BlueHost vs Arvixe: Care ar trebui să folosești?

Încercarea de a alege compania potrivită de găzduire web este o decizie importantă – dar poate fi confuză cu toate opțiunile și planurile de acolo. Îngustează-ți alegerile cu această comparație față în cap între Bluehost și Arvixe.


Atât Bluehost cât și Arvixe sunt companii de găzduire web de lungă durată. BlueHost este în afaceri din 1996. Arvixe a fost fondată în 2003. BlueHost este bine stabilit cu peste 2 milioane de site-uri găzduite pe serverele sale. Arvixe nu este la fel de cunoscut, dar este o companie de web hosting în creștere rapidă.

Ambii Bluehost și Arvixe oferă găzduire partajată, găzduire WordPress și VPS și planuri dedicate serverului. Opțiunile VPS și serverul dedicat ale BlueHost sunt completări destul de recente. BlueHost este bazat pe Linux, în timp ce Arvixe oferă opțiuni Linux și Windows pe toate planurile sale.

Comparație Arvixe și Bluehost

BlueHost a fost numit „Cel mai bun gazduire la prețuri accesibile” și „gazda cu cea mai bună valoare”. Arvixe a fost alegerea editorului PCMag în 2015 și a fost numită de Inc.com drept una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din S.U.A..

În 2010, BlueHost a fost cumpărat de Endurance International Group (EIG), iar EIG a achiziționat Arvixe în 2014. EIG deține numeroase companii de găzduire, dar le permite să opereze sub propriile nume originale.

Companiile EIG nu sunt clone una de cealaltă. Cu toate acestea, există multe asemănări între ele. Dacă ați avut probleme cu o companie EIG, puteți găsi aceleași probleme cu alta.

Comparați performanțele Bluehost și Arvixe

Bluehost vs. Arvixe: Uptime și fiabilitate

Uptime. Deși statisticile de funcționare ale BlueHost arată în mod regulat că este 99,9% sau mai bine, acestea nu au o garanție de funcționare. Arvixe are o garanție de 99,9% și oferă o rambursare gratuită a unei luni dacă o medie lunară scade sub acest procent.

Performanţă. BlueHost își construiește propriile servere și folosește opteroni AMD cu 16 nuclee. Serverele Arvixe folosesc cele mai recente Xeons, iar datele clientului sunt stocate pe 15K raid zece unități. Bazele de date și serverele de e-mail ale Arvixe sunt pe stocarea SSD.

Testarea unui site găzduit pe BlueHost a dus la un timp de încărcare de 2,37s, mai rapid decât 65% din site-urile testate pe Pingdom. Un site Arvixe comparabil a produs un timp de încărcare de 1.05s, mai rapid decât 89% din site-urile testate.

Fiabilitate. Centrul de date al BlueHost se află în Utah. Centrul de date este alimentat și răcit cu surse redundante, iar backup-urile diesel sunt disponibile pentru situații de urgență. BlueHost nu face copii de rezervă reflectate sau redundante ale datelor, cu excepția planurilor Cloud, iar copiile de rezervă sunt păstrate pentru maximum 30 de zile.

Arvixe are centre de date în America de Nord (Dallas, Texas), Europa (Amsterdam) și (Hong Kong). Toate centrele de date sunt complet redundante, cu multiple opțiuni de alimentare și răcire. Centrele de date sunt monitorizate la fața locului pentru securitate și fiabilitate.

Opinie

Atât pentru Bluehost, cât și pentru Arvixe, fiabilitatea este excelentă, iar timpul de funcționare este bun. Cu toate acestea, lipsa unei garanții uptime pentru BlueHost ar putea fi un motiv de îngrijorare. Testele arată că site-urile Arvixe sunt semnificativ mai rapide în timp de răspuns și de încărcare.

Comparați caracteristicile Bluehost și Arvixe

Comparați caracteristicile cheie

Notă: „Nelimitat” și „nemodificat” sunt termeni populari folosiți de companiile de găzduire web atunci când descriu funcții. Totuși, aceasta nu înseamnă „folosiți tot ce doriți”. Termenii se referă la ceea ce companiile de găzduire „consideră utilizarea rezonabilă”.

