GoDaddy vs Arvixe: quin amfitrió web heu de triar?

Si heu decidit iniciar un lloc web, potser us confongueu més que totes les diferents empreses d’allotjament web i tots els plans que hi ha. Aquesta comparació única i única entre GoDaddy i Arvixe us ofereix per ajudar-vos a resoldre el desorden i trobar una empresa d’allotjament web que us convingui..


GoDaddy és una gran empresa amb prop de 13 milions de clients. Pot ser que Arvixe no sigui tan coneguda com algunes altres empreses d’allotjament, però està en ràpid creixement: de mida i reputació. Tant GoDaddy com Arvixe ofereixen allotjament compartit, WordPress, VPS i servidors dedicats gestionats. Tant GoDaddy com Arvixe ofereixen opcions de Linux i Windows per als seus plans.

GoDaddy ha guanyat nombrosos premis “El millor dels”, inclòs el nom de Fortune 100 “Millor empresa per treballar” el 2012. GoDaddy també ha obtingut reconeixement per les seves controvertides campanyes publicitàries. Arvixe ha guanyat nombrosos premis, inclosa la “Elecció de l’editor” de PCMag el 2015 i és una de les 500 empreses de més ràpid creixement d’Amèrica ”.

GoDaddy va començar el 1997 com a Jomax Technologies i va ser rebrandinat com a Go Daddy el 1999. El 2006, la marca va canviar a GoDaddy (es van unir els dos noms). Un grup d’inversions privades és propietari de GoDaddy, però, el fundador, Bob Parsons, continua sent el principal accionista individual. Arvixe va ser comprada per Endurance International Group (EIG) el 2014. EIG és propietària de moltes empreses d’allotjament web i, tot i que els llocs EIG tenen algunes similituds, operen amb els seus propis noms.

Compareu el rendiment de GoDaddy i Arvixe

Contents

Horaris i fiabilitat

Monitor d’horari

Horaris. Quan els servidors no estan activats, perdreu espectadors i clients. Les garanties d’època no volen dir que el vostre lloc sempre estarà a l’altura, però és una indicació de la importància que l’hoste web proporciona a l’hora de funcionament. GoDaddy garanteix un temps de vida mínim del 99,9%. Si el lloc cau un 0,1% o més del 99,9% en un mes, se us abonarà el 5% de la quota d’allotjament d’aquest mes. Arvixe té la mateixa garantia del 99,9%, amb un reemborsament d’un mes gratuït si baixa d’aquest percentatge.

Rendiment. GoDaddy utilitza processadors Core i7 en els seus plans compartits, i Xeons en els seus VPS i plans dedicats. Arvixe utilitza els últims Xeons, i emmagatzema les dades dels clients en els raids de deu unitats de 15K. Les bases de dades i servidors de correu electrònic d’Arixeixe es troben en emmagatzematge SSD.

Una prova en un lloc GoDaddy va produir un temps de càrrega de 2,91s, més ràpid que el 56% dels llocs provats amb Pingdom. Un lloc Arvixe comparable tenia un temps de càrrega de l’1,05s%, més ràpid que el 89% dels llocs provats.

Fiabilitat. GoDaddy té un centre de dades que posseeix a Phoenix, Arizona, i lloga altres dos centres d’Arizona a Mesa i Scottsdale. GoDaddy té altres centres de dades a Chicago, Los Angeles i Ashburn, Virginia. Les necessitats internacionals es compleixen amb un centre europeu a Amsterdam i un centre asiàtic situat a Singapur. Els centres de dades s’alimenten i es refreden amb una còpia de seguretat de redundància i dièsel.

Arvixe compleix les demandes globals amb centres de dades a Dallas, Texas, Amsterdam i Hong Kong. Els centres de dades són completament redundants i estan supervisats en lloc per obtenir seguretat i fiabilitat.

Opinió sobre GoDaddy i Arvixe Performance

Arvixe té una millor garantia de temps de vida i temps de càrrega i resposta molt més ràpids a les proves.

Característiques de GoDaddy i Arvixe

Compareu les funcions clau

Comparats les principals característiques

Nota: “Il·limitat” i “sense ajustar” són termes de màrqueting que solen utilitzar les empreses d’allotjament web. Al contrari del que pugui creure, no significa “tot el que podeu utilitzar.” En lloc d’això, es refereix a allò que l’empresa d’allotjament “considera un ús raonable”.

