Arvixe vs A2 Hosting: Quin hauria d’utilitzar?

Amb tantes funcions i tantes empreses, pot ser difícil prendre la decisió important de quina empresa d’allotjament web triar per al vostre lloc web. Utilitzeu aquesta comparació individualitzada entre Arvixe i A2 Hosting per ajudar-vos a restringir les vostres opcions.


Pot ser que Arvixe no sigui tan coneguda com algunes empreses d’allotjament, però s’ha guanyat una reputació com una de les empreses d’allotjament web de més ràpid creixement de la indústria. A2 Hosting es va llançar per primera vegada tenint en compte els desenvolupadors i el seu objectiu principal en el rendiment.

Ambdues empreses van començar a principis dels anys 2000: Arvixe el 2004, i A2 Hosting el 2003. Arvixe i A2 Hosting proporcionen allotjament compartit, hosting de WordPress gestionat i VPS i plans de servidors dedicats. Arvixe té opcions de Linux i Windows, mentre que A2 Hosting només és de Linux.

Inc.com va ser nomenada Arvixe com una de les empreses de més ràpid creixement als Estats Units i va ser elegida PCMag Editor’s Choice el 2015. A2 Hosting ha guanyat molts premis “Best of”, inclòs “Best Web Hosting” de diversos llocs el 2015.

Arvixe va ser adquirida per Endurance International Group (EIG) el 2014. Hi ha moltes empreses d’allotjament web sota la bandera EIG, però totes funcionen amb els seus propis noms originals. Si bé les empreses EIG no són clons entre si, són prou semblants que si teniu problemes amb un, podeu tenir els mateixos problemes amb un altre..

A2 Hosting és propietat privada i té seu a Ann Arbor, Michigan. El nom de l’empresa prové de la “A” a Ann Arbor.

Compareu el rendiment d'Arvixe i l'A2 Hosting

Horaris i fiabilitat

Horaris. Arvixe té el 99,9% de garantia, amb un reemborsament de mes gratuït si una mitjana mensual baixa per sota d’aquest percentatge. A2 Hosting té la mateixa garantia del 99,9%, reemborsant el 5% de la quota mensual per cada hora que el vostre lloc web no sigui accessible a causa d’un error o equipament.

Rendiment. Arvixe situa moltes de les dades relacionades amb el lloc en discs SSD, incloses bases de dades i servidors de correu electrònic, per obtenir un rendiment ràpid. A2 utilitza servidors Dell amb processadors de quatre nuclis i tots els seus plans utilitzen emmagatzematge SSD.

Un lloc web que s’allotjava a Arvixe produïa un temps de càrrega d’1,05s, més ràpid que el 89% dels llocs provats. Una prova d’un lloc A2 comparable va suposar un temps de càrrega gairebé igual d’impressionant de 1,49s, més ràpid que el 81% dels llocs.

Fiabilitat. Arvixe disposa de centres de dades a tot el món (a Amèrica del Nord (Dallas, Texas), Europa (Amsterdam) i (Hong Kong). Tots els centres de dades són totalment redundants, amb múltiples opcions de potència i refrigeració. Els centres de dades són controlats in situ per a la seva seguretat i fiabilitat.

A2 Hosting també és global amb centres de dades a Michigan, Amsterdam i Singapur. Els centres de dades són alimentats i refrigerats amb còpies de seguretat de redundància i dièsel i estan supervisats en lloc per obtenir seguretat i fiabilitat. També tenen més redundància mitjançant la connectivitat de quadruples de xarxa als seus centres de dades.

Opinió

Aquesta és una de les rares comparacions en què brillen ambdues empreses d’allotjament. Qualsevol dels dos proporcionarà un rendiment ràpid i fiable.

Compareu les funcions de Arvixe i A2 Hosting

Característiques clau

Nota: Un terme enganyós que trobareu quan es discuteixen les funcions és “il·limitat”, de vegades es coneix com a “no modificat”. No vol dir “utilitzar tant com vulgueu”. En canvi, els termes es refereixen a allò que les empreses d’allotjament “consideren un ús raonable” i les empreses d’allotjament penalitzaran els llocs que consideren que van més enllà d’això, tot i que la majoria dels usuaris no superaran mai l’ús raonable.

