Arvixe vs. A2 Gazduire: Care ar trebui să folosești?

Cu atât de multe funcții și atât de multe companii, poate fi dificil să luați decizia importantă pentru ce companie de găzduire web să aleagă pentru site-ul dvs. web. Utilizați această comparație unu-la-unu între Arvixe și A2 Hosting pentru a vă ajuta să reduceți alegerile.


Arvixe poate să nu fie la fel de cunoscut ca unele companii de găzduire, dar a câștigat o reputație ca una dintre cele mai rapide companii de web hosting în industrie. A2 Gazduire a fost lansat pentru prima dată, având în vedere dezvoltatorii, și accentul lor principal pe performanță.

Ambele companii au început la începutul anilor 2000 – Arvixe în 2004, și A2 Hosting în 2003. Arvixe și A2 Hosting asigură găzduire partajată, găzduire WordPress administrată și VPS și planuri dedicate serverului. Arvixe are atât opțiuni Linux cât și Windows, în timp ce A2 Gazduire este doar Linux.

Arvixe a fost numită de Inc.com drept una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din SUA și a fost numită PCMag Editor’s Choice in 2015. A2 Hosting a câștigat multe premii „Best of”, inclusiv „Best Web Hosting” de pe mai multe site-uri în 2015.

Arvixe a fost achiziționată de Endurance International Group (EIG) în 2014. Există multe companii de găzduire web sub banner-ul EIG, dar toate operează sub propriile nume originale. Deși companiile EIG nu sunt clone una de cealaltă, ele sunt suficient de similare încât, dacă ați avut probleme cu una, puteți avea aceleași probleme cu un altul.

A2 Gazduire este proprietate privată și are sediul în Ann Arbor, Michigan. Numele companiei provine de la „A” în Ann Arbor.

Comparați performanțele Arvixe și A2 Hosting

Uptime și fiabilitate

Uptime. Arvixe are o garanție de 99,9%, cu o rambursare gratuită a unei luni dacă o medie lunară scade sub acel procent. A2 Gazduire are aceeași garanție de 99,9%, restituind 5% din taxa lunară pentru fiecare oră pe care site-ul dvs. web nu este accesibil din cauza defectării echipamentului sau a rețelei.

Performanţă. Arvixe plasează o mare parte din datele legate de site pe SSD-uri, inclusiv baze de date și servere de e-mail, pentru performanțe rapide. A2 folosește serverele Dell cu procesoare quad-core și toate planurile lor utilizează stocarea SSD.

Un site web găzduit de Arvixe a generat un timp de încărcare de 1.05s, mai rapid decât 89% din site-urile testate. Un test al unui site A2 comparabil a dus la un timp de încărcare aproape impresionant de 1,49, mai rapid decât 81% din site-urile testate.

Fiabilitate. Arvixe are centre de date pe tot globul – în America de Nord (Dallas, Texas), Europa (Amsterdam) și (Hong Kong). Toate centrele de date sunt complet redundante, cu multiple opțiuni de alimentare și răcire. Centrele de date sunt monitorizate la fața locului pentru securitate și fiabilitate.

A2 Gazduire este de asemenea globală, cu centre de date în Michigan, Amsterdam și Singapore. Centrele de date sunt alimentate și răcite cu backup-uri redundante și diesel și sunt monitorizate la fața locului pentru securitate și fiabilitate. De asemenea, au o redundanță mai mare prin conectivitatea de rețea cvadruplă în centrele lor de date.

Opinie

Aceasta este una dintre rarele comparații în care ambele companii de găzduire strălucesc. Oricare dintre acestea va oferi performanțe rapide, fiabile.

Comparați caracteristicile Arvixe și A2 Hosting

Caracteristici cheie

Notă: Un termen înșelător pe care îl veți găsi atunci când discutați caracteristicile este „nelimitat” – uneori denumit „nemetrit”. Nu înseamnă „folosiți cât doriți”. În schimb, termenii se referă la ceea ce companiile de găzduire „consideră o utilizare rezonabilă” și companiile de găzduire vor penaliza site-urile pe care se simt că depășesc asta – deși majoritatea utilizatorilor nu vor depăși utilizarea corectă.

