Bluehost vs DreamHost: Quin hauria d’utilitzar?

No importa el motiu de voler un lloc web, trobar l’empresa d’allotjament web adequada
pot ser desconcertant perquè hi ha tants plans amb tantes funcions diferents. Això
La comparació front a cap entre BlueHost i DreamHost us ajudarà a restringir les vostres opcions.


BlueHost i DreamHost han estat en el negoci d’allotjament web des de la dècada de 1990: BlueHost des de 1996, i DreamHost des de 1997. Tots dos estan ben establerts. BlueHost té més de 2 milions de llocs allotjats als seus servidors, mentre que DreamHost té més d’1,5 milions en els seus servidors.

BlueHost i DreamHost ofereixen allotjament compartit, hosting de WordPress gestionat i VPS i plans de servidor dedicats, tot i que les opcions VPS i servidors dedicats de BlueHost són incorporacions recents.

BlueHost ha guanyat una sèrie de premis “El millor dels”, incloent-hi “Millor allotjament accessible” i “Millor allotjament”
Valor amfitrió. ” DreamHost ha guanyat la seva part dels premis “el millor dels”, inclòs el de “Millor host de negocis” de PCMag el 2014 i 2015.

El 2010, BlueHost va ser comprat per Endurance International Group (EIG), una empresa propietària
nombroses empreses d’allotjament, però permet que cadascuna d’elles funcioni sota el seu propi nom. Fins i tot
tot i que els llocs EIG no són clons entre ells, hi ha diverses similituds entre els EIG
empreses de hosting propietat.

Heu de ser conscients que si teniu problemes amb una empresa EIG, és possible que trobareu el mateix
problemes amb un altre. DreamHost és una empresa d’allotjament privada que té la seu social
Califòrnia.

Compareu el rendiment de BlueHost vs DreamHost

Contents

Horaris i fiabilitat

Monitor d’horari

Horaris. Tot i que les estadístiques de temps de funcionament de BlueHost demostren que és regularment del 99,9% o superior, no tenen garantia d’activitat. D’altra banda, DreamHost té una garantia al 100% de la seva capacitat d’operació. Es proporciona un reemborsament d’un dia d’allotjament per a cada hora d’ininterrupció, un cop es notifiqui el problema..

Rendiment. BlueHost construeix els seus propis servidors i utilitza opterons AMD de 16 nuclis. DreamHost també utilitza processadors AMD i té instal·lats SSD als seus servidors.

Una prova d’un lloc allotjat a BlueHost va donar lloc a un temps de càrrega de 2,37s, més ràpid que el 65% dels llocs provats a Pingdom. Un lloc DreamHost comparable va resultar en un temps de càrrega de 2,10, més ràpid que el 70% dels llocs provats.

Fiabilitat. El centre de dades de BlueHost es troba a Utah. El centre de dades està alimentat i refredat amb fonts redundants, i hi ha còpies de seguretat de dièsel per a emergències. BlueHost no realitza cap còpia de seguretat de dades reflectida o redundant, tret dels seus plans de núvol. Les còpies de seguretat es mantenen durant un màxim de 30 dies.

DreamHost té dos centres de dades de Califòrnia, un a Los Angeles i un altre a Irvine. Els plans són
s’està treballant per consolidar els centres de dades de Califòrnia en un centre de dades DreamHost a Portland.
També tenen un centre de dades a Ashburn, Virginia. Tots els centres de dades tenen una redundància
En tots els centres de dades hi ha energia i refrigeració, còpies de seguretat dièsel i seguretat 24 hores / 7.

Opinió sobre BlueHost vs DreamHost

Si bé la fiabilitat és excel·lent i el temps de funcionament bo, no hi ha una garantia de temps de funcionament
BlueHost podria ser una preocupació. DreamHost té una de les millors garanties d’horari del negoci. DreamHost també té un avantatge en els temps de càrrega i resposta, però només amb un lleuger marge.

