Gazduire InMotion vs. Gazduire A2: Ce gazdă web ar trebui să folosești?

Alegerea unui furnizor de servicii de găzduire web poate să nu fie cea mai strălucitoare parte a construirii unui site web, dar este probabil cea mai importantă. În timp ce vă puteți proiecta site-ul pentru a arăta excelent și a impresiona pe toată lumea, fără o gazdă web fiabilă, nimeni nu va putea să o vadă.


Selectarea furnizorului potrivit de găzduire web necesită cercetare și de acolo intrăm. Iată o comparație între două dintre cele mai importante servicii de găzduire: InMotion și A2 Hosting.

Am investigat ce are de oferit fiecare furnizor și ce cred clienții despre serviciile lor și am pus aici rezultatele la locul tău.

Lansat în 2001, InMotion și-a câștigat o reputație solidă ca furnizor de web hosting de înaltă calitate pentru întreprinderile care doresc să aibă o prezență web. Această reputație este o reflecție în ratingul A + de la InMotion de la Better Business Bureau și listarea sa ca furnizor certificat de gazduire CNET.

A2 Gazduire este în afaceri din 2003 și are sediul în Ann Arbor, Michigan. Compania a câștigat multe premii, inclusiv câteva în 2015 și 2016 de la organizații online și un rating A de la Better Business Bureau.

Comparați performanțele InMotion și A2 Hosting

Contents

Uptime și fiabilitate

Monitor de funcționare

Uptime. Timpul de încredere și fiabilitatea trec neobservate până când site-ul dvs. nu este disponibil. Amândouă, InMotion și A2 Hosting oferă garanții privind timpul de funcționare standard al industriei, de 99,9%, și ambele au atins marcajul în conformitate cu companiile independente de monitorizare. InMotion folosește un instrument unic de gestionare sistem proactiv pentru a urmări serverele lor, dar nu publică rezultatele.

Performanţă. Atât A2 Gazduire, cât și InMotion folosesc servere de tip Solid State Drive, care cresc viteza de procesare și sunt disponibile pe toate planurile lor de găzduire. În plus, InMotion are tehnologii numite Zonele de viteză maximă, care selectează cel mai apropiat centru de date pentru site-ul dvs. și rutarea inteligentă, care ajută site-ul dvs. să încarce timpul.

Toate cele trei planuri de A2 Gazduire sunt alimentate de servere de încărcare a vitezei unității de stat solid, care funcționează de până la 20 de ori mai rapid decât serverele obișnuite. SSD-urile unor companii sunt utilizate numai pentru a stoca o cantitate limitată de date ale site-ului dvs. web; cu A2 Gazduire toată procesarea site-ului dvs. web se face pe aceste servere rapide. A2 Hosting publică, de asemenea, statisticile sale de funcționare și viteză, care sunt monitorizate de o companie terță parte.

Fiabilitate. Centrele de date OMultiple adaugă fiabilitatea serviciilor furnizorului de găzduire web. Centrele de date ale InMotion sunt pe coastele de est și de vest ale Statelor Unite, iar compania are în plan să construiască centre în Europa, Asia și America de Sud.

Centrele de date A2 Gazduire sunt deja la nivel mondial, cu șapte servere la Washington, DC și California în Statele Unite, unul în Australia și unul în Germania. Măsurile suplimentare pentru a asigura fiabilitatea ambelor companii includ puterea redundantă, răcirea și monitorizarea la fața locului.

Aviz cu privire la performanța InMotion și gazduirea A2

Amândouă, InMotion și A2 Hosting au uptime și fiabilitate excelente, dar InMotion are margini înainte pentru a fi puțin mai rapid.

Caracteristici de InMotion și A2 Hosting

Comparați caracteristicile cheie

Caracteristicile cheie comparate

Notă: În gama de caracteristici apar frecvent diferențele principale. Este mai ușor să luați o decizie dacă știți ce aveți nevoie pentru a vă asigura că site-ul dvs. web funcționează cu succes.

