GoDaddy vs A2 Hosting: Quin amfitrió web heu de triar?

Amb tota l’emoció de crear un lloc web, fent que es vegi bé i garanteix que els espectadors tinguin una gran experiència allà, l’allotjament web s’oblida sovint. Però, per a què serveix un lloc web espectacular si no està disponible les 24 hores del dia??


L’elecció del proveïdor d’allotjament web adequat no hauria de ser una reflexió posterior, i aquí és on arribem. Aquí es fa una comparació entre dos dels millors serveis d’allotjament: GoDaddy i A2 Hosting Hem fet la investigació per proporcionar-vos prou informació per decidir si qualsevol dels dos serveis és el més adequat per a vosaltres.

Tant GoDaddy com A2 Hosting són empreses respectades que operen en àmbits una mica diferents. A2 Hosting treballa des del 2005 i GoDaddy es va fundar el 1997.

De mida, GoDaddy és aproximadament deu vegades més gran que A2 Hosting, que allotja prop de 7.30.000 llocs web fins a una mica més de 63.000. L’atenció de l’allotjament A2 es basa en l’allotjament web, mentre que GoDaddy és més conegut pel registre del domini, i també tracta per separat el correu electrònic i el màrqueting, així com la seguretat web. GoDaddy també ofereix un programa Pro específicament per a desenvolupadors.

Compareu el rendiment de GoDaddy i A2 Hosting

Contents

Horaris i fiabilitat

Monitor d’horari

Horaris. L’horari i la fiabilitat són dos aspectes de l’allotjament web que atrauen comentaris acalorats dels usuaris si els seus llocs web no sempre estan disponibles. GoDaddy i A2 Hosting ofereixen la garantia estàndard de la indústria del 99,9% de la durada; tots dos proveïdors de serveis han aconseguit constantment aquesta marca amb A2, que té un lleuger avantatge amb un 100% de temps de vida al mateix període que el 99,94% de GoDaddy durant el temps d’activitat.

Rendiment. GoDaddy és alt per la seva velocitat en proves de mesurament per part de professionals de tercers. Tanmateix, les ressenyes dels usuaris són mixtes, amb històries de velocitats molt lentes i persones que estan encantades amb la velocitat de càrrega dels seus llocs web. GoDaddy utilitza servidors de Solid State Drive, però limita la quantitat d’emmagatzematge SSD per a cadascun dels seus plans d’allotjament.

Els tres plans de Hosting d’A2 estan basats en servidors de Speed ​​State Drive Speed ​​Boost, que asseguren que funcionen fins a 20 vegades més ràpid que els servidors habituals dels seus competidors. I, a diferència d’alguns competidors que ofereixen aquest servei ràpid només en determinades funcions del lloc web, A2 cobreix tots els fitxers, el sistema operatiu i les bases de dades..

A més, A2 Hosting contracta amb una empresa de tercers per fer el seguiment dels seus horaris i velocitats que es mostren al web perquè tothom el vegi.

Fiabilitat. Un dels aspectes de la fiabilitat d’un servei d’allotjament web són diversos centres de dades, de manera que les empreses poden canviar el vostre lloc web entre ells en cas d’avaria el mateix. Els centres de diferents països són un plus! Els centres de dades de GoDaddy es troben als Estats Units (7 centres), Amsterdam i Singapur.

Els centres de dades de l’allotjament A2 també són a tot el món, amb servidors a Washington, DC i Califòrnia als Estats Units, a Austràlia i a Alemanya. Les dues empreses utilitzen potència redundant i control de refrigeració i lloc per mantenir la fiabilitat elevada.

Opinió sobre el rendiment d’allotjament de GoDaddy i A2

A2 Hosting i GoDaddy estan molt vinculats a la velocitat i fiabilitat de processament, de manera que fem que A2 Hosting sigui el líder aquí per utilitzar els servidors SSD per a tots els aspectes del seu allotjament web..

Característiques de GoDaddy i A2 Hosting

Compareu les funcions clau

Comparats les principals característiques

Nota: Les funcions que ofereix un servei d’allotjament web poden ser sovint un element decisiu en la vostra decisió. No és una característica, com a tal, però és interessant que A2 Hosting tingui el compromís de ser ecològic. Des del 2007, A2 ha estat neutre en el carboni, animant el seu personal a teletreballar, reciclar servidors antics, plantar arbres i reduir les escombraries..

