Arvixe vs. SiteGround: Care ar trebui să folosești?

Poate că cea mai importantă decizie pe care o puteți lua cu privire la site-ul dvs. web este găsirea companiei și a planului potrivit de găzduire. Cu toate acestea, atât de multe afaceri, dintre care să aleagă. Puteți utiliza această comparație unu-la-unu între Arvixe și SiteGround pentru a vă ajuta să reduceți alegerile.


SiteGround este și mai nou, fiind înființat în 2004, dar găzduiește aproape 500.000 de site-uri pe serverele sale. Ambele Arvixe și SiteGround oferă găzduire partajată, găzduire WordPress administrată și VPS și planuri dedicate serverului. Arvixe are atât opțiuni Linux cât și Windows, în timp ce SiteGround este doar Linux.

Arvixe a fost numită PCMag Editor’s Choice în 2015 și a fost numită de Inc.com drept una dintre cele mai rapide creșteri ale companiilor din SUA SiteGround a câștigat multe premii „cele mai bune”, dar multe sunt de pe site-urile pe care le-au creat pentru auto-promovare – ceva care este prea comun cu companiile de găzduire web. SiteGround a câștigat premii legitime pentru uptime și servicii pentru clienți.

Arvixe a fost achiziționată de Endurance International Group (EIG) în 2014. Există multe companii de găzduire web sub banner-ul EIG, dar toate operează sub propriile nume originale. În timp ce companiile EIG nu sunt clone între ele, dacă aveți probleme cu una, sunt suficient de asemănătoare pentru a putea avea aceleași probleme cu un altul.

SiteGround a fost fondată în 2004 și este o companie privată cu sediul principal în Sofia, Bulgaria, deși are o prezență mondială.

Comparați performanțele Arvixe și SiteGround

Arvixe vs. SiteGround: Uptime și fiabilitate

Uptime. Arvixe are o garanție de 99,9%, cu o rambursare gratuită a unei luni dacă o medie lunară scade sub acel procent. SiteGround are o garanție similară pentru o durată de funcționare de cel puțin 99,9%. Dacă site-ul se încadrează între 99,9% și 99%, beneficiați de o lună de găzduire gratuită; pentru fiecare 1% sub 99%, primiți o lună suplimentară gratuit.

Performanţă. Arvixe plasează o mare parte din datele legate de site-ul web pe SSD-uri, inclusiv baze de date și servere de e-mail, pentru o performanță rapidă. SiteGround nu stă doar pe aceeași tehnologie de ani buni.

Când se vor lansa metode noi sau tehnologie mai rapidă, SiteGround își va actualiza centrele de date – pentru toți utilizatorii săi, nu doar pentru cei nou-veniți. SiteGround utilizează Supercache pentru toate planurile lor, nu doar găzduirea WordPress administrată ca majoritatea companiilor.

Un site web găzduit de Arvixe a generat un timp de încărcare de 1.05s, mai rapid decât 89% din site-urile testate. Un test al unui site SiteGround comparabil a dus la un timp de încărcare de 1,2s, mai rapid decât 87% din site-urile testate.

Fiabilitate. Arvixe are centre de date pe tot globul – în America de Nord (Dallas, Texas), Europa (Amsterdam) și (Hong Kong). Toate centrele de date sunt complet redundante, cu multiple opțiuni de alimentare și răcire. Centrele de date sunt monitorizate la fața locului pentru securitate și fiabilitate.

SiteGround are centre de date pe tot globul. Există centre de date în Chicago, Londra, Amsterdam și Singapore. Centrele de date au o putere și o răcire redundante, cu copii de rezervă diesel.

În 2015, serverele partajate au fost modernizate pentru a utiliza containere Linux, care adună servere pentru a accelera accesul și a oferi o mai mare fiabilitate. Toate planurile lor au fost schimbate la SSD pentru stocare, precum și baze de date MySQL.

Opinie

Oricare dintre acestea va oferi un serviciu rapid și fiabil. Ambele au garanții excepționale de funcționare și ambele au un răspuns foarte rapid și timpi de încărcare.

