BlueHost vs A2 Hosting: Quin hauria d’utilitzar?

Hi ha moltes empreses d’allotjament web per triar el vostre lloc web. De fet, hi ha tants plans i funcions que poden fer girar el cap. Poseu una mica d’estabilitat en el procés i utilitzeu aquesta comparació de cap a cos per restringir les vostres opcions.


BlueHost ha estat en el negoci d’allotjament web des de 1996, per la qual cosa és una empresa d’allotjament ben consolidada amb més de 2 milions de llocs allotjats en els seus servidors.

A2 Hosting és més recent a la indústria, fundada el 2003. A2 Hosting es va llançar per primera vegada amb els desenvolupadors en ment i va ser un dels primers a oferir PHP 5 i Ruby on Rails. Ara, la seva atenció es centra en el rendiment.

BlueHost i A2 ofereixen allotjament compartit, hosting de WordPress gestionat i VPS i plans de servidor dedicats i basats en Linux.

BlueHost ha guanyat nombrosos premis, inclosos el de “Millor allotjament a preus assequibles” i el “host amb millor valor”. A2 ha estat el guanyador de molts premis “el millor dels”, molts d’ells tan recentment com l’any passat.

Endurance International Group (EIG), una companyia propietària de moltes companyies d’allotjament, va comprar BlueHost el 2010. EIG permet que cadascuna de les seves empreses d’allotjament operar sota el seu propi nom.

Si bé les empreses d’allotjament EIG no són clons entre si, hi ha prou similituds que si teniu problemes amb una empresa EIG, podríeu trobar els mateixos problemes amb una altra.

A2 és propietat privada. El nom de l’allotjament A2 en A2 prové del fet que tenen la seu a Ann Arbor, Michigan.

Compareu el rendiment de BlueHost i A2 Hosting

BlueHost vs A2: allotjament i fiabilitat

Horaris. Tot i que les estadístiques de temps de funcionament de BlueHost demostren que és regularment del 99,9% o superior, no tenen garantia d’activitat. A2 Hosting té una garantia de temps de vida del 99,9%. A2 Hosting reemborsarà el 5% de la quota mensual per cada hora que el vostre lloc web no sigui accessible a causa d’un error o equipament de la xarxa.

Rendiment. BlueHost construeix els seus propis servidors i utilitza opterons AMD de 16 nuclis. A2 Hosting utilitza servidors Dell amb processadors de quatre nuclis, i l’ús de l’emmagatzematge SSD es veu en un lloc especial en el rendiment..

Un lloc allotjat a Bluehost provat a Pingdom va donar lloc a un temps de càrrega de 2,37s, més ràpid que el 65% dels llocs provats. Un lloc A2 va comportar un temps de càrrega ràpid de 1,49s, més ràpid que el 81% dels llocs provats.

Fiabilitat. El centre de dades de BlueHost es troba a Utah. El centre de dades està alimentat i refredat amb fonts redundants, i hi ha còpies de seguretat de dièsel per a emergències. BlueHost no realitza cap còpia de seguretat de dades reflectida o redundant, tret dels seus plans de núvol. Les còpies de seguretat es mantenen durant un màxim de 30 dies.

A2 Hosting disposa de centres de dades als Estats Units (Michigan), Europa (Amsterdam) i Àsia (Singapur). Els centres de dades tenen potència i refrigeració redundants, i hi ha generadors de gasoil per a còpies de seguretat.

Els centres de dades són controlats in situ per a la seva seguretat i fiabilitat. També tenen una connectivitat quadruple de xarxa per a un servei redundant i fiable.

Opinió

Tot i que la fiabilitat de BlueHost és excel·lent i el temps d’obtenció és bo, la manca de garantia d’horari pot suposar un problema.
L’allotjament d’A2 té garantia i els temps de càrrega i resposta de l’allotjament d’A2 A2 van ser significativament més ràpids que els de BlueHost.

Compareu les funcions de BlueHost i A2 Hosting

BlueHost vs A2 Hosting: característiques principals

Nota: Un terme comú de màrqueting utilitzat per les empreses d’allotjament web per descriure les funcions és “il·limitat”. Res no és realment il·limitat. En canvi, els termes es refereixen a allò que les empreses d’allotjament “consideren un ús raonable”. Les empreses allotjadores poden emetre avisos o suspendre un lloc si creuen que hi ha hagut un “ús excessiu”.

