Arvixe vs. SiteGround: Quin hauria d’utilitzar?

Potser la decisió més important que pugueu prendre respecte al vostre lloc web és trobar l’empresa i el pla d’allotjament adequats. Tot i això, tantes empreses, entre les quals triar. Podeu utilitzar aquesta comparació individualitzada entre Arvixe i SiteGround per ajudar-vos a restringir les vostres opcions.


SiteGround és encara més recent i es va establir el 2004, però allotja prop de 500.000 llocs als seus servidors. Arvixe i SiteGround ofereixen allotjament compartit, hosting de WordPress gestionat i VPS i plans de servidor dedicats. Arvixe té opcions de Linux i Windows, mentre que SiteGround només és de Linux.

Arvixe va ser nomenada PCMag Editor’s Choice el 2015 i va ser nomenada per Inc.com com una de les empreses de més ràpid creixement dels Estats Units SiteGround que ha guanyat molts premis “el millor dels”, però molts provenen dels llocs que han creat per a l’autopromoció, cosa que és massa comú amb les empreses d’allotjament web. SiteGround ha guanyat premis legítims per a l’activitat i el servei d’atenció al client.

Arvixe va ser adquirida per Endurance International Group (EIG) el 2014. Hi ha moltes empreses d’allotjament web sota la bandera EIG, però totes operen sota els seus noms originals. Mentre que les empreses EIG no són clons entre si, si teniu problemes amb un, són prou semblants per tal que tingueu els mateixos problemes amb un altre.

SiteGround va ser fundada el 2004 i és una empresa privada amb seu central a Sofia, Bulgària, encara que té una presència mundial.

Compareu el rendiment de Arvixe i SiteGround

Arvixe vs. SiteGround: temps de fiabilitat i fiabilitat

Horaris. Arvixe té el 99,9% de garantia, amb un reemborsament de mes gratuït si una mitjana mensual baixa per sota d’aquest percentatge. SiteGround té una garantia similar per a un temps de treball mínim del 99,9%. Si el lloc es situa entre el 99,9% i el 99%, obtindreu un mes d’allotjament gratuït; per cada 1% per sota del 99%, rebeu un mes addicional gratuït.

Rendiment. Arvixe situa gran part de les dades relacionades amb el lloc web en discs SSD, incloses bases de dades i servidors de correu electrònic, per obtenir un rendiment ràpid. SiteGround no es troba a la mateixa tecnologia des de fa anys.

Quan es publiquin nous mètodes o una tecnologia més ràpida, SiteGround actualitzarà els seus centres de dades, per a tots els seus usuaris, no només per als nouvinguts. SiteGround utilitza Supercache per a tots els seus plans, no només ha gestionat WordPress d’allotjament com la majoria de les empreses.

Un lloc web que s’allotjava a Arvixe produïa un temps de càrrega d’1,05s, més ràpid que el 89% dels llocs provats. Una prova d’un lloc SiteGround comparable va suposar un temps de càrrega de 1,2s, més ràpid que el 87% dels llocs provats.

Fiabilitat. Arvixe disposa de centres de dades a tot el món (a Amèrica del Nord (Dallas, Texas), Europa (Amsterdam) i (Hong Kong). Tots els centres de dades són totalment redundants, amb múltiples opcions de potència i refrigeració. Els centres de dades són controlats in situ per obtenir seguretat i fiabilitat.

SiteGround també té centres de dades a tot el món. Hi ha centres de dades a Chicago, Londres, Amsterdam i Singapur. Els centres de dades tenen una potència i un refredament redundants, amb còpies de seguretat de gasoil.

El 2015, els servidors compartits es van actualitzar per utilitzar contenidors Linux, que agrupen servidors per accelerar l’accés i proporcionar més fiabilitat. Tots els seus plans s’han canviat a SSD per a emmagatzematge, així com a bases de dades MySQL.

Opinió

Qualsevol d’aquests proporcionarà un servei ràpid i fiable. Ambdues tenen garanties de funcionament excepcionals, i ambdues tenen una resposta i temps de càrrega molt ràpids.

