GoDaddy vs. A2 Gazduire: Ce gazdă web ar trebui să alegeți?

Cu toată entuziasmul creării unui site web, făcându-l să pară corect și asigurând spectatorilor o experiență excelentă acolo, găzduirea web este adesea uitată. Dar la ce folosește un site web spectaculos dacă nu este disponibil 24/7?


Alegerea furnizorului potrivit de găzduire web nu ar trebui să fie o gândire ulterioară, iar de aici intrăm. Iată o comparație între două dintre cele mai bune servicii de găzduire: GoDaddy și A2 Hosting Am făcut cercetarea pentru a vă oferi suficiente informații pentru a decide dacă oricare dintre servicii este cel potrivit pentru dvs..

Atât GoDaddy cât și A2 Hosting sunt companii respectate care operează în sfere oarecum diferite. A2 Hosting este în afaceri din 2005, iar GoDaddy a fost fondată în 1997.

În dimensiune, GoDaddy este de aproximativ zece ori mai mare decât A2 Hosting, care găzduiește aproximativ 730.000 de site-uri web către A2 cu puțin peste 63.000. A2 Gazduire se concentrează pe găzduire web, în ​​timp ce GoDaddy este cel mai cunoscut pentru înregistrarea domeniilor și, de asemenea, se ocupă separat de e-mail și marketing, precum și securitate web. GoDaddy oferă și un program Pro special pentru dezvoltatori.

Comparați performanțele GoDaddy și A2 Hosting

Contents

Uptime și fiabilitate

Monitor de funcționare

Uptime. Timpul de încredere și fiabilitatea sunt două aspecte ale găzduirii web care atrag comentarii aprinse din partea utilizatorilor dacă site-urile lor web nu sunt întotdeauna disponibile. GoDaddy și A2 Hosting oferă garanția standardului de activitate de 99,9%; ambii furnizori de servicii au atins în mod constant această marcă, A2 având o ușoară margine cu o durată de funcționare de 100% în aceeași perioadă cu 99,94% GoDaddy..

Performanţă. GoDaddy se clasează puternic pentru viteză în testele de măsurare de către experți terți. Cu toate acestea, recenziile utilizatorilor sunt mixte, cu povești cu viteze foarte lente și oameni încântați de cât de rapid se încarcă site-urile lor. GoDaddy folosește serverele Solid State Drive, dar limitează cantitatea de stocare SSD pentru fiecare dintre planurile sale de găzduire.

Toate cele trei planuri de A2 Hosting sunt alimentate de serverele de încărcare a vitezei unităților de stat solid, care susțin că sunt performanțe de până la 20 de ori mai rapide decât serverele obișnuite ale concurenților. Și, spre deosebire de unii dintre acești concurenți care oferă acest serviciu rapid doar pe anumite funcții ale site-ului, A2 acoperă toate fișierele, sistemul de operare și bazele de date..

În plus, A2 Gazduiește contracte cu o companie terță parte pentru a urmări vitezele și vitezele care sunt afișate pe web pentru ca toți să le poată vedea.

Fiabilitate. Un aspect al fiabilității unui serviciu de găzduire web este mai multe centre de date, astfel încât companiile pot schimba site-ul dvs. web între ele în caz de eșec la unul. Centrele din diferite țări sunt un bonus! Centrele de date ale GoDaddy se află în Statele Unite (7 centre), Amsterdam și Singapore.

Centrele de date A2 Gazduire sunt, de asemenea, la nivel mondial, cu servere la Washington, DC și California, în Statele Unite, în Australia și în Germania. Ambele companii utilizează puteri redundante, racire și monitorizare la fața locului pentru a menține fiabilitatea ridicată.

Opinia despre performanța de găzduire GoDaddy și A2

A2 Hosting și GoDaddy se leagă destul de mult de viteza și fiabilitatea procesării, așa că facem ca A2 Hosting să fie lider aici pentru utilizarea serverelor SSD pentru toate aspectele găzduirii sale web.

Caracteristici de GoDaddy și A2 Hosting

Comparați caracteristicile cheie

Caracteristicile cheie comparate

Notă: Caracteristicile pe care le oferă un serviciu de găzduire web pot fi adesea o soluție de desfacere în decizia dvs. Nu este o caracteristică, ca atare, dar interesul este faptul că A2 Hosting are angajamentul de a fi ecologic. Începând cu 2007, A2 este neutru din punct de vedere al carbonului, încurajându-și personalul să facă telecomunicații, reciclarea serverelor vechi, plantarea copacilor și reducerea gunoiului.