Registre de dominis. Els dos amfitrions són registradors de domini. Arvixe difereix de l’estàndard de la indústria: ofereix un domini gratuït sempre que tingueu el pla. Arvixe també ofereix una transferència gratuïta si ja tens un domini en un altre lloc. L’allotjament A2 no proporciona registre gratuït de dominis i hi ha un cost per transferir-los un domini des de qualsevol altre lloc.

Constructor de llocs web. Arvixe proporciona RvSiteBuilder, un editor WYSIWYG que té més de 600 plantilles web. A2 Hosting no té un creador de llocs web integrat en cap dels seus plans, però és compatible amb la majoria dels creadors de llocs web gratuïts i comercials.

Bases de dades. Arvixe ofereix bases de dades MySQL il·limitades i és compatible amb bases de dades PostgreSQL. A2 Hosting ofereix bases de dades MySQL il·limitades, a més del nivell més baix, limitat a 5 bases de dades. També és compatible amb PostgreSQL.

Comptes de correu electrònic. Arvixe proporciona comptes de correu electrònic i reenviament de correu electrònic il·limitats. A2, de nou, té il·limitats, excepte la seva capa més baixa, que està restringida a 25 comptes. Els comptes il·limitats són un avantatge si teniu empleats, ja que permet configurar comptes separats per a cadascun, i tots els departaments del vostre negoci, com ara vendes, assistència i informació, poden tenir un compte independent..

WordPress Hosting. Tant Arvixe com A2 Hosting ofereixen plans de WordPress gestionats. La majoria de les empreses d’allotjament cobren més per plans de WordPress gestionats que per un pla compartit estàndard. Una part del cost addicional es deu als plans de WordPress gestionats en servidors optimitzats amb memòria cau i seguretat addicional per millorar el rendiment i l’estabilitat.

Un altre avantatge de l’allotjament de WordPress gestionat és que les vostres còpies de seguretat automàtiques i l’actualització dels vostres llocs de WordPress es realitzen. Això us allibera de les coses tecnològiques i us permet concentrar-vos en allò que és important: el vostre contingut. Ni Arvixe ni A2 Hosting cobren suplement pels seus plans de WordPress.

Solució de comerç electrònic. Arvixe i A2 Hosting admeten algunes opcions de comerç electrònic gratuïtes i gratuïtes, moltes amb suport 24 hores i instal·lació automàtica.

Còpies de seguretat. Arvixe realitza còpies de seguretat diàries dels seus servidors mitjançant R1Soft, als quals és accessible pels clients a través del tauler de control. Les còpies de seguretat s’allotgen en un servidor separat per obtenir la redundància. A2 proporciona Rewind al servidor per a tots els nivells més baixos. Server Rewind realitza instantànies automàtiques periòdiques del vostre lloc i permet restaurar fitxers, bases de dades o tot el lloc.

Seguretat de l’allotjament. Arvixe escaneja i actua de forma proactiva contra les amenaces DDoS, a més de proporcionar protecció contra atacs de força bruta. Els plans Arvixe vénen amb un filtratge de correu electrònic de SpamAssassin i Spamhaus.

A2 Hosting també es pren seriosament la seguretat i escaneja i actua de forma proactiva contra amenaces DDoS, programari maliciós i virus amb la seva seguretat perpètua i HackScan, que es proporcionen de forma gratuïta. Utilitza la protecció anti-correu brossa estàndard, a més del filtre de correu brossa avançat de Barracuda per correu electrònic. A2 també proporciona l’eina de seguretat millorada Patchman, que busca el programari i les aplicacions que necessiten fer pegats i que us avisa quan les aplicacions estan desfasades.

Els plans comercials d’Arixeixe tenen SSL gratuït sempre que teniu un pla amb Arvixe i els SSL privats estiguin disponibles per comprar. A2 proporciona SSL compartit gratuït per als seus plans mitjançant cPanel, i també es pot comprar SSL privat.
Panell de control. Arvixe i A2 Hosting utilitzen el cPanel estàndard de la indústria.