Înregistrarea domeniului. Ambele gazde sunt înregistratori de domeniu. Arvixe diferă de standardul industriei – oferă un domeniu gratuit atât timp cât aveți planul. Arvixe oferă, de asemenea, un transfer gratuit dacă aveți deja un domeniu în altă parte. Găzduirea A2 nu oferă înregistrare gratuită a domeniului și există o taxă pentru transferul unui domeniu către ele din orice altă parte.

Site Web Builder. Arvixe oferă RvSiteBuilder, un editor WYSIWYG care are peste 600 de șabloane web. A2 Gazduire nu are un constructor de site-uri web integrat în niciunul dintre planurile sale, dar acceptă majoritatea constructorilor de site-uri gratuite și comerciale.

Baze de date. Arvixe oferă baze de date nelimitate MySQL și acceptă bazele de date PostgreSQL. A2 Gazduire oferă baze de date MySQL nelimitate pe toate nivelurile sale cele mai mici, care este limitat la 5 baze de date. De asemenea, acceptă PostgreSQL.

Conturi de e-mail. Arvixe oferă conturi de e-mail nelimitate și redirecționare prin e-mail. A2, din nou, are nelimitat, cu excepția nivelului cel mai scăzut, care este limitat la 25 de conturi. Conturile nelimitate sunt un avantaj dacă aveți angajați, deoarece permite crearea de conturi separate pentru fiecare, iar fiecare departament din afacerea dvs., cum ar fi vânzări, asistență și informații, poate avea un cont separat.

Gazduire WordPress. Atât Arvixe cât și A2 Hosting oferă planuri WordPress gestionate. Majoritatea companiilor de găzduire percep mai mult pentru planurile WordPress gestionate decât pentru un plan partajat standard. O parte din costul suplimentar se datorează faptului că planurile WordPress gestionate sunt plasate pe servere optimizate cu memorie în cache și securitate suplimentară pentru a îmbunătăți performanța și stabilitatea.

Un alt beneficiu al găzduirii WordPress gestionate este că backup-urile automate și actualizarea site-urilor dvs. WordPress sunt realizate pentru dvs. Acest lucru vă eliberează de lucrurile tehnologice și vă permite să vă concentrați asupra a ceea ce este important – conținutul dvs. Nici Arvixe, nici A2 Gazduire nu taxează suplimentar pentru planurile lor WordPress.

Soluție de comerț electronic. Arvixe și A2 Hosting acceptă câteva opțiuni de comerț electronic gratuit și comercial, multe cu suport 24/7 și instalare automată.

Copiile de rezervă. Arvixe realizează backup-uri zilnice instantanee ale serverelor sale folosind R1Soft, care este accesibil de către clienți prin intermediul panoului de control. Copiile de rezervă sunt găzduite pe un server separat pentru redundanță. A2 oferă Rewind Server pentru toate, cu excepția celor mai mici niveluri. Server Rewind face instantanee automate ale site-ului dvs. și permite restaurarea fișierelor, bazelor de date sau a întregului site.

Gazduire securitate. Arvixe scanează și acționează proactiv împotriva amenințărilor DDoS, precum și asigură protecție împotriva atacurilor de forță brută. Planurile Arvixe vin cu filtrarea SpamAssassin și Spamhaus pentru e-mail.

De asemenea, A2 Hosting ia securitatea în serios și scanează și acționează proactiv împotriva amenințărilor DDoS, malware și viruși, cu securitatea perpetuală și HackScan – care sunt furnizate gratuit. Folosește Protecția anti-spam standard, plus Barracuda Advanced Filtrare Spam pentru e-mail. A2 oferă, de asemenea, instrumentul de securitate îmbunătățit Patchman, care scanează software-ul și aplicațiile care au nevoie de corecție și vă notifică atunci când aplicațiile sunt depășite.

Planurile de afaceri ale Arvixe au SSL gratuit atâta timp cât aveți un plan cu Arvixe, iar SSL-urile private sunt disponibile pentru cumpărare. A2 oferă SSL partajat gratuit pentru planurile sale prin cPanel, iar SSL privat poate fi, de asemenea, achiziționat.
Panou de control. Arvixe și A2 Hosting folosesc standardul cPanel al industriei.

