GoDaddy vs. FatCow: Quin hauria d’utilitzar?

Heu intentat evitar tota la confusió i trobar una empresa d’allotjament web que sigui adequada per als vostres llocs web? A continuació, es mostra una comparació individualitzada de dues empreses que han estat des de la dècada de 1990: GoDaddy va començar el 1997, FatCow el 1998.


GoDaddy és un registrador de domini molt conegut, però també acull 13 milions de clients. L’objectiu de FatCow és centrar les coses senzilles per al client mitjançant l’eliminació del que anomenen “tecno-balbable”. Tant GoDaddy com FatCow han compartit hosting, gestionat WordPress, VPS i plans dedicats al servidor. GoDaddy ofereix opcions de Linux i Windows per a tots els plans; FatCow està basat en Linux. GoDaddy i FatCow ofereixen allotjament compartit, hosting de WordPress gestionat i VPS i plans de servidor dedicats. Arvixe té opcions de Linux i Windows, mentre que iPage només és de Linux.

GoDaddy ha obtingut nombrosos premis “el millor dels” i ha obtingut notorietat per les seves controvertides campanyes publicitàries. El 2012, va rebre el nom de Fortune 100 “Millor empresa per treballar”. FatCow també ha guanyat nombrosos premis, tot i que la majoria dels “millors” honors es van atorgar a principis de la meitat dels anys 2000.

GoDaddy va començar el 1997, Go Daddy el 1999 i es va convertir en GoDaddy el 2006 (es van combinar els dos noms), GoDaddy és propietat d’un grup d’inversions privades, tot i que el fundador Bob Parsons continua sent el principal accionista. FatCow va ser comprada per Endurance International Group (EIG) el 2007.

EIG és propietària de moltes empreses d’allotjament web, però les opera sota els seus propis noms originals. Tot i que no són clons, són semblants i, si heu tingut algun problema amb un host propietat d’EIG, és possible que tingueu els mateixos problemes amb un altre host propietat d’EIG.

Compareu el rendiment de GoDaddy i FatCow

Contents

Horaris i fiabilitat

Monitor d’horari

Horaris. L’horari d’obra és una de les coses més importants que pot oferir un host web. Si els servidors estan a la baixa, el vostre lloc és aturat i perdreu espectadors i clients. GoDaddy garanteix un temps de vida mínim del 99,9%. Si el lloc cau un 0,1% o més del 99,9% en un mes, se us abonarà el 5% de la quota d’allotjament d’aquest mes. FatCow no ofereix una garantia de temps de vida.

Rendiment. GoDaddy utilitza processadors Core i7 en els seus plans compartits, i Xeons en els seus VPS i plans dedicats. FatCow utilitza l’emmagatzematge SSD en el seu pla de WordPress Essentials.

La prova d’un lloc allotjat a GoDaddy va produir un temps de càrrega de 2,91s, més ràpid que el 56% dels llocs provats amb Pingdom. Un lloc FatCow comparable carregat en 2,54, més ràpid que el 62% dels llocs provats.

Fiabilitat. GoDaddy té un centre de dades que té a Phoenix, Arizona, i lloga altres dos centres d’Arizona a Mesa i Scottsdale. GoDaddy té altres centres de dades a Chicago, Los Angeles i Ashburn, Virginia. Un centre europeu es troba a Amsterdam i un centre asiàtic a Singapur. Els centres de dades s’alimenten i es refreden amb una còpia de seguretat de redundància i dièsel.

FatCow utilitza dos centres de dades a la zona de Boston, Massachusetts. Els centres de dades tenen un control de vigilància 24 hores al dia per seguretat i gestió. També són plenament redundants i fiables amb connexions a Internet redundants. Els servidors del centre de dades són equilibrats de càrrega i utilitzen clústers NetApp, que millora la velocitat i la fiabilitat.

Opinió sobre el rendiment de GoDaddy i FatCow

FatCow no té una garantia de temps de vida, cosa que pot ser una preocupació, tot i que FatCow és lleugerament més ràpid que GoDaddy en el temps de càrrega i resposta de prova..

Característiques de GoDaddy i FatCow

Compareu les funcions clau

Comparats les principals característiques

Nota: Malauradament, tot i que són paraules populars amb empreses d’allotjament web, “Il·limitat” o “no modificat” no significa “tot el que podeu utilitzar”. En lloc d’això, es refereix a allò que l’empresa d’allotjament “considera un ús raonable”.