Înregistrarea domeniului. Ambele gazde sunt înregistratori de domeniu. De asemenea, BlueHost oferă un an gratuit de înregistrare a domeniului pentru conturi noi. Arvixe oferă un domeniu gratuit atât timp cât aveți planul și oferă un transfer gratuit dacă aveți deja un domeniu.

Site Web Builder. BlueHost furnizează Weebly Basic, care este limitat la 5 pagini web. Basic este gratuit. Pentru mai multe funcții și pagini, un upgrade la Weebly Premium este disponibil pentru o taxă suplimentară. Planurile Arvixe vin cu RvSiteBuilder, un constructor bogat în funcții, cu un editor WSYWIG și peste 600 de șabloane web.

Baze de date. Bluehost și Arvixe oferă baze de date MySQL nelimitate. Arvixe acceptă și bazele de date PostgreSQL.
Conturi de e-mail. Ambii Bluehost și Arvixe furnizează conturi de e-mail nelimitate și redirecționare prin e-mail.

Gazduire WordPress. Ambii Bluehost și Arvixe oferă planuri WordPress gestionate. Planurile WordPress gestionate sunt găzduite pe servere optimizate cu memorie în cache și securitate suplimentară pentru a îmbunătăți performanța și stabilitatea.

Marele avantaj al găzduirii WordPress gestionate este că copiile de rezervă ale site-ului dvs. și actualizarea WordPress și a pluginurilor sale sunt realizate pentru dvs., permițându-vă să vă concentrați asupra conținutului site-ului dvs..

Planurile WordPress gestionate costă de obicei mai mult decât un plan partajat standard. Cu toate acestea, planurile de găzduire partajate și administrate de Arvixe au prețurile la fel.

Soluție de comerț electronic. Bluehost oferă coșuri de cumpărături gratuite prin panoul său de control, cum ar fi Magento, PrestaShop, ZenCart și altele. Arvixe acceptă, de asemenea, unele opțiuni de comerț electronic gratuit și comercial, multe cu suport 24/7 și instalare automată.

Copiile de rezervă. BlueHost creează copii de rezervă zilnic, săptămânal și lunar. De asemenea, oferă SiteBackup Pro, care face o copie de rezervă și restaurare la nivel de fișier, pentru o taxă suplimentară. SiteBackup Pro este gratuit cu nivelul comun Business Pro.

Arvixe face zilnic backup-uri instantanee ale serverelor sale. Indiferent de politicile de rezervă, se recomandă ca backup-urile manuale să fie făcute și stocate în afara site-ului pentru o securitate și fiabilitate suplimentare.

Gazduire securitate. Pentru a lupta împotriva programelor malware, BlueHost oferă serviciul de bază SiteLock gratuit pe nivelurile sale inferioare și SiteLock Pro gratuit pe planurile sale de nivel superior. BlueHost dispune de procese interne pentru a vă proteja împotriva atacurilor DDoS.

Arvixe scanează și acționează proactiv împotriva amenințărilor DDoS, precum și asigură protecție împotriva atacurilor de forță brută. Planurile Arvixe vin cu filtrarea SpamAssassin și Spamhaus pentru e-mail.

Toate planurile Bluehost au un certificat SSL partajat gratuit. Cel mai înalt plan comun al companiei BlueHost, Business Pro, este livrat cu un certificat SSL privat gratuit.

Arvixe obișnuia să furnizeze SSL partajat gratuit pentru planurile sale de găzduire partajate Linux, dar se pare că SSL-urile gratuite nu mai sunt disponibile pentru planurile Linux sau Windows, cu excepția planurilor Business, care au SSL gratuit atât timp cât ai un plan cu Arvixe.

Panou de control. Arvixe folosește standardul industriei cPanel. De asemenea, BlueHost folosește cPanel, dar a modificat extensiv interfața.

Programele de afiliere și revânzători. Arvixe are un program de reseller. BlueHost are, de asemenea, un program de revânzare, dar acesta este partener cu terță parte ResellerClub pentru acest serviciu. Programul de afiliere BlueHost plătește 65 USD pentru trimitere. Programul de afiliere al companiei Arvixe plătește de la 70 la 135 dolari pe recomandare, în funcție de câte recomandări faceți pe lună..

