DreamHost vs SiteGround: Ce gazdă web ar trebui să folosești?

SiteGround vs. DreamHost


Alegerea unei companii de găzduire care să îndeplinească cerințele unice ale afacerii dvs. este dificilă chiar și atunci când vă restrângeți opțiunile la două sau trei, deoarece, în această privință, majoritatea companiilor de găzduire oferă funcții similare. Să trecem sub capota a două companii de găzduire bugetară: DreamHost și SiteGround care pretind că oferă prețuri mici și funcție premium.

DreamHost și SiteGround sunt câștigători de premii în industria de gazduire. DreamHost găzduiește peste 1.500.000 de site-uri web, aplicații și bloguri, iar SiteGround în jur de 450.000. Este mai mare mai bine și cum se compară aceste două companii de găzduire? Să ne uităm mai întâi la o imagine a ambelor companii.

Când a fost lansată în 1997, misiunea DreamHost a fost de a valorifica puterea open-source de a ajuta pe oricine dorește prezența pe internet, simplu și ieftin. Fondată în 2004, SiteGround a ales să se concentreze pe soluții software personalizate și optimizarea rapidă a serverelor sale.

Ambele gazde au o reputație bună în industrie. Clasamentul Alexa, care vă poate oferi un indiciu foarte larg al popularității unei companii, oferă site-ului un clasament global de 3.642, iar DreamHost unul din 5.318.

Comparați performanțele DreamHost și SiteGround

Contents

Uptime și fiabilitate

Monitor de funcționare

Uptime de încredere și încărcare rapidă a paginilor nu sunt negociabile, deoarece aceste funcții afectează în mod direct percepția clienților despre afacerea dvs. de fiecare dată când vă vizitează site-ul..

Uptime.DreamHost garantează uptime 100%, iar SiteGround garantează uptime de 99,9%. HowsHost.com a testat ambele gazde pe o perioadă de 30 de zile și a constatat că DreamHost a avut o medie de uptime de 99,92% și SiteGround 99,91%. Aceste cifre sunt bune.

Se încarcă pagina. Conform testării efectuate de codeinwp.com, timpul de răspuns pentru un site Web SiteGround a fost între .4 și 3,76 secunde, iar pentru DreamHost între 0,93 și 2,74 secunde. Testele efectuate de howshost.com au arătat că durata medie de răspuns pentru site-urile SiteGround a fost de 6 secunde și pentru DreamHost .5 secunde. Ambele viteze sunt doar adecvate în comparație cu o gazdă precum InMotion, care este în medie cu 100% mai rapidă.

Backup și redundanță. În ceea ce privește opțiunile de backup și redundanță, ambele gazde efectuează backup-uri zilnice, dar SiteGround oferă 30 de copii pe zi cu planurile sale GrowBig și GoGeek. Planurile de backup și restaurare premium sunt un cost suplimentar pentru ambele gazde.

Fiabilitate.SiteGround are centre de date în Chicago, Londra, Amsterdam și Singapore. SiteGround își administrează serverele, își scrie propriile corecții de software atunci când este necesar și stochează serverele de rezervă complete pe site. Utilizează cele mai recente servere web avansate Apache. Clienții pot alege cea mai apropiată locație de clienții lor pentru a obține cele mai bune viteze de încărcare a paginilor.

În 2015, DreamHost și-a schimbat strategia centrului de date de la operarea propriilor servere la servicii de colocare. ViaWest din Oregon își gestionează acum cele două centre de date din California, iar RagingWire își operează centrul Virginia. Avantajul este că managementul centrului de date este externalizat profesioniștilor. DreamHost are servere DELL robuste care folosesc unități de stare solidă care cresc viteza de găzduire cu 200%.

Opinia despre DreamHost și SiteGround Performance

Timpul de încredere și fiabilitatea pot fi probleme argumentative și rezultatele testelor înșelătoare. În cazul în care recenziile utilizatorilor sunt de parcurs, ambele gazde sunt extrem de fiabile, în ciuda strategiilor diferite ale centrelor de date.

