GoDaddy vs A2 Hosting: Cilin host në internet duhet të zgjedhni?

Në të gjithë ngazëllimin e krijimit të një faqe në internet, duke e bërë atë të duket e drejtë dhe të sigurojë që shikuesit të kenë një përvojë të madhe atje, pritja në internet shpesh harrohet. Por cili është përdorimi i një faqe në internet spektakolare nëse nuk është në dispozicion 24/7?


Zgjedhja e ofruesit të duhur të mbajtjes së faqes në internet nuk duhet të jetë një pasqyrë, dhe kjo është aty ku hyjmë. Këtu është një krahasim midis dy prej shërbimeve më të mira të hostimit: GoDaddy dhe A2 Hosting Ne kemi bërë studimin për t’ju siguruar informacion të mjaftueshëm për të vendosur nëse ose shërbimi është i duhuri për ju.

Të dy GoDaddy dhe A2 Hosting janë kompani të respektuara që operojnë në sfera disi të ndryshme. A2 Hosting ka qenë në biznes që nga 2005 dhe GoDaddy u themelua në 1997.

Në madhësi, GoDaddy është afro dhjetë herë më i madh se A2 Hosting, duke pritur rreth 730,000 faqe në internet për A2-të pak më shumë se 63,000. Fokusi i Hosting A2 është në mbajtjen në internet, ndërsa GoDaddy është më i njohur për regjistrimin e domain, dhe gjithashtu merret veçmas me email dhe marketing, si dhe sigurinë në internet. GoDaddy gjithashtu ofron një program Pro posaçërisht për zhvilluesit.

Krahasoni performancën e GoDaddy dhe A2 Hosting

Contents

Uptime dhe besueshmëri

Monitor monitorimi

uptime. Uptime dhe besueshmëria janë dy aspekte të mbajtjes në internet që tërheqin komente të nxehta nga përdoruesit nëse faqet e tyre të internetit nuk janë gjithmonë në dispozicion. GoDaddy dhe A2 Hosting ofrojnë garancinë standarde të industrisë prej 99.9% në kohën e duhur; të dy ofruesit e shërbimeve kanë shënuar vazhdimisht këtë shenjë me A2 që ka avantazh të lehtë me 100% në kohë për të njëjtën periudhë me 99.94% të kohës së GoDaddy.

Performance. GoDaddy renditet shumë për shpejtësinë në testet e matjes nga ekspertë të palëve të treta. Sidoqoftë, rishikimet nga përdoruesit janë të përziera, me histori me shpejtësi shumë të ngadaltë dhe njerëz që janë të kënaqur me sa shpejt ngarkojnë faqet e tyre të internetit. GoDaddy përdor serverët Solid State Drive por kufizon sasinë e ruajtjes së SSD për secilin nga planet e tij të pritjes.

Të tre planet e A2 Hosting janë mundësuar nga serverët Solid State Drive Speed ​​Boost, për të cilët ata pretendojnë se kryejnë deri në 20 herë më shpejt sesa serverët e rregullt të konkurrencës së tyre. Dhe, ndryshe nga disa prej atyre konkurrentëve që ofrojnë këtë shërbim të shpejtë vetëm në disa veçori të caktuara të faqes në internet, A2 mbulon të gjitha skedarët, sistemin operativ dhe bazat e të dhënave.

Për më tepër, A2 Hosting kontratat me një kompani të palëve të treta për të ndjekur kohëzgjatjet dhe shpejtësitë e tyre që shfaqen në internet për të gjithë për të parë.

seriozitet. Një aspekt i besueshmërisë së një shërbimi të një web hosting është qendra të shumta të të dhënave në mënyrë që kompanitë të mund të ndërrojnë uebfaqen tuaj midis tyre në rast të dështimit në një. Qendrat në vende të ndryshme janë një bonus! Qendrat e të dhënave të GoDaddy janë në Shtetet e Bashkuara (7 qendra), Amsterdam dhe Singapor.

Qendrat e të dhënave të A2 Hosting janë gjithashtu në të gjithë botën, me serverë në Uashington, DC dhe California në Shtetet e Bashkuara, në Australi dhe Gjermani. Të dy kompanitë përdorin fuqi të tepërt dhe ftohje dhe monitorim në vend për të mbajtur besueshmërinë e lartë.

