Gazduire InMotion vs. FatCow: Ce gazdă web ar trebui să alegeți?

Încercați să găsiți o companie de găzduire web care să se potrivească nevoilor dvs.? Confuz, nu-i așa, trebuie să parcurgi toate planurile, nivelurile și opțiunile? Puteți reduce opțiunile dvs. utilizând această comparație între două companii populare de webhosting, InMotion Hosting și FatCow.


Atât InMotion Gazduire, cât și FatCow sunt în afaceri de web hosting de peste un deceniu – FatCow din 1997. InMotion se concentrează pe întreprinderile mici și mijlocii, concentrându-se pe servicii și asistență. Scopul FatCow este de a simplifica lucrurile pentru client prin eliminarea a ceea ce numesc „techno babble”. InMotion și FatCow asigură găzduire partajată, găzduire WordPress administrată și VPS și planuri dedicate serverului. Atât InMotion Gazduire, cât și FatCow sunt bazate pe Linux.

InMotion este un câștigător constant al premiilor „Cel mai bun dintre”, inclusiv „Cel mai bine gestionat WordPress Gazduire”, „Cea mai bună performanță” și „Cel mai bun web hosting”. FatCow a câștigat și numeroase premii „cele mai bune”, deși majoritatea au fost la începutul și la mijlocul anilor 2000.

InMotion are sediul în California și este deținut de angajați. Din 2007, FatCow se află sub umbrela Endurance International Group (EIG). Deși site-urile EIG nu sunt clone între ele, există o serie de similitudini între companiile de găzduire deținute de EIG. Dacă ați avut o problemă cu o companie EIG, este posibil să aveți aceleași probleme cu o altă gazdă deținută de EIG.

Comparați performanțele InMotion Hosting și FatCow

Contents

Uptime și fiabilitate

Monitor de funcționare

Uptime. InMotion Hosting are o garanție de 99,9%, cu o lună gratuită de găzduire dacă scade sub acest procent. FatCow nu oferă o garanție de funcționare.

Performanţă. InMotion folosește serverele Dell PowerEdge, cu oriunde între 16 GB și 64 GB RAM, în funcție de tipul de plan utilizat – și toate planurile lor folosesc stocare SSD. FatCow folosește stocarea SSD în planul său WordPress Essentials.

Testarea unui site InMotion a dus la un timp de încărcare de 1,98, mai rapid decât 73% din site-urile testate cu Pingdom. Un test al unui site web găzduit de FatCow comparabil a dus la un timp de încărcare de 2,54, mai rapid decât 62% din site-urile testate.

Fiabilitate. InMotion are centre de date în Los Angeles, California, și Herndon, Virginia. Centrele de date sunt alimentate și răcite cu backup-uri redundante și diesel și sunt monitorizate la fața locului pentru securitate și pentru a rezolva problemele înainte de a deveni problematice. Pentru a îmbunătăți și mai mult performanța site-ului web, aveți opțiunea fie a centrelor de date ale coastei de vest, cât și ale coastei de est când achiziționați planul.

FatCow are două centre de date în zona Boston, Massachusetts. Centrele de date au monitorizare 24/7 la fața locului pentru securitate și gestionare, precum și sunt reduse pe deplin. Serverele centrelor de date utilizează clustere NetApp și sunt echilibrate în sarcină pentru a îmbunătăți viteza și fiabilitatea. Își rezervă copii pe servere zilnic.

Opinia despre gazduirea InMotion și performanța FatCow

InMotion Hosting are un timp de răspuns și de încărcare semnificativ mai rapid decât FatCow. Lipsa unei garanții uptime pentru FatCow ar putea fi un motiv de îngrijorare.

Caracteristici de InMotion Hosting și FatCow

Comparați caracteristicile cheie

Caracteristicile cheie comparate

Notă: Companiile de găzduire web folosesc în mod regulat termenii „nelimitat” și „nedeterminați” atunci când discută despre funcții. Cu toate acestea, termenii nu înseamnă în realitate ceea ce credeți – ei se referă la ceea ce companiile de găzduire consideră că este rezonabil.

