Cum să faceți site-ul dvs. WordPress încărcând mai repede

Știați că trenurile de top de combustibil ating în mod regulat viteze de peste 300 de mile pe oră și pot parcurge un traseu de un sfert de mile în mai puțin de 4 secunde? Incredibil de rapid.


Acesta este și cât de rapid va renunța și va merge vizitatorul tipic al site-ului web atunci când așteaptă să se încarce o pagină web. De fapt, a studiu de la KISSmetrics raportează că 47% dintre vizitatorii site-ului vor abandona un site în mai puțin de DOUĂ secunde! Din fericire, nu trebuie să pierzi acel vizitator. Vom analiza cum să optimizați site-ul dvs. WordPress pentru a accelera performanța și trece de la clunker la dragster.

Tot ceea ce trebuie să știți despre optimizarea performanței WordPress

Clipește-ți ochii. Probabil v-a luat 300 de milisecunde pentru o clipire.

Amazon și Walmart a constatat că pentru fiecare scădere a încărcării paginii cu 100 de milisecunde a existat o creștere corespunzătoare de 1% a veniturilor. Încărcările mai rapide de pagini înseamnă mai multe conversii, chiar dacă creșterea vi se poate părea nesemnificativă. Indiferent dacă faceți comerț electronic sau nu, o pagină de încărcare mai rapidă pe site-ul dvs. WordPress înseamnă că vizitatorul dvs. va fi fericit, ceea ce poate duce la rămânerea pe pagina mai mult timp.

De asemenea, înseamnă că pagina dvs. va fi mai bună în căutări, potrivit Google. Desigur, viteza de încărcare a paginilor este doar unul dintre sutele de criterii utilizate în clasament, dar este de remarcat faptul că Google însuși oferă instrumente pentru webmasteri pentru a optimiza paginile pentru viteză.

Deci, performanța este o parte critică a succesului unui site. Ați cheltuit mult timp și eforturi pentru a crea un conținut excelent care să informeze sau să convingă, dar degeaba este dacă vizitatorii sări înainte de a vă vedea chiar site-ul. Trebuie să vă asigurați că acest lucru nu se va întâmpla.

Sunteți un melc sau un ghepard?

Primul pas pentru optimizarea site-ului dvs. este stabilirea unei linii de bază prin analizarea vitezei de încărcare a paginilor dvs. înainte de a face modificări. Instrumente gratuite gratuite (versiunile plătite ale acestora sunt disponibile oferind mai multe funcții) care sunt bazate pe web:

 • Informații despre pagina – instrumentul Google pentru a analiza viteza de încărcare. Acesta este util mai ales pentru că analizează și performanța mobilă. Există, de asemenea, un link pe pagină către alte instrumente de performanță web Google.
 • WebPageTest – Cu acest instrument, vedeți cum funcționează site-ul dvs. cu diferite browsere. De asemenea, oferă vizualizări grafice ale rezultatelor.
 • GTMetrix – Acest instrument utilizează mai multe programe de analiză diferite și listează rezultatele în funcție de modul în care acestea afectează performanța de încărcare a paginii.
 • Pingdom – Acest site oferă analiză, monitorizare în timp real a funcționării uptime și a performanței utilizatorului, verificări pentru legături rupte și multe altele. Oferă o probă de lună gratuită, iar apoi există o taxă lunară pentru a continua utilizarea.

Un instrument specific WordPress este P3 (Profilul de performanță al pluginului), care este un plugin WordPress care verifică pluginurile instalate și oferă informații detaliate despre performanță. Un alt instrument util pentru WordPress este Religie nouă, care identifică pluginuri și teme care pot încetini baza de date MySQL.

Aceste programe vor evidenția zonele care necesită remediere și vor face câteva sugestii pentru optimizare. Deocamdată, notează doar rezultatele. În continuare, vom analiza niște pași de făcut pentru a accelera WordPress pentru a îmbunătăți timpii de încărcare a paginii.

