Bluehost vs solucions de xarxa: Quina hauria d’utilitzar?

Comparació de solucions de xarxa Bluehost i xarxa


Amb tots els plans, funcions, opcions i complements, escollir una empresa d’allotjament web per al vostre lloc web pot ser una experiència desconcertant. Utilitzeu aquesta comparació de cap a cap entre Bluehost i Network Solutions per aclarir les coses i reduir les opcions.

Bluehost i Network Solutions han estat en el negoci d’allotjament web des de fa més de dues dècades. Bluehost ofereix serveis des de 1996. Network Solutions va començar com a empresa de consultoria el 1979, i el 1993 es va convertir en el primer i únic registrador de dominis fins que va començar la competència oberta el 1999..

Network Solutions encara obté el 45% dels seus beneficis derivats del negoci de registre de dominis. El 2005 van començar a oferir més productes, com ara allotjament web.

BlueHost té més de 2 milions de llocs allotjats als seus servidors. Ambdues solucions BlueHost i Network ofereixen allotjament compartit, hosting de WordPress gestionat i plans del servidor VPS. BlueHost també té plans dedicats, tot i que els VPS i les opcions de servidor dedicat de BlueHost són incorporacions recents.

Network Solutions no ofereix plans de servidor dedicats. Network Solutions ofereix opcions de Linux i Windows per a allotjament compartit, mentre que els seus plans VPS són només Linux.

BlueHost té nombrosos premis “Els millors”, inclosos “Allotjament d’allotjament assequible” i “Allotjament de millor valor”. Network Solutions va ser nomenat com a “Servei al client excepcional” en un dels seus centres de trucades del 2006 al 2010 per J.D. Power i Associates.

BlueHost va ser comprada per Endurance International Group (EIG) el 2010. EIG és propietària de moltes empreses d’allotjament web, però les permet operar sota les seves pròpies pancartes. Els llocs EIG no són clons els uns dels altres. Tot i això, hi ha algunes similituds entre les empreses d’allotjament propietat d’EIG.

Pot ser que, si teniu problemes amb una empresa EIG, podríeu trobar els mateixos problemes amb una altra. Network Solutions ha estat comprat diverses vegades, amb la més recent publicació el 2011 per Web.com. Aquesta compra va suposar un nou lideratge, reduccions de personal i el tancament de diverses oficines.

Compareu el rendiment de BlueHost i Network Solutions

Contents

Horaris i fiabilitat

Monitor d’horari

Horaris. BlueHost no té una garantia de temps, però les estadístiques mostren que el temps d’obtenció és habitualment del 99,9% o superior. Network Solutions diu que té un 99,99% de garantia per a Linux i un 99,9% per a plans de Windows. Tot i això, no esmenten els seus Termes i condicions de reemborsament si no es compleix el temps de funcionament..

Rendiment. BlueHost construeix els seus propis servidors i utilitza opterons AMD de 16 nuclis.

Una prova d’un lloc allotjat a BlueHost va donar lloc a un temps de càrrega de 2,37s, més ràpid que el 65% dels llocs provats a Pingdom. Una prova d’un lloc de Network Solutions va produir un temps de càrrega de 3,21s, inferior al 48% dels llocs provats.

Fiabilitat. El centre de dades de BlueHost es troba a Utah. Per a la redundància, els centres de dades són alimentats i refrigerats per diverses fonts, i hi ha còpies de seguretat de dièsel per a emergències. BlueHost no té còpies de seguretat de dades reflectides o redundants, tret dels seus plans de núvol. Les còpies de seguretat es mantenen durant un màxim de 30 dies.

No se sap on es troben els centres de dades de solucions de xarxa, a banda que n’hi hagi a Amèrica del Nord. Sembla que els centres de dades utilitzen servidors agrupats, formats per fulls HP i IBM, per a la redundància. Els centres de dades estan alimentats i refrigerats amb còpies de seguretat de redundància i dièsel, estan supervisats in situ per a la seguretat i la fiabilitat i es fa una còpia de seguretat nocturna.