In plus. BlueHost are 150 USD în credite publicitare; Arvixe vine cu 200 USD în credite publicitare. Ambele vor migra un site web stabilit dacă aveți unul în altă parte. BlueHost percepe o primă pentru serviciul de migrare, în timp ce Arvixe oferă gratuit o singură migrație.

Opinie

Ambele companii de găzduire oferă funcții premium, cu multe opțiuni „nelimitate”, la prețuri de gazduire bugetare. Arvixe are un avantaj cu un constructor de site-uri mai robust, un cPanel standard și suport pentru PostgreSQL și Windows.

Comparați planurile de găzduire web și prețurile pentru Bluehost și Arvixe

Planuri de găzduire & Prețuri

Notă: Datorită concurenței imense, prețurile promoționale sunt o practică obișnuită cu companiile de găzduire web. Prețurile promoționale sunt de obicei limitate la primul termen de serviciu, astfel încât înscrierea pe termen mai lung va produce economii mai mari. Chiar și fără promosuri, înregistrarea pentru termeni mai lungi de serviciu echivalează de obicei cu o pauză a prețurilor. Prețurile de mai jos sunt listate pe site-urile gazdă în momentul efectuării acestei comparații.

BlueHost

Gazduire comună BlueHost oferă trei niveluri ale planurilor de găzduire partajate. Basic permite un site, cu 50 GB spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitată și conturi de e-mail, pentru prețul promoțional de 3,95 USD.

În plus, la 6,95 USD pe lună, permite până la 10 site-uri, iar stocarea este ridicată la 150 GB. Un CDN face parte și din Planul Plus.

Business Pro, la 14,95 USD pe lună, oferă site-uri nelimitate, precum și lățime de bandă nelimitată, stocare și conturi de e-mail..

În acest plan de nivel superior este inclus un CDN, SSL privat, IP dedicat și Site Backup Pro. Planurile BlueHost vin, de asemenea, cu înregistrarea gratuită a domeniului pentru un an.

BlueHost oferă trei planuri Cloud scalabile pentru o taxă suplimentară, care reflectă datele dvs. în trei locuri pentru o fiabilitate și un timp de încărcare mai rapid..

Gazduit WordPress găzduit BlueHost are patru planuri WordPress gestionate bazate pe tehnologia VPS, deci există mai puține site-uri web pe server.

Cel mai mic plan, blogger, cu 12,95 USD pe lună, este limitat la 100 de milioane de vizite, 30 GB de stocare și cinci site-uri.
Planul de top, de întreprindere, la un preț de 85 USD pe lună, are 240 GB stocare, lățime de bandă nelimitată și 30 de site-uri. Celelalte două, profesioniste la 37,50 dolari, și afaceri cu 60 USD se încadrează între ele.

Toate planurile au CDN și SiteLock gratuite (cele două niveluri inferioare au SiteLock Pro, afacerile au SiteLock Premium, iar nivelul superior oferă SiteLock Enterprise).

Arvixe

Gazduire comună Arvixe oferă patru planuri comune – două în PersonalClass și două în BusinessClass. Pentru timpul de încărcare și de răspuns mai rapid pentru clientela dvs., aveți opțiunea de a alege centrele de date din SUA, Europa sau Asia la finalizare.

Atât Personal cât și Business oferă spațiu nelimitat, lățime de bandă, e-mailuri și baze de date. PersonalClass este de 4 dolari pe lună; BusinessClass este de 22 USD pe lună; PersonalClassPro este de 7 dolari pe lună; iar BusinessClassPro este de 35 USD pe lună.

Nivelurile Pro permit un număr nelimitat de site-uri, în timp ce nivelurile inferioare permit doar șase.

Diferența dintre PersonalClass și BusinessClass este că BusinessClass are mai puțini utilizatori pe server – găzduirea practic distribuită cu funcțiile VPS.

Opțiunea ASP (Windows) rulează cu câțiva dolari în plus pentru fiecare plan și nivel. Planurile comune ale Arvixe prevăd bazele de date nelimitate MySQL și PostgreSQL. De asemenea, planurile BusinessClass au un certificat SSL gratuit atât timp cât site-ul este găzduit cu Arvixe.

Gazduit WordPress găzduit Arvixe oferă planuri WordPress administrate care încep de la 4 dolari pe lună, la fel ca și planurile de găzduire partajate. Lățime de bandă nelimitată, stocare nelimitată și un număr nelimitat de site-uri vine cu toate planurile.