BlueHost vs DreamHost

Compareu les funcions clau

Comparats les principals característiques

Nota: Trobareu “il·limitat” o “sense ajustar” utilitzat per les empreses d’allotjament web a l’hora de descriure les funcions. És un terme de màrqueting i no significa “tot el que pots fer servir”. En canvi, els termes es refereixen a allò que les empreses d’allotjament “consideren un ús raonable”.

Registre de dominis. Els dos amfitrions són registradors de domini. BlueHost i DreamHost proporcionen un any gratuït de registre de dominis per a nous comptes.

Constructor de llocs web. BlueHost proporciona el botó arrossegar i deixar anar Weebly Basic, que està limitat a 5 pàgines web. Basic és gratuït i hi ha una actualització de Weebly Premium disponible per un suplement. DreamHost no ofereix un creador de llocs web.

Bases de dades. BlueHost i DreamHost ofereixen bases de dades MySQL il·limitades.

Comptes de correu electrònic. BlueHost i DreamHost proporcionen comptes de correu electrònic i reenviament de correu electrònic il·limitats.

WordPress Hosting. BlueHost i DreamHost ofereixen plans de WordPress gestionats.
Els plans gestionats de WordPress solen costar més que un pla compartit estàndard. Part de l’extra
El cost és que els plans de WordPress gestionats s’acostumen a allotjar en servidors optimitzats
compta amb caché i seguretat addicional per millorar el rendiment i l’estabilitat.

El principal avantatge de l’allotjament de WordPress gestionat és que les còpies de seguretat i l’actualització automàtica de
els vostres llocs de WordPress estan fets per a vosaltres, cosa que us permetrà centrar-vos en allò important: els vostres llocs.
contingut.

Solució de comerç electrònic. Ambdós BlueHost i DreamHost ofereixen carretons de compra gratuïts a través dels panells de control, com Magneto, ZenCart, PrestaShop i altres. Els complements de comerç electrònic WP estan disponibles des dels amfitrions per a llocs de WordPress. DreamHost també admet un anunci comercial
Constructor de llocs de comerç electrònic, Cafè Comerç, tot i que no és gratuït.

Còpies de seguretat. BlueHost proporciona còpies de seguretat diàries, setmanals i mensuals, i també ofereix SiteBackup Pro per un preu, tot i que és gratuït amb el pla compartit Business Pro. SiteBackup Pro permet fer còpies de seguretat i restaurar a nivell de fitxer.

La política de DreamHost prohibeix que s’emmagatzemen còpies de seguretat del lloc al servidor, de manera que l’usuari ha creat còpies de seguretat
s’han de descarregar i treure del servidor d’amfitrió tan aviat com sigui possible després de la seva realització. Les dades i les bases de dades del lloc web es recolzen automàticament per DreamHost, però no es garanteixen les còpies de seguretat.

Seguretat de l’allotjament. Per cercar, eliminar i prohibir programari maliciós, BlueHost proporciona el servei bàsic SiteLock gratuït als seus nivells inferiors i SiteLock Pro gratuït en els seus plans de nivell superior. BlueHost afirma que també té processos interns per protegir-se contra DDoS. DreamHost utilitza Spamhaus per filtrar correu electrònic i proporciona protecció DDoS a través dels serveis d’Arbor Networks.

Tots els plans de Bluehost tenen un certificat SSL compartit gratuït. El primer pla compartit de BlueHost arriba
amb un certificat SSL privat gratuït. DreamHost proporciona SSL a través de Let’s Encrypt sobre els seus plans.

Panell de control. BlueHost utilitza cPanel, però ha modificat àmpliament la interfície. DreamHost utilitza un tauler de control propietat més basat en text que la interfície basada en icones de cPanel.

Verd. DreamHost compra crèdits d’energia renovable i afirma que és neutre.

Extres. BlueHost té 150 dòlars en crèdits publicitaris; BlueHost té 100 crèdits en crèdits. Tots dos tenen programes d’afiliació. BlueHost migrarà un lloc web establert si en teniu en un altre lloc, tot i que cobra una prima pel servei. DreamHost no té serveis de transferència de llocs web. DreamHost també ven emmagatzematge als seus servidors de núvol per un preu mensual, depenent de la quantitat que emmagatzeneu.