Atât A2 Hosting, cât și InMotion sunt companii ecologice. Începând cu 2007, A2 Gazduire este neutru din punct de vedere al carbonului, încurajându-și personalul să facă telecomunicații, reciclarea serverelor vechi, plantarea copacilor și reducerea gunoiului. Primul centru tehnologic verde din InMotion are sediul în California și are un sistem avansat de răcire.

Înregistrarea domeniului. Înregistrarea și gestionarea numelor de domeniu este aceeași atât pentru A2 Gazduire, cât și pentru InMotion. Ambele companii vă vor vinde un nume de domeniu și vă vor permite să transferați unul pe care îl dețineți deja. Cu toate acestea, numai InMotion vă oferă un nume de domeniu gratuit timp de un an când vă înscrieți la un contract anual sau mai lung de găzduire web.

Site Web Builder. RVSiteBuilder de la A2 Hosting este gratuit cu toate planurile sale de găzduire și care vă permite să construiți un site web util. Creatorul de site-uri premium gratuit al InMotion oferă mai multe funcții, inclusiv unele avansate, cum ar fi înregistrarea utilizatorilor pe site-ul dvs. Cu toate acestea, aspectul paginilor terminate nu va fi deosebit de atrăgător.

Baze de date. Atât InMotion cât și A2 Hosting oferă baze de date SQL cu toate planurile lor. InMotion are baze de date MySQL nelimitate pentru planul său de top, Pro, în timp ce A2 Hosting limitează numărul de baze de date doar pentru cel mai mic plan.

Gazduire WordPress. Atât A2 Gazduire, cât și InMotion oferă o excelentă găzduire gestionată de WordPress.

A2 Gazduire are un plugin WordPress numit A2 Optimizat, care grăbește paginile dvs. WordPress de 6 ori mai mare decât viteza normală de procesare. De asemenea, oferă securitate peste și dincolo de site-urile dvs. WordPress.

Găzduirea WordPress administrată de InMotion câștigă premiul Alegerea membrilor AWA pentru acest serviciu. Aveți opțiunea de a avea pre-instalat WordPress la checkout cu toate planurile de găzduire obișnuite ale InMotion; în plus, furnizează BoldGrid pentru a vă ajuta să construiți rapid site-ul dvs. WordPress.

Soluție de comerț electronic. A2 Hosting și InMotion abordează comerțul diferit.

A2 Gazduire nu are propria soluție de comerț electronic, dar oferă parteneriate prin configurații de un clic cu servicii de comerț electronic extrem de populare, inclusiv Magento, OpenCart, PrestaShop și AbanteCart. Cu toate acestea, trebuie să reuniți singuri biții.

InMotion vine cu o mulțime de funcții integrate de comerț electronic. Puteți încorpora un eStore în site-ul dvs. web utilizând constructorul Web Premium și puteți descărca PrestaShop sau OpenCart ca coș de cumpărături. Actualizarea magazinului în continuare sau utilizarea unei opțiuni de plată diferite necesită pluginuri.

Copiile de rezervă. Deși este extraordinar faptul că unele companii de găzduire web vă oferă copii de rezervă pentru dvs., nu vă bazați pe acestea – faceți propriile backup-uri în mod regulat. Unele companii de hosting chiar sfătuiesc și acest lucru!

Acestea fiind spuse, atât InMotion cât și A2 Hosting vă oferă anumite servicii de rezervă.

Cu InMotion, primiți copii de rezervă automatizate pentru conturi de 10 GB sau mai puțin -, iar serviciul este gratuit.

A2 Gazduire oferă Server Rewind, un program de recuperare a fișierelor care este gratuit cu primele sale două planuri. Server Rewind efectuează periodic instantanee ale site-ului dvs. web, dar nu și bazele de date, și le puteți accesa din panoul de control.

Gazduire securitate. Ambii furnizori de găzduire web iau securitatea extrem de în serios.

