DreamHost vs SiteGround: Quin amfitrió web heu d’utilitzar?

SiteGround vs DreamHost


L’elecció d’una empresa d’allotjament que compleixi els requisits únics de la vostra empresa és difícil fins i tot quan reduïu les opcions a dos o tres, ja que, a la vista, la majoria d’empreses d’allotjament ofereixen funcions similars. Ens posem sota la capçada de dues companyies d’allotjament de pressupost: DreamHost i SiteGround que asseguren oferir preus baixos i prestacions premium.

DreamHost i SiteGround són guanyadors de la indústria de hosting. DreamHost allotja més de 1.500.000 llocs web, aplicacions i blocs i SiteGround prop de 450.000. És més gran millor, i en què es comparen realment aquestes dues empreses d’allotjament? Vegem primer una imatge de les dues empreses.

Quan es va llançar el 1997, la missió de DreamHost era aprofitar el poder de codi obert per ajudar qualsevol persona que volgués tenir presència a Internet, de manera senzilla i econòmica. Fundat el 2004, SiteGround va optar per centrar-se en solucions de programari personalitzades i en l’optimització de velocitat dels seus servidors.

Els dos amfitrions tenen bona reputació en el sector. El rànquing Alexa, que us pot proporcionar una indicació molt àmplia de la popularitat d’una empresa, proporciona a SiteGround una classificació global de 3.642 i DreamHost una de 5.318.

Compareu el rendiment de DreamHost i SiteGround

Contents

Horaris i fiabilitat

Monitor d’horari

El temps de treball fiable i la càrrega ràpida de pàgines no són negociables, ja que aquestes funcions afecten directament la percepció del vostre negoci del negoci cada vegada que visiten el vostre lloc..

Horaris.DreamHost garanteix un temps de funcionament 100% i SiteGround garanteix un temps de funcionament 99,9%. HowsHost.com va provar ambdós amfitrions durant un període de 30 dies i va trobar que DreamHost tenia una mitjana de funcionament del 99,92% i SiteGround 99,91%. Aquestes xifres són bones.

Càrrega de la pàgina. Segons les proves fetes per codeinwp.com, el temps de resposta per a un lloc web SiteGround va ser de 0,4 a 3,76 segons, i DreamHost entre 0,93 i 2,74 segons. Les proves de howshost.com van mostrar que el temps mitjà de resposta per als llocs web de SiteGround va ser de 6 segons i en DreamHost .5 segons. Les dues velocitats només són adequades en comparació amb un host com InMotion, que és, de mitjana, un 100% més ràpid.

Còpia de seguretat i redundància. Quant a opcions de còpia de seguretat i redundància, tots dos amfitrions fan còpies de seguretat diàries, però SiteGround ofereix 30 còpies al dia amb els seus plans GrowBig i GoGeek. Els plans de restauració i restauració de primera qualitat són un cost afegit per a tots els hostes.

Fiabilitat.SiteGround disposa de centres de dades a Chicago, Londres, Amsterdam i Singapur. SiteGround gestiona els seus servidors, escriu els seus propis pedaços de programari quan sigui necessari i emmagatzema servidors de recanvi sencers al lloc. Utilitza els servidors web més avançats d’Apache. Els clients poden triar la ubicació més propera als seus clients per obtenir les millors velocitats de càrrega de pàgines.

El 2015 DreamHost va canviar la seva estratègia del centre de dades d’operar els seus propis servidors a serveis de col·locació. ViaWest a Oregon ara gestiona els seus dos centres de dades de Califòrnia i RagingWire opera el seu Virginia Center. El benefici és que la gestió del centre de dades es subcontracta a professionals. DreamHost compta amb servidors DELL robusts que utilitzen unitats d’estat sòlid que augmenten la velocitat d’allotjament en un 200%.