Comparați caracteristicile Arvixe și SiteGround

Comparați caracteristicile cheie

Notă: În timp ce fiecare companie de găzduire web folosește „nelimitat” sau „nemodificat” atunci când descrie caracteristici, este un pic înșelător. Acest termen de marketing nu înseamnă „folosiți cât doriți”. În schimb, termenii se referă la ceea ce companiile de găzduire „consideră o utilizare rezonabilă”.

Companiile care găzduiesc vor penaliza site-urile pe care le simt depășesc asta, uneori fără avertizare – deși majoritatea utilizatorilor nu vor depăși niciodată utilizarea rezonabilă.

Înregistrarea domeniului. Ambele gazde sunt înregistratori de domeniu. Arvixe diferă de standardul industriei – oferă un domeniu gratuit atât timp cât aveți planul. Arvixe oferă, de asemenea, un transfer gratuit dacă aveți deja un domeniu în altă parte. SiteGround oferă un an gratuit de înregistrare a domeniului.

Site Web Builder. Arvixe oferă RvSiteBuilder, un constructor bogat în caracteristici, cu un editor WSYWIG și peste 600 de șabloane web. SiteGround oferă Weebly Basic gratuit – deși este limitat în numărul de pagini pe care le puteți crea. Pentru o taxă lunară suplimentară, puteți face upgrade la versiunile Weebly mai bogate în funcții.

Baze de date. Arvixe oferă baze de date nelimitate MySQL și acceptă bazele de date PostgreSQL. SiteGround oferă baze de date nelimitate MySQL.

Conturi de e-mail. Ambele Arvixe și SiteGround oferă conturi de e-mail nelimitate și redirecționare prin e-mail. Conturile nelimitate reprezintă un avantaj dacă sunteți o companie mare cu mulți angajați, deoarece permite crearea de conturi separate pentru fiecare. În plus, fiecare departament din afacerea dvs., cum ar fi vânzările, asistența și informațiile, poate avea un cont separat.

Gazduire WordPress. Atât Arvixe cât și SiteGround oferă planuri WordPress gestionate. De obicei, planurile WordPress gestionate vor costa mai mult decât un plan comun partajat. O parte din costul suplimentar se datorează faptului că planurile WordPress gestionate sunt plasate de obicei pe servere optimizate, cu memorie în cache și securitate suplimentară pentru a îmbunătăți performanța și stabilitatea.

Un alt beneficiu al găzduirii WordPress gestionate este că backup-urile automate ale site-urilor dvs. WordPress sunt realizate pentru dvs., precum și programarea și instalarea actualizărilor. Acest lucru vă permite să vă concentrați asupra a ceea ce este important – conținutul dvs..

Atât Arvixe, cât și SiteGround sunt unice prin faptul că nu percep taxe suplimentare pentru planurile lor WordPress.

Soluție de comerț electronic. Arvixe și SiteGround acceptă câteva opțiuni de comerț electronic gratuit și comercial, multe cu suport 24/7 și instalare automată.

Copiile de rezervă. Arvixe realizează backup-uri zilnice instantanee ale serverelor sale folosind R1Soft, care este accesibil de către clienți prin intermediul panoului de control. Copiile de rezervă sunt găzduite pe un server separat pentru redundanță. SiteGround realizează backup-uri zilnice care sunt păstrate 30 de zile.

Gazduire securitate. Arvixe scanează și acționează proactiv împotriva amenințărilor DDoS, precum și asigură protecție împotriva atacurilor de forță brută. Planurile Arvixe vin cu filtrarea SpamAssassin și Spamhaus pentru e-mail.

SiteGround oferă SpamExperts prin panoul de control. SiteGround are, de asemenea, software personalizat care poate izola conturile care au probleme, care menține site-ul dvs. protejat, chiar dacă site-ul defectuos se află pe același server partajat. SiteGround monitorizează serverele în timp real, iar software-ul său poate reacționa automat la majoritatea problemelor fără intervenția umană.

Arvixe obișnuia să furnizeze SSL partajat pentru planurile sale partajate Linux, dar acum se pare că SSL-urile partajate nu mai sunt disponibile pentru planurile Linux sau Windows PersonalClass. Cu toate acestea, planurile Business au SSL gratuit atât timp cât aveți un plan cu Arvixe, iar SSL-urile private sunt disponibile pentru cumpărare. SiteGround oferă un certificat SSL gratuit pentru un an pentru toate, cu excepția celor mai mici niveluri.

