GoDaddy vs. Bluehost: Quin heu d’utilitzar?

Comparació GoDaddy vs Bluehost


En aquesta època de la digitalització, és força habitual tenir una presència en línia en forma de lloc web (tant si és un professional individual, si es té una startup o es té una empresa de mida mitjana a gran)..

I, com que el manteniment i l’allotjament del lloc web requereixen habilitats específiques, no voldríeu estressar sobre aquestes coses fent que un proveïdor de serveis de tercers ho faci..

També és més probable que aneu amb una empresa d’allotjament web que fa negocis a la indústria des de fa temps i és coneguda i confiada per moltes empreses a nivell mundial..

És allà on entren dos populars proveïdors d’allotjament, Bluehost i GoDaddy.

Bluehost (fundada el 1996) i GoDaddy (creada el 1997) porten més de 19 anys treballant a la indústria cadascuna. Per tant, és difícil triar entre aquests dos amfitrions web en funció de la seva àmplia experiència en hosting.

Per tant, haurà de conèixer les diferents funcions i funcionalitats que ofereix cadascú per prendre una decisió informada en funció dels vostres requisits d’allotjament.

Malgrat que Bluehost és propietat del reconegut grup Endurance International (EIG), GoDaddy no forma part d’aquest grup.

EIG és conegut per tenir un extens grup d’amfitrions web sota ell, inclosos altres noms populars com iPage i Hostgator.

El fet que Bluehost hagi acollit fins ara més de dos milions de llocs és un testimoni del seu focus en els serveis d’allotjament.

GoDaddy és un nom destacat a l’hora de registrar-se també. El 2014, GoDaddy va assolir una fita significativa en tenir més de 59 mil milions de noms de domini sota la seva gestió i, per tant, convertir-se en el registre més gran acreditat ICANN del món.

GoDaddy també és conegut pels seus plans d’allotjament compartit barats, mentre que Bluehost no es queda enrere pel que fa a l’accessibilitat dels plans d’allotjament compartit.

Els dos amfitrions web també ofereixen allotjament VPS, allotjament de WordPress, allotjament dedicat a servidors, etc..

Si bé Bluehost només ofereix serveis d’allotjament de Linux, GoDaddy us ofereix l’opció de seleccionar entre allotjament Linux o allotjament Windows.

A més, GoDaddy ha guanyat diversos premis pels seus serveis, com el Gold Stevie Award pels serveis informàtics (el 2012) i el premi Bulby al millor ús d’un domini d’una sola carta..

Bluehost també ha guanyat alguns premis, com ara el millor allotjament de pressupost, la millor empresa d’allotjament web i el millor allotjament assequible d’HostReview.

Com que tots dos tenen una gran experiència i ofereixen serveis premiats similars, us ajudarem a comprendre millor aquests proveïdors i a simplificar la vostra decisió si compareu les funcions i serveis d’allotjament que ofereixen Bluehost i GoDaddy i els seus diferents plans d’allotjament en aquest article..

Compareu el rendiment de Bluehost i GoDaddy

Contents

Horaris i fiabilitat

Monitor d’horari

Horaris. Una de les claus de l’èxit per a un negoci en línia és la disponibilitat del seu lloc web i les funcions associades en tot moment.

Si bé GoDaddy dóna una garantia de temps de funcionament del 99,99%, Bluehost no ofereix cap garantia horària.

I, després d’haver utilitzat Bluehost per a un parell de llocs web, podem afirmar que el percentatge de temps de funcionament és de prop del 99,99% en temps real. El percentatge de temps de funcionament real de GoDaddy sovint ha caigut lleugerament per sota del 99,99%, però no deixa de ser tan bo.

Fiabilitat. GoDaddy té un centre de dades massiu situat a Phoenix, mentre que Bluehost té el seu centre de dades amb seu a Utah.

El centre de dades Bluehost admet còpia de seguretat d’emmagatzematge en mirall, còpia de seguretat d’UPS, generador dièsel i diverses altres funcions relacionades amb l’energia..

