Bluehost vs DreamHost: Care ar trebui să folosești?

Indiferent de motivul pentru care doriți un site web, găsiți compania de găzduire web adecvată
poți fi uluitor, deoarece există atât de multe planuri cu atâtea caracteristici diferite. Acest
Comparația din cap în cap între BlueHost și DreamHost vă poate ajuta să vă restrângeți alegerile.


Atât BlueHost cât și DreamHost au activat serviciile de găzduire web încă din anii 1990 – BlueHost din 1996, și DreamHost din 1997. Ambele sunt bine stabilite. BlueHost are peste 2 milioane de site-uri găzduite pe serverele sale, în timp ce DreamHost are peste 1,5 milioane pe serverele sale.

Ambele BlueHost și DreamHost oferă găzduire partajată, găzduire WordPress administrată și VPS și planuri dedicate de server – deși opțiunile VPS și serverul dedicat ale BlueHost sunt adăugări recente.

BlueHost a câștigat o serie de premii „Best of”, inclusiv „Best Affordable Hosting” și „Best
Gazdă de valoare. ” DreamHost a câștigat partea sa din premiile „cele mai bune”, inclusiv „Cel mai bun gazdă de afaceri” al PCMag în 2014 și 2015.

În 2010, BlueHost a fost cumpărat de Endurance International Group (EIG), companie care deține
numeroase companii de găzduire, dar le permite fiecăreia să funcționeze sub propriul nume. Chiar
deși site-urile EIG nu sunt clone între ele, există o serie de similitudini între EIG
companii de gazduire detinute.

Ar trebui să fiți conștienți că, dacă ați avut probleme cu o companie EIG, este posibil să găsiți același lucru
probleme cu un altul. DreamHost este o companie de găzduire privată și are sediul central în
California.

Comparați performanța BlueHost cu DreamHost

Contents

Uptime și fiabilitate

Monitor de funcționare

Uptime. Deși statisticile de funcționare ale BlueHost arată că acestea sunt în mod regulat 99,9% sau mai bune, acestea nu au o garanție de funcționare. Pe de altă parte, DreamHost are o garanție de 100% uptime. Se dau rambursări de o zi de găzduire pentru fiecare oră de oprire, după ce problema este raportată.

Performanţă. BlueHost își construiește propriile servere și folosește opteroni AMD cu 16 nuclee. DreamHost folosește de asemenea procesoare AMD și are SSD-uri instalate pe serverele sale.

Un test al unui site găzduit pe BlueHost a dus la un timp de încărcare de 2,37s, mai rapid decât 65% din site-urile testate pe Pingdom. Un site DreamHost comparabil a dus la un timp de încărcare de 2,10s, mai rapid decât 70% din site-urile testate.

Fiabilitate. Centrul de date pentru BlueHost este situat în Utah. Centrul de date este alimentat și răcit cu surse redundante, iar backup-urile diesel sunt în vigoare pentru situații de urgență. BlueHost nu face copii de rezervă reflectate sau redundante ale datelor, cu excepția planurilor cloud. Copiile de rezervă sunt păstrate maxim 30 de zile.

DreamHost are două centre de date din California, unul în Los Angeles și unul în Irvine. Planurile sunt
în curs de consolidare a centrelor de date din California într-un centru de date DreamHost din Portland.
De asemenea, au un centru de date în Ashburn, Virginia. Toate centrele de date au redundanță în
energie și răcire, backup-uri diesel și securitate 24/7 sunt în vigoare în toate centrele de date.

Opinia despre BlueHost vs DreamHost

Deși fiabilitatea este excelentă, iar timpul de funcționare este bun, lipsa unei garanții de funcționare pentru
BlueHost ar putea fi o preocupare. DreamHost are una dintre cele mai bune garanții de funcționare în afaceri. DreamHost are, de asemenea, o margine în timpii de încărcare și răspuns – dar doar cu o ușoară marjă.

BlueHost vs DreamHost

Comparați caracteristicile cheie

Caracteristicile cheie comparate

Notă: Veți găsi „nelimitat” sau „nemodificat” folosit de companiile de găzduire web atunci când descrieți funcții. Este un termen de marketing și nu înseamnă „tot ce poți folosi.” În schimb, termenii se referă la ceea ce companiile de găzduire „consideră o utilizare rezonabilă”.

