GoDaddy vs. Arvixe: ce gazdă web ar trebui să alegeți?

Dacă ați decis să porniți un site web, puteți fi mai mult decât puțin confuz pentru toate diferitele companii de găzduire web și toate planurile care există. Această comparație unu-la-unu între GoDaddy și Arvixe este aici pentru a vă ajuta să sortați dezordinea și să găsiți o companie de găzduire web potrivită pentru dvs..


GoDaddy este o companie mare cu aproape 13 milioane de clienți. Arvixe poate să nu fie la fel de cunoscut ca unele alte companii de găzduire, dar este în creștere rapidă – ca mărime și reputație. Atat GoDaddy cat si Arvixe ofera servicii de gazduire partajate, WordPress, VPS si planuri dedicate de server. Atât GoDaddy cât și Arvixe oferă opțiuni Linux și Windows pentru planurile lor.

GoDaddy a câștigat numeroase premii „Best of”, inclusiv a fost numit Fortune 100 „Cea mai bună companie pentru care a lucrat” în 2012. GoDaddy a obținut recunoaștere și pentru campaniile sale publicitare controversate. Arvixe a câștigat numeroase premii – inclusiv „Alegerea editorului” de la PCMag în 2015 și este una dintre „companiile cu cea mai rapidă creștere din America din Inc.”.

GoDaddy a început în 1997 ca Jomax Technologies și a fost rebranduit ca Go Daddy în 1999. În 2006, marca s-a schimbat în GoDaddy (cele două nume s-au alăturat). Un grup de investiții private deține GoDaddy, însă, fondatorul, Bob Parsons, rămâne cel mai mare acționar individual. Arvixe a fost cumpărat de Endurance International Group (EIG) în 2014. EIG deține multe companii de găzduire web și, deși site-urile EIG au unele asemănări, acestea operează sub propriile nume.

Comparați performanțele GoDaddy și Arvixe

Contents

Uptime și fiabilitate

Monitor de funcționare

Uptime. Când serverele nu sunt conectate, pierdeți spectatori și clienți. Garanțiile uptime nu înseamnă că site-ul dvs. va fi întotdeauna sus, dar este o indicație a importanței pe care gazda web o acordă timpului de funcționare. GoDaddy garantează un timp de funcționare de cel puțin 99,9%. Dacă site-ul scade cu 0,1% sau mai mult de la 99,9% într-o lună, vi se creditează 5% din taxa de gazdă din acea lună. Arvixe are aceeași garanție de 99,9%, cu o rambursare gratuită a unei luni dacă scade sub acest procent.

Performanţă. GoDaddy utilizează procesoarele Core i7 în planurile sale partajate, iar Xeons în VPS și în planurile sale dedicate. Arvixe folosește cele mai recente Xeons și stochează datele clienților pe 15K raid zece unități. Bazele de date și serverele de e-mail ale Arvixe sunt pe stocarea SSD.

Un test pe un site GoDaddy a dat un timp de încărcare de 2,91s, mai rapid decât 56% dintre site-urile testate cu Pingdom. Un site Arvixe comparabil a avut un timp de încărcare de 1,05s%, mai rapid decât 89% din site-urile testate.

Fiabilitate. GoDaddy are un centru de date pe care îl deține în Phoenix, Arizona și închirie alte două centre din Arizona, la Mesa și Scottsdale. GoDaddy are alte centre de date în Chicago, Los Angeles și Ashburn, Virginia. Nevoile internaționale sunt satisfăcute cu un centru european din Amsterdam și un centru asiatic situat în Singapore. Centrele de date sunt alimentate și răcite cu redundanță și backup-uri diesel.

Arvixe satisface cerințele globale cu centre de date din Dallas, Texas, Amsterdam și Hong Kong. Centrele de date sunt complet redundante și sunt monitorizate la fața locului pentru securitate și fiabilitate.

Opinia despre GoDaddy și Arvixe Performance

Arvixe are o garanție de funcționare mai bună și timp de încărcare și răspuns mult mai rapid în teste.

Caracteristici ale GoDaddy și Arvixe

Comparați caracteristicile cheie

Caracteristicile cheie comparate

Notă: „Nelimitat” și „nemodificat” sunt termeni de marketing des folosiți de companiile de găzduire web. Contrar a ceea ce puteți crede, nu înseamnă „tot ce puteți folosi.” În schimb, se referă la ceea ce compania de găzduire „consideră o utilizare rezonabilă”.

