Bluehost vs soluții de rețea: care ar trebui să utilizați?

Comparativ Bluehost și soluții de rețea


Cu toate planurile, funcțiile, opțiunile și suplimentele, alegerea unei companii de găzduire web pentru site-ul dvs. web poate fi o experiență uluitoare. Folosiți această comparație dintre capete între cap și Bluehost și Network Solutions pentru a clarifica lucrurile și a restrânge alegerile.

Atât Bluehost, cât și soluțiile de rețea sunt în afaceri de web hosting de peste două decenii. Bluehost oferă servicii din 1996. Network Solutions a început ca firmă de consultanță în 1979, iar în 1993 a devenit primul și singurul registrator de domenii până la începerea concurenței deschise în 1999.

Network Solutions încă obține 45% din profiturile sale din activitatea de înregistrare a domeniilor. În 2005, au început să ofere mai multe produse, cum ar fi găzduire web.

BlueHost are peste 2 milioane de site-uri găzduite pe serverele sale. BlueHost și Network Solutions asigură găzduire partajată, găzduire WordPress administrată și planuri de server VPS. De asemenea, BlueHost are planuri dedicate, deși VPS și opțiunile serverului dedicat BlueHost sunt completări recente.

Network Solutions nu oferă planuri dedicate de server. Network Solutions oferă opțiuni Linux și Windows pentru găzduire partajată, în timp ce planurile sale VPS sunt doar Linux.

BlueHost are multe premii „Cel mai bun dintre”, inclusiv „Cel mai bun gazduire la prețuri accesibile” și „Gazda cu cea mai bună valoare”. Network Solutions a fost desemnat „Serviciul clienți de excepție” pentru unul dintre centrele de apeluri din 2006 până în 2010 de J.D. Power și Asociații.

BlueHost a fost cumpărat de Endurance International Group (EIG) în 2010. EIG deține multe companii de găzduire web, dar le permite să opereze sub propriile bannere. Site-urile EIG nu sunt clone între ele. Cu toate acestea, există unele similitudini între companiile de găzduire deținute de EIG.

S-ar putea să constatați că, dacă ați avut probleme cu o companie EIG, puteți găsi aceleași probleme cu alta. Network Solutions a fost cumpărat de mai multe ori, cea mai recentă fiind în 2011 de Web.com. Acea achiziție a dus la o nouă conducere, reduceri de personal și închiderea mai multor birouri.

Comparați performanțele BlueHost și Network Solutions

Contents

Uptime și fiabilitate

Monitor de funcționare

Uptime. BlueHost nu are garanție de disponibilitate, dar statisticile arată că timpul de funcționare este de 99,9% sau mai bine. Network Solutions afirmă că are o garanție de 99,99% pentru Linux și 99,9% pentru planurile Windows, cu toate acestea, nu există nicio mențiune în Termenii și condițiile privind rambursările dacă nu este respectat termenul de funcționare..

Performanţă. BlueHost își construiește propriile servere și folosește opteroni AMD cu 16 nuclee.

Un test al unui site găzduit pe BlueHost a dus la un timp de încărcare de 2,37s, mai rapid decât 65% din site-urile testate pe Pingdom. Un test al unui site de soluții de rețea a produs un timp de încărcare de 3,21s, mai lent decât 48% din site-urile testate.

Fiabilitate. Centrul de date pentru BlueHost este situat în Utah. Pentru redundanță, centrele de date sunt alimentate și răcite de mai multe surse, iar backup-urile diesel sunt în vigoare pentru situații de urgență. BlueHost nu are copii de rezervă reflectate sau redundante ale datelor – cu excepția planurilor Cloud. Copiile de rezervă sunt păstrate maxim 30 de zile.

Nu este clar unde se află centrele de date Network Solutions, altele decât există unele în America de Nord. Se pare că centrele de date folosesc servere grupate, făcute din lame HP și IBM, pentru redundanță. Centrele de date sunt alimentate și răcite cu redundanță și backup-uri diesel, sunt monitorizate la fața locului pentru securitate și fiabilitate și sunt susținute pe noapte.

