GoDaddy vs DreamHost: quin amfitrió web heu de triar?

Aquesta comparació, una per una, s’està fent perquè pugueu reduir més fàcilment la confusió i trobar l’empresa d’allotjament web que s’adapti a les vostres necessitats. Vegem dos que han estat en negoci des de finals dels anys 90: GoDaddy i DreamHost.


GoDaddy té prop de 13 milions de clients, i DreamHost compta amb més d’1,5 milions de llocs. Tant GoDaddy com DreamHost ofereixen allotjament compartit, WordPress, VPS gestionat i plans de servidor dedicats. GoDaddy ofereix opcions de Linux i Windows per a tots els plans, mentre que DreamHost té plans basats en Linux.

GoDaddy va ser nomenat com a “Millor empresa per treballar” de Fortune 100 el 2012, ha guanyat nombrosos premis “els millors” i ha obtingut notorietat per les seves controvertides campanyes publicitàries. DreamHost també ha guanyat nombrosos premis, inclòs el “Premi a la millor empresa de negocis” de PCMag el 2014 i el 2015

GoDaddy va començar el 1997 com a Jomax Technologies i va ser rebrandinat com a Go Daddy el 1999. El 2006, es van combinar els dos noms i la marca es va convertir en GoDaddy. Un grup d’inversions privades és propietari de GoDaddy. Tot i això, Bob Parsons, el fundador, continua sent el principal accionista individual. DreamHost va ser iniciat per quatre estudiants universitaris el 1997, i encara és propietat privada, amb seu a Los Angeles, Califòrnia.

Compareu el rendiment de GoDaddy i DreamHost

Contents

Horaris i fiabilitat

Monitor d’horari

Horaris. Una de les coses més importants que hauria de proporcionar una empresa d’allotjament web és la durada del temps. Quan els servidors estan a la baixa, el vostre lloc no es pot veure i perdeu espectadors i clients. GoDaddy garanteix un temps de vida mínim del 99,9%. Si el lloc cau un 0,1% o més del 99,9% en un mes, se us abonarà el 5% de la quota d’allotjament d’aquest mes. DreamHost ofereix una garantia de servei d’operació lleugerament millor al 100%, amb devolucions d’un dia d’allotjament per a cada hora d’ininterrupció, un cop s’hagi notificat el problema..

Rendiment. GoDaddy utilitza processadors Core i7 en els seus plans compartits, i Xeons en els seus VPS i plans dedicats. DreamHost utilitza processadors AMD i emmagatzematge SSD.

La prova d’un lloc allotjat a GoDaddy va produir un temps de càrrega de 2,91s, més ràpid que el 56% dels llocs provats amb Pingdom. Un lloc DreamHost comparable carregat en 2.10, més ràpid que el 70% dels llocs provats.

Fiabilitat. GoDaddy té un centre de dades que posseeix a Phoenix, Arizona, i lloga altres dos centres d’Arizona a Mesa i Scottsdale. GoDaddy té altres centres de dades a Chicago, Los Angeles i Ashburn, Virginia. Les necessitats internacionals es compleixen amb un centre europeu a Amsterdam i un centre asiàtic situat a Singapur. Els centres de dades s’alimenten i es refreden amb una còpia de seguretat de redundància i dièsel.

DreamHost compta amb centres de dades a Los Angeles i Irvine, Califòrnia, Portland, Oregon i Ashburn, Virginia. Els plans són consolidar els centres de dades de Califòrnia al Portland Center. En els centres de dades DreamHost hi ha una redundància de potència i refrigeració i seguretat 24 hores / 7.

Opinió sobre GoDaddy i DreamHost Performance

DreamHost té una garantia de funcionament una mica millor i temps de càrrega i resposta més ràpids que GoDaddy a les proves.

Característiques de GoDaddy i DreamHost

Compareu les funcions clau

Comparats les principals característiques

Nota: “Il·limitat” o “sense ajustar” són paraules populars amb les empreses d’allotjament web. Malauradament, no vol dir el que penses: “tot el que pots fer servir”. En lloc d’això, es refereix a allò que l’empresa d’allotjament “considera un ús raonable”.