El centre de dades GoDaddy també admet generadors dièsel i una font d’alimentació ininterrompuda i assegura una alta velocitat d’uns 20 gigabits per segon en estar connectat a una columna vertebral Ethernet DWDM de fibra òptica.

Rendiment. El temps que triguen a carregar-se les pàgines del lloc web també és fonamental per crear una impressió positiva sobre el vostre lloc.

S’ha trobat que el temps màxim per respondre a una sol·licitud de càrrega de pàgines d’un servidor allotjat de GoDaddy és bastant elevat en comparació amb el d’un servidor allotjat per BlueHost, especialment durant un augment del trànsit del lloc..

Durant les proves amb petits llocs de trànsit, es va revelar que Bluehost aconsegueix donar un temps de càrrega inferior a 2,4 segons i GoDaddy va passar 2,6 segons pel mateix.

Els servidors Bluehost s’executen en centres de poder AMD, mentre que els servidors GoDaddy s’executen en processadors Intel Core i7. Ambdues també aconsegueixen proporcionar un bon rendiment per als seus llocs web respectius.

Opinió sobre Bluehost i GoDaddy Performance

A causa de la capacitat dels servidors Bluehost de gestionar grans velocitats de càrrega de pàgines, fins i tot durant un augment del trànsit i un percentatge de temps d’ús lleugerament superior, preferim Bluehost en termes de temps de funcionament, velocitat i fiabilitat..

Característiques de Bluehost i GoDaddy

Compareu les funcions clau

Comparats les principals característiques

Constructor de llocs web. Per crear un lloc web, Bluehost us ofereix el creador de llocs web Weebly o el creador de llocs web mòbil GoMobi. Podeu crear fàcilment un lloc web sense cap coneixement de codificació mitjançant la funcionalitat arrosseguadora de Weebly.

També podeu utilitzar Weebly gratuïtament per crear un lloc web senzill de fins a sis pàgines. Tanmateix, si voleu algunes funcions avançades, com ara la protecció de contrasenya per a les vostres pàgines web i temes personalitzats, podeu actualitzar l’eina Weebly a un pla de pagament d’uns 8,99 dòlars mensuals..

GoDaddy no ofereix cap versió gratuïta de la seva eina de creació de llocs web, amb preus a partir d’1 dòlars mensuals (per a un pla personal bastant barat).

El creador de llocs web de GoDaddy és molt popular amb diverses funcions sorprenents i fàcils d’utilitzar i és probable que el lloc web resultant sigui més atractiu del que es pot crear mitjançant el constructor de llocs Bluehost..

Seguretat. Bluehost ens impressiona amb el seu conjunt complet de funcions de seguretat que consisteixen en la protecció de la connexió directa i diferents eines anti-spam, com ara Assassin Spam Apache, Spam Experts i Spam Hammer.

També ofereix CloudFare per proporcionar una seguretat millorada en forma de SSL i protecció contra els atacs de denegació de servei distribuïda (DDoS)..

Bluehost també admet directoris protegits amb contrasenya, creació de llista negra d’adreces IP, creació de filtres per a comptes de correu electrònic i usuaris i gestió de certificats digitals i claus privades. I, els administradors del vostre lloc se sentiran segurs en accedir als fitxers de configuració amb la provisió de l’accés Secure Shell (SSH)..

Fins i tot podeu fer ús de la seguretat de domini de SiteLock que comença al voltant d’1,67 dòlars mensuals.

Amb GoDaddy, la seguretat té un cost addicional en forma de SiteLock que comença al voltant de 17,88 dòlars l’any. Amb aquesta opció, teniu dret a escanejar aplicacions, a la supervisió de correu brossa i a programari maliciós i a un certificat de verificació del lloc. Fins i tot ajuda a identificar les vulnerabilitats de la xarxa i a eliminar el malware.

Base de dades MySQL GoDaddy us permet accedir a bases de dades limitades de MySQL, amb els seus plans d’allotjament compartits, mentre que Bluehost ofereix accés a bases de dades MySQL il·limitades per a tots els seus plans..

