DreamHost versus A2-hosting: welke moet u gebruiken?

DreamHost versus A2 Hosting-vergelijking


Beslissen waar u wilt hosten, is misschien wel de belangrijkste beslissing die u met uw website neemt. Om uw onderneming tot een succes te maken, heeft u betrouwbare hosting nodig die de functies biedt die het beste bij u passen. Gebruik deze vergelijking tussen DreamHost en A2 Hosting om u te helpen uw keuzes te beperken.

DreamHost heeft een lange geschiedenis als webhostingbedrijf. Opgericht in 1997, heeft het meer dan 1,5 miljoen websites gehost op zijn servers. A2 Hosting daarentegen werd voor het eerst gelanceerd in 2003 met ontwikkelaars in gedachten en was een van de eersten die PHP 5 en Ruby on Rails aanbood. Hun nadruk ligt op prestaties.

Zowel DreamHost als A2 Hosting bieden shared hosting, managed WordPress-hosting en VPS en dedicated serverplannen. Beide bedrijven zijn gebaseerd op Linux.

DreamHost werd in 2014 en 2015 uitgeroepen tot PCMag’s ‘Best Business Host’. A2 Hosting heeft talloze ‘best of’-prijzen gewonnen, waaronder een aantal vorig jaar.

DreamHost, met hoofdkantoor in Californië, is een particulier hostingbedrijf. A2 Hosting is ook particulier eigendom. De naam komt van het feit dat het zijn hoofdkantoor heeft in Ann Arbor (twee A’s), Michigan.

Vergelijk de prestaties van DreamHost en A2 Hosting

Contents

Uptime en betrouwbaarheid

Uptime-bewaking

Uptime. DreamHost kan de uptime niet beter garanderen. Het heeft een uptime-garantie van 100%, met restitutie van één dag hosting voor elk uur downtime, zodra de problemen zijn gemeld. A2 Hosting’s is bijna net zo goed, met een garantie van 99,9%. A2 Hosting vergoedt 5% van de maandelijkse vergoeding voor elk uur dat uw website niet bereikbaar is wegens storing in apparatuur of netwerk.

Prestatie. DreamHost maakt gebruik van AMD-processors en heeft SSD’s op haar servers geïnstalleerd. A2 gebruikt Dell-servers met quad-core processors en al hun plannen gebruiken ook SSD’s. SSD’s worden gebruikt voor betere prestaties en betrouwbaarheid.

Een door DreamHost gehoste site resulteerde in een laadtijd van 2,10 seconden, wat sneller was dan 70% van de sites die op Pingdom werden getest. Een test van een vergelijkbare A2-site leverde een laadtijd van 1,49 sec op, sneller dan 81% van de geteste sites.

Betrouwbaarheid. DreamHost heeft verschillende datacenters in de Verenigde Staten. Er zijn twee datacenters in Californië, evenals een datacenter in Ashburn, Virginia. DreamHost consolideert de datacenters in Californië in een onlangs geopend datacenter in Portland, Oregon. Er is redundantie in stroom en koeling, dieselback-ups en 24/7 beveiliging in alle datacenters.

A2 Hosting heeft datacenters wereldwijd, met centra in Michigan, Amsterdam en Singapore. De datacenters hebben redundante stroom- en koelingsopties en viervoudige netwerkconnectiviteit. Dieselback-ups zijn beschikbaar voor noodgevallen. Ze worden ter plaatse gecontroleerd op veiligheid en betrouwbaarheid.

Advies over DreamHost en A2 Hosting Performance

Zowel DreamHost als A2 Hosting noemen betrouwbaarheid en prestaties als belangrijkste kenmerken, en beide leveren indrukwekkende resultaten op.

Kenmerken van DreamHost en A2 Hosting

Vergelijk de belangrijkste functies

Belangrijkste kenmerken vergeleken

Notitie: Laat u niet misleiden door marketingtermen zoals ‘onbeperkt’ en ‘onbeperkt’ wanneer functies worden beschreven. Het betekent niet ‘zoveel gebruiken als je wilt’. In plaats daarvan verwijzen de voorwaarden naar wat hostingbedrijven ‘redelijk gebruik’ achten. Hostingbedrijven zullen sites boeten of opschorten waarvan zij denken dat ze verder gaan – soms zonder waarschuwing. Hostingbedrijven stellen echter dat de meeste gebruikers nooit in de buurt van een waarschuwing komen.

