BlueHost vs Arvixe: Quin hauria d’utilitzar?

És una decisió important intentar triar l’empresa d’allotjament web adequada, però pot ser confús amb totes les opcions i plans que hi ha. Limiteu les vostres opcions amb aquesta comparació de cap a cos entre Bluehost i Arvixe.


Bluehost i Arvixe són empreses d’allotjament web de llarga durada. BlueHost treballa des del 1996. Arvixe va ser fundada el 2003. BlueHost està ben establerta amb més de 2 milions de llocs allotjats als seus servidors. Arvixe no és tan conegut, però és una empresa d’allotjament web ràpidament en creixement.

Ambdós Bluehost i Arvixe proporcionen allotjament compartit, hosting de WordPress i VPS i plans de servidors dedicats. El VPS i les opcions de servidor dedicat de BlueHost són addicions força recents. BlueHost està basat en Linux, mentre que Arvixe proporciona opcions de Linux i Windows en tots els seus plans.

Comparació Arvixe i Bluehost

BlueHost ha estat nomenat com a “millor allotjament assequible” i “allotjament de millor valor”. Arvixe va ser l’opció de l’editor de PCMag el 2015 i ha estat nomenada per Inc.com com una de les empreses de més ràpid creixement als EUA..

El 2010, BlueHost va ser comprat per Endurance International Group (EIG), i EIG va comprar Arvixe el 2014. EIG és propietària de nombroses empreses d’allotjament que els permeten operar amb els seus propis noms originals..

Les empreses EIG no són clons els uns dels altres. Tot i això, hi ha moltes similituds entre elles. Si teniu problemes amb una empresa EIG, podríeu trobar els mateixos problemes amb una altra.

Compareu el rendiment de Bluehost i Arvixe

Bluehost vs Arvixe: Horaris i fiabilitat

Horaris. Tot i que les estadístiques de temps de funcionament de BlueHost demostren que és regularment del 99,9% o superior, no tenen garantia d’activitat. Arvixe té el 99,9% de garantia i proporcionen un reemborsament gratuït d’un mes si la mitjana mensual baixa per sota d’aquest percentatge.

Rendiment. BlueHost construeix els seus propis servidors i utilitza opterons AMD de 16 nuclis. Els servidors Arvixe utilitzen els últims Xeons, i les dades del client s’emmagatzemen en unitats de deu raid de 15K. Les bases de dades i servidors de correu electrònic d’Arixeixe es troben en emmagatzematge SSD.

La prova d’un lloc allotjat a BlueHost va produir un temps de càrrega de 2,37s, més ràpid que el 65% dels llocs provats a Pingdom. Un lloc Arvixe comparable produïa un temps de càrrega d’1,05s, més ràpid que el 89% dels llocs provats.

Fiabilitat. El centre de dades de BlueHost es troba a Utah. El centre de dades s’alimenta i es refrigera amb fonts redundants i es poden fer còpies de seguretat dièsel per a emergències. BlueHost no realitza còpies de seguretat de dades reflectides o redundants, tret dels seus plans de núvol, i es mantindran les còpies de seguretat durant un màxim de 30 dies..

Arvixe disposa de centres de dades a Amèrica del Nord (Dallas, Texas), Europa (Amsterdam) i (Hong Kong). Tots els centres de dades són totalment redundants, amb múltiples opcions de potència i refrigeració. Els centres de dades són controlats in situ per a la seva seguretat i fiabilitat.

Opinió

Tant per Bluehost com per a Arvixe, la fiabilitat és excel·lent i el temps de funcionament és bo. Tanmateix, la manca de garantia de temps lliure per a BlueHost podria ser una preocupació. Les proves mostren que els llocs d’Arvixe són significativament més ràpids en temps de resposta i càrrega.

Compareu les funcions de Bluehost i Arvixe

Compareu les funcions clau

Nota: “Il·limitat” i “sense ajustar” són termes populars que utilitzen les empreses d’allotjament web a l’hora de descriure funcions. Tot i això, no vol dir “fer servir tot el que vulgueu”. Els termes fan referència a allò que les empreses d’allotjament “consideren un ús raonable”.