Compareu les funcions de Arvixe i SiteGround

Compareu les funcions clau

Nota: Tot i que totes les empreses d’allotjament web utilitzen “il·limitat” o “no modificada” a l’hora de descriure les funcions, és una mica enganyosa. Aquest terme de màrqueting no significa “utilitzar tant com vulgueu”. En canvi, els termes es refereixen a allò que les empreses d’allotjament “consideren un ús raonable”.

Les empreses d’allotjament penalitzaran els llocs que se senten més enllà d’això, a vegades sense avisar, tot i que la majoria d’usuaris mai no superaran un ús raonable.

Registre de dominis. Els dos amfitrions són registradors de domini. Arvixe difereix de l’estàndard de la indústria: ofereix un domini gratuït sempre que tingueu el pla. Arvixe també ofereix una transferència gratuïta si ja tens un domini en un altre lloc. SiteGround ofereix un any gratuït de registre de domini.

Constructor de llocs web. Arvixe proporciona RvSiteBuilder, un creador ric en funcions amb un editor WSYWIG i més de 600 plantilles web. SiteGround ofereix Weebly Basic gratuït, tot i que està limitat en el nombre de pàgines que podeu crear. Per un suplement mensual, podeu actualitzar a versions més Weebly amb funcions riques.

Bases de dades. Arvixe ofereix bases de dades MySQL il·limitades i és compatible amb bases de dades PostgreSQL. SiteGround ofereix bases de dades MySQL il·limitades.

Comptes de correu electrònic. Arvixe i SiteGround proporcionen comptes de correu electrònic il·limitats i reenviament de correu electrònic. Els comptes il·limitats són un avantatge si sou una empresa gran amb molts empleats, ja que permet que es creïn comptes separats per a cadascun. A més, tots els departaments del vostre negoci, com ara vendes, assistència i informació, poden tenir un compte independent.

WordPress Hosting. Tant Arvixe com SiteGround ofereixen plans de WordPress gestionats. Normalment, els plans de WordPress gestionats costaran més que un pla compartit estàndard. Una part del cost addicional és que els plans de WordPress gestionats normalment es col·loquen en servidors optimitzats amb seguretat de memòria cau i seguretat addicional per millorar el rendiment i l’estabilitat.

Un altre avantatge de l’allotjament de WordPress gestionat és que es realitzen còpies de seguretat automàtiques dels vostres llocs de WordPress, a més de programar i instal·lar actualitzacions. Això us permet dedicar-vos a l’important: el vostre contingut.

Tant Arvixe com SiteGround són únics, ja que no cobren més pels seus plans de WordPress.

Solució de comerç electrònic. Arvixe i SiteGround admeten algunes opcions de comerç electrònic gratuïtes i gratuïtes, moltes amb suport 24 hores i instal·lació automàtica.

Còpies de seguretat. Arvixe realitza còpies de seguretat diàries dels seus servidors mitjançant R1Soft, als quals és accessible pels clients a través del tauler de control. Les còpies de seguretat s’allotgen en un servidor separat per obtenir la redundància. SiteGround realitza còpies de seguretat diàries que es mantenen 30 dies.

Seguretat de l’allotjament. Arvixe escaneja i actua de forma proactiva contra les amenaces DDoS, a més de proporcionar protecció contra atacs de força bruta. Els plans Arvixe vénen amb un filtratge de correu electrònic de SpamAssassin i Spamhaus.

SiteGround proporciona SpamExperts a través del tauler de control. SiteGround també té un programari personalitzat que pot aïllar els comptes que tinguin problemes, que manté el vostre lloc protegit, encara que el lloc dolent estigui al mateix servidor compartit. SiteGround supervisa els servidors en temps real i el seu programari pot reaccionar automàticament a la majoria dels problemes sense intervenció humana.

Arvixe solia proporcionar SSL compartit per als seus plans compartits de Linux, però ara sembla que SSL compartits ja no estan disponibles per a plans de Linux o Windows PersonalClass. Tot i això, els plans de negoci tenen SSL gratuït sempre que tingueu un pla amb Arvixe i els SSL privats estiguin disponibles per a la seva compra. SiteGround proporciona un certificat SSL gratuït durant un any per a tots els nivells més baixos.