Registre de dominis. Si bé els dos amfitrions són registradors de dominis, GoDaddy és el registre més gran del món amb més de 60 milions de dominis sota gestió. GoDaddy ofereix un any de registre de domini gratuït per al termini inicial quan el termini és de 12 mesos o més. Arvixe ofereix un domini gratuït sempre que tingueu un pla amb ells i us ofereixi una transferència gratuïta si ja teniu un domini.

Constructor de llocs web. GoDaddy té la interfície d’arrossegament amb el seu Builder de llocs web, a partir d’un preu promocional d’1 $ al mes. Arvixe proporciona RvSiteBuilder, que inclou un editor WSYWIG i més de 600 plantilles web.

Bases de dades. En funció del pla escollit, GoDaddy ofereix de 10 a bases de dades il·limitades de MySQL. Arvixe ofereix bases de dades il·limitades MySQL i PostgreSQL.

Comptes de correu electrònic. GoDaddy ofereix de 100 a 1.000 comptes amb 100 MB a 1 GB d’emmagatzematge, segons el vostre pla. Arvixe proporciona comptes de correu electrònic i reenviament de correu electrònic il·limitats en tots els seus plans.

WordPress Hosting. Tant GoDaddy com Arvixe ofereixen plans de WordPress gestionats. Un pla de WordPress gestionat té l’empresa d’allotjament que realitza còpies de seguretat i actualitzacions al vostre lloc, el que us permet centrar-vos en l’important: el contingut del vostre lloc.

GoDaddyGoDaddy té quatre plans de WordPress. Bàsic, que està limitat a un lloc, 25.000 visitants al mes i 10 GB d’emmagatzematge SSD; De luxe, amb un lloc, 100.000 visitants i 15 GB d’emmagatzematge; Ultimate, amb dos llocs, 400.000 visitants i 30 GB d’emmagatzematge SSD; i desenvolupador, amb fins a 5 llocs, 800.000 visitants i 50 GB d’emmagatzematge SSD. Totes inclouen un domini gratuït en demanar un termini anual. El pla Ultimate inclou SiteLock gratuït.

ArvixeArvixe ofereix dos plans de WordPress compartits: Personal Class i Personal Class Pro. Si el vostre lloc creix, les seves escales d’allotjament es fan mitjançant servidors compartits, VPS, Dedicats i Cloud, segons les vostres necessitats. Disposen d’espai i amplada de banda il·limitats, i suport 24 hores per a xats i telèfons per al seu allotjament de WordPress.

Solució de comerç electrònic. GoDaddy i Arvixe ofereixen carros de compra gratuïts, com Magneto, ZenCart, PrestaShop i altres, a través del tauler de control. Arvixe admet moltes opcions de comerç electrònic gratuït i comercial, moltes amb suport 24 hores i instal·lació automàtica.

Còpies de seguretat. GoDaddy té un pla de recuperació i restauració del lloc per una quota mensual amb els seus plans compartits i còpies de seguretat diàries gratuïtes en WordPress, VPS i plans dedicats. Arvixe fa diàriament còpies de seguretat dels seus servidors. Arvixe recomana als clients fer les seves còpies de seguretat i emmagatzemar-les fora del lloc (cosa que és un bon consell independentment de qualsevol pla).

Seguretat de l’allotjament. GoDaddy fa exploracions i actua de forma proactiva contra les amenaces de DDoS, i proporciona el que anomena “CageFS”. CageFS us permet configurar privilegis d’usuari per limitar l’accés al contingut. GoDaddy proporciona SpamAssasin, a més de BoxTrapper, per al filtratge de correu electrònic. Arvixe escaneja i actua de forma proactiva contra les amenaces DDoS, a més de tenir una protecció de la força bruta. Arvixe proporciona un filtratge de SpamAssassin i Spamhaus.

GoDaddy proporciona SSL compartit gratuït per als seus plans, amb els millors nivells amb SSL privat. Arvixe solia proporcionar SSL compartit per als seus plans compartits de Linux, però, a finals del 2015, els SSL compartits ja no estan disponibles per a plans compartits de Linux o Windows PersonalClass. Es poden comprar SSL privats. Els plans Arvixe BusinessClass tenen SSL gratuït sempre i quan tingueu un pla amb Arvixe.

GoDaddy i Arvixe ofereixen servidors Windows o Linux.

Panell de control. Arvixe utilitza cPanel estàndard de la indústria. GoDaddy utilitza cPanel, però ha fet una mica de personalització, cosa que pot resultar poc familiar per als usuaris habituals de cPanel.