Caracteristici ale DreamHost și SiteGround

Comparați caracteristicile cheie

Caracteristicile cheie comparate

Notă: Ambele gazde oferă cea mai recentă versiune a MySQL, PHP, Perl și Python, numeroase măsuri de securitate precum backup zilnic, protecție SPAM și hotlink, precum și mai multe domenii și conturi de e-mail..

Înregistrarea domeniului. Atât cu conturile de hosting hosting DreamHost, cât și cu SiteGround, puteți înregistra un nume de domeniu cu una dintre cele mai populare extensii (de exemplu .com, .net, .org, .info etc.) gratuit pentru toată viața contului. La înregistrarea domeniilor DreamHost prețurile vin cu confidențialitate gratuită a domeniului.

Site Web Builder. Numai SiteGround are un constructor de site-uri web. Weebly este un constructor de site-uri drag-and-drop popular, ușor de utilizat, care vă permite să creați un site web profesionist, chiar dacă nu ați creat niciodată un site web înainte. Puteți adăuga text, fotografii, hărți, audio și videoclipuri pe site-ul dvs. pur și simplu glisând și aruncând elemente în loc. Weebly include teme de tip magazin, astfel încât să puteți crea un site funcțional de comerț electronic cu eforturi reduse ca crearea unui blog.

Pentru fanii DreamHost, învățarea WordPress ar putea fi o alternativă bună, deoarece există mai multe forumuri acolo pentru a vă ajuta să începeți și, deoarece WordPress deține 17% din site-urile web ale lumii, este o abilitate utilă de învățat. De asemenea, există câteva plugin-uri și șabloane WordPress care vă ajută să creați un site web personalizat folosind aceeași funcționalitate drag and drop ca Weebly.

Baza de date MySQL. Atât SiteGround, cât și DreamHost oferă baze de date MySQL nelimitate și e-mailuri nelimitate și răspunsuri auto.

Gazduire WordPress.Toate planurile de găzduire WordPress SiteGround oferă funcții similare cu cele ale planurilor sale de găzduire partajate. Planul său StartUp (3,95 USD / lună) este slab în funcție, dar planul GoGeek (14,94 USD / lună) este foarte recomandat. Planul GoGeek oferă un nume de domeniu gratuit pentru durata de viață a planului, transfer gratuit de site-uri, spațiu web de 30 GB, conformitate cu PCI gratuit, certificat SSL gratuit de un an, baze de date SQL nelimitate și mai multe site-uri web. SiteGround spune că găzduiește mai puține conturi pe serverul WordPress, ceea ce reduce competiția pentru resurse.

Planul de găzduire WordPress DreamHost (19,95 USD, dacă vă înscrieți la un plan anual) oferă un site pe plan, 30 GB spațiu de stocare, mașină virtuală Hip Hop (HHVM), care este alternativa Facebook la PHP, cache-ul cu lac, integrarea CDN, RAM de auto-scalare și Servere de baze de date MySQL izolate Conturile WordPress sunt găzduite pe VPS-uri izolate.

Ambele gazde furnizează un program de instalare WordPress cu 1 clic, un actualizator automat, Supercacher, WordPress Staging (care facilitează testarea și implementarea modificărilor fără a construi un server de test separat), Git preinstalat (care vă permite să faceți modificări local și apoi să împingeți aceste modificări ale site-ului dvs. live după testare) și Management Line Line.

Soluție de comerț electronic. Planul StartUp de găzduire partajat al SiteGround nu este recomandat pentru site-urile de comerț electronic. Pentru a găzdui un site de comerț electronic, trebuie să vă înscrieți la planul GoGeek (14,95 USD / lună), care oferă conformitate PCI gratuită (cerință legală pentru tranzacțiile cu cardul de credit) și o adresă IP dedicată. Software-ul gratuit de comerț electronic include SSL, Zen Cart, Magento, Agora și CubeCart. Dacă clienții dvs. se află în afara SUA, puteți beneficia de un server în apropierea zonei geografice a publicului țintă (pe care SiteGround vă poate oferi). Dacă clienții dvs. sunt în SUA, acest lucru nu contează.