A més, GoDaddy ofereix considerablement menys comptes de correu electrònic, amb els seus diversos plans d’allotjament, en comparació amb Bluehost.

Còpia de seguretat. Si bé els dos proveïdors d’allotjament us permeten fer còpies de seguretat manuals com a part del vostre compte d’allotjament, difereixen quant a les seves opcions de còpia de seguretat automatitzada. Bluehost us ofereix l’opció de fer còpies de seguretat automàtiques des del cPanel (tauler de control estàndard).

Aquesta opció no està disponible amb GoDaddy.

Hosting de WordPress gestionat. Ni GoDaddy ni Bluehost requereixen que instal·leu el sistema de gestió de continguts de WordPress (CMS) perquè vénen preinstal·lats amb ell.

Això permet començar ràpidament amb la plataforma WordPress i crear pàgines, publicacions, galeries, etc. Totes dues també ofereixen programari automàtic i actualitzacions de complements, suport 24 hores, etc..

Els dos amfitrions web ofereixen quatre plans d’allotjament de WordPress diferents. A continuació es comparen:

GoDaddy Basic – a 3,99 dòlars mensuals, amb 10 GB d’emmagatzematge i cap adreça IP per a un lloc web i per a gestionar uns 25.000 visitants mensuals.

GoDaddy Deluxe – a 4,49 dòlars mensuals, amb emmagatzematge de 15 GB i cap adreça IP per a un lloc web i per gestionar uns 1.00.000 visitants mensuals.

GoDaddy Ultimate – a 7,99 dòlars mensuals, amb emmagatzematge de 30 GB i cap adreça IP per a dos llocs web i per a gestionar uns 4.00.000 visitants mensuals.

Desenvolupador de GoDaddy – a 13,99 dòlars mensuals, amb emmagatzematge de 50 GB i sense adreça IP, per a cinc llocs web i per gestionar uns 8.00.000 visitants mensuals.

Bluehost Blogger – a 24,99 dòlars mensuals (12,49 dòlars només per al primer mes), amb emmagatzematge de 30 GB i una adreça IP per a cinc llocs web i per gestionar prop de 100 milions de visitants mensuals..

Bluehost Professional – a 74,99 dòlars mensuals (37,50 dòlars només per al primer mes), amb 60 GB d’emmagatzematge i 1 adreça IP, per a deu llocs web i per gestionar prop de 300 milions de visitants mensuals.

Negoci Bluehost – a 119,99 dòlars mensuals (60 dòlars només per al primer mes), amb emmagatzematge de 120 GB i 1 adreça IP, per a 20 llocs web i per a gestionar uns 600 milions de visitants mensuals..

Bluehost Enterprise: a 169,99 dòlars mensuals (85 dòlars només per al primer mes), amb 240 GB d’emmagatzematge i 1 adreça IP, per a 30 llocs web i per gestionar visitants mensuals il·limitats.

És evident que els plans de hosting de WordPress de GoDaddy són més barats que Bluehost. Tot i això, els plans Bluehost són més adequats per a un major trànsit.

Solucions de comerç electrònicAmb la funcionalitat de la botiga en línia de GoDaddy, podeu obtenir els vostres productes a la llista i començar a vendre’ls en molt poc temps. Tens la possibilitat d’utilitzar i personalitzar temes, crear una botiga en línia amigable per a mòbils, crear un carretó de la compra, utilitzar eines de màrqueting, utilitzar funcions de SEO, etc..

També admet nombrosos mètodes de pagament, incloses targetes de crèdit, banca neta, targetes de dèbit i carteres. La botiga premium en línia de GoDaddy està disponible a 19,99 dòlars mensuals (subscripció anual) o 29,99 dòlars al mes (subscripció mensual).

Bluehost també us permet accedir a un conjunt similar de funcions de comerç electrònic. Podeu utilitzar l’aplicació Magneto per crear la vostra botiga en línia, utilitzar la passarel·la de pagaments TransFirst per acceptar pagaments dels vostres clients i utilitzar qualsevol dels diferents carros de la compra, com ara Agora, Cube Cart, Zen Cart i OS Commerce..