Registre de dominis. Els dos amfitrions són registradors de domini. BlueHost també proporciona un any gratuït del registre de dominis per als nous comptes. Arvixe ofereix un domini gratuït sempre que tingueu el pla i us ofereix una transferència gratuïta si ja teniu un domini.

Constructor de llocs web. BlueHost proporciona el botó arrossegat i soltant Weebly Basic, que està limitat a 5 pàgines web. Bàsic és gratuït. Per obtenir més funcions i pàgines, hi ha disponible una actualització a Weebly Premium per un suplement. Els plans Arvixe vénen amb RvSiteBuilder, un creador ric en funcions amb un editor WSYWIG i més de 600 plantilles web.

Bases de dades. Bluehost i Arvixe ofereixen bases de dades MySQL il·limitades. Arvixe també admet bases de dades PostgreSQL.
Comptes de correu electrònic. Ambdós Bluehost i Arvixe proporcionen comptes de correu electrònic il·limitats i reenviament de correu electrònic.

WordPress Hosting. Bluehost i Arvixe ofereixen plans de WordPress gestionats. Els plans de WordPress gestionats s’allotgen en servidors optimitzats que inclouen memòria cau i seguretat addicional per millorar el rendiment i l’estabilitat.

El gran avantatge de l’allotjament de WordPress gestionat és que les còpies de seguretat del vostre lloc i l’actualització de WordPress i els seus complements es realitzen per a vosaltres, cosa que us permetrà centrar-vos en el contingut del vostre lloc..

Els plans gestionats de WordPress solen costar més que un pla compartit estàndard. Tot i això, els plans de WordPress gestionats compartits i hosting d’Arvixe tenen el mateix preu.

Solució de comerç electrònic. Bluehost proporciona carretes de compra gratuïtes a través del seu tauler de control, com Magento, PrestaShop, ZenCart i altres. Arvixe també admet algunes opcions de comerç electrònic gratuïtes i gratuïtes, moltes amb suport 24 hores i instal·lació automàtica.

Còpies de seguretat. BlueHost crea còpies de seguretat diàries, setmanals i mensuals. També ofereixen SiteBackup Pro, que fa una còpia de seguretat i restauració a nivell de fitxer, per un suplement. SiteBackup Pro és gratuït amb el nivell compartit de Business Pro.

Arvixe realitza còpies de seguretat diàries dels seus servidors. Independentment de les polítiques de còpia de seguretat, es recomana que es facin còpies de seguretat manuals i es guardin fora del lloc per obtenir més seguretat i fiabilitat.

Seguretat de l’allotjament. Per combatre el programari maliciós, BlueHost ofereix el servei bàsic SiteLock gratuït en els seus nivells inferiors i SiteLock Pro gratuït en els seus plans de nivell superior. BlueHost disposa de processos interns per protegir-se contra els atacs de DDoS.

Arvixe escaneja i actua de forma proactiva contra les amenaces DDoS, a més de proporcionar protecció contra atacs de força bruta. Els plans Arvixe vénen amb un filtratge de correu electrònic de SpamAssassin i Spamhaus.

Tots els plans de Bluehost tenen un certificat SSL compartit gratuït. Business Pro, el millor pla compartit de BlueHost, Business Pro, ve amb un certificat SSL privat gratuït.

Arvixe solia proporcionar SSL compartit gratuït per als seus plans d’allotjament compartit de Linux, però sembla que els SSL gratuïts ja no estan disponibles per als plans de Linux o Windows, excepte els plans de negoci, que tenen SSL gratuït sempre que tingueu un pla amb Arvixe..

Panell de control. Arvixe utilitza cPanel estàndard de la indústria. BlueHost també utilitza cPanel, però ha modificat àmpliament la interfície.

Programes d’afiliació i distribuïdors. Arvixe té un programa de distribuïdors. BlueHost també té un programa de distribuïdors, però col·labora amb ResellerClub de tercers per al servei. El programa d’afiliació de BlueHost paga 65 dòlars per derivació. El programa d’afiliació d’Arixeixe paga de 70 a 135 dòlars per referència, depenent de quantes referències que feu al mes.