Înregistrarea domeniului. Ambele gazde sunt înregistratori de domeniu. InMotion oferă un an de înregistrare gratuită a domeniului pentru termenul inițial, când termenul este de 12 luni sau mai mult, și oferă un transfer gratuit dacă aveți deja un domeniu. FatCow oferă, de asemenea, o înregistrare gratuită a domeniului pentru un an și transfer gratuit de domeniu dacă sunteți înregistrat în altă parte și doriți să-l mutați la FatCow.

Site Web Builder. InMotion oferă gratuit BoldGrid, un constructor de site-uri complet ușor de utilizat, complet bazat pe WordPress, gratuit. FatCow oferă gratuit drag-and-drop Weebly Basic (deși este limitat la 5 sau 6 pagini web). O actualizare la Weebly Premium este disponibilă contra cost.

Baze de date. În funcție de planul ales, InMotion oferă de la 2 la un număr nelimitat de baze de date MySQL. InMotion acceptă și PostgreSQL. FatCow oferă baze de date nelimitate MySQL.

Conturi de e-mail. InMotion și FatCow furnizează conturi de e-mail nelimitate și redirecționare prin e-mail.

Gazduire WordPress. Atât InMotion, cât și FatCow oferă planuri WordPress gestionate. Planurile WordPress gestionate costă, de obicei, mai mult decât un plan partajat standard – deși InMotion are un preț la fel. Avantajul găzduirii WordPress gestionat este că actualizarea WordPress și plugin-urile și crearea copiilor de rezervă zilnice sunt realizate pentru dvs., permițându-vă să vă concentrați asupra conținutului site-ului dvs..

InMotion are trei planuri. Lansare, limitată la două site-uri web și 2 baze de date; Putere, cu 50 de baze de date și o limită de 6 site-uri; și Pro, cu site-uri web și baze de date nelimitate. Toate planurile sunt bazate pe SSD și au o stocare nelimitată și o lățime de bandă nelimitată. WordPress este preinstalat la check-out atunci când achiziționați gazduirea. BoldGrid este inclus în planuri. InMotion oferă unele dintre cele mai bune prețuri și funcții pentru găzduirea WordPress administrată în industrie.

FatCow oferă planurile comune administrate de EIG – Starter și Essential. Ambele au un spațiu de stocare nelimitat, un număr nelimitat de site-uri și o lățime de bandă nelimitată. Principalele diferențe sunt că Essential storage este SSD (Starter’s not), iar Essential are o securitate sporită inclusă.

Soluție de comerț electronic. Atât InMotion, cât și FatCow oferă căruțe gratuite pentru cumpărături deschise prin intermediul panoului de control, precum Magento, ZenCart, PrestaShop și altele. InMotion va preinstala PrestaShop la check-out și oferă și servicii de web design. Software-ul ShopSite Basic, comercial, este disponibil gratuit de la FatCow. Mai multe versiuni avansate ale ShopSite sunt disponibile pentru o taxă lunară suplimentară. Un dezavantaj este că magazinul nu este transferat cu ușurință în altă parte, dacă decideți să schimbați gazdele. Creatorul de site-uri al InMotion, bazat pe WordPress, are și opțiuni de comerț electronic integrate în el.

Copiile de rezervă. InMotion face backup-uri ale site-urilor web la fiecare două zile, gratuit. Restaurarea unei copii de rezervă este gratuită. FatCow efectuează backup-uri zilnic pe server. Pentru o taxă lunară suplimentară, oferă Backups și Restore site-uri, care face copii de rezervă automate și permite restaurarea la nivel de fișier.

Gazduire securitate. InMotion scanează și acționează proactiv împotriva amenințărilor DDoS. Utilizează e-mail sigur SPAM cu IMAP pentru e-mailuri sigure. FatCow oferă, de asemenea, filtrarea prin e-mail a spamului.

Atât InMotion cât și FatCow oferă SSL partajat gratuit pentru planurile lor, iar SSL-urile private pot fi achiziționate.

InMotion și FatCow sunt bazate pe Linux pentru toate planurile lor.

Panou de control. InMotion folosește standardul industriei cPanel. FatCow utilizează vDeck relativ nou, care este puternic, dar ar putea face mai dificil să vă transferați site-ul dacă schimbați gazdele mai târziu.