Registre de dominis. El registre de noms de domini és probablement el primer que us sembla quan penseu en GoDaddy, per la qual cosa no és estrany que pugueu adquirir el domini del vostre lloc web juntament amb el seu pla d’allotjament web..

GoDaddy proporciona un nom de domini gratuït amb qualsevol pla anual (o més llarg) per a la durada del contracte inicial. Amb Hosting A2, podeu comprar directament el vostre nom de domini. Els dos proveïdors de serveis us permeten transferir un nom de domini existent.

Constructor de llocs web. Tant GoDaddy com A2 Hosting proporcionen un creador de llocs web perquè creeu el vostre lloc web. El creador de llocs web de GoDaddy (correctament anomenat) té una quota mensual que s’hi adjunta mentre que el RVSiteBuilder d’A2 Hosting és gratuït amb tots els seus plans d’allotjament. Website Builder és molt popular i té algunes funcions de gamma alta per crear un lloc web atractiu.

Bases de dades. Tant GoDaddy com A2 Hosting ofereixen bases de dades SQL amb tots els seus plans. GoDaddy limita quantes bases de dades teniu permès amb cada pla mentre que A2 Hosting només limita les bases de dades pel seu pla més baix.

WordPress Hosting. A2 Hosting i GoDaddy tenen un excel·lent hosting gestionat per WordPress.

A finals del 2014, A2 Hosting va introduir A2 Optimized, un complement de WordPress que proporciona configuració automàtica per als llocs de WordPress per assegurar la càrrega de pàgines (6x) més ràpida possible. Al costat d’aquesta velocitat, es millora la seguretat dels llocs de WordPress.

L’allotjament de WordPress d’A2 inclou la possibilitat de gestionar completament diversos llocs de WordPress des d’un quadre de comandament i una eliminació massiva de comentaris de correu brossa. Els plans d’allotjament de WordPress gestionats tenen el mateix preu que els plans d’allotjament habituals.

GoDaddy us permet crear el vostre lloc de WordPress a l’entorn de GoDaddy o introduir el vostre lloc de WordPress existent. L’allotjament de WordPress gestionat us ofereix còpies de seguretat diàries gratuïtes (amb restauració d’un clic) dels vostres llocs de WordPress i guies interactives i vídeos de formació.

Hi ha 4 plans de WordPress amb GoDaddy. El pla bàsic amb un lloc web de WordPress comença a 3,99 dòlars mensuals i el pla de primer nivell, el desenvolupador, gestiona 5 llocs web i fins a 800.000 visitants per 13,99 dòlars mensuals. Els dos primers plans inclouen un certificat SSL (un valor de 70 dòlars). Igual que amb els plans habituals d’allotjament, es proporciona un domini gratuït amb contractes de dotze mesos o més.

Solució de comerç electrònic. A2 Hosting i GoDaddy s’enfocen de comerç electrònic de manera diferent.

GoDaddy agrupa un lloc web, allotjament i QuickCart (el seu propi carret de compra propietari) per una quota mensual. Amb productes il·limitats, cupons propis i la possibilitat d’obrir una botiga a Facebook, GoDaddy ofereix un servei únic per a les vostres necessitats de comerç electrònic complet..

A2 Hosting no té la seva pròpia solució de comerç electrònic però ofereix col·laboracions mitjançant configuracions d’un clic amb serveis de comerç electrònic molt coneguts, com Magneto, OpenCart, PrestaShop i AbanteCart. Amb aquest mètode, heu d’ajuntar els bits vosaltres mateixos.

Còpies de seguretat. Només hem de dir per endavant que, independentment del que ofereix el vostre servei d’allotjament web per a còpies de seguretat, encara heu de fer una còpia de seguretat regularment del vostre lloc web. Per si de cas.

Dit això, tant GoDaddy com A2 Hosting us proporcionen alguns serveis de còpia de seguretat.

A2 Hosting proporciona Server Rewind, un programa de recuperació d’arxius, gratuït amb els seus dos primers plans. El servidor de revisió del servidor realitza periòdicament instantànies del vostre lloc web, però no de les vostres bases de dades, i podeu accedir a aquestes des del vostre tauler de control.

GoDaddy cobra pels seus serveis de restauració i còpia de seguretat. Per la tarifa, rebrà una còpia de seguretat automàtica diària amb una quantitat d’emmagatzematge de dades disponible per a la còpia de seguretat.

