Bluehost vs SiteGround: Care ar trebui să folosești?

„Dacă afacerea dvs. nu este pe internet, afacerea dvs. va fi în afara activității” – Bill Gates.


Având în vedere ritmul cu care site-urile web sunt create și găzduite pe internet astăzi, se pare că oamenii au realizat în sfârșit importanța internetului și a declarației lui Bill Gates.

Și, această realizare a necesității unei prezențe online pentru companii a generat ascensiunea multor furnizori de hosting.

Dar alegerea celei care se potrivește cel mai bine cerințelor dvs. nu este chiar atât de ușoară.

V-am ajutat în această sarcină selectând două dintre cele mai populare gazde web, Bluehost și SiteGround.

Am efectuat o revizuire obiectivă a caracteristicilor cheie ale Bluehost și SiteGround cu scopul de a vă ajuta să faceți un proces mai ușor de selectare a furnizorilor de găzduire web.

Facem o comparație în profunzime a acestor două companii, analizând caracteristicile lor, avantajele, contra, recenziile clienților, prețurile și planurile,

Bluehost a fost înființată în 1996 și, astfel, a fost în afacerea de găzduire de peste 19 ani SiteGround are mai puțină experiență de aproximativ 12 ani de când a fost înființată abia în 2004.

Cu toate acestea, ambele companii de găzduire de site-uri web au câștigat o poziție printre cele mai preferate și cele mai bune gazde web din lume.

Cu sediul central în Utah, SUA, Bluehost este o gazdă web deținută de Endurance International Group (EIG) care are mai multe alte companii de găzduire sub numele său. SiteGround nu este unul dintre acestea; sediul central este situat în Sofia, Bulgaria.

Bluehost a fost mult timp unul dintre cei mai importanți furnizori de găzduire de site-uri la nivel mondial, fiind găzduit peste 2 milioane de site-uri, împreună cu companiile sale însoțitoare EIG.

Deși SiteGround poate să nu fie la fel de mare ca Bluehost, a urcat pe scară și a apărut și ca una dintre cele mai preferate soluții de găzduire web.

Cu peste 450.000 de site-uri, calitatea serviciilor de găzduire web Site Site este binecunoscută.

Mai mult, ambele gazde web oferă găzduire partajată, găzduire VPS, găzduire dedicată serverului, hosting WordPress și hosting cloud.

Totuși, SiteGround oferă și soluții de găzduire pentru CMS, inclusiv Joomla și Drupal.

SiteGround este în plus implicat ca sponsor pentru astfel de comunități open source precum Joomla, WordPress și Magenta.

De asemenea, SiteGround a asociat cu mai multe companii, inclusiv GlobalSign, cPanel, Softaculous, SingleHop, CloudFlare, SoftLayer, OpenSRS, 1H și Open Classifieds.

Atât Bluehost, cât și Siteground au câștigat premii.

Bluehost a fost câștigător al mai multor premii din partea Review Review: Cea mai bună companie de gazduire web, cel mai bun gazduire la buget, cel mai bun gazduire la prețuri accesibile,

SiteGround a fost, de asemenea, beneficiar al câtorva premii, printre care cel mai bun gazduire la prețuri accesibile în 2013 și cel mai bine gestionat personal de găzduire WordPress de către WebHostingCat în 2015.

Comparați performanțele Bluehost și SiteGround

Contents

Uptime, fiabilitate, viteză și performanță

Monitor de funcționare

Uptime. Unul dintre motivele principale pentru ca Bluehost și SiteGround să fie atât de populare este că acestea se asigură că site-urile dvs. găzduite pe serverele lor sunt disponibile de cele mai multe ori.

Cu alte cuvinte, acestea oferă un procent semnificativ ridicat. În timp ce SiteGround oferă o garanție de funcționare de 99,99%, Bluehost nu oferă în mod explicit nicio garanție.

Cu toate acestea, atunci când a fost testat în timp real pentru câteva dintre site-urile noastre web, timpul de utilizare oferit de ambii furnizori de găzduire s-a dovedit adesea a fi în jur de 99,99%.

Fiabilitate. Centrele de date SiteGround oferă un nivel ridicat de redundanță a energiei electrice, împreună cu mai multe opțiuni de reîncărcare care constă în alimentări multiple, generatoare proprii de energie și tehnologie UPS din clasa întreprindere.

