Bluehost vs SiteGround: Quin hauria d’utilitzar?

“Si el vostre negoci no està a Internet, el vostre negoci estarà fora de negoci” – Bill Gates.


Amb la velocitat que es creen i s’allotgen els llocs web al web avui, sembla que les persones finalment s’han adonat de la importància d’Internet i la declaració de Bill Gates.

I, aquesta constatació de la necessitat d’una presència en línia per a empreses ha generat l’augment de molts proveïdors d’allotjament.

Però, no és tan fàcil escollir el que s’adapti millor als vostres requisits.

Us hem ajudat a realitzar aquesta tasca seleccionant dos dels amfitrions web més populars, Bluehost i SiteGround.

Hem realitzat una revisió objectiva de les característiques principals de Bluehost i SiteGround amb l’objectiu d’ajudar-vos a fer una mica més fàcil el procés de selecció de proveïdors d’allotjament web.

Comparatem amb profunditat aquestes dues companyies, consultant les seves característiques d’allotjament, avantatges, contres, ressenyes de clients, preus i plans,

Bluehost es va fundar el 1996, i fa més de 19 anys que es dedica al negoci d’allotjament SiteGround té menys experiència aproximadament dotze anys des que es va constituir el 2004.

Tot i això, ambdues companyies d’allotjament de llocs web s’han guanyat una posició entre els amfitrions web més preferits i els més importants del món.

Amb seu a Utah, Estats Units, Bluehost és un host web propietat del grup Endurance International (EIG) que té diverses altres companyies d’allotjament sota el seu nom. SiteGround no és un d’aquests; la seva seu es troba a Sofia, Bulgària.

Bluehost ha estat durant molt de temps un dels principals proveïdors mundials d’allotjament de llocs, ja que ha acollit més de 2 milions de llocs, col·lectivament amb les seves companyies companyes EIG.

Tot i que SiteGround pot no ser tan gran com Bluehost, ha pujat a l’escala i també s’ha convertit en una de les solucions d’allotjament web més preferides.

Amb més de 450.000 llocs, la qualitat dels serveis d’allotjament web del Site Ground és molt coneguda.

A més, ambdós amfitrions web ofereixen allotjament compartit, allotjament VPS, hosting de servidors dedicat, hosting de WordPress i allotjament en núvol.

Tot i això, SiteGround també ofereix solucions d’allotjament per a CMS, incloses Joomla i Drupal.

SiteGround també participa com a patrocinador de comunitats de codi obert com Joomla, WordPress i Magenta.

A més, SiteGround s’ha associat a diverses empreses, com ara GlobalSign, cPanel, Softaculous, SingleHop, CloudFlare, SoftLayer, OpenSRS, 1H i Open Classifieds.

Tant Bluehost com Siteground han guanyat premis.

Bluehost ha estat guanyador de diversos premis de la revisió de l’amfitrió: la millor empresa d’allotjament web, el millor allotjament de pressupostos, el millor allotjament assequible,

SiteGround també ha rebut uns quants premis, entre ells el millor allotjament assequible el 2013 i el millor allotjament de WordPress personal gestionat per WebHostingCat el 2015.

Compareu el rendiment de Bluehost i SiteGround

Contents

Temps de funcionament, fiabilitat, velocitat i rendiment

Monitor d’horari

Horaris. Una de les raons principals perquè Bluehost i SiteGround siguin tan populars és que garanteixen que els llocs allotjats als seus servidors estiguin disponibles la major part del temps.

És a dir, ofereixen un percentatge de temps de vida significativament alt. Si bé SiteGround ofereix una garantia de funcionament del 99,99%, Bluehost no dóna explícitament cap garantia.

Tanmateix, quan es prova en temps real per a un parell de llocs web, sovint s’ha trobat que el temps de funcionament ofert pels dos proveïdors d’allotjament és al voltant del 99,99%.

Fiabilitat. Els centres de dades de SiteGround proporcionen un alt nivell de redundància d’electricitat, juntament amb múltiples opcions de commutació de canvis que consisteixen en múltiples fonts d’alimentació, els seus propis generadors d’energia i una tecnologia UPS de classe empresarial..