Opinia despre performanța BlueHost și soluțiile de rețea

Network Solutions are o garanție de funcționare, dar nu o susține cu nicio specificitate. BlueHost nu are o garanție de funcționare, dar a menținut constant fiabilitatea uptime. Testele pentru timpii de încărcare și răspuns pentru site-urile găzduite au fost mai rapide pentru BlueHost.

Caracteristici ale soluțiilor BlueHost și Network

Comparați caracteristicile cheie

Caracteristicile cheie comparate

Notă: „Nelimitat” sau „nemodificat” sunt termeni folosiți de companiile de găzduire web atunci când descriu funcțiile furnizate. Acest termen de marketing nu înseamnă „tot ce poți folosi.” În schimb, termenii se referă la ceea ce este considerat „utilizare rezonabilă” de către compania de găzduire. Compania de găzduire poate suspenda site-urile pentru utilizare excesivă – uneori fără avertisment.

Înregistrarea domeniului. Ambele gazde sunt înregistratori de domenii – soluțiile de rețea fiind primul registrator de domeniu recunoscut vreodată. BlueHost oferă un an gratuit de înregistrare a domeniului pentru conturi noi. Network Solutions oferă un domeniu gratuit timp de un an. Cu toate acestea, prețul pentru reînnoirea domeniului în anul următor de la Network Solutions este de două până la trei ori mai mare decât ceea ce percep majoritatea înregistrătorilor.

Site Web Builder. BlueHost oferă Weebly Basic, care este limitat la 5 pagini web. Basic este gratuit, dar un upgrade la cel mai puternic Weebly Premium este disponibil pentru o taxă suplimentară. Network Solutions are Website Builder. Acest constructor are, de asemenea, o interfață drag-and-drop. Contra cost, Network Solutions oferă GoMobi pentru construirea unui site web pentru dispozitive mobile.

Baze de date. BlueHost oferă baze de date nelimitate MySQL. Numărul de date MySQL al soluțiilor de rețea variază, în funcție de planul ales. Pentru cele trei planuri comune, limitele sunt 25, 50 și nelimitate.

Conturi de e-mail. BlueHost oferă conturi de e-mail nelimitate și redirecționare prin e-mail. Alocațiile de e-mail pentru planurile partajate ale soluțiilor de rețea sunt 1000, 2500 și nelimitate pentru cele trei planuri.

Gazduire WordPress. BlueHost și Network Solutions oferă ambele planuri WordPress gestionate. Planurile WordPress gestionate costă adesea mai mult decât un plan partajat standard. O parte din acest cost suplimentar se datorează faptului că planurile WordPress administrate sunt de obicei găzduite pe servere optimizate, cu memorie în cache și securitate suplimentară pentru a oferi performanță și stabilitate sporite. Cu toate acestea, principalul avantaj gestionat de hostingul WordPress este că backup-urile și actualizarea automată a site-urilor dvs. WordPress sunt făcute pentru dvs. Puteți lăsa lucrurile tehnice singure și vă puteți concentra asupra a ceea ce este important – conținutul dvs..

Soluție de comerț electronic. BlueHost oferă coșuri de cumpărături gratuite prin intermediul panourilor sale de control, precum Magneto, ZenCart, PrestaShop și altele. Network Solutions oferă un constructor încorporat în trei planuri cu taxe lunare – unul care permite 25 de produse, alte 300 de produse și cel mai înalt nivel de 100.000 de produse. Network Solutions are, de asemenea, o caracteristică Jumpstart care îți configurează magazinul cu până la 25 de produse pentru o taxă unică de 299 USD.

Copiile de rezervă. BlueHost oferă backup zilnic, săptămânal și lunar și oferă și SiteBackup Pro contra cost – deși este gratuit cu planul comun Business Pro. SiteBackup Pro permite backup și restaurare la nivel de fișier. Network Solutions oferă backup-uri web și restaurare instantanee gratuit prin panoul de control și le păstrează timp de șapte zile.