Înregistrarea domeniului. Înregistrarea numelui de domeniu este probabil primul lucru care vă vine în minte atunci când vă gândiți la GoDaddy, așa că nu este surprinzător că puteți achiziționa domeniul site-ului dvs. web împreună cu planul său de găzduire web.

GoDaddy oferă un nume de domeniu gratuit cu orice plan anual (sau mai lung) pentru durata contractului inițial. Cu A2 Gazduire, puteți achiziționa numele dvs. de domeniu direct de la ei. Ambii furnizori de servicii vă permit să transferați într-un nume de domeniu existent.

Site Web Builder. Atât GoDaddy cât și A2 Hosting oferă un constructor de site-uri pentru a vă crea site-ul. Site-ul Web Builder al GoDaddy (potrivit numit) are o taxă lunară, în timp ce RVSiteBuilder de la A2 Hosting este gratuit cu toate planurile sale de găzduire. Website Builder este extrem de popular și are câteva funcții de înaltă calitate pentru a crea un site web atractiv.

Baze de date. Atât GoDaddy cât și A2 Hosting oferă baze de date SQL cu toate planurile lor. GoDaddy limitează câte baze de date ai permis cu fiecare plan, în timp ce A2 Gazduire limitează bazele de date pentru cel mai mic plan.

Gazduire WordPress. A2 Hosting și GoDaddy au o găzduire excelentă gestionată de WordPress.

La sfârșitul anului 2014, A2 Hosting a introdus A2 Optimized, un plug-in WordPress care oferă configurare automată pentru site-urile WordPress, pentru a asigura cele mai rapide (6x) pagini de încărcare. Odată cu această viteză vine o mai bună securitate pentru site-urile WordPress.

Gazduirea WordPress A2 include posibilitatea de a gestiona pe deplin mai multe site-uri WordPress dintr-un singur tablou de bord și eliminarea în masă a comentariilor de spam. Planurile de găzduire WordPress gestionate sunt la același preț ca și planurile de găzduire obișnuite.

GoDaddy vă permite să creați site-ul dvs. WordPress în mediul GoDaddy sau să aduceți site-ul dvs. WordPress existent. Găzduirea WordPress administrată vă oferă copii de rezervă gratuite zilnice (cu restaurare cu 1 clic) a site-urilor dvs. WordPress și pasaje interactive și videoclipuri de instruire.

Există 4 planuri WordPress cu GoDaddy. Planul de bază cu un singur site WordPress începe de la 3,99 USD lunar, iar planul de top, Dezvoltatorul, gestionează 5 site-uri web și până la 800.000 de vizitatori pentru 13,99 dolari pe lună. Primele două planuri includ un certificat SSL (o valoare de 70 USD). Ca și în cazul planurilor de găzduire obișnuite, un domeniu gratuit este prevăzut cu contracte de douăsprezece luni sau mai mult.

Soluție de comerț electronic. A2 Hosting și GoDaddy abordează comerțul diferit.

GoDaddy îmbină un site web, hosting și QuickCart (propriul lor coș de cumpărături) pentru o taxă lunară. Cu produse nelimitate, cupoane proprii și capacitatea de a deschide un magazin pe Facebook, GoDaddy oferă un magazin unic pentru nevoile dvs. complete de comerț electronic..

Găzduirea A2 nu are propria soluție de comerț electronic, dar oferă parteneriate prin setări de un clic cu servicii de comerț electronic foarte populare, inclusiv Magneto, OpenCart, PrestaShop și AbanteCart. Cu această metodă, trebuie să reuniți singuri biții.

Copiile de rezervă. Trebuie doar să spunem că, indiferent de ce oferă serviciul dvs. de găzduire web pentru copii de rezervă, trebuie să vă faceți în mod regulat backup-ul site-ului dvs. web. Doar în cazul în care.

Acestea fiind spuse, atât GoDaddy cât și A2 Hosting vă oferă anumite servicii de rezervă.

A2 Gazduire oferă Server Rewind, un program de recuperare a fișierelor, care este gratuit cu primele sale două planuri. Server Rewind efectuează periodic instantanee ale site-ului dvs. web, dar nu și bazele de date, și le puteți accesa din panoul de control.

GoDaddy plătește pentru serviciile sale de rezervă și restaurare. Pentru această taxă, primiți o copie de rezervă automată zilnică cu o cantitate stabilită de stocare a datelor disponibile pentru copie de rezervă.

