Com fer que el vostre lloc de WordPress sigui més ràpid

Sabíeu que els màxims trens de combustible aconsegueixen regularment velocitats de més de 300 milles per hora i poden recórrer una pista de mig quilòmetre en menys de 4 segons? Increïblement ràpid.


També és la rapidesa amb la qual renunciarà i continuarà el visitant típic del lloc web quan espera que es carregui una pàgina web. De fet, a estudi de KISSmetrics informa que el 47% dels visitants del lloc web abandonarà un lloc en menys de DOS segons! Afortunadament, no haureu de perdre el visitant. Anem a veure com optimitzar el vostre lloc de WordPress per accelerar el rendiment i anar des de clunker a dragster.

Tot el que necessiteu saber sobre l’optimització de rendiment de WordPress

Parpelleja els ulls. Probablement us va trigar 300 mil·lisegons per fer un parpelleig.

Amazon i Walmart va trobar que per cada disminució de la càrrega de la pàgina en 100 mil·lisegons hi va haver un 1% corresponent a ingressos. Les càrregues de pàgines més ràpides suposen més conversions, fins i tot si l’increment us pot semblar poc significatiu. Tant si feu comerç electrònic com si no, una càrrega de càrrega més ràpida al vostre lloc de WordPress significa que el vostre visitant serà feliç, cosa que us pot portar a la pàgina.

També significa que la vostra pàgina es classificarà millor en les cerques, segons Google. Per descomptat, la velocitat de càrrega de pàgines només és un dels centenars de criteris utilitzats en la classificació, però val la pena assenyalar que Google mateix proporciona eines per als administradors web per optimitzar les pàgines per a la velocitat.

Així doncs, el rendiment és una part crítica de l’èxit d’un lloc. Heu dedicat molt de temps i esforç a crear contingut fantàstic que informi o persuadi, però no serveix de res si els visitants reboten abans que fins i tot hagin vist el vostre lloc. Heu d’assegurar-vos que això no passarà.

Ets un caragol o un guepard?

El primer pas per optimitzar el vostre lloc és establir una línia de referència mitjançant l’anàlisi de les velocitats de càrrega de les pàgines de les vostres pàgines abans de fer cap canvi. Eines útils gratuïtes (aquestes versions de pagament estan disponibles amb més funcions) basades en la web:

 • Inspeccions de pàgina – L’eina de Google per analitzar les velocitats de càrrega. Aquest és especialment útil perquè també analitza el rendiment del mòbil. També hi ha un enllaç a la pàgina amb altres eines de rendiment web de Google.
 • Webpagetest – Amb aquesta eina, podreu veure com funciona el vostre lloc amb diferents navegadors. També ofereix visualitzacions gràfiques dels resultats.
 • GTMetrix – Aquesta eina utilitza diversos programes d’anàlisi i enumera els resultats en funció de com afecten el rendiment de càrrega de la vostra pàgina.
 • Pingdom – Aquest lloc ofereix anàlisis, supervisió en temps real del temps de funcionament i dels usuaris, comprovació d’enllaços trencats i molt més. Ofereix una prova de mes gratuïta i, a continuació, hi ha un cost mensual per continuar utilitzant.

Una eina específica de WordPress és P3 (Profil de rendiment dels complements), que és un complement de WordPress que comprova els vostres complements instal·lats i proporciona informació detallada sobre el rendiment. Una altra eina útil per a WordPress és Nova relíquia, que indica els complements i els temes que poden alentir la vostra base de dades MySQL.

Aquests programes assenyalen àrees que han de solucionar-se i faran alguns suggeriments per optimitzar-les. Per ara, només cal destacar els resultats. A continuació, analitzarem alguns passos que cal fer per accelerar WordPress per millorar els temps de càrrega de les vostres pàgines.