Gazduire securitate. BlueHost oferă serviciul de bază SiteLock, care caută și elimină malware, gratuit pe nivelurile sale inferioare, și SiteLock Pro gratuit pe planurile sale de nivel superior. De asemenea, BlueHost are procese interne de protecție împotriva DDoS. Soluția de rețea scanează și acționează proactiv împotriva amenințărilor DDoS, malware și viruși pentru planurile sale WordPress. Cu cele două niveluri superioare ale găzduirii partajate, Network Solutions face eliminarea automată a programelor malware și previne atacurile frecvente ale hackerilor. De asemenea, oferă SiteLock contra unei taxe lunare.

Toate planurile Bluehost au un certificat SSL partajat gratuit, planul partajat de top oferind un certificat SSL privat gratuit. Network Solutions oferă SSL partajat gratuit pentru nivelul superior de găzduire partajată, iar SSL privat poate fi achiziționat.

Panou de control. Panoul de control al BlueHost are la bază cPanel, dar are o interfață modificată. Network Solutions are un panou de control proprietar. Are caracteristicile de bază necesare, dar necesită unele obișnuințe, mai ales dacă ați venit anterior de la o gazdă cPanel.

Programele de afiliere și revânzători. Puteți face 65 de dolari pe recomandare, fără plafoane lunare, cu programul de afiliere BlueHost. Cu programul de afiliere Network Solutions, este posibil să obțineți până la 150 USD pe lună. Programul de reseller al Network Solutions se face printr-un terț, SRSplus.

Extras.BlueHost are 150 USD în credite publicitare; Network Solutions are credite în valoare de 50 USD pentru programele de Network Solutions Marketing. BlueHost va migra un site web stabilit dacă aveți unul în altă parte, deși percepe o primă pentru acest serviciu. Network Solutions are câteva opțiuni de marketing, SEO și comerț electronic disponibile pentru taxe lunare.

Opinia despre soluțiile de rețea BlueHost și soluțiile de rețea

Există multe caracteristici similare între aceste două. Cu toate acestea, BlueHost are mai multe caracteristici „nelimitate” în planurile sale comune. Dacă aveți nevoie de un plan de găzduire partajat Windows, soluțiile de rețea sunt singura dvs. alegere între aceste două.

Comparați planurile de găzduire web și prețurile pentru BlueHost și Network Solutions

Planuri de găzduire & Prețuri

Comparat planuri de prețuri

Notă: Schimbările constante ale prețurilor sunt comune cu companiile de găzduire web din cauza concurenței intense. Prețurile promoționale sunt tipice. Prețurile promoției sunt de obicei limitate la primul termen de serviciu, astfel că veți avea economii mai mari prin înscrierea la un termen mai lung. Chiar și fără promosuri, termenii mai lungi de serviciu duc de obicei la o pauză a prețurilor. Prețurile de mai jos se bazează pe prețurile web gazdă la momentul acestei comparații.

BlueHost. Există trei planuri partajate oferite de BlueHost. Cel mai mic nivel, Basic, permite un site, asigură 50 GB stocare și permite lățimea de bandă și conturi de e-mail nelimitate, pentru 3,95 USD pe lună. În plus, la 6,95 USD pe lună, crește stocarea la 150 GB, permite zece site-uri și vine cu un CDN. Business Pro, la 14,95 USD pe lună, oferă site-uri nelimitate, precum și lățime de bandă nelimitată, stocare și conturi de e-mail. Un CDN, SSL privat, IP dedicat și Sitebackup Pro sunt incluse în acest plan de nivel superior. Toate planurile BlueHost partajate vin cu o înregistrare gratuită a domeniului pentru un an.

BlueHost oferă trei planuri Cloud scalabile pentru o taxă suplimentară, care reflectă datele dvs. în trei locuri pentru fiabilitate și timp de încărcare mai rapid.