Securitate excelentă este disponibilă la InMotion, pentru diverse taxe lunare. Software-ul McAfee Spam și protecția împotriva virusurilor vă protejează conturile de e-mail și un certificat SSL are grijă de orice date sensibile introduse pe site-ul dvs. web. Utilizatorii WordPress au pluginul gratuit Sucuri Security pentru a-și păstra site-urile în siguranță.

A2 Gazduire oferă securitate perpetuă gratuită cu toate planurile sale de găzduire. Protecția include monitorizarea securității 24/7/365, scanarea virusului, un firewall dual și alte protecții de server. De remarcat este HackScan, o protecție gratuită care blochează hacks-ul înainte să facă pagube site-urilor web ale clientului lor. Certificatele SSL sunt de asemenea disponibile pentru cumpărare.

Panou de control. Ambele servicii de găzduire web folosesc cPanel pentru a-și susține utilizatorii Linux, dar fiecare panou arată și funcționează diferit. Versiunea A2 este cPanel-ul standard, iar navigarea sa va fi ușor de ridicat pentru cei deja familiarizați cu acesta. InMotion oferă cPanel 11 cu pachetul său Business Class, iar această versiune nu are teme personalizate sau branding pe interfață.

Opinia despre caracteristicile cheie ale InMotion și Gazduire A2

InMotion Hosting și A2 Hosting ambele au oferte excelente de caracteristici, având multe caracteristici comune. InMotion Hosting are avantajul unui domeniu gratuit și al funcțiilor sale de comerț electronic; cu toate acestea, dacă securitatea este o problemă majoră, accesați A2 Hosting.

Comparați planurile de găzduire web și prețurile pentru InMotion și A2 Hosting

Planuri de găzduire & Prețuri

Comparat planuri de prețuri

Notă: Furnizorii de servicii de găzduire web rămân competitivi, astfel încât prețurile nu sunt de obicei factorul decisiv atunci când aleg o gazdă web. Ceea ce este important este ceea ce fiecare dintre planuri are de oferit și costurile planului se ridică după ce perioada de promoție a sfârșit.

In miscare. InMotion are trei planuri de găzduire web Linux, toate dotate cu servere SSD gratuite, spațiu pe disc nelimitat și transferuri lunare, un domeniu gratuit, backup-uri de date gratuite și posibilitatea de a alege pe ce centru de date este găzduit site-ul dvs. web.

Planul de lansare este planul inițial cu două site-uri web și costă 5,99 USD pe lună cu un contract pe doi ani. Planul Power este recomandat pentru întreprinderile mici și costă 7,99 USD lunar; puteți avea până la 6 site-uri web și este gata comerțul electronic. Planul de top pentru dezvoltatori și afaceri în creștere este planul Pro. Pentru 13,99 USD pe lună, primiți un număr nelimitat de site-uri web și asistență la nivel de Pro.

InMotion oferă găzduire VPS bazată pe Linux, cu o selecție de 3 planuri, cu prețuri de la 30 USD pe lună până la 75 USD, toate pe serverele SSD. Toate planurile vin cu un domeniu gratuit.

A2 Gazduire. A2 Gazduire are, de asemenea, trei planuri de găzduire, care sunt similare cu începutul, planul Lite costă 3,92 dolari pe lună (contract de 36 de luni) cu cinci baze de date și 25 de adrese de e-mail. Planul Swift la 4,90 USD pe lună are site-uri web nelimitate, baze de date și adrese de e-mail. Viteza turbo, cu 20 de ori mai rapid decât în ​​mod normal, este semnul distinctiv al planului Turbo la 9,31 dolari lunar, care vine și cu acceleratorul A2. Toate planurile vin cu stocare nelimitată și securitate perpetuă.

Cu A2 Gazduire, aveți posibilitatea să alegeți găzduirea și administrarea web VPS Linux gestionată și neadministrată, cu un singur plan pentru fiecare. Gazduirea neadministrată este destinată dezvoltatorului cu experiență și costă 5 dolari pe lună; găzduirea administrată este de 33 dolari lunar. Găzduirea Cloud VPS este, de asemenea, o opțiune. De asemenea, este disponibilă găzduire web dedicată, atât administrată cât și neadministrată.

