GoDaddy vs. SiteGround: Quin amfitrió web heu de triar?

Trobar una empresa d’allotjament web que s’adapti millor a les vostres necessitats pot ser frustrant. Una manera de fer-ho més fàcil és fer una comparació única per a empreses de hosting. Vegem dues conegudes empreses d’allotjament web que porten cadascun des de fa anys en el negoci, GoDaddy i SiteGround.


Tant GoDaddy com SiteGround ofereixen una gamma completa de funcions atractives per als administradors web. GoDaddy té prop de 13 milions de clients, i SiteGround acull prop de 500.000. Tant GoDaddy com SiteGround ofereixen allotjament compartit, hosting de WordPress gestionat i VPS i plans de servidor dedicats. GoDaddy ofereix opcions de Linux i Windows per a tots els plans, mentre que SiteGround només és Linux.

GoDaddy va ser nomenat el 2012 com a Fortune 100 “Millor empresa per treballar.” GoDaddy també és conegut per les seves controvertides campanyes publicitàries, especialment durant els Super Bowls recents. SiteGround ha estat reconegut per revistes i organitzacions web i ha guanyat nombrosos premis “dels millors”.

A partir del 1997 com a empresa de consultoria anomenada Jomax Technologies, es va rebrandar com a Go Daddy el 1999. El 2006, es van combinar els dos noms i la marca es va convertir en GoDaddy. GoDaddy és propietat d’un grup d’inversions privades, tot i que el fundador, Bob Parsons, continua sent el principal accionista individual.

SiteGround va ser fundada el 2004 i és una empresa privada amb seu central a Sofia, Bulgària, tot i que, com veureu més endavant a la revisió, té una presència mundial.

Compareu el rendiment de GoDaddy i SiteGround

Contents

Horaris i fiabilitat

Monitor d’horari

Horaris. L’horari és important. Quan el vostre lloc web no es pot veure perquè un servidor està a la baixa, perdreu els espectadors.

GoDaddy garanteix un temps de vida mínim del 99,9%. Si el lloc cau un 0,1% o més del 99,9% en un mes, se us abonarà el 5% de la quota d’allotjament d’aquest mes..

SiteGround té una garantia encara més forta per a un temps d’obtenció d’almenys el 99,9%. Si el lloc es situa entre el 99,9% i el 99%, obtindreu un mes d’allotjament gratuït; per cada 1% per sota del 99%, rebeu un mes addicional gratuït.

Rendiment. GoDaddy utilitza processadors Core i7 en els seus plans compartits, i Xeons en els seus VPS i plans dedicats. Els servidors SiteGround canvien perquè fa anys que no estan a la mateixa tecnologia. Quan es desenvolupin nous mètodes o una tecnologia més ràpida, SiteGround actualitzarà els seus centres de dades i no només per als usuaris nous. Fan una revisió completa quan actualitzen. En rares ocasions es parla de SiteGround que SiteGround utilitza Supercache per a tots els seus plans, no només ha gestionat WordPress hosting com la majoria de les empreses.

La prova d’un lloc allotjat a GoDaddy va produir un temps de càrrega de 2,91s, més ràpid que el 56% dels llocs provats amb Pingdom. Una prova d’un lloc SiteGround va donar lloc a un temps de càrrega de 1,2s, més ràpid que el 87% dels llocs provats.

Fiabilitat. GoDaddy posseeix el seu centre de dades principal a Phoenix, Arizona, i lloga altres dos centres d’Arizona a Mesa i Scottsdale. GoDaddy té altres centres de dades a Chicago, Los Angeles i Ashburn, Virginia. Un centre europeu es troba a Amsterdam, i un centre asiàtic a Singapur. Els centres de dades s’alimenten i es refreden amb una còpia de seguretat de redundància i dièsel.

SiteGround també disposa de centres de dades a tot el món per atendre millor els seus clients internacionals. Hi ha centres de dades a Chicago, Londres, Amsterdam i Singapur. Els centres de dades s’alimenten i es refreden amb una còpia de seguretat redundància i dièsel. El 2015, els servidors compartits es van actualitzar per utilitzar contenidors Linux, que agrupen servidors per accelerar l’accés i proporcionar més fiabilitat, i tots els plans es van canviar a SSD per a emmagatzematge, així com a bases de dades MySQL..