Opinió sobre les característiques principals de Bluehost i GoDaddy

A causa de les millors funcions de seguretat i de menys limitacions (o límits) a les bases de dades MySQL, comptes de correu electrònic i el nombre de llocs web gestionats per WordPress, Bluehost ens mostra aquí..

Compareu els plans d’allotjament web i els preus de Bluehost i GoDaddy

Plans d’allotjament & Preu

Comparats plans de preus

Nota: Només comparem els plans d’allotjament de Linux que ofereixen tots dos, ja que Bluehost no ofereix cap pla d’allotjament de Windows. Cal destacar que GoDaddy ofereix plans d’allotjament a Windows.

El pla d’allotjament més barat de GoDaddy està disponible al voltant de 2,24 dòlars mensuals (GoDaddy Starter), mentre que el pla d’allotjament Bluehost més assequible està disponible a 3,95 dòlars mensuals (Bluehost Starter). Aquests dos plans poden resultar suficients si sou un principiant que prova qualsevol host web per primera vegada.

Tipus de plans d’allotjament

Plans d’allotjament compartits Comparem el GoDaddy compartia plans d’allotjament i Bluehost ha compartit plans d’allotjament baix:

Tots els plans compartits de Bluehost utilitzen cPanel com a panell de control per a allotjament Linux, mentre que els plans compartits de GoDaddy utilitzen cPanel per a allotjament Linux i Plesk per a allotjament Windows.

Amb l’allotjament compartit de Bluehost, podeu comprar SiteLock Security a 1,99 dòlars mensuals (subscripció anual) i, amb l’allotjament compartit GoDaddy, podeu optar pel mateix a 1,49 dòlars al mes (subscripció d’un any).

Bluehost Starter – a 3,95 dòlars mensuals (subscripció de 3 anys) o 4,95 dòlars mensuals (subscripció a 2 anys) o 5,95 dòlars mensuals (subscripció d’un any), amb 50 GB d’espai de disc, 5 comptes de correu electrònic i bases de dades MySQL il·limitades, per a un lloc web..

Bluehost Plus – a 6,95 dòlars mensuals (subscripció de 3 anys) o 7,95 dòlars mensuals (subscripció a 2 anys) o 8,95 dòlars mensuals (subscripció d’un any), amb 150 GB d’espai en disc, 100 comptes de correu electrònic i bases de dades MySQL il·limitades, per a 10 llocs web..

Bluehost Business Pro – a 14,95 dòlars mensuals (subscripció de 3 anys) o 16,95 dòlars mensuals (subscripció de 2 anys) o 19,95 dòlars mensuals (subscripció d’un any), amb espai de disc no modificat, comptes de correu electrònic il·limitats i bases de dades MySQL il·limitades, per a llocs web il·limitats.

GoDaddy Starter – a 2,24 dòlars mensuals (subscripció de 3 o 2 anys o 1 any) o 2,49 dòlars mensuals (subscripció de 1 mes), amb 30 GB d’espai de disc, 10 comptes de correu electrònic i 1 x bases de dades MySQL de 1 GB per a un lloc web..

Economia GoDaddy – a 3,99 dòlars mensuals (subscripció a 3 anys) o 4,49 dòlars mensuals (subscripció a 2 anys) o 4,99 dòlars mensuals (subscripció a un any) o 6,99 dòlars mensuals (subscripció a 3 mesos), amb espai de disc de 100 GB, 100 comptes de correu electrònic, i 10 x 1 GB de bases de dades MySQL, per a un lloc web.

GoDaddy Deluxe – a 4,49 dòlars mensuals (subscripció a 3 anys) o 4,99 dòlars mensuals (subscripció a 2 anys) o 5,99 dòlars mensuals (subscripció a un any) o 8,99 dòlars mensuals (subscripció mensual), amb espai al disc il·limitat, 500 comptes de correu electrònic i 25 x 1 GB de bases de dades MySQL, per a llocs web il·limitats.