Banii inapoi garantat. Ambele InMotion și A2 Hosting au ambele politici de returnare a banilor. InMotion are o impresionantă garanție de returnare de 90 de zile și necondiționată. Vă primiți toți banii înapoi – nu există rambursări parțiale aici. Politica de returnare a banilor la A2 Hosting nu este chiar atât de liberală. Aveți doar 30 de zile pentru a solicita o rambursare completă; după această perioadă, veți primi o sumă evaluată înapoi.

Cât de ușor de utilizat InMotion și A2 Hosting

Ușurință în utilizare

Cât de ușor de utilizat interfața

Panou de control. Panoul de control A2 Gazduire este cPanel-ul comun standard. Interfața prietenoasă vă permite să accesați toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a gestiona site-ul dvs. web și este foarte apreciată în industrie. Începătorii proiectării web vor găsi cPanel-ul lui InMotion ușor de învățat și de utilizat. Scriptul de instalare Softaculous cu 1 clic este accesibil prin panoul de control, împreună cu toate celelalte instrumente și servicii vitale.

Un clic pe Installer. InMotion are un clic de instalare pentru cele peste 310 aplicații din biblioteca sa, deși aplicațiile Google iau trei clicuri pentru instalare. A2 Gazduire oferă, de asemenea, configurare cu 1 clic pentru aplicații populare, inclusiv teme și plugin-uri WordPress, precum și pentru soluțiile de comerț electronic cu care a făcut parteneriat.

Navigare prin site. Este foarte ușor să găsiți informații pe site-ul de găzduire A2. În special, o comparație a tuturor caracteristicilor tuturor planurilor este disponibilă în mod clar și curat la un tabel de pe o singură pagină. Site-ul InMotion prezintă în mod clar toate informațiile de care aveți nevoie; planurile și structura prețurilor și un tabel de comparație a caracteristicilor fiecăruia sunt chiar aici pe pagina principală de găzduire web.

Opinia privind ușurința de utilizare

Site-urile web ale ambelor servicii de găzduire web fac foarte ușor de înțeles și de achiziționat planurile de găzduire. InMotion câștigă din cauza celor peste 300 de aplicații.

Suport pentru InMotion și Gazduire A2

Asistență tehnică și clienți

S-a comparat asistența utilizatorului

Chiar și constructorii de site-uri cu experiență trebuie să contacteze asistența clienților, astfel încât ajută atunci când echipa de asistență este disponibilă rapid și ușor și știe lucrurile lor.

InMotion excelează prin asistența clienților, în conformitate cu clienții săi. Tot personalul de asistență are sediul în Statele Unite și are o experiență de cel puțin patru ani ca echipă de îngrijire a clienților.

O notă plăcută este că, după ce vă înscrieți la găzduire web, primiți un apel telefonic de la un nou specialist de cont, care vă ajută cu orice întrebări legate de pachete și prețuri. Puteți accesa echipa de asistență a clienților InMotion prin e-mail, telefon sau chat live.

Toate Guru Crew, cu sediul în SUA, A2 Hosting sunt în sine experți sau dezvoltatori. Guru Crew este disponibil 24/7/365 prin telefon, e-mail, prin trimiterea unui bilet sau prin chat live. Dacă doriți un răspuns mai rapid la biletele de asistență, optați pentru asistență prioritară pentru o taxă lunară. A2 Hosting a primit o notă de A + de la Better Business Bureau în ianuarie 2015.

Aviz cu privire la asistența utilizatorului

Atât A2 Hosting, cât și InMotion oferă un serviciu excelent pentru clienți, care primește recenzii mult mai bune decât mulți dintre concurenții lor.