„Cei care nu știu istoria, sunt destinați să o repete” – Edmund Burke

Unii factori afectează performanța WordPress care poate fi găsită pe site după site. Asigurați-vă că site-ul dvs. nu este unul dintre ele. Problemele comune și soluțiile posibile includ:

Codul învechit

Codul învechit se referă la instalarea, temele și pluginurile WordPress. Actualizările nu sunt întotdeauna legate de securitate. De multe ori se publică actualizări pentru a remedia erorile care ar putea încetini site-ul.

Soluţie – Mențineți actualizarea versiunilor WordPress și a temelor. Dacă un plugin nu are o actualizare pentru cea mai recentă versiune a WordPress, dezactivați-l și încercați să găsiți unul similar.

Baza de date umflată

Baza de date WordPress conține tabele care conțin intrări pentru toate datele stocate. Cu cât sunt utilizate mai multe rânduri într-un tabel, cu atât dimensiunea tabelului este mai mare. În timp, datele care nu mai sunt relevante sau necesare se vor acumula în tabelele bazei de date. Există, de asemenea, spațiu de stocare temporar (overhead) care stochează interogări în baza de date și, de asemenea, va crește în timp.

O bază de date mare și înfundată poate afecta timpii de încărcare. Rândurile neutilizate și șterse trebuie să fie șterse, aerul trebuie eliminat atunci când devine prea mare și trebuie luate alte acțiuni pentru a regla baza de date pentru a îmbunătăți performanța.

Soluţie – Două plugin-uri WordPress foarte apreciate, care curăță elementele neutilizate și optimizează baza de date WP-Optimize și Optimizați baza de date după ștergerea reviziilor. Un alt plugin foarte popular și foarte apreciat este WP-manager. Aceasta depășește optimizarea și vă oferă opțiuni pentru repararea, backup și restaurarea bazei de date.

Soluție manuală – Puteți utiliza phpMyAdmin pentru a vă optimiza baza de date fără un plugin. Puteți utiliza interogarea SQL „OPTIMIZE_TABLE” pentru a optimiza tabelele individuale. OPTIMIZE_TABLE „comentariile wp_”, de exemplu, ar fi utilizate pentru a optimiza tabelul de comentarii.

Sau puteți utiliza opțiunea „Optimizați tabelul” din meniul derulant phpMyAdmin. Verificați tabelele pe care doriți să le optimizați sau pur și simplu faceți clic pe caseta „Verificați toate” pentru toate tabelele și faceți clic pe „Du-te”. După terminarea optimizării, phpMyAdmin vă va spune dacă a fost finalizată cu succes sau nu.

Prea multe plugin-uri

Când aveți un plugin activ de fiecare dată când un vizitator aterizează pe pagină, este trimisă o solicitare de server. Aveți prea mulți vizitatori și prea multe pluginuri, iar răspunsul serverului pentru a încărca pagina dvs. începe să sufere. Calitatea este mai mare decât numărul. Chiar dacă aveți doar unul sau două pluginuri, când sunt scrise slab sau completate cu erori, încărcarea paginilor încetinește.

Soluţie – Utilizați numai pluginuri care considerați că vor fi necesare pentru a vă opera site-ul. Dacă bănuiești un plugin, testează dezactivându-l și verificând dacă pagina se încarcă mai rapid. Dacă se încarcă mai repede, înlocuiți pluginul cu altul.

Teme care nu sunt optimizate

Este greu să rezistați glisoarelor și widget-urilor apăsătoare pe care le prezintă unele teme. Cu toate acestea, acesta încetinește timpul de încărcare.

Soluţie – Dacă nu aveți nevoie sau nu utilizați, caracteristicile de ce încetiniți încărcările pe pagini cu apeluri inutile pe server? Selectați teme care sunt deja optimizate sau sunt limitate la funcțiile de care aveți nevoie sau creați teme pentru copii care înlătură funcțiile nedorite.

Prea multe widget-uri

De obicei, nu aveți nevoie de fiecare widget de pe fiecare pagină. Similar cu pluginurile, apelurile la server se efectuează pentru fiecare widget de fiecare dată când un utilizator aterizează pe pagina respectivă. Paginile care au widget-uri care extrag resurse din afara site-ului sunt în special susceptibile la încetinirea încărcării paginii.

Soluţie – Limitați numărul de widget-uri la cele de care aveți nevoie cu adevărat și folosiți-le doar pe paginile necesare. Încercați să le localizați sau să le încărcați după restul paginii, ori de câte ori este posibil.

