GoDaddy vs. DreamHost: Ce gazdă web ar trebui să alegeți?

Această comparație individuală se face astfel încât să puteți reduce mai ușor confuzia și să găsiți compania de găzduire web care să răspundă nevoilor dvs. Să ne uităm la două care au fost în afaceri de la sfârșitul anilor 1990 – GoDaddy și DreamHost.


GoDaddy are aproape 13 milioane de clienți, iar DreamHost are peste 1,5 milioane de site-uri. Atât GoDaddy, cât și DreamHost oferă servicii de găzduire partajate, WordPress, VPS și planuri dedicate de server. GoDaddy oferă opțiuni Linux și Windows pentru toate planurile, în timp ce DreamHost are planuri bazate pe Linux.

GoDaddy a fost numit Fortune 100 „Cea mai bună companie pentru care să lucrezi” în 2012, a câștigat numeroase premii „Best of” și a câștigat notorietate pentru campaniile sale publicitare controversate. De asemenea, DreamHost a câștigat numeroase premii – inclusiv „Cel mai bun premiu pentru gazdă de afaceri” al PCMag în 2014 și 2015

GoDaddy a început în 1997 ca Jomax Technologies și a fost rebranduit ca Go Daddy în 1999. În 2006, cele două nume au fost combinate, iar marca a devenit GoDaddy. Un grup de investiții private deține GoDaddy. Cu toate acestea, fondatorul Bob Parsons rămâne cel mai mare acționar individual. DreamHost a fost început de patru studenți în 1997 și este încă proprietate privată, cu sediul în Los Angeles, California.

Comparați performanțele GoDaddy și DreamHost

Contents

Uptime și fiabilitate

Monitor de funcționare

Uptime. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care ar trebui să le ofere o companie de găzduire web este timpul liber. Când serverele sunt în starea dvs., site-ul dvs. nu poate fi văzut și pierdeți spectatori și clienți. GoDaddy garantează un timp de funcționare de cel puțin 99,9%. Dacă site-ul scade cu 0,1% sau mai mult de la 99,9% într-o lună, vi se creditează 5% din taxa de gazdă din acea lună. DreamHost oferă o garanție de funcționare ceva mai bună 100%, cu rambursări de o zi de găzduire pentru fiecare oră de oprire, odată ce problema este raportată.

Performanţă. GoDaddy utilizează procesoarele Core i7 în planurile sale partajate, iar Xeons în VPS și în planurile sale dedicate. DreamHost folosește procesoare AMD și stocare SSD.

Testarea unui site găzduit pe GoDaddy a obținut un timp de încărcare de 2,91s, mai rapid decât 56% dintre site-urile testate cu Pingdom. Un site DreamHost comparabil încărcat în 2,10, mai rapid decât 70% din site-urile testate.

Fiabilitate. GoDaddy are un centru de date pe care îl deține în Phoenix, Arizona și închirie alte două centre din Arizona, la Mesa și Scottsdale. GoDaddy are alte centre de date în Chicago, Los Angeles și Ashburn, Virginia. Nevoile internaționale sunt satisfăcute cu un centru european din Amsterdam și un centru asiatic situat în Singapore. Centrele de date sunt alimentate și răcite cu redundanță și backup-uri diesel.

DreamHost are centre de date în Los Angeles și Irvine, California, Portland, Oregon și Ashburn, Virginia. Planurile sunt de a consolida centrele de date din California în Portland Center. Redundanța de putere și răcire și securitatea 24/7 sunt în vigoare în centrele de date DreamHost.

Opinia despre GoDaddy și DreamHost Performance

DreamHost are o garanție uptime ceva mai bună și timpi de încărcare și răspuns mai rapid decât GoDaddy în teste.

Caracteristici ale GoDaddy și DreamHost

Comparați caracteristicile cheie

Caracteristicile cheie comparate

Notă: „Nelimitat” sau „nemodificat” sunt cuvinte populare la companiile de găzduire web. Din păcate, nu înseamnă ceea ce gândești – „tot ce poți folosi.” În schimb, se referă la ceea ce compania de găzduire „consideră o utilizare rezonabilă”.

Înregistrarea domeniului. În timp ce ambele gazde sunt înregistratori de domenii, GoDaddy este cel mai mare registrator din lume cu peste 60 de milioane de domenii aflate sub administrare. GoDaddy oferă un an de înregistrare gratuită a domeniului pentru termenul inițial, când termenul este de 12 luni sau mai mult. De asemenea, DreamHost oferă o înregistrare gratuită de domeniu pentru un an.