Opinion mbi GoDaddy dhe A2 Performance Hosting

A2 Hosting dhe GoDaddy lidhin goxha shumë në shpejtësinë e përpunimit dhe besueshmërinë, kështu që ne bëjmë A2 Hosting lider këtu për përdorimin e serverëve të saj SSD për të gjitha aspektet e web hosting-it të saj.

Karakteristikat e GoDaddy dhe A2 Hosting

Krahasoni tiparet kryesore

Karakteristikat kryesore të krahasuara

Shënim: Karakteristikat që ofron një shërbim i mbajtjes së faqeve në internet shpesh mund të jenë ndërprerëse të marrëveshjes në vendimin tuaj. Jo tipar, si i tillë, por me interes është që A2 Hosting ka një angazhim të jetë miqësor me eko-mjedisin. Që nga viti 2007, A2 ka qenë neutral ndaj karbonit, duke inkurajuar stafin e tij të telekomunikojë, riciklojë serverat e vjetër, mbjellë pemë dhe zvogëlon plehrat.

Regjistrimi i domainit. Regjistrimi i emrit të domenit është ndoshta gjëja e parë që ju bie ndër mend kur mendoni për GoDaddy, kështu që nuk është për t’u habitur që mund të blini fushën e faqes tuaj të internetit atje së bashku me planin e saj të mbajtjes në internet.

GoDaddy ofron një emër domain falas me çdo plan vjetor (ose më të gjatë) për kohëzgjatjen e kontratës fillestare. Me A2 Hosting, ju mund të blini emrin e domain direkt nga ata. Të dy ofruesit e shërbimeve ju lejojnë të transferoni në një emër domain ekzistues.

Ndërtues i faqes në internet. Të dy GoDaddy dhe A2 Hosting ofrojnë një ndërtues në internet për ju që të krijoni faqen tuaj të internetit. Ndërtuesi i Uebfaqeve i GoDaddy (me emrin e duhur) ka një tarifë mujore të bashkangjitur me të ndërsa RVSiteBuilder i A2 Hosting është falas me të gjitha planet e tij të pritjes. Ndërtuesi i faqes në internet është shumë popullor dhe ka disa karakteristika të nivelit të lartë për të krijuar një faqe interneti tërheqëse.

Bazat e të dhënave. Të dy GoDaddy dhe A2 Hosting ofrojnë baza të të dhënave SQL me të gjitha planet e tyre. GoDaddy kufizon sa baza të të dhënave ju lejoheni me çdo plan ndërsa A2 Hosting vetëm kufizon bazën e të dhënave për planin e tij më të ulët.

WordPress Hosting. A2 Hosting dhe GoDaddy kanë një pritje të shkëlqyer të menaxhuar nga WordPress.

Në fund të vitit 2014, A2 Hosting prezantoi A2 Optimized, një plug-in WordPress i cili siguron konfigurim automatik për faqet e WordPress për të siguruar ngarkesat më të shpejta të faqes (6x) të mundshme. Së bashku me këtë shpejtësi vjen siguria më e mirë për faqet e WordPress.

Pritja e WordPress në A2 përfshin aftësinë për të menaxhuar plotësisht faqet e shumta të WordPress nga një dashboard i vetëm dhe heqja e komenteve në masë të spamit. Planet e mbajtura të WordPress të menaxhuara janë të njëjtin çmim me planet e rregullta të mbajtjes.

GoDaddy ju lejon të krijoni faqen tuaj në WordPress në mjedisin GoDaddy ose të sjellni faqen tuaj ekzistuese të WordPress. Pritja e menaxhuar e WordPress ju jep kopje rezervë të përditshme falas (me rivendosje me 1 klik) të faqeve tuaja të WordPress dhe rrugëdaljet interaktive dhe videot e trainimit.

Ka 4 plane të WordPress me GoDaddy. Plani Themelor me një uebfaqe të WordPress fillon me 3,99 $ në muaj dhe planin më të lartë, Zhvilluesi, trajton 5 faqe interneti dhe deri në 800,000 vizitorë për 13.99 dollarë në muaj. Dy planet kryesore përfshijnë një certifikatë SSL (një vlerë 70 $). Ashtu si me planet e rregullta të pritjes, një domain falas ofrohet me kontrata prej dymbëdhjetë muajsh ose më shumë.

Zgjidhje eCommerce. A2 Hosting dhe GoDaddy i qasen e-Tregtisë ndryshe.