Registre de dominis. Si bé els dos amfitrions són registradors de dominis, GoDaddy és el registre més gran del món amb més de 60 milions de dominis sota gestió. GoDaddy ofereix un any de registre de domini gratuït per al termini inicial quan el termini és de 12 mesos o més. DreamHost també ofereix un registre de domini gratuït durant un any.

Constructor de llocs web. GoDaddy té la interfície d’arrossegament amb el seu Builder de llocs web, a partir d’un preu promocional d’1 $ al mes. DreamHost no té un creador de llocs web integrat en els seus plans.

Bases de dades. En funció del pla escollit, GoDaddy ofereix de 10 a bases de dades il·limitades de MySQL. DreamHost té bases de dades il·limitades en tots els seus plans.

Comptes de correu electrònic. GoDaddy ofereix de 100 a 1.000 comptes amb 100 MB a 1 GB d’emmagatzematge, segons el vostre pla. DreamHost proporciona comptes de correu electrònic il·limitats i reenviament de correu electrònic en tots els seus plans.

WordPress Hosting. Tant GoDaddy com DreamHost ofereixen plans de WordPress gestionats. A WordPress gestionat, les còpies de seguretat i les actualitzacions del vostre lloc es realitzen per a vosaltres, cosa que us permet centrar-vos en l’important: crear el contingut del vostre lloc..

GoDaddy.GoDaddy té quatre plans de WordPress. El pla bàsic, que està limitat a un lloc, 25.000 visitants al mes i 10 GB d’emmagatzematge SSD. Pla de luxe, amb un lloc, 100.000 visitants i 15 GB d’emmagatzematge. Pla final, amb dos llocs, 400.000 visitants i 30 GB d’emmagatzematge SSD. Pla de desenvolupador, amb fins a 5 llocs, 800.000 visitants i 50 GB d’emmagatzematge SSD. Totes inclouen un domini gratuït en demanar un termini anual. Els dos primers nivells també tenen un certificat SSL gratuït durant un any i el pla Ultimate inclou SiteLock gratuït.

DreamHost DreamHost ofereix un pla de WordPress gestionat que ofereix velocitat i valor. Està allotjat en VPS i inclou 30 GB d’emmagatzematge SSD, SSL gratuït, caché, allotjament independent per a la base de dades MySQL, visitants il·limitats i sense límits en els complements.

Solució de comerç electrònic. GoDaddy i DreamHost ofereixen carros de compra gratuïts, com Magneto, ZenCart, PrestaShop i altres, a través del tauler de control. DreamHost també dóna suport a Café Commerce, un fabricant de llocs de comerç electrònic comercial. Els complements de botigues de WordPress, com ara WooCommerce, estan disponibles a tots dos amfitrions per a llocs de WordPress.

Còpies de seguretat. GoDaddy té un pla de recuperació i restauració del lloc per una quota mensual amb els seus plans compartits i còpies de seguretat diàries gratuïtes en WordPress, VPS i plans dedicats. La política de DreamHost prohibeix emmagatzemar les còpies de seguretat del lloc al servidor en els seus plans compartits: les còpies de seguretat es poden descarregar del servidor amfitrió tan aviat com sigui possible després que es facin. Les dades i les bases de dades del lloc web es fan una còpia de seguretat automàtica, però no hi ha garanties de seguretat.

Seguretat de l’allotjament. GoDaddy fa exploracions i actua de forma proactiva contra les amenaces de DDoS, i proporciona el que anomena “CageFS”. CageFS us permet configurar privilegis d’usuari per limitar l’accés al contingut. GoDaddy proporciona SpamAssasin, a més de BoxTrapper, per al filtratge de correu electrònic. DreamHost proporciona anti-spam per al seu correu electrònic amb Spamhaus i proporciona protecció DDoS a través dels serveis d’Arbor Networks.

GoDaddy proporciona SSL compartit gratuït per als seus plans, amb els millors nivells amb SSL privat. DreamHost ofereix SSL amb Xifren els seus plans.

GoDaddy ofereix opcions de Windows o Linux per a tots els seus plans; DreamHost només està basat en Linux.

Panell de control. GoDaddy utilitza cPanel, però ha fet una mica de personalització, cosa que pot fer que sigui poc familiar per als usuaris habituals de cPanel. DreamHost utilitza un tauler de control propietari. És ric en funcions, però qualsevol persona amb experiència en cPanel pot resultar confusa al principi.