Panell de control. Arvixe i SiteGround utilitzen el cPanel estàndard de la indústria.

Programes d’afiliació i distribuïdors. El programa d’afiliació d’Arixeixe paga de 70 a 135 dòlars per referència, depenent del nombre de referències que tingueu al mes. Arvixe també té un programa de revendedor tant per a Linux com per a Windows. SiteGround té un programa de distribuïdors que ofereix descomptes de volum i el seu programa d’afiliació paga de 50 a 125 dòlars per referència, també en funció del nombre de referències al mes.

Extres. Arvixe arriba amb un total de 200 dòlars en crèdits publicitaris a Google i Yahoo. Arvixe ofereix “Assistència prioritària” per un suplement addicional mensual. SiteGround ofereix comptes només per correu electrònic per una petita quota mensual. SiteGround també admet l’allotjament de Joomla i Drupal.

Opinió

Totes dues són empreses d’allotjament web completes. Tot i això, el suport d’Arvixe a PostgreSQL, el seu “domini gratuït sempre que tingueu un pla”, el suport tant per a Linux com per a Windows, i el seu millor creador de llocs web, proporciona a Arvixe un lleuger avantatge sobre SiteGround per a les funcions..

Compareu els plans d’allotjament web i preus d’Arvixe i SiteGround

Plans d’allotjament & Preu

Nota: L’allotjament web és una indústria competitiva. Com a resultat, hi ha canvis constants en els preus i una gran quantitat de preus promocionals. Com que el preu de promoció es limita normalment al primer termini del servei, registrar-se a llarg termini significa un estalvi més important. Fins i tot sense promocions, els termes de servei més llargs solen derivar en despeses de preus. Els preus a continuació són actuals per al moment d’aquesta comparació.

Arvixe. Arvixe ofereix quatre plans compartits: dos a PersonalClass i dos a BusinessClass. Per obtenir temps de càrrega i respostes més ràpids per a la vostra base de clients principal, podeu escollir els centres de dades dels EUA, els europeus o els asiàtics al moment de la compra..

Tots els nivells PersonalClass i BusinessClass ofereixen un espai il·limitat, amplada de banda, correus electrònics i bases de dades. PersonalClass és de 4 dòlars al mes, i BusinessClass és de 22 dòlars al mes. PersonalClassPro és de 7 dòlars al mes, i BusinessClassPro és de 35 dòlars al mes. Els nivells Pro permeten un nombre il·limitat de llocs, mentre que els nivells regulars només en permeten sis.

La diferència entre PersonalClass i BusinessClass és que BusinessClass té menys usuaris al servidor, de manera que es fa bàsicament allotjament compartit amb funcions VPS. L’opció ASP (Windows) té uns quants dòlars més per cada pla i nivell. Els plans compartits d’Arixeixe proporcionen bases de dades il·limitades de MySQL i PostgreSQL. A més, els plans BusinessClass tenen un certificat SSL gratuït sempre que el lloc estigui allotjat amb Arvixe.

Arvixe ofereix dos plans de WordPress gestionats, a 4 dòlars i 7 dòlars al mes, els mateixos que l’allotjament compartit. Amplada de banda il·limitada, emmagatzematge il·limitat i un nombre il·limitat de bases de dades inclou tots els plans. El pla de 4 dòlars està limitat a 6 llocs web, mentre que el pla de 7 dòlars permet un nombre il·limitat.

Els llocs de WordPress es poden escalar fàcilment des de VPS compartits i allotjament dedicat, tot i que els preus d’Arixeixe augmenten per als servidors VPS o dedicats.

SiteGround. SiteGround ofereix tres plans compartits. L’inici permet un lloc, 10 GB d’emmagatzematge i té un preu de 3,95 dòlars al mes. GrowBig, a 7,95 dòlars al mes, i GoGeek, a 14,95 dòlars al mes, ofereixen llocs web il·limitats i 20 GB i 30 GB d’emmagatzematge, respectivament..

Tots els plans inclouen un any gratuït de registre de domini, comptes de correu electrònic il·limitats, trànsit il·limitat, còpia de seguretat diària i CDN gratuït. Els plans GrowBig i GoGeek afegeixen un suport tècnic prioritari i un SSL gratuït durant un any. El pla GoGeek afegeix menys comptes per servidor, conformitat PCI i Git.