Toate aceste centre de date sunt, de asemenea, monitorizate pe scară largă prin securitatea umană în permanență, manoperele controlului accesului, biometrie, lobby-uri anti-gloanțe și supraveghere video. Toți acești factori fac din serverele SiteGround unele dintre cele mai fiabile din lume.

Centrul de date Bluehost este situat în Utah. Centrul acceptă caracteristici cheie precum backup-ul UPS, backup de stocare oglindit, generatoare diesel și alte funcții legate de energie.

Bluehost oferă, de asemenea, o fiabilitate excelentă pentru site-urile dvs. cu servere avansate și hardware.

Viteză și performanță. SiteGround are centre de date în patru țări diferite, respectiv SUA, Marea Britanie, Olanda și Singapore, pe trei continente diferite.

Aceasta vă oferă opțiunea de a vă găzdui site-urile dvs. pe serverele situate cel mai aproape de locația principalilor vizitatori ai site-ului dvs., ceea ce duce la o mai bună viteză și performanță a site-ului..

Nu există o astfel de furnizare de centre de date diferite de pe continente pentru serverele Bluehost.

SiteGround folosește de asemenea Apache, CentOS, MySQL, PHP și WHM / cPanel pentru majoritatea serverelor sale. A creat soluții software personalizate, sub marca 1H, pentru izolarea și monitorizarea contului și pentru optimizarea vitezei serverelor sale.

Timpul maxim necesar pentru a răspunde la o solicitare de încărcare a paginii ajută adesea la determinarea calității serverelor și a performanțelor rezultate.

Am testat timpul de încărcare, pe o perioadă, a unui site găzduit pe serverele Bluehost și l-am comparat cu cel al unui site găzduit pe un server SiteGround. Timpul mediu de încărcare pentru Bluehost a fost de aproximativ 2,4, în timp ce cel pentru SiteGround a fost de aproximativ 2,2.

Considerăm că orele de încărcare ale ambelor gazde sunt excelente.

De asemenea, SiteGround oferă o îmbunătățire a vitezei site-urilor dvs. web folosind memorie cache Varnish, Memcache, SuperCacher și CloudFare. Acest lucru ajută site-urile să ofere performanțe puțin mai bune în timpul traficului intens.

Opinia despre Bluehost și SiteGround Performance

Atât Bluehost, cât și SiteGround reușesc să vă păstreze site-urile disponibile de cele mai multe ori, oferind performanțe ridicate și viteză, cu o fiabilitate excelentă.
Faptul că SiteGround utilizează pe scară largă cache-ul static cu servere optimizate și are centre de date situate în patru țări diferite face ca opțiunea preferată.

Caracteristici ale Bluehost și SiteGround

Comparați caracteristicile cheie

Caracteristicile cheie comparate

Site Web Builder. SiteGround nu oferă un instrument de construire a site-urilor web, dar oferă numeroase tutoriale și ghiduri utile bazate pe asistenți. Acestea vă ajută să creați un site web, să configurați Joomla ș.a..

De fapt, vă ghidează cu instrucțiuni pas cu pas rapid pe întregul proces de configurare a site-ului dvs. Mai mult, nu trebuie decât să gestionați partea de conținut.

În plus, puteți configura un blog folosind WordPress, un wiki utilizând Site Software sau platforma forum phpBB3.

În ceea ce privește dezvoltarea site-urilor cu codificare minimă sau deloc folosind funcționalitatea drag-and-drop, Bluehost vă oferă popularul constructor de site-uri Weebly..

Puteți crea un site simplu, minimalist, folosind versiunea gratuită Weebly sau puteți alege să accesați o mulțime de funcții avansate, trecând la un plan plătit (8,99 USD pe lună). De asemenea, Bluehost oferă și constructorul de site-uri web mobile GoMobi.

Securitate. Sunteți obligat să fiți mulțumit atât cu SiteGround, cât și cu Bluehost în ceea ce privește funcțiile lor de securitate extinse. Acestea constau în protecția prin link direct, precum și diferite instrumente anti-spam, cum ar fi Apache Spam Assassin, Spam Experts și Spam Hammer.

De asemenea, Bluehost oferă CloudFlare pentru a îmbunătăți securitatea site-ului dvs. cu SSL și protecția împotriva atacurilor de refuz de distribuire (DDoS). SiteGround oferă și integrare CloudFlare.

