Gazduire DreamHost vs A2: Care ar trebui să folosești?

Comparatie DreamHost vs. A2 Hosting


Decizia unde să vă găzduiți poate fi cea mai importantă decizie pe care o luați cu site-ul dvs. web. Pentru ca antreprenorul tău să aibă succes, ai nevoie de găzduire fiabilă care să ofere caracteristicile care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Utilizați această comparație între DreamHost și A2 Hosting pentru a vă ajuta să reduceți alegerile.

DreamHost are o istorie lungă ca companie de găzduire web. Fondată în 1997, are peste 1,5 milioane de site-uri web găzduite pe serverele sale. A2 Hosting, pe de altă parte, a fost lansat pentru prima dată în 2003, având în vedere dezvoltatorii și a fost unul dintre primii care au oferit PHP 5 și Ruby on Rails. Accentul lor este pus pe performanță.

Ambele DreamHost și A2 Hosting oferă găzduire partajată, găzduire WordPress administrată și VPS și planuri dedicate serverului. Ambele companii sunt bazate pe Linux.

DreamHost a fost numit, în 2014 și 2015, drept „Cel mai bun gazdă de afaceri pentru PCMag”. A2 Gazduire a câștigat numeroase premii „Cele mai bune”, câteva dintre ele la fel ca anul trecut.

DreamHost, cu sediul central în California, este o companie de găzduire privată. A2 Gazduire este, de asemenea, proprietate privată. Numele său vine de la faptul că are sediul în Ann Arbor (două A), Michigan.

Comparați performanțele DreamHost și A2 Hosting

Contents

Uptime și fiabilitate

Monitor de funcționare

Uptime. DreamHost nu vă poate garanta timpul de funcționare mai bun. Are o garanție de funcționare de 100%, cu rambursări de o zi de găzduire pentru fiecare oră de oprire, odată ce problema este semnalată. Găzduirea A2 este aproape la fel de bună, cu o garanție de 99,9%. A2 Gazduire va rambursa 5% din taxa lunară pentru fiecare oră pe care site-ul dvs. web nu este accesibil din cauza defectării echipamentului sau a rețelei.

Performanţă. DreamHost folosește procesoare AMD și are SSD-uri instalate pe serverele sale. A2 folosește serverele Dell cu procesoare quad-core și toate planurile lor folosesc SSD-uri de asemenea. SSD-urile sunt utilizate pentru performanțe și fiabilitate mai bune.

Un site găzduit de DreamHost a dus la un timp de încărcare de 2,10, care a fost mai rapid decât 70% din site-urile testate pe Pingdom. Un test al unui sit A2 comparabil a dus la un timp de încărcare de 1,49s, mai rapid decât 81% din site-urile testate.

Fiabilitate. DreamHost are mai multe centre de date în Statele Unite. Există două centre de date din California, precum și un centru de date în Ashburn, Virginia. DreamHost consolidează centrele de date din California într-un centru de date recent deschis în Portland, Oregon. Există redundanță la putere și răcire, backup-uri diesel și securitate 24/7 în toate centrele de date.

A2 Gazduire are centre de date la nivel mondial, cu centre în Michigan, Amsterdam și Singapore. Centrele de date au puteri redundante și opțiuni de răcire, precum și conectivitate de rețea quadruplă. Copiile de rezervă diesel sunt disponibile pentru situații de urgență. Acestea sunt monitorizate la fața locului pentru securitate și fiabilitate.

Opinia despre DreamHost și performanța de găzduire A2

Atat DreamHost cat si A2 Hosting ofera fiabilitate si performanta ca caracteristici cheie, si ambele ofera rezultate impresionante.

Caracteristici de DreamHost și A2 Hosting

Comparați caracteristicile cheie

Caracteristicile cheie comparate

Notă: Nu vă lăsați înșelat prin termeni de marketing, cum ar fi „nelimitat” și „nemodificat” atunci când sunt descrise funcțiile. Nu înseamnă „folosiți cât doriți”. În schimb, termenii se referă la ceea ce companiile de găzduire „consideră o utilizare rezonabilă”. Companiile care găzduiesc vor amenda sau suspenda site-urile care cred că depășesc asta – uneori fără avertisment. Cu toate acestea, companiile de găzduire afirmă că majoritatea utilizatorilor nu se vor apropia niciodată de un avertisment.