Seguretat de l’allotjament. Els dos proveïdors d’allotjament web es prenen la seguretat d’una manera molt seriosa. GoDaddy elimina la preocupació de programari maliciós del vostre lloc web oferint SiteLock de forma mensual per analitzar diàriament el vostre lloc web per identificar i eliminar el malware. També podeu comprar un certificat SSL per garantir la protecció de dades sensibles introduïdes al vostre lloc.

A2 Hosting compta amb un servei de seguretat perpètua gratuït amb tots els seus plans d’allotjament. La protecció inclou un control de seguretat 24/7/365, una exploració de virus, un tallafoc doble i altres proteccions del servidor. És de destacar HackScan, una protecció gratuïta que bloqueja els hacks abans de fer mal als llocs web dels clients. Els certificats SSL també estan disponibles per a la seva compra.

Panell de control. Aquests serveis d’allotjament web utilitzen cPanel per donar suport als seus usuaris Linux, però cada plafó es presenta i funciona de manera diferent. A2 utilitza cPanel estàndard i la seva navegació serà fàcil de recollir per a aquells que ja coneixeu. GoDaddy ha personalitzat el cPanel estàndard; en aparença i aspecte que coincideix amb l’estil de GoDaddy i els usuaris denuncien que està ben disposat i és fàcil de navegar.

Aquells que trien l’opció d’allotjament web de Windows amb GoDaddy utilitzen el tauler de control Odin Plesk.

Opinió sobre les funcions clau de GoDaddy i Hosting A2

A2 Hosting supera GoDaddy aquí per les seves funcions gratuïtes, especialment les còpies de seguretat, el creador de llocs web i les bases de dades SQL. GoDaddy és millor, però, per la seva solució de comerç electrònic integrada.

Compareu els plans d’allotjament web i els preus de GoDaddy i A2 Hosting

Plans d’allotjament & Preu

Comparats plans de preus

Nota: Sempre és difícil escriure sobre preus, ja que els preus poden canviar, els descomptes s’ofereixen regularment i els preus promocionals només són bons per al contracte inicial i després tornen al preu, sovint molt més elevat. Llegiu sempre la lletra petita per obtenir preus i tingueu en compte que, com més llarg és el contracte, menys serà el cost per mes.

GoDaddy. GoDaddy ofereix tres plans d’allotjament web Linux, el Basic, Deluxe i el Ultimate, i el contracte per defecte és de 36 mesos..

El bàsic, a 3,99 dòlars mensuals, pel preu de descompte es recomana per a un lloc web inicial, ja que està limitat a un sol lloc i 100 adreces de correu electrònic. Si teniu diversos llocs, considereu el luxe a 4,49 dòlars mensuals (preu de descompte) amb llocs web il·limitats i 500 adreces de correu electrònic. Aquells que tinguin una botiga de comerç electrònic o que tinguin trànsits realment pesats haurien de mirar al pla superior, l’Ultimate, a 7,99 dòlars mensuals. Tots els plans inclouen un ample de banda il·limitat i un domini gratuït amb un contracte de 12 mesos o més.

Els plans d’allotjament web de Windows amb GoDaddy són similars, però inclouen diversos números de bases de dades SQL i MYSQL a cada pla. El pla d’Economia d’un lloc web comença al preu de descompte de 3,99 dòlars al mes i el pla Deluxe amb llocs web il·limitats, amplada de banda i emmagatzematge arriba a 4,49 dòlars al mes (preu de descompte). Els llocs web il·limitats, l’emmagatzematge, l’ample de banda i les bases de dades estan disponibles amb el pla Ultimate a 7,99 dòlars mensuals. Tots els plans inclouen un domini gratuït amb un contracte anual (o més llarg).

GoDaddy ofereix VPS, Cloud i plans d’allotjament web dedicats a la secció Pro del seu lloc web.

A2 Hosting. A2 Hosting també té tres plans d’allotjament Linux i són similars als de GoDaddy. Per a un lloc web únic, Lite costa 3,92 dòlars al mes (contracte de 36 mesos) amb 5 bases de dades i 25 adreces de correu electrònic. El pla Swift a 4,90 dòlars mensuals té llocs web, bases de dades i adreces de correu electrònic il·limitades. La velocitat Turbo, 20 vegades més ràpida del normal, és el distintiu del pla Turbo a 9,31 dòlars mensuals, que també ve amb l’accelerador de llocs A2. Tots els plans disposen d’emmagatzematge il·limitat i seguretat perpètua. A2 Hosting no ofereix allotjament de Windows.