Înregistrarea domeniului. În timp ce ambele gazde sunt înregistratori de domenii, GoDaddy este cel mai mare registrator din lume cu peste 60 de milioane de domenii aflate sub administrare. GoDaddy oferă un an de înregistrare gratuită a domeniului pentru termenul inițial, când termenul este de 12 luni sau mai mult. Arvixe oferă un domeniu gratuit atât timp cât aveți un plan cu acestea și oferă un transfer gratuit dacă aveți deja un domeniu.

Site Web Builder. GoDaddy are interfața drag and drop cu Website Builder, începând cu un preț promoțional de 1 USD pe lună. Arvixe oferă RvSiteBuilder, care are un editor WSYWIG și peste 600 de șabloane web.

Baze de date. În funcție de planul ales, GoDaddy oferă de la 10 la baze de date MySQL nelimitate. Arvixe oferă baze de date nelimitate MySQL și PostgreSQL.

Conturi de e-mail. GoDaddy oferă 100 până la 1.000 de conturi cu 100 MB până la 1 GB de stocare, în funcție de planul dvs. Arvixe oferă conturi de e-mail nelimitate și trimitere prin e-mail în toate planurile sale.

Gazduire WordPress. Atât GoDaddy cât și Arvixe oferă planuri WordPress gestionate. Un plan WordPress gestionat are compania de găzduire care face copii de rezervă și actualizări pe site-ul dvs., permițându-vă să vă concentrați asupra lucrului important – conținutul site-ului dvs..

Hai tăticuGoDaddy are patru planuri WordPress. De bază, care este limitat la un singur site, 25.000 de vizitatori pe lună și 10 GB stocare SSD; Deluxe, cu un singur site, 100.000 de vizitatori și 15 GB stocare; Ultimate, cu două site-uri, 400.000 de vizitatori și 30 GB stocare SSD; și dezvoltator, cu până la 5 site-uri, 800.000 de vizitatori și 50 GB stocare SSD. Toate vin cu un domeniu gratuit atunci când comandă un termen anual. Planul Ultimate include SiteLock gratuit.

ArvixeArvixe oferă două planuri WordPress partajate – Personal Class și Personal Class Pro. Dacă site-ul dvs. crește, scala de găzduire a acestora se face pe servere partajate, VPS, Dedicate și Cloud, în funcție de nevoile dvs. Au spațiu și lățime de bandă nelimitată și suport pentru chat și telefon 24/7 pentru găzduirea lor WordPress.

Soluție de comerț electronic. GoDaddy și Arvixe oferă ambele căruțe de cumpărături gratuite, precum Magneto, ZenCart, PrestaShop și altele, prin intermediul panoului de control. Arvixe suportă o mulțime de opțiuni de comerț electronic gratuit și comercial, multe cu suport 24/7 și instalare automată.

Copiile de rezervă. GoDaddy are un plan de backup și restaurare a site-ului pentru o taxă lunară cu planurile sale partajate și backup-uri gratuite zilnice pe WordPress, VPS și planuri dedicate. Arvixe face zilnic copii de rezervă instantanee ale serverelor sale. Arvixe recomandă clienților să facă propriile copii de rezervă și să le stocheze în afara site-ului (ceea ce este un sfat bun indiferent de orice plan).

Gazduire securitate. GoDaddy face scanări și acționează proactiv împotriva amenințărilor DDoS și oferă ceea ce numește „CageFS”. CageFS vă permite să configurați privilegiile utilizatorului pentru a limita accesul la conținut. GoDaddy oferă SpamAssasin, precum și BoxTrapper, pentru filtrarea prin e-mail. Arvixe scanează și acționează proactiv împotriva amenințărilor DDoS, precum și protecția forței brute. Arvixe asigură filtrarea SpamAssassin și Spamhaus.

GoDaddy oferă SSL partajat gratuit pentru planurile sale, primele niveluri primind SSL privat. Arvixe obișnuia să furnizeze SSL partajat pentru planurile sale partajate Linux, cu toate acestea, de la sfârșitul anului 2015, SSL-urile partajate nu mai sunt disponibile pentru planurile partajate Linux sau Windows PersonalClass. SSL-urile private pot fi achiziționate. Planurile Arvixe BusinessClass au SSL gratuit atât timp cât aveți un plan cu Arvixe.

GoDaddy și Arvixe oferă ambele servere Windows sau Linux.

Panou de control. Arvixe folosește standardul industriei cPanel. GoDaddy folosește cPanel, dar a făcut unele personalizări, ceea ce îl poate face necunoscut utilizatorilor obișnuiți de cPanel.

