BlueHost vs A2 Gazduire: Care ar trebui să folosești?

Există multe companii de găzduire web, dintre care să alegeți pentru site-ul dvs. web. De fapt, există atât de multe planuri și caracteristici încât vă poate face capul să se rotească. Puneți o oarecare stabilitate în proces și utilizați această comparație din cap în cap pentru a restrânge alegerile.


BlueHost este în afaceri de web hosting din 1996, deci este o companie de găzduire bine pusă la punct cu peste 2 milioane de site-uri găzduite pe serverele sale.

A2 Hosting este mai nou în industrie, fiind fondat în 2003. A2 Hosting a fost lansat pentru prima dată cu dezvoltatorii în minte și a fost unul dintre primii care au oferit PHP 5 și Ruby on Rails. Acum, accentul lor este pus pe performanță.

Ambele BlueHost și A2 oferă găzduire partajată, găzduire WordPress administrată și VPS și planuri de server dedicate și sunt bazate pe Linux.

BlueHost a câștigat multe premii, inclusiv „Cel mai bun gazduire la prețuri accesibile” și „Gazda cu cea mai bună valoare”. A2 a fost câștigătorul multor premii „cele mai bune”, câteva dintre ele la fel ca anul trecut.

Endurance International Group (EIG), o companie care deține multe companii de găzduire, a cumpărat BlueHost în 2010. EIG permite fiecăreia dintre companiile sale de găzduire să funcționeze sub propriul nume.

Deși companiile de găzduire EIG nu sunt clone una de cealaltă, există suficiente similitudini, încât dacă ai avut probleme cu o companie EIG, poți găsi aceleași probleme cu o altă.

A2 este proprietate privată. Numele A2 din A2 Gazduire vine de la faptul că au sediul în Ann Arbor, Michigan.

Comparați performanțele BlueHost și A2 Hosting

BlueHost vs. A2 Gazduire: Optime și fiabilitate

Uptime. Chiar dacă statisticile de funcționare ale BlueHost arată că acestea sunt în mod regulat de 99,9% sau mai bune, acestea nu au o garanție de funcționare. A2 Gazduire are o garanție de uptime de 99,9%. A2 Gazduire va rambursa 5% din taxa lunară pentru fiecare oră pe care site-ul dvs. web nu este accesibil din cauza defectării echipamentului sau a rețelei.

Performanţă. BlueHost își construiește propriile servere și folosește opteroni AMD cu 16 nuclee. A2 Gazduire utilizează servere Dell cu procesoare quad-core, iar accentul pe performanță este văzut cu utilizarea stocării SSD.

Un site găzduit de Bluehost testat pe Pingdom a dus la un timp de încărcare de 2,37s, mai rapid decât 65% din site-urile testate. Un site A2 a dus la un timp de încărcare rapidă de 1,49, mai rapid decât 81% din site-urile testate.

Fiabilitate. Centrul de date pentru BlueHost este situat în Utah. Centrul de date este alimentat și răcit cu surse redundante, iar backup-urile diesel sunt în vigoare pentru situații de urgență. BlueHost nu face copii de rezervă reflectate sau redundante ale datelor, cu excepția planurilor cloud. Copiile de rezervă sunt păstrate maxim 30 de zile.

A2 Gazduire are centre de date în SUA (Michigan), Europa (Amsterdam) și Asia (Singapore). Centrele de date au putere și răcire redundante și există generatoare diesel pentru backup.

Centrele de date sunt monitorizate la fața locului pentru securitate și fiabilitate. De asemenea, au conectivitate la rețea de patru ori pentru un serviciu redundant și de încredere.

Opinie

Deși fiabilitatea BlueHost este excelentă, iar timpul de funcționare este bun, lipsa unei garanții uptime ar putea fi un motiv de îngrijorare.
Găzduirea A2 are o garanție, iar timpul de încărcare și răspuns al Gazduirii A2 a fost semnificativ mai rapid decât cel al BlueHost.

Comparați caracteristicile BlueHost și A2 Hosting

BlueHost vs. A2 Gazduire: Caracteristici cheie

Notă: Un termen comun de marketing folosit de companiile de găzduire web în descrierea caracteristicilor este „nelimitat”. Nimic nu este cu adevărat nelimitat. În schimb, termenii se referă la ceea ce companiile de găzduire „consideră o utilizare rezonabilă”. Companiile care găzduiesc pot emite avertizări sau pot suspenda un site dacă consideră că a existat o „utilizare excesivă”.