Extres. BlueHost té 150 dòlars en crèdits publicitaris; Arvixe inclou 200 dòlars en crèdits publicitaris. Tots dos migraran un lloc web establert si en teniu en un altre lloc. BlueHost cobra una prima pel servei de migració, mentre que Arvixe proporciona una migració de forma gratuïta.

Opinió

Les dues empreses d’allotjament ofereixen funcions de primera qualitat, amb moltes opcions “il·limitades”, a preus d’allotjament de pressupost. Arvixe té una avantatge amb un creador de llocs web més robust, un cPanel estàndard i suport per a PostgreSQL i Windows.

Compareu els plans d’allotjament web i els preus de Bluehost i Arvixe

Plans d’allotjament & Preu

Nota: a causa d’una enorme competència, els preus promocionals són una pràctica habitual amb les empreses d’allotjament web. Els preus promocionals normalment es limiten al primer termini del servei, de manera que la inscripció a un termini més llarg suposarà un estalvi més elevat. Fins i tot sense promocions, registrar-se en termes de servei més llargs normalment equival a un trencament de preus. Els preus següents es mostren als llocs web amfitrions en el moment d’aquesta comparació.

BlueHost

Hosting compartit BlueHost ofereix tres nivells de plans d’allotjament compartits. Basic permet un lloc, amb 50 GB d’emmagatzematge, i una amplada de banda i comptes de correu electrònic il·limitats, per un preu promocional de 3,95 dòlars..

A més, a 6,95 dòlars al mes, permet fins a 10 llocs i l’emmagatzematge s’eleva a 150 GB. Un CDN també forma part del Pla Plus.

El Business Pro, de 14,95 dòlars mensuals, ofereix llocs il·limitats, a més d’amplada de banda il·limitada, emmagatzematge i comptes de correu electrònic..

En aquest pla superior s’inclou un CDN, un SSL privat, una IP dedicada i una còpia de seguretat de lloc Pro. Els plans de BlueHost també inclouen registre de domini gratuït durant un any.

El programa BlueHost ofereix tres plans Cloud escalables per un suplement, que reflecteix les vostres dades en tres llocs per obtenir una fiabilitat i uns temps de càrrega més ràpids..

Hosting de WordPress gestionat BlueHost té quatre plans de WordPress gestionats basats en la tecnologia VPS, de manera que hi ha menys llocs web per servidor.

El pla més petit, blogger, amb 12,95 dòlars mensuals, està limitat a 100 milions de visites, 30 GB d’emmagatzematge i cinc llocs.
El pla superior d’empresa, amb un preu de 85 dòlars mensuals, té 240 GB d’emmagatzematge, amplada de banda il·limitada i 30 llocs. Els altres dos, professionals a 37,50 dòlars, i els de negocis a 60 dòlars cauen al mig.

Tots els plans tenen CDN gratuït i SiteLock (els dos nivells inferiors tenen SiteLock Pro, els negocis tenen SiteLock Premium i el nivell superior proporciona SiteLock Enterprise).

Arvixe

Hosting compartit Arvixe ofereix quatre plans compartits: dos a PersonalClass i dos a BusinessClass. Per obtenir temps de càrrega i de resposta més ràpids per a la vostra clientela, podeu escollir els centres de dades dels Estats Units, Europa o els països asiàtics al moment de la compra..

Tant personal com empresarial ofereixen un espai il·limitat, amplada de banda, correus electrònics i bases de dades. PersonalClass és de 4 dòlars al mes; BusinessClass és de 22 dòlars al mes; PersonalClassPro és de 7 dòlars al mes; i BusinessClassPro és de $ 35 al mes.

Els nivells Pro permeten un nombre il·limitat de llocs, mentre que els nivells inferiors només en permeten sis.

La diferència entre PersonalClass i BusinessClass és que BusinessClass té menys usuaris al servidor, bàsicament allotjament compartit amb funcions VPS.

L’opció ASP (Windows) té uns quants dòlars més per cada pla i nivell. Els plans compartits d’Arixeixe proporcionen bases de dades il·limitades de MySQL i PostgreSQL. A més, els plans BusinessClass tenen un certificat SSL gratuït sempre que el lloc estigui allotjat amb Arvixe.