In plus. Pe lângă planurile de găzduire, GoDaddy oferă și servicii SEO, marketing online și servicii de proiectare pentru taxe suplimentare. Atât GoDaddy cât și Arvixe au planuri de revânzare și programe de afiliere. Arvixe oferă un credit publicitar de 100 USD pentru Bing / Yahoo și 100 de dolari în Google AdWords.

Opinia despre funcțiile cheie ale GoDaddy și Arvixe

Cele două companii de găzduire au multe lucruri în comun – ambele folosesc cPanel, ambele au servere Linux și Windows și ambele au opțiuni bune de securitate. GoDaddy este considerat liderul industriei în înregistrarea domeniilor, însă lățimea de bandă nelimitată, bazele de date și funcția de e-mail a Arvixe pentru planurile sale îi conferă un avantaj..

Comparați planurile de găzduire web și prețurile GoDaddy și Arvixe

Planuri de găzduire & Prețuri

Comparat planuri de prețuri

Notă: Prețul pentru companiile de găzduire web este un obiectiv în mișcare. Pentru a rămâne competitive, promoțiile speciale sunt oferite pe tot parcursul anului. Prețul aici este ceea ce se oferea în momentul acestei comparații. Ar trebui să rețineți că, în general, prețurile promoționale sunt bune doar pentru primul termen de serviciu, astfel că înscrierea pe termen mai lung înseamnă economii mai mari. De obicei, înregistrarea pentru termeni mai lungi, indiferent de promoțiile aflate în derulare, înseamnă că cel mai probabil va exista o pauză de preț.

Hai tăticu. GoDaddy oferă trei planuri partajate Linux și trei planuri partajate Windows – cele două opțiuni având funcții similare. Economie permite un singur site, lățime de bandă nelimitată și 100 GB stocare, pentru 3,99 USD. Deluxe, la 4,99 USD pe lună, iar Ultimate, la 7,99 USD pe lună, oferă site-uri web nelimitate, lățime de bandă nelimitată și spațiu de stocare nelimitat. Toate planurile vin cu un an gratuit de înregistrare a domeniului pe un plan anual. Conturile de e-mail sunt limitate la 100, 500 și, respectiv, 1000. Planul Ultimate adaugă un certificat SSL gratuit pentru un an.

Arvixe. Arvixe oferă patru planuri comune – două în PersonalClass și două în BusinessClass. Aveți opțiunea de a alege centrele de date din SUA, Europa sau din Asia la final. Atât Personal cât și Business oferă spațiu nelimitat, lățime de bandă, e-mailuri și baze de date. PersonalClass (4 dolari pe lună) și BusinessClass (22 USD pe lună) diferă de versiunile Pro, PersonalClassPro (7 dolari pe lună) și BusinessClassPro (35 USD pe lună), prin faptul că nivelurile Pro au site-uri permise nelimitat, în timp ce doar nivelurile non-Pro permite șase. Diferența dintre PersonalClass și BusinessClass este că BusinessClass are mai puțini utilizatori pe server – practic este gazduire partajată cu funcții VPS. Opțiunea ASP rulează cu câțiva dolari în plus pentru fiecare plan și nivel. Planurile partajate Arvixe prevăd bazele de date nelimitate MySQL și PostgreSQL. De asemenea, planurile BusinessClass au un certificat SSL gratuit atât timp cât site-ul este găzduit cu Arvixe.

Ambele ofera găzduire WordPress gestionată. GoDaddy oferă patru planuri. Site-urile au permis o gamă de la 1 site-ul web pe cel mai mic nivel până la 5 pe cel mai mare. GoDaddy limitează numărul de vizitatori pe lună în funcție de planul dvs., iar cantitatea de stocare SSD variază în funcție de plan. Prețurile GoDaddy sunt 3,99 USD, 4,49 USD, 7,99 USD și 13,99 USD pe lună. Arvixe oferă un plan WordPressClass WordPress pentru 4 dolari pe lună și un plan PersonalClassPro pentru 7 dolari pe lună. Lățimea de bandă nelimitată, stocarea nelimitată și un număr nelimitat de baze de date vin cu cele două planuri. Planul PersonalClassPro permite un număr nelimitat de site-uri web. Planurile Arvixe WordPress sunt ușor scalate, deși prețurile cresc pentru WordPress pe serverele VSP sau dedicate.