Opinió sobre les característiques principals de BlueHost vs DreamHost

Les dues empreses d’allotjament proporcionen una bona gamma de funcions. No obstant això, a causa que DreamHost no utilitza cPanel, no té un creador de llocs web, no té polítiques de migració i un pla de còpia de seguretat menys robust, BlueHost obté l’atenció de les funcions..

Compareu els plans d’allotjament web i BlueHost vs DreamHost

Plans d’allotjament & Preu

Comparats plans de preus

Nota: La competència agressiva comporta canvis constants en els preus i una gran quantitat de preus promocionals. Els preus de la promoció normalment es limiten al primer termini del servei, de manera que la inscripció a un termini més llarg equival a un estalvi més elevat. Fins i tot sense promocions, els termes de servei més llargs solen derivar en un trencament dels preus. Els preus següents es mostren als llocs web amfitrions en el moment d’aquesta comparació.

BlueHost. BlueHost ofereix tres plans compartits. Els permisos bàsics d’un lloc proporcionen 50 GB d’emmagatzematge i permet comptes de correu electrònic i banda ampla il·limitades, a un preu promocional de 3,95 dòlars mensuals. A més, a 6,95 dòlars al mes, augmenta el nombre de llocs permesos a 10, i l’emmagatzematge a 150 GB. Un CDN també forma part del Pla Plus. El Business Pro, de 14,95 dòlars al mes, ofereix
llocs il·limitats, a més d’amplada de banda il·limitada, emmagatzematge i comptes de correu electrònic.

En aquest pla superior s’inclouen un CDN, un SSL privat, una IP dedicada i una còpia de seguretat de lloc de Pro. Tot el
Els plans compartits de BlueHost també inclouen un registre de domini gratuït durant un any. BlueHost ofereix
tres plans de Cloud escalables amb un suplement, que reflecteix les vostres dades en tres llocs
fiabilitat i temps de càrrega més ràpids.

BlueHost té quatre plans de WordPress gestionats basats en la tecnologia VPS. El pla més petit,
El blogger, amb 12,95 dòlars mensuals, està limitat a 100 milions de visites, 30 GB d’emmagatzematge i cinc llocs. El pla superior d’empresa, amb un preu de 85 dòlars mensuals, té 240 GB d’emmagatzematge, amplada de banda il·limitada i 30 llocs. Els altres dos, professionals a 37,50 dòlars, i els de negocis a 60 dòlars cauen al mig. Tots tenen CDN gratuït i SiteLock (els dos nivells inferiors tenen SiteLock Pro, els negocis tenen SiteLock
Premium i el nivell superior proporciona SiteLock Enterprise).

DreamHost. DreamHost facilita les coses amb un pla compartit, amb un preu de 7,95 dòlars durant un termini de tres anys. El pla inclou amb tot il·limitat: emmagatzematge il·limitat, amplada de banda il·limitada, comptes de correu electrònic il·limitats i dominis il·limitats. El registre inclou un registre de domini gratuït durant un any, així com un SSL gratuït. Una IP dedicada està disponible per una quota mensual de 5,95 dòlars. DreamHost també ofereix una opció en núvol que es reflecteix en tres llocs per obtenir la redundància. Els sis nivells altament escalables oscil·len entre 4,50 dòlars al mes i 96 $ al mes.

DreamHost ofereix un pla d’allotjament de WordPress gestionat amb 30 GB d’emmagatzematge SSD i visitants il·limitats al mes. WordPress s’instal·la automàticament al check-out. El pla ve amb una IP dedicada i s’allotja en un VPS amb SSDs. El pla està limitat a un lloc i un
Base de dades MySQL, té un preu de 19,95 dòlars amb un pla anual.