Gazduirea partajată a DreamHost (de la 7,95 USD / lună) oferă conformitate PCI gratuită. Programul gratuit de comerț electronic include SLL, Zen Cart și CubeCart.

Pentru a susține site-ul dvs. de comerț electronic: atât DreamHost, cât și planul GoGeek al SiteGround oferă certificate SSL (pentru autentificarea site-ului dvs.), acces FTP, medii de plasare pentru testarea modificărilor site-ului, backup-uri zilnice și adrese IP dedicate.

Copiile de rezervă. DreamHost efectuează „instantanee” automate ale datelor dvs. la diferite intervale regulate (două ore pe oră, două pe zi și două pe săptămână). Puteți face backup cu siguranță site-urile, bazele de date și datele contului dvs. din panoul de control (o singură copie de rezervă manuală pentru fiecare pe lună).

Instalatorul Softaculous cu 1 clic al SiteGround vă oferă posibilitatea de a face backup și de a restabili site-urile cu un singur clic. SiteGround păstrează copii de siguranță ale conturilor de gazduire partajate și semi-dedicate timp de 30 de zile.

Gazduire securitate. SiteGround susține că a fost primul gazdă care a implementat izolarea contului, un mecanism care împiedică orice cont să afecteze performanțele altuia și să prevină posibile încălcări ale securității. SiteGround monitorizează și detectează proactiv exploatările de securitate și își scrie propriile corecții pentru a remedia vulnerabilitățile imediat, în loc să aștepte actualizările software oficiale. Implementează backup-uri zilnice, CloudFlare CDN, acces SSH, actualizări periodice hardware și certificate SSL.

DreamHost are un articol cuprinzător Wiki pentru a vă ghida prin procesele necesare pentru configurarea unui e-mail securizat, transfer de fișiere, conturi de utilizator etc. Ofera integrare CloudFlare, certificate SSL / TLK, backupuri zilnice și protecție a confidențialității domeniului..

Panou de control. Atât DreamHost, cât și SiteGround au interfețe backend pe care le veți folosi pentru a vă gestiona contul, domeniile, e-mailurile, copiile de rezervă, fișierele, bazele de date, facturarea etc., pentru a vizualiza statisticile site-ului și pentru a instala software-ul. Ambele gazde oferă instrumente pentru a crește viteza de încărcare a paginilor, pentru a vă proteja site-ul împotriva hackingului și spamului, pentru a ajusta alocarea resurselor și pentru a schimba testele pe site-ul dvs. înainte de a le face live.

SiteGround folosește panoul de control popular, ușor de utilizat, cPanel. Dispune de Softaculous pentru instalări cu 1 clic de scripturi software, e-mail fără spam, CD Cloudflare, AutoUpdates pentru Joomla și WordPress, SuperCacher și un mediu Staging pentru când doriți să testați modificările pe site-ul dvs..

DreamHost are un panou de control proprietar care se abate de la standardul industriei cPanel prin faptul că se simte mai degrabă ca un tablou de bord tradițional cu un panou de navigare din stânga. Puteți glisa și fixa elemente de navigare pentru a personaliza diverse zone ale panoului. De asemenea, puteți utiliza Panoul de control pentru a instala WordPress (și alte aplicații și suplimente) folosind instalatorul One Click.

Programele de afiliere și revânzători. Puteți face 65 de dolari pe recomandare, fără plafoane lunare, cu programul de afiliere BlueHost. Cu programul de afiliere Network Solutions, este posibil să obțineți până la 150 USD pe lună. Programul de reseller al Network Solutions se face printr-un terț, SRSplus.