GoDaddy Ultimate – a 7,99 dòlars mensuals (subscripció de 3 anys) o 8,99 dòlars mensuals (subscripció a 2 anys) o 9,99 dòlars mensuals (subscripció a un any) o 14,99 dòlars mensuals (subscripció mensual), amb espai de disc il·limitat, 1000 comptes de correu electrònic i il·limitat. (x 1 GB) bases de dades MySQL, per a llocs web il·limitats.

Plans d’allotjament VPS Bluehost ofereix 4 plans d’allotjament VPS en comparació amb els 5 plans d’allotjament VPS proporcionats per GoDaddy, amb emmagatzematge, memòria RAM i preus gairebé similars. No obstant això, GoDaddy ofereix una amplada de banda il·limitada, mentre que Bluehost ofereix una amplada de banda entre 1TB i 4TB..

Plans de hosting dedicats GoDaddy ofereix cinc plans dedicats a allotjar servidors, mentre que Bluehost en ofereix uns 3. A més, GoDaddy ofereix un emmagatzematge màxim de 2 TB (en comparació amb el màxim de 1 TB de Bluehost) i una memòria RAM de 32 GB màxim (en comparació amb els màxims de 16 GB de Bluehost).

Mentre que Bluehost ofereix un ample de banda de 15 TB (amb Bluehost Premium), GoDaddy ofereix un ample de banda il·limitat amb tots els seus plans dedicats. L’abast de preus dels dos amfitrions web és gairebé similar, tot i que obteniu opcions més econòmiques per a hosting dedicat amb GoDaddy.

Garantia de devolució de diners Els dos amfitrions web ofereixen un període de garantia de devolució de diners, cosa que significa que confien en els serveis que ofereixen.

Si bé GoDaddy us permet tornar els vostres diners en un termini de 45 dies, si no esteu satisfets, Bluehost només permet el mateix durant 30 dies (política de reembossament puntual).

L’altra diferència és que GoDaddy ofereix aquesta garantia de devolució només per als seus plans de subscripció anuals.

Opinió sobre preus de plans d’allotjament

Tot i que alguns dels plans de GoDaddy semblen més barats, això només és cert per al primer mandat. Durant les renovacions del pla, els preus són molt més alts per a GoDaddy. Per tant, no hi ha gaire per diferenciar aquests dos hostes sobre la varietat de plans d’allotjament i els seus preus. Segons nosaltres, és un empat entre tots dos.

Què fàcil d’utilitzar Bluehost i GoDaddy

Facilitat d’ús

Com és fàcil d’utilitzar la interfície

Els dos amfitrions web ofereixen el cPanel estàndard de la indústria, que té una interfície fàcil d’utilitzar, com el quadre de control.

GoDaddy també us permet utilitzar el Paral·lel Plesk, ja que també és compatible amb allotjament de Windows que Bluehost no. Com que cPanel és un tauler de control estàndard de la indústria, els usuaris es poden acostumar al seu estil de treball bastant ràpidament.

A més, podeu utilitzar la funcionalitat d’un instal·lador d’un clic per instal·lar WordPress i altres aplicacions tant per a proveïdors de serveis d’allotjament. (Consulteu el mercat Mojo de Bluehost i GoDaddy del mercat de GoDaddy.)

Opinió sobre la facilitat d’ús

Els dos amfitrions web utilitzen el mateix tauler de control i instal·ladors similars d’un clic. Una vegada més, valorem els dos parts iguals pel que fa a la facilitat d’ús.

Suport de Bluehost i GoDaddy

Assistència tècnica i al client

Comparat amb suport d’usuari

Els dos amfitrions web ofereixen diverses opcions per posar-se en contacte amb el seu equip d’atenció al client a qualsevol hora del dia o de la nit.

Si es tracta d’una emergència, podeu contactar fàcilment amb els seus equips d’assistència mitjançant un número de telèfon gratuït. I, si no teniu pressa per resoldre el problema, podeu obtenir respostes ràpides a través de l’opció de xat en viu de tots dos amfitrions web..