Site Web Builder. GoDaddy are interfața drag and drop cu Website Builder, începând cu un preț promoțional de 1 USD pe lună. DreamHost nu are un constructor de site-uri web integrat în planurile sale.

Baze de date. În funcție de planul ales, GoDaddy oferă de la 10 la baze de date MySQL nelimitate. DreamHost are baze de date nelimitate pe toate planurile sale.

Conturi de e-mail. GoDaddy oferă 100 până la 1.000 de conturi cu 100 MB până la 1 GB de stocare, în funcție de planul dvs. DreamHost oferă conturi de e-mail nelimitate și trimitere prin e-mail în toate planurile sale.

Gazduire WordPress. Atât GoDaddy cât și DreamHost oferă planuri WordPress gestionate. În WordPress gestionat, copiile de rezervă și actualizările de pe site-ul dvs. sunt realizate pentru dvs., ceea ce vă permite să vă concentrați asupra lucrului important – construirea conținutului site-ului dvs..

Hai tăticu.GoDaddy are patru planuri WordPress. Planul de bază, care este limitat la un singur site, 25.000 de vizitatori pe lună și 10 GB stocare SSD. Plan de lux, cu un singur site, 100.000 de vizitatori și 15 GB stocare. Planul final, cu două site-uri, 400.000 de vizitatori și 30 GB stocare SSD. Plan de dezvoltator, cu până la 5 site-uri, 800.000 de vizitatori și 50 GB stocare SSD. Toate vin cu un domeniu gratuit atunci când comandă un termen anual. Primele două niveluri vin, de asemenea, cu un certificat SSL gratuit pentru un an, iar planul Ultimate include SiteLock gratuit.

DreamHost DreamHost oferă un plan WordPress gestionat care oferă viteză și valoare. Este găzduit pe VPS și include 30 GB stocare SSD, SSL gratuit, memorie în cache, găzduire separată pentru baza de date MySQL, vizitatori nelimitați și fără limite la plug-in-uri.

Soluție de comerț electronic. GoDaddy și DreamHost oferă ambele căruțe de cumpărături gratuite, precum Magneto, ZenCart, PrestaShop și altele, prin intermediul panoului de control. DreamHost sprijină, de asemenea, Café Commerce, un constructor de site-uri de comerț electronic. Plug-inurile magazinelor WordPress, cum ar fi WooCommerce, sunt disponibile de la ambele gazde pentru site-urile WordPress.

Copiile de rezervă. GoDaddy are un plan de backup și restaurare a site-ului pentru o taxă lunară cu planurile sale partajate și backup-uri gratuite zilnice pe WordPress, VPS și planuri dedicate. Politica DreamHost interzice stocarea copiilor de rezervă pe site în planurile sale partajate – copiile de rezervă trebuie descărcate de pe serverul gazdă cât mai curând posibil după ce au fost făcute. Datele și bazele de date ale site-urilor web sunt salvate automat, dar copiile de rezervă nu sunt garantate.

Gazduire securitate. GoDaddy face scanări și acționează proactiv împotriva amenințărilor DDoS și oferă ceea ce numește „CageFS”. CageFS vă permite să configurați privilegiile utilizatorului pentru a limita accesul la conținut. GoDaddy oferă SpamAssasin, precum și BoxTrapper, pentru filtrarea prin e-mail. DreamHost oferă anti-spam pentru e-mailul său cu Spamhaus și oferă protecție DDoS prin serviciile Arbor Networks.

GoDaddy oferă SSL partajat gratuit pentru planurile sale, primele niveluri primind SSL privat. DreamHost oferă SSL cu Let’s Encrypt în planurile sale.

GoDaddy oferă opțiuni Windows sau Linux pentru toate planurile sale; DreamHost este bazat doar pe Linux.

Panou de control. GoDaddy folosește cPanel, dar a făcut unele personalizări, ceea ce îl poate face necunoscut pentru utilizatorii obișnuiți de cPanel. DreamHost utilizează un panou de control proprietar. Este bogat în caracteristici, dar oricine are experiență cPanel îl poate găsi la început confuz.

Verde. DreamHost achiziționează credite pentru energie regenerabilă și spune că amprenta sa este neutră de carbon.