Domeinregistratie. Beide hosts zijn domeinregistreerders. DreamHost biedt een gratis jaar domeinregistratie voor nieuwe accounts. A2 Hosting heeft die optie niet.

website bouwer. Noch DreamHost noch A2 Hosting heeft ingebouwde websitebouwers, hoewel A2 Hosting wel aangeeft dat het de meeste gratis en commerciële websitebouwers ondersteunt.

Databases. DreamHost biedt onbeperkte MySQL-databases. A2 Hosting beperkt het aantal tot 5 databases op het laagste niveau, maar heeft een onbeperkt aantal databases dat is toegestaan ​​op andere niveaus en plannen. A2 Hosting ondersteunt ook PostgreSQL.

Emailaccounts. DreamHost biedt onbeperkte e-mailaccounts en doorsturen van e-mail. A2 Hosting beperkt opnieuw het laagste niveau, wat 25 accounts toestaat. De andere niveaus en abonnementen bieden onbeperkte e-mailaccounts. Onbeperkte accounts zijn handig als u veel werknemers heeft. Het maakt het ook mogelijk om voor elke afdeling in uw bedrijf afzonderlijke accounts in te stellen, zoals verkoop, ondersteuning en info.

WordPress-hosting. DreamHost en A2 Hosting bieden beide beheerde WordPress-abonnementen. Meestal kosten beheerde WordPress-abonnementen meer dan een standaard gedeeld abonnement, hoewel A2 Hosting anders is: de beheerde WordPress-prijzen zijn hetzelfde als de standaard gedeelde abonnementen.

Een deel van de extra kosten is omdat beheerde WordPress-abonnementen meestal op geoptimaliseerde servers worden geplaatst met caching en extra beveiliging om de prestaties en stabiliteit te verbeteren. Een ander voordeel van managed WordPress-hosting is dat back-ups en updates van uw WordPress-sites voor u worden gedaan. Hierdoor kunt u zich concentreren op uw inhoud in plaats van op de technische dingen.

eCommerce-oplossing. DreamHost en A2 Hosting ondersteunen de gratis winkelwagentjes die beschikbaar zijn via de bedieningspanelen, zoals Magneto, ZenCart, PrestaShop en anderen. DreamHost ondersteunt ook een commerciële eCommerce-sitebouwer, Café Commerce – hoewel het niet gratis is.

Back-ups. Het beleid van DreamHost verbiedt het maken van back-ups die door gebruikers zijn gemaakt op de server. Alle handmatige, door de gebruiker gemaakte back-ups moeten zo snel mogelijk nadat ze zijn gemaakt, worden gedownload en verwijderd van de hostserver.

Van websitegegevens en databases wordt automatisch een back-up gemaakt, maar de back-ups zijn niet gegarandeerd. A2 Hosting biedt Server Rewind voor alle behalve de laagste niveaus. Server Rewind maakt automatisch snapshots van uw site en maakt herstel van individuele bestanden, databases of de hele site mogelijk.

Hostingbeveiliging. DreamHost gebruikt Spamhaus om e-mail te filteren en gebruikt Arbor Networks om DDoS-bescherming te bieden. A2 Hosting neemt beveiliging ook zeer serieus. Het scant en handelt proactief tegen DDoS-bedreigingen, malware en virussen met zijn eeuwigdurende beveiliging en HackScan – die gratis worden aangeboden. Het maakt gebruik van standaard Spambescherming, plus Barracuda Advanced Spam Filtering voor e-mail.

A2 Hosting maakt ook gebruik van de Patchman Enhanced Security Tool, die scant naar software en apps die moeten worden gepatcht en u op de hoogte stelt wanneer apps verouderd zijn.

DreamHost biedt SSL via Let’s Encrypt op zijn plannen. A2 biedt gratis gedeelde SSL-certificaten voor zijn plannen via cPanel, en Private SSL kan ook worden gekocht.

Controlepaneel. DreamHost gebruikt een eigen configuratiescherm dat meer op tekst is gebaseerd dan de op pictogrammen gebaseerde interface van het industriestandaard cPanel, dat A2 Hosting gebruikt.

