BlueHost vs Arvixe: welke moet je gebruiken?

Het kiezen van het juiste webhostingbedrijf is een belangrijke beslissing, maar het kan verwarrend zijn met alle opties en plannen die er zijn. Beperk uw keuzes met deze onderlinge vergelijking tussen Bluehost en Arvixe.


Zowel Bluehost als Arvixe zijn al lange tijd webhostingbedrijven. BlueHost bestaat sinds 1996. Arvixe is opgericht in 2003. BlueHost is een gevestigde waarde met meer dan 2 miljoen sites die op haar servers worden gehost. Arvixe is niet zo bekend, maar het is een snelgroeiend webhostingbedrijf.

Bluehost en Arvixe bieden beide shared hosting, WordPress-hosting en VPS en dedicated serverplannen. BlueHost’s VPS en dedicated server-opties zijn vrij recente toevoegingen. BlueHost is gebaseerd op Linux, terwijl Arvixe Linux- en Windows-opties biedt voor al zijn plannen.

Arvixe en Bluehost-vergelijking

BlueHost is uitgeroepen tot ‘Best Affordable Hosting’ en ‘Best Value Host’. Arvixe was een PCMag Editor’s Choice in 2015 en is door Inc.com genoemd als een van de snelstgroeiende bedrijven in de VS.

In 2010 werd BlueHost gekocht door Endurance International Group (EIG) en EIG kocht Arvixe in 2014. EIG bezit tal van hostingbedrijven, maar staat hen toe onder hun eigen originele naam te opereren.

EIG-bedrijven zijn geen klonen van elkaar. Er zijn echter veel overeenkomsten tussen beide. Als u problemen heeft gehad met een EIG-bedrijf, kunt u dezelfde problemen tegenkomen bij een ander.

Vergelijk de prestaties van Bluehost en Arvixe

Bluehost vs. Arvixe: uptime en betrouwbaarheid

Uptime. Hoewel de uptime-statistieken van BlueHost aantonen dat het regelmatig 99,9% of beter is, hebben ze geen uptime-garantie. Arvixe heeft een garantie van 99,9% en ze bieden een gratis maandteruggave als een maandgemiddelde onder dat percentage komt.

Prestatie. BlueHost bouwt zijn eigen servers en gebruikt 16-core AMD Opterons. Arvixe-servers gebruiken de nieuwste Xeons en klantgegevens worden opgeslagen op 15K raid tien schijven. De databases en e-mailservers van Arvixe staan ​​op SSD-opslag.

Het testen van een site die op BlueHost werd gehost, leverde een laadtijd van 2,37 sec op, sneller dan 65% van de sites die op Pingdom werden getest. Een vergelijkbare Arvixe-site produceerde een laadtijd van 1,05 s, sneller dan 89% van de geteste sites.

Betrouwbaarheid. Het datacenter van BlueHost bevindt zich in Utah. Het datacenter wordt aangedreven en gekoeld met redundante bronnen en dieselback-ups zijn beschikbaar voor noodgevallen. BlueHost maakt geen gespiegelde of redundante back-ups van gegevens, behalve hun Cloud-abonnementen, en back-ups worden maximaal 30 dagen bewaard.

Arvixe heeft datacenters in Noord-Amerika (Dallas, Texas), Europa (Amsterdam) en (Hong Kong). Alle datacenters zijn volledig redundant, met meerdere opties voor stroom en koeling. De datacenters worden ter plaatse bewaakt op veiligheid en betrouwbaarheid.

Mening

Voor zowel Bluehost als Arvixe is de betrouwbaarheid uitstekend en is de uptime goed. Het ontbreken van een uptime-garantie voor BlueHost kan echter een zorg zijn. Tests tonen aan dat Arvixe-sites aanzienlijk sneller zijn in respons en laadtijden.

Vergelijk de functies van Bluehost en Arvixe

Vergelijk de belangrijkste functies

Notitie: “Onbeperkt” en “onbeperkt” zijn populaire termen die door webhostingbedrijven worden gebruikt bij het beschrijven van functies. Het betekent echter niet “gebruik alles wat je wilt”. De voorwaarden verwijzen naar wat hostingbedrijven ‘redelijk gebruik’ achten.