Verde. A2 se mândrește cu o amprentă 100% fără carbon și participă activ la plantarea copacilor și la alte activități ecologice în Ann Arbor.

Programele de afiliere și revânzători. Programul de afiliere al companiei Arvixe plătește de la 70 la 135 dolari la fiecare trimitere, în funcție de numărul de recomandări pe care îl aveți pe lună. Arvixe are, de asemenea, un program de reseller pentru Linux și Windows. Programul de afiliere A2 Hosting oferă 10 dolari doar pentru înscriere, apoi 85 USD pentru trimitere. A2 are trei planuri de reseller bazate pe SSD.

In plus. Arvixe vine cu un total de 200 USD în credite publicitare la Google și Yahoo. A2 are credite în valoare de 50 USD pentru Bing / Yahoo. Arvixe oferă „Suport prioritar” pentru o taxă lunară suplimentară. A2 are doar email și planuri de găzduire a anunțurilor pentru taxe lunare.

Opinie.

Ambele companii de găzduire web oferă o gamă largă de funcții. Cu toate acestea, „domeniul liber al lui Arvixe atâta timp cât aveți un plan”, suport atât pentru Linux, cât și pentru Windows, precum și pentru constructorul de site-uri integrate, îi oferă Arvixe o ușoară margine față de A2 Gazduire în departamentul de funcții..

Comparați planurile de găzduire web și prețurile pentru Arvixe și A2 Hosting

Planuri de găzduire & Prețuri

Notă: Prețurile de găzduire web se schimbă constant datorită naturii competitive a afacerii, iar prețurile promoționale sunt comune. Prețurile de promovare sunt adesea limitate la primul termen de serviciu, astfel încât înscrierea pe termen mai lung va reduce economii mai mari.

Chiar și fără promos, termenii mai lungi de serviciu au ca rezultat, de obicei, reduceri de preț pentru majoritatea companiilor de găzduire. Prețurile de mai jos reflectă prețurile în momentul acestei comparații.

Arvixe. Arvixe împarte planurile sale partajate Linux în PersonalClass la 4 dolari pe lună, PersonalClassPro la 7 dolari pe lună, BusinessClass la 22 dolari pe lună și BusinessClassPro la 35 dolari pe lună. Toate nivelurile oferă spațiu nelimitat, lățime de bandă, e-mailuri și baze de date. Nivelurile Pro permit un număr nelimitat de site-uri, în timp ce nivelurile obișnuite permit doar șase. BusinessClass și BusinessClassPro au mai puțini utilizatori pe server, ceea ce face ca practic gazduirea partajată cu funcțiile VPS.

Planurile ASP (Windows) rulează câțiva dolari în plus pentru fiecare nivel. Planurile comune ale Arvixe prevăd bazele de date nelimitate MySQL și PostgreSQL. De asemenea, planurile BusinessClass au un certificat SSL gratuit atât timp cât site-ul este găzduit cu Arvixe.

Arvixe oferă două planuri WordPress administrate, la 4 USD și 7 dolari pe lună, la fel ca gazduirea comună. Lățime de bandă nelimitată, stocare nelimitată și un număr nelimitat de baze de date vine cu toate planurile. Planul de 4 dolari este limitat la 6 site-uri web, în ​​timp ce planul de 7 dolari permite un număr nelimitat.

A2 Gazduire. A2 oferă trei planuri partajate: Lite, care permite un site, cinci baze de date și are un preț de 3,92 USD pe lună; Swift, care permite site-uri web nelimitate și baze de date nelimitate și are un preț de 4,90 USD pe lună; și Turbo, care are și site-uri web și baze de date nelimitate și are un preț de 9,31 USD pe lună. Toate cele trei au un depozit SSD nelimitat și o lățime de bandă nelimitată. A2 Gazduire are, de asemenea, CloudLinux, o versiune a sistemului de operare Centos care este mai rapidă și afirmă că are mai puțini clienți pe server decât majoritatea.