Opinió sobre el rendiment BlueHost i les solucions de xarxa

Network Solutions té una garantia de funcionament, però no la pot fer servir per a cap tipus de seguretat. BlueHost no té una garantia de temps d’operació, però ha mantingut la fiabilitat de funcionament de forma constant. Les proves de temps de càrrega i resposta per als llocs allotjats van ser més ràpides per a BlueHost.

Característiques de BlueHost i solucions de xarxa

Compareu les funcions clau

Comparats les principals característiques

Nota: “Il·limitat” o “sense ajustar” són termes utilitzats per les empreses d’allotjament web a l’hora de descriure les funcions proporcionades. Aquest terme de màrqueting no significa “tot el que podeu utilitzar.” En lloc d’això, els termes fan referència a allò que es considera “ús raonable” per part de l’empresa d’allotjament. L’empresa d’allotjament pot suspendre llocs web per un ús excessiu, de vegades sense previ avís.

Registre de dominis. Els dos amfitrions són registradors de dominis, sent les solucions de xarxa el primer registre de domini reconegut. BlueHost proporciona un any gratuït de registre de domini per a nous comptes. Network Solutions ofereix un domini gratuït durant un any. Tot i això, el preu de renovació del domini de l’any següent a partir de Network Solutions és dos o tres vegades superior al que cobren la majoria dels registradors.

Constructor de llocs web. BlueHost proporciona el botó arrossegar i deixar anar Weebly Basic, que està limitat a 5 pàgines web. Basic és gratuït, però hi ha una actualització al Weebly Premium més potent amb un suplement. Network Solutions té Web Builder. Aquest creador també té una interfície d’arrossegar i deixar anar. Com a pagament, Network Solutions ofereix goMobi per crear un lloc web per a dispositius mòbils.

Bases de dades. BlueHost ofereix bases de dades MySQL il·limitades. Les bonificacions de la base de dades MySQL de les solucions de xarxa varien en funció del pla escollit. Per als tres plans compartits, els límits són 25, 50 i il·limitats.

Comptes de correu electrònic. BlueHost proporciona comptes de correu electrònic i reenviament de correu electrònic il·limitats. Les bonificacions per correu electrònic dels plans compartits de solucions de xarxa són 1000, 2500 i il·limitades per als tres plans.

WordPress Hosting. BlueHost i Network Solutions ofereixen plans de WordPress gestionats. Els plans de WordPress gestionats sovint costen més que un pla compartit estàndard. Una part d’aquest cost addicional és que els plans de WordPress gestionats s’acostumen a allotjar en servidors optimitzats amb memòria cau i seguretat addicional per proporcionar un rendiment i estabilitat millorats. Tot i així, el principal avantatge que gestiona l’allotjament de WordPress és que les vostres còpies de seguretat i l’actualització automàtica dels vostres llocs de WordPress es realitzen per a vosaltres. Podeu deixar les coses tècniques soles i centrar-vos en allò que és important: el vostre contingut.

Solució de comerç electrònic. BlueHost proporciona carretes de compra gratuïtes a través dels seus quadres de control, com Magneto, ZenCart, PrestaShop i altres. Network Solutions ofereix un creador integrat en tres plans amb despeses mensuals: un que permet 25 productes, altres 300 productes i el primer nivell de 100.000 productes. Network Solutions també té una funció Jumpstart que configura la vostra botiga amb fins a 25 productes per una quota única de 299 dòlars.

Còpies de seguretat. BlueHost proporciona còpies de seguretat diàries, setmanals i mensuals, i també ofereix SiteBackup Pro per una tarifa, tot i que és gratuït amb el pla compartit Business Pro. SiteBackup Pro permet la còpia de seguretat i restauració a nivell de fitxer. Network Solutions ofereix còpies de seguretat de restauració i restauració de llocs web instantània a través del tauler de control i els manté durant set dies.