VPS i plans dedicats: BlueHost i DreamHost tenen quatre plans VPS. Els nivells estàndard VPS de 14,99 dòlars mensuals de BlueHost serien adequats per a una empresa individual o petita que necessités una mica més de rendiment del que permetria un pla compartit, però és massa limitat per a això. Els altres tres plans tenen millors característiques i tenen un preu de 29,99 dòlars, 44,99 dòlars i 55,99 dòlars al mes. Els plans BlueHost VPS tenen límits d’ample de banda d’1 TB a 4 TB.

Els plans VPS de DreamHost tenen SSD, que comencen a partir de 15 dòlars al mes i fins a 120 dòlars al mes.
Oferint amplades de banda il·limitades i dominis il·limitats, els plans DreamHost VPS són adequats
empreses petites i mitjanes que han superat el servei d’allotjament compartit.

BlueHost té tres nivells dedicats, que permeten 3, 4 i 5 IP, amb un preu de 74,99 dòlars, 99,99 dòlars i
124,99 dòlars al mes, respectivament. DreamHost té algunes opcions a partir de 149 dòlars per
mes, amb preus segons la configuració escollida. DreamHost permet una il·limitació
nombre d’IP, a més d’amplada de banda il·limitada, en els seus nivells dedicats.

Garantia de devolució de diners: BlueHost té la garantia estàndard de la indústria de 30 dies. DreamHost té una indústria líder en la garantia de devolució de 97 dies. Si teniu el registre de domini gratuït a BlueHost o DreamHost, retindran una quota de registre del domini de qualsevol reembossament i conservareu el nom de domini.

Opinió sobre preus de plans d’allotjament

DreamHost té només un pla compartit que es compara amb el nivell més alt de BlueHost en hosting compartit a la meitat del preu. A més, DreamHost té la millor garantia de devolució del sector.

Què fàcil d’utilitzar BlueHost vs DreamHost

Facilitat d’ús

Com és fàcil d’utilitzar la interfície

Panell de control. BlueHost utilitza cPanel, però amb una interfície modificada, de manera que els usuaris habituals de cPanel tindran alguns ajustaments. El tauler de control propietari de DreamHost té les funcions necessàries, però no basar-se en el cPanel estàndard de la indústria podria provocar problemes d’usuari..

Instal·lador d’un clic. BlueHost utilitza l’instal·lador d’un clic de MOJO Marketplace per instal·lar fàcilment gairebé cent aplicacions. DreamHost té una secció d’instal·lador d’un clic, tot i que no hi ha tantes opcions com el MOJO Marketplace.

Navegació per llocs web. Tant els llocs de BlueHost com DreamHost proporcionen la informació que necessiteu per triar un pla. Ambdues tenen gràfics de comparació útils per comparar els nivells en els seus plans. Totes són netes i fàcils d’utilitzar, però, DreamHost dificulta trobar informació sense recórrer a Google ni llegir els wikis..

Opinió sobre la facilitat d’ús

L’instal·lador d’un clic de BlueHost té més aplicacions. Cap dels dos utilitza el cPanel habitual, però BlueHost és bàsicament cPanel amb una interfície personalitzada. El lloc web de BlueHost és una mica més
fàcil d’utilitzar.

Suport de BlueHost vs DreamHost

Assistència tècnica i al client

Comparat amb suport d’usuari

A partir de les opinions dels clients, es tracta d’un àmbit on manca BlueHost. DreamHost obté una nota elevada dels clients per servei i assistència, i el personal de suport es considera amable
i coneixedor.

BlueHost té telèfon, correu electrònic i xat en viu les 24 hores. BlueHost i DreamHost tenen un blog i
un fòrum.

DreamHost té una pàgina de contacte on envieu les vostres preguntes per correu electrònic. Hi ha més opcions d’assistència
de DreamHost un cop hàgiu comprat, però un telèfon no és un. DreamHost té un wiki únic que s’actualitza segons es necessita i té molta informació, semblant a una base de coneixement.