Registre de dominis. Els dos amfitrions són registradors de domini. BlueHost proporciona un any gratuït de registre de dominis per a nous comptes; A2 Hosting no.

Constructor de llocs web. BlueHost proporciona el botó arrossegar i deixar anar Weebly Basic, que està limitat a 5 pàgines web. Basic és gratuït i hi ha una actualització de Weebly Premium disponible per un suplement.

A2 Hosting no té un creador de llocs web integrat en cap dels seus plans, però és compatible amb la majoria dels creadors de llocs web gratuïts i comercials.

Bases de dades. BlueHost ofereix bases de dades MySQL il·limitades. A2 Hosting limita el seu nivell més baix a 5 bases de dades, amb bases de dades il·limitades en altres nivells i plans. A2 Hosting també és compatible amb PostgreSQL.

Comptes de correu electrònic. BlueHost proporciona comptes de correu electrònic i reenviament de correu electrònic il·limitats. A2 Hosting restringeix el seu nivell més baix a 25 comptes, podent tenir un nombre il·limitat d’altres nivells.

WordPress Hosting. BlueHost i A2 Hosting ofereixen plans de WordPress gestionats. Un pla de WordPress gestionat normalment costarà més que un pla compartit estàndard, tot i que els preus d’allotjament A2 tant els plans compartits com els plans de WordPress gestionats.

Els plans de WordPress gestionats s’acostumen a allotjar en servidors optimitzats, amb funcions com ara memòria cau i seguretat addicional per millorar el rendiment i l’estabilitat. Un altre avantatge de l’allotjament de WordPress gestionat és que l’empresa de hosting realitza de manera automàtica les còpies de seguretat i l’actualització dels vostres llocs de WordPress, alliberant-vos per centrar-vos en allò que és important per a vosaltres: el vostre contingut..

Solució de comerç electrònic. BlueHost i A2 Hosting proporcionen carretes de compra gratuïtes a través dels panells de control, com Magneto, ZenCart, PrestaShop i altres. Els complements de comerç electrònic WP estan disponibles des dels amfitrions per a llocs de WordPress.

Còpies de seguretat. BlueHost proporciona còpies de seguretat diàries, setmanals i mensuals. També proporciona SiteBackup Pro de forma gratuïta per al pla compartit Business Pro i per un suplement per a altres plans. SiteBackup Pro permet la còpia de seguretat i restauració a nivell de fitxer.

A2 Hosting ofereix el servidor Rewind, que fa instantànies automàtiques periòdiques del vostre lloc i permet la restauració de fitxers, bases de dades o tot el lloc de forma gratuïta, tot i que no està disponible per al nivell més baix..

Seguretat de l’allotjament. Per cercar, eliminar i prohibir programari maliciós, BlueHost proporciona el servei bàsic SiteLock gratuït als seus nivells inferiors i SiteLock Pro gratuït en els seus plans de nivell superior. BlueHost afirma que també té processos interns per protegir-se contra DDoS.

A2 escaneja i actua de forma proactiva contra amenaces DDoS, programari maliciós i virus amb Perpetual Security i HackScan: proporcionats de forma gratuïta. Utilitza la protecció anti-correu brossa estàndard, a més del filtre de correu brossa avançat de Barracuda per correu electrònic.

L’allotjament A2 també proporciona l’eina de seguretat millorada Patchman, que busca el programari i les aplicacions que necessiten posar pegat i notificar-vos que les aplicacions estan desfasades.

Tots els plans de Bluehost tenen un certificat SSL compartit gratuït. El pla més compartit de BlueHost inclou un certificat SSL privat gratuït. A2 Hosting proporciona SSL compartit gratuït per als seus plans mitjançant cPanel i es pot comprar SSL privat.

Panell de control. BlueHost utilitza cPanel, però ha modificat àmpliament la interfície. A2 Hosting també utilitza cPanel estàndard de la indústria.

