GoDaddy vs. soluții de rețea: care ar trebui să folosiți?

Comparați serviciile de găzduire GoDaddy vs. Network Solution


Alegerea unui furnizor de găzduire web este adesea ultimul pas în procesul de lansare și funcționare a unui site web, dar nu ar trebui să fie cazul să alegeți doar prima companie care apare în căutarea dvs. web. Serviciile de găzduire web diferă semnificativ în ceea ce privește funcțiile pe care le oferă, așa că este important să ne dăm seama cine poate furniza doar ceea ce aveți nevoie.

Lucrăm aici pentru dumneavoastră în timp ce cercetăm și comparăm doi mari furnizori de servicii de găzduire web – GoDaddy și Network Solutions. Ne punem întrebări importante și detaliem caracteristicile pe care ar trebui să le căutați.

Atât GoDaddy cât și soluțiile de rețea sunt companii binecunoscute care au o gamă similară de servicii: înregistrarea numelor de domeniu, site-uri web, comerț electronic, găzduire web, e-mail profesional și marketing online.

Serviciile de găzduire a soluțiilor de rețea se adresează întreprinderilor și organizațiilor, iar acest accent se află în fața și centrul pe site-ul lor web. Piața GoDaddy este mai generală și acoperă toți cei care doresc să aibă un site web.

Nu există nicio diferență reală în intervalul de timp GoDaddy, iar Network Solutions au fost în afaceri: GoDaddy a fost fondată în 1997, în timp ce Network Solutions s-a mutat în arena Internetului în 1993.

Găzduind aproximativ 730.000 de site-uri web, GoDaddy este aproape de două ori mai mare decât soluțiile de rețea cu puțin peste 440.000 de site-uri – dar acestea sunt atât un număr semnificativ de mare în comparație cu unii dintre concurenții acestor companii..

Comparați performanțele GoDaddy și Network Solutions

Contents

Uptime și fiabilitate

Monitor de funcționare

Uptime. Timpul de încredere și fiabilitatea sunt două dintre aceste caracteristici pe care nu le puneți în discuție până când site-ul dvs. nu va fi redus și cititorii sau clienții dvs. nu vor putea ajunge la acesta. Atât GoDaddy, cât și soluțiile de rețea au depășit acestea, fiind reclamate și standarde industriale, o durată de utilizare de 99,9%. Network Solutions are o ușoară margine cu o durată de funcționare măsurată de 100% în perioada de șase luni vizualizată de o companie independentă de monitorizare.

Performanţă. Experții evaluează GoDaddy foarte mult pentru viteza la testele de măsurare terță parte; cu toate acestea, recenziile utilizatorilor sunt mixte și raportează atât viteze de încărcare foarte lente cât și rapide. Fiecare dintre planurile de găzduire ale GoDaddy are acces limitat la serverele rapide de dispozitive Solid State pentru stocarea datelor.

Network Solutions oferă de două ori viteza regulată de procesare cu pachetele sale Professional Hosting și Professional Plus.

Fiabilitate. Mai multe centre de date, de preferință în diferite țări, permit unui serviciu de găzduire web să schimbe locația site-urilor web pentru a profita de sarcini mici, precum și de puteri și alte întreruperi.

GoDaddy are șapte centre de date în SUA, precum și unul în Europa și altul în Asia. Network Solutions nu are loc cu locația centrelor sale de date și nici cu cât de multe întreține. Fiabilitatea este asigurată și de ambele companii cu putere redundantă, răcire, sisteme electrice izolate și sisteme de monitorizare a clădirilor la centrele lor de date.

Opinia despre performanța GoDaddy și a soluțiilor de rețea

Este o legătură aici – Network Solutions primește puncte pentru viteză și GoDaddy pentru centrele de date la nivel mondial.

Caracteristici ale soluțiilor GoDaddy și Network

Comparați caracteristicile cheie

Caracteristicile cheie comparate

Notă: Deși serviciile de găzduire web oferă o gamă largă de funcții, ne concentrăm pe cele de o importanță primordială pentru succesul dvs. de găzduire web.