A2 Hosting també ofereix plans d’allotjament web VPS i Linux dedicats, amb opcions gestionades i no gestionades per a cadascun.

Devolucions. GoDaddy i A2 Hosting tenen política de devolució. Amb GoDaddy, si us heu registrat o servei de mes a mes, heu de sol·licitar el reemborsament en 48 hores; Amb els contractes anuals, teniu 45 dies per demanar els vostres diners. Heu de donar un motiu a la vostra sol·licitud. La política de devolució de diners de l’A2 Hosting no és tan liberal. Tens només 30 dies per sol·licitar el reemborsament complet; passat aquest període, rebràs un import qualificat.

Opinió sobre preus de plans d’allotjament

Com succeeix de vegades, és igualtat quan es consideren els preus de descompte GoDaddy i A2 Hosting. Les seves polítiques de devolució també són similars.

Què fàcil d’utilitzar GoDaddy i A2 Hosting

Facilitat d’ús

Com és fàcil d’utilitzar la interfície

Panell de control. Si coneixeu el cPanel estàndard, a casa usareu el plafó de control d’A2 Hosting, basat en el cPanel estàndard. GoDaddy ha pres el cPanel estàndard i ha modificat no només la aparença, sinó que ha afegit icones personalitzades; les revisions dels usuaris han estat extremadament positives sobre aquests canvis.

Instal·lador d’un clic. GoDaddy ofereix una instal·lació d’un clic per a més de 125 aplicacions per als usuaris de Linux i per a més de 50 aplicacions per a subscriptors de Windows. Tot i això, no hi ha cap llista al lloc web de totes aquestes aplicacions. També hi ha una configuració d’un clic per als dominis registrats de GoDaddy. A2 Hosting també ofereix una configuració d’un clic per a aplicacions populars, inclosos els temes i complements de WordPress, així com per a les solucions de comerç electrònic amb les quals s’ha associat.

Navegació per llocs web. És molt fàcil trobar informació al lloc web d’allotjament A2. En particular, una comparació de totes les funcions de tots els plans està disponible de manera clara i neta en una taula d’una pàgina. En canvi, el lloc web de GoDaddy està més desordenat i heu de passar per diverses pantalles per conèixer tota la informació sobre els plans..

Opinió sobre la facilitat d’ús

GoDaddy se situa al capdavant per la seva fàcil adaptació de la interfície estàndard de cPanel, així com pel nombre d’aplicacions d’un clic que hi ha disponibles.

Suport de GoDaddy i A2 Hosting

Assistència tècnica i al client

Comparat amb suport d’usuari

L’assistència al client és una d’aquestes funcions de l’allotjament web en què no penseu fins que no ho necessiteu, i aleshores esdevé de vital importància.

GoDaddy. Hi ha només dues maneres de contactar amb el servei d’atenció al client de GoDaddy: trucant-los o utilitzar la seva opció de xat en directe. I el número de telèfon no està gratuït, de manera que pagueu pel temps d’espera. Tot el personal d’assistència de GoDaddy es troba a Arizona i Iowa, Estats Units.

Els revisors asseguren que la qualitat del servei al client és generalment alta, amb els millors resultats per a consultes senzilles i directes. També podeu trobar informació a la base de coneixement de GoDaddy o veure els seus tutorials en vídeo.

A2 Hosting. A2 Hosting té una tripulació Guru amb seu als Estats Units per donar-vos suport, tots ells experts o desenvolupadors. Podeu posar-vos en contacte amb el Guru Crew per telèfon, correu electrònic, enviant un bitllet o per xat en directe, el 24/7/365. El suport prioritari per obtenir una resposta més ràpida del bitllet està disponible per un preu mensual. Els revisors estan entusiasmats amb la qualitat del servei d’atenció al client d’A2 Hosting i la companyia va rebre una qualificació d’A + de la millor oficina empresarial el gener del 2015..

Opinió sobre l’assistència a l’usuari

L’assistència al client d’A2 Hosting està més fàcilment disponible que la de GoDaddy i ha rebut molts més premis tant per al coneixement com per la simpatia.

