estàndard, que té un instal·lador d’aplicacions d’un clic més robust i fa que la informació sigui lleugerament més fàcil de trobar que DreamHost..

Suport de DreamHost i A2 Hosting

Assistència tècnica i al client

Comparat amb suport d’usuari

DreamHost i A2 Hosting obtenen una nota elevada dels clients per al servei i suport, i el personal d’assistència es considera amable i coneixedor.

A2 Hosting té telèfon, correu electrònic i xat en viu les 24 hores. DreamHost té una pàgina de contacte on envieu les vostres preguntes per correu electrònic. Hi ha més opcions d’assistència de DreamHost un cop les has comprat, però un telèfon no és un. DreamHost té un wiki diferent que s’actualitza segons es necessita i té molta informació, semblant a una base de coneixement. DreamHost i A2 Hosting tenen un bloc i un fòrum, i A2 Hosting té una pàgina de Facebook.

Opinió sobre l’assistència a l’usuari

Les dues companyies d’allotjament obtenen altes marques pel coneixement i la facilitat del personal de servei i suport. Tots dos proporcionen una gran quantitat d’assessorament i informació. Tanmateix, per a molts, no tenir suport telefònic fa que DreamHost no sigui tan senzill com a suport.

Opinions d'usuaris de DreamHost i A2 Hosting

Opinions d’usuaris

Les revisions dels usuaris es van comparar

Nota: Com que les ressenyes es publiquen per persones que se senten molt fortes i, per tant, són molt negatives o fortament positives, no han de ser un factor decisiu per triar un amfitrió web. Tanmateix, quan alguna cosa surti de forma coherent, pot ser alguna cosa a considerar.

Opinions negatives de DreamHost i A2 Hosting

DreamHost. La queixa més habitual dels clients de DreamHost és la falta d’assistència telefònica. Alguns també denuncien assistència de xat maco.

A2 Hosting. A2 obté menys ressenyes negatives que la majoria de les empreses. Normalment són per a incidents únics de males experiències amb atenció al client.

Opinions positives sobre DreamHost i A2 Hosting

DreamHost. L’assistència al client de DreamHost rep comentaris positius la majoria de les vegades. DreamHost també rep kudos pel seu pla compartit, gairebé tot il limitat, per un preu tan baix.

A2 Hosting. A2 obté molts comentaris positius sobre atenció al client. Els clients també queden impressionats amb la quantitat de funcions pel preu i la velocitat dels servidors de Hosting A2.

Opinió sobre les opinions dels usuaris

En general, ambdues empreses de hosting són ben rebudes pels clients. Tot i això, A2 Hosting obté menys ressenyes negatives que DreamHost.

Conclusió sobre la comparació de DreamHost i A2 Hosting

Quin allotjament és el que més us convé?

Elecció de la millor plataforma

DreamHost i A2 Hosting tenen moltes funcions similars, però hi ha raons per fer-ne una més desitjable que l’altra.

Motius per triar A2 Hosting a DreamHost:

 • Garantia de devolució de diners en qualsevol moment
 • VPS amb preus competitius i plans dedicats
 • Utilitza cPanel estàndard de la indústria
 • Suport telefònic i de xat 24 hores al dia

Motius per triar DreamHost a l’A2 Hosting:

 • Una simplicitat d’un pla per a hosting compartit i gestionat de WordPress
 • Garantia de devolució més llarga
 • Funcions “Il limitades” en tots els nivells dels plans compartits

Si bé DreamHost és adequat per a empreses de mida mitjana-gran, amb els seus VPS a un preu raonable i plans de servidor dedicats amb amplada de banda il·limitada, els preus d’A2 Hosting en VPS i plans de servidors dedicats també la converteixen en una elecció atractiva. El pla d’allotjament compartit d’un sol pla de DreamHost és atractiu per a aquells que volen “tot il·limitat” sense haver de decidir entre nivells..

Tot i així, pot no ser adequat per al principiant, ja que no hi ha cap creador de llocs web i no hi ha assistència telefònica. Ambdues empreses d’allotjament ofereixen bons preus per al nombre de funcions que ofereixen als seus plans.

Aquesta comparació enumera només dues de les moltes opcions disponibles en allotjament web. Si podeu gastar uns quants dòlars més que els preus del pressupost, podeu obtenir temps de càrrega i resposta ràpids i funcions premium amb SiteGround. Per a un altre amfitrió que seria una elecció excel·lent per a WordPress gestionat, podeu consultar InMotion Hosting

Tens alguna pregunta sobre DreamHost o A2 Hosting? Quines han estat les vostres experiències amb l’allotjament web en general? Deixa els teus comentaris i fes-nos-ho saber.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map