Domeinregistratie. Beide hosts zijn domeinregistreerders. BlueHost biedt ook een gratis jaar domeinregistratie voor nieuwe accounts. Arvixe biedt een gratis domein aan zolang je het plan hebt, en het biedt een gratis overdracht als je al een domein hebt.

website bouwer. BlueHost biedt de Weebly Basic met slepen en neerzetten, die beperkt is tot 5 webpagina’s. Basic is gratis. Voor meer functies en pagina’s is een upgrade naar Weebly Premium beschikbaar tegen een extra vergoeding. Arvixe-plannen worden geleverd met RvSiteBuilder, een feature-rich builder met een WSYWIG-editor en meer dan 600 websjablonen.

Databases. Bluehost en Arvixe bieden onbeperkte MySQL-databases. Arvixe ondersteunt ook PostgreSQL-databases.
Emailaccounts. Bluehost en Arvixe bieden beide onbeperkte e-mailaccounts en e-mail doorsturen.

WordPress-hosting. Bluehost en Arvixe bieden beide beheerde WordPress-abonnementen. Beheerde WordPress-abonnementen worden gehost op geoptimaliseerde servers met caching en extra beveiliging om de prestaties en stabiliteit te verbeteren.

Het grote voordeel van beheerde WordPress-hosting is dat back-ups van uw site en het bijwerken van WordPress en de plug-ins voor u worden gedaan, zodat u zich kunt concentreren op de inhoud van uw site.

Beheerde WordPress-abonnementen kosten meestal meer dan een standaard gedeeld abonnement. De gedeelde hosting en beheerde WordPress-abonnementen van Arvixe zijn echter hetzelfde geprijsd.

eCommerce-oplossing. Bluehost biedt gratis winkelwagentjes via het configuratiescherm, zoals Magento, PrestaShop, ZenCart en anderen. Arvixe ondersteunt ook enkele gratis en commerciële eCommerce-opties, waarvan vele met 24/7 ondersteuning en automatische installatie.

Back-ups. BlueHost maakt dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse back-ups. Ze bieden ook SiteBackup Pro, die een back-up maakt en herstelt op bestandsniveau, tegen een extra vergoeding. SiteBackup Pro is gratis bij de gedeelde Business Pro-laag.

Arvixe maakt dagelijkse snapshot-back-ups van zijn servers. Ongeacht het back-upbeleid wordt aanbevolen om handmatige back-ups te maken en off-site te bewaren voor extra beveiliging en betrouwbaarheid.

Hostingbeveiliging. Om malware te bestrijden, biedt BlueHost de basis SiteLock-service gratis op de lagere niveaus en SiteLock Pro gratis op de hogere niveaus. BlueHost heeft interne processen ter bescherming tegen DDoS-aanvallen.

Arvixe scant en proactief tegen DDoS-bedreigingen en biedt bescherming tegen brute force-aanvallen. Arvixe-plannen worden geleverd met SpamAssassin en Spamhaus-filtering voor e-mail.

Alle Bluehost-abonnementen hebben een gratis gedeeld SSL-certificaat. BlueHost’s meest gedeelde abonnement, Business Pro, wordt geleverd met een gratis privé SSL-certificaat.

Arvixe leverde vroeger gratis gedeelde SSL voor zijn Linux shared hosting-abonnementen, maar het lijkt erop dat gratis SSL’s niet langer beschikbaar zijn voor Linux- of Windows-abonnementen, behalve de Business-abonnementen, die gratis SSL hebben zolang je een abonnement hebt bij Arvixe.

Controlepaneel. Arvixe gebruikt het industriestandaard cPanel. BlueHost gebruikt ook cPanel maar heeft de interface ingrijpend gewijzigd.

Partner- en resellerprogramma’s. Arvixe heeft een resellerprogramma. BlueHost heeft ook een resellerprogramma, maar werkt voor de service samen met ResellerClub van derden. Het partnerprogramma van BlueHost betaalt $ 65 per verwijzing. Het partnerprogramma van Arvixe betaalt van $ 70 tot $ 135 per verwijzing, afhankelijk van het aantal verwijzingen dat u per maand doet.

Extra’s. BlueHost heeft $ 150 aan advertentiekredieten; Arvixe wordt geleverd met $ 200 aan advertentiekredieten. Beide migreren een gevestigde website als u die elders heeft. BlueHost brengt een premie in rekening voor de migratiedienst, terwijl Arvixe één migratie gratis aanbiedt.