Verd. A2 té una empremta sense carboni 100% i participa activament en la plantació d’arbres i altres activitats ecològiques a Ann Arbor..

Programes d’afiliació i distribuïdors. El programa d’afiliació d’Arixeixe paga de 70 a 135 dòlars per referència, depenent del nombre de referències que tingueu al mes. Arvixe també té un programa de revendedor tant per a Linux com per a Windows. El programa d’afiliació d’A2 Hosting ofereix 10 dòlars només per registrar-se, i després 85 dòlars per derivació. A2 té tres plans de revenda basats en SSD.

Extres. Arvixe arriba amb un total de 200 dòlars en crèdits publicitaris a Google i Yahoo. A2 té crèdits de Bing / Yahoo per valor de 50 dòlars. Arvixe ofereix “Assistència prioritària” per un suplement addicional mensual. A2 només té correu electrònic i plans d’allotjament d’administració d’anuncis per tarifes mensuals.

Opinió.

Les dues empreses d’allotjament web ofereixen una àmplia gamma de funcions. Tanmateix, el “domini gratuït d’Arvixe sempre que tingueu un pla”, el suport tant per a Linux com per a Windows, i el seu creador de llocs web integrat, proporciona a Arvixe un lleuger avantatge sobre l’A2 Hosting al departament de funcions..

Compareu els plans d’allotjament web i els preus d’Arvixe i A2 Hosting

Plans d’allotjament & Preu

Nota: El preu d’allotjament web canvia constantment a causa de la naturalesa competitiva del negoci, i els preus promocionals són habituals. Els preus de promoció sovint es limiten al primer termini del servei, de manera que la inscripció a un termini més llarg suposarà un estalvi més gran.

Fins i tot sense promocions, els termes de servei més llargs solen produir ruptures de preus per a la majoria de les empreses d’allotjament. Els preus a continuació reflecteixen el preu en el moment d’aquesta comparació.

Arvixe. Arvixe divideix els seus plans compartits de Linux en PersonalClass a 4 dòlars al mes, PersonalClassPro a 7 dòlars al mes, BusinessClass a 22 dòlars al mes i BusinessClassPro a 35 dòlars al mes. Tots els nivells ofereixen espai, amplada de banda, correus electrònics i bases de dades il·limitades. Els nivells Pro permeten un nombre il·limitat de llocs, mentre que els nivells regulars només en permeten sis. BusinessClass i BusinessClassPro tenen menys usuaris al servidor, de manera que es converteix bàsicament en allotjament compartit amb funcions de VPS.

Els plans ASP (Windows) tenen uns quants dòlars més per cada nivell. Els plans compartits d’Arixeixe proporcionen bases de dades il·limitades de MySQL i PostgreSQL. A més, els plans BusinessClass tenen un certificat SSL gratuït sempre que el lloc estigui allotjat amb Arvixe.

Arvixe ofereix dos plans de WordPress gestionats, a 4 dòlars i 7 dòlars al mes, els mateixos que l’allotjament compartit. Amplada de banda il·limitada, emmagatzematge il·limitat i un nombre il·limitat de bases de dades inclou tots els plans. El pla de 4 dòlars està limitat a 6 llocs web, mentre que el pla de 7 dòlars permet un nombre il·limitat.

A2 Hosting. A2 ofereix tres plans compartits: Lite, que permet un lloc, cinc bases de dades i té un preu de 3,92 dòlars al mes; Swift, que permet llocs web il·limitats i bases de dades il·limitades i té un preu de 4,90 dòlars al mes; i Turbo, que també té llocs web i bases de dades il·limitats, té un preu de 9,31 dòlars al mes. Els tres disposen d’emmagatzematge SSD il·limitat i ample de banda il·limitat. A2 Hosting també té CloudLinux, una versió del sistema operatiu Centos que és més ràpida i afirma que té menys clients per servidor que la majoria.