Înregistrarea domeniului. Nu există nimic de ales între GoDaddy și Network Solutions aici. Puteți achiziționa numele dvs. de domeniu de la ambele companii și ambele vă permit să transferați în orice domenii pe care le dețineți deja.

În plus, fiecare vă oferă un nume de domeniu gratuit, cu un contract de un an. Trebuie doar să știți că, în prezent, prețul de reînnoire pentru un nume de domeniu cu Network Solutions este incredibil de 37,99 USD pe an pentru o adresă .com.

Site Web Builder. Nu trebuie să mergi în altă parte pentru a-ți construi site-ul dacă folosești Network Solutions sau GoDaddy.

Constructorul de site-uri Web care vine cu soluții de rețea este gratuit și, cu ajutorul acestuia, puteți crea un site destul de sofisticat și atractiv. Spre deosebire de majoritatea celorlalte instrumente gratuite de construire a site-urilor web, cu acesta puteți introduce un cod pentru JavaScript și HTML de bază pe pagină.

Site-ul Web Builder al GoDaddy (care este numele său real) este foarte popular și revizuit pentru a oferi site-uri atractive. Cu toate acestea, are o taxă lunară atașată.

Bază de date. GoDaddy oferă baze de date SQL cu toate planurile lor. Planul de top GoDaddy Windows (Ultimate) are baze de date MySQL nelimitate. Nu este clar ce planuri Network Solutions au baze de date SQL atașate la acestea.

Gazduire WordPress. Găzduirea completă a WordPress este disponibilă atât de la GoDaddy cât și de la Network Solutions.

GoDaddy vă permite să creați site-ul dvs. WordPress în mediul GoDaddy sau să aduceți site-ul dvs. WordPress existent. Găzduirea WordPress administrată vă oferă copii de rezervă gratuite zilnice (cu restaurare cu 1 clic) a site-urilor dvs. WordPress și pasaje interactive și videoclipuri de instruire.

Există 4 planuri WordPress cu GoDaddy. Planul de bază cu un singur site WordPress începe de la 3,99 USD lunar, iar planul de top, Dezvoltatorul, gestionează cinci site-uri și până la 800.000 de vizitatori pentru 13,99 dolari pe lună. Primele două planuri includ un certificat SSL (o valoare de 70 USD). Ca și în cazul planurilor de găzduire obișnuite, un domeniu gratuit este prevăzut cu contracte de douăsprezece luni sau mai mult.

Configurarea WordPress pe soluțiile de rețea este relativ simplă: există un buton ADD pentru aplicație și sunteți ghidat printr-un asistent de configurare. Cu toate acestea, utilizatorii raportează că este dificil să găsești opțiunea de a face acest lucru.

Network Solutions are WordPress Secure, care folosește servere configurate pentru performanțe maxime WordPress. WordPress Secure oferă un nivel foarte ridicat de securitate care scanează și înlătură malware și creează copii de rezervă zilnic. De asemenea, oferă actualizări de securitate platformei WordPress și pluginurilor.

Planurile WordPress Secure sunt livrate cu un certificat SSL, stocare nelimitată și lățime de bandă și asistență pentru configurare de 60 de zile. Costul începe de la 35 de dolari pe lună pentru un contract anual, deși este actualizat dacă cumpărați un contact anual.

Soluție de comerț electronic. Network Solutions Hosting și GoDaddy abordează comerțul diferit.

Cu GoDaddy cumpărați efectiv magazinul dvs. de comerț electronic într-o cutie – un site web, hosting și QuickCart (propriul coș de cumpărături proprietar) pentru o taxă lunară. Magazinul dvs. poate rămâne cu GoDaddy pe măsură ce crește, cu produse nelimitate, cupoane proprii și posibilitatea de a deschide un magazin pe Facebook.,

Network Solutions oferă trei pachete de comerț electronic care încep de la 7,89 USD pe lună și includ un panou de control din care gestionați totul. Toate cele trei planuri au un transfer de date nelimitat, perfect pentru perioada în care tranzacțiile din magazin cresc. Există diferite opțiuni de plată, inclusiv Paypal și Google Checkout. Instrumentul de construire a magazinului nu este la fel de ușor de utilizat ca instrumentul de construire web a soluțiilor de rețea.