Extras.BlueHost are 150 USD în credite publicitare; Network Solutions are credite în valoare de 50 USD pentru programele de Network Solutions Marketing. BlueHost va migra un site web stabilit dacă aveți unul în altă parte, deși percepe o primă pentru acest serviciu. Network Solutions are câteva opțiuni de marketing, SEO și comerț electronic disponibile pentru taxe lunare.

Opinia despre funcțiile cheie DreamHost și SiteGround

Ambele gazde sunt bogate în caracteristici și, în timp ce DreamHost este în mod clar o gazdă fiabilă și eficientă, SiteGround, noul copil din bloc, are o abordare mai proactivă și inovatoare. Cu toate acestea, SiteGround are tendința de a ascunde o parte din costurile sale.

Comparați planurile de găzduire web și prețurile pentru DreamHost și SiteGround

Planuri de găzduire & Prețuri

Comparat planuri de prețuri

Notă: Detaliile pachetului de găzduire sunt scrise de personalul de marketing și vânzări. Sunt concepute pentru a vă confunda. Pentru a-l păstra simplu, aruncăm o privire la unele dintre prețurile minime și maxime pe care vă puteți aștepta să le plătiți pentru pachetele similare oferite de aceste două gazde. Rețineți că conceptul de „nelimitat” trebuie luat cu un vârf de sare. De exemplu, așa-numitul trafic nelimitat pentru un plan de pornire SiteGround se traduce eficient în 10.000 de vizitatori pe lună. Așa-numita lățime de bandă nelimitată și stocarea de la DreamHost sunt de fapt limitate de politica sa de „utilizare normală”.

Gazduire partajata.

 • SiteGround – Lansare plan ($ 3,95 / mo) cu spațiu web de 10 GB; GrowBig plan ($ 7,95 / MO) cu spațiu web de 20 GB și GoGeek plan ($ 14.95 / mo) cu spațiu web de 30 GB (când vă înscrieți pentru cel puțin un an.)
 • DreamHost – De la $ 7,95 / lună la 9,95 USD / lună (atunci când vă înscrieți pentru minimum 36, respectiv 12 luni) și oferiți adrese de email nelimitate, lățime de bandă și stocare.

Gazduire WordPress

 • SiteGround – Planul StartUp ($ 3,95 / mo) cu spațiu web de 10 GB; GrowBig plan ($ 7,95 / MO) cu spațiu web de 20 GB și GoGeek plan ($ 14.95 / mo) cu spațiu web de 30 GB (când vă înscrieți pentru cel puțin un an.)
 • DreamHost – Anual ($ 19.95 / mo); Lunar (24,95 USD / lună).

Servere private virtuale (DreamHost) și cloud (SiteGround)
Avantajul principal al unităților SSD este că pot prelua date mai repede decât unitățile tradiționale.

 • SiteGround
  • Intrare plan cu RAM DDR de 2 GB & 20 GB spațiu pe disc (60 USD / lună).
  • Afacere plan cu RAM 4DR DDR & 80 GB spațiu pe disc (140 USD / lună).
 • DreamHost
  • 2 GB RAM & SSD de 60 GB (30 USD / lună).
  • 8 GB RAM & SSD de 120 GB (120 USD / lună).

Gazduire dedicata
Avantajul principal al unităților SATA este faptul că așa-numitele date „pierdute” pot fi preluate aproape întotdeauna.

 • SiteGround
  • Intrare Plan de server cu 4 GB RAM & HDD SATA II de 500 GB (229 USD / lună).
  • Afacere Plan de server cu 16 GB RAM & 4 x 500 GB SATA III HDD (429 USD / lună).
 • DreamHost
  • Incepator CORE 4 plan cu 4 GB RAM & HDD de 1 TB (149 USD / lună).
  • premiu CORE 12 plan cu RAM 32B & SDD de 240 GB (329 USD / lună)(329 USD / lună).

Cel mai bun pentru începători. Planul de găzduire partajat de DreamHost este ideal pentru o afacere nouă și oferă suficiente resurse pentru un blog, o companie de pornire sau un mic site de comerț electronic. Planul de pornire al SiteGround este pentru uz personal și întreprinderile care știu că, în final, vor trebui să actualizeze, dar ar dori să „testeze apele” prin crearea unei prezențe de bază pe web.