Recenzii ale utilizatorilor pentru InMotion și A2 Hosting

analizele utilizatorului

Recenziile utilizatorilor au fost comparate

Notă: Recenziile clienților vă permit să cunoașteți povestea interioară despre serviciile de găzduire web, atât bune, cât și rele. Oamenii sunt de obicei mai vocali cu privire la problemele pe care le au decât caracteristicile care funcționează pentru ei, dar, luate împreună; aceste recenzii prezintă cum este să folosești aceste servicii de găzduire.

Recenzii negative pentru InMotion și gazduire A2

In miscare. Nu există multe negative despre InMotion. Clienții nu sunt prea mulțumiți de șabloanele cu aspect datat ale constructorului de site-uri web. Unii utilizatori exprimă îngrijorări cu privire la numărul limitat de site-uri web și baze de date pe care le pot găzdui la InMotion.

A2 Gazduire. Plângerile cu privire la centrul de găzduire A2 din cauza lipsei de asistență telefonică gratuită în afara Statelor Unite și a dificultăților de a primi asistență de facturare atunci când oamenii doresc să își anuleze contractele.

Recenzii pozitive pentru InMotion și Gazduire A2

In miscare. Clienții laudă InMotion pentru serviciul său excelent pentru clienți, ușurința de utilizare și copiile de rezervă gratuite pentru date. Viteza rapidă a procesării sale, datorită serverelor SSD, este de asemenea un succes.

A2 Gazduire. Fără nicio întrebare, A2 Hosting primește recenzii fantastice pentru asistența sa pentru clienți, atât prin prietenie, cât și prin cunoașterea echipei sale de asistență. Oamenii adoră, de asemenea, viteza serverelor SSD și stabilirea prețurilor clare și simple ale planurilor.

Opinii privind recenziile utilizatorilor

Există multe pozitive și câteva negative pentru ambele companii, dar clienții fiecăruia sunt în general foarte mulțumiți de serviciile lor. Este o legătură aici.

Concluzie privind compararea InMotion și A2 Hosting

InMotion vs. A2 Gazduire: Care gazdă web este cea mai potrivită pentru tine?

Alegerea celei mai bune platforme

Ambele companii de găzduire au avantajele și dezavantajele lor.

Motivele pentru a alege InMotion pentru găzduirea A2:

 • Copii de rezervă gratuite de date
 • Garanție de returnare de 90 de zile
 • Viteza mare
 • Spațiu pe disc nelimitat
 • Peste 300 de aplicații

Motivele pentru care alegeți Găzduirea A2 peste InMotion

 • Timpuri rapide de încărcare a site-ului web
 • Suita extinsă de securitate este gratuită cu toate planurile
 • Funcția de accelerare WordPress pentru comoditate, viteză și securitate
 • Echipa de asistență a echipei Guru Crew
 • Centre de date Europa și Asia

Este un apel strâns, de fapt o egalitate, între InMotion și A2 Hosting.

A2 Gazduire este potrivit pentru cei care încep doar în lumea de construire a site-urilor web și anticipează că au nevoie de sprijin din partea companiei lor de găzduire web. La celălalt capăt al scalei, planul Turbo ar interesa pentru cei pentru care viteza site-ului web are o importanță primordială..

InMotion are o perioadă mare de încercare a rambursării, astfel încât să o puteți testa. Este, de asemenea, un apel mai bun pentru cei care au nevoie de funcții de comerț electronic și pentru unii utilizatori WordPress.

Dacă sunteți în căutarea a ceva ce nu puteți găsi cu InMotion și A2 Hosting, poate este HostGator. Pentru constructorul de site-uri web, HostGator vă oferă acces la versiunea gratuită a foarte popularului și extrem de revizuit instrument de construire a site-urilor Weebly. Puteți crea site-uri foarte atractive cu ușurință.

HostGator este, de asemenea, o alegere bună dacă anticipezi că site-ul tău va crește rapid, deoarece oferă o gamă completă de VPS și planuri dedicate de găzduire web.

Aveți întrebări despre InMotion sau A2 Hosting? Ați reușit să alegeți între ele sau ați oferit un alt serviciu de găzduire web ce aveți nevoie? Lasă comentariile tale și anunță-ne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map