Opinió sobre el rendiment de DreamHost i SiteGround

L’horari i la fiabilitat poden ser problemes argumentatius i els resultats de les proves es poden enganyar. Si les ressenyes dels usuaris no poden passar, tots dos amfitrions són extremadament fiables malgrat les diferents estratègies del centre de dades.

Característiques de DreamHost i SiteGround

Compareu les funcions clau

Comparats les principals característiques

Nota: Tots dos amfitrions ofereixen la versió més recent de MySQL, PHP, Perl i Python, nombroses mesures de seguretat com ara còpies de seguretat diàries, protecció SPAM i enllaç directe i diversos dominis i comptes de correu electrònic..

Registre de dominis. Tant amb comptes d’allotjament compartits de DreamHost com SiteGround pot registrar un nom de domini amb una de les extensions més populars (per exemple, .com, .net, .org, .info, etc.) gratuïtes per a la vida del vostre compte. Els preus de registre del domini DreamHost inclouen privadesa de domini gratuïta.

Constructor de llocs web. Només SiteGround té un creador de llocs web. Weebly és un creador de llocs web arrossegable i popular fàcil d’utilitzar que us permet crear un lloc web professional fins i tot si no l’heu creat mai abans. Podeu afegir text, fotos, mapes, àudio i vídeos al vostre lloc simplement arrossegant i deixant anar elements. Weebly inclou temes d’aparador i de manera que pugueu crear un lloc de comerç electrònic funcional amb tan poc esforç com crear un bloc.

Per als aficionats de DreamHost, aprendre WordPress pot ser una bona alternativa, ja que hi ha diversos fòrums per ajudar-vos a començar i ja que WordPress gestiona el 17% dels llocs web del món, és una habilitat útil per aprendre. A més, hi ha alguns complements i plantilles de WordPress que us ajudaran a crear un lloc web personalitzat que utilitza la mateixa funcionalitat arrossega i deixa anar com Weebly.

Base de dades MySQL. Tant SiteGround com DreamHost ofereixen bases de dades de MySQL il·limitades i correus electrònics i respostes automàtics il·limitats.

Hosting de WordPress.Tots els plans d’allotjament de WordPress de SiteGround ofereixen funcions similars a les dels plans d’allotjament compartit. El seu pla StartUp (3,95 dòlars / mes) és poc característic, però el seu pla GoGeek (14,94 dòlars / mes) és molt recomanable. El pla GoGeek ofereix un nom de domini gratuït per a la vida del pla, transferència gratuïta de llocs, espai web de 30 GB, compliment PCI gratuït, certificat SSL gratuït d’1 any, bases de dades SQL il·limitades i diversos llocs web. SiteGround diu que allotja menys comptes al servidor de WordPress i disminueix la competència pels recursos.

El pla d’allotjament de WordPress de DreamHost (19,95 dòlars si us registreu a un pla anual) ofereix un lloc per pla, 30 GB d’emmagatzematge, màquina virtual d’Hip Hop (HHVM) que és l’alternativa de Facebook a PHP, caché de vernís, integració CDN, RAM d’escala automàtica i servidors de base de dades MySQL aïllats Els comptes de WordPress estan allotjats en VPS aïllats.

Tots dos amfitrions proporcionen un instal·lador de 1 clic de WordPress, un actualitzador automàtic, Supercacher, WordPress Staging (que facilita la prova i la implementació de canvis sense crear un servidor de prova separat), Git preinstal·lat (que permet fer canvis localment i, a continuació, pressionar. aquests canvis al lloc en directe després de provar-lo) i a la Gestió de la línia de comandes.

Solució de comerç electrònic. El pla StartUp d’allotjament compartit de SiteGround no està recomanat per a llocs de comerç electrònic. Per allotjar un lloc de comerç electrònic, cal registrar-se al pla GoGeek (14,95 dòlars / mes) que ofereix la conformitat PCI gratuïta (requisit legal per a transaccions amb targeta de crèdit) i una adreça IP dedicada. El programari gratuït de comerç electrònic inclou SSL, Zen Cart, Magento, Agora i CubeCart. Si els vostres clients es troben fora dels Estats Units, és possible que tingueu un servidor a prop de l’àrea geogràfica del vostre públic objectiu (que SiteGround us pot oferir). Si els vostres clients són als Estats Units, això no importa.