Hosting de WordPress gestionat Arvixe ofereix plans gestionats de WordPress que comencen a partir de 4 dòlars mensuals, els mateixos que els plans d’allotjament compartits. Amplada de banda il·limitada, emmagatzematge il·limitat i un nombre il·limitat de llocs inclou tots els plans.

Els llocs de WordPress es poden escalar fàcilment des de VPS compartits i allotjament dedicat, tot i que els preus d’Arixeixe augmenten per als servidors VPS o dedicats.

VPS i plans dedicats: BlueHost té quatre plans VPS. Els nivells estàndard VPS de 14,99 dòlars mensuals de BlueHost serien adequats per a una empresa individual o petita que necessiti una mica més de rendiment del que permet un pla compartit.

Arvixe n’ofereix dos en Linux i Windows. Els plans Arvixe són de 40 $ i 70 dòlars al mes per a l’opció Linux. Els dos nivells de Windows VPS són de 60 $ i 100 dòlars al mes.

El pla VPS superior de BlueHost és de només 59,99 dòlars mensuals, però està limitat a 4 TB d’ample de banda, mentre que els quatre plans Arvixe tenen un ample de banda il·limitat i disposen d’un certificat SSL gratuït sempre que tingueu el pla..

BlueHost té tres nivells dedicats, que permeten 3, 4 i 5 IP, respectivament. Tenen un preu de 74,99 dòlars, 99,99 dòlars i 124,99 dòlars al mes. Segons la configuració, els sis nivells de servidor dedicats al processador únic d’Arvixe tenen un preu de 128,70 dòlars al mes a 227,50 dòlars mensuals..

Per a aquells que necessiten més rendiment, Arvixe té dos nivells multi-processador amb un preu de 357,30 dòlars mensuals. Arvixe també ofereix opcions de núvol, a partir de 108 dòlars mensuals. Tot i que és més car que BlueHost, els plans Arvixe estan completament gestionats.

Garantia de devolució de diners: BlueHost té la garantia estàndard de la indústria de 30 dies. Arvixe té una garantia de més de 60 dies. Si teniu el registre de domini gratuït a BlueHost o Arvixe, retindran una quota de registre del domini de qualsevol devolució, i mantindreu el nom de domini.

Opinió

Els preus d’Arixeixe són més alts que els de BlueHost, però els nivells inferiors tenen més característiques que els nivells més baixos de BlueHost. Arvixe té una garantia de devolució més llarga i ofereix plans de Windows per a aquells que ho necessitin.

Compareu el fàcil d'utilitzar Bluehost i Arvixe

Facilitat d’ús

Panell de control. BlueHost utilitza cPanel, però amb una interfície modificada, de manera que els usuaris habituals de cPanel tindran alguns ajustaments. Arvixe utilitza el cPanel basat en icones regular i fàcil d’utilitzar.

Instal·lador d’un clic. BlueHost utilitza l’instal·lador d’un clic de MOJO Marketplace per instal·lar fàcilment gairebé cent aplicacions. Arvixe utilitza Softaculous com a instal·lador d’un clic per a centenars d’aplicacions.

Navegació per llocs web. Tant els llocs de BlueHost com Arvixe proporcionen les dades que necessiteu per triar un pla, amb gràfics de comparació útils per comparar els nivells dels seus plans. Totes dues són netes, clares i fàcils d’utilitzar.

Opinió

Tant Bluehost com Arvixe tenen instal·ladors d’un clic, utilitzen cPanel (tot i que es modifica en el cas de BlueHost) i disposen de llocs web fàcils d’utilitzar. Totes dues són fàcils d’utilitzar i són igualment fàcils d’utilitzar.

Compareu el suport de Bluehost i Arvixe

Assistència tècnica i al client

A partir de les opinions dels clients, es tracta d’un àmbit on manca BlueHost. Arvixe tenia una reputació estel·lar per al servei d’atenció al client. Tot i això, des de la compra EIG, el servei al client ha patit, segons les opinions dels clients. Encara es troba per sobre de la mitjana.