Tots aquests centres de dades també es controlen de manera àmplia a través de la seguretat humana tot el dia, les manpaperes de control d’accés, la biometria, els vestíbuls a prova de bales i la vigilància de vídeo. Tots aquests factors fan que els servidors de SiteGround siguin uns dels més fiables del món.

El centre de dades Bluehost es troba a Utah. El centre admet funcions clau com la còpia de seguretat d’UPS, la còpia de seguretat d’emmagatzematge mirallat, els generadors dièsel i altres funcions relacionades amb l’energia.

Bluehost també ofereix una excel·lent fiabilitat per als vostres llocs amb servidors i maquinari avançats.

Velocitat i rendiment. SiteGround compta amb centres de dades a quatre països diferents: Estats Units, Regne Unit, Països Baixos i Singapur, a tres continents diferents.

Això us dóna l’opció d’acollir els vostres llocs en servidors situats més a prop de la ubicació dels principals visitants del vostre lloc, la qual cosa permet millorar la velocitat i el rendiment del lloc web..

No hi ha cap tipus de subministrament de centres de dades diferents als continents per als servidors de Bluehost.

SiteGround també utilitza Apache, CentOS, MySQL, PHP i WHM / cPanel per a la majoria dels seus servidors. Ha creat solucions de programari personalitzades, sota la marca 1H, per a l’aïllament i el control del compte i per optimitzar la velocitat dels seus servidors.

El temps màxim que s’ha trigat a respondre a una sol·licitud de càrrega de pàgines sovint ajuda a determinar la qualitat dels servidors i el rendiment resultant.

Hem provat el temps de càrrega, durant un període, d’un lloc allotjat als servidors Bluehost i ho hem comparat amb el d’un lloc allotjat en un servidor SiteGround. El temps de càrrega mitjà de Bluehost va ser de 2,4s, mentre que el de SiteGround va ser de 2,2s..

Considerem que els temps de càrrega dels dos amfitrions són excel·lents.

A més, SiteGround millora la velocitat dels vostres llocs web mitjançant l’emmagatzematge en memòria cau de vernís, Memcache, SuperCacher i CloudFare. Això ajuda als llocs web a obtenir un rendiment lleugerament millor durant el trànsit pesat.

Opinió sobre el rendiment Bluehost i SiteGround

Tant Bluehost com SiteGround aconsegueixen mantenir els vostres llocs web disponibles la major part del temps proporcionant altes prestacions i velocitat, amb una excel·lent fiabilitat.
El fet que SiteGround utilitzi àmpliament la memòria cau estàtica amb servidors optimitzats i tingui centres de dades ubicats a quatre països diferents fa que sigui l’opció preferida.

Característiques de Bluehost i SiteGround

Compareu les funcions clau

Comparats les principals característiques

Constructor de llocs web. SiteGround no proporciona una eina de creació de llocs web, però ofereix molts tutorials i passos útils basats en assistents. Aquests us ajuden a crear un lloc web, configurar Joomla, etc..

De fet, us guien amb instruccions pas a pas ràpidament durant tot el procés de configuració del vostre lloc. A més, només heu de gestionar la part de contingut.

A més, podeu configurar un bloc mitjançant WordPress, un wiki mitjançant el programari del lloc o la plataforma de fòrum phpBB3.

Pel que fa al desenvolupament de llocs web amb una codificació mínima o nul·la mitjançant la funcionalitat d’arrossegament i baixada, Bluehost us ofereix el popular creador de llocs Weebly..

Podeu crear un lloc web senzill i minimalista amb la versió gratuïta de Weebly o optar per accedir a moltes funcions avançades mitjançant l’actualització a un pla de pagament (8,99 dòlars mensuals). A més, Bluehost també ofereix el creador de llocs web per a mòbils goMobi.

Seguretat. Vostè està satisfet amb SiteGround i Bluehost pel que fa a les seves àmplies funcions de seguretat. Aquestes consisteixen en la protecció de connexió directa i diferents eines anti-spam, com ara Apache Spam Assassin, Spam Experts i Spam Hammer.

Bluehost també ofereix CloudFlare per millorar la seguretat del vostre lloc amb SSL i protecció contra els atacs de denegació de servei distribuïda (DDoS). SiteGround també ofereix integració CloudFlare.