Opinions d'usuaris de GoDaddy i A2 Hosting

Opinions d’usuaris

Les revisions dels usuaris es van comparar

Nota: Les revisions dels clients només ofereixen una part de la imatge de qualsevol servei d’allotjament web, però aquesta part és la història interior. Si teniu en compte que hi ha sempre més ressenyes negatives que positives, les ressenyes dels clients són molt útils per identificar els problemes que tenen les persones, així com els que els agrada especialment sobre els proveïdors de serveis..

Opinions negatives sobre GoDaddy i A2 Hosting

GoDaddy. La majoria de les revisions negatives de GoDaddy han estat per períodes extenses de temps morts i problemes de “lloc web no disponibles”, així com les limitades maneres d’aconseguir l’atenció al client, de vegades qüestionable. A més, les persones han tret excepció de les tècniques prou revoltes al lloc web de GoDaddy.

A2 Hosting. Les queixes sobre el centre d’allotjament A2 al voltant de la manca d’assistència telefònica gratuïta fora dels Estats Units i les dificultats per assolir el suport de facturació quan la gent vol cancel·lar els seus contractes..

Opinions positives sobre GoDaddy i A2 Hosting

GoDaddy. GoDaddy té bones crítiques de persones que volen un lloc web bàsic i tenen un tracte limitat amb l’empresa. La gent considera que els seus preus són competitius i els agrada que sigui un servei únic per aconseguir que un lloc web funcioni ràpidament.

A2 Hosting. Sense cap mena de dubte, A2 Hosting obté revisions fantàstiques sobre el seu servei d’atenció al client, tant en la cordialitat com en el coneixement del seu equip d’assistència. A la gent també li agrada la velocitat dels servidors SSD i la fixació directa i senzilla dels plans.

Opinió sobre les opinions dels usuaris

Les ressenyes de l’allotjament d’A2 són més positives i menys negatives que les de GoDaddy. Les ressenyes molt positives de l’assistència al client d’A2 Hosting demostren el ben tractat que els subscriu.

Conclusió sobre la comparació de GoDaddy i A2 Hosting

Quin allotjament és el que més us convé?

Elecció de la millor plataforma

Ambdues empreses d’allotjament presenten els seus avantatges i inconvenients.

Raons per a la GoDaddy a l’A2 Hosting:

 • Compres d’una sola parada: totes les necessitats del vostre lloc web
 • Gran empresa establerta amb trajectòria contrastada
 • Allotjament web de Windows està disponible
 • Habitació per créixer amb paquets professionals d’allotjament disponibles
 • Llista extensa d’instal·lacions d’un clic
 • Paquet integrat de comerç electrònic

Motius per triar el servei d’allotjament A2 a través de GoDaddy

 • Excel·lent atenció al client
 • Temps de càrrega ràpids de llocs web
 • L’amplia suite de seguretat és gratuïta amb tots els plans
 • Constructor de llocs web gratuït
 • Funció de l’accelerador de WordPress per comoditat, velocitat i seguretat

A2 Hosting s’adapta als que tot just comencen al món de la creació de llocs web i preveuen necessitar una mica de suport de la seva empresa d’allotjament web. A l’altre extrem de la escala, el pla Turbo seria d’interès per a aquells per a qui la velocitat del lloc web sigui de primera importància..

El paquet de nom de domini, creador de llocs web i hosting de GoDadd apel·larà al principiant que vulgui tot en un lloc, tot i que algunes d’aquestes funcions tenen un cost addicional..

Per als clients de comerç electrònic, es tracta d’un compliment: el paquet integrat de GoDaddy amb el seu carro de compres propietat versus l’enllaç d’un clic de l’A2 Hosting a algunes de les solucions de comerç electrònic més populars.

Tant A2 Hosting com GoDaddy són bones opcions com a proveïdors d’allotjament web; Tanmateix, si cap d’aquestes s’ajusta a les vostres necessitats, feu un cop d’ull a InMotion Hosting, una empresa que s’ha guanyat una bona reputació com a gran host web per a empreses. Podeu aprofitar la seva garantia de devolució de 90 dies per explorar totes les 300 aplicacions més disponibles a la biblioteca d’instal·lació d’un clic.

Tens alguna pregunta sobre GoDaddy o A2 Hosting? Heu tingut experiència amb algun proveïdor de serveis web o vau triar anar amb una altra empresa? Deixa els teus comentaris i fes-nos-ho saber.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map