Server lent

Serverele partajate înseamnă distribuirea resurselor. Aceasta nu este o problemă dacă performanța este o caracteristică cheie a gazdei dvs. web. Cu toate acestea, dacă, de exemplu, gazda dvs. web pune prea mulți utilizatori pe o platformă partajată, atunci site-ul dvs. se va încărca încet, indiferent cât de mult ajustați.

Soluţie – Dacă încetinirea pare a fi serverul, poate doriți să treceți la o gazdă web care este optimizată special pentru a rula WordPress. O altă opțiune este să te uiți la un furnizor de hosting de WordPress gestionat. Aceste gazde web vor face actualizări și optimizări pentru dvs., astfel încât performanța site-ului dvs. web este mult mai bună – unii pretind cu 300% mai rapid – decât unele gazde web cu platformă partajată cu costuri reduse pot oferi.

Se poate părea magie, dar …

Pe lângă soluțiile deja furnizate în articol, există o serie de pași simpli pe care îi puteți face, care vă vor optimiza site-ul WordPress pentru o performanță mai bună.

Pune-ți pagina de acasă la os

În mod obișnuit, aceasta este pagina la care vor veni primii vizitatori. Dacă se încarcă rapid, s-ar putea să aveți mai multă libertate cu viteza de încărcare a altor pagini pentru a păstra vizitatorii pe site. Pe un site de blog, reduceți numărul de postări afișate în prima pagină și afișați extrase decât postări complete. Eliminați toate widgeturile inutile. De exemplu, widget-urile pentru partajare trebuie să fie doar pe paginile de postare. Mențineți pagina principală curată și slabă.

Minimizați și consolidați codul

Codul de modificare reduce dimensiunea fișierelor fișierelor HTML, CSS și JavaScript prin eliminarea spațiului alb. Puteți comprima și combina fișiere. Puteți face acest lucru manual dacă sunteți confortabil cu codul sau puteți utiliza un plugin WordPress pentru a vă ajuta. Autoptimize și Mai bine WordPress Minify sunt două plugin-uri ușor de utilizat și personalizabile care concatenează, minimizează și comprimă fișierele pentru dvs..

Adăugați anteturi

Acesta este un alt mod de a reduce solicitările HTTP, care încetinesc viteza de încărcare a paginii. Anteturile expiră spun unui browser cât timp să stocheze un fișier în memoria cache. Utilizarea anteturilor nu va reduce viteza de încărcare a paginii pentru prima dată când un vizitator aterizează pe pagină. Cu toate acestea, data viitoare când pagina este vizitată de același utilizator, browserul verifică dacă este în timpul stabilit în antetul expiră.

Dacă este, pagina în cache este încărcată, în loc să descarci din nou pagina. Puteți seta „expiră anteturile” editând fișierul dvs. .htaccess pe un server Apache, dar pentru WordPress, o soluție ușoară este să folosiți unul dintre cele două pluginuri menționate mai sus, Autoptimize sau Better WordPress Minify, deoarece au opțiuni pentru acest lucru.

Pagini cache

În loc să execute fișiere PHP și să efectueze apeluri la baza de date, memorarea în cache este generarea de pagini HTML statice care sunt stocate temporar pe server și care sunt servite vizitatorilor. Două dintre cele mai bune pluginuri pentru cache pentru WordPress sunt WP Super Cache și W3 Cache totală. Ambele fac mai mult decât memoria cache prin furnizarea de preîncărcare și compresie. Vitezele optime de încărcare sunt obținute atunci când cache este combinat cu micșorare.

Utilizați rețele de livrare de conținut (CDN)

Pentru site-urile web cu trafic mai mare, CDN-urile stochează de obicei activele statice, cum ar fi fișierele CSS și JavaScript și imaginile pe mai multe site-uri, astfel încât acestea sunt furnizate mai aproape de vizitatorul site-ului dvs. web. CDN-uri, cum ar fi Amazon CloudFront, CloudFlare și MaxCDN pot servi întregul site web. CloudFront și

CloudFront și Cloudflare ambele au conturi gratuite limitate, în timp ce MaxCDN are un cont de încercare pentru a le testa. Toți trei au conturi plătite cu caracteristici mai pline, în cazul în care cantitatea de lățime de bandă este folosită. Servirea de pe site-uri mai aproape de vizitator reduce timpul de descărcare și reduce supraîncărcarea lățimii de bandă pe site-ul dvs. de origine, grăbind încărcările paginii..