Înregistrarea domeniului. Ambele gazde sunt înregistratori de domeniu. DreamHost oferă un an gratuit de înregistrare a domeniului pentru conturi noi. Găzduirea A2 nu are această opțiune.

Site Web Builder. Nici DreamHost și A2 Hosting nu au construitori de site-uri încorporate, deși A2 Gazduire nu afirmă că acceptă majoritatea constructorilor de site-uri gratuite și comerciale.

Baze de date. DreamHost oferă baze de date nelimitate MySQL. A2 Gazduire limitează numărul la 5 baze de date pe nivelul cel mai mic, dar are un număr nelimitat de baze de date permise pe alte niveluri și planuri. A2 Gazduire acceptă, de asemenea, PostgreSQL.

Conturi de e-mail. DreamHost oferă conturi de e-mail nelimitate și redirecționare prin e-mail. A2 Gazduirea, din nou, limitează nivelul cel mai scăzut, permițând 25 de conturi. Celelalte niveluri și planuri oferă conturi de e-mail nelimitate. Conturile nelimitate sunt utile dacă aveți mulți angajați. De asemenea, permite crearea de conturi separate pentru fiecare departament din afacerea dvs., cum ar fi vânzări, asistență și informații.

Gazduire WordPress. DreamHost și A2 Hosting oferă ambele planuri WordPress gestionate. De obicei, planurile WordPress gestionate vor costa mai mult decât un plan partajat standard, deși Găzduirea A2 este diferită – prețul său WordPress gestionat este identic cu planurile sale partajate standard.

O parte din costul suplimentar se datorează faptului că planurile WordPress gestionate sunt de obicei plasate pe servere optimizate cu memorie în cache și securitate suplimentară pentru a îmbunătăți performanța și stabilitatea. Un alt beneficiu al găzduirii WordPress gestionate este că backup-urile și actualizările site-urilor dvs. WordPress sunt făcute pentru dvs. Acest lucru vă permite să vă concentrați pe conținutul dvs. în loc de lucrurile tehnologice.

Soluție de comerț electronic. DreamHost și A2 Hosting acceptă coșurile de cumpărături gratuite disponibile prin panourile de control, cum ar fi Magneto, ZenCart, PrestaShop și altele. DreamHost sprijină, de asemenea, un constructor de site-uri de comerț electronic, Café Commerce – deși nu este gratuit.

Copiile de rezervă. Politica DreamHost interzice stocarea copiilor de rezervă create de utilizatorul site-ului pe server. Orice copii de rezervă manuale create de utilizator trebuie descărcate și eliminate din serverul gazdă cât mai curând posibil după efectuarea acestora.

Datele și bazele de date ale site-urilor web sunt salvate automat, dar copiile de rezervă nu sunt garantate. A2 Gazduire oferă Rewind Server pentru toate, cu excepția celor mai mici niveluri. Server Rewind face instantanee automate ale site-ului dvs. și permite restaurarea fișierelor individuale, a bazelor de date sau a întregului site.

Gazduire securitate. DreamHost folosește Spamhaus pentru a filtra e-mailurile și folosește rețelele Arbor pentru a oferi protecție DDoS. A2 Gazduire ia, de asemenea, foarte în serios securitatea. Scanează și acționează proactiv împotriva amenințărilor DDoS, programelor malware și virușilor cu Securitatea Perpetuală și HackScan – care sunt furnizate gratuit. Folosește Protecția anti-spam standard, plus Barracuda Advanced Filtrare Spam pentru e-mail.

A2 Gazduire folosește, de asemenea, instrumentul de securitate îmbunătățit Patchman, care scanează software și aplicații care au nevoie de corecție și vă notifică atunci când aplicațiile sunt neactualizate.

DreamHost oferă SSL prin Let’s Encrypt în planurile sale. A2 oferă certificate SSL partajate gratuite pentru planurile sale prin cPanel, iar SSL privat poate fi achiziționat și el.

Panou de control. DreamHost utilizează un panou de control proprietar, care este mai mult pe bază de text decât interfața bazată pe pictograme din standardul cPanel standard al industriei, pe care îl utilizează A2 Hosting.