In plus. Pe lângă planurile de găzduire, GoDaddy oferă și servicii SEO, marketing online și servicii de proiectare pentru taxe suplimentare. GoDaddy are, de asemenea, planuri de revânzători. Atât GoDaddy cât și DreamHost au programe de afiliere. DreamHost oferă, de asemenea, un credit publicitar de 100 USD pentru Bing / Yahoo.

Opinia despre funcțiile cheie ale GoDaddy și DreamHost

GoDaddy poate fi site-ul accesibil al industriei pentru înregistrarea domeniilor, însă lățimea de bandă nelimitată, bazele de date și funcția de e-mail a DreamHost pentru toate planurile sale îi conferă un avantaj pentru întreprinderile de dimensiuni medii și mai mari și persoanele cu site-uri cu trafic ridicat. De asemenea, DreamHost simplifică WordPress gestionat cu un singur plan cu caracteristici egale sau mai bune, planurile de la GoDaddy. GoDaddy are un avantaj pentru cei care necesită Windows, deoarece DreamHost este doar Linux.

Comparați planurile de găzduire web și prețurile GoDaddy și DreamHost

Planuri de găzduire & Prețuri

Comparat planuri de prețuri

Notă: Prețul pentru companiile de găzduire web este un obiectiv în mișcare. Pentru a rămâne competitive, promoțiile speciale sunt oferite pe tot parcursul anului. Prețul aici este ceea ce se oferea în momentul acestei comparații. Ar trebui să rețineți că prețurile promoției sunt bune doar pentru primul termen de serviciu, așa că înscrierea pe termen mai lung înseamnă economii mai mari. De obicei, înregistrarea pentru termeni mai lungi, indiferent de promoțiile aflate în derulare, înseamnă că cel mai probabil va exista o pauză de preț.

Gazduire web partajată.

Hai tăticu. GoDaddy oferă trei planuri comune atât pentru opțiunile sale Windows cât și pentru Linux. Economie permite un singur site, lățime de bandă nelimitată și 100 GB stocare, pentru 3,99 USD. Deluxe, la 4,99 USD pe lună, iar Ultimate, la 7,99 USD pe lună, oferă site-uri web nelimitate, lățime de bandă nelimitată și spațiu de stocare nelimitat. Toate planurile vin cu un an gratuit de înregistrare a domeniului pe un plan anual. Conturile de e-mail sunt limitate la 100, 500 și, respectiv, 1000. Planul Ultimate adaugă un certificat SSL gratuit pentru un an.

DreamHost. DreamHost îl face simplu cu un singur plan comun. Planul vine cu totul nelimitat – stocare nelimitată, lățime de bandă nelimitată, conturi de e-mail nelimitate și domenii nelimitate. Pentru un termen de trei ani, prețul este de 7,99 USD pe lună. O înregistrare gratuită de domeniu pentru un an, precum și SSL gratuit, vine cu planul. Un IP dedicat este disponibil pentru o taxă lunară suplimentară de 5,95 USD.

Găzduire WordPress gestionată

Hai tăticu. GoDaddy oferă patru planuri. Cele mai mici două permit un site web, în ​​timp ce cel de lângă permite două site-uri, iar nivelul superior permite 5. GoDaddy limitează numărul de vizitatori pe lună în funcție de planul dvs., iar cantitatea de stocare SSD variază în funcție de plan. Prețurile GoDaddy sunt 3,99 USD, 4,49 USD, 7,99 USD și 13,99 USD pe lună.

DreamHost. DreamHost are un plan cu 19,95 USD pe lună, deci este puțin mai mare decât cel mai înalt nivel al GoDaddy. Cu toate acestea, planul WordPress al DreamHost vine cu un IP dedicat, folosește o infrastructură SSD, permite vizitatori nelimitați pe lună și este localizat pe serverele VPS. Este restricționat la un singur site și la o bază de date MySQL.

VPS și gazduire server dedicat. GoDaddy oferă mai multe planuri VPS, cu cinci planuri pentru Linux și cinci pentru Windows – planurile Windows costă în jur de 10 dolari pe lună. Planurile GoDaddy oferă lățime de bandă nelimitată și 40 GB până la 250 GB spațiu de stocare (în funcție de nivel). DreamHost oferă patru planuri, la prețuri foarte apropiate de prețurile GoDaddy pentru funcții similare. Cu toate acestea, planurile DreamHost oferă lățime de bandă nelimitată și stocare SSD nelimitată.