Compresează imaginile și folosește încărcarea leneșă

Imaginile sunt un bloc de drum mare pentru timpii de încărcare rapidă. Comprimarea imaginilor dvs. va accelera considerabil lucrurile. WP Smush și EWWW Image Optimizer sunt plugin-uri WordPress care vă vor comprima automat imaginile pe măsură ce le încărcați în media media din WordPress. Dacă încărcați mai puțin de 100 de imagini pe lună, o altă opțiune de plugin este ShortPixel Image Optimizer.

Când se combină compresia cu Sarcina leneșă, încărcările lente datorate graficelor sunt eliminate, cu toate acestea. Lazy Load este un plugin WordPress care solicită încărcarea imaginilor numai atunci când acestea sunt vizibile pentru vizitator. Acest lucru reduce timpul de încărcare, deoarece imaginile care sunt sub pliere și care nu sunt vizibile în viewport sunt ignorate la încărcarea paginii.

Limitați Revisiunile WordPress

WordPress salvează o versiune a postărilor dvs. de fiecare dată când efectuați o modificare, iar acestea sunt stocate în baza de date. Aceste intrări suplimentare ale bazei de date trebuie procesate de server pentru a găsi și încărca cea mai recentă postare. Puteți dezactiva de fapt reviziunile, dar atunci pierdeți backup dacă ar trebui să se întâmple ceva în timp ce creați postarea.

În schimb, limitați numărul de revizii păstrate de WordPress. De exemplu, dacă doriți să setați limita la cinci revizii, utilizați această linie în fișierul dvs. wp-config.php:

define („WP_POST_REVISIONS”, 5);

Poți trece acest test?

După ce ați făcut pașii descriși în această postare, este timpul să vă întoarceți și să reanalizați site-ul dvs. utilizând instrumentul sau instrumentele pe care le-ați utilizat pentru a vă seta valoarea de bază. Execută testele și verifică-ți rezultatele. Ar trebui să fii aproape să ai un site optimizat. Dacă mai există probleme, faceți corecțiile sugerate și reporniți analiza până când veți obține un rezultat bun. Căutați toate As sau B-uri peste bord.

Concluzie

Nu se poate scăpa de faptul că cei care folosesc astăzi web sunt aholici de viteză. Vizitatorii dvs. doresc ca site-ul dvs. să se încarce ieri, nu mâine. Dacă nu le oferiți sarcini rapide de pagină, vor pleca în curând. Trebuie să optimizați site-ul dvs. WordPress pentru a obține cele mai bune performanțe posibile. Minimizați și consolidați codul și utilizați compresia pentru a reduce paginile și fișierele mai mici și utilizați memoria cache pentru descărcare mai rapidă în browserul vizitatorului dvs..

Menținerea paginii de pornire și asigurarea faptului că toate fișierele, temele și software-ul WordPress sunt mereu actualizate va grăbi performanța WordPress. Optimizați ușor și utilizați pluginurile disponibile care fac automat o mare parte din optimizare pentru dvs. Faceți aceste lucruri evitând greșelile obișnuite de performanță WordPress și veți fi pe calea rapidă pentru a obține și păstra vizitatorii pe site-ul dvs. WordPress.

Optimizați ușor și utilizați pluginurile disponibile care fac automat o mare parte din optimizare pentru dvs. Faceți aceste lucruri evitând greșelile obișnuite de performanță WordPress și veți fi pe calea rapidă pentru a obține și păstra vizitatorii pe site-ul dvs. WordPress.

Aveți alte trucuri și sfaturi de optimizare pentru a îmbunătăți performanța WordPress? Cât de mult vă afectează obiceiurile de navigare cu viteza cu care se încarcă un site? Comentează mai jos pentru a împărtăși aceste comentarii sau orice alte gânduri pe care le-ai avea despre această postare pe blog.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map