GoDaddy oferă mai multe planuri VPS, cu cinci planuri pentru Linux și cinci pentru Windows – planurile Windows costă în jur de 10 dolari pe lună. Planurile GoDaddy oferă lățime de bandă nelimitată și 40 GB până la 250 GB spațiu de stocare (în funcție de nivel). Arvixe oferă două planuri fiecare în Linux și ASP (Windows). Arvixe are aproximativ 30 dolari sau mai puțin. Cu toate acestea, GoDaddy limitează numărul de site-uri la 3. Arvixe este lățime de bandă nelimitată și un număr nelimitat de site-uri permise – plus un certificat SSL gratuit atât timp cât ai planul. GoDaddy oferă 5 planuri dedicate pentru Linux și 5 pentru Windows. Planurile Windows ale GoDaddy rulează cu 30 de dolari mai mult decât planurile sale Linux. Planurile GoDaddy au o lățime de bandă nelimitată. Arvixe oferă șase planuri de procesare unice, planurile caracteristice comparabile fiind puțin mai mari decât cele ale GoDaddy. Arvixe oferă, de asemenea, două impresionante planuri dedicate pentru mai multe procesoare – deși la un preț de peste 350 de dolari pe lună.

GoDaddy oferă credite de marketing diferite în funcție de locația dvs. Arvixe oferă marketing gratuit cu 100 USD pentru Bing / Yahoo și 100 USD pentru Google AdWords. Ambele vând nume de domeniu. GoDaddy oferă un an gratuit de înregistrare pentru noi înregistrări, în timp ce Arvixe oferă înregistrare gratuită a domeniului, atât timp cât îți păstrezi planul.

GoDaddy și Arvixe oferă garanții de returnare a banilor. GoDaddy oferă garanția standard de 30 de zile pentru condiții anuale și superioare. Pentru planurile lunare, rambursarea completă a GoDaddy este limitată la 48 de ore și este evaluată după aceea. Arvixe oferă o garanție mai lungă de 60 de zile. Dacă aveți înregistrarea gratuită a domeniului pe Arvixe sau GoDaddy, acestea vor reține taxa de înregistrare a domeniului din restituire și veți păstra numele domeniului.

Aviz cu privire la tarifarea planurilor de gazduire

Pentru găzduirea partajată, Arvixe are avantajul caracteristicilor sale „nelimitate”, cu prețuri similare sau mai mici decât GoDaddy. Arvixe are avantajul și în VPS, cu funcțiile sale „nelimitate”. Planurile dedicate ale GoDaddy au un preț mai mic, deși dacă aveți nevoie de un server serios (la un preț semnificativ mai mare), Arvixe este, din nou, alegerea dintre aceste două.

Cât de ușor de utilizat GoDaddy și Arvixe

Ușurință în utilizare

Cât de ușor de utilizat interfața

Panou de control. Atât GoDaddy cât și Arvixe folosesc cPanel, deși GoDaddy modifică oarecum interfața. Interfața grafică ușor de utilizat de cPanel este standardul industriei și are cele mai multe caracteristici necesare administrării site-ului dvs. web prin intermediul pictogramelor ușor de identificat. GoDaddy oferă standardului industriei Plex cu planurile sale Windows, Arvixe folosește WebSitePanel.

Un clic pe Installer. GoDaddy oferă instalarea unui singur clic pentru sute de aplicații prin intermediul panoului său de control. Arvixe oferă instalarea unui singur clic pentru sute de aplicații prin Softaculous. Ambele au o instalare a WordPress cu un singur clic.

Navigare prin site. Atât site-urile GoDaddy, cât și Arvixe furnizează informațiile de care aveți nevoie. GoDaddy oferă mai multe produse în plus față de găzduire, astfel încât este ușor mai confuz să navighezi, iar paginile sale implică o defilare multă. Arvixe’s este neclintit și corect. Graficele de comparare ușor de citit pe Arvixe vă arată clar diferențele dintre niveluri.

Opinia privind ușurința de utilizare

Aceasta ar putea fi considerată o egalitate, deoarece ambele folosesc cPanel și ambele oferă multe aplicații cu instalarea unui singur clic. Arvixe ar putea primi un ușor nod din cauza site-ului său mai ușor de navigat.

Suport pentru GoDaddy și Arvixe

Asistență tehnică și clienți

S-a comparat asistența utilizatorului

GoDaddy ar trebui să fie considerat nu mai bun decât media, pe baza recenziilor clienților. Arvixe se află în aceeași situație. De la achiziția EIG, serviciile pentru clienți au suferit pentru Arvixe. PCMag a numit Arvixe ca alegere a editorului în 2015, dar la începutul anului 2016, și-a redus evaluările din cauza asistenței slabe a clienților și a timpilor lungi de așteptare.