Verde. DreamHost achiziționează credite pentru energie regenerabilă și are o amprentă neutră în materie de carbon. A2 are și o amprentă 100% fără carbon. A2 participă activ și la activități ecologice, cum ar fi plantarea copacilor, în zona Ann Arbor.

Programele de afiliere și revânzători. Programul de afiliere DreamHost plătește 97 USD pentru fiecare sesizare, până la un total de 1164 dolari pe an. Programul de afiliere A2 Hosting plătește 85 USD pentru fiecare sesizare, fără limite. A2 are, de asemenea, un program de reseller care permite marcare.

In plus. DreamHost vinde stocare pe serverele sale cloud pentru o taxă lunară, în funcție de cantitatea de stocare. A2 Hosting are credite în valoare de 50 USD pentru Bing / Yahoo.

Opinia despre DreamHost și A2 Hosting Caracteristici cheie

DreamHost vinde stocare pe serverele sale cloud pentru o taxă lunară, în funcție de cantitatea de stocare. A2 Hosting are credite în valoare de 50 USD pentru Bing / Yahoo.

Comparați planurile de găzduire web și prețurile pentru DreamHost și A2 Hosting

Planuri de găzduire și prețuri

Comparat planuri de prețuri

Notă: Prețurile pe web care găzduiesc în mod constant modificări datorită naturii competitive a industriei. Acest lucru duce, de asemenea, la o mulțime de prețuri promoționale. Întrucât prețurile de promovare sunt de obicei limitate la primul termen de serviciu, înscrierea pe termen mai lung echivalează cu economii mai mari. Chiar și fără promosuri, termenii mai lungi de serviciu au ca rezultat, de obicei, reduceri de preț. Prețurile de mai jos reflectă prețurile în momentul acestei comparații.

DreamHost. DreamHost nu complică lucrurile cu multe niveluri și planuri diferite. Există un singur plan, la 7,95 USD pentru un termen de trei ani. Planul vine cu totul nelimitat – stocare nelimitată, lățime de bandă nelimitată, conturi de e-mail nelimitate și domenii nelimitate.

O înregistrare gratuită de domeniu pentru un an, precum și SSL gratuit, vine cu planul. Un IP dedicat este disponibil pentru o taxă lunară de 5,95 USD. DreamHost oferă, de asemenea, șase niveluri extrem de scalabile de cloud hosting, care este reflectată în trei locuri pentru redundanță. Costul este de la 4,50 USD pe lună la 96 USD pe lună.

DreamHost oferă un singur plan de găzduire WordPress gestionat, de asemenea. Este livrat cu 30 GB stocare SSD și vizitatori nelimitați pe lună. WordPress este instalat automat la check-out. Planul vine cu un IP dedicat și este găzduit pe un VPS cu SSD-uri. Planul DreamHost este limitat la un site și la o bază de date MySQL și are un preț de 19,95 USD, cu un plan anual. A2 Gazduire are trei planuri WordPress gestionate.

A2 Gazduire. A2 Gazduire oferă trei planuri comune. Lite permite un site, cinci baze de date și are un preț de 3,92 USD pe lună. Swift și Turbo permit fiecare site-uri web nelimitate și baze de date nelimitate. Swift are un preț de 4,90 USD pe lună, iar Turbo este de 9,31 USD pe lună. Toate cele trei au un depozit SSD nelimitat și o lățime de bandă nelimitată. A2 Gazduire are, de asemenea, CloudLinux, o versiune a sistemului de operare Centos, care este mai rapidă și are mai puțini clienți pe server decât majoritatea.

A2 Gazduire are trei planuri WordPress gestionate. Acestea au un preț identic cu planurile partajate la 3,92 USD, 4,90 USD și 9,31 USD. Lite este limitat la un site web și la cinci baze de date; Swift și Turbo oferă site-uri web și baze de date nelimitate. Toate planurile sunt bazate pe SSD și au memorie în cache, deși Planul Turbo a pus în cache optimizat. Toate au CDN și opțiuni suplimentare de securitate. Swift și Turbo vin de asemenea cu Server Rewind pentru copii de rezervă.