A2 ofereix tres plans de WordPress gestionats. Lite està limitat a un lloc web i cinc bases de dades i té un preu de 3,92 dòlars mensuals. Swift i Turbo ofereixen llocs web i bases de dades il·limitats i tenen un preu de 4,90 dòlars i 9,31 dòlars al mes, respectivament. Tots els plans estan basats en SSD i tenen caché, tot i que el Pla Turbo ha optimitzat la memòria cau. Tots tenen opcions de seguretat CDN i de seguretat addicionals. Swift i Turbo també inclouen servidor de recuperació de còpies de seguretat.

VPS i plans dedicats: Arvixe ofereix dos nivells VPS tant a Linux com a Windows. Els plans Arvixe són de 40 $ i 70 dòlars al mes per a l’opció Linux. Els dos nivells de Windows VPS són de 60 $ i 100 dòlars al mes. Els quatre plans d’Arvixe tenen una amplada de banda il·limitada i disposen d’un certificat SSL gratuït sempre que tingueu el pla. A2 Hosting oferia plans VPS no gestionats i gestionats, amb tres nivells en cadascun. Totes estan basades en SSD, amb una gestió no variada de 5 a 15 dòlars mensuals i la gestió va des de 32,99 dòlars fins a 65,99 dòlars mensuals..

Els sis nivells de servidor dedicats d’un sol processador d’Arvixe tenen un preu de 128,70 dòlars mensuals a 227,50 dòlars mensuals. Per a aquells que necessitin més rendiment, Arvixe compta amb dos nivells multi-processador amb un preu de 357,30 dòlars mensuals. Arvixe també ofereix opcions de núvol, a partir de 108 dòlars mensuals. Tots els plans dedicats a Arvixe estan gestionats per a vostè. A2 Hosting, de nou, ha gestionat i gestionat plans de servidor dedicats. El no administrat comença a 99,59 dòlars al mes i el gestionat comença a 141,09 dòlars al mes.

Garantia de devolució de diners: La garantia de devolució de 60 dies d’Arixe és millor que l’estàndard de la indústria. A2 ofereix una garantia de devolució de diners en qualsevol moment. Els primers 30 dies proporcionen un reemborsament complet i, després dels 30 dies, la devolució es valora. Si teniu el registre de domini gratuït a Arvixe, es retindrà la quota de registre del domini de qualsevol devolució i el nom de domini el conservareu..

Opinió.

Aquestes dues empreses d’allotjament tenen un preu competitiu, encara que si necessiteu Windows, Arvixe és l’única opció entre aquestes dues. Els plans VPS de l’A2 Hosting tenen uns límits força estrets en l’ample d’emmagatzematge i l’ample de banda, però per a un lloc o empresa més petits que desitgin els avantatges d’un VPS, el preu és difícil de superar..

Compareu com és fàcil d’utilitzar Arvixe i A2 Hosting

Facilitat d’ús

Panell de control. Arvixe i A2 Hosting utilitzen la interfície senzilla i basada en icones de la indústria cPanel estàndard. Això fa que la transferència del vostre lloc sigui més difícil si decidiu canviar les empreses d’allotjament en un futur.

Instal·lador d’un clic. Tant Arvixe com A2 Hosting utilitzen Softaculous com a instal·lador d’un clic per a centenars d’aplicacions.

Navegació per llocs web. Tant els llocs d’Arvixe com l’A2 Hosting estan ben dissenyats. Ambdues tenen gràfics de comparació útils per comparar els nivells dels seus plans, i els gràfics d’A2 tenen una funció emergent útil per als termes que es fan servir en els gràfics..

Opinió.

Aquestes dues empreses d’allotjament són gairebé idèntiques en facilitat d’ús i facilitat d’ús.

Compareu el suport d'Arvixe i l'A2 Hosting

Assistència tècnica i al client

Arvixe tenia una excel·lent reputació en l’assistència al client. Des de la compra d’EIG, les queixes dels clients sobre el servei i l’assistència han augmentat. Tot i això, continua atenent per sobre del promig en atenció al client. Els clients valoren de forma constant l’allotjament A2 per al coneixement i l’amabilitat del personal de suport i servei.