GoDaddy și Arvixe au email și chat live 24/7. Telefonul lui GoDaddy este 24/7, în timp ce asistența telefonică a Arvixe este limitată la orele de birou. Ambele au o bază extinsă de cunoștințe cu tutoriale. GoDaddy oferă articole informative pe lângă blogul său din „Garajul GoDaddy”. Arvixe are un blog activ.

Aviz cu privire la asistența utilizatorului

Arvixe s-ar putea să fi obținut un avantaj aici pentru serviciul clienți, deoarece GoDaddy este considerat mediu sau puțin peste. Cu toate acestea, de curând timpul de funcționare și serviciul clienților Arvixe a scăzut, iar timpul de așteptare al clienților este prea lung.

Recenziile utilizatorilor despre GoDaddy si Arvixe

analizele utilizatorului

Recenziile utilizatorilor au fost comparate

Notă: Recenziile sunt adesea cumpărate – fie bine, fie ca stimulente pentru creditele de găzduire. Chiar și recenziile legitime sunt, în general, de la clienții pasionați, astfel încât majoritatea recenziilor au o tendință pozitivă negativă puternică sau puternică. Cu toate acestea, dacă apare ceva continuu, pozitiv sau negativ, se investighează.

Recenzii negative pentru GoDaddy și Arvixe

Hai tăticu. Cele mai multe recenzii negative despre GoDaddy se ocupă de asistența sa slabă pentru clienți, restricțiile stricte plasate pe unele planuri și timpul de dezactivare enervant.

Arvixe. Cele mai recente recenzii negative despre Arvixe se referă la un serviciu slab pentru clienți și timp de așteptare îndelungat.

Recenzii pozitive pentru GoDaddy și Arvixe

Hai tăticu. Recenziile pozitive ale clienților GoDaddy comentează serviciile sale de înregistrare a domeniilor și prețurile acestuia.

Arvixe. Arvixe este apreciat de clienții săi pentru că are atât de multe funcții disponibile la un astfel de preț bugetar. Clienții Windows scriu despre faptul că sunt încântați să găsească găzduire la un preț accesibil.

Opinii privind recenziile utilizatorilor

Recenziile tind să indice că GoDaddy se concentrează pe a fi un registru de domenii, iar găzduirea este o gândire ulterioară. Deși acum Arvixe primește câteva reclamații negative cu privire la serviciile pentru clienți, în general este încă în general apreciat de clienții săi.

Concluzie privind compararea GoDaddy și Arvixe

Care gazduire este cea mai potrivita pentru tine?

Alegerea celei mai bune platforme

Există caracteristici pozitive și caracteristici negative cu privire la ambele companii de găzduire.

Motivele pentru a alege Arvixe peste GoDaddy:

 • Domeniu gratuit atât timp cât este găzduit un plan
 • Funcții mai nelimitate în planuri
 • Garanție de returnare mai lungă a banilor

Motive pentru a alege GoDaddy peste Arvixe:

 • Vinde mai multe produse web, pe lângă găzduire
 • Mai multe niveluri pentru mai multe opțiuni în planuri
 • Telefon gratuit 24/7

GoDaddy ar putea fi cel mai potrivit pentru începători, întrucât tot ce are legătură cu web-ul, de la nume de domeniu la SSL, servicii de marketing și SEO și contabilitate online, poate fi obținut de pe un site. Arvixe este o opțiune atractivă pentru cei care doresc „totul nelimitat” la prețuri bugetare. Întreprinderile mici vor considera că lățimea de bandă și stocarea nelimitate sunt atrăgătoare. Întreprinderile care necesită VPS sau servere dedicate vor găsi GoDaddy o alegere atractivă, deși cei care au nevoie de calcul serios ar putea dori să se uite la planurile dedicate procesorului dual Arvixe.

Există multe alte opțiuni de verificat atunci când căutați o gazdă web. Unul care ar trebui să fie pe radar este InMotion Hosting, datorită planurilor sale excelente de gestionare a WordPress. Acesta oferă una dintre cele mai bune garanții de returnare a banilor din industrie – o garanție de returnare de 90 de zile, în comparație cu garanția GoDaddy de 30 de zile și una de 60 de zile de la Arvixe. Dacă nu vă place să faceți un mic pas în ceea ce privește prețurile de la prețurile de găzduire bugetare pentru a obține funcții premium și timpii de încărcare și răspuns rapid, SiteGround este o companie de găzduire pe care ar trebui să o luați în considerare.

Aveți întrebări despre GoDaddy sau Arvixe? Care au fost experiențele tale cu web hosting? Lasă comentariile tale și anunță-ne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map