Mai mult, Bluehost extinde suportul pentru alte caracteristici de securitate, cum ar fi listele negre de adrese IP, directoarele protejate prin parolă, gestionarea certificatelor digitale și cheile private.

De asemenea, vă permite să utilizați SiteLock Domain Security, care este disponibil pentru aproximativ 1,67 USD pe lună. Accesul Secure Shell (SSH) permite accesul securizat la fișierele de configurare pentru administratorii site-ului.

SiteGround este foarte renumit pentru caracteristicile sale de securitate. Pe lângă aceste caracteristici de securitate discutate deja, SiteGround oferă și liste negre de adrese IP și suplimentul de monitorizare HackAlert (în jur de 1 USD pe lună) care vă informează dacă site-ul dvs. este atacat..

SiteGround permite, de asemenea, administratorilor să împiedice utilizatorii să dezvăluie sau să posteze în mod public parolele lor în anumite porțiuni ale site-ului dvs. web printr-o caracteristică de securitate foarte eficientă etichetată „Leech Protect”.

Gazduit WordPress găzduit. Cu găzduirea WordPress administrată de Bluehost, nu este necesar să instalați software-ul CMS WordPress, deoarece acesta este preinstalat.

SiteGround oferă, de asemenea, găzduire WordPress gestionată și are grijă de instalare pentru a asigura o mai bună securitate, backupuri zilnice și actualizări automate de plug-in pentru site-urile dvs. WordPress.

SiteGround are opțiuni mai bune pentru găzduirea WordPress ieftină, cu configurație minimă decât Bluehost.

Cu toate acestea, Bluehost oferă planuri de găzduire WordPress de configurare mai bună, potrivite pentru volumele de trafic extrem de ridicate.

Soluție de comerț electronic. Cu SiteGround, veți obține opțiuni de instalare automată pentru diferite aplicații de comerț electronic, cum ar fi CSCart, Magento și PrestaShop, care vă permit să vă configurați rapid magazinul online..

În mod alternativ, puteți utiliza oricare dintre opțiunile de comerț electronic disponibile în Softaculous, cum ar fi Showare, OpenCart și ZenCart. SiteGround oferă, de asemenea, o varietate de opțiuni axate doar pe coșurile de cumpărături sau, în plus, numai pe facturare și facturare.

Bluehost oferă, de asemenea, o serie de caracteristici legate de comerț electronic. Vă permite să vă construiți ușor magazinul online utilizând funcționalitatea drag-and-drop a aplicației Magento.

În plus, puteți utiliza coșuri de cumpărături, cum ar fi Cube Cart, ZenCart și Agora, și puteți utiliza gatewayul de plăți TransFirst pentru a asigura tranzacții de plată sigure pentru clienții dvs..

Opinia despre caracteristicile cheie ale Bluehost și SiteGround

Deși ambele gazde web oferă o securitate solidă, SiteGround oferă soluții de securitate mai inovatoare, care sunt obligate să păstreze site-urile newbie complet în siguranță de atacuri. În ceea ce privește constructorii de site-uri web, Bluehost oferă opțiuni mai bune și mai ușor de utilizat sub formă de Weebly și GoMobi.

Comparați planurile de găzduire web și prețurile pentru Bluehost și SiteGround

Planuri de găzduire & Prețuri

Comparat planuri de prețuri

Notă: Ambele gazde web oferă doar planuri de găzduire Linux; aici sunt caracteristicile lor cheie și prețurile.

Cel mai ieftin plan de găzduire Bluehost (unul comun) este disponibil la aproximativ 3,95 USD pe lună (planul Bluehost Starter) ;; în timp ce cel mai ieftin plan de găzduire SiteGround (unul comun) în jur de 6,95 USD pe lună (planul Startup).

Dacă site-ul web și volumele uriașe de trafic inițial, aceste planuri ieftine ar fi suficiente pentru a începe.

Planuri de gazduire partajate. Iată comparația dintre planurile de găzduire partajate Bluehost cu planurile de găzduire partajate SiteGround.

Bluehost Starter începe cu aproximativ 3,95 USD pe lună (abonament pe trei ani) sau 4,95 USD pe lună (abonament pe doi ani) sau 5,95 USD pe lună (abonament pe un an), cu spațiu pe disc de 50 GB, cinci conturi de e-mail și baze de date MySQL nelimitate pentru un site web.