Înregistrarea domeniului. Ambele gazde sunt înregistratori de domeniu. BlueHost oferă un an gratuit de înregistrare a domeniului pentru conturi noi; A2 Gazduire nu.

Site Web Builder. BlueHost furnizează Weebly Basic, care este limitat la 5 pagini web. Basic este gratuit și există o actualizare la Weebly Premium disponibilă pentru o taxă suplimentară.

A2 Gazduire nu are un constructor de site-uri web integrat în niciunul dintre planurile sale, dar acceptă majoritatea constructorilor de site-uri gratuite și comerciale.

Baze de date. BlueHost oferă baze de date nelimitate MySQL. A2 Gazduire își limitează nivelul cel mai scăzut la 5 baze de date, cu baze de date nelimitate pe alte niveluri și planuri. A2 Gazduire acceptă, de asemenea, PostgreSQL.

Conturi de e-mail. BlueHost oferă conturi de e-mail nelimitate și redirecționare prin e-mail. A2 Gazduire restricționează nivelul cel mai scăzut la 25 de conturi, celelalte niveluri putând avea un număr nelimitat.

Gazduire WordPress. BlueHost și A2 Hosting oferă ambele planuri WordPress gestionate. Un plan WordPress gestionat va costa de obicei mai mult decât un plan partajat standard, deși prețurile de găzduire A2, atât planuri comune, cât și planuri WordPress gestionate la fel.

Planurile WordPress gestionate sunt de obicei găzduite pe servere optimizate, cu caracteristici precum cache și securitate suplimentară pentru a îmbunătăți performanța și stabilitatea. Un alt avantaj al găzduirii WordPress gestionate este că copiile de rezervă și actualizarea site-urilor dvs. WordPress sunt realizate automat de către compania de găzduire pentru dvs., eliberându-vă pentru a vă concentra asupra a ceea ce este important pentru dvs. – conținutul dvs..

Soluție de comerț electronic. BlueHost și A2 Hosting oferă căruțe de cumpărături gratuite prin panourile de control, precum Magneto, ZenCart, PrestaShop și altele. Plug-in-urile WP eCommerce sunt disponibile de la ambele gazde pentru site-urile WordPress.

Copiile de rezervă. BlueHost oferă backup zilnic, săptămânal și lunar. De asemenea, oferă SiteBackup Pro gratuit pentru planul comun Business Pro și pentru o taxă suplimentară pentru alte planuri. SiteBackup Pro permite backup și restaurare la nivel de fișier.

A2 Hosting oferă Server Rewind, care face instantanee automate periodice ale site-ului dvs. și permite restaurarea fișierelor, bazelor de date sau a întregului site gratuit, deși nu este disponibil pentru cel mai scăzut nivel.

Gazduire securitate. Pentru a căuta, elimina și interzice malware, BlueHost oferă serviciul de bază SiteLock gratuit pe nivelurile sale inferioare și SiteLock Pro gratuit în planurile sale de nivel superior. BlueHost afirmă că are și procese interne de protecție împotriva DDoS și în loc.

A2 scanează și acționează proactiv împotriva amenințărilor DDoS, malware și viruși cu Perpetual Security și HackScan – furnizate gratuit. Folosește Protecția anti-spam standard, plus Barracuda Advanced Filtrare Spam pentru e-mail.

Găzduirea A2 oferă, de asemenea, instrumentul de securitate îmbunătățit Patchman, care scanează software și aplicații care au nevoie de corecție și vă notifică atunci când aplicațiile sunt neactualizate.

Toate planurile Bluehost au un certificat SSL partajat gratuit. Planul de distribuire de top de pe BlueHost este livrat cu un certificat SSL privat gratuit. A2 Gazduire oferă SSL partajat gratuit pentru planurile sale prin cPanel, iar SSL-ul privat poate fi achiziționat.

Panou de control. BlueHost folosește cPanel, dar a modificat extensiv interfața. A2 Gazduire folosește, de asemenea, cPanel standardul industriei.