Registre de dominis. Si bé els dos amfitrions són registradors de dominis, GoDaddy és el registre més gran de la indústria amb més de 60 milions de dominis sota gestió. GoDaddy ofereix un any de registre de domini gratuït per al termini inicial quan el termini és de 12 mesos o més.

FatCow també ofereix un registre de domini gratuït durant un any i una transferència de domini gratuïta si esteu registrats a un altre lloc i voleu traslladar-lo a FatCow.

Constructor de llocs web. GoDaddy té Website Builder, que té una interfície arrossegable, a partir d’un preu promocional d’1 $ al mes. FatCow ofereix Weebly Basic gratuït, que està limitat a llocs web de cinc pàgines. La versió Pro està disponible per un suplement.

Bases de dades. En funció del pla escollit, GoDaddy ofereix de 10 a bases de dades il·limitades de MySQL. FatCow té bases de dades MySQL il·limitades en tots els seus plans.

Comptes de correu electrònic. GoDaddy ofereix de 100 a 1.000 comptes amb 100 MB a 1 GB d’emmagatzematge, segons el vostre pla. FatCow proporciona comptes de correu electrònic il·limitats i reenviament de correu electrònic en tots els seus plans.

WordPress Hosting. GoDaddy i FatCow ofereixen plans de WordPress gestionats. Tot i que els plans de WordPress gestionats solen costar una mica més, la vessant tècnica, com ara l’actualització i el programari de remenat, l’ofereix l’amfitrió, deixant-lo concentrat en el contingut del vostre lloc..

GoDaddyGoDaddy té quatre plans de WordPress. El bàsic, que està limitat a un lloc, 25.000 visitants al mes i 10 GB d’emmagatzematge SSD. De luxe amb un sol lloc, 100.000 visitants i 15 GB d’emmagatzematge. Ultimate amb dos llocs, 400.000 visitants i 30 GB d’emmagatzematge SSD; i desenvolupador amb fins a 5 llocs, 800.000 visitants i 50 GB d’emmagatzematge SSD. Tots els plans inclouen un domini gratuït a l’hora de demanar un termini anual. Els dos primers nivells també tenen un certificat SSL gratuït durant un any i el pla Ultimate inclou SiteLock gratuït.

FatCow.FatCow té dos plans de WordPress, Starter i Essential. Tots dos tenen un emmagatzematge il·limitat, un nombre il·limitat de llocs i un ample de banda il·limitat. Les principals diferències són que l’emmagatzematge Essential és SSD (Starter no ho és) i Essential ha millorat la seguretat inclosa.

Solució de comerç electrònic. GoDaddy ofereix carros de compra gratuïts, com ara Magneto, ZenCart, PrestaShop i altres, a través del tauler de control. FatCow ofereix ShopSite Basic de forma gratuïta i plans més avançats de ShopSite per tarifes addicionals mensuals.

Còpies de seguretat. GoDaddy té un pla de recuperació i restauració del lloc per una quota mensual amb els seus plans compartits i còpies de seguretat diàries gratuïtes en WordPress, VPS i plans dedicats. FatCow fa còpies de seguretat diàries del servidor. Per un suplement addicional, ofereixen còpies de seguretat i restauració del lloc, que fa còpies de seguretat automàtiques i permet restaurar-los a nivell de fitxer..

Seguretat de l’allotjament. GoDaddy escaneja i actua de forma proactiva contra les amenaces de DDoS i proporciona el que s’anomena “CageFS”. CageFS us permet configurar privilegis d’usuari per limitar l’accés al contingut. GoDaddy proporciona SpamAssasin, a més de BoxTrapper, per al filtratge de correu electrònic. FatCow també té un filtratge de correu brossa per correu electrònic.

FatCow ofereix SSL compartit gratuït i es pot comprar SSL privat. GoDaddy proporciona SSL compartit gratuït per als seus plans, amb els millors nivells amb SSL privat.

GoDaddy ofereix opcions de Windows o Linux per a tots els seus plans; FatCow està basat en Linux.