BlueHost are patru planuri WordPress gestionate bazate pe tehnologia VPS. Cel mai mic plan, blogger, cu 12,95 USD pe lună, este limitat la 100 de milioane de vizite, 30 GB de stocare și cinci site-uri. Planul de top, de întreprindere, la un preț de 85 USD pe lună, are 240 GB stocare, lățime de bandă nelimitată și 30 de site-uri. Celelalte două, profesioniste la 37,50 dolari, și afaceri cu 60 USD se încadrează între ele. Toate au CDN gratuit. SiteLock Pro este oferit în partea inferioară a două niveluri; nivelul de afaceri are SiteLock Premium, iar nivelul superior vine cu SiteLock Enterprise.

Soluții de rețea. Prețurile pe pagina web a soluțiilor de rețea sunt confuze inutil. Prețurile par să se schimbe (fără explicații) pe diferite pagini. Network Solutions oferă trei planuri comune. Prețul aparent de 9,96 USD pe lună pentru cel mai scăzut plan de nivel, Web Hosting, limitează spațiul pe disc la 300 GB. Permite 25 de baze de date, lățime de bandă nelimitată și redirecționare de e-mail nelimitată – deși există o limită de 1000 de cutii de e-mail. Găzduirea profesională este de 15,78 USD pe lună pentru stocare nelimitată, 2500 de căsuțe de e-mail, 50 de baze de date, CDN gratuit și lățime de bandă nelimitată. Găzduirea Premium este de 21,26 USD pe lună pentru CDN gratuit, SSL gratuit, e-mail nelimitat, baze de date, lățime de bandă și stocare. Toate planurile vin cu un an de înregistrare gratuită a domeniului.

Network Solutions are un singur plan WordPress gestionat, începând de la 35 USD pe lună. Planul prevede scanarea pentru malware și viruși, are asistență expert WordPress, oferă stocare și lățime de bandă nelimitată, are un certificat SSL și oferă Staging. Funcția Staging vă permite să creați site-ul dvs. offline și, atunci când sunteți mulțumit, luați-l în direct. Vă permite să modificați și să reglați fără a afecta site-ul live. Se pare că un domeniu este permis de planul WordPress.

VPS și planuri dedicate: BlueHost are patru planuri VPS. Nivelul VPS standard de 14,99 USD pe lună al BlueHost ar fi potrivit pentru o întreprindere individuală sau mică, care avea nevoie de o performanță puțin mai mare decât ar permite un plan comun, dar este prea limitat pentru mult mai mult decât atât. Celelalte trei planuri au caracteristici mai bune și au un preț de 29,99 dolari, 44,99 dolari și 55,99 dolari pe lună. Planurile BlueHost VPS au limite de lățime de bandă de la 1 TB la 4 TB. Network Solutions are două planuri VPS, esențiale la 40 USD pe lună și Professional pentru 80 USD pe lună. Nivelurile BlueHost au funcții mai bune pentru mai puțin, cu excepția faptului că Network Solutions acceptă mai multe domenii gestionate pe nivel decât BlueHost.

BlueHost are trei niveluri dedicate, care permit 3, 4 și 5 IP-uri, la prețul de 74,99 USD, 99,99 USD și, respectiv, 124,99 dolari pe lună. Network Solutions nu oferă planuri dedicate de server.

Banii inapoi garantat: BlueHost are garanția standard de 30 de zile a industriei, la fel ca Network Solutions. Cu toate acestea, dacă anulați un contract pe termen lung cu Network Solutions, puteți fi responsabil pentru comisioane de reziliere anticipată. Dacă aveți înregistrarea gratuită a domeniului pe BlueHost sau Network Solutions, vor reține o taxă de înregistrare a domeniului de la orice rambursare și veți păstra numele domeniului.

Aviz cu privire la tarifarea planurilor de găzduire

Sancțiunile excesive pentru soluțiile de rețea pentru anularea anticipată și prețurile sale mai mari oferă avantajul BlueHost, cu excepția WordPress gestionat. Dacă aveți nevoie de caracteristicile pe care le oferă un plan dedicat, BlueHost este singura alegere aici, deoarece Network Solutions nu are un plan dedicat. Funcțiile de organizare și „nelimitat” oferă soluțiilor de rețea un avantaj cu utilizatorii WordPress.