Panou de control. Arvixe și SiteGround folosesc standardul industriei cPanel.

Programele de afiliere și revânzători. Programul de afiliere al companiei Arvixe plătește de la 70 la 135 dolari la fiecare trimitere, în funcție de numărul de recomandări pe care îl aveți pe lună. Arvixe are, de asemenea, un program de reseller pentru Linux și Windows. SiteGround are un program de revânzători care oferă reduceri de volum, iar programul său de afiliere plătește de la 50 USD până la 125 USD pe trimitere, de asemenea, în funcție de numărul de recomandări pe lună..

In plus. Arvixe vine cu un total de 200 USD în credite publicitare la Google și Yahoo. Arvixe oferă „Suport prioritar” pentru o taxă lunară suplimentară. SiteGround oferă conturi doar prin e-mail pentru o mică taxă lunară. SiteGround acceptă de asemenea găzduirea Joomla și Drupal.

Opinie

Ambele sunt companii complete de gazduire web. Cu toate acestea, susținerea Arvixe a PostgreSQL, „domeniul său gratuit atât timp cât aveți un plan”, suport atât pentru Linux, cât și pentru Windows, precum și un constructor de site-uri mai bun, îi oferă Arvixe o ușoară margine peste SiteGround pentru funcții..

Comparați planurile de găzduire web și prețurile pentru Arvixe și SiteGround

Planuri de găzduire & Prețuri

Notă: Gazduirea web este o industrie competitiva. Drept urmare, există schimbări constante ale prețurilor și o mare cantitate de prețuri promoționale. Întrucât prețul de promovare este de obicei limitat la primul termen de serviciu, înscrierea pe termen lung înseamnă economii mai importante. Chiar și fără promosuri, termenii mai lungi de serviciu au ca rezultat, de obicei, reduceri de preț. Prețurile de mai jos sunt actuale pentru această comparație.

Arvixe. Arvixe oferă patru planuri comune – două în PersonalClass și două în BusinessClass. Pentru timpul de încărcare și de răspuns mai rapid pentru principala dvs. bază de clienți, aveți opțiunea de a alege centrele de date din SUA, Europene sau Asiatice la finalizare.

Toate nivelurile PersonalClass și BusinessClass oferă spațiu nelimitat, lățime de bandă, e-mailuri și baze de date. PersonalClass este de 4 dolari pe lună, iar BusinessClass este de 22 $ pe lună. PersonalClassPro este de 7 USD pe lună, iar BusinessClassPro este de 35 $ pe lună. Nivelurile Pro permit un număr nelimitat de site-uri, în timp ce nivelurile obișnuite permit doar șase.

Diferența dintre PersonalClass și BusinessClass constă în faptul că BusinessClass are mai puțini utilizatori pe server, ceea ce îl face, practic, găzduirea partajată cu funcțiile VPS. Opțiunea ASP (Windows) rulează cu câțiva dolari în plus pentru fiecare plan și nivel. Planurile comune ale Arvixe prevăd bazele de date nelimitate MySQL și PostgreSQL. De asemenea, planurile BusinessClass au un certificat SSL gratuit atât timp cât site-ul este găzduit cu Arvixe.

Arvixe oferă două planuri WordPress administrate, la 4 USD și 7 dolari pe lună, la fel ca gazduirea comună. Lățime de bandă nelimitată, stocare nelimitată și un număr nelimitat de baze de date vine cu toate planurile. Planul de 4 dolari este limitat la 6 site-uri web, în ​​timp ce planul de 7 dolari permite un număr nelimitat.

Site-urile WordPress sunt ușor scalate de la partajat la VPS și găzduire dedicată, deși prețurile Arvixe crește pentru VPS sau servere dedicate.

SiteGround. SiteGround oferă trei planuri comune. Startup-ul permite un site, 10 GB de stocare și are un preț de 3,95 USD pe lună. GrowBig, la 7,95 USD pe lună, și GoGeek, la 14,95 USD pe lună oferă site-uri web nelimitate, respectiv 20 GB și 30 GB stocare..

Toate planurile vin cu un an gratuit de înregistrare a domeniului, conturi de e-mail nelimitate, trafic nelimitat, backup zilnic și CDN gratuit. Planurile GrowBig și GoGeek adaugă asistență tehnică prioritară și SSL gratuit pentru un an. Planul GoGeek adaugă mai puține conturi pe server, conformare PCI și Git.