L’allotjament compartit de DreamHost (a partir de 7,95 dòlars / mes) ofereix una conformitat PCI gratuïta. El programari gratuït de comerç electrònic inclou SLL, Zen Cart i CubeCart.

Per suportar el vostre lloc de comerç electrònic: tant el pla de DreamHost com el lloc de GoGeek de SiteGround ofereixen certificats SSL (per autenticar el vostre lloc), accés FTP, entorns de posada en escena per provar canvis de lloc, còpies de seguretat diàries i adreces IP dedicades.

Còpies de seguretat. DreamHost realitza “instantànies” automàtiques de les vostres dades a diversos intervals regulars (dues hores, dues diàries i dues setmanals). Podeu fer una còpia de seguretat manual dels vostres llocs web, bases de dades i dades del vostre compte des del tauler de control (només una còpia de seguretat manual per a cada mes).

L’instal·lador Softaculous de 1 clic de SiteGround us permet la còpia de seguretat i restaurar els llocs amb un sol clic. SiteGround manté fins a 30 dies les còpies de seguretat dels comptes d’allotjament compartits i semi-dedicats dels clients.

Seguretat de l’allotjament. SiteGround afirma haver estat el primer amfitrió a implementar l’aïllament del compte, un mecanisme que impedeix que qualsevol compte afecti el rendiment d’un altre i eviti possibles incompliments de seguretat. SiteGround monitoritza i detecta de forma proactiva les explotacions de seguretat i escriu els seus propis pedaços per arreglar les vulnerabilitats immediatament en lloc d’esperar les actualitzacions oficials del programari. Implanta còpies de seguretat diàries, CloudFlare CDN, accés SSH, actualitzacions regulars de maquinari i certificats SSL.

DreamHost compta amb un ampli article de Wiki per guiar-vos pels processos necessaris per configurar correu electrònic segur, transferència de fitxers, comptes d’usuari, etc. Ofereix integració CloudFlare, certificats SSL / TLK, còpies de seguretat diàries i protecció de la privadesa del domini..

Panell de control. Tant DreamHost com SiteGround tenen interfícies de backend que utilitzaràs per gestionar el teu compte, dominis, correus electrònics, còpies de seguretat, fitxers, bases de dades, facturació, etc., visualitzar estadístiques del lloc i instal·lar programari. Tots dos amfitrions ofereixen eines per augmentar la velocitat de càrrega de la pàgina, protegir el vostre lloc contra els pirates informàtics i el correu brossa, afinar l’assignació de recursos i provar canvis al vostre lloc abans de fer-los en viu..

SiteGround utilitza el popular, fàcil d’utilitzar, tauler de control cPanel. Inclou Softaculous per a instal·lacions de 1 clic d’escriptures de programari, correu electrònic sense correu electrònic SPAM, Cloudflare CDN, AutoUpdates per a Joomla i WordPress, SuperCacher i un entorn d’escenificació per a quan vulgueu provar els canvis al vostre lloc..

DreamHost té un quadre de control propietari que es desvia de la norma cPanel de la indústria, ja que se sent més com un quadre de comandament tradicional amb un panell de navegació esquerre. Podeu arrossegar i deixar anar elements de navegació per personalitzar diverses àrees del tauler. També podeu utilitzar el Tauler de control per instal·lar WordPress (i altres aplicacions i complements) mitjançant l’instal·lador One Click.

Programes d’afiliació i distribuïdors. Podeu guanyar 65 dòlars per derivació, sense capítols mensuals, amb el programa d’afiliació BlueHost. Amb el programa d’afiliació de Network Solutions, és possible guanyar fins a 150 dòlars al mes. El programa de distribuïdors de Network Solutions és mitjançant un tercer, SRSplus.