Panell de control. GoDaddy utilitza cPanel, però ha fet una mica de personalització, cosa que pot fer que sigui poc familiar per als usuaris habituals de cPanel. FatCow utilitza vDeck. L’última versió 4 l’ha fet més potent, però no tenir cPanel pot ser un problema a l’hora de transferir el vostre lloc si canvieu d’amfitrió després..

Verd. FatCow utilitza energia eòlica per aconseguir el 100% de la seva potència. Si voleu anunciar el fet, FatCow subministra insígnies per posar al vostre lloc web.

Extres. A més dels plans d’allotjament, GoDaddy també ofereix serveis de SEO, màrqueting en línia i disseny de tarifes. Tant GoDaddy com FatCow tenen plans de revenda i programes d’afiliació. FatCow proporciona 100 crèdits publicitaris a Bing / Yahoo i 100 $ a Google AdWords.

Opinió sobre les funcions clau de GoDaddy i FatCow

GoDaddy és el lloc exclusiu de la indústria per al registre de dominis, però l’ample de banda, les bases de dades i la funció de correu electrònic il·limitades de FatCow per a tots els seus plans l’ofereixen avantatge i FatCow afirma que es centra en les petites empreses. No obstant això, GoDaddy té millors característiques de seguretat i utilitza el estàndard de la indústria cPanel.

Compareu els plans d’allotjament web i els preus de GoDaddy i FatCow

Plans d’allotjament & Preu

Comparats plans de preus

Nota: Per mantenir-se competitius, les promocions especials de preus són habituals a la indústria. El preu aquí és el que s’oferia en el moment d’aquesta comparació. Heu de tenir en compte que els preus promocionals només són bons per al primer termini i els preus de renovació solen ser molt més elevats, de manera que inscriure’s a un termini més llarg significa un millor estalvi. De fet, registrar-se a terminis més llargs, independentment de les promocions en curs, sol provocar una aturada de preus.

Allotjament web compartit

GoDaddy. GoDaddy ofereix sis plans compartits: tres per a Windows i tres per a servidors Linux. Economia permet un lloc, amplada de banda il·limitada i 100 GB d’emmagatzematge, per 3,99 dòlars. Deluxe, a 4,99 dòlars mensuals, i Ultimate, a 7,99 dòlars mensuals, ofereixen llocs web il·limitats, amplada de banda il·limitada i emmagatzematge il·limitat. Tots els plans inclouen un any gratuït de registre de domini en un pla anual. Els comptes de correu electrònic estan limitats a 100, 500 i 1000, respectivament. El pla Ultimate afegeix un certificat SSL gratuït durant un any.

FatCow. FatCow opina que simplement és millor. Ofereixen un pla compartit per 49 dòlars anuals (els preus de renovació són gairebé tres vegades més). Ve amb un registre de domini gratuït durant un any. Disposa d’amplada de banda il·limitada, correu electrònic, bases de dades MySQL i emmagatzematge.

Allotjament de WordPress gestionat GoDaddy ofereix quatre plans. Permet un lloc als dos nivells inferiors, mentre que el nivell superior permet cinc llocs web. GoDaddy limita els números de visitants al mes en funció del vostre pla i la quantitat d’emmagatzematge SSD varia segons el pla. Els preus de GoDaddy són de 3,99 dòlars, 4,49 dòlars, 7,99 dòlars i 13,99 dòlars al mes. FatCow ofereix dos plans, amb un emmagatzematge il·limitat i amplada de banda. L’entrada és de 3,75 dòlars al mes, i Essentials és de 6,95 dòlars al mes; la diferència principal és la velocitat i les funcions de seguretat són millors per al pla Essentials.

VPS i allotjament de servidor dedicat GoDaddy ofereix més plans VPS, amb cinc plans per a Linux i cinc per a Windows: els plans de Windows costen uns 10 dòlars més al mes. Els plans GoDaddy ofereixen una amplada de banda il·limitada i una capacitat d’emmagatzematge de 40 GB a 250 GB (segons el nivell). FatCow ofereix tres plans, amb un preu lleugerament inferior al preu de GoDaddy per funcions similars. Tanmateix, els plans de FatCow tenen una amplada de banda i un emmagatzematge limitat.