Opinió sobre el rendiment de GoDaddy i SiteGround

Tot i que es garanteixen hores de funcionament en ambdues, un gran nombre de clients de GoDaddy es queixen del temps d’aturada. SiteGround té una millor garantia de temps de vida i és molt més ràpid en temps de càrrega i resposta en les proves realitzades. També tenen un avantatge en la tecnologia a causa de la revisió completa quan es desenvolupen millors servidors.

Característiques de GoDaddy i SiteGround

Compareu les funcions clau

Comparats les principals característiques

Nota: Molts cops veureu la paraula “il·limitat” o “sense ajustar” en un pla de hosting. Heu de tenir en compte que això no vol dir “tot el que podeu utilitzar”, sinó que l’empresa que allotja “considera un ús raonable”.

Registre de dominis. Si bé els dos amfitrions són registradors de dominis, GoDaddy és el registre més gran del món amb més de 60 milions de dominis sota gestió. GoDaddy ofereix un any de registre de domini gratuït per al termini inicial quan el termini és de 12 mesos o més. SiteGround ofereix registre de domini gratuït durant un any també.

Constructor de llocs web. GoDaddy té la interfície d’arrossegament amb el seu Builder de llocs web, a partir d’un preu promocional d’1 $ al mes. SiteGround també proporciona gratuïtament un creador de llocs web d’interfície arrossegable amb Weebly Basic.

Bases de dades. En funció del pla escollit, GoDaddy ofereix de 10 a bases de dades il·limitades de MySQL. SiteGround té bases de dades il·limitades en tots els seus plans.

Comptes de correu electrònic. GoDaddy ofereix de 100 a 1.000 comptes amb 100 MB a 1 GB d’emmagatzematge, segons el vostre pla. SiteGround proporciona comptes de correu electrònic il·limitats i reenviament de correu electrònic en tots els seus plans.

WordPress Hosting. Tant GoDaddy com SiteGround ofereixen plans de WordPress gestionats. Els plans de WordPress gestionats normalment costen més que un pla compartit estàndard. Tanmateix, les còpies de seguretat i les actualitzacions estan realitzades per a tu, cosa que et permet centrar-te en l’important: el contingut del lloc.

GoDaddyGoDaddy té quatre plans. Són bàsics, que està limitat a un lloc, 25.000 visitants al mes i 10 GB d’emmagatzematge SSD. De luxe amb un sol lloc, 100.000 visitants i 15 GB d’emmagatzematge. Ultimate amb dos llocs, 400.000 visitants i 30 GB d’emmagatzematge SSD; i desenvolupador amb fins a 5 llocs, 800.000 visitants i 50 GB d’emmagatzematge SSD. Tots els plans inclouen un domini gratuït a l’hora de demanar un termini anual. Els dos primers nivells també tenen un certificat SSL gratuït durant un any i el pla Ultimate inclou SiteLock gratuït.

SiteGround.SiteGround té tres plans; Startup, que està limitat a un lloc i 10 GB d’emmagatzematge, GrowBig amb 20 GB d’emmagatzematge, i GoGeek amb 30 GB. Els plans GrowBig i GoGeek proporcionen llocs il·limitats, SSL gratuït durant un any i estat prioritari en els tiquets de suport. El pla de GoGeek afegeix Git i té menys usuaris per servidor. Els tres plans inclouen un domini gratuït, CDN gratuït, suport de WordPerfect i trànsit il·limitat. SiteGround no limita el nombre de visitants. En lloc d’això, SiteGround mesura l’ús de la CPU i es publiquen avisos sobre un ús excessiu.

Solució de comerç electrònic. Tant GoDaddy com SiteGround proporcionen carretes de compra gratuïtes a través dels seus instal·ladors cPanel, com Magneto, ZenCart, PrestaShop i altres. Els complements WP eCommerce, com ara WooCommerce, estan disponibles des dels amfitrions per a llocs de WordPress.