Înregistrarea domeniului. Ambele gazde sunt înregistratori de domeniu. Atât BlueHost cât și DreamHost oferă un an gratuit de înregistrare a domeniului pentru conturi noi.

Site Web Builder. BlueHost oferă Weebly Basic, care este limitat la 5 pagini web. Basic este gratuit și există o actualizare la Weebly Premium disponibilă pentru o taxă suplimentară. DreamHost nu oferă un constructor de site-uri web.

Baze de date. Ambele BlueHost și DreamHost oferă baze de date nelimitate MySQL.

Conturi de e-mail. Atât BlueHost cât și DreamHost furnizează conturi de e-mail nelimitate și înaintare prin e-mail.

Gazduire WordPress. Ambele BlueHost și DreamHost oferă planuri WordPress gestionate.
Planurile WordPress gestionate vor costa de obicei mai mult decât un plan partajat standard. O parte din plus
costul se datorează faptului că planurile WordPress administrate sunt de obicei găzduite pe servere optimizate cu astfel de servicii
caracteristici ca cache și securitate suplimentară pentru a îmbunătăți performanța și stabilitatea.

Principalul avantaj al găzduirii WordPress gestionate este că backup-urile și actualizarea automată a
site-urile dvs. WordPress sunt realizate pentru dvs., permițându-vă să vă concentrați asupra a ceea ce este important – site-urile dvs. ”.
conţinut.

Soluție de comerț electronic. Ambii BlueHost și DreamHost oferă căruțe de cumpărături gratuite prin panourile de control, cum ar fi Magneto, ZenCart, PrestaShop și altele. Plug-in-urile WP eCommerce sunt disponibile de la ambele gazde pentru site-urile WordPress. De asemenea, DreamHost acceptă o reclamă
Constructor de site-uri de comerț electronic, Café Commerce – deși nu este gratuit.

Copiile de rezervă. BlueHost oferă backup zilnic, săptămânal și lunar și oferă, de asemenea, SiteBackup Pro contra cost, deși este gratuit cu planul comun Business Pro. SiteBackup Pro permite backup și restaurare la nivel de fișier.

Politica DreamHost interzice stocarea copiilor de siguranță pe site, astfel încât copiile să creeze copii de rezervă
trebuie descărcate și eliminate din serverul gazdă cât mai curând posibil după ce au fost făcute. Datele și bazele de date ale site-urilor web sunt protejate automat de DreamHost, dar copiile de rezervă nu sunt garantate.

Gazduire securitate. Pentru a căuta, elimina și interzice malware, BlueHost oferă serviciul de bază SiteLock gratuit pe nivelurile sale inferioare și SiteLock Pro gratuit în planurile sale de nivel superior. BlueHost afirmă că are și procese interne de protecție împotriva DDoS. DreamHost folosește Spamhaus pentru a filtra e-mailul și oferă protecție DDoS prin serviciile Arbor Networks.

Toate planurile Bluehost au un certificat SSL partajat gratuit. Primul plan comun pentru BlueHost vine
cu un certificat SSL privat gratuit. DreamHost oferă SSL prin Let’s Encrypt în planurile sale.

Panou de control. BlueHost folosește cPanel, dar a modificat extensiv interfața. DreamHost utilizează un panou de control proprietar, care este mai mult pe bază de text decât interfața bazată pe pictogramele cPanel.

Verde. DreamHost achiziționează credite pentru energie regenerabilă și afirmă că este neutru din punct de vedere al carbonului.

In plus. BlueHost are 150 USD în credite publicitare; BlueHost are 100 USD în credite. Ambele au programe de afiliere. BlueHost va migra un site web stabilit dacă aveți unul în altă parte, deși percepe o primă pentru acest serviciu. DreamHost nu are servicii de transfer de site-uri web.DreamHost vinde, de asemenea, spațiu de stocare pe serverele sale cloud pentru o taxă lunară, în funcție de cantitatea de stocare.