Mening

Beide hostingbedrijven bieden premiumfuncties, met veel “onbeperkte” opties, tegen betaalbare hostingprijzen. Arvixe heeft een voorsprong met een robuustere website-builder, een standaard cPanel en ondersteuning voor PostgreSQL en Windows.

Vergelijk de webhostingplannen en prijzen van Bluehost en Arvixe

Hostingplannen & Prijzen

Opmerking: vanwege de enorme concurrentie is promotionele prijsbepaling een gangbare praktijk bij webhostingbedrijven. Promoprijzen zijn doorgaans beperkt tot de eerste servicetermijn, dus aanmelden voor een langere periode levert hogere besparingen op. Zelfs zonder promo’s staat aanmelden voor langere servicevoorwaarden meestal gelijk met een prijsonderbreking. De onderstaande prijzen worden vermeld op de hostwebsites ten tijde van deze vergelijking.

BlueHost

Gedeelde hosting. BlueHost biedt drie niveaus van gedeelde hostingplannen. Basic staat één site toe, met 50 GB opslagruimte en onbeperkte bandbreedte en e-mailaccounts, voor de promoprijs van $ 3,95.

Bovendien zijn er voor $ 6,95 per maand maximaal 10 sites toegestaan ​​en wordt de opslag verhoogd tot 150 GB. Een CDN maakt ook deel uit van het Plusplan.

De Business Pro biedt voor $ 14,95 per maand onbeperkte sites, evenals onbeperkte bandbreedte, opslag en e-mailaccounts.

Een CDN, Private SSL, dedicated IP en Site Backup Pro zijn inbegrepen in dit topplan. De abonnementen van BlueHost worden ook geleverd met gratis domeinregistratie voor een jaar.

BlueHost’s biedt drie schaalbare Cloud-abonnementen tegen een extra vergoeding, die uw gegevens op drie plaatsen weerspiegelen voor betrouwbaarheid en snellere laadtijden.

Beheerde WordPress-hosting. BlueHost heeft vier beheerde WordPress-abonnementen op basis van VPS-technologie, dus er zijn minder websites per server.

Het kleinste abonnement, blogger, kost $ 12,95 per maand en is beperkt tot 100 miljoen bezoeken, 30 GB opslagruimte en vijf sites.
Het topplan, enterprise, geprijsd op $ 85 per maand, heeft 240 GB opslagruimte, onbeperkte bandbreedte en 30 sites. De andere twee, professioneel voor $ 37,50, en zaken voor $ 60, vallen daar tussenin.

Alle abonnementen hebben gratis CDN en SiteLock (de onderste twee lagen hebben SiteLock Pro, het bedrijf heeft SiteLock Premium en de bovenste laag biedt SiteLock Enterprise).

Arvixe

Gedeelde hosting. Arvixe biedt vier gedeelde plannen – twee in PersonalClass en twee in BusinessClass. Voor snellere laad- en reactietijden voor uw klanten heeft u de mogelijkheid om bij het afrekenen te kiezen voor de Amerikaanse, Europese of Aziatische datacenters.

Zowel persoonlijk als zakelijk bieden onbeperkte ruimte, bandbreedte, e-mails en databases. PersonalClass is $ 4 per maand; BusinessClass kost $ 22 per maand; PersonalClassPro kost $ 7 per maand; en BusinessClassPro kost $ 35 per maand.

De Pro-niveaus staan ​​een onbeperkt aantal sites toe, terwijl de lagere niveaus slechts zes toestaan.

Het verschil tussen PersonalClass en BusinessClass is dat BusinessClass minder gebruikers op de server heeft – in feite gedeelde hosting met VPS-functies.

De ASP (Windows) -optie voert een paar dollar meer uit voor elk plan en niveau. De gedeelde plannen van Arvixe voorzien in onbeperkte MySQL- en PostgreSQL-databases. Bovendien hebben BusinessClass-abonnementen een gratis SSL-certificaat zolang de site bij Arvixe wordt gehost.

Beheerde WordPress-hosting. Arvixe biedt beheerde WordPress-abonnementen die beginnen bij $ 4 per maand, hetzelfde als de gedeelde hostingplannen. Alle abonnementen worden geleverd met onbeperkte bandbreedte, onbeperkte opslag en een onbeperkt aantal sites.