Verd. DreamHost compra crèdits d’energia renovable i opera amb una empremta neutra en el carboni. A2 Hosting també té una empremta sense carboni 100% i participa activament en la plantació d’arbres i altres activitats ecològiques a Ann Arbor.

Programes d’afiliació i distribuïdors. El programa d’afiliació de BlueHost paga 65 dòlars per derivació. El programa d’afiliació d’A2 Hosting paga 85 dòlars per referència. A2 també disposa d’un programa de distribuïdors que es pot marcar amb el nom de la vostra empresa.

Extres. BlueHost té 150 dòlars en crèdits publicitaris. BlueHost migrarà un lloc web establert si en teniu en un altre lloc, tot i que cobra una prima pel servei. A2 Hosting té 50 € de crèdit publicitari a Bing / Yahoo.

Opinió

Tant BlueHost com A2 Hosting ofereixen una bona gamma de funcions. Ambdós són verds, tots dos utilitzen cPanel, tots dos tenen atractius programes d’afiliació i tots dos proporcionen funcions de seguretat per mantenir el vostre lloc segur.

BlueHost té una lleugera avantatge en les característiques, oferint un any gratuït de registre de dominis i proporcionant Weebly, el creador de llocs web.

Compareu els plans d’allotjament web i els preus de BlueHost i A2 Hosting

Plans d’allotjament & Preu

Nota: La competència agressiva comporta canvis constants en els preus i una gran quantitat de preus promocionals. Els preus de la promoció normalment es limiten al primer termini del servei, de manera que la inscripció a un termini més llarg equival a un estalvi més elevat.

Fins i tot sense promocions, els termes de servei més llargs solen derivar en un trencament dels preus. Els preus següents es mostren als llocs web amfitrions en el moment d’aquesta comparació.

BlueHost. BlueHost ofereix tres plans compartits. Basic, a 3,95 dòlars mensuals, permet un lloc, proporciona 50 GB d’emmagatzematge i permet ampliar banda i comptes de correu electrònic il·limitats. A més, a 6,95 dòlars al mes, permet fins a 10 llocs i augmenta l’emmagatzematge fins a 150 GB.

Un CDN també forma part del Pla Plus. El Business Pro, de 14,95 dòlars mensuals, ofereix llocs il·limitats, a més d’amplada de banda il·limitada, emmagatzematge i comptes de correu electrònic. En aquest pla superior s’inclouen un CDN, un SSL privat, una IP dedicada i una còpia de seguretat de lloc de Pro.

Tots els plans compartits de BlueHost tenen un registre de domini gratuït durant un any. BlueHost ofereix tres plans Cloud escalables per una tarifa addicional, que reflecteix les vostres dades en tres llocs per obtenir fiabilitat i temps de càrrega més ràpids..

BlueHost té quatre plans de WordPress gestionats basats en la tecnologia VPS. El pla més petit, blogger, amb 12,95 dòlars mensuals, està limitat a 100 milions de visites, 30 GB d’emmagatzematge i cinc llocs. El pla superior d’empresa, té 240 GB d’emmagatzematge, amplada de banda il·limitada, 30 llocs i té un preu de 85 dòlars al mes.

Els dos nivells intermedis són professionals a 37,50 dòlars, i els negocis a 60 dòlars al mes. La capa professional permet 300 milions de visitants i té 60 GB d’emmagatzematge. El nivell comercial permet 600 milions de visitants i té 120 GB d’emmagatzematge.

Tots tenen CDN i SiteLock gratuïts (els dos nivells inferiors tenen SiteLock Pro, els negocis tenen SiteLock Premium i el nivell superior proporciona SiteLock Enterprise).

A2 Hosting. A2 també ofereix tres plans compartits. Lite permet un lloc, cinc bases de dades i té un preu de 3,92 dòlars al mes. Els plans Swift i Turbo permeten llocs web il·limitats i bases de dades il·limitades. Swift és de 4,90 dòlars al mes, i Turbo de 9,31 dòlars al mes.

Tots tenen emmagatzematge SSD il·limitat i amplada de banda il·limitada. A2 Hosting té CloudLinux, una versió del sistema operatiu Centos que és més ràpida i afirma que té menys clients per servidor que la majoria.