În timp ce SiteGround nu numără vizitatorii împotriva utilizării lățimii de bandă, acesta măsoară utilizarea procesorului și va emite avertismente pentru ceea ce consideră utilizarea excesivă a resurselor procesorului.

SiteGround are trei planuri WordPress gestionate; Startup, care este limitat la un singur site și 10 GB spațiu de stocare, GrowBig cu 20 GB stocare și GoGeek cu 30 GB. Planurile GrowBig și GoGeek oferă site-uri nelimitate, SSL gratuit pentru un an și statut prioritar pe biletele de asistență. Planul GoGeek adaugă Git și are mai puțini utilizatori pe server.

Toate cele trei planuri vin cu un domeniu gratuit, CDN gratuit, suport WordPerfect și trafic nelimitat. Ca și în cazul planurilor partajate, SiteGround nu limitează numărul de vizitatori. În schimb, utilizarea procesorului este măsurată de SiteGround, iar avertizările sunt emise pentru utilizare excesivă.

Planurile WordPress gestionate de SiteGround au un preț identic cu planurile partajate la 3,95 USD, 7,95 USD și 14,95 USD pe lună..

VPS și Planuri dedicate: Arvixe oferă două niveluri VPS atât în ​​Linux cât și în Windows. Planurile Arvixe sunt de 40 $ și 70 USD pe lună pentru opțiunea Linux. Cele două niveluri Windows VPS sunt de 60 $ și 100 $ pe lună.

Toate cele patru planuri Arvixe au o lățime de bandă nelimitată și vin cu un certificat SSL gratuit atât timp cât aveți planul. Cele patru planuri VPS ale SiteGround se găsesc sub cloud hosting pe site și au un preț cuprins între 60 și 140 USD pe lună. Sunt limitate la 5 TB de lățime de bandă și 20 până la 80 GB stocare. Sunt gestionate complet și sunt pe SSD-uri pentru viteză și fiabilitate.

În funcție de configurație, cele șase niveluri de server dedicate procesorului de la Arvixe au un preț de la 128,70 USD pe lună la 227,50 USD pe lună. Pentru cei care au nevoie de mai multe performanțe, Arvixe are două niveluri de mai multe procesoare la prețul de 357,30 USD pe lună.

Arvixe oferă, de asemenea, opțiuni cloud, începând de la 108 USD pe lună. Toate planurile dedicate Arvixe sunt gestionate pentru dumneavoastră. SiteGround are trei planuri dedicate de la 229 USD la 429 USD pe lună.

Banii inapoi garantat: Garanția de restituire a sumelor de 60 de zile de la Arvixe este mai bună decât standardul industriei. SiteGround are standardul industriei de garanție de 30 de zile. Dacă aveți înregistrarea gratuită a domeniului pe Arvixe sau SiteGround, vor reține o taxă de înregistrare a domeniului de la orice rambursare și veți păstra numele domeniului.

Opinie

Utilizatorii WordPress vor găsi prețurile gazdelor atractive. Cu toate acestea, cel mai înalt nivel al site-ului SiteGround, care este echivalent cu cel mai înalt nivel al Arvixe, este de două ori mai mare decât prețul. Dacă aveți nevoie de Windows, Arvixe este singura dvs. alegere între aceste două, deoarece SiteGround nu are planuri Windows. Prețurile și caracteristicile Arvixe sunt mai bune decât ofertele SiteGround în VPS și opțiuni dedicate serverului.

Comparați cât de ușor de utilizat Arvixe și SiteGround

Ușurință în utilizare

Panou de control. Ambele Arvixe și SiteGround folosesc interfața prietenoasă, bazată pe pictogramă a cPanel, care este standardul industriei pentru un motiv.

Un clic pe Installer. Atât Arvixe cât și SiteGround folosesc Softaculous ca instalator cu un singur clic pentru sute de aplicații.

Navigare prin site. Atât site-urile Arvixe, cât și SiteGround sunt bine definite. Ambele au diagrame de comparație convenabile pentru compararea nivelurilor în planurile lor.

Opinie

Aceste două companii de găzduire sunt aproape identice în ceea ce privește ușurința de utilizare, ambele fiind foarte ușor de utilizat.