GoDaddy bashkon një faqe në internet, duke pritur dhe QuickCart (shportën e tyre të blerjeve të pronarit) për një tarifë mujore. Me produkte të pakufizuar, kuponat tuaja dhe aftësinë për të hapur një dyqan në Facebook, GoDaddy ofron një dyqan me një ndalesë për nevojat tuaja të plota të tregtisë elektronike..

A2 Hosting nuk ka zgjidhjen e tij të tregtisë elektronike, por ofron partneritete përmes grupeve me një klik me shërbime shumë të njohura në eCommerce, përfshirë Magneto, OpenCart, PrestaShop dhe AbanteCart. Me këtë metodë, ju duhet të bashkoni copat vetë.

backups. Ne vetëm duhet të themi përpara se, pa marrë parasysh atë që shërbimi juaj i web hosting ofron për kopje rezervë, ju ende duhet të kopjoni rregullisht faqen tuaj të internetit vetë. Vetëm në rast.

Thënë kështu, si GoDaddy ashtu dhe A2 Hosting ofrojnë disa shërbime rezervë për ju.

A2 Hosting ofron Server Rewind, një program për rimëkëmbjen e skedarëve, i cili është falas me dy planet e tij të para. Server Rewind merr në mënyrë periodike pamjet e faqes suaj të internetit, por jo bazat e të dhënave tuaja, dhe ju mund t’i përdorni këto nga paneli juaj i kontrollit.

GoDaddy tarifon për kopjimin e tij dhe rivendosjen e shërbimeve. Për tarifën, ju merrni një kopje rezervë automatike ditore me një sasi të caktuar të ruajtjes së të dhënave në dispozicion për kopjen rezervë.

Siguria e Pritjes. Të dy ofruesit e web hosting marrin sigurinë jashtëzakonisht seriozisht. GoDaddy heq shqetësimin e malware në faqen tuaj të internetit duke ofruar SiteLock me një tarifë mujore për të skanuar faqen tuaj të internetit çdo ditë për të identifikuar dhe hequr malware. Ju gjithashtu mund të blini një certifikatë SSL për të siguruar mbrojtjen e të dhënave të ndjeshme të futura në faqen tuaj.

A2 Hosting ka një shërbim të Sigurimit të Përhershëm me të gjitha planet e tij të hostimit. Mbrojtja përfshin monitorimin e sigurisë 24/7/365, skanimin e viruseve, një firewall të dyfishtë dhe mbrojtje të tjera të serverëve. Vëmendje është HackScan, një mbrojtje falas që bllokon hacks para se të dëmtojnë faqet e internetit të klientëve. Certifikatat SSL janë gjithashtu të disponueshme për blerje.

Paneli i kontrollit. Këto shërbime të mbajtjes në internet përdorin cPanel për të mbështetur përdoruesit e tyre të Linux, por çdo panel duket dhe funksionon ndryshe. A2 përdor cPanel standard dhe navigimi i tij do të jetë i lehtë për t’u zgjedhur për ata që tashmë janë njohur me të. GoDaddy ka përshtatur cPanel standarde; në vështrim dhe ndjehen që përputhet me stilimin e GoDaddy dhe përdoruesit raportojnë se është mirë dhe i lehtë për tu naviguar.

Ata që zgjedhin opsionin e mbajtjes në internet të Windows me GoDaddy përdorin panelin e kontrollit Odin Plesk.

Opinion mbi GoDaddy dhe A2 Karakteristikat kryesore të hostimit

A2 Hosting rreh GoDaddy këtu për tiparet e tij falas, veçanërisht rezervë, krijimin e faqeve të internetit dhe bazat e të dhënave SQL. Sidoqoftë, GoDaddy është zgjidhja e integruar në tregtinë elektronike.

Krahasoni planet e hostimit në internet dhe çmimet e GoDaddy dhe A2 Hosting

Planet e strehimit & Çmimeve

Planet e çmimeve të krahasuara

Shënim: Shtë gjithmonë e vështirë të shkruani për çmimet pasi çmimet mund të ndryshojnë, zbritjet ofrohen rregullisht, dhe çmimet e promovimit janë vetëm të mira për kontratën fillestare dhe pastaj kthehen në çmimin, shpesh shumë më të lartë, të rregullt. Gjithmonë lexoni printimin e mirë për çmimet dhe mbani në mend se sa më e gjatë të jetë kontrata, aq më pak është zakonisht kostoja për muaj.