Extres. A més dels plans d’allotjament, GoDaddy també ofereix serveis de SEO, màrqueting en línia i disseny de despeses addicionals. Tant GoDaddy com Arvixe tenen plans de revenda i programes d’afiliació. Arvixe proporciona 100 crèdits publicitaris a Bing / Yahoo i 100 $ a Google AdWords.

Opinió sobre les funcions clau de GoDaddy i Arvixe

Les dues companyies d’allotjament tenen moltes coses en comú: totes dues utilitzen cPanel, ambdues tenen servidors Linux i Windows i totes dues tenen bones opcions de seguretat. GoDaddy es considera líder del sector en el registre de dominis, però l’amplada de banda, les bases de dades i la funció de correu electrònic ilimitades d’Arvixe per als seus plans l’ofereixen avantatge..

Compareu els plans d’allotjament web i els preus de GoDaddy i Arvixe

Plans d’allotjament & Preu

Comparats plans de preus

Nota: La fixació de preus per a empreses d’allotjament web és un objectiu en moviment. Per mantenir-se competitius, s’ofereixen promocions especials durant tot l’any. El preu aquí és el que s’oferia en el moment d’aquesta comparació. Heu de tenir en compte que, generalment, els preus promocionals només són bons per al primer termini de servei, per la qual cosa registrar-se a llarg termini suposa un estalvi més elevat. Normalment, registrar-se per termes més llargs, independentment de les promocions en curs, significa que probablement hi hagi una aturada de preus.

GoDaddy. GoDaddy ofereix tres plans compartits de Linux i tres plans compartits de Windows: les dues opcions presenten funcions similars. Economia permet un lloc, amplada de banda il·limitada i 100 GB d’emmagatzematge, per 3,99 dòlars. Deluxe, a 4,99 dòlars mensuals, i Ultimate, a 7,99 dòlars mensuals, ofereixen llocs web il·limitats, amplada de banda il·limitada i emmagatzematge il·limitat. Tots els plans inclouen un any gratuït de registre de domini en un pla anual. Els comptes de correu electrònic estan limitats a 100, 500 i 1000, respectivament. El pla Ultimate afegeix un certificat SSL gratuït durant un any.

Arvixe. Arvixe ofereix quatre plans compartits: dos a PersonalClass i dos a BusinessClass. Teniu l’opció de triar els centres de dades dels Estats Units, Europa o els asiàtics a la caixa. Tant personal com empresarial ofereixen un espai il·limitat, amplada de banda, correus electrònics i bases de dades. PersonalClass (4 dòlars mensuals) i BusinessClass (22 dòlars mensuals) difereixen de les versions Pro, PersonalClassPro (7 dòlars al mes) i BusinessClassPro (35 dòlars al mes), ja que els nivells de Pro tenen llocs il·limitats permesos, mentre que els nivells no professionals Pro permetre sis. La diferència entre PersonalClass i BusinessClass és que BusinessClass té menys usuaris al servidor: bàsicament es comparteix allotjament amb funcions VPS. L’opció ASP té uns quants dòlars més per cada pla i nivell. Els plans compartits d’Arvixe preveuen bases de dades il·limitades de MySQL i PostgreSQL. A més, els plans BusinessClass tenen un certificat SSL gratuït sempre que el lloc estigui allotjat amb Arvixe.

Ambdues ofereixen allotjament de WordPress gestionat. GoDaddy ofereix quatre plans. Els llocs permeten un rang des d’un lloc web del nivell més baix fins al 5 més alt. GoDaddy limita els números de visitants al mes en funció del vostre pla i la quantitat d’emmagatzematge SSD varia segons el pla. Els preus de GoDaddy són de 3,99 dòlars, 4,49 dòlars, 7,99 dòlars i 13,99 dòlars al mes. Arvixe ofereix un pla de WordPress PersonalClass per 4 dòlars al mes i un pla PersonalClassPro per 7 dòlars al mes. Amplada de banda il·limitada, emmagatzematge il·limitat i un nombre il·limitat de bases de dades inclouen els dos plans. El pla PersonalClassPro permet un nombre il·limitat de llocs web. Els plans de WordPress Arvixe es poden escalar fàcilment, encara que els preus augmenten per a WordPress en servidors VSP o dedicats.