Gazduire securitate. Ambii furnizori de găzduire web iau securitatea extrem de în serios. GoDaddy elimină îngrijorarea de malware de pe site-ul dvs., oferind SiteLock cu o taxă lunară pentru a scana site-ul dvs. zilnic pentru a identifica și a elimina malware. De asemenea, puteți achiziționa un certificat SSL pentru a asigura protecția datelor sensibile introduse pe site-ul dvs..

A2 Gazduire are un serviciu gratuit de securitate perpetuă, cu toate planurile sale de găzduire. Protecția include monitorizarea securității 24/7/365, scanarea virusului, un firewall dual și alte protecții de server. De remarcat este HackScan, o protecție gratuită care blochează hacks-ul înainte să facă pagube site-urilor web ale clienților. Certificatele SSL sunt de asemenea disponibile pentru cumpărare.

Panou de control. Aceste servicii de găzduire web folosesc cPanel pentru a-și sprijini utilizatorii Linux, dar fiecare panou arată și funcționează diferit. A2 folosește cPanel-ul standard, iar navigarea acestuia va fi ușor de ridicat pentru cei deja familiarizați cu acesta. GoDaddy a personalizat cPanel-ul standard; în ceea ce privește aspectul și aspectul corespunzător stilului GoDaddy, iar utilizatorii raportează că este bine pregătit și ușor de navigat.

Cei care aleg opțiunea de găzduire web Windows cu GoDaddy folosesc panoul de control Odin Plesk.

Opinia despre GoDaddy și funcțiile cheie de găzduire A2

A2 Gazduire învinge GoDaddy aici pentru caracteristicile sale gratuite, în special backup-uri, constructor de site-uri web și baze de date SQL. GoDaddy este totuși mai bun pentru soluția sa integrată de comerț electronic.

Comparați planurile de găzduire web și prețurile pentru GoDaddy și A2 Hosting

Planuri de găzduire & Prețuri

Comparat planuri de prețuri

Notă: Este întotdeauna dificil să scrii despre prețuri, deoarece prețurile pot fi modificate, reducerile sunt oferite în mod regulat, iar prețurile promoției sunt bune doar pentru contractul inițial și apoi revin la prețul regulat, adesea mult mai mare. Citiți întotdeauna tipăritul complet pentru stabilirea prețurilor și rețineți că, cu cât contractul este mai lung, cu atât costul pe lună este de obicei mai mic.

Hai tăticu. GoDaddy oferă trei planuri de găzduire web Linux, Basic, Deluxe și Ultimate, iar contractul implicit pentru fiecare este de 36 de luni..

De bază, la 3,99 USD pe lună, pentru prețul de reducere, este recomandat pentru un site web de început, deoarece sunteți limitat la doar un site și 100 de adrese de e-mail. Dacă aveți mai multe site-uri, luați în considerare Deluxe la 4,49 USD pe lună (preț redus) cu site-uri web nelimitate și 500 de adrese de e-mail. Cei cu un magazin de comerț electronic sau cu trafic cu adevărat greu ar trebui să se uite la planul de top, Ultimate la 7,99 USD lunar. Toate planurile vin cu lățime de bandă nelimitată și un domeniu gratuit cu un contract de 12 luni sau mai mult.

Planurile de găzduire web Windows cu GoDaddy sunt similare, dar includ numeroase baze de date SQL și MYSQL în fiecare plan. Planul Economic pentru un site web pornește de la prețul de reducere de 3,99 USD pe lună, iar planul Deluxe cu site-uri web, lățime de bandă și stocare este de 4,49 USD pe lună (preț redus). Site-uri web nelimitate, stocare, lățime de bandă și baze de date sunt disponibile cu planul Ultimate la 7,99 USD lunar. Toate planurile vin cu un domeniu gratuit, cu un contract anual (sau mai lung).

GoDaddy oferă VPS, Cloud și planuri dedicate de găzduire web prin secțiunea Pro a site-ului său web.

A2 Gazduire. A2 Gazduire are, de asemenea, trei planuri de găzduire Linux și sunt similare cu cele ale GoDaddy. Pentru un singur site web, Lite costă 3,92 USD pe lună (contract de 36 de luni) cu 5 baze de date și 25 de adrese de e-mail. Planul Swift la 4,90 USD pe lună are site-uri web nelimitate, baze de date și adrese de e-mail. Viteza turbo, cu 20 de ori mai rapid decât în ​​mod normal, este semnul distinctiv al planului Turbo la 9,31 dolari lunar, care vine și cu acceleratorul A2. Toate planurile au stocare nelimitată și securitate perpetuă. A2 Gazduire nu oferă găzduire Windows.