Verde. DreamHost achiziționează credite pentru energie regenerabilă și operează cu o amprentă neutră de carbon. A2 Gazduire are, de asemenea, o amprentă 100% fără carbon și participă activ la plantarea copacilor și la alte activități ecologice în Ann Arbor.

Programele de afiliere și revânzători. Programul de afiliere BlueHost plătește 65 USD pentru trimitere. Programul de afiliere A2 Hosting plătește 85 USD pentru trimitere. A2 are, de asemenea, un program de reseller care poate fi marcat cu numele companiei tale.

In plus. BlueHost are 150 USD în credite publicitare. BlueHost va migra un site web stabilit dacă aveți unul în altă parte, deși percepe o primă pentru acest serviciu. A2 Gazduire are un credit publicitar de 50 USD pentru Bing / Yahoo.

Opinie

Atât BlueHost, cât și A2 Hosting oferă o gamă bună de caracteristici. Ambele sunt verzi, ambele folosesc cPanel, ambele au programe de afiliere atractive și ambele oferă caracteristici de securitate pentru a vă păstra site-ul în siguranță.

BlueHost are un avantaj redus în funcții, oferind un an gratuit de înregistrare a domeniilor și oferind Weebly, constructorul de site-uri web.

Comparați planurile de găzduire web și prețurile pentru BlueHost și A2 Hosting

Planuri de găzduire & Prețuri

Notă: Concurența agresivă duce la schimbări constante ale prețurilor și la o mare cantitate de prețuri promoționale. Prețurile promoției sunt de obicei limitate la primul termen de serviciu, astfel încât înscrierea la o durată mai lungă este egală cu economii mai mari.

Chiar și fără promosuri, termenii mai lungi de serviciu duc de obicei la o pauză a prețurilor. Prețurile de mai jos sunt listate pe site-urile gazdă în momentul efectuării acestei comparații.

BlueHost. BlueHost oferă trei planuri comune. Basic, la 3,95 USD pe lună, permite un site, oferă 50 GB stocare și permite lățimea de bandă nelimitată și conturi de e-mail. În plus, la 6,95 USD pe lună, permite până la 10 site-uri și crește stocarea la 150 GB.

Un CDN face parte și din Planul Plus. Business Pro, la 14,95 USD pe lună, oferă site-uri nelimitate, precum și lățime de bandă nelimitată, stocare și conturi de e-mail. Un CDN, SSL privat, IP dedicat și Site Backup Pro sunt incluse în acest plan de nivel superior.

Toate planurile BlueHost partajate vin cu o înregistrare gratuită a domeniului pentru un an. BlueHost oferă trei planuri Cloud scalabile pentru o taxă suplimentară, care reflectă datele dvs. în trei locuri pentru fiabilitate și timp de încărcare mai rapid.

BlueHost are patru planuri WordPress gestionate bazate pe tehnologia VPS. Cel mai mic plan, blogger, cu 12,95 USD pe lună, este limitat la 100 de milioane de vizite, 30 GB de stocare și cinci site-uri. Planul de top al întreprinderii are 240 GB stocare, lățime de bandă nelimitată, 30 de site-uri și are un preț de 85 USD pe lună..

Cele două niveluri intermediare sunt profesionale la 37,50 USD, iar afacerile la 60 USD pe lună. Nivelul profesional permite 300 de milioane de vizitatori și are 60 GB de stocare. Nivelul de afaceri permite 600 de milioane de vizitatori și are 120 GB de stocare.

Toate au CDN și SiteLock gratuite (cele două niveluri inferioare au SiteLock Pro, afacerile au SiteLock Premium, iar nivelul superior oferă SiteLock Enterprise).

A2 Gazduire. A2 oferă, de asemenea, trei planuri comune. Lite permite un site, cinci baze de date și are un preț de 3,92 USD pe lună. Planurile Swift și Turbo permit site-uri web nelimitate și baze de date nelimitate. Swift este de 4,90 USD pe lună, iar Turbo este de 9,31 USD pe lună.

Toate au stocare SSD nelimitată și lățime de bandă nelimitată. A2 Gazduire are CloudLinux, o versiune a sistemului de operare Centos care este mai rapidă și afirmă că are mai puțini clienți pe server decât majoritatea.