Verde. InMotion este dedicat să fie verde. InMotion a avut primul centru de date verzi, cu centrul său din Los Angeles. Folosind tehnologia aerului exterior pentru răcire, reduce costurile de răcire cu 70% și scade amprenta de carbon cu 2000 de tone pe an. FatCow folosește energia eoliană pentru a obține 100% din puterea sa și furnizează insigne pentru a pune pe site-ul dvs. web dacă doriți să faceți publicitate ca fiind verde.

In plus. InMotion are credite în valoare de 250 USD pentru Google Adwords și Bing; FatCow are 100 USD credit pentru fiecare. InMotion va preinstala Joomla la check-out, dacă este solicitat. FatCow oferă 1 GB de stocare în cloud gratuit.

Opinia cu privire la gazduirea InMotion și funcțiile cheie FatCow

Ambele companii de găzduire oferă o mulțime de caracteristici la prețurile de gazduire bugetare. Dacă există un avantaj, ar putea fi cu InMotion pentru utilizarea cPanel, oferind suport PostgreSQL și pentru a avea un constructor de site-uri gratuit mai bun..

Comparați planurile de găzduire web și prețurile pentru InMotion Hosting și FatCow

Planuri de găzduire & Prețuri

Comparat planuri de prețuri

Notă: Chiar dacă a existat o oarecare consolidare a companiilor de găzduire web de către grupuri precum EIG, prețurile sunt încă foarte competitive. Prețurile promoționale reduc prețurile obișnuite cu până la 80%, deși sunt de obicei numai bune pentru primul termen de serviciu – deci înscrierea pentru o durată mai lungă duce la economii mai mari. Chiar și fără promosuri, termenii mai lungi de servicii echivalează cu o întrerupere a prețurilor.

Gazduire InMotion. InMotion oferă trei planuri partajate – Lansare care permite două site-uri, două baze de date și are un preț de 5,99 USD pe lună; Putere care permite până la șase site-uri web, 50 de baze de date și este de 7,99 USD pe lună; și Pro, care are site-uri web nelimitate și baze de date nelimitate și are un preț de 13,99 USD pe lună. Toate planurile vin cu un an gratuit de înregistrare a domeniului pe un plan anual, copii de rezervă gratuite de date și toate au stocare SSD nelimitată și lățime de bandă nelimitată. Asistența premium vine însoțită de planul Pro. Power și Pro sunt gata comerțul electronic.

Vacă grasă. FatCow este una dintre companiile de găzduire web care operează pe convingerea că simplul este mai bun. Acestea oferă un singur plan comun pentru 49 de dolari pe an (deși prețurile de reînnoire sunt de aproape trei ori mai multe). Vine cu o înregistrare gratuită de domeniu timp de un an. Dispune de lățime de bandă nelimitată, e-mail, baze de date MySQL și stocare.

Atât InMotion cât și FatCow oferă găzduire WordPress gestionată. InMotion oferă trei planuri, cu aceleași caracteristici găsite în planurile sale comune. Lansarea este de 5,99 USD, Puterea este de 7,99 USD, iar Pro este 13,99 dolari (aceleași prețuri ca și planurile obișnuite partajate). Toate trei sunt e-commerce gata și WordPress vine pre-instalat. FatCow oferă două planuri, ambele cu stocare nelimitată și lățime de bandă. Starter este 3,75 USD pe lună, iar Essentials este 6,95 USD pe lună – principala diferență fiind viteza (Elementele esențiale sunt bazate pe SSD), iar funcțiile de securitate sunt mai bune pentru planul Essentials.

InMotion și FatCow oferă ambele trei planuri VPN. Prețurile pentru InMotion și FatCow sunt foarte apropiate, deși specificațiile serverului InMotion sunt puțin mai bune – cu excepția faptului că InMotion limitează numărul de site-uri pe plan (nivelul superior permite 3), în timp ce FatCow permite domenii nelimitate..

InMotion oferă șase planuri dedicate de server. Primele trei niveluri ale celor pe care le numesc servere de clasă comercială au o memorie RAM impresionantă și stocare SSD, dar vin la un preț mult mai mare – 419,99 USD până la 589,99 dolari pe lună. Sunt gestionate și vin cu Suport Premier. Cele trei planuri dedicate de server standard de pe InMotion sunt foarte similare în ceea ce privește cele trei planuri oferite de FatCow, deși au un preț ușor mai mare. O altă diferență este că, încă o dată, InMotion limitează domeniile (nivelul superior permite 15 IP-uri), în timp ce FatCow permite un număr nelimitat pe toate cele trei niveluri dedicate..