Seguretat de l’allotjament. BlueHost ofereix el servei SiteLock bàsic, que busca i elimina programari maliciós, gratuït en els seus nivells inferiors, i SiteLock Pro gratuït en els seus plans de nivell superior. BlueHost també té processos interns per protegir-se contra els DDoS. La solució de xarxa escaneja i actua de forma proactiva contra les amenaces DDoS, programari maliciós i virus per als seus plans de WordPress. Amb els dos nivells superiors de l’allotjament compartit, Network Solutions fa l’eliminació automàtica de programari maliciós i prevé atacs habituals de pirates informàtics. També proporciona SiteLock una quota mensual.

Tots els plans de Bluehost tenen un certificat SSL compartit gratuït i el pla compartit superior inclou un certificat SSL gratuït privat. Network Solutions proporciona SSL compartit gratuït per al seu nivell superior d’allotjament compartit i es pot comprar SSL privat.

Panell de control. El tauler de control de BlueHost es basa en cPanel, però té una interfície modificada. Network Solutions té un quadre de control propietari. Té les funcions bàsiques necessàries, però n’acostuma a acostumar, sobretot si anteriorment veníeu d’un host cPanel.

Programes d’afiliació i distribuïdors. Podeu guanyar 65 dòlars per derivació, sense capítols mensuals, amb el programa d’afiliació BlueHost. Amb el programa d’afiliació de Network Solutions, és possible guanyar fins a 150 dòlars al mes. El programa de distribuïdors de Network Solutions és mitjançant un tercer, SRSplus.

Extras.BlueHost té 150 dòlars en crèdits publicitaris; Network Solutions té un valor de 50 crèdits per a programes de màrqueting de solucions de xarxa. BlueHost migrarà un lloc web establert si en teniu en un altre lloc, tot i que cobra una prima pel servei. Network Solutions té algunes opcions de màrqueting, SEO i comerç electrònic disponibles per a taxes mensuals.

Opinió sobre característiques bàsiques de BlueHost i solucions de xarxa

Hi ha moltes característiques similars entre aquestes dues. Tanmateix, BlueHost té funcions més “il·limitades” en els seus plans compartits. Si necessiteu un pla d’allotjament compartit de Windows, Network Solutions és l’única opció entre aquests dos.

Compareu els plans d’allotjament web i els preus de BlueHost i Network Solutions

Plans d’allotjament & Preu

Comparats plans de preus

Nota: Els canvis constants de preus són habituals a les empreses d’allotjament web a causa de la intensa competència. El preu promocional és típic. Els preus de la promoció solen limitar-se al primer termini del servei, de manera que tindreu més estalvis en registrar-vos en termes de servei més llargs. Fins i tot sense promocions, els termes de servei més llargs solen derivar en un trencament dels preus. Els preus següents es basen en els preus web amfitrions en el moment d’aquesta comparació.

BlueHost. BlueHost ofereix tres plans compartits. El nivell més baix, bàsic, permet un lloc, proporciona 50 GB d’emmagatzematge, i permet ampliar banda i comptes de correu electrònic il·limitats, per 3,95 dòlars al mes. A més, a 6,95 dòlars al mes, augmenta l’emmagatzematge fins a 150 GB, permet deu llocs i inclou un CDN. El Business Pro, de 14,95 dòlars mensuals, ofereix llocs il·limitats, a més d’amplada de banda il·limitada, emmagatzematge i comptes de correu electrònic. En aquest pla de primer nivell s’inclouen un CDN, un SSL privat, una IP dedicada i Sitebackup Pro. Tots els plans compartits de BlueHost tenen un registre de domini gratuït durant un any.

BlueHost ofereix tres plans Cloud escalables per una tarifa addicional, que reflecteix les vostres dades en tres llocs per obtenir fiabilitat i temps de càrrega més ràpids..