Tot i que SiteGround no compta els visitants amb l’ús de l’ample de banda, sí que mesura l’ús de la CPU i emetrà advertiments sobre allò que consideri l’ús excessiu dels recursos de la CPU..

SiteGround té tres plans de WordPress gestionats; Startup, que està limitat a un lloc i 10 GB d’emmagatzematge, GrowBig amb 20 GB d’emmagatzematge, i GoGeek amb 30 GB. Els plans GrowBig i GoGeek proporcionen llocs il·limitats, SSL gratuït durant un any i estat prioritari en els tiquets de suport. El pla de GoGeek afegeix Git i té menys usuaris per servidor.

Els tres plans inclouen un domini gratuït, CDN gratuït, suport de WordPerfect i trànsit il·limitat. Al igual que amb els plans compartits, SiteGround no limita el nombre de visitants. En lloc d’això, SiteGround mesura l’ús de la CPU i es publiquen avisos sobre un ús excessiu.

Els plans de WordPress gestionats de SiteGround tenen un preu igual als plans compartits de 3,95 dòlars, 7,95 dòlars i 14,95 dòlars al mes..

VPS i plans dedicats: Arvixe ofereix dos nivells VPS tant a Linux com a Windows. Els plans Arvixe són de 40 $ i 70 dòlars al mes per a l’opció Linux. Els dos nivells de Windows VPS són de 60 $ i 100 dòlars al mes.

Els quatre plans d’Arvixe tenen un ample de banda il·limitat i disposen d’un certificat SSL gratuït sempre que tingueu el pla. Els quatre plans VPS de SiteGround es troben al servei d’allotjament en núvol al lloc i tenen un preu de 60 a 140 dòlars al mes. Estan limitats a 5 TB d’ample de banda i 20 a 80 GB d’emmagatzematge. Estan completament gestionats i estan en SSDs per obtenir velocitat i fiabilitat.

Depenent de la configuració, els sis nivells de servidor dedicats al processador únic d’Arvixe tenen un preu des de 128,70 dòlars al mes fins a 227,50 dòlars al mes. Per a aquells que necessiten més rendiment, Arvixe té dos nivells multi-processador amb un preu de 357,30 dòlars mensuals.

Arvixe també ofereix opcions de núvol, a partir de 108 dòlars mensuals. Tots els plans dedicats a Arvixe estan gestionats per a vostè. SiteGround té tres plans dedicats de 229 a 429 dòlars al mes.

Garantia de devolució de diners: La garantia de devolució de 60 dies d’Arixe és millor que l’estàndard de la indústria. SiteGround té la garantia estàndard de la indústria de 30 dies. Si teniu el registre de domini gratuït a Arvixe o SiteGround, retindran una quota de registre del domini de qualsevol devolució i us guardareu el nom de domini.

Opinió

Els usuaris de WordPress trobaran que els preus dels amfitrions són atractius. Tot i això, el nivell més alt de SiteGround, que equival al nivell superior d’Arvixe, és el doble del preu. Si necessiteu Windows, Arvixe és l’única opció entre aquests dos, ja que SiteGround no té plans de Windows. El preu i les funcions d’Arixeixe són millors que les ofertes de SiteGround en VPS i opcions de servidor dedicat.

Compareu el fàcil d'utilitzar Arvixe i SiteGround

Facilitat d’ús

Panell de control. Arvixe i SiteGround utilitzen la interfície de cPanel fàcil d’utilitzar i basada en icones, que és l’estàndard de la indústria per un motiu.

Instal·lador d’un clic. Tant Arvixe com SiteGround utilitzen Softaculous com a instal·lador d’un clic per a centenars d’aplicacions.

Navegació per llocs web. Tant els llocs d’Arvixe com SiteGround estan ben dissenyats. Ambdues tenen gràfics de comparació còmodes per comparar els nivells dels seus plans.

Opinió

Aquestes dues companyies d’allotjament són gairebé idèntiques quant a la facilitat d’ús, ambdues són molt fàcils d’utilitzar.