A2 Gazduire oferă, de asemenea, VPS și planuri dedicate de găzduire web Linux, cu opțiuni gestionate și neadministrate pentru fiecare.

rambursări. GoDaddy și A2 Hosting au ambele politici de returnare a banilor. Cu GoDaddy, dacă sunteți înregistrat sau serviciu lunar, trebuie să solicitați rambursarea dvs. în termen de 48 de ore; cu contracte anuale ai 45 de zile pentru a-ți cere banii înapoi. Trebuie să expuneți un motiv pentru solicitarea dvs. Politica de returnare a banilor la A2 Hosting nu este chiar atât de liberală. Aveți doar 30 de zile pentru a solicita o rambursare completă; după această perioadă, veți primi o sumă evaluată înapoi.

Aviz cu privire la tarifarea planurilor de găzduire

Așa cum se întâmplă uneori, este egal să avem în vedere prețurile cu reduceri GoDaddy și A2 Hosting. Politicile lor de rambursare sunt similare.

Cât de ușor de utilizat GoDaddy și A2 Hosting

Ușurință în utilizare

Cât de ușor de utilizat interfața

Panou de control. Dacă sunteți familiar cu cPanel-ul standard, veți fi chiar acasă folosind panoul de control A2 Hosting, bazat pe cPanel standard. GoDaddy a luat cPanel-ul standard și a modificat nu numai aspectul, dar a adăugat icoane personalizate; recenziile utilizatorilor au fost extrem de pozitive cu privire la aceste modificări.

Un clic pe Installer. GoDaddy oferă o instalare cu 1 clic pentru peste 125 de aplicații pentru utilizatorii Linux și pentru peste 50 de aplicații pentru abonații Windows care găzduiesc. Cu toate acestea, nu există o listă pe site-ul web al tuturor acestor aplicații. Există, de asemenea, o configurare cu un clic pentru domeniile înregistrate GoDaddy. A2 Gazduire oferă, de asemenea, configurare cu 1 clic pentru aplicații populare, inclusiv teme și plugin-uri WordPress, precum și pentru soluțiile de comerț electronic cu care a făcut parteneriat.

Navigare prin site. Este extrem de ușor să găsiți informații pe site-ul de găzduire A2. În special, o comparație a tuturor caracteristicilor tuturor planurilor este disponibilă în mod clar și curat într-un tabel de pe o singură pagină. În schimb, site-ul web GoDaddy este mult mai aglomerat și trebuie să parcurgeți mai multe ecrane pentru a afla toate informațiile de pe planuri.

Opinia privind ușurința de utilizare

GoDaddy preia conducerea pentru adaptarea sa ușor de utilizat a interfeței standard cPanel, precum și pentru numărul de aplicații cu un clic care sunt disponibile.

Suport pentru GoDaddy și A2 Hosting

Asistență tehnică și clienți

S-a comparat asistența utilizatorului

Asistența pentru clienți este una dintre acele caracteristici ale găzduirii web la care nu vă gândiți până când nu aveți nevoie de ea, și atunci devine importantă.

Hai tăticu. Există doar două moduri de a contacta serviciul de asistență pentru clienți GoDaddy – telefonând-le sau folosind opțiunea de chat live. Și numărul de telefon nu este gratuit, așa că plătiți pentru timpul de așteptare. Tot personalul de asistență al GoDaddy se află în Arizona și Iowa, Statele Unite.

Recenzorii spun că calitatea serviciilor pentru clienți este, în general, ridicată, cu cele mai bune rezultate pentru întrebări simple și simple. De asemenea, puteți găsi informații în baza de cunoștințe a lui GoDaddy sau puteți vedea tutorialele video ale acestora.

A2 Gazduire. A2 Gazduire are o echipă Guru cu sediul în SUA pentru a vă sprijini, toți fiind experți sau dezvoltatori înșiși. Puteți contacta Guru Crew prin telefon, e-mail, prin trimiterea unui bilet sau prin chat live, 24/7/365. Suportul prioritar pentru un răspuns rapid al biletelor este disponibil pentru o taxă lunară. Recenzorii sunt entuziasmați de calitatea serviciului pentru clienți de la A2 Hosting, iar compania a primit o notă de A + de la cel mai bun Business Bureau în ianuarie 2015..

Aviz cu privire la asistența utilizatorului

Asistența clienților A2 Hosting este mai ușor disponibilă decât cea a GoDaddy și a primit multe alte premii atât pentru cunoștințe, cât și pentru prietenie.