A més, Bluehost amplia el suport per a altres funcions de seguretat, com ara llistes negres d’adreces IP, directoris protegits amb contrasenya, gestió de certificats digitals i claus privades..

També us permet utilitzar la seguretat de domini de SiteLock que està disponible al voltant d’1,67 dòlars mensuals. L’accés Secure Shell (SSH) permet accedir de manera segura als fitxers de configuració dels administradors del vostre lloc web.

SiteGround és molt conegut pels seus serveis de seguretat. A més d’aquelles funcions de seguretat ja comentades, SiteGround també ofereix llistes negres d’adreces IP i el complement de Monitorització HackAlert (al voltant d’1 dòlars mensuals) que us informa si el vostre lloc web està en atac..

SiteGround també permet als administradors evitar que els usuaris revelin o publiquin les seves contrasenyes en determinades porcions del vostre lloc web mitjançant una funció de seguretat molt eficaç etiquetada “Leech Protect”.

Hosting de WordPress gestionat. Amb l’allotjament de WordPress gestionat per Bluehost, no cal que instal·leu el programari CMS de WordPress, ja que es preinstal·la.

SiteGround també ofereix allotjament de WordPress gestionat i s’ocupa de la instal·lació per garantir una millor seguretat, còpies de seguretat diàries i actualitzacions automàtiques del plug-in per als vostres llocs de WordPress.

SiteGround té millors opcions per a un allotjament de WordPress barat amb una configuració mínima que Bluehost.

Tanmateix, Bluehost ofereix millors plans d’allotjament de WordPress d’alta configuració, adequats per a volums de trànsit extremadament elevats.

Solució de comerç electrònic. Amb SiteGround, obté opcions d’instal·lador automàtic per a diferents aplicacions de comerç electrònic, com CSCart, Magento i PrestaShop, que permeten configurar la botiga en línia ràpidament..

També podeu utilitzar qualsevol de les opcions de comerç electrònic disponibles a Softaculous, com ara Showare, OpenCart i ZenCart. SiteGround també ofereix una varietat d’opcions centrades només en carros de la compra o, a més, només en facturació i facturació.

Bluehost també ofereix una sèrie de funcions relacionades amb el comerç electrònic. Permet crear fàcilment la vostra botiga en línia mitjançant la funcionalitat arrosseguada i soltable de l’aplicació Magento.

A més, podeu utilitzar carrets de compra, com ara Cube Cart, ZenCart i Agora, i utilitzar la passarel·la de pagament TransFirst per assegurar transaccions de pagament segures per als vostres clients..

Opinió sobre les característiques principals de Bluehost i SiteGround

Tot i que els dos amfitrions web ofereixen una seguretat sòlida, SiteGround ofereix solucions de seguretat més innovadores que estan obligades a mantenir els llocs web de principiants completament segurs contra atacs. Pel que fa als constructors de llocs web, Bluehost ofereix opcions millors i fàcils d’utilitzar en forma de Weebly i goMobi.

Compareu els plans d’allotjament web i els preus de Bluehost i SiteGround

Plans d’allotjament & Preu

Comparats plans de preus

Nota: Els dos amfitrions web només ofereixen plans d’allotjament Linux; aquí es mostren les seves característiques i preus principals.

El pla d’allotjament més barat (compartit) de Bluehost està disponible al voltant de 3,95 dòlars mensuals (el pla Bluehost Starter) ;; mentre que el pla d’allotjament més barat de SiteGround (un de compartit) és d’uns 6,95 dòlars mensuals (el pla d’inici).

Si inicialment el lloc web i els grans volums de trànsit, aquests deu plans econòmics serien suficients per començar.

Plans d’allotjament compartits. Aquí teniu la comparació dels plans d’allotjament compartits de Bluehost amb els plans d’allotjament compartits de SiteGround.

Bluehost Starter comença al voltant de 3,95 dòlars mensuals (subscripció de tres anys) o 4,95 dòlars mensuals (subscripció de dos anys) o 5,95 dòlars mensuals (subscripció d’un any), amb 50 GB d’espai de disc, cinc comptes de correu electrònic i bases de dades MySQL il·limitades per un lloc web.