GoDaddy també ofereix cinc plans dedicats per a Linux i 5 per a Windows. Els plans de Windows de GoDaddy tenen uns 30 dòlars més que els plans de Linux. Els plans dedicats de GoDaddy tenen una amplada de banda il·limitada. FatCow té tres ofertes especialitzades. Els plans de FatCow tenen un preu lleugerament inferior al de GoDaddy, però tenen menys emmagatzematge i una amplada de banda limitada.

Crèdits GoDaddy ofereix diferents crèdits de màrqueting segons la vostra ubicació. FatCow proporciona màrqueting gratuït amb un crèdit de 100 dòlars per Bing / Yahoo i 100 dòlars per a Google AdWords. Tots dos venen noms de domini, i tant FatCow com GoDaddy proporcionen un any de registre gratuït per als nous comptes.

Garantia de devolució de diners: GoDaddy i FatCow ofereixen garanties de devolució. GoDaddy ofereix la garantia estàndard de 30 dies per a termes anuals i superiors. En el cas dels plans mensuals, el reemborsament complet de GoDaddy està limitat a 48 hores i es valorarà després. FatCow té una garantia estàndard de 30 dies (si es compra amb targeta de crèdit). Si teniu el registre de domini gratuït a GoDaddy o FatCow, retindran la taxa de registre del domini de la devolució i mantindreu el nom de domini.

Opinió sobre preus de plans d’allotjament

Al preu promocional, FatCow té un avantatge en els preus. Fins i tot a preus de renovació, el pla de FatCow és inferior al dels plans similars de GoDaddy (però només lleugerament). Tanmateix, si no us importa les funcions limitades, GoDaddy ofereix una selecció de nivells a menys del pla únic de FatCow. Els usuaris de Window haurien de triar GoDaddy, ja que FatCow només és Linux.

Què fàcil d’utilitzar GoDaddy i FatCow

Facilitat d’ús

Com és fàcil d’utilitzar la interfície

Panell de control. GoDaddy i FatCow utilitzen panells de control diferents. GoDaddy utilitza cPanel, però modifica una mica la interfície. La interfície fàcil d’utilitzar de cPanel és l’estàndard de la indústria i té la majoria de les funcions necessàries per administrar el vostre lloc web. Per als seus plans de Windows, GoDaddy utilitza Plesk. FatCow proporciona el vDeck menys utilitzat, que també està basat en icones, però més eficient. També és personalitzable.

Instal·lador d’un clic. GoDaddy ofereix una instal·lació d’aplicacions d’un sol clic a centenars d’aplicacions mitjançant cPanel. FatCow proporciona la instal·lació d’un clic d’unes aplicacions a través de MOJO Marketplace. Ambdues tenen una instal·lació d’un WordPress de un clic.

Navegació per llocs web. Tant els llocs de GoDaddy com el de FatCow proporcionen la informació que necessiteu per triar plans que s’adaptin a les vostres necessitats. GoDaddy ofereix més productes a més d’allotjament, de manera que és una mica més confús navegar i les seves pàgines comporten un gran desplaçament. La pàgina d’inici de GoDaddy té un registre de domini més que d’allotjament. FatCow és senzill amb el seu tema relacionat amb les vaques, però la informació és clarament presentada i fàcil de trobar.

Opinió sobre la facilitat d’ús

Tant FatCow com GoDaddy tenen els seus avantatges aquí. FatCow facilita l’elecció d’un pla d’allotjament compartit: només hi ha un pla. GoDaddy, però, us ofereix opcions de preu més baix (encara que amb menys funcions). El tauler de control de GoDaddy es basa en l’estàndard cPanel de la indústria. El lloc web de FatCow és més fàcil de navegar.

Suport de GoDaddy i FatCow

Assistència tècnica i al client

Comparat amb suport d’usuari

En funció de les ressenyes dels clients, s’hauria de considerar GoDaddy no millor que la mitjana. FatCow es compromet a tenir una assistència de gran qualitat i afirma que, si no compleixen les seves promeses, rebràs un mes d’allotjament gratuït. Tots dos tenen personal de suport que es considera amable i coneixedor.

Tant GoDaddy com FatCow disposen de telèfon, correu electrònic i xat en directe 24 hores / 7, així com bases de coneixement àmplies. GoDaddy proporciona articles informatius a més del seu bloc al “GoDaddy Garage”. FatCow té un directori comunitari que enumera els llocs web allotjats a FatCow, per gènere. Tant GoDaddy com FatCow tenen un bloc (tot i que l’última entrada de FatCow va ser a l’octubre del 2015).