GoDaddy ofereix més plans VPS, amb cinc plans per a Linux i cinc per a Windows: els plans de Windows costen uns 10 dòlars més al mes. Els plans GoDaddy ofereixen una amplada de banda il·limitada i una capacitat d’emmagatzematge de 40 GB a 250 GB (segons el nivell). Arvixe ofereix dos plans cadascun en Linux i ASP (Windows). Arvixe té uns 30 dòlars més o menys. Tanmateix, GoDaddy limita el nombre de llocs a 3. Arvixe és un ample de banda il·limitat i un nombre il·limitat de llocs permesos, a més d’un certificat SSL gratuït sempre que tingueu el pla. GoDaddy ofereix 5 plans dedicats per a Linux i 5 per a Windows. Els plans de Windows de GoDaddy tenen uns 30 dòlars més que els plans de Linux. Els plans de GoDaddy tenen una amplada de banda il·limitada. Arvixe’s ofereix sis plans de processador únics, amb plans comparables destacats lleugerament superiors als de GoDaddy. Arvixe també ofereix dos impressionants plans dedicats a diversos processadors, encara que a un preu de més de 350 dòlars al mes.

GoDaddy ofereix diferents crèdits de màrqueting segons la vostra ubicació. Arvixe proporciona màrqueting gratuït amb un crèdit de 100 dòlars per Bing / Yahoo i 100 dòlars per a Google AdWords. Tots dos venen noms de domini. GoDaddy proporciona un any gratuït de registre per a les noves inscripcions, mentre que Arvixe proporciona registre de domini gratuït sempre que mantingueu el vostre pla.

GoDaddy i Arvixe ofereixen garanties de devolució. GoDaddy ofereix la garantia estàndard de 30 dies per a termes anuals i superiors. En el cas dels plans mensuals, el reemborsament complet de GoDaddy està limitat a 48 hores i es valorarà després. Arvixe ofereix una garantia de més de 60 dies. Si teniu el registre de domini gratuït a Arvixe o GoDaddy, retindran la taxa de registre del domini de la devolució i mantindreu el nom de domini.

Opinió sobre preus de plans d’allotjament

Per a allotjament compartit, Arvixe té l’avantatge amb les seves característiques “il·limitades”, amb preus similars o inferiors a GoDaddy. Arvixe també té l’avantatge a VPS amb les seves característiques “il·limitades”. Els plans dedicats de GoDaddy tenen un preu més baix, tot i que si necessiteu un servidor seriós (a un preu significativament superior), Arvixe és, de nou, la vostra elecció entre aquests dos..

Què fàcil d’utilitzar GoDaddy i Arvixe

Facilitat d’ús

Com és fàcil d’utilitzar la interfície

Panell de control. Tant GoDaddy com Arvixe utilitzen cPanel, tot i que GoDaddy modifica una mica la interfície. La interfície gràfica fàcil d’utilitzar de cPanel és l’estàndard de la indústria i té la majoria de les funcions necessàries per administrar el vostre lloc web mitjançant icones fàcilment identificables. GoDaddy proporciona a la indústria estàndard Plex els seus plans de Windows, Arvixe utilitza WebSitePanel.

Instal·lador d’un clic. GoDaddy proporciona una instal·lació d’aplicacions d’un sol clic a centenars d’aplicacions a través del seu tauler de control. Arvixe proporciona instal·lació d’un sol clic a centenars d’aplicacions mitjançant Softaculous. Ambdues tenen una instal·lació d’un WordPress de un clic.

Navegació per llocs web. Tant els llocs de GoDaddy com d’Arvixe proporcionen la informació que necessiteu. GoDaddy ofereix més productes a més d’allotjament, de manera que és una mica més confús navegar i les seves pàgines comporten un gran desplaçament. Arvixe’s està desordenat i just al punt. Els gràfics de comparació fàcils de llegir a Arvixe mostren clarament les diferències en els nivells.

Opinió sobre la facilitat d’ús

Es pot considerar que és un empat, ja que tots dos utilitzen cPanel i totes dues proporcionen moltes aplicacions amb una instal·lació d’un sol clic. Arvixe podria obtenir un lleuger cop d’ull, a causa de la seva fàcil navegació pel lloc web.

Suport de GoDaddy i Arvixe

Assistència tècnica i al client

Comparat amb suport d’usuari

En funció de les ressenyes dels clients, s’hauria de considerar GoDaddy no millor que la mitjana. Arvixe es troba en la mateixa situació. Des de la compra d’EIG, les puntuacions d’atenció al client han patit Arvixe. PCMag havia nomenat Arvixe com a elecció de l’editor el 2015, però a principis del 2016 va rebaixar les seves valoracions a causa de la mala atenció al client i dels llargs temps d’espera.