A2 oferă trei planuri WordPress gestionate. Lite este limitat la un site web și cinci baze de date și are un preț de 3,92 USD pe lună. Swift și Turbo oferă site-uri web și baze de date nelimitate și au un preț de 4,90 USD, respectiv 9,31 USD pe lună. Toate planurile sunt bazate pe SSD și au memorie în cache, deși Planul Turbo a pus în cache optimizat. Toate au CDN și opțiuni suplimentare de securitate. Swift și Turbo vin de asemenea cu Server Rewind pentru copii de rezervă.

VPS și planuri dedicate: Arvixe oferă două niveluri VPS atât în ​​Linux cât și în Windows. Planurile Arvixe sunt de 40 $ și 70 USD pe lună pentru opțiunea Linux. Cele două niveluri Windows VPS sunt de 60 $ și 100 $ pe lună. Toate cele patru planuri Arvixe au o lățime de bandă nelimitată și vin cu un certificat SSL gratuit atât timp cât aveți planul. A2 Gazduire a oferit planuri VPS neadministrate și gestionate, cu trei niveluri în fiecare. Toate sunt bazate pe SSD, cu cele neadministrate variind de la 5 la 15 dolari pe lună, iar cele gestionate merg de la 32,99 USD la 65,99 USD pe lună.

Cele șase niveluri dedicate de un singur procesor de la Arvixe au un preț de la 128,70 USD pe lună la 227,50 USD pe lună. Pentru cei care au nevoie de mai multe performanțe, Arvixe are două niveluri de mai multe procesoare la prețul de 357,30 USD pe lună. Arvixe oferă, de asemenea, opțiuni cloud, începând de la 108 USD pe lună. Toate planurile dedicate Arvixe sunt gestionate pentru dumneavoastră. A2 Gazduire, din nou, a gestionat și gestionat planuri dedicate de server. Gestionarea neîncepută începe de la 99,59 USD pe lună, iar cea gestionată începe de la 141,09 USD pe lună.

Banii inapoi garantat: Garanția de restituire a sumelor de 60 de zile de la Arvixe este mai bună decât standardul industriei. A2 oferă o garanție de returnare a banilor oricând. Primele 30 de zile oferă o rambursare completă, iar după 30 de zile restituirea este evaluată. Dacă aveți înregistrarea gratuită a domeniului pe Arvixe, va fi reținută o taxă de înregistrare a domeniului de la orice rambursare și veți păstra numele domeniului.

Opinie.

Aceste două companii de găzduire au un preț competitiv, deși dacă aveți nevoie de Windows, Arvixe este singura dvs. alegere între aceste două. Planurile VPS de la A2 Hosting au anumite limite destul de strânse în ceea ce privește stocarea și lățimea de bandă, însă pentru un site sau o companie mai mică care ar dori avantajele unui VPS, prețul este greu de învins..

Comparați cât de ușor de utilizat Arvixe și A2 Hosting

Ușurință în utilizare

Panou de control. Ambele Arvixe și A2 Hosting folosesc interfața ușoară, bazată pe pictograme, a standardului cPanel. Acest lucru face ca transferul site-ului dvs. să fie mai puțin dificil dacă decideți să schimbați companiile de găzduire în viitor.

Un clic pe Installer. Atât Arvixe cât și A2 Hosting folosesc Softaculous ca instalator cu un singur clic pentru sute de aplicații.

Navigare prin site. Atât site-urile Arvixe, cât și A2 Hosting sunt bine definite. Ambele au diagrame de comparație utile pentru compararea nivelurilor în planurile lor, graficele A2 având o caracteristică pop-up utilă pentru termenii folosiți în diagrame..

Opinie.

Aceste două companii de găzduire sunt aproape identice prin ușurință în utilizare și ușurință în utilizare.

Comparați suportul pentru Arvixe și A2 Hosting

Asistență tehnică și clienți

Arvixe obișnuia să aibă o reputație de excepție pentru asistența clienților. De la achiziționarea EIG, reclamațiile clienților cu privire la servicii și asistență au crescut. Cu toate acestea, acesta continuă să evalueze media peste asistența clienților. Clienții evaluează în mod constant Găzduirea A2 pentru cunoașterea și prietenia personalului de asistență și servicii.