Banii inapoi garantat: În ambele cazuri, nu există taxe de configurare sau taxe pentru înregistrarea numelor de domeniu. Ambele oferă garanții de returnare a banilor (97 de zile pentru DreamHost și 30 de zile pentru SiteGround). În timp ce garanția DreamHost sună impresionant, rețineți că este valabilă doar pentru găzduirea partajată.

Aviz cu privire la tarifarea planurilor de găzduire

Cot la cot, planurile și prețurile pentru aceste două gazde par un pic confuz, dar este comparabil, caracteristic pentru caracteristică. Cu cât vă puteți permite mai multă memorie RAM, cu atât mai bine. Cantitatea de stocare de care aveți nevoie depinde de ceea ce intenționați la stocare, de ex. videoclipurile și imaginile ocupă mult spațiu, astfel încât dacă sunteți fotograf, cerințele dvs. cu privire la stocare vor fi mai mari. Vă recomandăm o listă cuprinzătoare a cerințelor și a funcționalității site-ului dvs. și contactați departamentele de asistență ale ambelor gazde pentru întrebări. Acesta este, de asemenea, un mod extrem de inteligent de a evalua calitatea suportului lor și de a primi sfaturi gratuite despre ceea ce aveți nevoie.

Cât de ușor de utilizat DreamHost și SiteGround

Ușurință în utilizare

Cât de ușor de utilizat interfața

Panou de control. După cum am văzut mai devreme, DreamHost și SiteGround au interfețe backend diferite. Dacă obișnuiți să cPanel, panoul de control al DreamHost vă poate frustra; dacă ești începător, te afli într-o curbă de învățare similară oricărei gazde alegi, deci nu contează.

Un clic pe Installer. Majoritatea panourilor de control oferă instalare cu 1 clic pentru software și scripturi populare precum WordPress, ZenCart și utilități pentru galeria foto și calendar. Instalatorii cu un clic sunt de asemenea folosiți pentru a permite optimizarea paginii, pentru a vă face site-ul în direct, pentru a activa software-ul de securitate și pentru a crea conturi de e-mail. Există foarte puține companii de găzduire care nu oferă instalare software cu un clic pentru majoritatea suplimentelor de aplicații, atât SiteGround, cât și DreamHost.

Opinia privind ușurința de utilizare

DreamHost și SiteGround au interfețe simple ușor de utilizat. Sfaturi DreamHost SiteGround cu tutorialele sale Wiki care includ capturi de ecran și instrucțiuni pas cu pas pentru a efectua majoritatea sarcinilor din panoul de control.

Asistență DreamHost și SiteGround

Asistență tehnică și clienți

S-a comparat asistența utilizatorului

DreamHost are un blog oficial care include 96 de tutoriale la ultimul număr, un forum pentru utilizatori și un Wiki cuprinzător.

SiteGround are o bază de cunoștințe frecvente de mari dimensiuni și tutoriale aprofundate pentru WordPress, Joomla și Magento.

Ambele au creat o mulțime de pagini web neoficiale pentru a ajuta utilizatorii noi să înceapă.

Contactați DreamHost:

Stare de nervozitate: @DreamHost și @DreamHostCare

Telefon: 7147064182

Contact SiteGround:

Stare de nervozitate: @SiteGround și

Telefon: 1.866.605.2484

Aviz cu privire la asistența utilizatorului

În timp ce ambele gazde garantează asistență 24/7 – chat live și bilete de asistență (e-mail) – numai SiteGround oferă asistență telefonică gratuită. Este probabil cel mai mare eșec al DreamHost, menționat de majoritatea recenzorilor și jumătate din reclamațiile postate pe internet.