Copiile de rezervă. Oricare ar fi serviciul dvs. de găzduire web oferit în calea copiilor de rezervă, am recomandat cu fermitate că sunteți responsabil pentru salvarea site-ului dvs. în calea dvs. (Ne dorim doar să putem insista pe asta!).

Acestea fiind spuse, atât GoDaddy, cât și soluțiile de rețea oferă anumite servicii de rezervă pentru dvs..

GoDaddy plătește pentru serviciile sale de rezervă și restaurare. Primiți o copie de rezervă automată zilnică cu o cantitate stabilită de stocare a datelor disponibile pentru copie de rezervă.

Network Solutions oferă copii de rezervă gratuite pe timp de noapte, dar, din nou, sunteți limitat la cât de multe date puteți stoca în acest proces. Aceste copii de rezervă sunt păstrate timp de șapte zile. Pentru o taxă lunară, puteți accesa AnyTime On Demand Backup, care vă permite să stocați trei copii suplimentare la un maxim de 5 GB spațiu pe disc.

Gazduire securitate. Securitatea este o considerație serioasă pentru găzduirea web și se deplasează dincolo de siguranța fizică a serverelor unei companii din centrele de date către datele dvs. în sine.

GoDaddy oferă SiteLock, contra unei taxe lunare, să caute zilnic orice malware pe site-ul dvs. web și să îl eliminați. De asemenea, puteți achiziționa un certificat SSL pentru a proteja datele sensibile introduse pe site-ul dvs..

Securitatea la Network Solutions vine și la un preț (lunar). Doar planul de găzduire Professional Plus este dotat cu un certificat SSL gratuit; toți ceilalți clienți trebuie să își cumpere propriile lor prin intermediul soluțiilor de rețea.

TRUSTe este de asemenea disponibil pentru o taxă lunară dacă doriți o politică de confidențialitate și puteți adăuga în SiteLock o taxă nominală dacă aveți un contract anual. Network Solutions oferă și nsProtect Safe, contra unei taxe lunare, ca pază de hackeri; această caracteristică oferă, de asemenea, monitorizarea uptime a serverului la intervale de 5 minute.

Panou de control. GoDaddy și Network Solutions folosesc ambele variații ale cPanel-ului standard al industriei ca interfață a panoului de control pentru găzduirea lor web Linux. De asemenea, GoDaddy oferă panoul de control Odin Plesk pentru opțiunea sa de găzduire web Windows.

Opinia despre GoDaddy și soluțiile de rețea Caracteristici cheie

GoDaddy câștigă în departamentul de funcții. Constructorul său de site-uri este ușor de utilizat și poate produce câteva site-uri frumoase; soluția sa de comerț electronic este un magazin într-o cutie ușor de configurat.

Comparați planurile de găzduire web și prețurile pentru GoDaddy și Network Solutions

Planuri de găzduire & Prețuri

Comparat planuri de prețuri

Notă: Sfatul nostru aici este să citiți întotdeauna tipăritul fin atunci când comparați prețurile. Majoritatea furnizorilor de rețea oferă prețuri cu reducere pentru perioada inițială, dar prețurile mici sunt de obicei pentru un contract de doi sau trei ani. Prețurile se ridică apoi la costul obișnuit, care poate fi adesea destul de mare. Atenție și la suplimente, cum ar fi securitatea și un instrument de construire a site-urilor web.

Hai tăticu. GoDaddy oferă trei planuri de găzduire web Linux, Basic, Deluxe și Ultimate, iar contractul implicit pentru fiecare este de 36 de luni. Toate prețurile de aici sunt prețurile de reducere pentru acest termen de trei ani.

Planul de bază este de 3,99 dolari pe lună pentru un singur site web și 100 de adrese de e-mail – bun pentru început. Trecerea este Deluxe, la 4,49 USD pe lună, cu site-uri web nelimitate și 500 de adrese de e-mail. Pentru site-urile vizitate sau magazinele de comerț electronic, Ultimate, la 7,99 USD lunar, merită aruncat la o privire. Toate planurile vin cu lățime de bandă nelimitată și un domeniu gratuit cu un contract anual sau mai lung.