Cât de ușor de utilizat BlueHost și soluții de rețea

Ușurință în utilizare

Cât de ușor de utilizat interfața

Panou de control. BlueHost folosește cPanel, dar cu o interfață modificată, astfel încât utilizatorii obișnuiți de cPanel vor trebui să efectueze unele ajustări. Panoul de control proprietar Network Solutions are cele mai multe caracteristici de care aveți nevoie. Cu toate acestea, este confuz și frustrant să navighezi, să faci mai multe săpături și mai multe clicuri decât ar trebui să fie necesar. Planurile Windows Network Solutions folosesc panoul de control Plesk standard.

Un clic pe Installer. BlueHost oferă instalatorul cu un singur clic MOJO Marketplace ușor de utilizat pentru instalarea a aproape o sută de aplicații. Network Solutions are o instalare cu un singur clic pentru WordPress și Joomla. Deși există alte câteva aplicații cu un singur clic în panoul de control, este posibil să dureze până la nouă pași pentru a accesa acele aplicații cu un singur clic.

Navigare prin site. Atât site-urile Bluehost, cât și soluțiile de rețea furnizează informațiile de care aveți nevoie pentru a alege un plan. Bluehost are diagrame de comparație utile pentru compararea nivelurilor din planurile lor. Soluțiile de rețea la fel de bine, dar au nevoie de câteva clicuri pentru a le găsi.

Prețurile sunt confuze pe site-ul Network Solutions. De fapt, pe pagina principală Network Solutions, cu excepția meniului care scrie „Hosting și SSL”, nu se menționează gazduirea web – celelalte produse și servicii de la Network Solutions sunt prezentate în schimb.

Opinia privind ușurința de utilizare

Instalatorul cu un singur clic al BlueHost are mai multe aplicații și, deși este modificat, panoul de control se bazează pe standardul industriei cPanel. Se pare că Network Solutions se concentrează mai mult pe alte servicii decât pe web hosting.

Suport pentru soluții BlueHost și Network

Asistență tehnică și clienți

S-a comparat asistența utilizatorului

Acesta este un domeniu în care BlueHost rămâne scurt, potrivit recenziilor clienților. În ciuda unuia dintre centrele de apel care câștigă premii, soluții de rețea, de asemenea, are mult mai multe reclamații cu privire la serviciul clienți decât laude.

BlueHost și Network Solutions au telefon și e-mail, 24/7. BlueHost are un chat live, Network Solutions nu. Ambele au o bază extinsă de cunoștințe, cu tutoriale și întrebări frecvente. Ambele au un forum, deși forumul Network Solutions este de fapt un link către forumul Web.com.

Network Solutions a avut controverse în trecutul său. În 2009, Network Solutions a început să publice listele zilnice ale căutărilor de nume de domeniu efectuate în caseta sa de căutare a domeniilor site-ului web. În 2008, fără permisiunea utilizatorului, Network Solutions a început să pună reclame pe subdomenii dacă nu erau active – transformându-le în pagini parcate pline de anunțuri pentru Network Solutions.

În anii 2008-2009, Network Solutions a fost acuzat de funcționare frontală a domeniului. Aceștia ar pune un control asupra domeniilor căutate, preluând temporar proprietatea, astfel încât să nu puteți înregistra numele în altă parte după ce ați făcut o căutare pe Network Solutions. Persoanele fizice, cunoscute sub numele de „degustatori de domenii”, s-ar abona la aceste informații și, de îndată ce Soluțiile de rețea s-au înregistrat după patru zile, oamenii ar cumpăra imediat domeniul și le-ar oferi spre vânzare la un preț mai mare. Rapoartele despre aceste tipuri de practici au încetat după achiziționarea Web.com în 2011.

Aviz cu privire la asistența utilizatorului

Nici o gazdă nu este perfectă aici. Este posibil ca BlueHost să aibă o margine ușoară, datorită chatului live și din cauza îndoielilor ridicate de practicile dubioase ale Network Solutions în trecut.