“Els que no coneixen la història, estan destinats a repetir-la” – Edmund Burke

Alguns factors afecten el rendiment de WordPress que es pot trobar al lloc després del lloc. Assegureu-vos que el vostre lloc no en sigui. Els problemes comuns i les possibles solucions inclouen:

Codi obsolet

El codi desfasat fa referència a la instal·lació, als temes i als plugins de WordPress. Les actualitzacions no sempre són de seguretat. Moltes vegades s’emeten actualitzacions per solucionar errors que podrien alentir el vostre lloc.

Solució – Mantingueu al dia les vostres versions de WordPress i de temes. Si un complement no té una actualització de la darrera versió de WordPress, inhabiliteu-lo i intenteu trobar-ne un de similar.

Base de dades inflat

La base de dades de WordPress inclou taules que contenen entrades per a totes les dades emmagatzemades. Com més files s’utilitzin en una taula, més gran és la mida de la taula. Amb el pas del temps, les dades que ja no són rellevants o necessàries s’acumularan a les taules de la base de dades. També hi ha emmagatzematge temporal (despeses generals) que emmagatzema les consultes a la vostra base de dades, i que també creixerà amb el pas del temps.

Una base de dades gran i desordenada pot afectar els temps de càrrega. Cal eliminar les files que no s’han suprimit i suprimir-les, s’ha de suprimir les despeses generals quan estigui massa alt i cal dur a terme altres accions per ajustar la base de dades per millorar el rendiment..

Solució – Hi ha dos complements de WordPress amb una qualificació que neteja els elements no utilitzats i optimitzen la base de dades Optimització del WP i Optimitzeu la base de dades després de suprimir les revisions. Un altre complement molt popular i molt valorat és Administrador de WP. Va més enllà de l’optimització i us ofereix opcions per a la reparació, la còpia de seguretat i la restauració de la vostra base de dades.

Solució manual – Podeu utilitzar phpMyAdmin per optimitzar la vostra base de dades sense cap complement. Podeu utilitzar la consulta SQL “OPTIMIZE_TABLE” per optimitzar les taules individuals. OPTIMIZE_TABLE, per exemple, “wp_comments”, s’utilitzaria per optimitzar la taula de comentaris.

O podeu utilitzar l’opció “Optimitzar la taula” del menú desplegable phpMyAdmin. Marqueu les taules que voleu optimitzar, o simplement feu clic a la casella “Comproveu tot” per a totes les taules i feu clic a “Vés”. Un cop finalitzada l’optimització, phpMyAdmin us indicarà si s’ha finalitzat o no amb èxit.

Massa plugins

Si teniu un complement actiu cada vegada que un visitant surt a la pàgina, s’envia una sol·licitud del servidor. Té massa visitants i massa plugins i la resposta del servidor per carregar la teva pàgina comença a patir. Més que el nombre, però, és la qualitat. Tot i que només teniu un o dos complements, quan s’escriu malament o s’omple d’errors, la càrrega de les vostres pàgines s’alenteix.

Solució – Només utilitzeu plugins que considereu necessaris per operar el vostre lloc. Si sospiteu que hi ha cap complement, prova de desactivar-lo i comproveu si la pàgina es carrega més ràpidament. Si es carrega més ràpidament, substituïu el connector per un altre.

Temes no optimitzats

És difícil resistir els lliscants i widgets cridaners que inclouen alguns temes. Tot això alenteix els temps de càrrega, però.

Solució – Si no necessiteu o no utilitzeu, les funcions per què alenteu les càrregues de pàgina amb trucades al servidor innecessàries? Seleccioneu temes ja optimitzats o limitats a les funcions que necessiteu o creeu temes secundaris que eliminin les funcions no desitjades.

Massa widgets

Normalment, no necessiteu cap giny a cada pàgina. De manera similar als plugins, les trucades al servidor es realitzen per a cada widget cada vegada que un usuari surt a la pàgina. Les pàgines que disposen de widgets que treuen recursos de fora del lloc són especialment susceptibles a l’alentiment de la càrrega de les pàgines.

Solució – Limiteu el nombre de widgets a aquells que realment necessiteu i utilitzeu-los només a les pàgines necessàries. Proveu de localitzar-les o de fer-les carregar després de la resta de la pàgina sempre que sigui possible.