Recenziile utilizatorilor despre GoDaddy și A2 Hosting

analizele utilizatorului

Recenziile utilizatorilor au fost comparate

Notă: Recenziile clienților oferă doar o parte din imaginea oricărui serviciu de găzduire web – dar acea parte este povestea din interior. Dacă țineți cont că există întotdeauna mai multe recenzii negative decât cele pozitive, recenziile clienților sunt foarte utile pentru identificarea problemelor pe care le întâmpină oamenii, precum și ceea ce le place în mod deosebit în ceea ce privește furnizorii de servicii..

Recenzii negative pentru GoDaddy și A2 Hosting

Hai tăticu. Majoritatea recenziilor negative pentru GoDaddy au fost pentru perioade extinse de timp inactiv și probleme de „site-ul web care nu sunt disponibile”, precum și modalitățile limitate de a ajunge la uneori discutabil pentru asistența clienților. În plus, oamenii au luat excepție de la tehnicile destul de grele de pe site-ul GoDaddy.

A2 Gazduire. Plângerile cu privire la centrul de găzduire A2 din cauza lipsei de asistență telefonică gratuită în afara Statelor Unite și a dificultăților de a primi asistență de facturare atunci când oamenii doresc să își anuleze contractele.

Recenzii pozitive pentru GoDaddy și A2 Hosting

Hai tăticu. GoDaddy are recenzii bune din partea persoanelor care doresc un site web de bază și au relații limitate cu compania. Oamenii consideră că prețurile sale sunt competitive și adoră că este un singur ghișeu pentru a crea un site web și să funcționeze rapid.

A2 Gazduire. Fără nicio întrebare, A2 Hosting primește recenzii fantastice pentru asistența sa pentru clienți, atât prin prietenie, cât și prin cunoașterea echipei sale de asistență. Oamenii adoră, de asemenea, viteza serverelor SSD și stabilirea prețurilor clare și simple ale planurilor.

Opinii privind recenziile utilizatorilor

Recenziile A2 Hosting sunt mai pozitive și mai puțin negative decât cele ale GoDaddy. Recenziile foarte pozitive ale asistenței clienților A2 Hosting arată cât de bine îl tratează pe abonați.

Concluzie privind compararea GoDaddy și A2 Hosting

Care gazduire este cea mai potrivita pentru tine?

Alegerea celei mai bune platforme

Ambele companii de găzduire au avantajele și dezavantajele lor.

Motivele pentru GoDaddy prin găzduirea A2:

 • Cumpărături convenabile unice pentru toate nevoile site-ului dvs. web
 • Companie mare înființată, cu antecedente dovedite
 • Gazduirea web Windows este disponibilă
 • Cameră pentru a crește, cu pachete profesionale de găzduire disponibile
 • Lista extinsă a instalațiilor cu un clic
 • Pachetul integrat de comerț electronic

Motive pentru a alege A2 Gazduire pe GoDaddy

 • Suport excelent pentru clienți
 • Timpuri rapide de încărcare a site-ului web
 • Suita extinsă de securitate este gratuită cu toate planurile
 • Constructor de site-uri gratuit
 • Funcția de accelerare WordPress pentru comoditate, viteză și securitate

A2 Gazduire este potrivit pentru cei care încep doar în lumea de construire a site-urilor web și anticipează că au nevoie de sprijin din partea companiei lor de găzduire web. La celălalt capăt al scalei, planul Turbo ar interesa pentru cei pentru care viteza site-ului web are o importanță primordială..

Pachetul de nume de domeniu, constructor de site-uri web și găzduire GoDaddy va face apel la novice care dorește totul într-un singur loc, chiar dacă unele dintre aceste funcții costă suplimentar.

Pentru clienții de comerț electronic, este vorba despre un pachet important: pachetul integrat de GoDaddy cu coșul de cumpărături proprietar față de link-ul cu 1 clic al Gazdelor A2 la unele dintre cele mai populare soluții de comerț electronic.

Atât A2 Hosting, cât și GoDaddy sunt opțiuni bune ca furnizori de gazduire web; Cu toate acestea, dacă niciuna dintre acestea nu se potrivește nevoilor tale, aruncă o privire la InMotion Hosting, o companie care și-a câștigat o reputație solidă ca gazdă web excelentă pentru companii. Puteți profita de garanția sa de returnare de 90 de zile pentru a explora toate cele 300+ aplicații disponibile în biblioteca de instalare cu un clic.

Aveți întrebări despre GoDaddy sau A2 Hosting? Aveți experiență cu un furnizor de servicii web sau ați ales să mergeți cu o altă companie? Lasă comentariile tale și anunță-ne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map