A2 Gazduire are trei planuri WordPress gestionate, la fel ca și planurile sale de găzduire partajate. Lite este limitat la un site web și cinci baze de date și are un preț de 3,92 USD pe lună. Swift, la 4,90 USD pe lună, iar Turbo, la 9,31 USD pe lună, oferă site-uri web și baze de date nelimitate.

Toate planurile sunt bazate pe SSD și au memorie în cache, deși Planul Turbo a pus în cache optimizat. Toate au CDN și opțiuni suplimentare de securitate. Swift și Turbo vin de asemenea cu Server Rewind pentru copii de rezervă.

VPS și planuri dedicate: BlueHost are patru planuri VPS. Nivelurile VPS ale BlueHost au un preț de 14,99 USD, 29,99 USD, 44,99 USD și 55,99 USD pe lună. Planurile BlueHost VPS au limite de lățime de bandă de la 1 TB la 4 TB.

A2 Hosting are trei planuri VPS neadministrate și trei gestionate de VPS, toate cu SSD-uri. Cei neadministrați sunt 5 $, 10 $ și 15 $ pe lună și au o indemnizație de 2 TB de lățime de bandă. Acestea asigură 20 GB, 30 GB și, respectiv, 50 GB stocare.

Nivelurile VPS administrate de la A2 Hosting au un preț de 32,99 USD, 46,19 USD și 65,99 USD pe lună. Au stocare de 75, 100 și 150 GB și 2, 3 și 4 TB de lățime de bandă.

BlueHost are trei niveluri dedicate, care permit 3, 4 și 5 IP-uri, la prețul de 74,99 USD, 99,99 USD și, respectiv, 124,99 dolari pe lună. A2 Gazduire are trei niveluri de server dedicate neadministrate și trei gestionate dedicate.

Cei neadministrați au un preț de 99,59 USD, 165,99 USD și 248,99 USD pe lună. Nivelurile gestionate sunt 141,09 USD, 207,49 USD și 290,49 USD pe lună.

Banii inapoi garantat: BlueHost are garanția standard de 30 de zile a industriei. A2 Hosting are o rambursare completă de 30 de zile și o rambursare corespunzătoare după 30 de zile. Dacă aveți înregistrarea gratuită a domeniului pe BlueHost, va fi reținută o taxă de înregistrare a domeniului de la orice rambursare și veți păstra numele domeniului.

Opinie

Găzduirea partajată de BlueHost este puțin mai mare decât planurile de A2 Hosting, dar are mai multe funcții. Prețurile și caracteristicile A2 Hosting pentru planurile sale WordPress gestionate îl fac o alegere atractivă pentru utilizatorii WordPress.

A2 Gazduire oferă clienților mai multe opțiuni în VPS și planuri dedicate, oferind opțiuni neadministrate și gestionate.

Comparați cât de ușor de utilizat BlueHost și A2 Hosting

Ușurință în utilizare

Panou de control. BlueHost folosește cPanel, dar cu o interfață modificată, astfel încât utilizatorii obișnuiți de cPanel vor avea unele ajustări. A2 Gazduire folosește cPanel, standardul standard al industriei.

Un clic pe Installer. BlueHost utilizează programul de instalare MOJO Marketplace cu un singur clic pentru instalarea cu ușurință a aproape o sută de aplicații. A2 oferă instalarea unui singur clic pentru sute de aplicații prin Softaculous.

Navigare prin site. Atât site-urile BlueHost, cât și site-ul A2 Hosting furnizează toate informațiile de care aveți nevoie pentru a alege un plan. Ambele au diagrame de comparație convenabile pentru compararea nivelurilor în planurile lor. Ambele sunt curate și ușor de utilizat. A2 are o caracteristică la îndemână – link-uri către ferestre pop-up pentru mulți dintre termenii și opțiunile afișate în graficele sale.

Opinie

Ambele au sute de aplicații care pot fi instalate cu un singur clic, ambele au site-uri web ușor de navigat și ambele folosesc cPanel – deși BlueHost este modificat. Majoritatea utilizatorilor ar fi mulțumiți de ușurința de utilizare a oricăreia dintre aceste companii de găzduire.

Comparați asistența BlueHost și A2 Hosting

BlueHost vs. A2 Gazduire: asistență tehnică și clienți

Pe baza recenziilor clienților, acesta este un domeniu în care BlueHost are nevoie de îmbunătățiri. Sprijinul pentru gazduire A2 este evaluat constant, iar personalul de asistență este considerat prietenos și cu cunoștință.