Bluehost Plus începe în jur de 6,95 USD pe lună (abonament pe trei ani) sau 7,95 USD pe lună (abonament pe doi ani) sau 8,95 USD pe lună (abonament pe un an), cu spațiu pe disc 150 Gb, 100 de conturi de e-mail și baze de date MySQL nelimitate pentru zece site-uri web.

Bluehost Business Pro începe de la 14,95 USD pe lună (abonament pe trei ani) sau 16,95 USD pe lună (abonament pe doi ani) sau 19,95 USD pe lună (abonament pe un an), cu spațiu pe disc nemodificat, conturi de email nelimitate și baze de date MySQL nelimitate pentru site-uri web nelimitate.

Toate planurile de găzduire partajate SiteGround oferă baze de date MySQL nelimitate, domenii gratuite, transferuri gratuite de site și conturi de e-mail gratuite.,

Start-ul SiteGround începe de la 6,95 USD pe lună (abonament anual sau mai mare), cu 10 GB stocare pentru un site web care să gestioneze aproximativ 10 000 de vizitatori lunari.

SiteGround GrowBig începe de la 9,95 USD pe lună (abonament anual sau mai mare), cu 20 GB stocare pentru mai multe site-uri web pentru a gestiona aproximativ 25 000 de vizitatori lunari. De asemenea, este livrat cu WordPress SuperCacher, suport tehnic prioritar și certificat SSL gratuit de un an.

SiteGround GoGeek începe de la 14,95 USD pe lună (abonament anual sau mai mare), cu 30 GB stocare pentru mai multe site-uri web pentru a gestiona aproximativ 100 000 de vizitatori lunari.

De asemenea, GoGeek vine cu WordPress SuperCacher, un certificat SSL gratuit de un an, asistență tehnică prioritară, punere în scenă WordPress cu un clic, Git preinstalat pentru WordPress și conformitate PCI gratuită.

Planuri de gazduire gestionate de WordPress. Ambele gazde web oferă găzduire WordPress gestionată:

SiteGround StartUp începe de la 9,95 USD pe lună (disponibil cu reducere de 30%; 6,95 USD pe lună), cu 10 GB stocare pentru un site web care să se ocupe de aproximativ 10 000 de vizitatori lunari.

SiteGround GrowBig începe de la 14,95 USD pe lună (disponibil cu 33% reducere; 9,95 USD pe lună), cu 20 GB stocare pentru mai multe site-uri web pentru a gestiona aproximativ 25 000 de vizitatori lunari. De asemenea, este livrat cu WordPress SuperCacher, suport tehnic prioritar și certificat SSL gratuit de un an.

SiteGround GoGeek începe de la 29,95 USD pe lună (disponibil la 50% reducere; 14,95 USD pe lună), cu 30 GB stocare pentru mai multe site-uri web pentru a gestiona aproximativ 100 000 de vizitatori lunari..

De asemenea, GoGeek vine cu WordPress SuperCacher, un certificat SSL gratuit de un an, asistență tehnică prioritară, punere în scenă WordPress cu un clic, Git preinstalat pentru WordPress și conformitate PCI gratuită.

Bluehost Blogger începe de la 24,99 dolari pe lună (în jur de 12,49 USD doar pentru prima lună), cu 30 GB stocare și o adresă IP pentru cinci site-uri web pentru a gestiona aproximativ 100 de milioane de vizitatori lunar..

Bluehost Professional începe de la 74,99 dolari pe lună (în jur de 37,50 USD doar pentru prima lună), cu 60 GB stocare și o adresă IP pentru zece site-uri web pentru a gestiona aproximativ 300 de milioane de vizitatori lunar..

Bluehost Business începe de la 119,99 USD pe lună (în jur de 60 USD doar pentru prima lună), cu 120 GB stocare și o adresă IP pentru 20 de site-uri web pentru a gestiona aproximativ 600 de milioane de vizitatori lunar..

Bluehost Enterprise începe de la 169,99 USD pe lună (în jur de 85 USD doar pentru prima lună), cu 240 GB de stocare și o adresă IP pentru 30 de site-uri web pentru a gestiona o cantitate nelimitată de vizitatori lunari..

Planuri de găzduire VPS: Ambele companii care găzduiesc site-uri oferă patru planuri de găzduire VPS. În timp ce SiteGround oferă lățimea de bandă de 5 TB cu toate planurile de găzduire VPS, Bluehost oferă lățime de bandă cuprinsă între 1TB și 4TB pentru planurile lor.