De WordPress-sites kunnen eenvoudig worden geschaald van gedeeld naar VPS en dedicated hosting, hoewel de prijzen van Arvixe stijgen voor de VPS of dedicated servers.

VPS en speciale abonnementen: BlueHost heeft vier VPS-abonnementen. BlueHost’s standaard VPS-niveau van $ 14,99 per maand zou geschikt zijn voor een individueel of klein bedrijf dat iets meer prestaties nodig had dan een gedeeld plan zou toelaten.

Arvixe biedt er twee in Linux en Windows. Arvixe-abonnementen kosten $ 40 en $ 70 per maand voor de Linux-optie. De twee Windows VPS-niveaus zijn $ 60 en $ 100 per maand.

Het beste VPS-abonnement van BlueHost is slechts $ 59,99 per maand, maar het is beperkt tot 4 TB aan bandbreedte, terwijl alle vier Arvixe-abonnementen onbeperkte bandbreedte hebben en ze worden geleverd met een gratis SSL-certificaat zolang je het plan hebt.

BlueHost heeft drie speciale niveaus, die respectievelijk 3, 4 en 5 IP’s toestaan. Ze kosten $ 74,99, $ 99,99 en $ 124,99 per maand. Afhankelijk van de configuratie zijn de zes afzonderlijke serverlagen van Arvixe met één processor geprijsd van $ 128,70 per maand tot $ 227,50 per maand.

Voor degenen die meer prestaties nodig hebben, heeft Arvixe twee niveaus met meerdere processors voor $ 357,30 per maand. Arvixe biedt ook cloudopties, beginnend bij $ 108 per maand. Hoewel duurder dan BlueHost, worden de Arvixe-plannen volledig beheerd.

Geld-terug-garantie: BlueHost heeft de industriestandaard 30 dagen garantie. Arvixe heeft een langere garantie van 60 dagen. Als je de gratis domeinregistratie op BlueHost of Arvixe hebt, houden ze domeinregistratiekosten in voor elke terugbetaling en behoud je de domeinnaam.

Mening

De prijzen van Arvixe zijn hoger dan die van BlueHost, maar de lagere niveaus hebben meer functies dan de lagere niveaus op BlueHost. Arvixe heeft een langere geld-terug-garantie en biedt Windows-abonnementen voor degenen die het nodig hebben.

Vergelijk hoe gemakkelijk Bluehost en Arvixe te gebruiken

Makkelijk te gebruiken

Controlepaneel. BlueHost gebruikt cPanel, maar met een aangepaste interface, dus gewone cPanel-gebruikers zullen enkele aanpassingen moeten maken. Arvixe gebruikt het reguliere gebruiksvriendelijke, op pictogrammen gebaseerde cPanel.

Installatieprogramma met één klik. BlueHost gebruikt het MOJO Marketplace-installatieprogramma met één klik om bijna honderd applicaties eenvoudig te installeren. Arvixe gebruikt Softaculous als het eenkliks-installatieprogramma voor honderden applicaties.

Website navigatie. Zowel de sites van BlueHost als die van Arvixe bieden de gegevens die u nodig hebt om een ​​plan te kiezen, met handige vergelijkingstabellen voor het vergelijken van niveaus in hun plannen. Beide zijn overzichtelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Mening

Zowel Bluehost als Arvixe hebben installatieprogramma’s met één klik, gebruiken cPanel (hoewel aangepast in het geval van BlueHost) en hebben gebruiksvriendelijke websites. Beiden zijn gebruiksvriendelijk en even gemakkelijk te gebruiken.

Vergelijk de ondersteuning van Bluehost en Arvixe

Technische en klantenondersteuning

Op basis van klantrecensies is dit een gebied waar BlueHost ontbreekt. Arvixe had een geweldige reputatie op het gebied van klantenondersteuning. Sinds de EIG-buy-out heeft de klantenservice echter geleden, volgens klantrecensies. Het scoort nog steeds boven het gemiddelde.