Extras.BlueHost té 150 dòlars en crèdits publicitaris; Network Solutions té un valor de 50 crèdits per a programes de màrqueting de solucions de xarxa. BlueHost migrarà un lloc web establert si en teniu en un altre lloc, tot i que cobra una prima pel servei. Network Solutions té algunes opcions de màrqueting, SEO i comerç electrònic disponibles per a taxes mensuals.

Opinió sobre les funcions clau de DreamHost i SiteGround

Tots dos amfitrions són rics en característiques i, mentre que DreamHost és clarament un amfitrió fiable i eficient, SiteGround, el nou fill del bloc, té un enfocament més proactiu i innovador. Tot i això, SiteGround té una tendència a ocultar alguns dels seus costos.

Compareu els plans d’allotjament web i els preus de DreamHost i SiteGround

Plans d’allotjament & Preu

Comparats plans de preus

Nota: Els detalls del paquet d’allotjament són escrits per comercialitzadors i vendes. Estan dissenyats per confondre’t. Perquè sigui senzill, mireu alguns dels preus mínims i màxims que podeu esperar per pagar paquets similars que ofereixen aquests dos amfitrions. Tingueu en compte que el concepte d’il·limitat s’ha de tenir amb un polsim de sal. Per exemple, l’anomenat trànsit il·limitat per a un pla d’inici de SiteGround es tradueix efectivament a 10.000 visitants al mes. L’anomenat ample de banda i l’emmagatzematge il·limitats de DreamHost es limiten de fet a la seva política d’ús normal.

Allotjament compartit.

 • SiteGround – StartUp pla (3,95 $ / mes) amb espai web de 10 GB; GrowBig pla (7,95 dòlars / mes) amb espai web de 20 GB i GoGeek pla (14,95 dòlars / mes) amb espai web de 30 GB (quan us registreu durant un mínim d’un any.)
 • DreamHost: de 7,95 dòlars / mes a 9,95 dòlars / mes (quan us registreu durant un mínim de 36 i 12 mesos respectivament) i ofereixen adreces de correu electrònic, amplada de banda i emmagatzematge il·limitats.

Hosting de WordPress

 • SiteGround: pla StartUp (3,95 $ / mes) amb espai web de 10 GB; GrowBig pla (7,95 dòlars / mes) amb espai web de 20 GB i GoGeek pla (14,95 dòlars / mes) amb espai web de 30 GB (quan us registreu durant un mínim d’un any.)
 • DreamHost: anualment (19,95 dòlars / mes); Mensual (24,95 dòlars / mes).

Servidors privats virtuals (DreamHost) i allotjament de Cloud (SiteGround)
L’avantatge principal de les unitats SSD és que poden recuperar dades més ràpidament que les unitats tradicionals.

 • SiteGround
  • Entrada pla amb 2 GB de RAM DDR & Espai de disc de 20 GB (60 $ / mes).
  • Empresa pla amb 4 GB de RAM DDR & Espai de disc de 80 GB (140 $ / mes).
 • DreamHost
  • 2 GB de RAM & SSD de 60 GB (30 $ / mes).
  • 8 GB de RAM & SSD de 120 GB (120 $ / mes).

Hosting dedicat
L’avantatge principal de les unitats SATA és que gairebé sempre es poden recuperar dades anomenades “perdudes”.

 • SiteGround
  • Entrada Pla de servidor amb 4 GB de RAM & HDD SATA II de 500 GB (229 dòlars / mes).
  • Empresa Pla de servidor amb 16 GB de RAM & HDD SATA III 4 x 500 GB (429 $ / mes).
 • DreamHost
  • Arranjament COR 4 pla amb 4 GB de RAM & HDD de 1 TB (149 dòlars / mes).
  • Premium COR 12 pla amb RAM de 32 B & SDD de 240 GB (329 $ / mes)(329 $ / mes).