Servidor lent

Els servidors compartits signifiquen compartir recursos. Això no serà cap problema si el rendiment és una característica clau del vostre host web. Tanmateix, si, per exemple, el vostre amfitrió web posa massa usuaris a una plataforma compartida, el lloc encara es carregarà lentament, no importa la quantitat que ajusteu.

Solució – Si l’alentiment sembla que és el servidor, potser voldreu canviar a un amfitrió web específicament optimitzat per executar WordPress. Una altra opció és buscar un proveïdor d’allotjament de WordPress gestionat. Els amfitrions web faran les actualitzacions i les optimitzacions, de manera que el rendiment del vostre lloc web és molt millor (alguns afirmen un 300% més ràpid) que alguns hostes web de plataformes compartides de baix cost..

Pot semblar màgia, però …

A més de les solucions que ja es proporcionen a l’article, hi ha diversos passos senzills que podeu fer que optimitzaran el vostre lloc de WordPress per obtenir un millor rendiment.

Pare la vostra pàgina d’inici a l’os

Normalment aquesta és la pàgina que més visitants arribaran a la primera. Si es carrega ràpidament, és possible que tingueu més marge amb la velocitat de càrrega d’altres pàgines per mantenir els visitants al lloc. En un lloc del bloc, redueix el nombre de publicacions que es mostren a la primera pàgina i mostra fragments en lloc de publicacions completes. Elimineu tots els widgets innecessaris. Per exemple, els ginys per compartir només han de ser a les pàgines de publicació. Manteniu la pàgina d’inici neta i magre.

Minimitzar i consolidar el codi

El codi de reducció redueix la mida del fitxer de fitxers HTML, CSS i JavaScript eliminant l’espai en blanc. També podeu comprimir i combinar fitxers. Podeu fer-ho manualment si us sentiu còmode amb el codi o podeu utilitzar un complement de WordPress per ajudar-vos. Autoptimitza i Millor WordPress Minify són dos complements fàcils d’utilitzar i personalitzables que concatenen, minifiquen i comprimeixen els fitxers.

Afegeix cadires de capçaleres

Aquesta és una altra manera de reduir les peticions HTTP, que redueixen la velocitat de càrrega de la pàgina. Les capçaleres caduca indiquen al navegador quant de temps emmagatzema un fitxer a la memòria cau. Si utilitzeu els encapçalaments de caducitat, no reduireu la velocitat de càrrega de pàgina la primera vegada que un visitant surt a la pàgina. Tanmateix, la propera vegada que el mateix usuari visita la pàgina, el navegador comprova si es troba dins del temps establert a la capçalera de caducitat..

Si és així, es carrega la pàgina caché en lloc de tornar a descarregar la pàgina. Podeu configurar “caduca capçaleres” editant el vostre fitxer .htaccess en un servidor Apache, però per a WordPress, una solució fàcil és utilitzar un dels dos complements esmentats anteriorment, Autoptimize o Better WordPress Minify ja que tenen opcions per a això.

Pàgines de memòria cau

En lloc d’executar fitxers PHP i fer trucades a la base de dades, la memòria cau és la creació de pàgines HTML estàtiques que s’emmagatzemen temporalment al servidor i que s’atenen als visitants. Dos dels principals plugins de memòria cau de WordPress són WP Super Cache i Memòria cau total W3. Tots dos fan molt més que la memòria cau proporcionant precàrrega i compressió. La velocitat de càrrega òptima s’obté quan es combina la memòria cau amb la minificació.

Utilitzeu xarxes de lliurament de contingut (CDNs)

Per als llocs web amb més trànsit, els CDN normalment emmagatzemen els seus recursos estàtics, com ara fitxers CSS i JavaScript i imatges a diversos llocs, de manera que es proporcionen més a prop del visitant del vostre lloc web. CDN com Amazon CloudFront, CloudFlare i MaxCDN poden servir a tot el vostre lloc web. CloudFront i

CloudFront i CloudFlare tots dos tenen comptes gratuïts limitats, mentre que MaxCDN té un compte de prova per provar-los. Els tres disposen de comptes de pagament amb una característica més completa en què s’utilitza la quantitat de banda ampla de banda. La publicació de llocs més propers al vostre visitant redueix el temps de descàrrega i disminueix la sobrecàrrega de banda ampla al vostre lloc inicial, accelerant les càrregues de pàgines.