BlueHost té quatre plans de WordPress gestionats basats en la tecnologia VPS. El pla més petit, blogger, amb 12,95 dòlars mensuals, està limitat a 100 milions de visites, 30 GB d’emmagatzematge i cinc llocs. El pla superior d’empresa, amb un preu de 85 dòlars mensuals, té 240 GB d’emmagatzematge, amplada de banda il·limitada i 30 llocs. Els altres dos, professionals a 37,50 dòlars, i els de negocis a 60 dòlars cauen al mig. Tots tenen CDN gratuït. SiteLock Pro s’ofereix als dos nivells inferiors; el nivell comercial té SiteLock Premium, i el nivell superior ve amb SiteLock Enterprise.

Solucions de xarxa. El preu de la pàgina web de Network Solutions és innecessàriament confusa. Els preus semblen canviar (sense explicació) a diferents pàgines. Network Solutions ofereix tres plans compartits. El preu aparent de 9,96 dòlars mensuals per al pla de nivell més baix, allotjament web, limita l’espai del disc a 300 GB. Permet 25 bases de dades, amplada de banda il·limitada i reenviament de correu electrònic il·limitat, tot i que hi ha un límit de 1000 caixes de correu electrònic. L’allotjament professional és de 15,78 dòlars mensuals per emmagatzematge il·limitat, 2500 caixes de correu electrònic, 50 bases de dades, CDN gratuït i ample de banda il·limitat. El servei d’allotjament Premium és de 21,26 dòlars mensuals per CDN gratuït, SSL gratuït, correu electrònic il·limitat, bases de dades, ample de banda i emmagatzematge. Tots els plans inclouen un any de registre de domini gratuït.

Network Solutions té un pla de WordPress gestionat, a partir de 35 dòlars mensuals. El pla proporciona la exploració de programari maliciós i virus, compta amb suport expert de WordPress, proporciona l’emmagatzematge i l’amplada de banda il·limitats, té un certificat SSL i proporciona una posada en escena. La funció de posada en escena permet crear el lloc web fora de línia i, quan estigui satisfet, dur-lo en directe. Permet modificar i modificar sense afectar el lloc en directe. Sembla que un pla està permès pel pla de WordPress.

VPS i plans dedicats: BlueHost té quatre plans VPS. Els nivells estàndard VPS de 14,99 dòlars mensuals de BlueHost serien adequats per a una empresa individual o petita que necessités una mica més de rendiment del que permetria un pla compartit, però és massa limitat per a això. Els altres tres plans tenen millors característiques i tenen un preu de 29,99 dòlars, 44,99 dòlars i 55,99 dòlars al mes. Els plans BlueHost VPS tenen límits d’ample de banda d’1 TB a 4 TB. Network Solutions té dos plans VPS, Essential a 40 dòlars mensuals i Professional per 80 dòlars al mes. Els nivells de BlueHost tenen millors característiques per menys, a excepció que Network Solutions admet dominis més gestionats per nivell que BlueHost.

BlueHost té tres nivells dedicats, que permeten 3, 4 i 5 IP, amb un preu de 74,99 dòlars, 99,99 dòlars i 124,99 dòlars mensuals, respectivament. Network Solutions no ofereix plans de servidor dedicats.

Garantia de devolució de diners: BlueHost té la garantia estàndard de la indústria de 30 dies, com també fa Network Solutions. Tanmateix, si cancel·leu un contracte de llarga durada amb Network Solutions, potser serà responsable dels honoraris de terminació anticipada substancials. Si teniu el registre de domini gratuït a BlueHost o Network Solutions, retindran una quota d’inscripció de domini de qualsevol devolució, i mantindreu el nom de domini.