Site-urile WordPress sunt ușor scalate de la partajat la VPS și găzduire dedicată, deși prețurile Arvixe crește pentru VPS sau servere dedicate.

VPS și planuri dedicate: BlueHost are patru planuri VPS. 14,99 USD pe lună nivelul standard VPS ar fi potrivit pentru o întreprindere individuală sau mică, care avea nevoie de o performanță puțin mai mare decât ar permite un plan comun..

Arvixe oferă două în fiecare în Linux și Windows. Planurile Arvixe sunt de 40 $ și 70 USD pe lună pentru opțiunea Linux. Cele două niveluri Windows VPS sunt de 60 $ și 100 $ pe lună.

Cel mai înalt plan VPS al BlueHost este de doar 59,99 USD pe lună, dar este limitat la 4 TB de lățime de bandă, în timp ce toate cele patru planuri Arvixe au lățime de bandă nelimitată și vin cu un certificat SSL gratuit atât timp cât aveți planul.

BlueHost are trei niveluri dedicate, permițând 3, 4 și 5 IP-uri, respectiv. Acestea au un preț de 74,99 USD, 99,99 USD și 124,99 USD pe lună. În funcție de configurație, cele șase niveluri de server dedicate procesorului de la Arvixe au un preț de la 128,70 USD pe lună la 227,50 USD pe lună..

Pentru cei care au nevoie de mai multe performanțe, Arvixe are două niveluri de mai multe procesoare la prețul de 357,30 USD pe lună. Arvixe oferă, de asemenea, opțiuni cloud, începând de la 108 USD pe lună. Deși mai scumpe decât BlueHost, planurile Arvixe sunt gestionate complet.

Garanție de returnare a banilor: BlueHost are garanția standard pentru 30 de zile a industriei. Arvixe are o garanție mai lungă de 60 de zile. Dacă aveți înregistrarea gratuită a domeniului pe BlueHost sau Arvixe, acestea vor reține o taxă de înregistrare a domeniului de la orice rambursare și veți păstra numele domeniului.

Opinie

Prețurile Arvixe sunt mai mari decât cele ale BlueHost, dar nivelurile inferioare au mai multe caracteristici decât cele mai mici, pe cele BlueHost. Arvixe are o garanție de returnare mai lungă a banilor și oferă planuri Windows pentru cei care au nevoie de ea.

Comparați cât de ușor de utilizat Bluehost și Arvixe

Ușurință în utilizare

Panou de control. BlueHost folosește cPanel, dar cu o interfață modificată, astfel încât utilizatorii obișnuiți de cPanel vor avea unele ajustări. Arvixe folosește cPanel-ul obișnuit, ușor de utilizat, bazat pe pictograme.

Un clic pe Installer. BlueHost utilizează programul de instalare MOJO Marketplace cu un singur clic pentru instalarea cu ușurință a aproape o sută de aplicații. Arvixe folosește Softaculous ca instalator cu un singur clic pentru sute de aplicații.

Navigare prin site. Atât site-urile BlueHost, cât și Arvixe furnizează datele de care aveți nevoie pentru a alege un plan, cu diagrame de comparație utile pentru compararea nivelurilor din planurile lor. Ambele sunt curate, neclintite și ușor de utilizat.

Opinie

Atât Bluehost cât și Arvixe au instalatori cu un singur clic, folosesc cPanel (deși modificat în cazul lui BlueHost) și au site-uri web ușor de utilizat. Ambele sunt ușor de utilizat și sunt la fel de ușor de utilizat.

Comparați suportul pentru Bluehost și Arvixe

Asistență tehnică și clienți

Pe baza recenziilor clienților, acesta este un domeniu în care BlueHost lipsește. Arvixe avea o reputație stelară de asistență pentru clienți. Cu toate acestea, de la achiziționarea EIG, serviciul pentru clienți a avut de suferit, potrivit recenziilor clienților. Încă se situează peste medie.

Ambii Bluehost și Arvixe au email și chat live 24/7. Asistența telefonică a BluHost este de asemenea 24/7, în timp ce serviciul telefonic al Arvixe este limitat la orele de birou, de luni până vineri. Ambele au o bază de cunoștințe extinsă, cu tutoriale și videoclipuri. BlueHost are un blog și un forum; Arvixe are un blog activ.