Comprimeix les imatges i utilitza la càrrega tranquil·la

Les imatges són un gran bloqueig de ruta per a temps de càrrega ràpids. Comprimir les imatges accelerarà considerablement les coses. WP Smush i EWWW Optimitzador d’imatges són complements de WordPress que comprimeixran automàticament les imatges a mesura que les pugeu a la biblioteca de suports a WordPress. Si pengeu menys de 100 imatges al mes, hi ha una altra opció de complement ShortPixel Image Optimizer.

Quan es combina la compressió amb Càrrega pereçosa, Tot i que s’eliminen les càrregues lentes a causa dels gràfics. Lazy Load és un complement de WordPress que demana la càrrega d’imatges només quan siguin visibles per al visitant. D’aquesta manera es redueixen els temps de càrrega perquè les imatges que estan per sota del plec i que no són visibles a la visualització s’ignoraran en carregar la pàgina.

Limita les revisions de WordPress

WordPress desa una versió de les publicacions cada cop que feu un canvi i es guarden a la base de dades. Aquestes entrades de base de dades addicionals han de ser processades pel servidor per cercar i carregar la publicació més recent. En realitat podríeu desactivar les revisions, però, en cas de perdre la còpia de seguretat, hauria de passar alguna cosa al crear la publicació.

En lloc d’això, limiteu el nombre de revisions que manté WordPress. Per exemple, si voleu establir el límit en cinc revisions, faríeu servir aquesta línia al fitxer wp-config.php:

define (“WP_POST_REVISIONS”, 5);

Podeu passar aquesta prova?

Un cop heu fet els passos descrits en aquesta publicació, és hora de tornar enrere i tornar a analitzar el vostre lloc mitjançant l’eina o les eines que heu utilitzat per definir la línia de referència. Feu les proves i comproveu els vostres resultats. Heu d’estar a prop de tenir un lloc optimitzat. Si encara hi ha problemes, feu les solucions suggerides i torneu a executar l’anàlisi fins a obtenir un bon resultat. Esteu cercant tots els As o B de tots els llocs.

Conclusió

No s’escapa del fet que els que utilitzen la web actualment són aholics de velocitat. Els vostres visitants volen que el vostre lloc es carregui ahir, no demà. Si no us proporcionen càrregues de pàgines ràpides, sortiran aviat. Necessiteu optimitzar el vostre lloc web de WordPress per obtenir el millor rendiment possible. Minimitzeu i consolideu el codi i utilitzeu la compressió per reduir les pàgines i els fitxers més petits i utilitzar la memòria cau per descarregar-la més ràpidament al navegador del vostre visitant.

Mantenir la pàgina d’inici inclosa i assegurar-se que tots els vostres fitxers, temes i programari de WordPress estan sempre actualitzats permetrà accelerar el rendiment de WordPress. Feu l’optimització fàcil i utilitzeu els complements disponibles que optimitzen de forma automàtica la vostra opció. Feu aquestes coses evitant els errors habituals de rendiment de WordPress i aneu a la bona pista per aconseguir i mantenir visitants al vostre lloc web de WordPress.

Feu l’optimització fàcil i utilitzeu els complements disponibles que optimitzen de forma automàtica la vostra opció. Feu aquestes coses evitant els errors habituals de rendiment de WordPress i aneu a la bona pista per aconseguir i mantenir visitants al vostre lloc web de WordPress.

Tens altres suggeriments i consells per optimitzar el rendiment de WordPress? Quant a la velocitat de càrrega d’un lloc afecta els vostres hàbits de navegació? Comenteu més avall per compartir aquestes opinions o qualsevol altre pensament que tingueu sobre aquesta publicació al bloc.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map