BlueHost și A2 Hosting au telefon, e-mail și chat live 24/7. Ambele au un forum și o bază de cunoștințe extinsă. A2 Gazduire are un blog activ.

Opinie

În timp ce BlueHost oferă mai multe metode de contact, recenziile clienților se plâng în mod repetat de asistență. A2 Gazduire are aceleași multiple metode de contact, dar suportul său este foarte apreciat. A2 este alegerea dacă suportul este o prioritate mare pentru dumneavoastră.

Comparați recenziile utilizatorilor despre Bluehost și A2 Hosting

analizele utilizatorului

Notă: Recenziile sunt postate de obicei de către cei care au opinii puternice, astfel încât majoritatea clienților care postează recenzii sunt fie puternic negative, fie puternic pozitive. Din acest motiv, recenziile nu trebuie utilizate ca principal factor în alegerea unei gazde. Cu toate acestea, când ceva este raportat continuu, poate fi ceva de luat în considerare.

Recenzii negative pentru BlueHost și A2 Hosting

BlueHost. Recenziile negative pentru BlueHost sunt copleșitor de legate de asistența slabă. Timpurile lungi de așteptare, nepolitica și biletele repetate pentru aceeași problemă nu sunt mai puțin frecvente.

A2 Gazduire. Există mai puține recenzii negative ale clienților pentru A2 decât pentru majoritatea companiilor. Cele negative care sunt postate sunt de obicei pentru experiențe proaste cu asistență pentru clienți.

Recenzii pozitive pentru BlueHost și A2 Hosting

BlueHost. Cele mai multe recenzii pozitive ale clienților Bluehost laudă prețurile și caracteristicile furnizate în planuri.

A2 Gazduire. A2 primește recenzii mult mai pozitive decât negative pentru asistența clienților. Clienții sunt, de asemenea, impresionați de viteza site-urilor de pe A2 și de numărul de funcții oferite pentru preț.

Opinie

În general, A2 Gazduire primește cu mult mai multe recenzii pozitive decât recenziile negative.

Concluzie privind compararea BlueHost și A2 Hosting

BlueHost vs A2 Gazduire: Care gazduire este cea mai potrivita pentru tine?

BlueHost și A2 Hosting au ambele caracteristici care ar fi considerate plusuri și minusuri.

Motivele pentru a alege Găzduirea A2 pe BlueHost:

 • SSD-uri pe toate planurile sale
 • Oricând (pro-evaluat) garanție de returnare a banilor
 • Garanție uptime
 • Servere rapide
 • Suport PostgreSQL

Motivele pentru a alege BlueHost peste A2 Gazduire:

 • SiteLock gratuit
 • Funcții mai „nelimitate”
 • Constructor de site-uri gratuit

Deși planurile WordPress administrate de BlueHost sunt mai scumpe decât cele ale altor gazde, acestea sunt foarte populare – așa cum se arată în faptul că peste 1 milion de site-uri WordPress sunt găzduite pe BlueHost.

Cu toate acestea, prețurile de găzduire la fel de distribuite de A2 pentru planurile WordPress gestionate îl fac foarte atractiv pentru utilizatorii WordPress. Atât BlueHost cât și A2 Hosting au VPS la prețuri competitive și opțiuni de server dedicate pentru cei cu site-uri mai mari sau trafic mai greu.

Ambele gazde au, de asemenea, planuri partajate la prețuri bugetare, care sunt dotate complet. Factorul de diferență dintre aceste două companii de găzduire este recordul mai bun al serviciului și asistenței pentru clienți A2 Hosting.

Există alte companii de găzduire web care trebuie luate în considerare. Dacă nu vă place să cheltuiți câțiva dolari mai mult pentru timp de încărcare rapidă și răspuns, precum și funcții premium, SiteGround ar merita să verificați.

O altă gazdă cu planuri WordPress atractive gestionate și una dintre cele mai lungi garanții de returnare de bani este InMotion Hosting.

Aveți întrebări despre BlueHost sau A2 Hosting? Care au fost experiențele dvs. cu web hosting-ul în general? Lasă comentariile tale și anunță-ne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map