Planurile de găzduire web Windows cu GoDaddy sunt similare, dar includ numeroase baze de date SQL și MYSQL cu fiecare plan. Prețurile cu reduceri și contractele pe trei ani se aplică din nou aici. Planul Economic pentru un site web este de 3,99 USD pe lună, iar planul Deluxe (site-uri nelimitate, lățime de bandă și stocare) vine la 4,49 USD pe lună. Tot nelimitat este semnul distinctiv al planului Ultimate, la 7,99 USD lunar. Ca și până acum, toate planurile au un domeniu gratuit cu un contract de 12 luni sau mai mult.

GoDaddy oferă planuri de gazduire web VPS, Cloud și dedicate prin secțiunea Pro a site-ului său web.

Soluții de rețea. Aveți opțiunea a trei pachete de găzduire Linux cu soluții de rețea. Planul de bază, numit Web Hosting, este de 9,96 USD lunar pentru un termen de un an. Spațiul pe disc este limitat și aveți 1000 de căsuțe de e-mail. Găzduirea profesională la 15,78 USD pe lună (contract de un an) adaugă spațiu nelimitat pe disc și cutii de e-mail și viteze mai rapide. Planul de top este Professional Plus pentru 21,62 dolari lunar (de asemenea, un termen de 1 an) care adaugă doar un certificat SSL. Fiecare pachet este dotat cu un consilier tehnic gratuit (ortografic) pentru a vă ajuta cu FTP tehnice și chestii de securitate.

Dar aici este foarte confuz cu soluțiile de rețea. Pachetele de găzduire de pe pagina de întrebări frecvente sunt identificate ca esențiale, profesionale și premium, împreună cu prețuri mult mai scumpe decât cele menționate pe pagina principală.

Cu toate acestea, graficul de comparare al celor trei planuri arată încă o versiune a prețurilor lunare. Acestea pot fi planurile Advanced Hosting, dar nu sunt foarte clare. Pagina Oferte calde are încă un preț fără nicio explicație despre diferență.

Network Solutions oferă două pachete de găzduire VPS: Gazduirea esențială este destinată site-urilor web inițiale, iar găzduirea profesională este mai bună pentru site-urile cu trafic ridicat..

Banii inapoi garantat: GoDaddy are o politică de rambursare bine declarată pentru abonații de găzduire web. Abonații lunari cu GoDaddy au 48 de ore pentru a solicita o rambursare. Cei care au contracte anuale au 45 de zile relativ generoase pentru a-și recupera toți banii; după acest timp, rambursarea lor este evaluată. Trebuie să expuneți un motiv pentru care anulați contractul.

Politica de rambursare a soluțiilor de rețea nu este disponibilă pe site-ul său web, iar persoana de serviciu pentru care am contactat-o ​​nu a putut găsi informațiile.

Aviz cu privire la tarifarea planurilor de găzduire

GoDaddy este câștigătorul incontestabil aici cu informații precise despre prețurile și politicile sale. Informațiile despre soluțiile de rețea sunt contradictorii și chiar inexistente, așa că este dificil să știi mult că le vei datora sau dacă îți poți recupera banii dacă te răzgândești..

Cât de ușor de utilizat soluții GoDaddy și Network

Ușurință în utilizare

Cât de ușor de utilizat interfața

Panou de control. Network Solutions și GoDaddy și-au bazat panourile de control pe cPanel-ul standard al industriei.

Versiunea Network Solutions oferă o interfață completă, dar complexă. Funcțiile avansate ale acestui panou de control pot fi prea confuze pentru începători și este atât de aglomerat de lucruri pe care le poți face, încât uneori este dificil să găsești ceva: biblioteca de aplicații în sine are îngropate patru clicuri în jos.

GoDaddy și-a făcut propriul cPanel schimbând aspectul pentru a se potrivi stilului GoDaddy și prin adăugarea de pictograme personalizate pentru a face interfața mai ușor de utilizat, iar acest lucru a funcționat, în opinia experților și a utilizatorilor care laudă navigarea sa intuitivă.