Opinie

Atât Bluehost cât și Arvixe oferă multiple metode de contact. Deși reputația Arvixe a suferit în ultimul timp, totuși primește recenzii mai pozitive pentru serviciile și asistența clienților decât BlueHost.

Comparați recenziile utilizatorilor despre Bluehost și Arvixe

analizele utilizatorului

Notă: De obicei, recenziile sunt postate de cei pasionați, astfel încât majoritatea clienților care postează recenzii sunt fie puternic negative, fie puternic pozitive. Din acest motiv, nu ar trebui să folosiți niciodată recenziile clienților drept principalul motiv pentru alegerea unei gazde. Cu toate acestea, dacă există o reclamație comună din partea multor utilizatori, poate fi ceva de luat în considerare.

Recenzii negative pentru Bluehost și Arvixe

BlueHost. Recenziile negative pentru BlueHost sunt aproape toate legate de asistență. Timpii lungi de așteptare, fiind nevoiți să creezi bilete repetate pentru aceeași problemă și chiar nepolitici, sunt reclamații comune.

Arvixe. Până de curând, existau puține recenzii negative despre Arvixe. În ultima vreme, unele recenzii sunt îngrijorate cu privire la serviciile slabe pentru clienți și timpii lungi de așteptare.

Recenzii pozitive pentru Bluehost și Arvixe

BlueHost. Cele mai multe recenzii pozitive ale clienților Bluehost privesc fericirea cu prețurile și caracteristicile planului furnizate.

Arvixe. Arvixe primește note ridicate de la clienții săi pentru a pune la dispoziție atât de multe funcții la un astfel de preț bugetar. Utilizatorii Windows sunt încântați să găsească găzduire pentru ei la un preț accesibil.

Opinie

În general, chiar și cu recenziile recente de asistență negativă, Arvixe primește note mari de la clienții săi. De asemenea, BlueHost, cu excepția unui număr mare de reclamații de asistență pentru clienți, este foarte plăcut.

Concluzie privind compararea BlueHost și Arvixe

BlueHost vs. Arvixe: Care gazduire este cea mai potrivita pentru tine?

Bluehost și Arvixe au ambele avantaje care le fac atrăgătoare.

Motivele pentru a alege Arvixe peste BlueHost:

 • Înregistrare de domeniu gratuită atât timp cât este găzduit planul
 • WordPress preinstalat
 • Opțiuni server Windows pentru toate planurile
 • Garanție de returnare mai lungă a banilor

Motivele pentru a alege BlueHost peste Arvixe:

 • Prețuri mai mici pentru primul termen de serviciu pentru mai multe niveluri de găzduire partajată
 • SiteLock gratuit
 • Reduceți VPN-ul și prețuri dedicate pentru server

Deși planurile WordPress administrate de BlueHost sunt mai scumpe decât unele altele, funcțiile le fac foarte populare, așa cum se vede în faptul că peste 1 milion de site-uri WordPress sunt găzduite pe BlueHost.

Cu toate acestea, Arvixe, cu prețul bugetar, merită să verificați dacă sunteți utilizator WordPress. Dacă aveți o dimensiune medie sau mai mare, este posibil să vă uitați la VPS-ul BlueHost sau la planurile de server dedicate.

Ambele companii au suferit în evaluările clienților care implică asistența clienților, ceea ce ar putea fi un motiv de îngrijorare. Cu toate acestea, ambele companii de găzduire oferă planuri cu caracteristici complete la prețuri excelente.

Acestea sunt multe alte companii de găzduire web pe care le-ai putea lua în considerare. Pentru cei cărora nu le place să cheltuiască ceva mai mult pentru timp de încărcare rapidă și răspuns, precum și funcții premium, verificarea SiteGround merită timpul dvs..

Pentru o companie de găzduire care este o alegere excelentă pentru WordPress administrată și care are una dintre cele mai bune garanții de returnare a banilor din industrie, puteți lua în considerare InMotion Hosting.

Aveți întrebări despre BlueHost sau Arvixe? Care au fost experiențele dvs. cu web hosting-ul în general? Lasă comentariile tale și anunță-ne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map