Groen. DreamHost koopt hernieuwbare energiekredieten en heeft een CO2-neutrale voetafdruk. A2 heeft ook een 100% koolstofvrije voetafdruk. A2 neemt ook actief deel aan milieuvriendelijke activiteiten, zoals het planten van bomen, in het Ann Arbor-gebied.

Partner- en resellerprogramma’s. Het partnerprogramma van DreamHost betaalt $ 97 voor elke verwijzing, tot een totaal van $ 1164 per jaar. Het partnerprogramma van A2 Hosting betaalt $ 85 voor elke verwijzing, zonder limieten. A2 heeft ook een resellerprogramma dat branding mogelijk maakt.

Extra’s. DreamHost verkoopt opslag op zijn cloudservers voor een maandelijks bedrag, afhankelijk van hoeveel u opslaat. A2 Hosting heeft $ 50 aan credits voor Bing / Yahoo.

Advies over DreamHost en A2 Hosting Key Features

DreamHost verkoopt opslag op zijn cloudservers voor een maandelijks bedrag, afhankelijk van hoeveel u opslaat. A2 Hosting heeft $ 50 aan credits voor Bing / Yahoo.

Vergelijk de webhostingplannen en prijzen van DreamHost en A2 Hosting

Hostingplannen en prijzen

Prijsplannen vergeleken

Notitie: De prijzen op het web hosten constant veranderingen als gevolg van het competitieve karakter van de branche. Dat leidt ook tot veel promotionele prijzen. Aangezien promotieprijzen doorgaans beperkt zijn tot de eerste servicetermijn, betekent inschrijving voor een langere termijn hogere besparingen. Zelfs zonder promo’s leiden langere servicevoorwaarden meestal tot prijsonderbrekingen. De onderstaande prijzen weerspiegelen de prijzen op het moment van deze vergelijking.

DreamHost. DreamHost compliceert de zaken niet met veel verschillende niveaus en plannen. Er is maar één abonnement, geprijsd op $ 7,95 voor een periode van drie jaar. Het plan wordt geleverd met onbeperkt alles – onbeperkte opslag, onbeperkte bandbreedte, onbeperkte e-mailaccounts en onbeperkte domeinen.

Een gratis domeinregistratie voor een jaar, evenals gratis SSL, wordt bij het plan geleverd. Een speciale IP is beschikbaar voor een maandelijks bedrag van $ 5,95. DreamHost biedt ook zes zeer schaalbare niveaus van cloudhosting die op drie plaatsen wordt gespiegeld voor redundantie. De kosten zijn van $ 4,50 per maand tot $ 96 per maand.

DreamHost biedt ook slechts één plan voor beheerde WordPress-hosting. Het wordt geleverd met 30 GB SSD-opslag en onbeperkt bezoekers per maand. WordPress wordt automatisch geïnstalleerd bij het uitchecken. Het plan wordt geleverd met een speciaal IP-adres en wordt gehost op een VPS met SSD’s. Het DreamHost-abonnement is beperkt tot één site en één MySQL-database en kost $ 19,95, met een jaarplan. A2 Hosting heeft drie beheerde WordPress-abonnementen.

A2-hosting. A2 Hosting biedt drie gedeelde plannen. Lite staat één site, vijf databases toe en kost $ 3,92 per maand. Swift en Turbo staan ​​elk onbeperkte websites en onbeperkte databases toe. Swift kost $ 4,90 per maand en Turbo kost $ 9,31 per maand. Alle drie hebben ze onbeperkte SSD-opslag en onbeperkte bandbreedte. A2 Hosting heeft ook CloudLinux, een versie van het Centos-besturingssysteem die sneller is en minder klanten per server heeft dan de meeste.

A2 Hosting heeft drie beheerde WordPress-abonnementen. Ze zijn hetzelfde geprijsd als de gedeelde plannen voor $ 3,92, $ 4,90 en $ 9,31. Lite is beperkt tot één website en vijf databases; Swift en Turbo bieden onbeperkte websites en databases. Alle abonnementen zijn SSD-gebaseerd en hebben caching, hoewel het Turbo Plan caching heeft geoptimaliseerd. Ze hebben allemaal CDN en extra beveiligingsopties. Swift en Turbo worden ook geleverd met Server Rewind voor back-ups.