El millor per a principiants. El pla d’allotjament compartit de DreamHost és ideal per a un negoci nou i proporciona recursos suficients per a un bloc, una empresa d’inici o un petit lloc de comerç electrònic. El pla d’inici de SiteGround és per a ús personal i empreses que saben que, en última instància, hauran d’actualitzar, però voldrien “provar les aigües” creant una presència bàsica a la web.

Garantia de devolució de diners: En ambdós casos, no hi ha despeses de configuració ni despeses per al registre de noms de domini. Totes dues ofereixen garanties de devolució de diners (97 dies per a DreamHost i 30 dies per a SiteGround). Si bé la garantia de DreamHost sona impressionant, tingueu en compte que només és vàlida per a hosting compartit.

Opinió sobre preus de plans d’allotjament

Cau a costat, els plans i preus per a aquests dos hostes semblen una mica confusos, però són comparables, característica per característica. Com més RAM es pugui permetre, millor. La quantitat d’emmagatzematge que necessiteu depèn del que tingueu previst emmagatzemar, per exemple. els vídeos i les imatges ocupen molt d’espai, de manera que, si sou un fotògraf, seran majors les vostres necessitats en matèria d’emmagatzematge. Us heu recomanat una llista completa dels vostres requisits i la funcionalitat del vostre lloc i contacteu amb els departaments d’assistència dels dos amfitrions per obtenir preguntes. Aquesta és també una forma devidament hàbil d’avaluar la qualitat del seu suport i rebre consells gratuïts sobre allò que necessiteu.

Què fàcil d’utilitzar DreamHost i SiteGround

Facilitat d’ús

Com és fàcil d’utilitzar la interfície

Panell de control. Com hem vist anteriorment, DreamHost i SiteGround tenen diferents interfícies de backend. Si utilitzeu cPanel, el tauler de control de DreamHost us pot frustrar; si sou un principiant, accediu a una corba d’aprenentatge similar a l’amfitrió que trieu, per tant, no importa.

Instal·lador d’un clic. La majoria de taulers de control ofereixen una instal·lació d’un clic per a programes i scripts populars com WordPress, ZenCart i serveis públics de galeries i fotografies. Els instal·ladors d’un clic també s’utilitzen per habilitar l’optimització de la pàgina, animar el vostre lloc, activar el programari de seguretat i crear comptes de correu electrònic. Hi ha molt poques empreses d’allotjament que no ofereixen instal·lació de programari d’un clic per a la majoria de complements d’aplicacions, tant a SiteGround com a DreamHost..

Opinió sobre la facilitat d’ús

DreamHost i SiteGround tenen interfícies fàcils d’utilitzar. Consells sobre DreamHost a SiteGround amb els seus tutorials de Wiki que inclouen captures de pantalla i instruccions pas a pas per dur a terme la majoria de tasques al tauler de control.

Suport de DreamHost i SiteGround

Assistència tècnica i al client

Comparat amb suport d’usuari

DreamHost té un bloc oficial que inclou 96 tutorials en darrer compte, un fòrum d’usuaris i una wiki completa.

SiteGround compta amb una àmplia base de coneixements de preguntes freqüents i tutorials detallats per a WordPress, Joomla i Magento.

Tots dos han generat moltes pàgines web no oficials per ajudar els usuaris nous a començar.

Contacta amb DreamHost:

Twitter: @DreamHost i @DreamHostCare

Telèfon: 7147064182

Contacte amb SiteGround:

Twitter: @SiteGround i

Telèfon: 1.866.605.2484

Opinió sobre l’assistència a l’usuari

Si bé ambdós amfitrions garanteixen assistència 24 hores al dia (entrades de xat en directe i suport (correu electrònic), només SiteGround ofereix assistència telefònica gratuïta. Aquest és el possible fracàs de DreamHost, esmentat per la majoria dels revisors i la meitat de les queixes publicades a Internet.