Cea mai mare memorie RAM oferită de Bluehost este de 8 GB, în timp ce cea mai mare furnizată de SiteGround este de 4 GB. În mod similar, stocarea maximă oferită de Bluehost este de 240 GB, în timp ce SiteGround oferă doar 80 GB.

Prețurile planurilor de găzduire VPS ale Bluehost variază în jur de 29,99 USD pe lună până la un maxim de aproximativ 119,99 dolari pe lună..

În comparație, prețurile planurilor de găzduire VPS SiteGround variază de la aproximativ 60,00 USD pe lună la cel mai mare de aproximativ 140,00 USD pe lună. SiteGround se dovedește a fi și ceva mai scump pentru mai puține planuri VPS de configurare decât Bluehost.

Planuri dedicate de gazduire: Ambele gazde web oferă trei tipuri de planuri dedicate de găzduire. SiteGround oferă un spațiu de stocare maxim de aproximativ patru ori 500 GB în comparație cu valoarea maximă de 1TB oferită de Bluehost.

Bluehost oferă, de asemenea, o lățime de bandă maximă de 15TB (cu planul Bluehost Premium), în timp ce SiteGround oferă doar lățime de bandă de 5 TB cu toate planurile dedicate ale serverului. Ambele oferă o memorie RAM maximă de 16 GB.

Cel mai mic preț pentru un plan dedicat Bluehost este de 149,99 USD pe lună, în timp ce cel pentru SiteGround este de 229,00 USD pe lună..

La celălalt capăt al scării prețurilor, cel mai mare cost pentru un plan de găzduire dedicat Bluehost este de 249,99 USD pe lună, în timp ce prețul maxim pentru un plan de găzduire dedicat SiteGround ne oferă 429,00 USD pe lună..

Încă o dată, SiteGround este ceva mai scump decât Bluehost.

Banii inapoi garantat. Ambii Bluehost și SiteGround oferă perioade similare de garanție a înapoierii de aproximativ 30 de zile.

Aviz cu privire la tarifarea planurilor de găzduire

Planurile de găzduire partajate ale SiteGround sunt mai potrivite pentru începătorii absoluti care au nevoie de o configurație minimă și nu doresc să cheltuiască mulți bani în perioada inițială..
Cu toate acestea, pe măsură ce vă îndreptați către planuri de gazduire VPS de configurare înaltă sau planuri dedicate de găzduire, Bluehost oferă configurații mai bune sau similare la prețuri mai mici decât SiteGround.

Cât de ușor de utilizat Bluehost și SiteGround

Ușurință în utilizare

Cât de ușor de utilizat interfața

SiteGround și Bluehost utilizează cPanel, panoul de control standard al industriei. Acest panou de control este incredibil de ușor de utilizat și, dacă sunteți un webmaster cu experiență, este probabil să fi folosit tipuri similare de panouri de control înainte.

De asemenea, ambele gazde web se mândresc cu instalatori cu un singur clic ușor de utilizat.

Opinia privind ușurința de utilizare

Există o legătură între SiteGround și Bluehost în ceea ce privește ușurința lor de utilizare.

Suport pentru Bluehost și SiteGround

Asistență tehnică și clienți

S-a comparat asistența utilizatorului

SiteGround și Bluehost oferă ambele opțiuni pentru a lua legătura cu echipa lor de asistență pentru a rezolva rapid orice întrebări sau probleme.

SiteGround vă oferă asistență telefonică 24x7xx52, chat în direct, un sistem de ticketing și așa mai departe. Le-am testat funcția de chat live de două ori și în ambele ocazii am primit un răspuns satisfăcător într-un minut, care este extrem de rapid.

De asemenea, numărul de articole, tutoriale și vrăjitori extrem de puternici care vă ghidează prin instalarea diferitelor soluții software sunt mai mult decât suficiente pentru dvs. și site-urile dvs..

Bluehost oferă funcții similare cu SiteGround, dar echipa lor de asistență necesită mai mult timp pentru a răspunde la chaturile live decât echipa de asistență a clienților SiteGround.

În comparație, este posibil să găsiți echipa de asistență a SiteGround pentru a fi mai eficientă la îndemână decât echipa Bluehost.

Aviz cu privire la asistența utilizatorului

Votul nostru este în favoarea echipei de asistență a clienților SiteGround, datorită răspunsurilor rapide la chat-ul live și a mai multor mâini pentru webmasterii care au puține sau deloc cunoștințe tehnice.