Recenzii ale utilizatorilor pentru BlueHost și Network Solutions

analizele utilizatorului

Recenziile utilizatorilor au fost comparate

Notă: Recenziile nu trebuie utilizate niciodată ca factor decisiv în alegerea unei gazde web. Deoarece recenziile sunt de obicei postate de cei pasionați, majoritatea recenziilor sunt fie puternic negative, fie puternic pozitive. Cu toate acestea, atunci când același lucru primește un comentariu consistent, poate fi ceva de luat în considerare.

Recenzii negative pentru BlueHost și soluții de rețea

BlueHost. Recenziile BlueHost pentru asistența clienților sunt copleșitor de negative. Reclamațiile includ timpi lungi de așteptare, nepoliticos și bilete repetate pentru aceeași problemă.

Soluții de rețea. Este dificil să găsești o gazdă web care să aibă mai multe recenzii negative decât are Network Solutions. De la un serviciu slab până la dificultăți în configurarea unui site web, Network Solutions primește note mici de la clienți. Cam toate aspectele companiei au avut reclamații.

Recenzii pozitive pentru BlueHost și soluții de rețea

BlueHost. Cele mai multe recenzii pozitive ale clienților BlueHost laudă prețurile și caracteristicile furnizate în planuri.

Soluții de rețea. Recenziile pozitive ale clienților sunt foarte puține și între ele. Există doar două mărturii ale clienților pe site-ul Network Solutions, iar unul dintre aceste site-uri pare a fi găzduit în altă parte în acest moment.

Opinii privind recenziile utilizatorilor

După cum am menționat, recenziile clienților sunt doar un indicator al calității de găzduire web. Cu toate acestea, numărul mare de comentarii negative pe care soluțiile de rețea de la clienți ar trebui să fie un steag roșu potențial.

Concluzii privind compararea soluțiilor BlueHost și Network

Care gazduire este cea mai potrivita pentru tine?

Alegerea celei mai bune platforme

Există caracteristici atât de la BlueHost, cât și de la soluții de rețea care le deosebesc unele de altele.

Motivele pentru a alege soluțiile de rețea pe BlueHost:

 • Nu aparține EIG (un motiv de îngrijorare dacă ați avut probleme cu EIG în trecut)
 • Linux și Windows au distribuit planuri de găzduire

Motivele pentru a alege BlueHost peste soluțiile de rețea:

 • SiteLock gratuit
 • Utilizează cPanel – deși cu o interfață modificată
 • Mai multe aplicații disponibile pentru instalarea cu un singur clic
 • Planuri de server dedicate pentru cei care au nevoie de unul
 • Taxe mult mai mici de reînnoire a înregistrării domeniului

Network Solutions afirmă că este orientat către întreprinderile mici. Oferă prețuri mici pentru prima lună, dar acestea cresc repede după aceea.

Planurile WordPress administrate de BlueHost pot fi mai scumpe decât cele ale altor gazde, dar funcțiile oferite par a fi foarte populare – așa cum este indicat de faptul că peste 1 milion de site-uri WordPress sunt găzduite pe BlueHost.

Pentru întreprinderile mici și mijlocii, VPS și planurile dedicate ale BlueHost ar fi atrăgătoare.

Neoferirea de opțiuni dedicate serverului poate limita apelul soluțiilor de rețea la companii mai mari.

Nici o companie nu are asistență pentru clienți sterline, așa că, dacă aceasta este o considerație importantă, poate doriți să căutați în altă parte.

Dacă doriți o gazdă cu timp de încărcare rapidă și răspuns și funcții premium – și nu vă gândiți să plătiți ceva mai mult decât prețurile pentru gazda bugetară SiteGround ar merita să vă uitați la.

Pentru utilizatorii WordPress, InMotion Hosting este o companie de găzduire cu caracteristici excelente și una dintre cele mai bune garanții de returnare a banilor în afaceri.

Aveți întrebări despre BlueHost sau Network Solutions? Care au fost experiențele dvs. cu web hosting-ul în general? Lasă comentariile tale și anunță-ne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map