A2 Hosting té tres plans de WordPress gestionats, a un preu similar als seus plans d’allotjament compartits. Lite està limitat a un lloc web i cinc bases de dades i té un preu de 3,92 dòlars mensuals. Swift, a 4,90 dòlars al mes, i Turbo, a 9,31 dòlars al mes, ofereixen llocs web i bases de dades il·limitades.

Tots els plans estan basats en SSD i tenen caché, tot i que el Pla Turbo ha optimitzat la memòria cau. Tots tenen opcions de seguretat CDN i de seguretat addicionals. Swift i Turbo també inclouen servidor de recuperació de còpies de seguretat.

VPS i plans dedicats: BlueHost té quatre plans VPS. Els nivells VPS de BlueHost tenen un preu de 14,99 dòlars, 29,99 dòlars, 44,99 dòlars i 55,99 dòlars al mes. Els plans BlueHost VPS tenen límits d’ample de banda d’1 TB a 4 TB.

A2 Hosting té tres plans VPS no gestionats i tres gestionats, tots amb SSD. Els no gestionats són de 5, 10 dòlars i 15 dòlars al mes i disposen de 2 TB d’ample de banda. Proporcionen 20 GB, 30 GB i 50 GB d’emmagatzematge, respectivament.

Els nivells administrats de VPS d’A2 Hosting tenen un preu de 32,99 dòlars, 46,19 dòlars i 65,99 dòlars mensuals. Disposen de 75, 100 i 150 GB d’emmagatzematge i 2, 3 i 4 TB d’ample de banda.

BlueHost té tres nivells dedicats, que permeten 3, 4 i 5 IP, amb un preu de 74,99 dòlars, 99,99 dòlars i 124,99 dòlars mensuals, respectivament. A2 Hosting té tres nivells de servidor dedicats no gestionats i tres gestionats.

Els no gestionats tenen un preu de 99,59 dòlars, 165,99 dòlars i 248,99 dòlars al mes. Els nivells gestionats són 141,09 dòlars, 207,49 dòlars i 290,49 dòlars al mes.

Garantia de devolució de diners: BlueHost té la garantia estàndard de la indústria de 30 dies. A2 Hosting té un reemborsament complet de 30 dies i un reemborsament puntual després de 30 dies. Si teniu el registre gratuït de domini a BlueHost, es restarà una quota de registre del domini de qualsevol reembossament i es mantindrà el nom de domini.

Opinió

L’allotjament compartit de BlueHost és lleugerament superior als plans d’Allotjament d’A2, però té més funcions. Els preus i les funcions de l’allotjament d’A2 per als seus plans de WordPress gestionats la converteixen en una opció atractiva per als usuaris de WordPress.

A2 Hosting proporciona als clients més opció en plans VPS i dedicats proporcionant opcions no gestionades i gestionades.

Compareu el fàcil d'utilitzar BlueHost i A2 Hosting

Facilitat d’ús

Panell de control. BlueHost utilitza cPanel, però amb una interfície modificada, de manera que els usuaris habituals de cPanel tindran alguns ajustaments. A2 Hosting utilitza el cPanel estàndard de la indústria.

Instal·lador d’un clic. BlueHost utilitza l’instal·lador d’un clic de MOJO Marketplace per instal·lar fàcilment gairebé cent aplicacions. A2 proporciona una instal·lació d’aplicacions d’un clic a centenars d’aplicacions mitjançant Softaculous.

Navegació per llocs web. Tant els llocs de BlueHost com l’A2 Hosting proporcionen tota la informació que necessiteu per triar un pla. Ambdues tenen gràfics de comparació còmodes per comparar els nivells dels seus plans. Totes dues són netes i fàcils d’utilitzar. A2 té una funcionalitat útil: enllaços a finestres emergents per a molts dels termes i opcions que es mostren als gràfics.

Opinió

Ambdues tenen centenars d’aplicacions que es poden instal·lar amb un sol clic, totes dues tenen fàcil navegació per llocs web i ambdues utilitzen cPanel, tot i que BlueHost es modifica. La majoria dels usuaris estarien contents de la facilitat d’ús d’alguna d’aquestes empreses d’allotjament.