Opinia despre BlueHost vs Caracteristicile cheie ale DreamHost

Ambele companii de găzduire oferă o gamă bună de funcții. Cu toate acestea, din cauza DreamHost care nu utilizează cPanel, neavând constructor de site-uri web, nici politici de migrație și un plan de backup mai puțin robust, BlueHost primește din cap caracteristicile..

Comparați planurile de găzduire web și BlueHost vs DreamHost

Planuri de găzduire & Prețuri

Comparat planuri de prețuri

Notă: Concurența agresivă duce la schimbări constante ale prețurilor și la o mare cantitate de prețuri promoționale. Prețurile promoției sunt de obicei limitate la primul termen de serviciu, astfel încât înscrierea la o durată mai lungă este egală cu economii mai mari. Chiar și fără promosuri, termenii mai lungi de serviciu duc de obicei la o pauză a prețurilor. Prețurile de mai jos sunt listate pe site-urile gazdă în momentul efectuării acestei comparații.

BlueHost. BlueHost oferă trei planuri comune. Permisele de bază pentru un site asigură 50 GB stocare și permite lățimea de bandă nelimitată și conturi de e-mail, la un preț promoțional de 3,95 USD pe lună. În plus, la 6,95 USD pe lună, crește numărul de site-uri permise la 10, iar stocarea la 150 GB. Un CDN face parte și din Planul Plus. Business Pro, cu 14,95 USD pe lună, oferă
site-uri nelimitate, precum și lățime de bandă nelimitată, stocare și conturi de e-mail.

Un CDN, SSL privat, IP dedicat și Site Backup Pro sunt incluse în acest plan de nivel superior. Toate
Planurile BlueHost partajate vin, de asemenea, cu o înregistrare de domeniu gratuită pentru un an. BlueHost oferă
trei planuri Cloud scalabile pentru o taxă suplimentară, care reflectă datele dvs. în trei locuri
fiabilitate și timpi de încărcare mai rapide.

BlueHost are patru planuri WordPress gestionate bazate pe tehnologia VPS. Cel mai mic plan,
bloggerul, cu 12,95 USD pe lună, este limitat la 100 de milioane de vizite, 30 GB de stocare și cinci site-uri. Planul de top, de întreprindere, la un preț de 85 USD pe lună, are 240 GB stocare, lățime de bandă nelimitată și 30 de site-uri. Celelalte două, profesioniste la 37,50 dolari, și afaceri cu 60 USD se încadrează între ele. Toate au CDN și SiteLock gratuite (cele două niveluri inferioare au SiteLock Pro, afacerile au SiteLock
Premium și nivelul superior oferă SiteLock Enterprise).

DreamHost. DreamHost simplifică lucrurile cu un singur plan comun, la 7,95 USD pentru un termen de trei ani. Planul vine cu totul nelimitat – stocare nelimitată, lățime de bandă nelimitată, conturi de e-mail nelimitate și domenii nelimitate. O înregistrare gratuită de domeniu pentru un an, precum și SSL gratuit, vine cu planul. Un IP dedicat este disponibil pentru o taxă lunară de 5,95 dolari. DreamHost oferă, de asemenea, o opțiune cloud care este reflectată în trei locuri pentru redundanță. Cele șase niveluri extrem de scalabile variază de la 4,50 USD pe lună la 96 USD pe lună.

DreamHost oferă un plan de găzduire WordPress gestionat cu 30 GB stocare SSD și vizitatori nelimitați pe lună. WordPress este instalat automat la check-out. Planul vine cu un IP dedicat și este găzduit pe un VPS cu SSD-uri. Planul este limitat la un singur site și unul
Baza de date MySQL și are un preț de 19,95 USD cu un plan anual.

VPS și planuri dedicate: BlueHost și DreamHost au ambele patru planuri VPS. Nivelul VPS standard de 14,99 USD pe lună al BlueHost ar fi potrivit pentru o întreprindere individuală sau mică, care avea nevoie de performanțe puțin mai mari decât ar permite un plan comun, dar este prea limitat pentru mult mai mult decât atât. Celelalte trei planuri au caracteristici mai bune și au un preț de 29,99 dolari, 44,99 dolari și 55,99 dolari pe lună. Planurile BlueHost VPS au limite de lățime de bandă de la 1 TB la 4 TB.