Recenzii ale utilizatorilor despre DreamHost și SiteGround

analizele utilizatorului

Recenziile utilizatorilor au fost comparate

Notă: Rețineți că recenziile utilizatorilor sunt subiective și, uneori, utilizatorii, în special dacă nu tehnici, înțeleg greșit termenii acordului lor cu o gazdă. Acesta este un element obișnuit de conținut între gazde și clienți atunci când vine vorba despre închiderea site-urilor pe serverele partajate, deoarece utilizează excesiv resurse.

Recenzii pozitive.

Atât DreamHost, cât și SiteGround primesc premii din partea majorității clienților pe suportul lor tânăr, entuziast și energic. SiteGround primește puncte suplimentare pentru găzduire în cloud superioară, deși scumpă.

Recenzii negative.

DreamHost scoate de la clienții săi trei reclamații principale pe internet. În primul rând, că nu există suport telefonic; în al doilea rând, faptul că panoul de control non-standard, controversat, nu este intuitiv; și în al treilea rând, că pentru utilizatorii non-americani, accesul la asistență poate fi incomod și întârzie rezolvarea problemelor.

SiteGround se reduce de trei ori în trei domenii, în primul rând în jurul valorii de costuri suplimentare. Mulți utilizatori se resedesc nevoiți să plătească suplimentar pentru protecția numelor de domeniu și trebuie să plătească pentru transferurile site-ului. A treia plângere majoră este „probleme de conectare” fie cu 500 de erori, fie cu CloudFlare; unele dintre aceste erori pe care utilizatorii le atribuie resurselor limitate din planurile de găzduire partajate.

Opinii privind recenziile utilizatorilor

Suportul peste medie este esențial dacă aveți o afacere de comerț electronic sau sunteți începători. Se pare că ambele gazde sunt angajate în excelența serviciului și își iau clienții în serios. Judecând după recenzii, ambele site-uri au implementat curajos caracteristici unice, chiar și nepopulare, sau au ales modele de afaceri care nu sunt standard, care, în ansamblu, s-au dovedit de succes în felul lor.

Concluzie privind compararea DreamHost și SiteGround

Care gazdă web este potrivită pentru dvs.?

Alegerea celei mai bune platforme

Motivele pentru a alege Dreamhost:

 • Mai multă experiență și mai multe premii
 • Garanție de înapoiere superlativă
 • Centre de date externalizate pentru profesioniști
 • Structura prețurilor transparente

Motivele pentru a alege SiteGround:

 • Panoul de control cPanel tradițional, ușor de utilizat
 • Rețea de server global
 • Abordare inovatoare a securității
 • Ofertă super-bugetară la nivel de intrare

DreamHost este cel mai bun pentru companii și site-uri de comerț electronic care necesită fiabilitate, flexibilitate și opțiunea de a-și actualiza planurile. Probabil este excesiv pentru cineva care scrie un blog sau a cărui activitate are nevoie doar de prezență pe web.

SiteGround este ideal pentru utilizarea la domiciliu, pentru antreprenori și întreprinderi mici, cu buget, dar și pentru companii mai mari care pun în valoare antreprenoriatul inovator, care SiteGround concurează cu gazde mai mari decât el însuși.

Dacă această recenzie nu te-a influențat, ar trebui să aruncăm o privire asupra unor site-uri web competitive într-o ligă similară.

WebHostingHub are un plan de găzduire partajat la nivel de intrare, numit SPARK, care rivalizează cu planul de pornire al SiteGround. Un membru al grupului internațional Endurance (EIG), modelul de suport al WebHosting Hub, este de primă clasă și este susținut de surorile și frații săi sub umbrela EIG..

Pentru a rivaliza cu DreamHost, BlueHost, născut în 1996, este una dintre cele mai mari companii de găzduire din lume, care are mai mult de 1,9 milioane de domenii. Acesta se află în partea de sus a aproape toate listele „Top 10 companii de hosting”.

Distribuie-ne o linie dacă aveți întrebări, comentarii sau o experiență plăcută cu găzduirea web pe care doriți să o transmiteți. Ne-am bucura sa primim vesti de la tine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map