VPS en speciale plannen: DreamHost heeft vier VPS-abonnementen, die SSD’s bevatten en beginnen bij $ 15 per maand, met het hoogste niveau op $ 120 per maand. DreamHost VPS-abonnementen bieden onbeperkte bandbreedte en onbeperkte domeinen en zijn geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven die gedeelde hosting zijn ontgroeid.

A2 Hosting heeft twee VPS-abonnementen met elk drie niveaus. De onbeheerde niveaus zijn geprijsd op $ 5, $ 10 en $ 15 per maand. De beheerde niveaus zijn $ 32,99, $ 46,19 en $ 65,99 per maand. De plannen van A2 Hosting bevatten ook SSD’s, maar er zijn grenzen aan de bandbreedte en opslag.

DreamHost heeft een aantal speciale opties vanaf $ 149 per maand, met prijzen afhankelijk van de gekozen configuratie. DreamHost staat een onbeperkt aantal IP’s en een onbeperkte bandbreedte toe op zijn speciale niveaus. A2 Hosting heeft twee plannen met elk drie niveaus, zoals in de VPS-plannen. Onbeheerd begint bij $ 99,59 per maand en het beheerde plan begint bij $ 141,09 per maand. A2 Hosting heeft wel bandbreedte en opslaglimieten, maar ze zijn vrij genereus.

Geldteruggarantie: DreamHost heeft een toonaangevende 97 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. De garantie van A2 Hosting is ook beter dan de industriestandaard 30 dagen, met een altijd geld-terug-aanbieding. De eerste 30 dagen worden volledig terugbetaald; na 30 dagen is de terugbetaling pro rata. DreamHost houdt domeinregistratiekosten in als u gebruik heeft gemaakt van het gratis registratiejaar.

Advies over prijzen voor hostingplannen

DreamHost heeft de beste geld-terug-garantie in de branche, hoewel A2 Hosting ook beter is dan de industriestandaard. DreamHost maakt het kiezen van een gedeeld of beheerd WordPress-plan eenvoudig, met slechts één niveau in elk. De prijzen van A2 Hosting op VPS en dedicated serverplannen maken het erg aantrekkelijk voor kleine tot middelgrote bedrijven.

Hoe eenvoudig DreamHost en A2 Hosting te gebruiken

Makkelijk te gebruiken

Hoe gemakkelijk te gebruiken interface

Controlepaneel. Het eigen configuratiescherm van DreamHost heeft tal van functies, maar niet de industriestandaard kan problemen veroorzaken als u uw site op een later tijdstip overzet. A2 Hosting maakt gebruik van de gebruiksvriendelijke, op pictogrammen gebaseerde interface van cPanel.

Installatieprogramma met één klik. DreamHost heeft een installatieprogramma met één klik, hoewel er niet zoveel toepassingen beschikbaar zijn als andere installatieprogramma’s bieden. A2 Hosting gebruikt Softaculous als het één-klik-installatieprogramma voor honderden applicaties.

Website navigatie. Zowel de sites van DreamHost als die van A2 Hosting bieden alles wat u nodig heeft om een ​​plan te kiezen. Beide hebben handige vergelijkingstabellen voor het vergelijken van niveaus in hun plannen, hoewel A2 Hosting nuttige links naar pop-ups toevoegt voor veel van de termen en opties die in de grafieken worden weergegeven. Bot is schoon en gebruiksvriendelijk. DreamHost maakt het echter moeilijk om wat informatie te vinden zonder toevlucht te nemen tot Google of wiki’s te lezen.

Advies over gebruiksgemak

Beide hosts zijn eenvoudig genoeg te gebruiken, maar A2 Hosting heeft een voorsprong door het gebruik van het standaard cPanel, heeft een robuuster app-installatieprogramma met één klik en maakt informatie iets gemakkelijker te vinden dan DreamHost.

Ondersteuning van DreamHost en A2 Hosting

Technische en klantenondersteuning

Gebruikersondersteuning vergeleken

DreamHost en A2 Hosting krijgen allebei hoge cijfers van klanten voor service en ondersteuning, en het ondersteunend personeel wordt als vriendelijk en deskundig beschouwd.