Arvixe i A2 Hosting tenen telèfon, correu electrònic i xat en viu les 24 hores. Ambdues tenen una àmplia base de coneixement amb tutorials i vídeos, i tots dos tenen un bloc actiu. Ambdues tenen una presència en xarxes socials amb comptes de Facebook, Google +, Twitter i LinkedIn.

Opinió.

Fins al 2014, qualsevol d’aquestes empreses hauria estat igual d’impressionant per suport i servei. Avui, però, A2 Hosting té un avantatge lleuger en aquest departament.

Compareu les opinions dels usuaris d'Arvixe i A2 Hosting

Opinions d’usuaris

Nota: No utilitzeu ressenyes dels usuaris per decidir quin amfitrió triar. La majoria de vegades, les ressenyes són molt negatives o són molt positives, ja que els comentaris solen ser clients apassionats. Tanmateix, si apareix alguna cosa de forma coherent, pot ser que sigui alguna cosa a considerar.

Opinions negatives sobre Arvixe i A2 Hosting

Arvixe. Fins fa poc, hi havia poques ressenyes negatives sobre Arvixe. Des del 2014, però, hi ha queixes per un servei d’atenció al client deficient i llargs temps d’espera.

A2 Hosting. A2 hi ha menys revisions de clients negatius que la majoria de les empreses, però les que són negatives solen ser per a males experiències amb atenció al client.

Opinions positives sobre Arvixe i A2 Hosting

Arvixe. Arvixe obté un gran elogi pels seus preus pressupostaris i per les seves abundants funcions. Els usuaris de Windows es complauen a trobar allotjament a un preu assequible.

A2 Hosting A2 obté ressenyes molt més positives que negatives dels seus clients, sovint sobre atenció al client. Els clients també estan impressionats amb la velocitat i el nombre de funcions pel preu que es troba amb A2.

Opinió sobre les opinions dels usuaris

En general, ambdues empreses de hosting són ben rebudes pels clients. Tot i això, a causa de les queixes de suport recents sobre Arvixe, A2 Hosting és aquí.

Conclusió sobre la comparació d'Arvixe i A2 Hosting

Conclusió

Arvixe i A2 Hosting tenen avantatges i contres que els diferencien els uns dels altres.

Motius per triar A2 Hosting a Arvixe:

 • Si us importa, no és propietat d’EIG
 • SSD en tots els plans
 • Garantia de devolució de diners en qualsevol moment (puntuable)

Motius per escollir Arvixe a l’A2 Hosting:

 • Registre de domini gratuït sempre que s’acull el pla
 • Opcions del servidor Windows per a tots els plans
 • Creador de llocs web integrat

Els plans de WordPress gestionats completament d’Arixe tenen un preu igual que l’allotjament compartit és un avantatge per als usuaris de WordPress, tot i que els plans de WordPress gestionats per A2 Hosting tenen un preu competitiu. Els plans VPS de l’A2 Hosting tenen un preu atractiu, però una mica limitat en emmagatzematge i amplada de banda. Si tot just comences o teniu un lloc més petit, els plans serien idonis.

Tant Arvixe com A2 Hosting són ràpids i fiables, i ambdues empreses de hosting ofereixen bons preus per la quantitat de funcions que ofereixen. L’únic que separa aquests dos gairebé és el fet que Arvixe ofereix un domini gratuït per a la vida del compte i compta amb un creador de llocs web..

Tot i que es tracta de dues opcions atractives, hi ha altres companyies d’allotjament web que podríeu considerar. Un altre host que apel·larà als usuaris de WordPress és InMotion Hosting. SiteGround és un altre host amb servidors ràpids i funcions premium (tot i que tenen un preu lleugerament superior).

Tens alguna pregunta sobre Arvixe o A2 Hosting? Quines han estat les vostres experiències amb l’allotjament web en general? Deixa els teus comentaris i fes-nos-ho saber.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map