Planurile VPS ale DreamHost au SSD-uri, încep de la 15 dolari pe lună și maxim până la 120 USD pe lună.
Oferind lățime de bandă nelimitată și domenii nelimitate, planurile DreamHost VPS sunt potrivite pentru
întreprinderile mici și mijlocii care au depășit găzduirea partajată.

BlueHost are trei niveluri dedicate, care permit 3, 4 și 5 IP-uri, la prețul de 74,99 USD, 99,99 USD și
124,99 USD pe lună, respectiv. DreamHost are câteva opțiuni începând de la 149 USD pe
lună, cu prețuri în funcție de configurația aleasă. DreamHost permite un nelimitat
numărul de IP-uri, precum și lățimea de bandă nelimitată, pe nivelurile sale dedicate.

Banii inapoi garantat: BlueHost are garanția standard pentru 30 de zile a industriei. DreamHost are o industrie care garantează o restituire a banilor de 97 de zile. Dacă aveți înregistrarea gratuită a domeniului pe BlueHost sau DreamHost, acestea vor reține o taxă de înregistrare a domeniului de la orice rambursare și veți păstra numele domeniului.

Aviz cu privire la tarifarea planurilor de găzduire

DreamHost are doar un singur plan comun care se compară cu cel mai înalt nivel al BlueHost în hostingul partajat la jumătate din preț. În plus, DreamHost are cea mai bună garanție de returnare a banilor din industrie.

Cât de ușor de utilizat BlueHost vs DreamHost

Ușurință în utilizare

Cât de ușor de utilizat interfața

Panou de control. BlueHost folosește cPanel, dar cu o interfață modificată, astfel încât utilizatorii obișnuiți de cPanel vor avea unele ajustări. Panoul de control proprietar DreamHost are caracteristicile necesare, dar faptul că nu se bazează pe standardul industriei cPanel ar putea provoca unele probleme utilizatorului.

Un clic pe Installer. BlueHost utilizează programul de instalare MOJO Marketplace cu un singur clic pentru instalarea cu ușurință a aproape o sută de aplicații. DreamHost are o secțiune de instalare cu un singur clic, deși nu există la fel de multe opțiuni precum MOJO Marketplace.

Navigare prin site. Atât site-urile BlueHost, cât și DreamHost furnizează informațiile de care aveți nevoie pentru a alege un plan. Ambele au diagrame de comparație utile pentru compararea nivelurilor în planurile lor. Ambele sunt curate și ușor de utilizat, cu toate acestea, DreamHost îngreunează găsirea unor informații fără a apela la Google sau a citi prin wikis.

Opinia privind ușurința de utilizare

Instalatorul cu un singur clic al BlueHost are mai multe aplicații. Niciuna nu folosește cPanel-ul obișnuit, dar BlueHost-ul este practic cPanel cu o interfață personalizată. Site-ul BlueHost este puțin mai mult
ușor de utilizat.

Suport pentru BlueHost vs DreamHost

Asistență tehnică și clienți

S-a comparat asistența utilizatorului

Pe baza recenziilor clienților, acesta este un domeniu în care BlueHost lipsește. DreamHost primește note mari de la clienți pentru servicii și asistență, iar personalul său de asistență este considerat prietenos
și cunoscător.

BlueHost are telefon, e-mail și chat în direct 24 de ore din 24. BlueHost și DreamHost au un blog și
un forum.

DreamHost are o pagină de contact unde trimiteți întrebări prin e-mail. Există mai multe opțiuni de asistență
de la DreamHost odată ce ați cumpărat de la ei, dar un telefon nu este unul dintre ele. DreamHost are un wiki unic care este actualizat după cum este necesar și are multe informații, la fel ca o bază de cunoștințe.

Aviz cu privire la asistența utilizatorului

Nici o gazdă nu este perfectă aici. BlueHost oferă mai multe metode de contact în avans, cu toate acestea, asistența sa pentru clienți nu este apreciată de clienți. DreamHost are opțiuni de contact limitate, dar clienții evaluează foarte mult serviciul pentru clienți pe care îl primesc.