Compareu el suport de BlueHost i A2 Hosting

BlueHost vs A2 Hosting: assistència tècnica i al client

Basat en les ressenyes dels clients, es tracta d’un àmbit on BlueHost necessita millorar. El suport de l’A2 Hosting és constantment altament qualificat i el personal d’assistència es considera amable i experimentat.

BlueHost i A2 Hosting tenen telèfon, correu electrònic i xat en viu les 24 hores. Tots dos tenen un fòrum i una àmplia base de coneixement. A2 Hosting té un bloc actiu.

Opinió

Si bé BlueHost ofereix diversos mètodes de contacte, les revisions dels clients es queixen de forma reiterada sobre l’assistència. A2 Hosting té els mateixos múltiples mètodes de contacte, però el seu suport és molt considerat. A2 és l’elecció si el suport és una prioritat alta per a vosaltres.

Compareu les opinions dels usuaris de Bluehost i A2 Hosting

Opinions d’usuaris

Nota: les revisions solen publicar-se els que tenen opinions fortes, de manera que la majoria dels clients que publiquen ressenyes són molt negatius o són molt positius. Per aquest motiu, les revisions no s’han d’utilitzar com a factor principal en l’elecció d’un amfitrió. Tanmateix, quan alguna cosa s’informa contínuament, pot ser alguna cosa a considerar.

Opinions negatives sobre BlueHost i A2 Hosting

BlueHost. Les revisions negatives de BlueHost estan en gran mesura relacionades amb un suport escàs. Els temps d’espera llargs, la grosella i les entrades repetides per al mateix número no són infreqüents.

A2 Hosting. Hi ha menys revisions de clients negatius sobre A2 que per la majoria de les empreses. Les negatives que es publiquen solen ser per a males experiències amb atenció al client.

Opinions positives sobre BlueHost i A2 Hosting

BlueHost. La majoria de les opinions positives dels clients de Bluehost elogien els preus i les característiques que s’inclouen als plans.

A2 Hosting. A2 obté ressenyes molt més positives que negatives per a l’atenció al client. Els clients també estan impressionats amb la rapidesa dels llocs web a A2 i la quantitat de funcions que ofereix el preu.

Opinió

En general, A2 Hosting obté, amb molt, comentaris molt positius que comentaris negatius.

Conclusió sobre la comparació de BlueHost i A2 Hosting

BlueHost vs A2 Hosting: Quin hosting és el que més us convé?

BlueHost i A2 Hosting tenen totes dues funcions que es consideraran avantatges i minus.

Motius per triar A2 Hosting a BlueHost:

 • SSD en tots els seus plans
 • Garantia de devolució de diners en qualsevol moment (puntuable)
 • Garantia d’horari
 • Servidors ràpids
 • Suport PostgreSQL

Motius per triar BlueHost a l’A2 Hosting:

 • SiteLock gratuït
 • Funcions més “il·limitades”
 • Constructor de llocs web gratuït

Tot i que els plans de WordPress gestionats per BlueHost són més cars que els d’altres hostes, són molt populars, com ho demostra el fet que més d’un milió de llocs de WordPress s’allotgen a BlueHost.

Tot i això, els preus de hosting d’allotjament compartit d’A2 Hosting per als seus plans de WordPress gestionats el fan molt atractiu per als usuaris de WordPress. Tant BlueHost com A2 Hosting tenen un VPS de preu competitiu i opcions de servidor dedicades per a aquells amb llocs més grans o un trànsit més pesat.

Els dos amfitrions també disposen de plans compartits a preu barat que inclouen funcions completes. El diferencial entre aquestes dues companyies d’allotjament és el millor registre de servei d’Atenció a l’A2 Hosting per al servei i atenció al client.

Hi ha altres empreses d’allotjament web a considerar. Si no us interessa gastar uns quants dòlars més en temps de càrrega i resposta ràpids, així com funcions premium, SiteGround val la pena consultar-ho.

Un altre amfitrió amb plans atractius de WordPress gestionats i una de les garanties de devolució més llarga és InMotion Hosting.

Tens alguna pregunta sobre BlueHost o A2 Hosting? Quines han estat les vostres experiències amb l’allotjament web en general? Deixa els teus comentaris i fes-nos-ho saber.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map