Verd. DreamHost compra crèdits d’energia renovable i assegura que la seva petjada és neutra en el carboni.

Extres. A més dels plans d’allotjament, GoDaddy també ofereix serveis de SEO, màrqueting en línia i disseny de despeses addicionals. GoDaddy també té plans de distribuïdors. Tant GoDaddy com DreamHost tenen programes d’afiliació. DreamHost també proporciona crèdit publicitari de 100 dòlars a Bing / Yahoo.

Opinió sobre les funcions clau de GoDaddy i DreamHost

GoDaddy pot ser el lloc principal del registre del domini, però l’amplada de banda, les bases de dades i la funció de correu electrònic il·limitades de DreamHost per a tots els seus plans li donen un avantatge per a empreses de mida mitjana i major i per a individus amb llocs d’alt trànsit. DreamHost també simplifica WordPress gestionat amb un pla amb funcions iguals o millors, els plans de GoDaddy. GoDaddy té una avantatge per a aquells que necessiten Windows, ja que DreamHost només és Linux.

Compareu els plans d’allotjament web i els preus de GoDaddy i DreamHost

Plans d’allotjament & Preu

Comparats plans de preus

Nota: La fixació de preus per a empreses d’allotjament web és un objectiu en moviment. Per mantenir-se competitius, s’ofereixen promocions especials durant tot l’any. El preu aquí és el que s’oferia en el moment d’aquesta comparació. Heu de tenir en compte que els preus promocionals només són bons per al primer període de servei, de manera que registrar-vos a un termini més llarg significa un estalvi més elevat. Normalment, registrar-se per termes més llargs, independentment de les promocions en curs, significa que probablement hi hagi una aturada de preus.

Allotjament web compartit.

GoDaddy. GoDaddy ofereix tres plans compartits tant en les seves opcions de Windows com de Linux. Economia permet un lloc, amplada de banda il·limitada i 100 GB d’emmagatzematge, per 3,99 dòlars. Deluxe, a 4,99 dòlars mensuals, i Ultimate, a 7,99 dòlars mensuals, ofereixen llocs web il·limitats, amplada de banda il·limitada i emmagatzematge il·limitat. Tots els plans inclouen un any gratuït de registre de domini en un pla anual. Els comptes de correu electrònic estan limitats a 100, 500 i 1000, respectivament. El pla Ultimate afegeix un certificat SSL gratuït durant un any.

DreamHost. DreamHost ho fa senzill amb un pla compartit. El pla inclou amb tot il·limitat: emmagatzematge il·limitat, amplada de banda il·limitada, comptes de correu electrònic il·limitats i dominis il·limitats. Per un període de tres anys, el preu és de 7,99 dòlars al mes. El registre inclou un registre de domini gratuït durant un any, així com un SSL gratuït. Hi ha disponible una IP dedicada per una quota mensual addicional de 5,95 dòlars.

Allotjament de WordPress gestionat

GoDaddy. GoDaddy ofereix quatre plans. Els dos més baixos permeten un lloc web, mentre que el costat superior permet dos llocs, i el nivell superior permet 5. GoDaddy limita els números de visitants al mes en funció del vostre pla i la quantitat d’emmagatzematge SSD varia segons el pla. Els preus de GoDaddy són de 3,99 dòlars, 4,49 dòlars, 7,99 dòlars i 13,99 dòlars al mes.

DreamHost. DreamHost té un pla de 19,95 dòlars al mes, per la qual cosa és lleugerament superior al nivell superior de GoDaddy. Tanmateix, el pla de WordPress de DreamHost inclou una IP dedicada, utilitza una infraestructura SSD, permet visitants il·limitats al mes i es troba en servidors VPS. Està restringit a un lloc i a una base de dades MySQL.

VPS i allotjament de servidor dedicat. GoDaddy ofereix més plans VPS, amb cinc plans per a Linux i cinc per a Windows: els plans de Windows costen uns 10 dòlars més al mes. Els plans GoDaddy ofereixen una amplada de banda il·limitada i una capacitat d’emmagatzematge de 40 GB a 250 GB (segons el nivell). DreamHost ofereix quatre plans, amb un preu molt proper al preu de GoDaddy per funcions similars. Tanmateix, els plans de DreamHost ofereixen un ample de banda il·limitat i un emmagatzematge SSD il·limitat.