VPS și planuri dedicate: DreamHost are patru planuri VPS, care dispun de SSD-uri și încep de la 15 dolari pe lună, cu nivelul superior la 120 USD pe lună. Oferind lățime de bandă nelimitată și domenii nelimitate, planurile DreamHost VPS sunt potrivite pentru întreprinderile mici și mijlocii care au depășit găzduirea partajată.

A2 Hosting are două planuri VPS cu trei niveluri în fiecare. Nivelurile neadministrate au un preț de 5 $, 10 $ și 15 $ pe lună. Nivelurile gestionate sunt de 32,99 USD, 46,19 USD și 65,99 USD pe lună. Planurile de gazduire A2 includ de asemenea SSD-uri, dar există limite de lățime de bandă și de stocare.

DreamHost are câteva opțiuni dedicate începând de la 149 USD pe lună, prețurile depinzând de configurația aleasă. DreamHost permite un număr nelimitat de IP-uri, precum și o lățime de bandă nelimitată, pe nivelurile sale dedicate. A2 Hosting are două planuri cu trei niveluri în fiecare, ca în planurile VPS. Neadministrată începe de la 99,59 USD pe lună, iar planul Gestionat începe de la 141,09 USD pe lună. A2 Gazduirea are lățimea de bandă și limite de stocare, dar sunt destul de generoase.

Banii inapoi garantat: DreamHost are o garanție de returnare a banilor de 97 de zile în industrie. Garanția A2 Gazduire este, de asemenea, mai bună decât standardul industriei de 30 de zile, cu o ofertă de returnare a banilor oricând. Primele 30 de zile sunt rambursate integral; după 30 de zile, rambursarea este evaluată pro. DreamHost va reține o taxă de înregistrare a domeniului dacă ați profitat de anul gratuit de înregistrare.

Aviz cu privire la tarifarea planurilor de găzduire

DreamHost are cea mai bună garanție de rambursare a industriei – deși A2 Gazduire este, de asemenea, mai bună decât standardul industriei. DreamHost simplifică alegerea unui plan WordPress partajat sau administrat, cu un singur nivel în fiecare. Prețurile pentru gazduirea A2 la VPS și planurile de server dedicate o fac foarte atractivă pentru întreprinderile mici și mijlocii.

Cât de ușor de utilizat DreamHost și A2 Hosting

Ușurință în utilizare

Cât de ușor de utilizat interfața

Panou de control. Panoul de control proprietar DreamHost are o mulțime de caracteristici, dar nefiind standardul industriei poate cauza probleme dacă transferați site-ul ulterior. A2 Gazduire utilizează interfața prietenoasă, bazată pe pictograme a cPanel.

Un clic pe Installer. DreamHost are o secțiune de instalare cu un singur clic, deși nu există atât de multe aplicații disponibile pe care le furnizează alți instalatori. A2 Gazduire utilizează Softaculous ca instalator cu un singur clic pentru sute de aplicații.

Navigare prin site. Atât site-urile DreamHost, cât și site-ul Gazduire A2 oferă tot ce ai nevoie pentru a alege un plan. Ambele au diagrame de comparație utile pentru compararea nivelurilor în planurile lor, deși A2 Hosting adaugă link-uri utile la ferestrele pop-up pentru mulți dintre termenii și opțiunile prezentate în graficele sale. Bot-urile sunt curate și ușor de utilizat. Cu toate acestea, DreamHost îngreunează găsirea unor informații fără a apela la Google sau a citi prin wikis.

Opinia privind ușurința de utilizare

Ambele gazde sunt suficient de ușor de utilizat, dar A2 Gazduire are un avantaj datorită folosirii cPanel-ului standard, având un program de instalare mai robust al aplicației cu un singur clic și face informația ușor mai ușor de găsit decât DreamHost.

Suport pentru DreamHost și A2 Hosting

Asistență tehnică și clienți

S-a comparat asistența utilizatorului

DreamHost și A2 Hosting obțin ambele note mari de la clienți pentru servicii și asistență, iar personalul de asistență este considerat prietenos și cunoscător.

A2 Gazduire are telefon, e-mail și chat live 24/7. DreamHost are o pagină de contact unde trimiteți întrebări prin e-mail. Există mai multe opțiuni de asistență de la DreamHost după ce ați cumpărat de la ei, dar un telefon nu este unul dintre ele. DreamHost are un wiki diferit, care este actualizat după cum este necesar și are multe informații, la fel ca o bază de cunoștințe. DreamHost și A2 Hosting au un blog și un forum, iar A2 Hosting are o pagină Facebook.