Opinió sobre l’assistència a l’usuari

Totes dues ofereixen molts mètodes de contacte, de manera que obtenir ajuda és fàcil. La majoria de clients que comenten, el suport de GoDaddy té una puntuació mitjana. Tot i això, qualsevol de les empreses proporcionaria un suport i un servei adequat al client.

Opinions d'usuaris de GoDaddy i FatCow

Opinions d’usuaris

Les revisions dels usuaris es van comparar

Nota: No utilitzeu mai les revisions com a únic factor determinant per escollir un amfitrió. Tanmateix, si alguna cosa contempla constantment les revisions dels clients, pot ser que sigui necessari investigar-la. Tingueu en compte que els que es dediquen a escriure ressenyes són generalment els apassionats del client, de manera que la majoria de les ressenyes són molt negatives o fortament positives.

Opinions negatives sobre GoDaddy i FatCow

GoDaddy.. La majoria de les ressenyes negatives de GoDaddy es refereixen a una mala atenció al client, a les restriccions estrictes en alguns plans i als temps d’inactivitat.

FatCow. FatCow ha obtingut crítiques negatives sobre la manera de manejar l’ús excessiu dels plans compartits. Els clients consideren que hi hauria una major transparència sobre el que provoca les suspensions.

Opinions positives sobre GoDaddy i FatCow

GoDaddy.. Opinions positives dels clients de GoDaddy comenten els seus serveis de registre de dominis i els seus preus d’allotjament.

FatCow. FatCow obté comentaris positius per part dels clients pel seu servei i la senzillesa del seu allotjament d’un sol pla.

Opinió sobre les opinions dels usuaris

Les opinions semblen demostrar que GoDaddy es concentra en ser un registrador de dominis i que l’allotjament de llocs web és una reflexió posterior. FatCow obté la seva bona part de ressenyes negatives, però la majoria sembla ser més positiva. Basat només en les ressenyes, es podrien considerar lleugerament per sobre de la mitjana en allotjament web.

Conclusió sobre la comparació de GoDaddy i FatCow

Quin allotjament és el que més us convé?

Elecció de la millor plataforma

Hi ha avantatges i contres per a totes dues empreses d’allotjament.

Motius per triar FatCow per GoDaddy:

 • Simplicitat per escollir un pla
 • Funcions més il·limitades en els plans
 • Emmagatzematge SSD al pla de WordPress Essentials
 • Baixar els preus

Motius per triar GoDaddy per FatCow:

 • Ven diversos productes web a més d’hostatge
 • Opcions de Linux i Windows per a tots els plans
 • Més nivells per a més opcions en plans
 • Indústria cPanel estàndard (tot i que modificada)
 • No pertany a EIG (cosa que pot ser un factor per a alguns)

GoDaddy pot ser el més adequat per a principiants, ja que tot el relacionat amb el web, des del nom de domini a SSL, serveis de màrqueting i SEO i la comptabilitat en línia, es pot obtenir d’un lloc..

FatCow ofereix la simplicitat d’un o dos plans, cosa que facilita l’elecció. Les petites empreses tindran l’ample de banda i l’emmagatzematge il·limitats de FatCow atractius.

Si creieu que podreu transferir hostes en el futur, el cPanel de GoDaddy us facilitarà el transport a més empreses que el vDeck de FatCow.

Si necessiteu servidors de Windows, GoDaddy és l’única opció entre aquests dos, ja que FatCow només ofereix plans de Linux.

Hi ha, per descomptat, altres alternatives a investigar quan es cerca un amfitrió web. InMotion Hosting ofereix una de les millors garanties de devolució de la indústria: garanties de devolució de 90 dies, en comparació amb les garanties de 30 dies de GoDaddy i FatCow.

Per a aquells que no els importa gastar només uns dòlars més que allotjament en pressupost per obtenir funcions premium i alguns dels temps de càrrega i resposta més ràpids, SiteGround és una empresa d’acollida que val la pena consultar.

Tens alguna pregunta sobre GoDaddy o FatCow? Quines han estat les vostres experiències amb l’allotjament web? Deixa els teus comentaris i fes-nos-ho saber.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map