Opinió sobre l’assistència a l’usuari

Cap dels amfitrions és perfecte aquí. BlueHost proporciona més mètodes de contacte per endavant. Tanmateix, la seva atenció al client no és gaire valorada pels clients. DreamHost té limitades opcions de contacte, però els clients valoren molt el servei al client que reben.

Opinions d'usuaris de BlueHost vs DreamHost

Opinions d’usuaris

Les revisions dels usuaris es van comparar

Nota: Mai no heu d’utilitzar una revisió com a factor decisiu per triar un amfitrió web. Normalment, els apassionats les revisen publicant les ressenyes, de manera que la majoria de clients que publiquen ressenyes són molt negatius o són molt positius. Tanmateix, quan alguna cosa s’informa contínuament, pot ser alguna cosa a considerar.

Opinions negatives de BlueHost i DreamHost

BlueHost. Les revisions negatives de BlueHost es relacionen de manera aclaparadora amb el suport. Els temps llargs d’espera, la grosresa i les entrades repetides per al mateix número, no són infreqüents.

DreamHost. No en va, la queixa més comuna és la falta d’assistència telefònica. Alguns també denuncien assistència de xat maco. Els clients també han comentat que per a una empresa que tingui una garantia de temps de vida tan forta, hi ha un nombre sorprenent de queixes d’aturada..

Opinions positives per BlueHost i DreamHost

BlueHost. La majoria de les opinions positives dels clients de BlueHost elogien els preus i les característiques que es proporcionen als plans.

DreamHost. L’assistència al client de DreamHost obté la majoria de comentaris positius. DreamHost també rep elogis pel seu pla gairebé compartit de tot el preu per un preu baix..

Opinió sobre les opinions dels usuaris

En general, DreamHost rep més comentaris positius dels seus clients que BlueHost. Tot i això, BlueHost obté bones crítiques per a tot, excepte l’assistència al client.

Conclusió sobre la comparació de BlueHost i DreamHost

Quin allotjament és el que més us convé?

Elecció de la millor plataforma

Ambdues característiques tenen BlueHost i DreamHost que desitgen aquells que busquen una empresa d’allotjament web.

Motius per triar DreamHost a BlueHost:

 • Un pla compartit amb tot “il limitat”
 • Garantia de devolució de diners més llarga
 • Garantia 100% de temps de vida
 • No és una empresa EIG

Raons per escollir BlueHost per DreamHost:

 • Més opcions en allotjament compartit
 • SiteLock gratuït
 • Utilitza cPanel, però amb una interfície modificada
 • Més aplicacions disponibles per a la instal·lació d’un clic

Tot i que els plans de WordPress gestionats per BlueHost són més cars que els d’altres
amfitrions, les funcions que hi tenen són molt populars. S’indica que més d’un milió de llocs de WordPress estan allotjats a BlueHost.

Si teniu una mida mitjana o més gran, potser aneu a Bluehost o a DreamHost de manera raonable
VPS de preu o plans de servidor dedicats, tot i que els de DreamHost poden fer front a empreses més grans
amplada de banda il·limitada.

Amb el seu servei d’allotjament compartit d’un sol pla, DreamHost és atractiu per a aquells que volen un contingut il·limitat
tot el lloc sense haver de decidir entre els nivells. Tanmateix, pot no ser adequat per a la
principiant ja que no hi ha cap creador de llocs web i no hi ha assistència telefònica.

Ambdues empreses de hosting ofereixen bons preus per la quantitat de funcions que ofereixen.

Aquestes són només dues de moltes empreses que ofereixen allotjament web. Si no us importa gastar-ne uns quants
SiteGround pagaria la pena fer-ho.

Per a un amfitrió que és una elecció excel·lent per a WordPress gestionat i que ofereix una devolució de diners
Garantiu en segon lloc només DreamHost, és possible que vulgueu considerar InMotion Hosting.

Tens alguna pregunta sobre BlueHost o DreamHost? Quines han estat les vostres experiències amb l’allotjament web en general? Deixa els teus comentaris i fes-nos-ho saber.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map