DreamHost ofereix un pla dedicat que es pot personalitzar amb despeses mensuals addicionals. GoDaddy ofereix cinc plans dedicats per a Linux i 5 per a Windows. Els plans de Windows de GoDaddy tenen uns 30 dòlars més que els plans de Linux. Els plans de GoDaddy i el pla de DreamHost tenen una amplada de banda il·limitada.

Crèdits. GoDaddy ofereix diferents crèdits de màrqueting segons la vostra ubicació. DreamHost ofereix màrqueting gratuït amb un crèdit de 100 dòlars per Bing / Yahoo. Ambdós venen noms de domini, i DreamHost i GoDaddy proporcionen un any gratuït de registre per als nous registres.

Garantia de devolució de diners. GoDaddy i DreamHost ofereixen garanties de devolució. GoDaddy ofereix la garantia estàndard de 30 dies per a termes anuals i superiors. En el cas dels plans mensuals, el reemborsament complet de GoDaddy està limitat a 48 hores i, a partir de llavors, es valora. DreamHost té una garantia líder a la indústria de 97 dies (en els seus plans compartits, si es compra amb targeta de crèdit). Si teniu el registre de domini gratuït a GoDaddy o DreamHost, retindran la taxa de registre del domini de la devolució i mantindreu el nom de domini.

Opinió sobre preus de plans d’allotjament

Per a l’allotjament compartit, DreamHost té l’avantguarda amb les seves funcions il·limitades i la senzillesa de tenir només un pla, tot i que si voleu menys funcions per preus més baixos, GoDaddy us ofereix aquesta opció. DreamHost és el més adequat per a empreses petites i mitjanes empreses.

Què fàcil d’utilitzar GoDaddy i DreamHost

Facilitat d’ús

Com és fàcil d’utilitzar la interfície

Panell de control. GoDaddy i DreamHost utilitzen panells de control diferents. GoDaddy utilitza cPanel, però modifica una mica la interfície. La interfície gràfica fàcil d’utilitzar de cPanel és l’estàndard de la indústria i té la majoria de les funcions necessàries per administrar el vostre lloc web mitjançant icones fàcilment identificables. GoDaddy utilitza els estàndards de la indústria Plesk per als plans de Windows. El tauler de control propietari de DreamHost és fàcil d’utilitzar i potent un cop s’hi acostumeu. No obstant això, pot ser confús per a algú que vingui de cPanel.

Instal·lador d’un clic. GoDaddy proporciona una instal·lació d’aplicacions d’un sol clic a centenars d’aplicacions a través del seu tauler de control. DreamHost proporciona una instal·lació d’un clic d’unes aplicacions a través del seu tauler de control. Ambdues tenen una instal·lació d’un WordPress de un clic.

Navegació per llocs web. Tant els llocs de GoDaddy com DreamHost ofereixen molta informació si la podeu trobar. GoDaddy ofereix més productes a més d’allotjament, de manera que és una mica més confús navegar i les seves pàgines comporten un gran desplaçament. DreamHost dificulta trobar alguna informació sense recórrer a Google ni llegir mitjançant wikis.

Opinió sobre la facilitat d’ús

DreamHost facilita l’elecció d’un pla d’allotjament compartit tan fàcil com sigui: només hi ha un pla. GoDaddy, però, us ofereix opcions de preu més baix (encara que amb menys característiques). El tauler de control de GoDaddy es basa en el cPanel estàndard de la indústria i ofereix més aplicacions per a la instal·lació d’un clic..

Suport de GoDaddy i DreamHost

Assistència tècnica i al client

Comparat amb suport d’usuari

En funció de les ressenyes dels clients, s’hauria de considerar GoDaddy no millor que la mitjana. Els clients de DreamHost valoren altament el servei al client. Tots dos tenen personal de suport que es considera amable i coneixedor.

GoDaddy disposa de telèfon, correu electrònic i xat en viu les 24 hores, així com una àmplia base de coneixement amb tutorials i vídeos. GoDaddy proporciona articles informatius a més del seu bloc al “GoDaddy Garage”. DreamHost té una pàgina de contacte on podeu enviar preguntes per correu electrònic. Hi ha més opcions d’assistència de DreamHost un cop les has comprat, però un telèfon no és un. DreamHost té un wiki únic que s’actualitza segons es necessita i té molta informació, semblant a una base de coneixement. DreamHost té un fòrum i un bloc.