GoDaddy. GoDaddy ofron tre plane për mbajtjen në internet të Linux, The Basic, Deluxe dhe Ultimate, dhe kontrata e paracaktuar për secilin është 36 muaj.

The Basic me 3,99 dollarë në muaj për çmimin e zbritjes rekomandohet për një faqe interneti fillestare pasi kufizoheni vetëm në një sit dhe 100 adresa emaili. Nëse keni disa site, merrni parasysh Deluxe me 4,49 dollarë në muaj (çmimi zbritje) me faqe të pakufizuara dhe 500 adresa emaili. Ata që kanë një dyqan të tregtisë elektronike ose me një trafik vërtet të rëndë duhet të shikojnë në planin më të lartë, Ultimate me 7,99 dollarë në muaj. Të gjitha planet vijnë me një bandë të pakufizuar dhe një domen të lirë me një kontratë 12-muajsh ose më shumë.

Planet e hostimit në internet të Windows me GoDaddy janë të ngjashme por përfshijnë numra të ndryshëm të bazave të të dhënave SQL dhe MYSQL në secilin plan. Plani i Ekonomisë për një faqe në internet fillon me çmimin e zbritjes prej 3,99 $ në muaj dhe plani Deluxe me faqet e internetit të pakufizuar, bandën e bandës dhe ruajtjen vjen me 4,49 dollarë në muaj (çmimi zbritje). Uebfaqet e pakufizuara, ruajtja, gjerësia e bandës dhe bazat e të dhënave janë në dispozicion me planin Ultimate me 7,99 $ në muaj. Të gjitha planet vijnë me një domain falas me një kontratë vjetore (ose më të gjatë).

GoDaddy ofron VPS, Cloud dhe plane të dedikuara për mbajtjen në internet përmes seksionit Pro të faqes së saj të internetit.

A2 Hosting. A2 Hosting gjithashtu ka tre plane pritëse Linux dhe ato janë të ngjashme me ato të GoDaddy. Për një uebfaqe të vetme, Lite kushton 3.92 dollarë në muaj (kontratë 36 muaj) me 5 bazat e të dhënave dhe 25 adresat e postës elektronike. Plani Swift me 4,90 dollarë në muaj ka uebfaqe të pakufizuara, baza të të dhënave dhe adresa emaili. Shpejtësia e Turbo, 20x më e shpejtë se normale, është shenjë dalluese e planit Turbo me $ 9.31 në muaj, i cili gjithashtu vjen me përshpejtuesin e faqes A2. Të gjitha planet kanë ruajtje të pakufizuar dhe Siguri të Përhershme. A2 Hosting nuk ofron Windows hosting.

A2 Hosting gjithashtu ofron VPS dhe plane të dedikuara për mbajtjen në internet të Linux, me mundësi të menaxhuara dhe jo të menaxhuara për secilin.

rimbursimet. Të dy GoDaddy dhe A2 Hosting kanë politika të kthimit të parave. Me GoDaddy, nëse keni regjistruar shërbim ose muaj për muaj, duhet të kërkoni rimbursimin tuaj brenda 48 orësh; me kontratat vjetore keni 45 ditë kohë për të kërkuar paratë tuaja mbrapa. Ju duhet të jepni një arsye për kërkesën tuaj. Politika e kthimit të parave në A2 Hosting nuk është aq liberale. Keni vetëm 30 ditë për të kërkuar një rimbursim të plotë; pas kësaj periudhe, do të ktheni një shumë të vlerësuar me pro.

Opinion mbi çmimet e planeve të strehimit

Siç ndodh ndonjëherë, është një kravatë kur merren parasysh çmimet e zbritjes GoDaddy dhe A2 Hosting. Politikat e tyre të rimbursimit janë të ngjashme gjithashtu.

Sa e lehtë për t'u përdorur GoDaddy dhe A2 Hosting

Lehtësinë e përdorimit

Sa e lehtë për të përdorur ndërfaqen

Paneli i kontrollit. Nëse jeni njohur me cPanel standarde, do të keni të drejtë në shtëpi duke përdorur panelin e kontrollit të A2 Hosting, bazuar në cPanel standarde. GoDaddy ka marrë cPanel standarde dhe tweaked jo vetëm se si duket, por ka shtuar ikona me porosi; rishikimet e përdoruesve kanë qenë jashtëzakonisht pozitive në lidhje me këto ndryshime.