A2 Hosting heeft 24/7 een telefoon, e-mail en live chat. DreamHost heeft een contactpagina waar je vragen kunt e-mailen. Er zijn meer ondersteuningsopties van DreamHost zodra u ze hebt gekocht, maar een telefoon is daar niet één van. DreamHost heeft een andere wiki die indien nodig wordt bijgewerkt en veel informatie bevat, net zoals een kennisbank. DreamHost en A2 Hosting hebben een blog en een forum en A2 Hosting heeft een Facebook-pagina.

Advies over gebruikersondersteuning

Beide hostingbedrijven krijgen hoge cijfers voor de kennis en behulpzaamheid van het service- en ondersteunend personeel. Beiden geven veel advies en informatie. Voor velen maakt DreamHost het echter niet zo ondersteuningsvriendelijk om geen telefonische ondersteuning te hebben.

Gebruikersrecensies van DreamHost en A2 Hosting

gebruiker reviews

Gebruikersrecensies vergeleken

Notitie: Aangezien beoordelingen worden geplaatst door mensen die zich zeer sterk voelen en daardoor ofwel sterk negatief of sterk positief zijn, mogen ze geen doorslaggevende factor zijn bij het kiezen van een webhost. Als iets echter consistent naar voren komt, is het misschien iets om over na te denken.

Negatieve recensies voor DreamHost en A2 Hosting

DreamHost. De meest voorkomende klacht van DreamHost-klanten is het gebrek aan telefonische ondersteuning. Sommigen melden ook vlekkerige chatondersteuning.

A2-hosting. A2 krijgt minder negatieve recensies dan de meeste bedrijven. Meestal zijn ze bedoeld voor eenmalige incidenten met slechte ervaringen met klantenondersteuning.

Positieve beoordelingen voor DreamHost en A2 Hosting

DreamHost. Klantenondersteuning van DreamHost krijgt meestal positieve opmerkingen. DreamHost ontvangt ook een pluim voor zijn bijna onbeperkte alles gedeelde plan voor zo’n lage prijs.

A2-hosting. A2 krijgt veel positieve recensies voor klantenondersteuning. Klanten zijn ook onder de indruk van het aantal functies voor de prijs en de snelheid van de servers van A2 Hosting.

Advies over gebruikersrecensies

Over het algemeen worden beide hostingbedrijven goed ontvangen door klanten. A2 Hosting krijgt echter minder negatieve recensies dan DreamHost.

Conclusie over vergelijking van DreamHost en A2 Hosting

Welke hosting het beste bij u past?

Het beste platform kiezen

DreamHost en A2 Hosting hebben veel vergelijkbare functies, maar er zijn redenen om de ene wenselijker te maken dan de andere.

Redenen om voor A2 Hosting te kiezen boven DreamHost:

 • Altijd geld-terug-garantie
 • Scherp geprijsde VPS en speciale abonnementen
 • Gebruikt industriestandaard cPanel
 • 24/7 telefonische en chatondersteuning

Redenen om DreamHost boven A2 Hosting te kiezen:

 • Eenvoud in één plan voor gedeelde en beheerde WordPress-hosting
 • Langste geld-terug-garantie
 • “Onbeperkte” functies op alle niveaus van gedeelde abonnementen

Hoewel DreamHost goed is voor middelgrote tot grote bedrijven met zijn redelijk geprijsde VPS en toegewijde serverplannen met onbeperkte bandbreedte, maken de prijzen van A2 Hosting op VPS en toegewijde serverplannen het ook een aantrekkelijke keuze. Het gedeelde hostingplan met één abonnement van DreamHost is aantrekkelijk voor diegenen die “onbeperkt alles” willen zonder te hoeven kiezen tussen niveaus.

Het is echter mogelijk niet geschikt voor beginners, omdat er geen website-builder is en geen telefonische ondersteuning. Beide hostingbedrijven bieden goede prijzen voor het aantal functies dat ze in hun plannen bieden.

Deze vergelijking somt slechts twee van de vele keuzes op die beschikbaar zijn bij webhosting. Als u een paar dollar meer kunt uitgeven dan budgetprijzen, kunt u met SiteGround snelle laad- en responstijden en premiumfuncties krijgen. Voor een andere host die een uitstekende keuze zou zijn voor beheerde WordPress, zou je InMotion Hosting kunnen bekijken

Heeft u vragen over DreamHost of A2 Hosting? Wat zijn uw ervaringen met webhosting in het algemeen? Laat uw opmerkingen achter en laat het ons weten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map