Opinió sobre l’assistència a l’usuari

GoDaddy ofereix més mètodes de contacte, inclòs el telèfon, de manera que obtenir ajuda és fàcil. La majoria de clients que comenten el suport de GoDaddy tenen una puntuació mitjana, mentre que els clients de DreamHost parlen de millor que la mitjana. La falta de telèfon o de xat en directe (tret que es registri en un compte) de DreamHost dona a GoDaddy un avantatge aquí.

Opinions d'usuaris de GoDaddy i DreamHost

Opinions d’usuaris

Les revisions dels usuaris es van comparar

Nota: Tot i que les revisions mai no han de ser l’únic factor determinant a l’hora d’escollir un amfitrió quan es recull constantment alguna cosa a les revisions dels clients, pot ser que hagi de ser considerat.

Els avaluadors són el client apassionat, de manera que la majoria de les ressenyes tenen una forta valoració positiva o negativa.

Opinions negatives de GoDaddy i DreamHost

GoDaddy. La majoria de les revisions negatives de GoDaddy tracten amb una mala atenció al client, les estrictes restriccions de certs plans i els temps d’inici.

DreamHost. Una queixa habitual és la falta de suport telefònic i de suport de xat espacial. A més, per a una empresa que tingui una garantia de temps de vida tan forta, hi ha un nombre sorprenent de queixes d’aturada.

Opinions positives per GoDaddy i DreamHost

GoDaddy. Opinions positives dels clients de GoDaddy comenten els seus serveis de registre de dominis i els seus preus.

DreamHost. La majoria de les ressenyes sobre atenció al client són positives. DreamHost rep raves per gairebé “tot el límit” per un preu tan baix.

Opinió sobre les opinions dels usuaris

Les revisions solen indicar que GoDaddy es concentra en ser un registrador de dominis i que el hosting és una reflexió posterior. En general, hi ha més opinions positives dels clients de DreamHost.

Conclusió sobre la comparació de GoDaddy i DreamHost

Quin allotjament és el que més us convé?

Elecció de la millor plataforma

Cadascuna d’aquestes empreses d’allotjament té els seus pros i contres.

Motius per triar DreamHost per GoDaddy:

 • Simplicitat per escollir un pla
 • Funcions més il·limitades en els plans
 • Garantia de devolució de diners més llarga
 • Temps de funcionament garantit al 100%

Motius per triar GoDaddy per DreamHost:

 • Ven diversos productes web a més d’hostatge
 • Opcions de Linux i Windows per a tots els plans
 • Més nivells per a més opcions en plans
 • Indústria cPanel estàndard (tot i que modificada)
 • Telèfon i xerrades gratuïtes les 24 hores del dia

GoDaddy pot ser el més adequat per a principiants, ja que tot el relacionat amb el web, des del nom de domini a SSL, serveis de màrqueting i SEO i la comptabilitat en línia es pot obtenir d’un lloc..

DreamHost és atractiu per a aquells que només volen un lloc “tot il·limitat” sense treure opcions a l’allotjament compartit. Pot ser que no sigui adequat per al principiant, ja que no hi ha cap creador de llocs web i no hi ha assistència telefònica. Les petites empreses trobaran l’ample de banda i l’emmagatzematge il·limitats atractius. Les empreses que requereixin VPS o servidors dedicats també trobaran DreamHost una elecció atractiva.

Una alternativa a investigar quan es compra un amfitrió web és InMotion Hosting. Si bé la garantia de devolució d’InMotion és inferior a la de DreamHost, encara ofereix una de les millors de la indústria: una garantia de devolució de 90 dies, en comparació amb la garantia de 30 dies de GoDaddy. Per a aquells que no importa gastar una mica més que allotjament en pressupost per obtenir funcions premium i temps de càrrega i resposta ràpids, SiteGround és una empresa d’allotjament que potser voldreu considerar..

Tens alguna pregunta sobre GoDaddy o DreamHost? Quines han estat les vostres experiències amb l’allotjament web? Deixa els teus comentaris i fes-nos-ho saber.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map