Compareu el suport d'Arvixe i el SiteGround

SiteGround vs. Arvixe: assistència tècnica i al client

Fins fa poc, Arvixe tenia una excel·lent reputació de suport al client. Des de la compra d’EIG, les queixes dels clients sobre el servei i l’assistència han augmentat. Tot i això, continua atenent per sobre del promig en atenció al client.

Basat en les ressenyes dels clients, SiteGround compta amb un excel·lent suport. SiteGround diu que el temps d’espera als bitllets d’assistència és de només 10 minuts.

Arvixe i SiteGround tenen telèfon, correu electrònic i xat en viu les 24 hores. Ambdues tenen una àmplia base de coneixement amb tutorials i vídeos, i tots dos tenen un bloc actiu.

Opinió

Fins al 2014, qualsevol d’aquestes empreses hauria estat igual d’impressionant per suport i servei. Avui, SiteGround, basat en les ressenyes dels clients, té un avantatge en aquest departament.

Compareu les opinions dels usuaris sobre Arvixe i SiteGround

Opinions d’usuaris

Nota: Una revisió mai no hauria de ser el que decideixi quin amfitrió tria. Generalment les ressenyes es publiquen pels que se senten molt forts, cosa que significa que les ressenyes són molt negatives o són molt positives. Tanmateix, quan alguna cosa s’esmenta constantment, pot ser que es tracti d’alguna cosa.

Opinions negatives sobre Arvixe i SiteGround

Arvixe. Fins fa poc, hi havia poques ressenyes negatives sobre Arvixe. Tanmateix, darrerament, les revisions es queixen del mal servei al client i dels llargs temps d’espera.

SiteGround. La majoria de les revisions negatives de SiteGround es queixen d’algunes de les seves polítiques. Hi ha insatisfacció sobre la manera de gestionar la renovació automàtica, així com la falta d’avisos abans de tancar un lloc per a consums de CPU.

Opinions positives sobre Arvixe i SiteGround

Arvixe. Arvixe obté un gran elogi dels seus clients per totes les funcions disponibles als preus de pressupost. Els usuaris de Windows es complauen a trobar allotjament a un preu assequible.

SiteGround. Les revisions positives dels clients de SiteGround mencionen constantment la rapidesa i la facilitat de suport i la fiabilitat dels servidors de SiteGround.

Opinió

En general, ambdues empreses de hosting són ben rebudes pels clients. Tot i això, a causa de les queixes de suport recents sobre Arvixe, SiteGround obté ressenyes més positives.

Conclusió sobre la comparació de Arvixe i SiteGround

Conclusió: quin allotjament és el que més us convé?

Arvixe i SiteGround tenen funcions que els diferencien els uns dels altres.

Motius per triar SiteGround sobre Arvixe:

 • Transferiu el lloc web gratuïtament des d’un altre amfitrió
 • Seguretat de l’allotjament
 • Tots els plans utilitzen caché
 • CDN gratuït

Motius per triar Arvixe a través de SiteGround:

 • Registre de domini gratuït sempre que s’acull el pla
 • WordPress preinstal·lat
 • Opcions del servidor Windows per a tots els plans

Els plans de WordPress gestionats completament d’Arixeixe tenen un preu similar al de l’allotjament compartit és un avantatge per als usuaris de WordPress. El preu de Arvixe també la converteix en una opció millor per a llocs més grans o per a un nombre important de visitants.

Els plans compartits de SiteGround tenen un preu atractiu, però una mica limitat en emmagatzematge i amplada de banda. Si tot just comences o teniu un lloc més petit, els plans serien idonis.

Ambdues empreses de hosting ofereixen bons preus per la quantitat de funcions que ofereixen.

Aquestes són només dues de les moltes opcions d’allotjament web que teniu disponibles. Un altre host que apel·laria als usuaris de WordPress és InMotion Hosting, a causa dels seus excel·lents plans de WordPress gestionats.

Tens alguna pregunta sobre Arvixe o SiteGround? Quines han estat les vostres experiències amb l’allotjament web en general? Deixa els teus comentaris i fes-nos-ho saber.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map