Bluehost Plus comença al voltant de 6,95 dòlars mensuals (subscripció de tres anys) o 7,95 dòlars mensuals (subscripció de dos anys) o 8,95 dòlars mensuals (subscripció d’un any), amb un espai de disc de 150 Gb, 100 comptes de correu electrònic i bases de dades MySQL il·limitades per deu. llocs web.

Bluehost Business Pro comença a partir de 14,95 dòlars mensuals (subscripció de tres anys) o 16,95 dòlars mensuals (subscripció de dos anys) o 19,95 dòlars mensuals (subscripció d’un any), amb espai de disc no modificat, comptes de correu electrònic il·limitats i bases de dades MySQL il·limitades per llocs web il·limitats.

Tots els plans d’allotjament compartits de SiteGround ofereixen bases de dades MySQL il·limitades, dominis gratuïts, transferències gratuïtes de llocs i, comptes de correu electrònic gratuïts.,

La posada en marxa de SiteGround comença a partir de 6,95 dòlars mensuals (subscripció anual o superior), amb 10 GB d’emmagatzematge per a un lloc web per gestionar uns 10.000 visitants mensuals..

SiteGround GrowBig comença a partir de 9,95 dòlars mensuals (subscripció anual o superior), amb 20 GB d’emmagatzematge per a diversos llocs web per gestionar uns 25.000 visitants mensuals. També inclou WordPress SuperCacher, suport tècnic prioritari i un certificat SSL gratuït d’un any.

SiteGround GoGeek comença a partir de 14,95 dòlars mensuals (subscripció anual o superior), amb 30 GB d’emmagatzematge per a diversos llocs web per gestionar uns 100.000 visitants mensuals..

GoGeek també inclou WordPress SuperCacher, un certificat SSL gratuït d’un any, suport tècnic prioritari, posada en escena de WordPress d’un clic, Git preinstal·lat per a WordPress i compliment gratuït de PCI.

Plans d’allotjament gestionats per WordPress. Els dos amfitrions web ofereixen allotjament de WordPress gestionat:

SiteGround StartUp comença a partir de 9,95 dòlars mensuals (disponible amb un 30% de descompte; 6,95 dòlars mensuals), amb 10 GB d’emmagatzematge per a un lloc web per gestionar uns 10.000 visitants mensuals..

SiteGround GrowBig comença a partir de 14,95 dòlars mensuals (disponible amb un 33% de descompte; 9,95 dòlars al mes), amb 20 GB d’emmagatzematge per a diversos llocs web per gestionar uns 25.000 visitants mensuals. També inclou WordPress SuperCacher, suport tècnic prioritari i un certificat SSL gratuït d’un any.

SiteGround GoGeek comença a partir de 29,95 dòlars al mes (disponible amb un 50% de descompte; 14,95 dòlars mensuals), amb 30 GB d’emmagatzematge per a diversos llocs web per gestionar prop de 100.000 visitants mensuals..

GoGeek també inclou WordPress SuperCacher, un certificat SSL gratuït d’un any, suport tècnic prioritari, posada en escena de WordPress d’un clic, Git preinstal·lat per a WordPress i compliment gratuït de PCI.

Bluehost Blogger comença a 24,99 dòlars al mes (al voltant de 12,49 dòlars només per al primer mes), amb 30 GB d’emmagatzematge i una adreça IP per a cinc llocs web per gestionar prop de 100 milions de visitants mensuals..

Bluehost Professional comença als 74,99 dòlars mensuals (al voltant de 37,50 dòlars només per al primer mes), amb 60 GB d’emmagatzematge i una adreça IP de deu llocs web per gestionar uns 300 milions de visitants mensuals..

Bluehost Business comença a 119,99 dòlars mensuals (al voltant de 60 dòlars només per al primer mes), amb 120 GB d’emmagatzematge i una adreça IP per a 20 llocs web per gestionar uns 600 milions de visitants mensuals..

Bluehost Enterprise comença a 169,99 dòlars mensuals (al voltant de 85 dòlars només per al primer mes), amb 240 GB d’emmagatzematge i una adreça IP de 30 llocs web per gestionar una quantitat il·limitada de visitants mensuals..