Recenziile utilizatorilor despre Bluehost și SiteGround

analizele utilizatorului

Recenziile utilizatorilor au fost comparate

Notă: Niciodată, niciodată, nu folosiți niciodată o recenzie ca factor decisiv în alegerea unei gazde web. Recenziile sunt aproape întotdeauna publicate de cei pasionați, astfel încât majoritatea clienților care postează recenzii sunt fie puternic negative, fie puternic pozitive. Cu toate acestea, ar trebui să folosiți recenziile ca ghid dacă o companie de găzduire este evaluată în mod constant sau foarte slab pentru ceva.

Recenzii negative pentru Bluehost și SiteGround

Majoritatea recenziilor clienților pentru Bluehost au evidențiat planurile scumpe de găzduire partajate și nevoia de a instala o mulțime de suplimente pentru mai multe funcționalități.

De asemenea, există o cerere substanțială printre clienții lor pentru ca această gazdă web să înceapă să ofere planuri lunare de găzduire partajate.

Pentru SiteGround, mulți clienți și-au exprimat îngrijorarea cu privire la VPS-urile lor scumpe și la planurile de găzduire dedicate și la o lățime de bandă considerabil mai puțin pusă la dispoziția acestora.

Recenzii pozitive pentru Bluehost și SiteGround

Multe noi startup-uri, întreprinderi mici și profesioniști individuali au lăudat planurile de găzduire partajate cu costuri reduse oferite de SiteGround.

Au fost, de asemenea, recenzii pozitive legate de caracteristicile de securitate, suportul excelent pentru clienți și opțiunea de a alege o locație a centrului de date.

Recenziile pozitive pentru Bluehost se referă în principal la VPS la prețuri rezonabile și la planurile dedicate de găzduire care pot gestiona cu ușurință volumele uriașe de trafic.

Numeroase recenzii bune s-au concentrat, de asemenea, în jurul caracteristicilor excelente de securitate oferite.

Concluzie privind compararea Bluehost și SiteGround

Care gazduire este cea mai potrivita pentru tine?

Alegerea celei mai bune platforme

Motive pentru a alege Bluehost peste SiteGround

 • Planuri de găzduire VPS ieftine și planuri dedicate de găzduire pe server
 • Opțiuni de lățime de bandă mai mari pentru a face față volumelor mari de trafic
 • O mai mare capacitate de a sprijini volume mari de trafic pentru site-urile WordPress gestionate cu planuri de configurare superioare
 • Disponibilitatea unor instrumente mai bune de construire a site-urilor web, cum ar fi Weebly și GoMobi

Motivele pentru a alege SiteGround peste Bluehost:

 • Posibilitatea de a alege între locațiile centrelor de date răspândite pe trei continente
 • Facilitate gratuită de transfer de site-uri pentru clienții care doresc să-și mute site-urile găzduite existente
 • Viteză și performanță puțin mai bună a serverelor și site-urilor web
 • Timpuri de răspuns mai rapide la întrebările de asistență chat live

SiteGround este potrivit pentru companii mici, startup-uri și profesioniști care caută un plan de găzduire partajat mai ieftin, o mai bună orientare prin procesul de găzduire și niveluri mai ridicate de securitate. Cu toate acestea, Bluehost este ideal pentru site-uri de întreprinderi de dimensiuni medii-mari, care experimentează volume mari de trafic și au nevoie de planuri de găzduire la prețuri rezonabile care oferă o configurație mai mare, în special lățimea de bandă.

Întreprinderile mici vor considera că lățimea de bandă și stocarea nelimitată sunt atrăgătoare. Ambele companii de găzduire oferă prețuri bune pentru cantitatea de caracteristici pe care le oferă.

Hostgator (deținut și de EIG) poate servi o alternativă pentru Bluehost în ceea ce privește o mai bună asistență, scalabilitate, gestionarea traficului ridicat și multe altele.

De fapt, poate acționa, de asemenea, ca o alternativă excelentă atât pentru SiteGround, cât și pentru Bluehost, deoarece oferă planuri regulate de găzduire Linux, precum și găzduire Windows.

Ai mai folosit Bluehost sau SiteGround ca gazdă web înainte? Aveti vreo intrebare? Vă rugăm să nu ezitați să vă împărtășiți experiențele și comentariile de mai jos și mulțumesc pentru lectură!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map