Còpies de seguretat. GoDaddy té un pla de recuperació i restauració del lloc per una quota mensual amb els seus plans compartits i còpies de seguretat diàries gratuïtes en WordPress, VPS i plans dedicats. SiteGround realitza còpies de seguretat diàries que es mantenen 30 dies i també recomana als usuaris fer les seves còpies de seguretat i emmagatzemar-les fora de lloc.

Seguretat de l’allotjament. GoDaddy fa exploracions i actua de forma proactiva contra les amenaces de DDoS, i proporciona el que anomena “CageFS”. CageFS us permet configurar privilegis d’usuari per limitar l’accés al contingut. GoDaddy proporciona SpamAssasin, a més de BoxTrapper, per al filtratge de correu electrònic.

Per al filtratge de correu electrònic, SiteGround també proporciona SpamAssasin. SiteGround té un programari personalitzat que pot aïllar els comptes que tinguin problemes. Això manté el vostre lloc protegit, encara que el lloc equivocat estigui al mateix servidor compartit. SiteGround també supervisa els servidors en temps real i el seu programari pot reaccionar automàticament a la majoria dels problemes sense intervenció humana.

GoDaddy proporciona SSL compartit gratuït per als seus plans, amb els millors nivells amb SSL privat. A tots els plans de nivell més baix de SiteGround se’ls proporciona un certificat SSL gratuït durant un any.

GoDaddy ofereix opcions de Windows o Linux per a tots els seus plans; SiteGround està estrictament basat en Linux.

Panell de control. SiteGround utilitza cPanel estàndard de la indústria. GoDaddy també utilitza cPanel, però ha realitzat algunes personalitzacions, cosa que pot resultar poc familiar per als usuaris habituals de cPanel.

Opinió sobre les funcions clau de GoDaddy i SiteGround

Les dues empreses d’allotjament ofereixen funcions per a les quals espereu pagar molt més. GoDaddy és el lloc personalitzat per al registre de dominis. SiteGround té millors funcions en els seus plans de WordPress, i la seva amplada de banda ilimitada, bases de dades i funció de correu electrònic per a tots els seus plans li permeten un avantatge per a empreses de mida mitjana i major i per a persones amb llocs d’alt trànsit..

Compareu els plans d’allotjament web i els preus de GoDaddy i SiteGround

Plans d’allotjament & Preu

Comparats plans de preus

Nota: Els preus canvien constantment, ja que les promocions solen dirigir-se en empreses de hosting per mantenir-se competitives. Els preus promocionals solen ser bons pel primer termini del servei, de manera que registrar-se per un termini més llarg significa un estalvi més elevat. Normalment, registrar-se per termes més llargs, independentment de les promocions en curs, significa que probablement hi hagi una aturada de preus.

GoDaddy. GoDaddy ofereix tres plans compartits tant en les opcions de Windows com de Linux, i les funcions són similars per a totes dues. Economia permet un lloc, amplada de banda il·limitada i 100 GB d’emmagatzematge, per 3,99 dòlars. Deluxe, a 4,99 dòlars mensuals, i Ultimate, a 7,99 dòlars mensuals, ofereixen llocs web il·limitats, amplada de banda il·limitada i emmagatzematge il·limitat. Tots els plans inclouen un any gratuït de registre de domini en un pla anual. Els comptes de correu electrònic estan limitats a 100, 500 i 1000, respectivament. El pla Ultimate afegeix un servei SSL gratuït durant un any.

SiteGround. SiteGround ofereix tres plans compartits. L’inici permet un lloc i 10 GB d’emmagatzematge. GrowBig i GoGeek ofereixen llocs web il·limitats, i 20 GB i 30 GB d’emmagatzematge, respectivament. Tots els plans inclouen un any gratuït de registre de domini, comptes de correu electrònic il·limitats, trànsit il·limitat, còpia de seguretat diària i CDN gratuït. Els plans GrowBig i GoGeek afegeixen un suport tècnic prioritari i un SSL gratuït durant un any. El pla GoGeek afegeix menys comptes per servidor, conformitat PCI i Git. Tot i que SiteGround no compta els visitants amb l’ús de l’ample de banda, sí que mesura l’ús de la CPU i emetrà un advertiment per a què consideri l’ús excessiu dels recursos de la CPU..