Instaluesi me një klik. GoDaddy siguron një instalim 1-klikues për mbi 125 aplikacione për përdoruesit e tij Linux dhe për mbi 50 aplikacione për pajtimtarët që presin Windows. Sidoqoftë, nuk ka një listë në faqen e internetit të të gjitha këtyre aplikacioneve. Ekziston gjithashtu një konfigurim me 1 klik për fushat e regjistruara të GoDaddy. A2 Hosting gjithashtu ofron konfigurimin me 1 klik për aplikacione të njohura, duke përfshirë temat dhe shtojcat e WordPress, si dhe për zgjidhjet eCommerce me të cilat ka partnerizuar.

Lundrimi në Uebfaqe. Extremelyshtë jashtëzakonisht e lehtë për të gjetur informacione në faqen e internetit të pritjes A2. Në veçanti, një krahasim i të gjitha tipareve të të gjitha planeve është qartë dhe i pastër në dispozicion në një tabelë në një faqe. Në të kundërt, faqja e internetit e GoDaddy është më e ngatërruar dhe ju duhet të kaloni nëpër disa ekrane për të zbuluar të gjitha informacionet mbi planet.

Opinion për Lehtësinë e Përdorimit

GoDaddy merr drejtimin këtu për përshtatjen e tij të lehtë për përdorimin e ndërfaqes standarde cPanel si dhe numrin e aplikacioneve me 1 klikim që janë në dispozicion.

Mbështetje e GoDaddy dhe A2 Hosting

Mbështetje teknike dhe klientit

Mbështetja e përdoruesit krahasuar

Mbështetja e klientit është një nga ato tiparet e mbajtjes së faqes në internet për të cilën nuk mendoni derisa të keni nevojë për të – dhe pastaj bëhet me rëndësi jetike.

GoDaddy. Ka vetëm dy mënyra për të kontaktuar mbështetjen e klientit GoDaddy – duke i telefonuar ata ose duke përdorur opsionin e tyre të bisedës live. Dhe numri i telefonit nuk është falas, kështu që ju po paguani kohën e pritjes. I gjithë personeli mbështetës i GoDaddy është në Arizona dhe Iowa, Shtetet e Bashkuara.

Rishikuesit thonë se cilësia e shërbimit ndaj klientit është përgjithësisht e lartë, me rezultatet më të mira për pyetje të thjeshta dhe të drejtpërdrejta. Ju gjithashtu mund të gjeni informacione në bazën e njohurive të GoDaddy ose të shikoni mësimet e tyre me video.

A2 Hosting. A2 Hosting ka një ekuipazh Guru me bazë në SH.B.A. për t’ju mbështetur ju, të gjithë këta vetë janë ekspertë ose zhvillues. Mund të kontaktoni ekuipazhin e Guru përmes telefonit, postës elektronike, duke paraqitur një biletë ose përmes bisedës live, 24/7/365. Ndihma me përparësi për një përgjigje më të shpejtë të biletave është në dispozicion për një tarifë mujore. Rishikuesit janë entuziastë për cilësinë e shërbimit ndaj klientit nga A2 Hosting dhe kompania mori një vlerësim të A + nga Byroja më e mirë e Biznesit në Janar 2015..

Opinion për Mbështetjen e Përdoruesit

Mbështetja për klientët e A2 Hosting është më e disponueshme se ajo e GoDaddy dhe ka marrë shumë më shumë falënderime si për njohuri ashtu edhe për mirëdashje.

Shqyrtimet e përdoruesve të GoDaddy dhe A2 Hosting

Shqyrtime të përdoruesve

Vlerësimet e përdoruesve krahasuar

Shënim: Shqyrtimet e klientëve japin vetëm një pjesë të figurës së çdo shërbimi të mbajtjes në internet – por kjo pjesë është histori e brendshme. Nëse mbani në mend se gjithmonë ka më shumë vlerësime negative sesa ato pozitive atje, vlerësimet e klientëve janë shumë të dobishme për të identifikuar problemet që njerëzit kanë, si dhe ato që pëlqejnë veçanërisht për ofruesit e shërbimeve..

Shqyrtime negative për GoDaddy dhe A2 Hosting

GoDaddy. Shumica e vlerësimeve negative për GoDaddy kanë qenë për periudha të gjera të joproduktive dhe problemeve “në internet nuk janë në dispozicion”, si dhe mënyra të kufizuara për të arritur mbështetjen e klientit ndonjëherë të diskutueshëm. Për më tepër, njerëzit kanë marrë përjashtim nga teknikat mjaft të vështira të ngritjes në internet në GoDaddy.