Opinions d'usuaris de DreamHost i SiteGround

Opinions d’usuaris

Les revisions dels usuaris es van comparar

Nota: Tingueu en compte que les revisions dels usuaris són subjectives i, de vegades, que els usuaris, principalment si no són tècnics, entenen malament els termes del seu acord amb un amfitrió. Aquest és un element habitual de contenció entre els amfitrions i els clients quan es tracta de tancar llocs web en servidors compartits perquè fan un ús excessiu dels recursos..

Ressenyes positives.

Tant DreamHost com SiteGround reben reconeixements de la majoria de clients pel seu suport jove, entusiasta i enèrgic. SiteGround obté punts addicionals per oferir un servei d’allotjament en núvol superior, encara que sigui car.

Ressenyes negatives.

DreamHost genera tres queixes principals a Internet dels seus clients. Primer, que no hi ha cap suport telefònic; segon, que el seu controvertit i controvertit quadre de control no és intuïtiu; i en tercer lloc, que per a usuaris que no siguin dels Estats Units, l’accés al suport pot resultar inconvenient i retardar la resolució de problemes.

SiteGround disminueix les reduccions en tres àrees, al voltant dels costos addicionals. Molts usuaris es ressenten que han de pagar més per la protecció del nom de domini i han de pagar les transferències del lloc. La tercera gran queixa és “problemes de connexió”, ja sigui amb 500 errors o CloudFlare; alguns d’aquests errors els usuaris s’atribueixen a recursos limitats als plans d’allotjament compartits.

Opinió sobre les opinions dels usuaris

El suport per sobre de la mitjana és essencial si teniu una empresa de comerç electrònic o sou un principiant. Sembla que tots dos amfitrions es comprometen a l’excel·lència en el servei i a prendre els seus clients seriosament. Segons els comentaris, tots dos llocs han implementat de manera valenta funcions úniques, fins i tot impopulars, o models de negoci no estàndard que, en conjunt, han tingut èxit a la seva manera..

Conclusió sobre la comparació de DreamHost i SiteGround

Quin amfitrió web és adequat per a vostè?

Elecció de la millor plataforma

Motius per triar Dreamhost:

 • Més experiència i més premis
 • Garantia de devolució superlativa
 • Centres de dades externalitzats per a professionals
 • Estructura de preus transparent

Motius per triar SiteGround:

 • Tauler de control tradicional i fàcil d’utilitzar cPanel
 • Xarxa de servidors global
 • Enfocament innovador de la seguretat
 • Oferta de nivell superi pressupost

DreamHost és ideal per a empreses i llocs de comerç electrònic que requereixen fiabilitat, flexibilitat i l’opció d’actualitzar els seus plans. Probablement és massa prudent per a algú que escrigui un bloc o el negoci del qual només necessiti presència web.

SiteGround és ideal per a ús domèstic, per a emprenedors i empreses petites amb un pressupost, però també per a empreses més grans que valoren l’emprenedoria innovadora que SiteGround competeix amb amfitrions més grans que ell mateix..

Si aquesta revisió no us ha influït de cap manera, feu un cop d’ull a alguns llocs web competitius d’una lliga similar.

WebHostingHub té un pla d’allotjament compartit de nivell d’entrada anomenat SPARK que rivalitza amb el pla d’inici de SiteGround. Un membre del grup Endurance International (EIG), el model de suport de WebHosting Hub, és de primera qualitat i està recolzat per les seves germanes i germans sota el paraigües EIG..

Per oposar-se a DreamHost, BlueHost, nascuda el 1996, és una de les empreses d’allotjament més grans del món, amb més d’1,9 milions de dominis. Es troba a la part superior de gairebé totes les llistes de les 10 millors empreses d’allotjament.

Envieu-nos una línia si teniu preguntes, comentaris o una experiència agradable amb l’allotjament web que voleu compartir. Ens encantaria sentir-vos amb vosaltres.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map