Opinió sobre preus de plans d’allotjament

Les penalitzacions excessives de Network Solutions per cancel·lació anticipada i els seus preus més elevats proporcionen l’avantatge a BlueHost, tret de WordPress gestionat. Si necessiteu les funcions que ofereix un pla dedicat, BlueHost és l’única opció aquí, ja que Network Solutions no té un pla dedicat. Les funcions de posada en escena i “il·limitades” donen a les solucions de xarxa una avantatge per als usuaris de WordPress.

Què fàcil d’utilitzar BlueHost i solucions de xarxa

Facilitat d’ús

Com és fàcil d’utilitzar la interfície

Panell de control. BlueHost utilitza cPanel, però amb una interfície modificada, per la qual cosa els usuaris habituals de cPanel hauran de fer alguns ajustaments. El tauler de control propietat de Network Solutions té la majoria de les funcions que necessitareu. Tot i això, és confús i frustrant navegar, fer més excavació i més clics del que caldria. Els plans de Windows de Network Solutions utilitzen el tauler de control estàndard de Plesk.

Instal·lador d’un clic. BlueHost ofereix el fàcil d’utilitzar MOJO Marketplace amb un clic d’instal·lador per instal·lar prop de cent aplicacions. Network Solutions té una instal·lació d’un clic per a WordPress i Joomla. Tot i que hi ha algunes altres aplicacions d’un clic disponibles al seu tauler de control, podeu passar fins a nou passos per accedir a les aplicacions d’un sol clic..

Navegació per llocs web. Tant els llocs de Bluehost com les solucions de xarxa proporcionen la informació que necessiteu per triar un pla. Bluehost ofereix gràfics de comparació útils per comparar els nivells dels seus plans. Les solucions de xarxa també ho fan, però triguen uns quants clics a trobar.

El preu és confús al lloc de solucions de xarxa. De fet, a la pàgina principal de Network Solutions, a excepció del menú que es diu “Hosting i SSL”, no es menciona el servei d’allotjament web; en canvi, apareixen els altres productes i serveis de Network Solutions..

Opinió sobre la facilitat d’ús

L’instal·lador d’un clic de BlueHost té més aplicacions i, tot i que s’ha modificat, el tauler de control es basa en l’estàndard de la indústria cPanel. Sembla que Network Solutions es concentra en altres serveis més que en allotjament web.

Suport de solucions de Xarxa i BlueHost

Assistència tècnica i al client

Comparat amb suport d’usuari

Es tracta d’un àmbit que BlueHost queda curt, segons les opinions dels clients. Malgrat un dels seus centres de trucades guanyadors de premis, Network Solutions també té més queixes pel servei al client que elogis.

BlueHost i Network Solutions tenen telèfon i correu electrònic les 24 hores del dia. BlueHost té un xat en directe, les solucions de xarxa no. Tots dos tenen una àmplia base de coneixement amb tutorials i preguntes freqüents. Tots dos tenen un fòrum, tot i que el fòrum de Network Solutions és un enllaç al fòrum de Web.com.

Network Solutions ha tingut controvèrsies en el seu passat. El 2009, Network Solutions va començar a publicar llistes diàries de cerques de noms de domini realitzades al quadre de cerca de dominis del lloc web. El 2008, sense permís d’usuari, Network Solutions va començar a publicar anuncis en subdominis si no estaven actius, convertint-los en pàgines aparcades plenes d’anuncis per a solucions de xarxa.

El 2008-2009, Network Solutions va ser acusat de funcionament frontal del domini. Podrien posar-se en contacte amb els dominis buscats, fent-ne propietat temporalment, de manera que no podreu registrar el nom en un altre lloc després de fer una cerca a les solucions de xarxa. Les persones, conegudes com a “degustadors de dominis”, es subscriuen a aquesta informació i tan bon punt les solucions de xarxa es registressin al cap de quatre dies, la gent compraria immediatament el domini i el posaria a la venda a un preu més alt. Els informes d’aquests tipus de pràctiques van cessar després de la compra del lloc web el 2011.