DreamHost oferă un plan dedicat care poate fi personalizat pentru taxe lunare suplimentare. GoDaddy oferă cinci planuri dedicate pentru Linux și 5 pentru Windows. Planurile Windows ale GoDaddy rulează cu 30 de dolari mai mult decât planurile sale Linux. Planurile GoDaddy și planul de la DreamHost au o lățime de bandă nelimitată.

credite. GoDaddy oferă credite de marketing diferite în funcție de locația dvs. DreamHost oferă marketing gratuit cu credit de 100 USD pentru Bing / Yahoo. Atât vinde nume de domeniu, cât și DreamHost și GoDaddy oferă un an gratuit de înregistrare pentru înregistrările noi.

Banii inapoi garantat. GoDaddy și DreamHost oferă garanții de returnare a banilor. GoDaddy oferă garanția standard de 30 de zile pentru condiții anuale și superioare. Pentru planurile lunare, rambursarea completă a GoDaddy este limitată la 48 de ore și este evaluată după aceea. DreamHost are o garanție de 97 de zile în industrie (pe planurile sale partajate, dacă este achiziționată cu un card de credit). Dacă aveți înregistrarea gratuită a domeniului pe GoDaddy sau DreamHost, acestea vor reține taxa de înregistrare a domeniului din restituire și veți păstra numele domeniului.

Aviz cu privire la tarifarea planurilor de găzduire

Pentru găzduirea partajată, DreamHost are avantajul cu caracteristicile sale nelimitate și simplitatea de a avea un singur plan – deși dacă doriți mai puține funcții pentru prețuri mai mici, GoDaddy vă oferă această opțiune. DreamHost este cel mai potrivit pentru întreprinderile mici și mijlocii.

Cât de ușor de utilizat GoDaddy și DreamHost

Ușurință în utilizare

Cât de ușor de utilizat interfața

Panou de control. GoDaddy și DreamHost folosesc diferite panouri de control. GoDaddy folosește cPanel, dar modifică oarecum interfața. Interfața grafică ușor de utilizat de cPanel este standardul industriei și are cele mai multe caracteristici necesare administrării site-ului dvs. web prin intermediul pictogramelor ușor de identificat. GoDaddy folosește standardul industriei Plesk pentru planurile Windows. Panoul de control proprietar DreamHost este ușor de utilizat și puternic odată ce te-ai obișnuit cu el. Cu toate acestea, poate fi confuz pentru cineva care vine de la cPanel.

Un clic pe Installer. GoDaddy oferă instalarea unui singur clic pentru sute de aplicații prin intermediul panoului său de control. DreamHost oferă instalarea cu un singur clic a unor aplicații prin intermediul panoului său de control. Ambele au o instalare a WordPress cu un singur clic.

Navigare prin site. Atât site-urile GoDaddy, cât și site-urile DreamHost oferă o mulțime de informații dacă le puteți găsi. GoDaddy oferă mai multe produse în plus față de găzduire, astfel încât este ușor mai confuz să navighezi, iar paginile sale implică o defilare multă. DreamHost îngreunează găsirea unor informații fără a apela la Google sau a citi prin wikis.

Opinia privind ușurința de utilizare

DreamHost face alegerea unui plan de găzduire partajat atât de ușor pe cât de simplu – există un singur plan. GoDaddy, însă, vă oferă opțiuni cu prețuri mai mici (deși mai puțin prezentate). Panoul de control al GoDaddy se bazează pe standardul industriei cPanel și oferă mai multe aplicații pentru instalarea unui singur clic.

Suport pentru GoDaddy și DreamHost

Asistență tehnică și clienți

S-a comparat asistența utilizatorului

GoDaddy ar trebui să fie considerat nu mai bun decât media, pe baza recenziilor clienților. Clienții DreamHost își evaluează serviciul pentru clienți puternic. Ambele au personal de asistență care este considerat prietenos și cunoscător.

GoDaddy are un telefon, un e-mail și un chat live 24/7, precum și o bază de cunoștințe extinsă cu tutoriale și videoclipuri. GoDaddy oferă articole informative pe lângă blogul său din „Garajul GoDaddy”. DreamHost are o pagină de contact unde puteți trimite întrebări prin e-mail. Există mai multe opțiuni de asistență de la DreamHost după ce ați cumpărat de la ei, dar un telefon nu este unul dintre ele. DreamHost are un wiki unic care este actualizat după cum este necesar și are multe informații, la fel ca o bază de cunoștințe. DreamHost are un forum și un blog.