Un clic pe Installer. GoDaddy are peste 125 de aplicații Linux și 50 de aplicații Windows, toate cu o instalare de un clic. Dar nu există o listă completă a acestor aplicații disponibile înainte de a vă înscrie la serviciul de găzduire web. Network Solutions face reclama cu un clic de instalare pentru WordPress.

Navigare prin site. Nici GoDaddy, nici site-ul Network Solutions nu prezintă informații în fața și centrul pentru ușurința lecturii. Site-ul GoDaddy este aglomerat, dar filele sunt clar etichetate, iar informațiile sunt acolo, chiar dacă poate fi necesar să descărcați pentru a găsi.

În schimb, site-ul Network Solutions are informații contradictorii, în special despre planuri și prețuri, și lipsește câteva informații esențiale, inclusiv o listă completă a caracteristicilor pe care le include fiecare plan..

Opinia privind ușurința de utilizare

GoDaddy iese din nou aici. Alegerea unui plan web este ușoară și știi ce primești. Deși cPlanel-ul lui GoDaddy nu este standard, curba de învățare este ușoară, iar pictogramele personalizate sunt destul de intuitive. În schimb, sunteți destul de întuneric cu soluții de rețea, în ceea ce cumpărați, cât costă și cum să utilizați ceea ce obțineți.

Suport pentru soluții GoDaddy și Network

Asistență tehnică și clienți

S-a comparat asistența utilizatorului

Uneori, din păcate, membrii echipei de asistență pentru clienți devin noii tăi prieteni cei mai buni, așa că este esențial să le puteți contacta și să le înțelegeți când trebuie. Nici GoDaddy, nici soluțiile de rețea nu au opțiuni de asistență stelare pentru clienți.

Pentru a ajunge la echipa de asistență a GoDaddy, puteți utiliza telefonul sau puteți contacta prin funcția lor de chat live – iar numărul de telefon nu este gratuit. Toată echipa de asistență GoDaddy are sediul SUA, în Iowa și Arizona. Calitatea suportului este destul de ridicată, în special pentru probleme simple și mai puțin complexe. GoDaddy are, de asemenea, o bază de cunoștințe și tutoriale video relativ vaste.

Network Solutions oferă, de asemenea, asistență telefonică, de această dată cu un număr gratuit pentru cei din Statele Unite și Canada; unele linii sunt disponibile numai pentru ore limitate. Apelurile telefonice sunt gratuite pentru clienții din Statele Unite și Canada. Dacă doriți ajutor prin e-mail, trebuie să fiți deja client. Knowledgebase are o selecție de întrebări frecvente și tutoriale video și puteți achiziționa asistența MyTime de la experți web avansați, contra cost.

Aviz cu privire la asistența utilizatorului

Dintre cei doi, GoDaddy are opțiuni mai bune de asistență pentru clienți, cu o caracteristică de chat live pentru cei care nu se simt confortabil să vorbească engleza unei persoane de asistență tehnică. Niciuna dintre companii nu este cunoscută pentru sprijinul excelent.

Recenziile utilizatorilor despre GoDaddy și Network Solutions

analizele utilizatorului

Recenziile utilizatorilor au fost comparate

Notă: Auzind povestea din interior a utilizatorilor actuali ai furnizorilor de găzduire web vă poate ajuta să identificați punctele forte și slăbiciunea serviciilor. Doar rețineți că oamenii sunt mai susceptibili să se plângă de probleme decât să laude ceea ce funcționează bine pentru ei.

Recenzii negative pentru GoDaddy și Network Solutions

Hai tăticu. Problemele privind timpul de întrerupere și „site-ul nu este disponibil” generează cea mai mare atenție pentru GoDaddy. De asemenea, enervant pentru oameni sunt practicile de facturare uneori confuze și dificultățile de a ajunge la oameni pentru a anula taxele duble sau a anula contractele. Tehnicile oarecum agresive de înălțare de pe site-ul GoDaddy atrag, de asemenea, reclamații.