De forma alternativa, fins i tot podeu utilitzar el sistema de ticketing o enviar correus electrònics a tots dos proveïdors d’allotjament.

Després d’haver allotjat llocs amb aquests dos amfitrions web, podem compartir que les respostes de l’equip de suport de GoDaddy s’han retardat en poques ocasions..

El temps de resposta de l’equip de suport de Bluehost ha estat sempre bo.

Opinió sobre l’assistència a l’usuari

Preferiríem votar l’equip de suport de Bluehost, basat en la nostra experiència que oferim ràpidament solucions als nostres problemes en moltes ocasions al llarg dels anys..

Opinions d'usuaris de Bluehost i GoDaddy

Opinions d’usuaris

Les revisions dels usuaris es van comparar

Nota: Pot ser que no sigui una excel·lent idea confiar completament en les ressenyes publicades per diferents clients en línia per a qualsevol host web. No obstant això, us ajuden a comprendre quins són els problemes o els avantatges d’un host determinat.

Opinions negatives per a Bluehost i GoDaddy

Per a GoDaddy, la majoria de les revisions negatives fan referència a la quantitat de temps considerable que el seu equip de suport ha donat resposta en situacions de crisi en temps real..

I no és només la primera resposta, sinó el temps que es triga per arribar a una solució per als problemes del client.

Per a Bluehost, moltes revisions dels clients fan referència al desavantatge d’haver d’instal·lar molts complements per a diverses funcionalitats. A més, molts clients sol·liciten que Bluehost comenci a oferir plans d’allotjament compartits mensuals.

Opinions positives per Bluehost i GoDaddy

Hi ha moltíssimes ressenyes positives sobre els novells que ha cregut un lloc molt fàcil quan s’utilitza el creador de llocs de GoDaddy i s’aconsegueix el seu lloc amb el pla més bàsic de GoDaddy (el pla inicial).

Per a Bluehost, les ressenyes positives es reserven majoritàriament als plans VPS i servidors dedicats. Amb aquests plans s’ha elogiat molt el rendiment i la disponibilitat del servidor de bases de dades i correus electrònics MySQL il·limitats.

A més, s’ha esmentat especialment sobre la magnífica seguretat i atenció al client de Bluehost en la majoria de les ressenyes.

Conclusió sobre la comparació de Bluehost i GoDaddy

Quin allotjament és el que més us convé?

Elecció de la millor plataforma

Els següents són els motius per triar Bluehost a través de GoDaddy:

 • Bases de dades i comptes de correu electrònic il·limitats de MySQL amb diversos plans
 • Seguretat millorada
 • Gran suport tècnic i al client
 • Possibilitat d’oferir altes hores de treball, fins i tot per augmentar el nivell de trànsit

Els següents són els motius per triar GoDaddy a través de Bluehost:

 • Suport per a allotjament de Windows
 • Preus més barats
 • Més productes i funcions
 • Un període de garantia de devolució de 45 dies més llarg

Està clar que si ets un principiant total i només vols iniciar-te en un lloc, sense tenir cap coneixement tècnic, GoDaddy demostra ser una opció molt més barata i còmoda..

A més, si busqueu una plataforma d’allotjament Windows, GoDaddy és qui escolliu.

Tanmateix, si el vostre lloc web té molt trànsit i busqueu fiabilitat i un rendiment millorat, Bluehost sembla ser l’amfitrió web ideal per a les vostres necessitats.

Si busqueu una alternativa a Bluehost, no heu de mirar més enllà d’un dels seus llocs germans, inclòs Hostgator que també és propietat d’EIG.

En termes de suport, escalabilitat i gestió d’alt trànsit, Hostgator tampoc no és dolent. Si busqueu una alternativa de baix cost a GoDaddy per començar un lloc web bàsic, podeu aconseguir-lo allotjat a Dreamhost.

Teniu alguna experiència prèvia en l’ús de GoDaddy o Bluehost? Aquesta comparació ha respost alguna pregunta o teniu cap pregunta? No dubteu a publicar qualsevol comentari o compartir les vostres experiències a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map