Recenziile utilizatorilor despre BlueHost vs DreamHost

analizele utilizatorului

Recenziile utilizatorilor au fost comparate

Notă: Nu trebuie niciodată să folosiți o recenzie ca factor decisiv în alegerea unei gazde web. De obicei, recenziile sunt postate de cei pasionați, astfel încât majoritatea clienților care postează recenzii sunt fie puternic negative, fie puternic pozitive. Cu toate acestea, când ceva este raportat continuu, poate fi ceva de luat în considerare.

Recenzii negative pentru BlueHost și DreamHost

BlueHost. Recenziile negative pentru BlueHost se referă copleșitor la suport. Timpurile lungi de așteptare, nepoliticile și biletele repetate pentru aceeași problemă nu sunt mai puțin frecvente.

DreamHost. Nu este surprinzător, cea mai comună plângere este lipsa asistenței telefonice. Unii raportează, de asemenea, asistență la chat-uri. De asemenea, clienții au comentat că, pentru o companie care are o garanție de funcționare atât de puternică, există un număr surprinzător de reclamații în timpul opririi.

Recenzii pozitive pentru BlueHost și DreamHost

BlueHost. Cele mai multe recenzii pozitive ale clienților BlueHost laudă prețurile și caracteristicile furnizate în planuri.

DreamHost. Asistența clienților de la DreamHost primește majoritatea comentariilor pozitive.DreamHost primește, de asemenea, laude pentru planul său comun, aproape nelimitat, la un preț scăzut.

Opinii privind recenziile utilizatorilor

În general, DreamHost primește mai multe recenzii pozitive de la clienții săi decât BlueHost. Cu toate acestea, BlueHost primește recenzii bune pentru majoritatea, cu excepția asistenței clienților.

Concluzie privind compararea BlueHost și DreamHost

Care gazduire este cea mai potrivita pentru tine?

Alegerea celei mai bune platforme

BlueHost și DreamHost au atât caracteristici care se adresează celor care caută o companie de găzduire web.

Motivele pentru a alege DreamHost față de BlueHost:

 • Un singur plan comun cu totul „nelimitat”
 • Garanție de returnare mai lungă a banilor
 • 100% garanție uptime
 • Nu este o companie EIG

Motivele pentru a alege BlueHost peste DreamHost:

 • Mai multe opțiuni în hostingul comun
 • SiteLock gratuit
 • Utilizează cPanel – deși cu o interfață modificată
 • Mai multe aplicații disponibile pentru instalarea cu un singur clic

Deși planurile WordPress WordPress gestionate de BlueHost sunt mai scumpe decât cele ale unora
gazde, caracteristicile din ele le fac foarte populare. Este indicat de faptul că peste 1 milion de site-uri WordPress sunt găzduite pe BlueHost.

Dacă aveți dimensiuni medii sau mai mari, este posibil să vă uitați la Bluehost sau DreamHost în mod rezonabil
VPS cu prețuri sau planuri de server dedicate, deși DreamHost se pot ocupa de companii mai mari
lățimea sa de bandă nelimitată.

Cu hosting-ul său unic plan partajat, DreamHost este atractiv pentru cei care doresc un nelimitat
totul site-ul fără a fi necesar să se decidă între niveluri. Cu toate acestea, este posibil să nu fie potrivit pentru
începător, deoarece nu există niciun constructor de site-uri și nu există asistență telefonică.

Ambele companii de găzduire oferă prețuri bune pentru cantitatea de caracteristici pe care le oferă.

Acestea sunt doar două dintre multe companii care oferă gazduire web. Dacă nu vă place să cheltuiți câteva
mai mulți dolari pentru timp de încărcare rapidă și răspuns și funcții premium, SiteGround ar merita să verificați.

Pentru o gazdă care este o alegere excelentă pentru WordPress gestionat și care are un încasare de bani
garantați în al doilea rând doar DreamHost, este posibil să doriți să luați în considerare InMotion Hosting.

Aveți întrebări despre BlueHost sau DreamHost? Care au fost experiențele dvs. cu web hosting-ul în general? Lasă comentariile tale și anunță-ne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map