Soluții de rețea. Upselling este, de asemenea, o plângere îndreptată împotriva soluțiilor de rețea de către oamenii care sunt nemulțumiți că trebuie să achiziționeze un pachet de gazdă de bază destul de standard, iar apoi să plătească pentru a adăuga bucățile și piesele de care au nevoie. Interfața cPanel vine și pentru criticile venite din partea tinerilor webmasteri pentru curba sa de învățare îndelungată și navigarea non-intuitivă.

Recenzii pozitive pentru soluțiile de rețea GoDaddy și

Hai tăticu. Oamenii care doresc un site web de pornire și nu le place să se ocupe de o companie mare, și tot ceea ce implică, laudă GoDaddy. Prețurile sunt competitive și sunt capabile să cumpere totul într-un singur loc, și chiar incluse în pachet, fac ca viața lor să creeze web să fie simplă.

Soluții de rețea. Recenzorii le place Network Solutions pentru accentul său pe proprietarii de afaceri și funcțiile care sunt direcționate către aceștia. Gama largă de caracteristici de comerț electronic, în special, găsește un public entuziast. Utilizatorii WordPress apreciază marea securitate a rețelelor WordPress pe care le-a reușit să găzduiască.

Opinii privind recenziile utilizatorilor

Există recenzii mixte pentru ambii furnizori de găzduire web, cu mai multe recenzii negative decât cele pozitive. Multe dintre companiile împotriva GoDaddy se referă la faptul că este o companie mare, iar oamenii urăsc accentul suflant găsit pe ambele site-uri web.

Concluzie privind compararea GoDaddy și Network Solutions

Care gazduire este cea mai potrivita pentru tine?

Alegerea celei mai bune platforme

Ambele companii de găzduire au avantajele și dezavantajele lor.

Motivele pentru care puteți alege GoDaddy peste soluțiile de rețea:

 • Poate cumpăra toate nevoile de construcție web într-un singur pachet
 • Companie mare, dovedită, consacrată
 • Sunt disponibile atât găzduire web Linux, cât și Windows
 • Pachetele profesionale de găzduire dau loc să crească
 • 1 clic pe instalare pentru sute de aplicații
 • Pachetul integrat de comerț electronic

Motive pentru alegerea soluțiilor de găzduire în rețea pe GoDaddy:

 • Concentrați-vă pe afaceri
 • Gazduire WordPress securizată și gestionată
 • Are o margine foarte ușoară în timpul de funcționare

Network Solutions se concentrează pe persoanele cu aplicații de afaceri care doresc să stabilească o prezență web. Dacă sunteți un proprietar WordPress cu experiență, atunci securitatea găzduirii WordPress administrată pe Network Solutions ar putea fi în valoare de o privire.

În afară de aceasta, nu o putem recomanda cu adevărat pe GoDaddy ca furnizor de hosting, pe baza acestei analize de comparație. Facilitatea de a face cumpărături unice pentru crearea și rularea unui site web găsit la GoDaddy va atrage proprietarii de site-uri începători, precum și cei care nu doresc să se concentreze prea mult pe mecanica de a fi un webmaster.

Planurile GoDaddy sunt, de asemenea, mai ieftine (credem noi) decât numeroasele versiuni ale planurilor disponibile pe Network Solutions.

Soluțiile GoDaddy și de rețea sunt opțiuni atractive ca servicii de găzduire web, dar niciuna nu poate oferi ceea ce aveți nevoie. Dacă sunteți în căutarea unei companii mai mici și a unor planuri de găzduire mai flexibile, consultați Un mic portocaliu.

Toate planurile de găzduire vin cu domenii nelimitate, dar limitează spațiul pe disc și lățimea de bandă, deci nu plătiți pentru resurse, nu veți folosi niciodată. Veți obține, de asemenea, foarte popular și foarte apreciat instrument gratuit de constructor web Weebly.

Aveți întrebări despre GoDaddy sau Network Solutions? Experiențele dvs. diferă de ceea ce arată cercetările noastre? Alegerile dvs. cu un furnizor complet diferit? Lasă comentariile tale și anunță-ne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map