Plans d’allotjament VPS: Les dues empreses que allotgen llocs ofereixen quatre plans d’allotjament VPS. Mentre que SiteGround ofereix una amplada de banda de 5 TB amb tots els seus plans d’allotjament VPS, Bluehost ofereix una amplada de banda que va des d’1TB fins a 4TB per als seus plans.

La RAM més alta que ofereix Bluehost és de 8 GB, mentre que la més gran proporcionada per SiteGround és de 4 GB. De la mateixa manera, el màxim emmagatzematge de Bluehost és de 240 GB, mentre que SiteGround només ofereix 80 GB.

Els preus dels plans d’allotjament VPS de Bluehost oscil·len entre els 29,99 dòlars mensuals i els màxims d’uns 119,99 dòlars mensuals..

En comparació, els preus dels plans d’allotjament VPS de SiteGround oscil·len entre els 60,00 dòlars mensuals i els màxims d’uns 140,00 dòlars mensuals. SiteGround també resulta ser lleugerament més car per als plans de VPS de configuració menys que Bluehost.

Plans de hosting dedicats: Els dos amfitrions web ofereixen tres tipus de plans d’allotjament dedicats. SiteGround ofereix un emmagatzematge màxim d’unes quatre vegades més de 500 GB en comparació amb el màxim d’1TB que proporciona Bluehost.

Bluehost també ofereix una amplada de banda màxima de 15 TB (amb el pla Bluehost Premium), mentre que SiteGround només ofereix una amplada de banda de 5 TB amb tots els seus plans dedicats al servidor. Tots dos ofereixen una memòria RAM màxima de 16 GB.

El preu més baix per a un pla dedicat a Bluehost és de 149,99 dòlars al mes, mentre que el de SiteGround és de 229,00 dòlars al mes..

A l’altre extrem de l’escala de preus, el cost més elevat per a un pla d’allotjament dedicat a Bluehost és de 249,99 dòlars mensuals, mentre que el preu màxim per a un pla d’allotjament dedicat a SiteGround ens proporciona 429,00 $ al mes..

Una vegada més, SiteGround és una mica més car que Bluehost.

Garantia de devolució de diners. Ambdós Bluehost i SiteGround ofereixen uns períodes de garantia similars de devolució d’uns 30 dies.

Opinió sobre preus de plans d’allotjament

Els plans d’allotjament compartits de SiteGround s’adapten més als principiants absoluts que necessiten una configuració mínima i no desitgen gastar molts diners durant el període inicial..
Tanmateix, a mesura que avanceu cap als plans d’allotjament VPS d’alta configuració o als plans d’allotjament dedicats, Bluehost ofereix configuracions millors o similars a preus més baixos que SiteGround..

Què fàcil d’utilitzar Bluehost i SiteGround

Facilitat d’ús

Com és fàcil d’utilitzar la interfície

Amb tot, SiteGround i Bluehost utilitzen cPanel, el tauler de control estàndard de la indústria. Aquest quadre de control és increïblement fàcil d’utilitzar i, si sou un administrador web experimentat, és probable que abans hagueu utilitzat tipus similars de taulers de control..

Tots dos amfitrions web també tenen fàcil d’utilitzar els instal·ladors d’un clic.

Opinió sobre la facilitat d’ús

Entre SiteGround i Bluehost hi ha una relació entre la facilitat d’ús.

Suport de Bluehost i SiteGround

Assistència tècnica i al client

Comparat amb suport d’usuari

Ambdós SiteGround i Bluehost ofereixen diverses opcions per posar-se en contacte amb el seu equip d’assistència per resoldre ràpidament qualsevol consulta o problema.

SiteGround us ofereix atenció telefònica 24x7xx52, xat en directe, un sistema de venda de bitllets, etc. Hem provat la seva funció de xat en directe dues vegades i en ambdues ocasions hem rebut una resposta satisfactòria en un minut, que és extremadament ràpid.

A més, el nombre d’articles, tutorials i assistents altament potents que us guien a través de la instal·lació de diverses solucions de programari són més que suficients per a vosaltres i els vostres llocs web..

Bluehost ofereix funcions similars a SiteGround, però el seu equip d’assistència triga més temps a respondre en xats en viu que l’equip d’assistència al client de SiteGround..