A2 Hosting. Ankesat në lidhje me qendrën e hostimit A2 rreth mungesës së mbështetjes telefonike falas jashtë Shteteve të Bashkuara dhe vështirësitë në arritjen e mbështetjes së faturimit kur njerëzit duan të anullojnë kontratat e tyre.

Shqyrtime Pozitive për GoDaddy dhe A2 Hosting

GoDaddy. GoDaddy ka vlerësime të mira nga njerëzit që duan një faqe interneti themelore dhe kanë marrëdhënie të kufizuara me kompaninë. Njerëzit i konsiderojnë çmimet e tij si konkurruese dhe e duan që është një dyqan i vetëm për të ngritur një faqe në internet dhe të funksionojë shpejt.

A2 Hosting. Pa diskutim, A2 Hosting merr përshtypje të ashpra për mbështetjen e klientit, si në mirëdashësi, ashtu edhe me njohurinë e ekipit të saj mbështetës. Njerëzit gjithashtu e duan shpejtësinë e serverëve SSD dhe çmimin e qartë dhe të thjeshtë të planeve.

Opinion mbi Shqyrtimet e Përdoruesit

Shqyrtimet e A2 Hosting janë më pozitive dhe më pak negative se ato të GoDaddy. Shqyrtimet shumë pozitive të mbështetjes së klientit në A2 Hosting tregojnë se sa mirë i trajton ata pajtimtarët.

Përfundim për krahasimin e GoDaddy dhe A2 Hosting

Cili hosting është më i miri për ju?

Zgjedhja e platformës më të mirë

Të dyja këto kompani pritëse kanë avantazhet dhe disavantazhet e tyre.

Arsyet për GoDaddy mbi A2 Hosting:

 • Pazar i përshtatshëm me një ndalesë për të gjitha nevojat e faqes suaj të internetit
 • Kompania e madhe e themeluar me rekord të dëshmuar
 • Web hosting i Windows është i disponueshëm
 • Dhoma për t’u rritur me paketa profesionale pritëse në dispozicion
 • Lista e gjerë e instalimeve me 1 klik
 • Paketa e integruar eCommerce

Arsyet për të zgjedhur Hosting A2 mbi GoDaddy

 • Mbështetje e shkëlqyeshme e klientit
 • Koha e shpejtë e ngarkimit të faqes në internet
 • Një suitë e gjerë sigurie është falas me të gjitha planet
 • Ndërtues falas i faqes në internet
 • Karakteristikë e përshpejtuesit të WordPress për komoditetin, shpejtësinë dhe sigurinë

A2 Hosting është i përshtatshëm për ata që sapo fillojnë në botën e ndërtimit të faqes në internet dhe parashikojnë të kenë nevojë për ndonjë mbështetje nga kompania e tyre e mbajtjes së faqes në internet. Në anën tjetër të shkallës, plani Turbo do të ishte me interes për ata për të cilët shpejtësia e faqes në internet është me rëndësi kryesore.

Paketa e emrit të domainit, krijuesit të faqeve të internetit dhe hosti i GoDaddy do të apelojnë tek rishtari që dëshiron gjithçka në një vend, edhe pse disa nga këto karakteristika vijnë me një kosto shtesë.

Për klientët e e-commerce, është një përmbledhje: Paketa e integruar e GoDaddy me karrocën e pronave të tyre kundrejt lidhjes me 1 klikim të A2 Hosting në disa prej zgjidhjeve më të njohura në tregti elektronike.

Të dy A2 Hosting dhe GoDaddy janë opsione të mira si ofrues të mbajtjes së faqes në internet; sidoqoftë, nëse asnjëra prej këtyre nuk i përshtatet nevojave tuaja, hidhini një sy InMotion Hosting, një kompani që ka fituar një reputacion të fortë si një pritës i shkëlqyeshëm në internet për bizneset. Ju mund të përfitoni nga garancia e tij për kthimin e parave 90-ditore për të eksploruar të gjitha 300+ aplikacionet në dispozicion në bibliotekën e instalimeve me 1 klik.

A keni ndonjë pyetje në lidhje me GoDaddy ose A2 Hosting? A keni pasur përvojë me ndonjë ofrues të shërbimit në internet ose keni zgjedhur të shkoni me një kompani tjetër? Lini komentet tuaja dhe na tregoni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map