InMotion oferă 250 de dolari din credite de marketing, iar FatCow oferă 200 $. Ambele vând nume de domeniu și oferă un an gratuit de înregistrare a domeniului.

InMotion și FatCow oferă politici de returnare a banilor. InMotion oferă o garanție de 30 de zile pentru serverele dedicate și planurile lunare. Pentru toate celelalte planuri, garanția este de 90 de zile. FatCow are o garanție standard de 30 de zile pentru industrie (dacă este achiziționată cu un card de credit). Dacă aveți înregistrarea gratuită a domeniului pe FatCow sau InMotion, acestea vor reține o taxă de înregistrare a domeniului de la orice rambursare, dar veți putea păstra numele de domeniu.

Aviz cu privire la tarifarea planurilor de găzduire

FatCow are o ușoară margine în ceea ce privește prețul, în timp ce InMotion are o garanție mai bună de returnare a banilor și o infrastructură ceva mai bună. Dacă aveți nevoie de un server dedicat, serverele InMotion au specificații impresionante pentru planurile sale dedicate comerciale, dar vin la un preț premium. FatCow ușurează alegerea unui plan, iar caracteristicile sale „tot nelimitate” îl fac o alegere bună pentru începători sau site-ul pentru afaceri mici. InMotion este orientat către întreprinderile mici și mijlocii – planurile lor partajate sunt enumerate în găzduirea web de afaceri pe site-ul lor web.

Cât de ușor de utilizat InMotion Hosting și FatCow

Ușurință în utilizare

Cât de ușor de utilizat interfața

Panou de control. InMotion folosește cPanel, care este standardul industriei, iar interfața sa bazată pe pictograme are cele mai multe caracteristici necesare administrării site-ului. FatCow folosește noul vDeck, care în versiunea 4 oferă caracteristici comparabile cu cPanel, dar ar lua unele obișnuințe dacă vii de la o gazdă cPanel.

Un clic pe Installer. InMotion oferă instalarea unui singur clic pentru sute de aplicații prin Softaculous. FatCow oferă instalarea cu un singur clic a mai multor aplicații prin intermediul MOJO Marketplace. FatCow are instalat WordPress cu un singur clic, care este preinstalat pe InMotion Hosting.

Navigare prin site. Vrei un site curat și ușor de deplasat pentru a găsi informațiile de care ai nevoie pentru a alege un plan. Ambele site-uri web ale acestor companii de găzduire au diagrame de comparație convenabile pentru compararea nivelurilor din planurile lor. FatCow are, prin surprindere, o temă legată de vacă, care este un truc de cuțete – dar informațiile sunt prezentate în mod clar și ușor de găsit.

Opinia privind ușurința de utilizare

Atât InMotion cât și FatCow sunt ușor de utilizat, dar o ușoară margine ar putea merge la InMotion pentru utilizarea standardului cPanel al industriei. VDeck de la FatCow nu este la fel de ușor de transferat dacă ar trebui să schimbi vreodată gazdele.

Suport pentru InMotion Hosting și FatCow

Asistență tehnică și clienți

S-a comparat asistența utilizatorului

InMotion are un punct de a sublinia asistența sa bazată pe SUA ca fiind cea mai bine cotată. FatCow are „jurământul heifercratic”, care promite sprijin de înaltă calitate. Acesta afirmă că dacă nu reușesc în promisiunile lor, veți primi o lună de găzduire gratuită. Atât clienții InMotion, cât și FatCow raportează că personalul de asistență este considerat prietenos și cu cunoștințe.

Atât InMotion, cât și FatCow au telefon, e-mail și chat live 24/7. Ambele au o bază de cunoștințe extensiv care poate răspunde la orice întrebare pe care o puteți avea. Inmotion are un blog și un forum. FatCow are și un blog, deși nu pare să fi fost actualizat încă din octombrie 2015. InMotion Hosting are un canal YouTube și poate fi contactat și prin LinkedIn, Twitter, Skype și Facebook. FatCow are un director comunitar care listează toate site-urile web găzduite pe FatCow în funcție de gen.