Opinió sobre l’assistència a l’usuari

Cap dels amfitrions és perfecte aquí. BlueHost pot tenir una lleugera avantatge a causa del xat en viu i a causa dels dubtes plantejats per les pràctiques dubtoses del Network Solutions en el passat.

Ressenyes d'usuaris de BlueHost i Network Solutions

Opinions d’usuaris

Les revisions dels usuaris es van comparar

Nota: Les revisions no s’han d’utilitzar mai com a factor decisiu per triar un amfitrió web. Com que els apassionats solen publicar-ne les ressenyes, la majoria de les ressenyes són molt negatives o són molt positives. Tanmateix, quan el mateix rep un comentari coherent, pot ser que sigui alguna cosa a considerar.

Opinions negatives de BlueHost i Network Solutions

BlueHost. Les ressenyes de BlueHost sobre atenció al client són negatives. Les queixes inclouen temps d’espera llargues, grolleria i entrades repetides per al mateix número.

Solucions de xarxa. És difícil trobar un amfitrió web que tingui més ressenyes negatives que les que ofereix Network Solutions. Des del servei deficient fins a la dificultat de configurar un lloc web, Network Solutions obté una nota baixa dels clients. Gairebé totes les facetes de l’empresa han tingut queixes.

Opinions positives de BlueHost i Network Solutions

BlueHost. La majoria de les opinions positives dels clients de BlueHost elogien els preus i les característiques que es proporcionen als plans.

Solucions de xarxa. Molt poques són les opinions positives sobre els clients. Al lloc web de Network Solutions, només hi ha dos testimonis de clients i, en aquest moment, es troba allotjat en un altre lloc.

Opinió sobre les opinions dels usuaris

Com s’ha assenyalat, les revisions dels clients són només un indicador de la qualitat d’allotjament web. Tanmateix, el gran nombre de ressenyes negatives que obté la solució de xarxa per part dels clients hauria de ser una bandera vermella potencial.

Conclusió sobre la comparació de BlueHost i Network Solutions

Quin allotjament és el que més us convé?

Elecció de la millor plataforma

Hi ha funcions de BlueHost i de solucions de xarxa que les diferencien les unes de les altres.

Motius per triar les solucions de xarxa a través de BlueHost:

 • No pertany a EIG (és un problema que tingueu algun problema amb EIG en el passat)
 • Linux i Windows compartien plans d’allotjament

Motius per triar BlueHost a les solucions de xarxa:

 • SiteLock gratuït
 • Utilitza cPanel, però amb una interfície modificada
 • Més aplicacions disponibles per a la instal·lació d’un clic
 • Plans de servidor dedicats per als que en necessiten
 • Moltes taxes més baixes de renovació del registre de domini

Network Solutions afirma que està dirigit a petites empreses. Ofereix preus baixos durant el primer mes, però pugen ràpidament després d’això.

Els plans de WordPress gestionats per BlueHost poden ser més cars que els d’altres hostes, però les funcions que s’ofereixen semblen molt populars, tal com indica el fet que més d’un milió de llocs de WordPress s’allotgen a BlueHost.

Per a les empreses de mida petita i mitjana, els VPS i els plans dedicats de BlueHost serien atractius.

No oferir opcions de servidor dedicades pot limitar l’atractiu de les solucions de xarxa a empreses més grans.

Cap de les empreses no té atenció al client esterlina, així que si és una consideració important, és possible que vulgueu buscar-la a un altre lloc.

Si voleu un amfitrió amb temps de càrrega i resposta ràpids i funcions premium, i no us interessa pagar una mica més del preu de l’amfitrió pressupostari SiteGround, val la pena consultar.

Per als usuaris de WordPress, InMotion Hosting és una empresa d’acollida amb excel·lents funcions i una de les millors garanties de devolució del negoci..

Tens alguna pregunta sobre BlueHost o Network Solutions? Quines han estat les vostres experiències amb l’allotjament web en general? Deixa els teus comentaris i fes-nos-ho saber.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map