Aviz cu privire la asistența utilizatorului

Ambele companii de găzduire obțin note mari pentru cunoașterea și utilitatea personalului de serviciu și asistență. Ambele oferă multe sfaturi și informații. Cu toate acestea, pentru mulți, faptul că nu au asistență telefonică face ca DreamHost să nu fie la fel de prietenoasă.

Recenzii ale utilizatorilor despre DreamHost și A2 Hosting

analizele utilizatorului

Recenziile utilizatorilor au fost comparate

Notă: Deoarece recenziile sunt postate de cei care se simt foarte puternic și, prin urmare, sunt fie puternic negativi, fie puternic pozitivi, nu ar trebui să fie un factor decisiv pentru alegerea unei gazde web. Cu toate acestea, când ceva apare constant, poate fi ceva de luat în considerare.

Recenzii negative pentru DreamHost și A2 Hosting

DreamHost. Cea mai comună plângere din partea clienților DreamHost este lipsa asistenței telefonice. Unii raportează, de asemenea, asistență la chat-uri.

A2 Gazduire. A2 primește mai puține recenzii negative decât majoritatea companiilor. De obicei, sunt destinate unor incidente unice de experiențe proaste cu asistență pentru clienți.

Recenzii pozitive pentru DreamHost și A2 Hosting

DreamHost. Asistența clienților de la DreamHost primește comentarii pozitive de cele mai multe ori. DreamHost primește, de asemenea, kudos pentru planul său comun, aproape nelimitat, pentru un preț atât de mic.

A2 Gazduire. A2 primește numeroase recenzii pozitive pentru asistența clienților. Clienții sunt, de asemenea, impresionați de numărul de funcții pentru preț și viteza serverelor de gazduire A2.

Opinii privind recenziile utilizatorilor

În general, ambele companii de găzduire sunt bine primite de clienți. Cu toate acestea, A2 Hosting primește mai puține recenzii negative decât DreamHost.

Concluzie privind compararea DreamHost și A2 Hosting

Care gazduire este cea mai potrivita pentru tine?

Alegerea celei mai bune platforme

DreamHost și A2 Hosting au multe caracteristici similare, dar există motive pentru a face unul mai de dorit decât celălalt.

Motivele pentru a alege A2 Gazduire peste DreamHost:

 • În orice moment, garanție de returnare a banilor
 • VPS la prețuri competitive și planuri dedicate
 • Utilizează standardul cPanel al industriei
 • Asistență telefonică și chat 24/7

Motivele pentru a alege DreamHost peste A2 Gazduire:

 • Simplitatea unui plan pentru găzduirea WordPress partajată și administrată
 • Cea mai lungă garanție de returnare a banilor
 • Funcții „nelimitate” pe toate nivelurile planurilor partajate

În timp ce DreamHost este bun pentru întreprinderile mijlocii și mari, cu VPS la prețuri rezonabile și planuri de server dedicate cu lățime de bandă nelimitată, prețurile pentru A2 Hosting pe VPS și planurile dedicate pentru server o fac o alegere atractivă. Planul de găzduire partajat cu un singur plan al DreamHost este atractiv pentru cei care doresc „totul nelimitat” fără a fi nevoie să decidă între niveluri.

Cu toate acestea, este posibil să nu fie adecvat pentru începători, deoarece nu există un constructor de site-uri web și nu există asistență telefonică. Ambele companii de găzduire oferă prețuri bune pentru numărul de funcții pe care le oferă în planurile lor.

Această comparație listează doar două dintre numeroasele opțiuni disponibile în găzduire web. Dacă puteți cheltui câțiva dolari mai mult decât prețurile bugetare, puteți obține timp de încărcare rapidă și răspuns și funcții premium cu SiteGround. Pentru o altă gazdă care ar fi o alegere excelentă pentru WordPress gestionat, puteți consulta InMotion Hosting

Aveți întrebări despre DreamHost sau A2 Hosting? Care au fost experiențele dvs. cu web hosting-ul în general? Lasă comentariile tale și anunță-ne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map