Aviz cu privire la asistența utilizatorului

Când aveți nevoie de sprijin, doriți să puteți obține imediat. Atât InMotion, cât și FatCow, ușurează, oferind mai multe metode de contact. În timp ce clienții FatCow evaluează foarte mult serviciul pentru clienți, InMotion se concentrează pe asistență ca o parte cheie a serviciilor lor – și evaluări constant ridicate ale clienților. InMotion are, de asemenea, un avantaj aici cu prezența sa mai mare în social media.

Recenzii ale utilizatorilor pentru InMotion Hosting și FatCow

analizele utilizatorului

Recenziile utilizatorilor au fost comparate

Notă: Fiecare companie de găzduire web are participanții și promotorii săi, așa că nu ar trebui să folosești niciodată o recenzie ca factor decisiv pentru alegerea unei gazde web. Dar, atunci când apare ceva în continuu în recenzii ale clienților, ar trebui să iei în considerare acest lucru. Amintiți-vă doar că recenziile sunt postate în general de cei pasionați – deci majoritatea recenziilor sunt fie puternic negative, fie puternic pozitive.

Recenzii negative pentru InMotion Hosting și FatCow

In miscare. Clienții InMotion sunt nemulțumiți de supărare, iar în mod netransparent se utilizează excesiv utilizarea planurilor partajate.

Vacă grasă. Utilizatorii FatCow se plâng și de manipularea netransparentă a utilizării excesive. Nu uitați, „nelimitat” nu este nelimitat.

Recenzii pozitive pentru InMotion Hosting și FatCow

In miscare. InMotion este evaluat în mod constant de clienți și recenzori pentru serviciile și planurile sale de găzduire – în special găzduirea WordPress administrată.

Vacă grasă. FatCow primește recenzii pozitive de la clienți pentru serviciul său și simplitatea găzduirii sale cu un singur plan și prețurile sale scăzute de promoție.

Opinii privind recenziile utilizatorilor

InMotion Gazduire are recenzii mai pozitive din partea clienților decât majoritatea altor companii de găzduire web, dar, în general, InMotion și FatCow ies bine în revistele clienților.

Concluzie privind compararea InMotion Hosting și FatCow

Care gazduire este cea mai potrivita pentru tine?

Alegerea celei mai bune platforme

Avantajele și dezavantajele pot fi găsite atât pentru InMotion, cât și pentru FatCow.

Motivele pentru a alege FatCow peste InMotion Gazduire:

 • Prețuri mai mici pentru primul termen de serviciu
 • Simplitatea unui singur plan
 • Funcții mai „nelimitate”

Motivele pentru a alege InMotion Gazduire peste FatCow:

 • Angajat deținut, nu sub umbrela EIG
 • Stocare SSD pe toate planurile
 • Garanție de returnare mai lungă a banilor
 • WordPress preinstalat

FatCow oferă simplitatea doar un singur plan comun, ceea ce face ca alegerea să fie atât de ușoară pe cât de rapidă. Persoanele fizice și întreprinderile mici vor găsi o lățime de bandă și un spațiu de stocare nelimitate a FatCow. Dacă credeți că puteți transfera gazdele în viitor, cPanel-ul lui InMotion vă va face mai ușor să vă mutați în mai multe companii decât vCeck de FatCow, dacă decideți să transferați mai târziu gazdele. InMotion are prețuri bune pentru găzduirea WordPress administrată, iar constructorul de site-uri web, BoldGrid, se bazează pe WordPress, așa că dacă sunteți un utilizator WordPress, InMotion este o alegere excelentă. Întreprinderile mici și mijlocii vor găsi InMotion adecvat nevoilor lor. InMotion pune limitele planurilor sale cu nivel inferior, astfel încât dacă sunteți de dimensiuni medii sau mai mari, s-ar putea să aveți nevoie de un plan de nivel superior sau să vă mutați la VPS sau gazduire dedicată. Ambele companii de găzduire oferă o mulțime de funcții la prețuri foarte bune.

Acestea sunt doar două dintre numeroasele companii de hosting web. Dacă nu vă interesează să cheltuiți doar câțiva dolari pentru funcții de viteză și premium, puteți găsi SiteGround care merită investigat.

Aveți întrebări despre InMotion Hosting sau FatCow? Care au fost experiențele dvs. cu web hosting-ul în general? Lasă comentariile tale și anunță-ne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map