Allotjament de WordPress gestionat

GoGaddy. GoDaddy ofereix quatre plans, amb els dos inferiors limitats a un lloc, els dos primers amb 2 i cinc llocs permesos. GoDaddy limita els números de visitants al mes en funció del vostre pla i la quantitat d’emmagatzematge SSD varia segons el pla.

SiteGround: SiteGround compta amb visitants il·limitats i un emmagatzematge limitat en els seus tres plans. Els preus de GoDaddy són de 3,99 $, 4,49 $, 7,99 $ i 13,99 $, mentre que SiteGround té un preu similar a 3,95 $, 7,95 $ i 14,95 $..

VPS i allotjament de servidor dedicat GoDaddy ofereix més plans VPS, amb cinc plans per a Linux i cinc per a Windows: els plans de Windows costen uns 10 dòlars més al mes. SiteGround ofereix quatre plans VPS, amb preus superiors a GoDaddy. Els dos hostes ofereixen una configuració personalitzada dels plans. Els plans GoDaddy tenen una amplada de banda il·limitada, mentre que els plans SiteGround ofereixen 5 TB d’ample de banda.

SiteGround ofereix menys plans dedicats que GoDaddy i són molt més elevats en el seu preu. Els plans de Windows de GoDaddy tenen uns 30 dòlars més que els plans de Linux. Els plans dedicats de SiteGround tenen servidors més ràpids, però els seus plans permeten menys amplada de banda. Els plans de GoDaddy tenen una amplada de banda il·limitada.

Crèdits. GoDaddy ofereix diferents crèdits de màrqueting segons la vostra ubicació. SiteGround no té crèdits de màrqueting. Ambdós venen noms de domini, i tant SiteGround com GoDaddy proporcionen un any de registre gratuït per als nous registrats.

Garantia de devolució de diners GoDaddy i SiteGround ofereixen polítiques de devolució de preguntes sense preguntes. GoDaddy ofereix la garantia estàndard de 30 dies per a termes anuals i superiors. En el cas dels plans mensuals, el reemborsament complet de GoDaddy està limitat a 48 hores i es valorarà després. SiteGround té una garantia de devolució de 30 dies per a tots els seus plans. Si teniu el registre de domini gratuït a GoDaddy o a SiteGround, retindran la taxa de registre del domini de la devolució i mantindreu el nom de domini.

Opinió sobre preus de plans d’allotjament

Basat exclusivament en el preu, GoDaddy té l’avantatge. Els seus preus el fan adequat per al lloc o blog personal, o per a petites empreses. SiteGround té millors especificacions de servidor i emmagatzematge SSD per als seus plans, però té un emmagatzematge limitat en els seus plans compartits, cosa que pot dissuadir els clients amb llocs més grans.

Què fàcil d’utilitzar GoDaddy i SiteGround

Facilitat d’ús

Com és fàcil d’utilitzar la interfície

Panell de control. Tant GoDaddy com SiteGround utilitzen panells de control similars. La interfície gràfica fàcil d’utilitzar de cPanel és l’estàndard de la indústria i té la majoria de les funcions necessàries per administrar el vostre lloc web mitjançant icones fàcilment identificables. GoDaddy té la majoria de les funcions del cPanel habitual, però utilitza una interfície personalitzada. GoDaddy utilitza els estàndards de la indústria Plesk per als plans de Windows.

Instal·lador d’un clic. GoDaddy proporciona una instal·lació d’aplicacions d’un sol clic a centenars d’aplicacions a través del seu tauler de control. SiteGround també compta amb centenars d’aplicacions d’un sol clic a través de Softaculous. Ambdues tenen una instal·lació d’un WordPress de un clic.

Navegació per llocs web. Tant els llocs de GoDaddy com SiteGround proporcionen tota la informació que cal conèixer per conèixer els diferents plans. Ambdues ofereixen gràfics convenients per comparar els nivells dels seus plans. GoDaddy ofereix més productes a més d’allotjament, de manera que és una mica més confús navegar i les seves pàgines comporten un gran desplaçament.

Opinió sobre la facilitat d’ús

Els instal·ladors d’un clic són molt similars, tots dos ofereixen cPanel (tot i que el GoDaddy està modificat) i ambdós llocs web són fàcils d’utilitzar. Podeu trucar a aquest empat.