Comparați asistența Arvixe și SiteGround

SiteGround vs. Arvixe: asistență tehnică și clienți

Arvixe avea o reputație extraordinară de asistență pentru clienți, până de curând. De la achiziționarea EIG, reclamațiile clienților cu privire la servicii și asistență au crescut. Cu toate acestea, acesta continuă să evalueze media peste asistența clienților.

Pe baza recenziilor clienților, SiteGround are un suport excelent. SiteGround spune că timpul de așteptare pentru biletele de asistență este de doar 10 minute.

Arvixe și SiteGround au telefon, e-mail și chat live 24/7. Ambele au o bază extinsă de cunoștințe cu tutoriale și videoclipuri, și ambele au un blog activ.

Opinie

Până în 2014, oricare dintre aceste companii ar fi fost la fel de impresionantă pentru sprijin și servicii. Astăzi, SiteGround, bazat pe recenziile clienților, are un avantaj în acest departament.

Comparați recenziile utilizatorilor despre Arvixe și SiteGround

analizele utilizatorului

Notă: O revizuire nu ar trebui să fie ceea ce decide ce gazdă să aleagă. Recenziile sunt postate în general de către cei care se simt foarte puternic, ceea ce înseamnă că recenziile sunt fie puternic negative, fie puternic pozitive. Cu toate acestea, când ceva este menționat în mod constant, poate fi ceva în care să te uiți.

Recenzii negative pentru Arvixe și SiteGround

Arvixe. Până de curând, existau puține recenzii negative despre Arvixe. În ultimul timp, însă, recenziile se plâng de serviciile slabe pentru clienți și timpii lungi de așteptare.

SiteGround. Majoritatea recenziilor negative despre SiteGround se plâng de unele dintre politicile lor. Există nemulțumire cu privire la modul în care este gestionată autoînnoirea, precum și lipsa avertizării înainte de închiderea unui site pentru consumul de consum de procesare.

Recenzii pozitive pentru Arvixe și SiteGround

Arvixe. Arvixe primește laude de la clienții săi pentru toate caracteristicile disponibile la prețurile bugetare. Utilizatorii Windows sunt încântați să găsească găzduire la un preț accesibil.

SiteGround. Recenziile pozitive ale clienților SiteGround menționează constant rapiditatea și utilitatea suportului și fiabilitatea serverelor SiteGround.

Opinie

În general, ambele companii de găzduire sunt bine primite de clienți. Cu toate acestea, datorită plângerilor recente de susținere cu privire la Arvixe, SiteGround primește recenzii mai pozitive.

Concluzie privind compararea Arvixe și SiteGround

Concluzie: Care gazduire este cea mai potrivita pentru tine?

Arvixe și SiteGround au caracteristici care le diferențiază unele de altele.

Motivele pentru a alege SiteGround peste Arvixe:

 • Transferați site-ul gratuit de la o altă gazdă
 • Gazduire securitate
 • Toate planurile folosesc cache
 • CDN gratuit

Motivele pentru a alege Arvixe peste SiteGround:

 • Înregistrare de domeniu gratuită atât timp cât este găzduit planul
 • WordPress preinstalat
 • Opțiuni server Windows pentru toate planurile

Planurile WordPress de Arvixe, gestionate cu funcții complete, au un preț similar cu găzduirea partajată, este un plus pentru utilizatorii WordPress. Tarifarea Arvixe face, de asemenea, o alegere mai bună pentru site-urile mai mari sau pentru cele care au un număr semnificativ de vizitatori.

Planurile partajate ale SiteGround au un preț atractiv, dar oarecum limitate în spațiu de stocare și lățime de bandă. Dacă tocmai începeți sau aveți un site mai mic, planurile ar fi potrivite.

Ambele companii de găzduire oferă prețuri bune pentru numărul de funcții pe care le oferă.

Acestea sunt doar două dintre numeroasele opțiuni de găzduire web pe care le aveți disponibile. O altă gazdă care ar atrage utilizatorii WordPress este InMotion Hosting, datorită planurilor sale excelente de WordPress gestionate.

Aveți întrebări despre Arvixe sau SiteGround? Care au fost experiențele dvs. cu web hosting-ul în general? Lasă comentariile tale și anunță-ne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map