Amb Bluehost i Arvixe tenen correu electrònic i xat en viu les 24 hores. L’assistència telefònica de BluHost també és 24 hores, mentre que el servei d’Arvixe està limitat a l’horari d’oficina, de dilluns a divendres. Totes dues tenen una àmplia base de coneixement amb tutorials i vídeos. BlueHost té un bloc i un fòrum; Arvixe té un bloc actiu.

Opinió

Tant Bluehost com Arvixe proporcionen múltiples mètodes de contacte. Tot i que la reputació d’Arvixe ha patit darrerament, encara obté ressenyes més positives sobre atenció i atenció al client que BlueHost.

Compareu les opinions dels usuaris de Bluehost i Arvixe

Opinions d’usuaris

Nota: Normalment les opinions són publicades per apassionats, de manera que la majoria de clients que publiquen ressenyes són molt negatius o són molt positius. Per això, mai no heu d’utilitzar les revisions dels clients com a principal motiu per triar un amfitrió. Tanmateix, si hi ha una queixa habitual de molts usuaris, pot ser que sigui alguna cosa a considerar.

Opinions negatives sobre Bluehost i Arvixe

BlueHost. Les revisions negatives de BlueHost gairebé estan relacionades amb el suport. Els llargs temps d’espera, havent de crear entrades repetides per al mateix número i, fins i tot, l’abuderia, són queixes habituals.

Arvixe. Fins fa poc, hi havia poques ressenyes negatives sobre Arvixe. Darrerament, algunes revisions estan preocupades pel mal servei al client i els llargs temps d’espera.

Opinions positives sobre Bluehost i Arvixe

BlueHost. La majoria de comentaris positius de clients de Bluehost preocupa la felicitat amb els preus i les característiques del pla.

Arvixe. Arvixe obté una nota elevada dels seus clients per posar a la seva disposició tantes funcions a un preu tan barat. Els usuaris de Windows es complauen a trobar allotjament a un preu assequible.

Opinió

En conjunt, fins i tot amb les recents ressenyes negatives d’assistència al client, Arvixe obté grans notes dels seus clients. BlueHost també agrada, excepte un gran nombre de queixes d’atenció al client, té molt de gust.

Conclusió sobre la comparació de BlueHost i Arvixe

BlueHost vs Arvixe: Quin hosting és el que més us convé?

Bluehost i Arvixe tenen avantatges que els fan atractius.

Motius per triar Arvixe a BlueHost:

 • Registre de domini gratuït sempre que s’acull el pla
 • WordPress preinstal·lat
 • Opcions del servidor Windows per a tots els plans
 • Garantia de devolució de diners més llarga

Motius per triar BlueHost a Arvixe:

 • Menys preus del primer termini de servei per a diversos nivells d’allotjament compartit
 • SiteLock gratuït
 • Reduir preus de VPN i servidor dedicat

Tot i que els plans de WordPress gestionats per BlueHost són més cars que alguns, les funcions els fan molt populars, ja que es veu que més d’un milió de llocs de WordPress estan allotjats a BlueHost.

Tot i això, Arvixe, amb els seus preus de pressupost, val la pena comprovar si sou usuaris de WordPress. Si teniu una mida mitjana o més gran, potser consulteu els plans VPS o servidors dedicats de BlueHost.

Ambdues empreses han patit revisions de clients que van suposar atenció al client, cosa que podria ser un problema. Tot i això, ambdues companyies d’allotjament ofereixen plans complets a preus excel·lents.

Aquestes són moltes altres empreses d’allotjament web que podríeu considerar. Per a aquells que no importa que gastin una mica més en temps de càrrega i resposta ràpids i funcions premium, comprovar que SiteGround val la pena.

Per a una empresa d’allotjament que és una excel·lent elecció per a WordPress gestionat i que té una de les millors garanties de devolució del sector, podeu considerar InMotion Hosting.

Tens alguna pregunta sobre BlueHost o Arvixe? Quines han estat les vostres experiències amb l’allotjament web en general? Deixa els teus comentaris i fes-nos-ho saber.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map