Suport de GoDaddy i SiteGround

Assistència tècnica i al client

Comparat amb suport d’usuari

A partir de les revisions dels clients, GoDaddy es considera millor que la mitjana. SiteGround també ofereix una excel·lent assistència basada en les ressenyes dels clients. Els estats de SiteGround esperen que els bitllets d’assistència són només de 10 minuts. Tots dos tenen personal de suport que es considera amable i coneixedor.

Tant GoDaddy com SiteGround tenen telèfon, correu electrònic i xat en viu les 24 hores. Tots dos tenen una àmplia base de coneixements amb tutorials i vídeos, i tots dos tenen un bloc. GoDaddy proporciona articles informatius a més del seu bloc al “GoDaddy Garage”.

Opinió sobre l’assistència a l’usuari

Tant GoDaddy com SiteGround proporcionen diversos mètodes de contacte, de manera que obtenir ajuda és fàcil. La majoria de clients que han comentat el suport de GoDaddy tenen una puntuació mitjana o inferior, mentre que les ressenyes de SiteGround expliquen una excel·lent assistència.

Opinions d'usuaris de GoDaddy i SiteGround

Opinions d’usuaris

Les revisions dels usuaris es van comparar

Nota: No utilitzeu mai les ressenyes dels clients com a única font principal o principal per decidir amb quin host anar. Tot i que, quan alguna cosa apareix constantment a les revisions dels clients, pot ser alguna cosa a considerar. Els comentaris els apassiona generalment les ressenyes, de manera que la majoria de clients que publiquen ressenyes tenen actituds positives negatives o fortes.

Opinions negatives sobre GoDaddy i SiteGround

GoDaddy. La majoria de les revisions negatives de GoDaddy es queixen de l’assistència al client, els límits estrictes establerts en alguns plans i els temps d’aturada.

SiteGround. La majoria de les revisions negatives de SiteGround es queixen de les polítiques de renovació automàtica i la falta d’avís abans de tancar un lloc per a consums de consum de CPU..

Opinions positives per a GoDaddy i SiteGround

GoDaddy.. Opinions positives dels clients de GoDaddy comenten els seus serveis de registre de dominis i els seus preus.

SiteGround. Les revisions positives dels clients de SiteGround elogien la rapidesa i la facilitat de suport i la fiabilitat.

Opinió sobre les opinions dels usuaris

Les revisions indiquen que GoDaddy sembla concentrar-se en ser un registrador de dominis i el fet d’allotjament és una reflexió posterior. En general, hi ha més comentaris positius de clients de SiteGround.

Conclusió sobre la comparació de GoDaddy i SiteGround

Quin allotjament és el que més us convé?

Elecció de la millor plataforma

Ambdues empreses de hosting tenen els seus bons punts i desavantatges.

Motius per triar SiteGround per GoDaddy:

 • Seguretat
 • Tots els plans utilitzen caché
 • CDN gratuït

Motius per triar GoDaddy a través de SiteGround:

 • Baixar els preus
 • Ven diversos productes web a més d’hostatge
 • Opcions de Linux i Windows per a tots els plans

GoDaddy pot ser el més adequat per a principiants, ja que tot el relacionat amb el web, des del nom de domini fins a SSL, serveis de màrqueting i SEO i la comptabilitat en línia, es pot obtenir d’un lloc. Els administradors més experimentats poden trobar GoDaddy massa limitat.

SiteGround també limita l’emmagatzematge en els seus plans, cosa que podria ser un problema, però s’adapta a les empreses de mida petita i mitjana, especialment amb els seus plans de WordPress gestionats.

Una alternativa a tenir en compte a l’hora d’anar a comprar un host web és InMotion Hosting, els seus plans de WordPress gestionats són menys costosos i més ràpids que els plans GoDaddy o SiteGround. InMotion ofereix una garantia de devolució de 90 dies, en comparació amb les garanties de 30 dies de GoDaddy i SiteGround.

Tens alguna pregunta sobre GoDaddy o SiteGround? Quines han estat les vostres experiències amb l’allotjament web? Deixa els teus comentaris i fes-nos-ho saber.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map