Bluehost en Arvixe hebben beide 24/7 e-mail en live chat. De telefonische ondersteuning van BluHost is ook 24/7, terwijl de telefoondienst van Arvixe beperkt is tot kantooruren, van maandag tot en met vrijdag. Beiden hebben een uitgebreide kennisbank met tutorials en video’s. BlueHost heeft een blog en een forum; Arvixe heeft een actieve blog.

Mening

Zowel Bluehost als Arvixe bieden meerdere contactmethoden. Hoewel de reputatie van Arvixe de laatste tijd heeft geleden, krijgt het nog steeds meer positieve recensies voor klantenservice en ondersteuning dan BlueHost.

Vergelijk de gebruikersrecensies van Bluehost en Arvixe

gebruiker reviews

Notitie: Meestal worden beoordelingen gepost door mensen die gepassioneerd zijn, dus de meeste klanten die beoordelingen plaatsen, zijn ofwel sterk negatief ofwel sterk positief. Om die reden mag u nooit klantrecensies gebruiken als uw belangrijkste reden om een ​​host te kiezen. Als er echter een veel voorkomende klacht van veel gebruikers is, kan het een overweging zijn.

Negatieve recensies voor Bluehost en Arvixe

BlueHost. Negatieve beoordelingen voor BlueHost hebben bijna allemaal betrekking op ondersteuning. Lange wachttijden, het moeten maken van herhaalde tickets voor hetzelfde probleem en zelfs grofheid zijn veel voorkomende klachten.

Arvixe. Tot voor kort waren er weinig negatieve recensies van Arvixe. De laatste tijd zijn sommige beoordelingen bezorgd over slechte klantenservice en lange wachttijden.

Positieve beoordelingen voor Bluehost en Arvixe

BlueHost. De meeste positieve beoordelingen van klanten van Bluehost betreffen geluk met de geboden prijzen en abonnementen.

Arvixe. Arvixe krijgt hoge cijfers van zijn klanten voor het beschikbaar maken van zoveel functies tegen zo’n budgetprijs. Windows-gebruikers vinden het fijn om voor een betaalbare prijs hosting voor hen te vinden.

Mening

Over het algemeen krijgt Arvixe, zelfs met recente negatieve beoordelingen van klantenondersteuning, hoge cijfers van zijn klanten. BlueHost is ook geliefd, behalve een groot aantal klachten over klantenondersteuning.

Conclusie over vergelijking van BlueHost en Arvixe

BlueHost vs. Arvixe: welke hosting het beste voor u is?

Bluehost en Arvixe hebben beide voordelen die ze aantrekkelijk maken.

Redenen om Arvixe boven BlueHost te kiezen:

 • Gratis domeinregistratie zolang het plan wordt gehost
 • Vooraf geïnstalleerde WordPress
 • Windows-serveropties voor alle plannen
 • Langere geld-terug-garantie

Redenen om voor BlueHost boven Arvixe te kiezen:

 • Lagere prijzen voor de eerste servicetermijn voor verschillende niveaus van shared hosting
 • Gratis SiteLock
 • Lagere VPN- en dedicated serverprijzen

Hoewel de beheerde WordPress-abonnementen van BlueHost duurder zijn dan sommige andere, maken de functies ze erg populair, zoals blijkt uit het feit dat meer dan 1 miljoen WordPress-sites worden gehost op BlueHost.

Arvixe, met zijn budgetprijzen, is echter de moeite van het bekijken waard als je een WordPress-gebruiker bent. Als je middelgroot of groter bent, kijk dan naar BlueHost’s VPS of dedicated serverplannen.

Beide bedrijven hebben geleden onder klantrecensies met betrekking tot klantenondersteuning, wat een punt van zorg zou kunnen zijn. Beide hostingbedrijven bieden echter volledige pakketten tegen uitstekende prijzen.

Dit zijn veel andere webhostingbedrijven die u zou kunnen overwegen. Voor degenen die het niet erg vinden om wat meer uit te geven voor snelle laad- en reactietijden en premiumfuncties, is het bekijken van SiteGround de moeite waard.

Voor een hostingbedrijf dat een uitstekende keuze is voor beheerde WordPress en dat een van de beste geld-terug-garanties in de branche heeft, zou je InMotion Hosting kunnen overwegen.

Heeft u vragen over BlueHost of Arvixe? Wat zijn uw ervaringen met webhosting in het algemeen? Laat uw opmerkingen achter en laat het ons weten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map