Aviz cu privire la asistența utilizatorului

GoDaddy oferă mai multe metode de contact, inclusiv telefon, astfel încât să obțineți ajutor este ușor. Asistența GoDaddy este evaluată în medie de majoritatea clienților care comentează, în timp ce clienții DreamHost vorbesc despre o asistență mai bună decât media. Lipsa de telefon sau de chat live (cu excepția cazului în care sunteți conectat la un cont) pentru DreamHost oferă GoDaddy un avantaj aici.

Recenziile utilizatorilor despre GoDaddy si DreamHost

analizele utilizatorului

Recenziile utilizatorilor au fost comparate

Notă: Deși recenziile nu ar trebui să fie singurul factor determinant în alegerea unei gazde atunci când ceva este în mod constant prezentat în recenziile clienților, este posibil să fie necesar să fie luate în considerare.

Recenzorii sunt clienții pasionați, astfel încât majoritatea recenziilor au o tendință negativă puternică sau puternică.

Recenzii negative pentru GoDaddy și DreamHost

Hai tăticu. Cele mai multe recenzii negative despre GoDaddy se referă la asistență slabă pentru clienți, restricțiile stricte plasate pe unele planuri și timpul de oprire.

DreamHost. O plângere obișnuită este lipsa asistenței telefonice și a suportului chat rapid. De asemenea, pentru o companie care are o garanție de funcționare atât de puternică, există un număr surprinzător de reclamații de întrerupere.

Recenzii pozitive pentru GoDaddy și DreamHost

Hai tăticu. Recenziile pozitive ale clienților GoDaddy comentează serviciile sale de înregistrare a domeniilor și prețurile acestuia.

DreamHost. Majoritatea recenziilor pentru asistența clienților sunt pozitive. DreamHost primește rave pentru aproape totul „nelimitat” pentru un preț atât de mic.

Opinii privind recenziile utilizatorilor

Recenziile tind să indice că GoDaddy se concentrează pe a fi un registru de domenii, iar găzduirea este o gândire ulterioară. În general, există mai multe recenzii pozitive ale clienților DreamHost.

Concluzie privind compararea GoDaddy și DreamHost

Care gazduire este cea mai potrivita pentru tine?

Alegerea celei mai bune platforme

Fiecare dintre aceste companii de găzduire are pro și contra.

Motivele pentru a alege DreamHost pe GoDaddy:

 • Simplitate în alegerea unui plan
 • Funcții mai nelimitate în planuri
 • Garanție de returnare mai lungă a banilor
 • Optime garantat 100%

Motivele pentru a alege GoDaddy peste DreamHost:

 • Vinde mai multe produse web, pe lângă găzduire
 • Opțiuni Linux și Windows pentru toate planurile
 • Mai multe niveluri pentru mai multe opțiuni în planuri
 • Standard cPanel al industriei (deși modificat)
 • Telefon gratuit și chat 24/7

GoDaddy ar putea fi cel mai potrivit pentru începători, întrucât tot ce are legătură cu web-ul, de la nume de domeniu la SSL, servicii de marketing și SEO și contabilitate online, poate fi obținut de pe un site.

DreamHost este atractiv pentru cei care doresc doar un site „nelimitat de tot”, fără a se opri prin opțiuni în cadrul găzduirii partajate. Este posibil să nu fie potrivit pentru începători, deoarece nu există un constructor de site-uri web și nici un suport telefonic. Întreprinderile mici vor considera că lățimea de bandă și stocarea nelimitată sunt atrăgătoare. Companiile care necesită VPS sau servere dedicate vor găsi DreamHost o alegere atractivă.

O alternativă la investigarea la cumpărături pentru o gazdă web este InMotion Hosting. Deși garanția de returnare a banilor InMotion este mai mică decât cea a DreamHost, aceasta oferă totuși una dintre cele mai bune din industrie – o garanție de returnare de 90 de zile, în comparație cu garanția GoDaddy de 30 de zile. Pentru cei cărora nu le place să cheltuiască doar ceva mai mult decât găzduirea bugetului pentru a obține funcții premium și timpii de încărcare și răspuns rapid, SiteGround este o companie de găzduire pe care ar putea să o luați în considerare.

Aveți întrebări despre GoDaddy sau DreamHost? Care au fost experiențele tale cu web hosting? Lasă comentariile tale și anunță-ne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map