Arvixe și A2 Hosting au telefon, e-mail și chat live 24/7. Ambele au o bază extinsă de cunoștințe cu tutoriale și videoclipuri, și ambele au un blog activ. Ambele au o prezență în social media cu conturi Facebook, Google +, Twitter și LinkedIn.

Opinie.

Până în 2014, oricare dintre aceste companii ar fi fost la fel de impresionantă pentru sprijin și servicii. Astăzi, însă, A2 Gazduire are o mică margine în acest departament.

Comparați recenziile utilizatorilor despre Arvixe și A2 Hosting

analizele utilizatorului

Notă: Nu folosiți niciodată recenzii de la utilizatori pentru a decide ce gazdă să aleagă. De cele mai multe ori, recenziile sunt fie puternic negative, fie puternic pozitive, deoarece comentariile sunt de obicei de la clienții pasionați. Cu toate acestea, dacă apare în mod constant ceva, poate fi ceva de luat în considerare.

Recenzii negative pentru Arvixe și A2 Hosting

Arvixe. Până de curând, existau puține recenzii negative despre Arvixe. Totuși, din 2014, există reclamații privind un serviciu slab pentru clienți și timp de așteptare îndelungat.

A2 Gazduire. Există mai puține recenzii negative ale clienților pentru A2 decât majoritatea companiilor, dar cele care sunt negative sunt de obicei pentru experiențe proaste cu asistență pentru clienți.

Recenzii pozitive pentru Arvixe și A2 Hosting

Arvixe. Arvixe este laudă pentru prețurile bugetului și pentru caracteristicile abundente. Utilizatorii Windows sunt încântați să găsească găzduire la un preț accesibil.

A2 Gazduire A2 primește recenzii mult mai pozitive decât negative de la clienții săi – adesea cu privire la asistența clienților. Clienții sunt, de asemenea, impresionați de viteza și numărul de funcții pentru prețul găsit cu A2.

Opinii privind recenziile utilizatorilor

În general, ambele companii de găzduire sunt bine primite de clienți. Cu toate acestea, din cauza reclamațiilor recente de asistență cu privire la Arvixe, A2 Hosting primește din cap aici.

Concluzie privind compararea Arvixe și A2 Hosting

Concluzie

Arvixe și A2 Hosting au pro și contra care le diferențiază unele de altele.

Motivele pentru a alege A2 Gazduire peste Arvixe:

 • Dacă contează pentru tine, nu este proprietatea EIG
 • SSD pe toate planurile
 • Oricând (pro-evaluat) garanție de returnare a banilor

Motivele pentru a alege Arvixe peste A2 Gazduire:

 • Înregistrare de domeniu gratuită atât timp cât este găzduit planul
 • Opțiuni server Windows pentru toate planurile
 • Creator de site-uri web integrat

Planurile WordPress complet administrate de Arvixe au un preț similar cu găzduirea partajată este un plus pentru utilizatorii WordPress, deși planurile WordPress gestionate de A2 Hosting au un preț competitiv. Planurile VPS de A2 Hosting au un preț atractiv, dar oarecum limitat în stocare și lățime de bandă. Dacă tocmai începeți sau aveți un site mai mic, planurile ar fi potrivite.

Atât Arvixe, cât și A2 Hosting sunt rapide și fiabile, și ambele companii de hosting oferă prețuri bune pentru numărul de funcții pe care le oferă. Aproape singurul lucru care separă aceste două este faptul că Arvixe oferă un domeniu gratuit pentru viața contului și are un constructor de site-uri web.

Deși acestea sunt două opțiuni atrăgătoare, există și alte companii de găzduire web pe care le puteți lua în considerare. O altă gazdă care ar atrage utilizatorii WordPress este InMotion Hosting. O altă gazdă cu servere rapide și funcții premium (deși au un preț puțin mai mare) este SiteGround.

Aveți întrebări despre Arvixe sau A2 Hosting? Care au fost experiențele dvs. cu web hosting-ul în general? Lasă comentariile tale și anunță-ne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map