En comparació, és probable que trobeu l’equip de suport de SiteGround per ser més eficient a l’abast que l’equip de Bluehost..

Opinió sobre l’assistència a l’usuari

El nostre vot és a favor de l’equip d’atenció al client de SiteGround, a causa de les seves respostes ràpides al xat en viu i a la mà de mans per a administradors de webs que tenen pocs o gens coneixements tècnics..

Opinions d'usuaris de Bluehost i SiteGround

Opinions d’usuaris

Les revisions dels usuaris es van comparar

Nota: Mai, mai, no utilitzeu mai una revisió com a factor decisiu per triar un amfitrió web. Els crítics els apassionen les publicacions gairebé sempre, de manera que la majoria de clients que publiquen ressenyes són molt negatius o són molt positius. Tot i això, haureu d’utilitzar les ressenyes com a guia si una empresa d’allotjament té una valoració constant o altament consistent en alguna cosa.

Opinions negatives sobre Bluehost i SiteGround

La majoria de revisions dels clients sobre Bluehost han destacat els seus costosos plans d’allotjament compartits i la necessitat d’instal·lar molts complements per a diverses funcionalitats.

A més, hi ha una demanda substancial entre els seus clients perquè aquest host web comenci a oferir plans mensuals d’allotjament compartit.

Per a SiteGround, molts clients han preocupat sobre els seus costosos VPS i els seus plans d’allotjament dedicats i la considerablement menys amplada de banda disponible per a ells..

Opinions positives sobre Bluehost i SiteGround

Moltes empreses noves, petites empreses i professionals individuals han lloat els plans d’allotjament compartit de baix cost que ofereix SiteGround.

També hi ha hagut revisions positives relacionades amb les funcions de seguretat, l’excel·lent atenció al client i l’opció d’escollir una ubicació del centre de dades.

Les opinions positives sobre Bluehost versen principalment sobre el seu VPS a un preu raonable i els plans d’allotjament dedicats que poden manejar fàcilment grans volums de trànsit.

Moltes bones crítiques han girat entorn de les excel·lents funcions de seguretat que ofereix.

Conclusió sobre la comparació de Bluehost i SiteGround

Quin allotjament és el que més us convé?

Elecció de la millor plataforma

Raons per escollir Bluehost a SiteGround

  • Allotjament VPS barat i plans d’allotjament dedicats al servidor
  • Opcions d’amplada de banda majors per gestionar alts volums de trànsit
  • Major capacitat de suportar grans volums de trànsit per a llocs gestionats de WordPress amb plans de configuració més elevats
  • Disponibilitat de millors eines de creació de llocs web, com Weebly i goMobi

Motius per triar SiteGround a través de Bluehost:

  • Possibilitat de triar entre les ubicacions del centre de dades repartides pels tres continents
  • Instal·lació gratuïta de transferència de llocs web per als clients que vulguin traslladar els seus llocs allotjats existents
  • Una mica millor velocitat i rendiment de servidors i llocs web
  • Temps de resposta més ràpids a consultes sobre assistència en xat en directe

SiteGround és adequat per a petites empreses, startups i professionals que busquen un pla d’allotjament compartit més barat, una millor orientació pel procés d’allotjament i nivells més alts de seguretat. Tot i això, Bluehost és ideal per a llocs d’empresa de mida mitjana-gran que experimenten grans volums de trànsit i necessiten plans d’allotjament a preus raonables que ofereixen una configuració més elevada, especialment l’ample de banda..

Les petites empreses trobaran l’ample de banda i l’emmagatzematge il·limitats atractius. Ambdues empreses de hosting ofereixen bons preus per la quantitat de funcions que ofereixen.

Hostgator (també propietat de EIG) pot ser una alternativa per a Bluehost sobre millor suport, escalabilitat, gestió d’alt trànsit i molt més.

De fet, també pot actuar com a excel·lent alternativa tant per a SiteGround com per a Bluehost, ja que ofereix els plans habituals d’allotjament de Linux i d’allotjament de Windows.

Heu utilitzat Bluehost o SiteGround com a amfitrió web abans? Té vostè alguna pregunta? No dubteu a compartir les vostres experiències i comentaris a continuació i gràcies per llegir!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me