GoDaddy i Arvixe tenen correu electrònic i xat en viu les 24 hores. El telèfon de GoDaddy és 24 hores, mentre que l’assistència telefònica d’Arixeixe està limitada a l’horari d’oficina. Tots dos tenen una àmplia base de coneixements amb tutorials. GoDaddy proporciona articles informatius a més del seu bloc al “GoDaddy Garage”. Arvixe té un bloc actiu.

Opinió sobre l’assistència a l’usuari

És possible que Arvixe hagi aconseguit un avantatge aquí per al servei al client ja que es considera que GoDaddy és mitjà o una mica superior. Tot i això, recentment el temps de servei i atenció al client d’Arixe ha restat i els temps d’espera dels clients són massa llargs.

Opinions d'usuaris de GoDaddy i Arvixe

Opinions d’usuaris

Les revisions dels usuaris es van comparar

Nota: Sovint es revisen les revisions, ja sigui de forma directa o com a incentius a l’hora de rebre crèdits. Fins i tot les revisions legítimes són generalment de l’apassionat del client, de manera que la majoria de les ressenyes tenen un fort positiu o negatiu. Tanmateix, si alguna cosa contínua, positiva o negativa, continua investigant.

Opinions negatives sobre GoDaddy i Arvixe

GoDaddy. La majoria de les revisions negatives de GoDaddy tracten amb la seva poca atenció al client, les estrictes restriccions en alguns plans i la molèstia.

Arvixe. Les ressenyes negatives més recents sobre Arvixe tracten amb un servei d’atenció al client deficient i llargs temps d’espera.

Opinions positives per GoDaddy i Arvixe

GoDaddy. Opinions positives dels clients de GoDaddy comenten els seus serveis de registre de dominis i els seus preus.

Arvixe. Arvixe ha valorat els seus clients per tenir tantes funcions disponibles a un preu tan barat. Els clients de Windows escriuen sobre la satisfacció de trobar allotjament a un preu assequible.

Opinió sobre les opinions dels usuaris

Les revisions solen indicar que GoDaddy es concentra en ser un registrador de dominis i que el hosting és una reflexió posterior. Tot i que Arvixe obté algunes queixes negatives ara pel servei al client, encara és considerada generalment pels seus clients.

Conclusió sobre la comparació de GoDaddy i Arvixe

Quin allotjament és el que més us convé?

Elecció de la millor plataforma

Hi ha característiques positives i característiques negatives d’ambdues empreses de hosting.

Motius per triar Arvixe per GoDaddy:

 • Domini gratuït sempre que estigui allotjat un pla
 • Funcions més il·limitades en els plans
 • Garantia de devolució de diners més llarga

Motius per triar GoDaddy a Arvixe:

 • Ven diversos productes web a més d’hostatge
 • Més nivells per a més opcions en plans
 • Telèfon gratuït les 24 hores

GoDaddy pot ser el més adequat per a principiants, ja que tot el relacionat amb el web, des del nom de domini a SSL, serveis de màrqueting i SEO i la comptabilitat en línia, es pot obtenir d’un lloc. Arvixe és una opció atractiva per a aquells que volen “tot il·limitat” a preus pressupostaris. Les petites empreses trobaran l’ample de banda i l’emmagatzematge il·limitats atractius. Les empreses que necessitin VPS o servidors dedicats trobaran a GoDaddy una elecció atractiva, tot i que els que necessiten informàtica seriosa poden mirar els plans dedicats al processador dual d’Arvixe.

Hi ha moltes altres opcions per consultar quan es busca un host web. Un dels que hauria d’estar al vostre radar és InMotion Hosting, a causa dels seus excel·lents plans de WordPress gestionats. Ofereix una de les millors garanties de devolució de la indústria: una garantia de devolució de 90 dies, en comparació amb la garantia de 30 dies de GoDaddy i una de Arvixe de 60 dies. Si no us interessa fer un petit pas en els preus dels preus de l’allotjament del pressupost per obtenir funcions premium i temps de càrrega i resposta ràpids, SiteGround és una empresa d’acollida que hauríeu de tenir en compte.

Tens alguna pregunta sobre GoDaddy o Arvixe? Quines han estat les vostres experiències amb l’allotjament web? Deixa els teus comentaris i fes-nos-ho saber.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map